Verhaal Klaar Ik mag bij de buurvrouw een pamper dragen

Darth_696

Superlid
Deel 10

Zo zei Evelien tegen Sofie, eindelijk ook jou pamper om overdag, ja en met die sponsen broek eroverheen is het nog leuker, ik hou zo van een dikke pamperkont te hebben zei Sofie . Ik hou er ook van zei ik tegen Sofie, ja ik had het door in de frituur hoor dat jij een pamper droeg , nooit van jou gedacht dat je dat fijn zou vinden.

We speelde verstoppertje, en Klaas moest ons komen zoeken.
We staken ons weg , ik zat in de grote toren , Evelien zat in een huisje en Sofie zat op een schommelstoel die overdekt was . Na een tijdje gespeeld te hebben kwam Katy ons halen om naar Mieke en Karin te komen . We moesten eens komen drinken.

Ik liep al met Katy en Klaas mee , Evelien liep wat achter met Sofie , ohhh wacht even zei Evelien tegen Sofie ik moet even plassen . Ze stond even stil en liet haar plas in haar pamper lopen . Zo klaar zei ze met een knipoog naar Sofie. Toch makkelijk hè zo een pamper omhebben. Klaas zat al op de grond bij Karin en had zijn drankje al vast , ik zat tegen Mieke met een koek .

Evelien kwam met Sofie er ook bijzitten. Ah zijn jullie er eindelijk ,ze namen ook een drankje , en is jullie pamper nog droog vroegen de mama’s, Bij mij niet meer zei Klaas , Bij mij ook niet meer zei Evelien, Op dat moment plaste ook Sofie in haar pamper, Ja ik ook niet meer zei Sofie, en jij Woutje vroeg Karin, ik ben nog oké zei ik . Al moet ik wel eens plassen, nou ja je hebt een pamper om hè , dus als je moet doe je het maar hè .

We zullen jullie straks wel een nieuwe aandoen, drink eerst maar wat . Nu kon ik het ook niet meer houden en plaste ook in mijn pamper.

Karin nam een groot badlaken en legde dit op de grond, zo wie wil als eerste een nieuwe pamper om . Hier!!! Zeiden we alle 4 in koor . Klaas had zijn salopette al los gedaan, ikke zei hij . Sofie keek fascinerend toe , hoe Klaas zijn nieuwe pamper omkreeg.

Klaas stond terug recht kreeg zijn salopette terug aan , en een tikje op zijn kont , pamperkont nr 1 riep Karin. Nou zei Karin tegen Evelien nu jij ? Of moet jou mama het doen ? Neen doe maar , maar hier in het openbaar waar iedereen het kan zien ?
Niemand let daar op hoor zei Mieke, dus als mijn kleine meid haar nu wil neerleggen dan ben je er zo vanaf.

Sofie keek weer fascinerend toe hoe Karin de pamper bij Evelien omdeed. ze trok Evelien recht deed haar kleedje terug naar beneden, en kreeg ook een tikje op haar kont, volla pamperkont nr 2 riep Karin.

Kom wout jou beurt of is het nog niet nodig vroeg Karin, ik knikte van ja , kom leg je maar neer, ze deed mijn salopette los en trok mijn broek uit , en deed mij een nieuwe pamper om. Ze trok mij ook recht hielp mij met mijn salopette, en kreeg ook een tikje op mijn kont , pamperkont nr 3 riep Karin.

En Sofie, ik of jou mama ? vroeg Karin. Sofie trok haar sponsen broek uit en legde haar neer , doe maar hoor zei ze , nu zat Evelien fascinerend te kijken hoe Karin de pamper bij Sofie omdeed, ze trok haar recht deed de sponsen broek er terug over en kreeg ook een tikje op haar kont , zo pamperkont nr 4 riep Karin, onze kleutertjes zijn weer proper. Met een knipoog.

We gaan hier alles inpakken en we gaan dan vertrekken naar huis , Sofie en Katy komen ook nog tot bij ons thuis maar gaan eerst even over huis om wat spullen te halen, en blijven dan bij ons eten . We vertrokken richting huis , want het was nog even rijden,

Sofie blijft ook slapen deze nacht , en dan kunnen jullie wat later opblijven en nog wat in de tuin spelen, we zullen straks nog even stoppen aan de winkel voor wat eten zei Karin .

Klaas viel al snel in slaap in de wagen en Evelien en ik waren een kaartspel aan het spelen , terwijl Karin en Mieke aan het praten en lachen waren , soms dachten Evelien en ik dat het over ons ging het gesprek en het gelach, we hoorden iets over baby bedjes en commode , maar gaven er geen aandacht aan.
 
Laatst bewerkt:

Darth_696

Superlid
Deel 11

We waren bijna thuis , nog even stoppen aan de winkel zei Karin, wil iemand Klaas al eens wakker maken? Evelien maakte Klaas wakker, we zijn bijna aan de winkel zei Evelien wakker worden.

Karin reed de parking op en parkeerde de wagen , gaan jullie mee of blijven jullie in de auto, vroeg ze , we besloten om mee te gaan , Mieke nam een winkelkarretje en we vulde deze met fransbrood , wat kazen , en salami, we namen ook nog wat brood mee voor morgenochtend, cornflakes en fristi.

ohhh zei Mieke plots ik neem nog een pak pampers mee voor ons Evelien, moet jij er ook Karin, neen hoor zei ze ik heb er thuis nog genoeg en onze wout heeft ook nog maar net een pak gekregen, ja nu ons Evelien nu ook overdag haar pamper draagt moet ik er wat meer in huis gaan halen, en natte doekjes, Zei Mieke. Ik heb altijd genoeg in huis hoor, zei Karin

We liepen naar de afdeling waar de pampers stonden, en Mieke nam een groot pak pampers voor Evelien, Ze nam ook nog baby shampoo en baby olie, ook nam ze nog een paar tutjes mee. Kijk zei ze tegen Karin , voor morgen met een knipoog. Ohhh !!! zei Mieke poeder melk flesvoeding, neem zo maar een pot mee, en we nemen ook nog een flesje of 4 mee, zei Karin.

Gaan jullie maar een paar zakjes chips kiezen voor vanavond zei Karin tegen ons , terwijl wij aan de chips stonden , legde Karin nog een paar rammelaars in de kar . Nu moeten we morgen wel nog wat gerief gaan halen hè voor je weet wel, met een knipoog tegen Mieke, maar dat doen we morgen wel ik verzin wel iets tegen de kids.

We liepen naar de kassa en rekende af , laden de auto in en reden naar huis .
thuis gekomen hielpen Evelien en ik eerst Karin met alles op te bergen, terwijl Mieke Klaas in bad stak, en hem waste met baby olie en baby shampoo, ze stak hem zijn pamper om , en deed hem zijn rompertje aan.

Ze bracht Klaas naar beneden en riep op Evelien, kom meid nu ben jij aan de beurt,
Mieke hielp Evelien uit haar kleedje, en die stond weer voor de spiegel te draaien met haar kont en over haar pamper te wrijven. Jij ijdeltuit riep haar mama, kom dat ik jou pamper los maak , dan kan je naar het grote toilet, ik moet toch nog naar beneden om jou pampers.

Even later was ze er terug met het pak pampers van Evelien en een fris gewassen rompertje, kom in bad . Ze waste ook Evelien met de baby olie en haar haren ook met baby shampoo, na het wassen, werden de haren van Evelien droog geblazen met een haardroger en werden er 2 vlechtjes ingelegd.

Nu nog jou pamper om, en jou rompertje aan. Ze bracht Evelien naar beneden, en nu was het mijn beurt, kom Woutje nu is het aan jou ,op de badkamer hielp ze mij uit mijn salopette, jij staat wel goed met zo een pamperkont in die salopette hè. ik begon te blozen, das een complimentje hè zei ze ,ik lachte .

Kom we zullen jou pamper uit doen dan kan je even naar het grote toilet, ik zal jou spullen eventjes halen. Niet veel later was ze er terug met mijn rompertje, bad of douche vroeg ze , ik zei doe maar bad . Ze liet het bad vollopen en zei spring er maar in , ook ik werd gewassen met de baby olie en baby shampoo,

Klaar met wassen droogde ze mij af ,en deed me mijn pamper om , oei ik heb het verkeerde rompertje bij zei ze , dat van jou ligt nog beneden denk ik .
Ik liep samen met Mieke van de trap enkel in mijn pamper,

‘zet je maar even in de zetel dan haal ik even jou rompertje, Evelien kwam tegen mij zitten, hey mag jij zo rondlopen? U mama had het verkeerde rompertje meegenomen naar boven dus daarom moest ik zo naar beneden komen zei ik tegen haar. Dat is kei schattig zei ze. Ze klopte eens op mijn kont , plof plof klonk het op de pamper. Zaalig hè zo een dikke pamperkont zei Evelien.

Karin riep mij om even bij haar te komen, ik liep naar de plaats waar de was lag , kom zei ze dat ik jou u rompertje geef, want nu zit je hier in enkel u pamper. Dat vindt ik niet erg hoor zei ik tegen Karin, ohh oké zei ze , maar als je geen pamper meer wil dragen ook goed hoor , neen ik vindt dit super leuk zo . Tof zei Karin en maakte mijn rompertje dicht ,

Ga maar naar Evelien en Klaas, straks komen Sofie en haar mama.
 

Darth_696

Superlid
Deel 12

we zaten in de zetel naar Disney gummi beren te kijken toen de bel ging , Karin deed de deur open en daar was Katy en Sofie. Kom binnen, zei Karin. Sofie kwam naar ons toe , ze had haar pyjama al aan , het was een onesie maar waar haar voetjes ook inzaten. Het was een lichtblauwe van kleur afgewerkt rond de kraag in het roze , en de voetjes waren ook in het roze, op haar kont zaten twee grote roze drukknoppen. Een echt kruippakje. Je kon haar dikke pamperkont goed zien.

Sofie kwam ook in de zetel zitten , ze had haar teddybeer ook al onder haar arm genomen. En haar tutje had ze ook vast . Ohhh zei Evelien jij ziet er ook schattig uit zo . Daarjuist zat wout hier enkel in zijn pamper was ook mega schattig.

Komen jullie even jullie onesie aandoen vroeg Karin , Evelien en ik sprongen uit de zetel en liepen naar de plaats waar de was lag , kijk fris gewassen zei ze , we deden onze onesie aan ,en gingen terug in de zetel zitten , dan kwam Klaas , Karin hielp hem ook even zijn bijpassende sloefjes aan te doen, en gaf die van ons mee aan hem , ze moeten die aandoen, dan gaan we zo eten.

Klaas kwam terug met onze sloefjes hier jullie moeten die aandoen. Kijk zei Sofie nu hebben we alle 4 een kruippakje aan hehe , Karin riep ons aan tafel. Straks leggen we de living vol met matrassen en dan mogen jullie hier beneden slapen, want in de tent gaat het wat te klein zijn , en dan kan Klaas ook bij jullie blijven, is ook leuk voor hem.

we waren klaar met eten, en Karin kwam terug met verschillende kussens , die lagen in de garage, en kwamen uit de oude caravan die daar stond , juist groot genoeg voor ons om op te liggen, want in de caravan lagen deze op een bank waar je moest opzitten,

ze nam onze slaapzakken uit de tent en onze teddyberen, Sofie had haar eigen slaapzak bij , voor Klaas nam Karin nog een extra slaapzak uit de garage, en ging boven zijn teddybeer halen, zo onze bedjes waren klaar. Het leek wel een kindercrèche,

we mochten nog tv kijken en kregen onze chipjes. Karin nam een videocassette, van de kleine zeemeermin, stopte deze in de videorecorder, en ging terug buiten zitten bij de andere 2 mama’s,

We zaten alle 4 mooi tegen elkaar in de zetel, Klaas was al bijna in slaap gevallen, maar vroeg toch achter zijn tutje, die lag op zijn hoofdkussen, Sofie kroop uit de zetel , en kroop op handen en voeten verder naar Klaas zijn hoofdkussen ,om zijn tut te nemen,

Nu wou Evelien haar teddybeer want daar zat ook haar tutje in , ze deed hetzelfde als Sofie en kroop naar haar bedje waar haar beer lag , onderweg kwam Sofie terug gekropen stopte bij Evelien, en lachte we zijn precies terug baby’s, ze gaven elkaar een tik op de kont , plof plof klonk het door de pamper,

Evelien kroop terug richting zetel met haar beer , ze nam ook mijn tutje mee,
Nu zaten we alle 4 in de zetel met ons tutje naar tv te kijken. We vielen al snel in slaap, Klaas met zijn hoofd op het uiteinde van de zetel, Sofie met haar hoofd op de onderrug van Klaas , Ik aan het ander uiteinde van de zetel en Evelien op mijn onderrug ,

De mama’s kwamen binnen en zagen ons zo liggen, ze namen eerst een paar foto’s, en legde ons dan in ons bedje .
 

Darth_696

Superlid
Deel 13

De volgende morgen kwam Karin ons wakker maken, Mieke en Katy waren naar de bakker. Evelien begon als een babytje rond te kruipen Sofie riep ohhh ik doe mee , ze stak haar tutje terug in haar mond en begon achter Evelien aan te kruipen, doen jullie mee vroeg Evelien aan Klaas en mij , Klaas lachte ik wil ook wel baby zijn , en kroop ook achter de meisjes aan , kom wout doe mee riep Sofie, ik knikte van neen.

Ik zal even de tv aanzetten zei Karin, dan kan ik jullie één voor één klaarmaken.
Kom Woutje ik zal jou eerst doen , ik liep met Karin mee naar boven, op de badkamer deed ze mijn onesie los, en hielp mij uit mijn rompertje, ze deed de pamper los ,ohhh geen plas ? Ik knikte van neen , maar zou nu wel dringend moeten, ga maar naar het toilet dan pak ik jou kleren even,

Ze kwam terug met een blauwe shirt en een sponsen broek, eerste even onder de douche, zei Karin. Ze droogde mij af en vroeg wil je een pamper om ? Ik knikte van neen, ohhh zei Karin geen probleem hoor met een knipoog, als je er vandaag eentje om wil dan kom je het maar vragen hè , das goed zei ik. Ze stak mij de shirt aan en hielp me met de sponsen broek. Zo jij bent al klaar, stuur je onze Klaas naar boven vroeg Karin, top zei ik .

Ik liep de trap af en liep naar de andere, Klaas jij moet nu , zei ik tegen hem, Evelien kwam tegen mij zitten en sloeg op mijn kont , WAT !! Geen pamper om ? Neen had er geen zin in zei ik tegen haar, pfffff flauw hoor nu je een ganse dag in pampers kan rondlopen wil je er geen . Even later kwam ook Klaas terug beneden met een shirt en sponsen broek, ook Evelien sloeg op Klaas zijn kont, PLOF klonk het , ahhh jij hebt wel een pamper om . Tuurlijk zei Klaas, maar mama zei dat jij en Sofie naar boven moeten komen.

Ik en Klaas keken verder naar de tv , Mieke en Katy kwamen binnen met de boterkoeken en de croissantjes. Waar zijn de meisjes vroeg Katy, ah die zijn boven in de badkamer bij Karin, zei Klaas. Goed dan zullen we de tafel al dekken dan kunnen we zo eten , De meisjes kwamen de trap af , Evelien en Sofie hadden ook een shirt aan en een sponsen broek, Evelien kwam voor mij staan en gaf een paar tikken op haar kont ,PLOF PLOF klonk het , ze gaf me een knipoog en kwam tegen mij zitten.

Ook bij Sofie kon je goed zien dat ze een pamper omhad, komen jullie aan tafel riep Katy, Klaas sprong als eerste uit de zetel en liep naar de ontbijttafel, Sofie liep achter Klaas aan , en Evelien trok mij uit de zetel kom , eten zei ze , bij elke stap hoorde je haar pamper kraken, We begonnen te eten. Klaas vroeg wat we vandaag gingen doen . Vandaag zal het binnen blijven zijn want het is heel hard aan het regenen, maar jullie kunnen gerust boven spelen hè zei Karin,

We waren klaar met eten en de mama’s ruimde de tafel af , we gingen eerst nog wat verder tv kijken, Kom zei Evelien we gaan boven spelen, we liepen met ons 4 naar boven, Klaas ging naar de speelkamer, op zijn Nintendo snes spelen, Evelien duwde mij in mijn logeerkamer op mijn bed , Sofie ging aan mijn hoofd zitten en nam mijn bijde armen vast zodat ik niet weg kon , Evelien trok mijn sponsen broek uit , nam een pamper uit het pak en deed die mij om , ze deed de sponsen broek er terug over . Zo!!! We dragen allemaal een pamper !

Je draagt ze super graag en vandaag wou je er geen om , dat snap ik niet hoor zei Evelien, neen ik ook niet zei Sofie, Ja ik had er even geen zin in, maar toen ik jullie zag daarjuist in jullie pamper had ik al spijt zei ik . Ahhh super zei Evelien je blijf onze pamper boy . Kom we gaan naar Klaas.

Klaas had heel veel Lego op zijn speelkamer, en ik met Evelien gingen daar mee spelen en Sofie speelde een spelletje met Klaas op de Nintendo , Karin kwam de kamer binnen en zag dat ik een dikke kont had en riep mij even bij haar te komen.

Hoe komt dat jij nu een pamper om hebt? Dat heeft Evelien gedaan, want ik wou jou niet storen zei ik . Ohhhh dat is niet erg hoor , laat mij eens kijken of je hem goed om hebt , ik liep met Karin mee naar de badkamer ze deed mijn sponsen broek uit , en controleerde de pamper, ik zal hem iets vaster aansluiten zei ze.

Volla ,die zit goed zei ze . Ik ben blij dat je nog altijd een pamper wil , want vanmorgen wou je er geen, en ik dacht al dat je er meschien geen meer wou, tuurlijk wel zei ik met een glimlach. Ze deed terug mijn sponsen broek aan , en gaf me een tikje op mijn kont , PLOF! , klonk het. Dat klinkt altijd zo leuk hè Zei Karin met een knipoog.

Ik moet jou iets vertellen zei Karin, ik heb een paar dagen geleden een nonkel van mij gebeld, die is meubelmaker, en heb verteld dat we 4 babybedjes nodig hebben, maar, voor kinderen tot 14 jaar want het is voor een toneelstuk zei ik hem . En hij vroeg of het er moest uitzien zoals een echt babybed , ja zei ik , dus die komt die vanmiddag brengen,

ohhhh dan mogen we in zo een bedje slapen vroeg ik aan Karin, ja hoor maar nog niets vertellen tegen de andere hè , want Evelien en Sofie krijgen dat bedje mee naar huis wanneer ze terug naar huis gaan, maar dat is nog even hoor, tegen jou kan ik dit wel vertellen.

Dus hopelijk is het deze middag over met regenen dan kunnen jullie even met Katy en Mieke naar buiten , terwijl ik hier dan alles in orde kan brengen met die bedjes , tof zei ik,

Ik ging terug naar de andere om verder te spelen, waar bleef je zolang vroegen ze , ik moest even Karin helpen met mijn kleren zei ik .
 

Diaperkido

Pampers = natte broekjes
na een lange tijd weer eens een top verhaal!
voor mij mag er aventoe ik de luier gedrukt worden.
en ze mogen wat meer in hun broek plassen.
maar dat is mijn mening.
voor de rest echt super!!
 

Darth_696

Superlid
Deel 14

Mieke kwam de speelkamer binnen om te zien hoe het met ons was , het is over met regenen dus als jullie willen kunnen we naar buiten gaan zei ze . We liepen samen naar beneden. Naar waar gaan we vroeg Klaas, ah gewoon naar het speelplein hier een beetje verder in de straat , Tof ! Zei Evelien , ik en Sofie keken elkaar even aan , want wij woonden in de straat, wat als we iemand tegen komen die we kennen van school vroeg ik aan haar , goh we zien wel zei ze ik ben in ieder geval niet bang om in mijn pamper naar daar te gaan.

Karin vroeg ons is jullie pamper nog droog genoeg, of moeten jullie eerst nog een nieuwe pamper om. Klaas wou wel een nieuwe want van al dat game had hij flink in zijn pamper geplast, Evelien was nog oké , en Sofie zei dat ze ook nog niets had gedaan. En jij Woutje bij jou nog oké ? Ik ga wel even mee naar boven zei ik .

Karin deed Klaas eerst een nieuwe pamper om , ze gaf hem een tik op zijn kont, PLOF! klonk het , ga maar al naar de meisjes zei ze tegen hem . Kom Woutje nu jij , ik vroeg aan Karin, mag ik niet zonder pamper naar buiten, ik ga op dat pleintje veel kinderen kennen van school. En heb daar een beetje schrik voor dat ze het gaan zien , en mij uitlachen.

Geen probleem hoor , als je terug thuis komt deze namiddag en je wil dan terug een pamper dan vraag je het maar hè , met een knipoog Ze gaf mij een dikke knuffel en zei , straks brengen ze die bedjes hè , je wil er toch nog in slapen straks en dan vanavond zo wat doen zoals gisterenavond? Dat wij precies zowat baby’s waren vroeg ik , ja zei Karin, das top zei ik .

We liepen samen naar beneden, de meisjes stonden al buiten en Klaas vroeg aan zijn mama of zijn bal mee mag naar het pleintje, zeker neem hem maar mee zei Karin.

Katy bleef bij Karin om samen straks als de nonkel van Karin kwam die bedjes te helpen plaatsen.

We liepen samen met Mieke naar het speelplein, ik en Sofie kennen de weg dus liepen vooraan, Evelien en Klaas liepen achter ons met Mieke. Op het speelplein stonden 2 goals en een schommel, glijbaan, klimrek.
Klaas liep met zijn bal naar een goal , en schopte zijn bal erin . Sofie liep naar de schommel, Mieke liep achter Sofie aan kom ik zal jou een duwtje geven,

Evelien liep naar mij, hey ik liep juist achter jou toen we naar hier kwamen, jij hebt geen pamper om, hoe komt dat? Vroeg ze boos, ja neen zei ik er zijn hier meschien kinderen die ik ken en ik ben bang om uitgelachen te worden, Evelien keek in het rond , zie jij hier nog iemand anders dan wij vroeg ze. Neen zei ik maar het kon toch. Sofie heeft toch geen schrik zei Evelien, echt flauw van je zei ze .

Ik liep naar Klaas om wat te voetballen, en de meisjes zaten op de schommel, na een uurtje of 2 zei Mieke kom we gaan terug naar huis dan krijgen jullie een koek en wat drinken,

Evelien liep samen met mij naar huis , hey ik ben niet meer boos op jou hoor, Sofie vertelde mij dat jij hier veel vriendjes hebt en ik begrijp dat wel hoor, maar ik ben ook een vriendinnetje van jou en bij mij mag je wel een pamper dragen, bij Sofie kan je dat ook , en bij Klaas deed je het al .

We kwamen thuis en stapte de woonkamer binnen, Evelien kon haar ogen niet geloven, daar stonden 4 bedjes uitzien als baby bedjes , ohhh hoe schattig is dit zei ze , op elk bedje stond ook de begin letter van onze naam. Op het eerste bedje stond een grote E in het roze afgewerkt met licht blauwe bloemen , Op het 2de bedje stond een grote S in het lichtblauw afgewerkt met roze bloemen. Op het derde bedje stond een grote W in het blauw afgewerkt met gele sterren , en op het vierde bedje stond een grote K in het Groen afgewerkt met gele sterren .

Zie hier jullie nieuwe slaapplaats, zei Karin met een grote glimlach, ohhh zei Sofie mogen we er als eens in gaan liggen? Tuurlijk ik help jou er even in zei Karin ze nam Sofie op en legde haar in haar bedje , ik ook zei Klaas , nu ik zei Evelien, kom Woutje nu jij zei Karin, ze nam mij op legde mij neer in het bedje .

De bedjes stonden rond een grote ronde speelmat. Op de speelmat zaten onze knuffelberen , kom zijden de mama’s we zullen jullie even uit jullie bedjes helpen. Hoe leuk is dit zij Sofie, ja zei Evelien we kunnen terug een beetje baby spelen.
Willen jullie een koek vroeg Mieke,

Ik liep naar Karin, zou ik een pamper mogen, ohhhh tuurlijk kom maar mee, ik liep samen met Karin naar boven, ze trok mijn sponsen broek uit en mijn onderbroek, nam een pamper en deed die mij om . Kom dan help ik jou in je sponsen broek, ohhh niet nodig, mag ik zo rondlopen? Ohhh zeker hoor , ik zal jou broek meenemen naar beneden, als je ze wil dan vraag je ze dan maar .

Ik ging terug op de mat zitten tegen Evelien, nou hier is mijn pamper boy terug zei ze , ze gaf me haar koekje aan , hier lekker zei ze .
 
Laatst bewerkt:
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
luierfan Bij wie mag ik in mijn luier rondlopen? Contact advertenties 8
T Verhaal Klaar Joost mag het niet weten J 9
Wants to be in Diapers Verhaal Klaar Luiers in de Supermarkt, omdat ik niet naar de toiletten mag L 8
G Mag de naam van dit subforum zonder spatie.... Ideeën Bus 1
M Mag je het zelf doen? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 31
Tkb Mommy/daddy gezocht (het liefst in omtrek Twente maar mag ook verder) Contact advertenties 0
T Nog wakker ? Mag altijd berichten Contact advertenties 2
Dl Stel Hoeveel MB mag een filmpje zijn? AB/DL Filmpjes 0
L Mag ik jouw/jullie luiersletje zijn? Contact advertenties 12
AB / DL25 AUB allen even lezen '' WAT MAG IN EEN VERHAAL EN WAT NIET'' en wat te melden. ABDL Luierverhalen 54
R leuke vrouw gezocht die ik mag verschonen. Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 23
K Mag dit nu niet of mag dit nu wel? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 3
A Je mag één wens doen...maar welke? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 82
D Mag ik me even voorstellen? Voorstellen 10
plasbroek.nl Mag ik mij even voorstellen? Voorstellen 12
J mag ik jullie echt gebeurde natte en vieze verhalen horen Tiener Baby's / Luierliefhebbers 6
G Je mag gelukkig zijn Pub 17
Bedplasser91 Wat moet ik me dáár nou weer bij voorstellen?! Pub 4
G Stiekem luier om bij vrienden Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 9
MrPavlov Iemand zin om eens langs te komen bij mij in Gent vanavond? Contact advertenties 1
Z in luier gepoept en geplast bij A Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 4
D tips bij de start van een DD/lg relatie? Algemeen 10
M kijken bij de luierafdeling Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 34
Bam-Bi Ben jij vroeger ook bij “oppasmama” geweest? Algemeen 30
T Wonen bij tante W 3
J Vreeswijk bij kaarslicht Kalender 3
Diaperloverfrom2001 Ik zoek raad: ik heb een relatie, beide wonen we nog bij onze ouders, maar ik ben DL Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 10
C Verschonen bij vrienden of familie ? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 32
C Bij de zussen... 16+ Verhalen 4
Luier-Slaafje Favoriete betaalmethode bij een feestje/bijeenkomst Polls 37
Bedplasser91 Tokio Hotel zanger draagt luier bij de tandarts Pub 7
Tkb natte onderbroek bij denken aan ABDL/luiers/baby dingen 16+ Board 0
FairryNL Sinds ik ABDL herken bij mezelf zijn mijn grootste persoonlijke prestaties: Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 11
K Zomerreces bij het verhalen schrijven? 16+ Verhalen 8
D Hulp luiers anoniem kopen wonend bij ouders Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 21
Benjamin Button Vandaag bij Kruitvat Pub 1
DiaperLuw VAT number bij diaper minister Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 6
J Bestellen bij etsy Algemeen 5
Bam-Bi Ab dl dagje bij mij thuis Pub 20
André Adult Baby Bij de Tandarts een behandeling krijgen met alleen een luier om in de stoel. Contact advertenties 13
V Luiers lekken altijd bij mij. Algemeen 16
B Nog niet klaar weer logeren bij mijn tante W 24
Luierliefhebber Brent weten jullie hoe ze dat doen bij abporno Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 11
H Woon nog bij mijn ouders Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
B Therapist zegt dagboek bij te houden, werkt averechts? 16+ Board 15
M Nachtje bij Daddy logeren N 6
PB'tje Ook DL bij de hoger opgeleiden ? Polls 79
Luierliefhebber Brent bwaar strooi je bij gebreuk van talkpoeder en hoeveel Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 0
DiaperLuw Retourneren bij ABDL clubshop Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 4
luierdrager16 Hulp gezocht over hoe jullie luiers besteld hebben bij zorg verzekeraar Pub 3
Similar threads


















































Bovenaan