Verhaal Klaar Anna

Ik werd vrij snel in een box gestopt in de huiskamer en daar werden mijn handen geboeid. Ik kon geen kant op en moest de rest van de tijd hier liggen en zag hoe Anna televisie keek, koffie dronk en later nog een wijntje dronk. Daarna ging ze naar boven, zonder ook nog maar één keer naar mij om te kijken. Ik kon moeilijk in slaap komen, mede door de half zittende, liggende houding die ik nu gedwongen moest aannemen. Ik had er alweer spijt van wat ik had gedaan. Zo wilde ik niet bij haar blijven, als ik geen aandacht kreeg dan wilde ik weer vrij zijn, met of zonder vriendin.

De volgende ochtend kwam Anna beneden en ging voor me staan. Ze maakte de box los en verschoonde me, daarna kreeg ik een paar flesjes drinken. Ze aaide over mijn haren en zei “Volgens mij was het een opwelling en wil je niet terug bij mij?” Ze keek me indringend aan “Weet je, ik had je belooft te helpen, zodat je me voor altijd uit het hoofd zou zetten. Dat gaan we nu doen. Je gaat zo liggen in de box en dan maak ik je vast. Ik zal je af en toe drinken geven en ik zal je af en toe verschonen, voor de rest doen we niks, let op na de tijd zal je genezen zijn”

Ik stemde ermee in. Dat leek me het beste. Ik werd losgemaakt, zodat ik gemakkelijk kon liggen en daarna werd mijn benen en handen vastgebonden. Ik kon nu geen kant meer op. Ik kreeg nog even een flesje drinken. Ik zag Anna naar me kijken, maar zei verder niks. Nadat het flesje op was, pakte ze de koptelefoon en zei dat ik voor de rest van de dag hier naar moest luisteren. Nadat ze de koptelefoon bij me op had gedaan hoorde ik kindermuziek. Voor de rest hoorde ik niks. Ik zag hoe Anna de box op slot deed en naar de keuken ging.

Na een paar nummers begon ik me af te keren tegen de muziek. Plotseling hield de muziek op en hoorde ik Anna haar stem door de koptelefoon. “Daar lig je dan, lekker naar me te kijken, jammer dat je me niet meer wilt dienen. Zal je ook nooit meer mijn natte kutje mogen schoonlikken” Daarna volgde er weer muziek. Ik zag Anna op de bank zitten, lekker aan een kopje koffie en ik zag dat ze een rok aan had. Verder kon ik niks zien. Nee dacht ik, niet aan denken, ik wil weer vrij zijn. Na 2 muzieknummers hoorde ik haar stem weer “Heb je niet lekker genoten van mijn kutje? Vertel eens aan me wat zou je het liefste doen, als je me naakt zag?” en weer volgde er muziek.

Zo ging het een aantal keren door, telkens als ik 2 muzieknummers hoorde, hoorde ik de stem van Anna weer. Het varieerde. De eerste uren kreeg ik steeds weer te horen wat ik allemaal wel niet zo missen als ik weg wilde. Ik zou nooit haar kutje likken, nooit meer aan haar borsten mogen sabbelen, nooit meer knuffelen en ook de grote beloning zou uitblijven, mijn sap zou nooit in haar lichaam verdwijnen. Ik begon over dat laatste te dagdromen. Ohh wat zou ik dat graag nog eens willen. De muziek was even uit toen ze me verschoonde. Ik zag haar van dichtbij bezig en genoot hoe ze me aanraakte. Wat wilde ik haar nu ook graag aanraken, maar dat ging helaas niet. Mijn piemel was weer helemaal stijf geworden. Ze merkte het, maar ze zei niks en deed er helemaal niks mee. Ik kreeg nog een paar flesjes drinken.

Nadat de box weer dicht was, ging de muziek weer aan. Na 3 nummers hoorde ik haar stem weer. “Vond je het verschonen van de luier ook zo lekker? Weer heerlijk babypoeder op je kontje en piemeltje, lekker uitwrijven en daarna weer een lekker schone luier om, die je weer helemaal vol mag plassen”. Vervolgens hoorde ik weer muziek. Om even later weer haar stem te horen. “Lekker he om weer helemaal als baby te ruiken. Wil je straks niet het plasbroekje weer om? Wil je niet je mooie babykleertjes weer aan? Staat je zo schattig” en weer hoorde ik muziek. Mijn gedachten dwaalden weg. Ik kon alleen nog maar denken hoe fijn het was als Anna mijn vieze luier weer verschoonde en hoe fijn ik het vond als ze me insmeerde en ik weer helemaal rook als haar baby”

De muziek was weer afgelopen en ik hoorde Anna haar stem “plas maar lekker in je luier, lekker zorgeloos plassen en verschoond worden, dat wil je toch?” Daarna hoorde ik weer muziek en voor ik het wist had ik in mijn luier geplast, het ging vanzelf. Zo ging het die middag verder, telkens kreeg ik Anna weer te horen en raakte ik steeds verder in vervoering. Terwijl ik naar haar stem en naar de muziek luisterde op de koptelefoon, kon ik haar vanuit de box overal volgen wat ze deed. Het verlangen om voor altijd als baby bij haar te zijn werd steeds groter. Ze had me nog 2 keer verschoond die dag en ik genoot in volle teugen hiervan.

Bij de laatste keer dat ze me luier verschoonde deed ze de koptelefoon af en deed een mondknevel in. “Nu moet gaan slapen en nadenken wat je wilt. Morgen beslis je en denk eraan, er is geen weg terug meer” Die nacht kon ik slecht slapen. Haar stem bleef in mijn gedachten hangen. Alles wat ze had gezegd klopte, mijn hele lichaam tintelde met gedachten dat ik haar baby weer mocht zijn. Het volgende moment bedacht ik me weer. Ik wil heel graag, maar niet voor altijd! Mijn hoofd bleef maar malen, ik wil zo graag, nee niet voor altijd. Het duurde daarom ook heel lang voordat ik eindelijk sliep.
 
De volgende ochtend kwam Anna beneden en deed de box open. Het was de dag van de waarheid. Ik mocht met haar de trap op kruipen. Eenmaal boven zag ik de bekende rolstoel staan, waar ik in mocht zitten. Ik werd onmiddellijk vast gemaakt. “Zo nu kan je niet bewegen en geen geluidjes maken, dus alleen nog maar kijken” Ze duwde me door de deur en ik kwam in mijn vroegere kamer. Daar lag mijn vriendin, ze kon me niet zien en ook niet horen. Ik werd zo neer gezet dat ik haar heel goed kon zien. Anna ging naar haar toe en gaf mijn vriendin een flesje drinken. Daarna deed ze de luier af, waste haar en deed vervolgens babypoeder op haar kutje. Ze begon de babypoeder over haar kutje heel rustig uit te wrijven. Ik merkte dat mijn vriendin het heerlijk vond. Het wond mij als toeschouwer ook op. Daarna deed Anna de luier om. Ze pakte nog een soort trillend balletje en deed deze in de luier van mijn vriendin, die onmiddellijk begon te kronkelen. Anna kwam achter mij staan en zei “we laten haar even alleen” en ze duwde me de kamer uit. Vlak voordat ik de kamer uit was, keek ik nog een keer naar mijn vriendin die intussen heviger aan het kronkelen was en ook een zacht kreun geluidje maakte. Ik werd een andere kamer ingereden en nadat ik los was gemaakt, moest ik op bed gaan liggen waar ik stevig met mijn handen en voeten werd vastgemaakt. Daar lag ik dan en Anne kwam bij me zitten. Haar gezicht was nu dicht bij mijn gezicht.

Ik moet nu sterk zijn dacht ik. Ik wil niet, ik wil haar baby niet zijn. Ze begon met haar wijsvinger over mijn neus te strelen. “Ben je er al uit?” Ik wilde antwoorden met ja ik ben eruit, ik wil niet. Maar voordat ik iets kon zeggen, stond Anna weer op en zei dat ze naar de kamer moest. ‘Je vriendin heeft nu wel lang genoeg gespeeld” Niet vee later kwam Anna weer terug en kwam weer bij me zitten. “Zo nu ga je me zeggen wat je beslist” en streelde weer met haar wijsvinger mijn neus. Ik wil niet dacht ik, Ze begon te praten “Zeg het maar.. Wil je niet lekker elke dag in een luier rondlopen, lekker volplassen en je lekker door mij te laten verschonen, heerlijk melk uit een flesje drinken en af en toe melk bij mij drinken”

Ik probeerde mezelf in te prenten, ik wil niet, maar de twijfel begonnen toch toe te slaan. Elke dag heerlijk bij Anna, elke dag weer heerlijk laten verschonen, lekker zonder zorgen alles laten lopen. Lekker laten aankleden door Anna. Ik twijfelde steeds meer. Ik probeerde mezelf weer onder controle te krijgen en dacht ik wil niet.

``je moet nu beslissen” zei Anna “je durft niet te zeggen he” Ik knikt dat ik durfde, maar er kwam geen geluid. Dit laatste was ook logisch gezien het feit dat ik nog steeds een mondknevel in had. Ze vervolgde “ geeft niet hoor, dan doen we het anders` Ze stond op en ik zag hoe ze haar bloesje uit deed en vervolgens haar rok en slipje. Ze stond nu poedelnaakt voor me. Ze deed vervolgens mijn luier af en zag hoe mijn piemel helemaal stijf stond. Ik kon mijn ogen niet van haar lichaam afhouden. Ze pakte mijn piemel beet en kwam met haar lippen bij mijn mond en zei `Hiermee ga je antwoorden wat je wilt. Ik steek je piemel zo meteen in mijn kutje en wacht dan heel even, als je niet mijn baby en puppy wilt zijn dan haal je hem er weer uit en zo ja dan mag je alles in mijn kutje spuiten” Ik schudde met mijn hoofd, maar de opwinding om har vol te mogen spuiten was erg groot. Ze ging nu boven op me zitten en deed mijn piemel langzaam in haar kutje. Ik as verkocht.. Mijn piemel gleed snel in haar kutje en wat er toen gebeurde kan iedereen wel raden… Ik had geantwoord, ik wilde voor altijd bij haar blijven, haar baby en puppy zijn.
 
Het moet intussen een aantal maanden geleden zijn, dat ik voor de totale overgave heb gekozen. De dag indeling was vaak hetzelfde. Mijn hok was nummer 2. Daarin bevond zich een bedje en een hondenhok. Ik sliep in het bedje (vastgebonden) en nadat ik uitgebreid verschoond was, kreeg ik mijn riempjes om zodat ik kruipend op mijn ellenbogen en knieën in het hondenhok kon verblijven. Daar werd ik in de middag uitgehaald, waarna ik in de omheining een wandeling met Anna ging maken. Uiteraard bleef ik aangelijnd, de vieze luier was afgedaan en zo mocht ik haar in mijn blote kont volgen. Na een tijd, gelukkig vrij lang, werd ik weer in mijn hok geplaatst en in de hondenhok gezet. In de avond , althans dat nam ik aan, verschoonde Anna me weer en werd vastgeketend in bed om vervolgens voor het slapen gaan nog een paar flesjes melk te krijgen.

Na een maandje kreeg ik extra vitamine, althans dat zei Anna. Ze deed een poeder in het flesje en vulde deze met water , schudde dit en daarna mocht ik het opdrinken. Als ik lief was dan werd ik af en toe nog eens beloond. Dit gebeurde vaak als ik in bed moest liggen. Voor ik het flesje kreeg, knoopte ze dan haar bloesje los en mocht ik er heerlijk aan haar borsten sabbelen. Na een minuut of vijf kreeg ik dan het flesje drinken. Ik deed vreselijk mijn best om haar te gehoorzamen. De grootste beloning was, wanneer ze alles uit deed en ze mijn stijve piemel toestemming gaf om in haar kutje te mogen. Door alle verlangens kwam ik al binnen 2 minuten klaar, maar voor Anna was dit dan nog maar het begin en bleef doorgaan tot dat ze ook eindelijk klaar kwam. Ik was dan helemaal kapot geneukt door haar. Haar macht over mij nam elke keer toe.

Af en toe mocht ik uit mijn territorium komen en werd ik uiteraard gelijnd meegenomen buiten de hekken. Daar was Carla meestal ook aanwezig. Zij had dan mijn vriendin op schoot. Ze hadden haar geestelijk al geknakt. Ze zat bij Carla op schoot en ik zag hoe Carla met haar speelde. Haar hand ging in de luier en ik zag hoe mijn vriendin kronkelde van genot. Dit tafereel herhaalde zich een tijdje en elke keer keek Carla me dan uitdagend aan en eerlijk is eerlijk ik keek er graag naar. Als Anna niet in de buurt was dan gaf ze me of een schop of ik kreeg een tik in mijn gezicht. “Viezerik dat je bent, je mag niet gluren”

Door de tikken die Carla uitdeelde op het moment als Anna er niet was, maakte me schuwer voor Carla. Tussen de hekken waande ik me veilig, lekker wandelen met Anna en uiteraard voelde ik me heel veilig in mijn eigen hok. Daarbuiten kroop ik Anna steeds meer aan. Niet dat ik vaak buiten de hekken mocht, maar als ik buiten was, was ik op mijn hoede. Meestal was Carla er ook, soms samen met mijn vriendin. Als een hond bleef ik in een straal van 1 meter in de buurt van Anna, intussen glurend naar Carla die dan met mijn vriendin heerlijk zat te spelen.

Mijn gedrag bleef veranderen, ik kroop steeds meer naar Anna, wilde ook binnen de hekken geen meter meer van haar wijken. Mijn gedachten waren simpel, in de buurt van Anna was veilig en verder van haar vandaan was onveilig.. Zo hoefde ik niet meer in de riempjes als we binnen de hekken gingen lopen en ook als ik mijn hok was, hoefde ik deze niet meer om. Alleen wanneer ik buiten de hekken kwam, kreeg ze om, maar dan hoefde ik tijdens het wandelen niet meer aan de riem. Logisch want ik durfde niet uit Anna’s buurt te kruipen.

Ik veranderde nog meer, zo vond ik het heerlijk als ik buiten de hekken bij Anna op schoot mocht zitten. Lekker lag ik tegen haar aan, maar niet met het gevoel dat ik tegen een goddelijk heerlijk lichaam aan lag, maar ik kreeg meer de gedachten dat ik lekker veilig bij haar op schoot zat. Zo vond ik het ook steeds minder opwindend om naar mijn vriendin te kijken als Carla weer met haar speelde. Mijn voorkeur ging uit om lekker veilig tegen Anna aan te liggen. Haar goddelijke lichaam wond me steeds minder op. Ik begon andere gevoelens voor haar te krijgen, die van een mama. Daarnaast was ze mijn baasje als ik aan de riem met haar liep. Ik kreeg steeds vaker borstvoeding van haar, ook hierin veranderde mijn gedachten. Het gevoel van heerlijk sabbelen aan de borsten, was veranderd in mijn best doen om melk uit haar borsten te drinken. Uiteraard lukte dit laatste niet en het was dan ook een bevrijding als ze de speen van het flesje gevuld met melk in mijn mond stopte. Daarna liet ik me heel gedwee toe stoppen in bed.

Ook de andere verlangens van mij ten opzichte van Anna verdwenen langzamerhand. Zo werd mijn piemel steeds minder vaak stijf als ze me probeerde op te winden, tot het punt was bereikt dat het me helemaal niet meer lukte om mijn stijf te laten worden. Als Anna dan zin in me had, dan kreeg ik eerst een viagra pil, om na 2 uur met mijn inmiddels stijf geworden piemel te spelen totdat het sap alle kanten op spoot. Daarna deed ze slipje uit en stopte ze me mijn piemel in haar kut. Ik werd weer helemaal genomen. Haar macht groeide met de dag, ik was er voor haar genot.

Behalve deze veranderingen wist ik dat ik totaal afhankelijk van haar was, daarom was ik elke keer weer blij als ze bij me kwam. Als mama kleedde ze me aan, verschoonde ze me en gaf me lekker te drinken. Ze knuffelde me. Als baasje liet ze me uit en nam alle tijd voor me. De wirwar van emoties kon ik niet meer aan. Ik wist niet hoe blij en gelukkig ze me maakte als ze weer in mijn hok kwam. Als ze weg ging was ik verdrietig en jankte ik alles bij elkaar. Hoe lang geleden dit begon weet ik niet meer, maar feit was dat ik door alle emoties geen remmingen meer had. Ik jankte alles heel hard bij elkaar. Vaak deed ze dan een speen in mijn mond, zodat ik dan rustiger werd.

Ik was alle controle kwijt en had me overgegeven aan mijn mama en mijn baasje. Dit tot tevredenheid van haar. Ik wilde geen ander leven meer. De enige die ik nog had was mijn mama. De enige die mij veiligheid bood. En zo is het dat op de dag van vandaag dat ik vol verlangen uitkijk, naar het moment wanneer mijn mama de deur van hok 2 opendoet. Als ik in bedje lig dan lig als een baby te krijsen zo blij en als ik het hondenhok zit, dan is maar goed dat ik geen staart om heb ,want anders kwispelde ik spontaan. Ik zou mijn leven niet meer anders willen wensen. En mijn vriendin…. Die heb ik de laatste maanden niet meer gezien (Carla overigens wel).
 
Ik hoop dat iedereen heeft genoten van dit verhaal. Dit was het laatste deel oftewel het einde van dit verhaal. Ik ben intussen alweer bezig met een ander verhaal, a.s. maandag zet ik het eerste deel hiervan op deze site.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
emar007 Verhaal Klaar Meesteres Anna en Donny 16+ Verhalen 14
knuffelteddy Anna uddenberg AB/DL Fotos 11
P Anna naar de brugklas A 13
W anna A 67
R Bff Anna en Maartje B 14
Similar threads





Bovenaan