baby omdat ik mijn neef gepest had met zijn luier

babyblue

Gewaardeerd Lid
Baby omdat ik mijn neef gepest had met zijn luier.Mijn ouders zijn enkele maanden voor hun werk in het buitenland. Er was afgesproken dat ik zolang bij mijn tante Wilma zou gaan logeren. In het weekend zou ik gaan slapen bij mijn neef Dirk (4 jaar) op zijn kamer. Mijn neef is geestelijk en lichamelijk gehandicapt. In de nacht plast hij nog regelmatig in zijn bed en draagt daarom luiers. Ikzelf (6 jaar) heb hem daar wel eens mee gepest en gezegd dat hij wel op een baby leek. Dat had hij toen doorverteld aan mijn tante en mijn nicht Thea (9 jaar). Van zondagavond tot en met vrijdagmiddag verblijft mijn neef in een gespecialiseerde instelling. Maandagmiddag vroeg mijn nicht aan mij of ik zin had om vadertje en moedertje te spelen. Nietsvermoedend zei ik dat dat misschien wel leuk zou zijn.


Dan ben jij de baby, ik jouw oudere zuster en mijn moeder is ook jouw moeder. Zo had ik het verloop van het spel niet verwacht. Mijn tante zei toen dat bij haar baby’s gewoon nog luiers dragen. Ga maar alvast naar boven, wij komen zo meteen wel naar jou toe. Mijn tante kleedde mij helemaal uit en legde mij op de commode die op deze kamer stond. Naast mijn bed stond er ook een kinderledikantje waarin mijn neef nog steeds sliep. Nou ga ik jou eerst even een luier omdoen, want baby’s dragen luiers, volgens jou. Nu begreep ik waarom mijn tante en nicht mij als baby wilden gaan behandelen. Nadat tante eerst mijn billen had schoongemaakt deed zij mij een luier om en daarover deed zij een plastic broek met drukknopen. Verder alleen nog een T-shirt met daarop een afbeelding van een teddybeer. Ga nou maar eens lekker slapen, het is tijd voor jouw middagdutje. Eerst geef ik jou een flesje warme opvolgmelk voor baby’s. Daarvoor ging zij op een schommelstoel zitten en nam mij in haar armen. Als een klein kind lag ik daar een zuigfles opvolgmelk leeg te drinken. Daarna legde zij mij in het ledikantje vast met een babytuigje. Ze stopte een fopspeen in mijn mond en legde een teddybeer in mijn armen. Als je nou moet plassen dan doe je dat maar gewoon in je luier. Voorlopig mag jij niet naar de wc, daar heb jij jouw luier voor. Alleen wanneer jij moet poepen mag je mij roepen. Dan doe ik de luier en plastic broek af en mag je naar de wc. Wanneer je dan gepoept hebt krijg je gelijk weer een luier met een plastic broek aan. Natte luiers wil ik nog wel verschonen, maar poepluiers doe ik beslist niet. Ga nu maar even lekker slapen dan komen Thea en ik jou straks weer halen. Daar lag ik dan als een echte baby ik een ledikantje vast in een tuigje met fopspeen en beer. Toen ik moest plassen zat er niets anders op dan het in mijn luier te doen.


Na twee uur kwam mijn tante met Thea en haalde mij uit het ledikantje. Ze legde mij gelijk op de commode en verwijderde de luier en de plastic broek. Zie je Thea, deze baby plast ook overdag nog in zijn luier. Als je nog moet poepen dan kan je het nu wel even doen. Dat liet mij geen tweede keer zeggen en gelukkig kon ik toen ook nog even plassen. Zoals gezegd kreeg ik toen weer een pamper om met daarover weer een plastic broek. Met z’n drieën gingen wij naar beneden waar ik in een babybox moest gaan zitten. Thea gaf mij een fopspeen in mijn mond en drukte mij mijn teddybeer in mijn armen. Nou had ik naast een luier en een plastic broek alleen een T-shirt aan zodat iedere voorbijganger mij in de box kon zien zitten met een luier om en een fopspeen in mijn mond. Na drie kwartier haalde tante Sonja mij uit de box en nam mij op haar schoot. Liggend in haar armen kreeg ik weer een zuigfles met opvolgmelk.


Toen de zuigfles helemaal leeg was controleerde zij of mijn luier nog droog was. Die zal ik eerst nog maar even verschonen voordat we naar de winkels gaan. Ik had alles verwacht, maar dat wij ook naar buiten zouden gaan daar had ik niet op gerekend. Maar nadat i was verschoond was zette tante Sonja mij in een wandelwagen. Daar zat ik dan vast met een tuigje, een pamper met een plastic broek en verder alleen een t-shirt. Mijn nichtje Thea liep achter de kinderwagen en genoot van de aandacht die ik kreeg. De neef, die haar broer had gepest omdat hij ’s nachts een luier om moest, was nu een echte baby. Samen met tante Wilma gingen we naar het winkelcentrum. We moeten nog luiers voor jou halen en de opvolgmelk is ook bijna op. Bij de kassa zag de caissière gelijk voor wie deze spullen bedoeld waren. Is hij niet te groot voor luiers en flesvoeding vroeg zij aan mijn tante.


Hij ziet er natuurlijk al wel groot uit maar gedraagt zich als een baby en dan krijg je dit. Hij pestte mijn zoontje omdat hij luiers moet dragen als gevolg van incontinentie ’s nachts. Nu is hij die baby en dat zal hij merken ook en niet alleen thuis in een veilige omgeving. Wanneer mijn zoon in het weekend thuis is gaan wij natuurlijk gewoon door. Dan is mijn zoon het oudere broertje en mag hij met zijn neef in de wandelwagen naar buiten. Ik ben van plan hem nog wel een hele tijd zo te behandelen omdat mijn dochter en ik er erg veel plezier aan beleven. Volgens mij is de kleine jongen niet droog meer. Kan ik hem hier ergens verschonen, anders moet hij nog een tijd met een natte luier. Bij het damestoilet is een verschoontafel, daar moet het wel kunnen. Als je wilt dan mag jij het doen zodat het voor hem een extra straf is. Je kan hem gelijk wel weer een flesje geven, doe maar gewoon alsof het een echte baby is.

Achter de rug van de caissière zag ik mijn nicht genieten van het geboden schouwspel. Mijn tante zette mij weer in de kinderwagen en maakte het tuigje vast. Onderweg gingen ze nog staan praten met een paar moeders die ook kinderwagens hadden. Natuurlijk werd ik het onderwerp van gesprek en de oudere kinderen kregen van mijn nicht te horen dat ik nog steeds niet zindelijk was en ook nog geen vaste voeding kreeg. Gelukkig gingen we toen naar huis waar ik gelijk weer verschoond werd. Nou ga je maar weer even in de box spelen zei mijn nicht en stopte de fopspeen in mijn mond. We gaan vandaag maar vroeg eten dan kan de baby vroeg naar zijn bedje. Hij zal wel moe zijn van al die prikkels die hij buiten heeft gekregen. Het is ten slotte nog maar een klein baby’tje en dat zal hij voorlopig ook blijven.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
B Baby omdat ik mijn neef gepest had met zijn luier B 6
P Gaat maat 7 baby luiers passen ? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 7
P Welke baby luiers Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 19
P Gebruikte baby luier moderator talk 28
Tkb natte onderbroek bij denken aan ABDL/luiers/baby dingen 16+ Board 0
P Een echte film... The Baby uit 1973 Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
Tkb Baby boy zoekt mommy/daddy caregiver Contact advertenties 0
tirinty89 Verhaal over een adult baby Ethan V 3
Switch Daddy Bart Leuke baby zoekt vaste Daddy/ Mammie Voorstellen 0
Switch Daddy Bart Leuke baby zoekt vaste Daddy/ Mammie Contact advertenties 1
Cyril Archambault Baby Harry’s ABDL Adventure (English AI-story) B 0
B Baby zoekt mommy of daddy. Contact advertenties 4
Haags_eigenwijsje Adult baby of little girl Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 2
Bab Diap Pampers baby-dry(TM) pants maat 8 Luiers 14
Y Geen baby meer G 0
Kai_ABDL Een paar dagen 24/7 Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 19
TransBabyPrinsesje Baby meisje zoekt naar een liefdevolle papa of mama Contact advertenties 11
Kai_ABDL Gezocht: Daddy in deze ABDL-wereld! Contact advertenties 5
B Baby zoekt Mommy Contact advertenties 11
giampixb Op zoek naar een AB/DL vriend voor een intieme relatie Contact advertenties 2
Artemis Wil jij mijn baby worden? (Een liefdesbrief) 16+ Verhalen 8
Lieve.bambi Wat is jou favoriete baby hapje ? Pub 18
baby ellentv baby ellen stelt zich voor: Voorstellen 28
Pup Wat is jouw favoriete onesie/romper? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 57
A Papa zoekt een adult baby voor een vast contact Contact advertenties 9
Sissy Amy (Vast) contact gezocht (m/v) voor baby (m32) - Groningen Contact advertenties 5
little baby boy Baby zoek dringent mammie oost-vlaander belgoe Contact advertenties 4
babyremy Baby Remy hier Voorstellen 19
M Papa zoekt baby meisjes of jongens achterhoek Contact advertenties 4
TransBabyPrinsesje Baby meisje opzoek naar een vaste papa of mama Contact advertenties 2
Senna ab Is de jongste de baby van het gezin? Polls 37
MaxxToddlerLife Jongetje 21 zoekt Mama Contact advertenties 0
dannyboyke Sissy baby van 35 zoekt een strenge Mommy of Daddy Contact advertenties 17
B Baby Loesje is gearriveerd Voorstellen 18
Fernado Baby girl Contact advertenties 20
lucsje66 (Baby) Verzorgingsproducten voor zachte en lekker ruikende billetjes. Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
TransBabyPrinsesje Trans baby meisje opzoek naar een papa of mama. Contact advertenties 7
D Gespot op facebook: grote baby gezocht Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 3
Vinnyolsen Baby poeder oeps! Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 9
A Baby speen/ fles Product & Winkel Testverslagen 12
Luierkind_123 Baby boy op zoek naar zijn forever daddy Contact advertenties 15
nina15000 Charlotte en haar geheim bedplassen C 107
A BABY? 16+ Verhalen 4
B Wie vrijdag 12 augustus afspreken in noordholland zou graag als baby behandeld willen worden Contact advertenties 3
R Nieuwe Brabantse baby Voorstellen 45
slo123 Baby sissy zoekt een mama die mij wilt verzorgen Contact advertenties 2
little baby boy Baby Jongen 21zoekt dringent mammie Contact advertenties 3
Pup Betaalbare Baby booties maat 39/42 Product & Winkel Testverslagen 4
B Wil graag als baby/peuter behandeld worden Contact advertenties 4
D Vrienden 16+ Verhalen 15
Similar threads


Bovenaan