BIANCA EN CINDY

luierdromer

Niet geschoten is altijd mis.
Met dit verhaal wil ik een vervolg geven aan het verhaal Cindy en, Bianca wat in mijn ogen een openeinde heeft.
Weet niet of de schrijver van het origineel nog op dit forum actief is, als dit zo is laat hij/zij een pb sturen als het een probleem is.

HOOFDSTUK 1 DE THUISKOMST NA DE EERSTE BABY SCHOOLDAG

Nadat Bianca grondig door Cindy was verschoond en, aangekleed waarbij Cindy ook de de riem om haar buik gesloten heeft, lopen ze met Nancy en, Sandra naar beneden.
Waar Nancy Cindy direct in de tafelstoel zet en, haar een slab voordoet.
Als dat gebeurt is zet Nancy een potje Olvarit met Broccoli Kalkoen en, Rijst in de magnetron om warm te worden.
Ondertussen helpt Sandra Bianca in haar jas pakt dan de tas met spullen die die hier nog lagen van de logeerpartij van vorige week waarna Bianca haar moeder een handje moet geven en, Bianca naast haar moeder moet blijven lopen.
Als moeder en, dochter na een wandeling van 20 minuten zijn ze thuis lopen naar binnen en, hangen de jassen op en, lopen de huiskamer in waar niet alleen de tafelstoel maar, inmiddels ook een box voor Bianca staat.
Aan het verbaasde gezicht van Bianca ziet Sandra direct dat haar dochter dit niet verwacht had maar, dan zegt Sandra, "Bianca als ik in huis bezig ben kan ik niet continu op mijn kleine meisje letten lieverd".
Dat begreep Bianca heel goed maar, liet dat niet merken.
Sandra ondertussen wist zonder dat Bianca het haar had laten zien bovendien van Nancy dat Bianca in tegenstelling tot Cindy genoot van het klein zijn maar, toen ze even later Bianca in de tafelstoel had gezet en, het potje Olvarit spinazie met witte rijst en, Witvis opwarmde en, Sandra ondertussen Bianca een flesje melk gaf zag zij tot haar verbazing zelf dat Bianca zat te genieten terwijl Cindy het alleen maar, een straf vond.
Zo zag Sandra toen ze richting de box keek waar Bianca rustig zat te spelen maar, toen Sandra de box opende en, Bianca beduide dat ze mee moest komen, ze netjes opstond en, met haar moeder meeliep naar de tafelstoel en, zij zich gewillig in de stoel liet zetten en, zelfs al was het met tegenzin zich met het tuigje liet vastzetten, waarna direct de slab volgde waar zoals ze snel zag haar naam op was geborduurd.
Ondertussen was de spinazie met rijst en, witvis klaar en, hoewel de geur hiervan Bianca niet aanstond en, ze het zoutarme spul niet echt lekker vond at ze netjes het potje leeg, waarna er nog een klein bakje vla volgde, wat er beter inging.
Toen dat op was kreeg Bianca van Sandra nog een flesje melk en, toen dat op was waarna Sandra het blad van de stoel wegtrok en, het tuigje losmaakte.
Past toen Bianca op de grond stond merkte Bianca dat ze tijdens het eten best veel geplast had en, dat haar luier ondanks de romper was gaan hangen maar door die romper en de gordel op zijn plaats bleef zitten.
Dan zegt Sandra aan Bianca dat het inmiddels bedtijd is en, Bianca haar naar boven moet volgen en, pas als Bianca de trap oploopt voelt ze de dunne poep in haar luier zitten, doordat die elke beweging die Bianca maakt volgt.
Bijna boven merkt ook Sandra de poepgeur op en, stopt om zich dan om te draaien Bianca aan te kijken en, te vragen, " heb jij gepoept Bianca?"

"Ja mam en, daar kon ik niets aan doen".
"Dat weet ik lieverd en, hoewel ik je eigenlijk niet meer had willen verschonen maar, direct naar bed had willen brengen wil ik je dat met deze luier niet aandoen".
Dit horende weet Bianca even niet wat er nu wel gaat gebeuren en, wacht zoals Sandra ziet gespannen af.
Al pratend had Sandra zich omgedraaid en, zei ze dat Bianca haar moest volgen terwijl ze weer naar beneden gingen.
In de kamer gekomen opende Sandra de box en, moest Bianca met haar vieze luier de box in stappen op haar knieën gaan zitten en, haar polsen in de bandjes leggen die Sandra direct afsloot.
Direct hierna hield Sandra Bianca een speen voor die Bianca direct uit de handen van haar moeder hapte, die op haar beurt de band van de speen achter het hoofd van Bianca vastmaakt.
Hierdoor kon Bianca wel spelen met de speeltjes in de box maar, wist Sandra dat ze voor de rest haar gemak zou houden.
Na nog een keer omkijken laat Sandra Bianca alleen en, loopt ze naar boven waar ze het bad vult met lauw water en, badschuim van zwitsal.
Terwijl Sandra boven het bad vol laat lopen en, de spullen voor de nacht klaarlegt speelt Bianca rustig door terwijl ze zich ondertussen gelukkig prijst dat ze niet met die vieze luier in bed gestopt werd, want dat vindt ze het toppunt van smerig.
Na iets meer dan tien minuten komt Sandra weer beneden, loopt naar de box en, maakt Bianca los, dan opent ze het deurtje en, mag Bianca uit de box stappen.
Waarna Bianca Sandra opnieuw naar boven moet volgen, waar ze op de commode moet gaan liggen en, Sandra de riemen over de buik van haar dochter schuift strak trekt en, vastzet, zodat haar dochter vastligt.
Dat Bianca dit niet prettig vindt ziet Sandra direct maar, begint toch Bianca uit te kleedden, als ze het slotje van de plasticbroek opent en, deze naar beneden trekt waarna stopt Sandra en, zet eerst een raam openzet, voor ze verder gaat.
Bijna direct merkt Sandra dat niet alleen de katoenenluier maar, ook het plasticbroekje onder de poep zit, zodat niet alleen de luier maar, ook het broekje direct in een emmer water verdwijnt.
Als dat is gebeurt maakt Sandra de spelden van de luier los vouwt de katoenen luier open die zoals gedacht vol poep zit, direct begrijpt ze dat ze er verstandig aan doet om haar kleine meid voor ze in bad gaat eerst te ontdoen van de ergste poepresten.
Nadat dit is gebeurt maakt Sandra Bianca los en, helpt haar overeind, op het moment dat Sandra met Bianca naar de badkamer loopt ziet ze enige opluchting in de ogen van haar dochter maar, merkt op het moment dat ze Bianca in bad helpt dat die nu vooral met zichzelf bezig is.
Dit deed Sandra Bianca aankijken en, vragen, "Bianca ben je blij dat ik je niet met die poepluier naar bed heb gestuurd?"
Nu keek Bianca haar moeder aan en, zei na even aarzelen, " Ja, doordat Nancy best streng was voor Cindy maar, ook voor mij durfde ik hier niet om te vragen ".
"Dat begrijp ik Bianca en, inderdaad bepaald Nancy of ik wanneer jij of Cindy naar bed gaat of opstaat, eten krijgt of verschoont wordt maar, nu zag ik aan jou dat je gewoon last had van die poepluier".

" Eerlijk gezegd kon ik het niet over mijn hart verkrijgen om je met deze vieze luier naar bed te brengen".
Dat dit niet alles was maar, dat Sandra nog meer redenen had om het zo te doen zei ze niet tegen haar kleine meisje maar, merkte Bianca even later toen ze lekker schoon uit bad werd gehaald en, Sandra haar had afgedroogd.
Want toen ze in het ledikant was gelegd zag ze dat Sandra met twee thermometers aankwam en, kreeg Bianca de opdracht om haar benen op te trekken zodat Sandra de eerste Thermometer in de anus en, de tweede in de plasbuis kon duwen, toen het gebeurde sidderde Bianca door haar hele lijf maar, daar trok Sandra zich niets van aan.
Ondertussen keek Bianca ter afleiding zo ver als mogelijk om zich heen en, zag dan dat er in het wandmeubel een kastje stond wat wel erg veel leek op het kastje waar Nancy Cindy iedere avond op aansloot en, van waar het ene buisje in de anus en, het andere in de plasbuis werd geplaatst,
Deze ontdekking zorgde ervoor dat Bianca het koud kreeg, want waar ze het al erg vond dat Cindy dit iedere avond moest ondergaan zodat Nancy iedere ochtend kon zien wat Cindy wanneer gedaan had, had ze totaal niet verwacht dat haar moeder dat ook bij haar zou doen.
Ondertussen haalde Sandra de twee thermometers eruit en, bekeek en, noteerde het resultaat in een schriftje.
Hierna was het zo ver en, deed Sandra wat Bianca vreesde, ze bracht de twee staafjes bij haar in, de eerste ging voorzichtig de plasbuis in en, de tweede ging heel voorzichtig haar poepgaatje in.

Op het moment dat Sandra de katoenenluier onder Bianca schoof deze tussenhaar benen door omhoog trok en, op haar buik strak trok en, dicht spelde voelde Bianca de staafjes ondanks dat het zoals Cindy had gezegd geen pijn deed goed zitten.
Dan kreeg Bianca een gele plasticbroek aan die direct toen die zat op slot ging, deze werd direct gevolgd door een romper en, pyjama met sesamstraatfiguren erop.
Toen ze was aangekleed moest Bianca in de trappelzak gaan liggen en, haar armen door de mouwgaten steken, waarna ook nu haar polsen in de bandjes werden vastgezet.
Hoewel het geenpijn deed was Bianca hier niet blij mee maar, Sandra zei, " Bianca hier gelden dezelfde regels als bij Cindy, dat ik jou een keer extra verschoonde en, je in bad mocht mag je blij mee zijn kleine meid" dan dekte Sandra Bianca toe sloot het hek zette het kastje die dubbelgroen oplichtte aan deed het licht uit en zei in de deuropening, "slaap lekker lieverd".
Doordat de wekker nog op het nachtkastje stond zag Bianca dat het al bijna half 9 was en, dus al veel later dan vorige week bij Cindy waar het rond kwart over zeven echt wel bekeken was.
Al snel sliep Bianca nadat ze zich nog heel even had afgevraagd hoe het met Cindy was gegaan.

BIJ CINDY

Nauwelijks waren Bianca en, Sandra vertrokken of Nancy nam Cindy na nog een flesje melk en, een fruithapje wat Cindy nog steeds niet te pruimen vond mee naar de badkamer waar Nancy de tanden bij Cindy poetste haar bovenlijf waste waarbij Nancy ook nu Cindy's borsten stevig onder handen nam waarna Cindy direct toen ze was afgedroogd en, aangekleed naar bed werd gebracht en, ook nu voor ze de katoenenluier om kreeg eerst die akelige pennetjes werden ingebracht en, aangesloten zodat op het kastje weer twee groene lampjes gingen branden terwijl Cindy absoluut niet wist dat nu ook Bianca die pennetjes in haar anus en, plasbuis had en, aan het kastje vastzat.

DE VOLGENDE MORGEN.

Doordat de meisjes nu volledig verzorgt moesten worden maar, wel op tijd op school moesten zijn stond bij zowel Nancy als Sandra de wekker op zes uur, zodat de meisjes inderdaad op tijd op school zouden zijn, ondanks dat de verzorging van beide meisjes best even tijd kost.
Op het moment dat Sandra bij Bianca binnenstapte zag ze direct dat er twee rode lampjes branden, wat betekende dat Bianca deze nacht zowel geplast als gedrukt had.
Tot opluchting van Sandra was Bianca ondanks dat snel verschoond gewassen en, aangekleed, zodat Sandra rond half 8 haar dochter een bord pap zat te voeren.
Wat Bianca hoewel ze het niet echt lekker vond braaf op at.
Cindy had ook vanochtend weer de grootste moeite om de pap wat ze echt niet lekker vond op te eten zodat het ook nu met muizenhapjes ging en, ze maar, net klaar was toen even na achten Bianca en, Sandra voor de deur stonden, zodat Bianca zag hoe Cindy uit de tafelstoel werd gehaald Nancy haar slab afdeed en, Cindy de jas aantrok
Waarna Nancy haar eigen jas aantrok en, ze met zijn vieren naar school vertrokken, waar ze direct bij aankomst op het schoolplein door hun juf werden opgevangen en, in afwachting van het moment dat ze naar binnen zouden gaan in de box werden gezet.
Naarmate de minuten verstreek zagen ze geleidelijk het schoolplein vollopen en, in tegenstelling tot de pauze van maandag kwamen er nu verschillende jongens maar, vooral meiden dichtbij de box even buurten maar, goed oplettend dat ze niet gezien en, dus weggestuurd zouden worden.
Dit was al iets wat zowel Cindy als Bianca verbaasden maar, hun mond viel pas echt open toen ze Erwin Erica en, Dorine het schoolplein op zagen komen.
 
Laatst bewerkt:

luierdromer

Niet geschoten is altijd mis.
HOOFDSTUK 2 KLASGENOTEN BESTRAFT

Want direct viel het op dat ook Erwin en, Erica aan de hand van hun moeder liepen en, er net als wij kinderachtig gekleed bij liepen.
Toen even later Dorien ook al aan de hand van haar moeder het schoolplein opliep hadden wij direct het idee dat ook Dorien een luier droeg.
Nu zagen we dat het trio net als wij vorige week direct aan de hand van hun moeder naar binnen liepen maar, nog geen minuut later juf Patricia naar buiten kwam om Cindy en, Bianca uit de box te halen en, ze net als de rest mee naar binnen te nemen, waar ze net als Maandag op hun stoel werden vastgezet.
Waarna toen na een kwartier de deur openging en, net als gisteren met hen zelf nu de directrice met Erica Dorien en, Erwin binnenstapte en, het trio direct bij Juf Patricia moesten komen staan.
Die net als gisteren bij ons nu bij alle drie hun broek opende en, deze liet zakken zodat de hele klas kon zien dat ook zij een dikke Tenaluier om hadden, iets waar de klas al vanop keek maar, wat Bianca en, ook Cindy al helemaal niet hadden verwacht ondanks dat het trio gister niet in de buurt van de box had kunnen komen hadden ze ons toch lopen kleineren, niet zo zeer in de klas maar, wel in de pauzes op het schoolplein en, helaas voor het trio al was het niet door juf Patricia gezien, andere leraren was het wel opgevallen en, helaas voor het trio maar, tot vreugde van Bianca en, Cindy hadden die zich bij juf Patricia gemeld en, verslag uitgebracht.
Hierdoor kon juf Patricia niet anders doen dan het voorval melden bij de ouders van het trio.
Op school was dit gisteren niet meer opgevallen maar, toen het trio thuis binnen was kregen ze alle drie direct de wind van voren en, werd ze direct duidelijk gemaakt dat als zij dachten hiermee weg te komen ze het vreselijk mis hadden.
Het eerste was dat ze alle drie een stevige preek kregen die er op neerkwam dat het ronduit onbeschoft was om Bianca en, Cindy nog eens extra te kleineren.

THUIS BIJ ERWIN

Nu moesten de meisjes hun jas aantrekken en, gingen ze met hun moeders naar Erwin waar zijn vader de hele preek nog eens dunnetjes overdeed en, nadat hij was uitgeraasd trok hij ineens een pak Tena Ultima onder de eettafel vandaan en, dwong dan zijn zoon om op de bank te gaan liggen.
Hoewel Erwin hier geen trek in had, had hij nu niet het lef om tegen te sputteren aangezien zijn vader niet boos maar, woedend was.
Daarom ging Erwin direct liggen en, liet zich hoewel het hier niet mee eens was uitkleedden zodat hij voor hij het zich bewust was voor het eerst sinds hij zindelijk was geworden een luier om had.

Dan dacht hij, kinderachtige kleding is hier niet meer, dus dat blijft mij bespaard maar, dat viel tegen want direct pakte zijn vader een t'shirt van de stapel met Kermit de kikker erop van de stapel en, trok dat bij zijn zoon aan dan kreeg hij voor nu een spijkerbroek aan waarna zijn vader Erwin aankeek en, zei, " luister wij hebben op internet peuterkleding en, luiers besteld en, als het een beetje meezit is dat als wij jou morgenmiddag uit school halen binnen, peuter Erwin".
Nu wist Erwin niet wat hij moest doen want ondanks dat hij het totaal met zijn vader oneens was durfde hij niets meer te zeggen.
Dan was Erwin voorlopig klaar en, nam de moeder van Dorien de plaats van de vader van Erwin in en, kreeg ook zij een luier om en, een kinderlijk shirt met een afbeelding van Paulus De Boskabouter aan.
Net als Erwin wilde ook Dorien dit niet maar, gezien de woede van haar moeder keek ze wel uit om haar tegen te spreken.
Nu ook Dorien als peuter gekleed was restte alleen nog Erica die ook al was ze het er niet mee eens haar moeder de gang liet gaan en, had ook zij al snel een luier om en, een kinderlijk shirt aan.

Direct toen ze klaar waren moesten de drie meekomen naar beneden waar de moeder van Erwin inmiddels terug was met het eten voor vanavond, zodat de kindjes direct aan tafel konden.
Direct werd duidelijk dat het trio dacht dat ze gewoon samen met hun ouders zouden eten maar, dat bleek tegen te vallen.
Het eerste was dat, ze bij gebrek aan tafelstoelen op gewone stoelen werden gezet en, bij gebrek aan speciale riemen met een stevig touw werden vastgezet.
Tot slot kregen ze alle drie bij gebrek aan een grote slab alle drie een theedoek voor die nu als slab dienst deed, waarna er drie potjes Olvarit uit de magnetron werden gehaald.

- Brocoli met kalkoen en, rijst voor Erwin
- Pompoen met kip en, aardappel voor Dorien
- Spinazie witvis en, rijst voor Erica die zich nu al met grote tegenzin lieten voeren en, doordat de ouders vanavond het tempo hoog hielden werd er bewust geknoeid zodat de theedoeken hun dienst vanavond bewezen.
Terwijl ze gevoerd werden lieten Erwin en, Erica weten dat ze moesten plassen maar, kregen ze beide zoals ze al vreesden te horen dat ze dit nu in hun luier moesten doen en, de wc voorlopig niet was toegestaan.

Direct zuchtte Dorien en, Erwin " ik had het kunnen weten en, dat allemaal door die twee baby's " maar, uiteindelijk deden ze het echt in hun luier. Door alle discussie was het kwart over acht toen ze eindelijk klaar waren met eten en, Erwin naar boven in bad en, direct naar bed moest.
Terwijl Erica en, Dorien van hun moeder hun jasje aan kregen en, beide dan hun moeder een handje moesten geven en, ze zo naar huis liepen.
Daar aangekomen moesten beide direct in bad en, nadat ze grondig gewassen waren en, een schone luier omhadden direct naar bed gingen.

DE VOLGENDE MORGEN OP SCHOOL

Ook deze ochtend werden Erwin Dorien en, Erica volledig door hun ouders verzorgd en, kregen ze geen kans om zichzelf te wassen of aan te kleedden en, ook met het ontbijt waar ze pap in plaats van brood kregen werd dat alle drie gevoerd, waarna hun ouders tegen hun zin hun tanden poetsten.
Waarna ze een kinderlijk jasje aankregen en, dan aan de hand van hun moeder naar school liepen waar ze net als wij vorige week zich melden bij de directrice, die ook nu de kant van de ouders koos.
Ondertussen zaten Bianca en, Cindy vast op hun stoel en, waren ze bezig met begrijpend lezen en, toen Bianca als een van de eerste na een paar minuten een beurt kreeg merkte ze toen ze begon te lezen dat ze nu al niet meer droog was maar, las rustig door, waarna Cindy de volgende beurt kreeg terwijl het toen ze klaar was en, de volgende de beurt kreeg haar pas opviel dat de drie grootste oproerkraaiers van gister nu ontbraken en, vroeg ze zich af wat er met hen was gebeurt, totdat tegen 9 uur de deur openging en, net als gister met Bianca en, haar zag Cindy dat de directrice binnen stapte met achter haar elk aan de hand van hun moeder Erica Dorien en, Erwin.
Toen ze nog eens goed keek zag ze dat het vervelende trio net zo kinderlijk waren aangekleed als Bianca en, zij zelf.
Dit nieuwtje nauwelijks verwerkt zagen Bianca en, Cindy dat Erwin Erica en, Dorien net als zij gister nu deze drie bij juf Patricia moesten komen en, dan ineens zagen ze dat juf Patricia hetzelfde deed bij Erwin Erica en, Dorien als gister met hun, namelijk dat de broek uit en, de romper omhoog werd getrokken en, nu juf Patricia het trio aankeek de klas in keek en, dan streng zei, nou baby's vertellen jullie maar! "
Nu hoorden de klas dat Erica Dorien en, Erwin gister hadden geprobeerd om bij de box van Bianca en, Cindy te komen om hen even extra te kleineren maar, dat dit door oplettendheid van de leraren niet was gelukt maar, dat de poging genoeg was om het bij Juf Patricia te melden die op haar beurt hun ouders had ingelicht, met als gevolg dat ze bijna dezelfde behandeling hadden gehad als Cindy en, Bianca.
Dan moest het trio juf Patricia volgen die richting Bianca en, Cindy liep en, beduide dat Erwin Erica en, Dorien naast hen moesten gaan zitten.
Direct daarna zagen we dat zij op dezelfde manier werden vastgezet als wij, waar ze met moeite de nu gestarte taalles volgde, totdat tegen tien uur de deur openging en, Willemien binnenstapte om Bianca en, Cindy op te halen en, toen ze de meisjes los had en, met hen weg wilde lopen hield Patricia haar tegen en, zei " Willemien vanaf vandaag heb ik er meer die graag verschoond willen worden".
Terwijl Patricia sprak wees ze naar Erwin Dorien en, Erica en, vertelde dat vanaf vandaag naast Cindy en, Bianca ook Erwin Dorien en, Erica gevoed en, verschoond moesten worden.
Dan vertelde Patricia aan Willemien, "deze drie waren gister Bianca en, Cindy aan het pesten en, dat tolereren we net als hun ouders niet, dus worden ook zij voor onbepaalde tijd als baby behandeld".
Dan zagen Cindy en, Bianca dat terwijl Willemien en, Patricia het vijftal losmaakte Willemien knikte dat ze het begrepen had en, hoorde haar zeggen terwijl ze Erica Dorien en, Eric strak aankeek, " daar ben ik het helemaal mee eens en, daar werk ik graag aan mee Patricia".
Dan verlieten ze met hun zessen het lokaal en, begaven zich naar het lokaal waar Cindy en, Bianca gister ook al waren verschoond.

Vandaag mocht Bianca als eerste, terwijl Bianca vast ging liggen zette Willemien de andere vier vast aan de ijzeren stang.
Doordat Bianca en, Cindy wisten dat ze er verstandig aan deden om Willemien te gehoorzamen waren zij al snel weer schoon en, dus verlost van hun natteluier.
Na Bianca en, Cindy was Erwin aan de beurt en, net toen Willemien zijn broek naar beneden had en, zijn luier had geopend werd er op de deur geklopt.
Direct liet Willemien Erwin open en, half bloot liggen, draaide zich om en, liep naar de deur en, zag dat de pakketbezorger voor de deur stond, die drie dozen bij zich had.
Direct nam Willemien de dozen aan en, wilde tekenen voor ontvangst maar, de bezorger zei, "dat hebben de families al gedaan mevrouw".
Dan knikte Willemien en, bedankte zij de pakketbezorger die direct vertrok waarna Willemien de doos voor Erwin opende haalde er een pak Tena maxi uit en, opende dan direct het pak luiers en, nam er een luier uit.
Vervolgens vouwde Willemien deze open en, nadat ze de natte luier van Erwin had verwijderd en, hem had schoongemaakt schoof ze de nieuwe luier onder Erwin talkte de schaamstreek en, trok de luier omhoog strak tot op de navel en, plakte de luier dicht.

Dan kreeg Erwin daaroverheen een blauw transparant plastic broekje aan welke als het goed zit direct op slot gaat.
Dan pakt Willemien de leren riem spant deze over de buik van Erwin en, tussen de benen door en ,sluit ook deze af.
Dan trekt Willemien Erwin sokjes met een afbeelding van Mickey Mouse aan en, tot slot krijgt hij zijn schoenen weer aan.
Waarna hij op mag staan en, bij Cindy en, Bianca mag gaan zitten, daarna is Erica aan de beurt, die eenzelfde behandeling krijgt als Erwin net heeft gehad.
Waar Erica de luier en, het gesloten plasticbroekje met frisse tegenzin accepteert, begon ze te spartelen en, probeerde ze weg te komen toen Willemien de band die haar luier zou afsluiten bij erica om wilde doen terwijl dit wel het laatste was wat Erica wilde, dus probeerde Erica omhoog te komen zodat ze kon gaan zitten en, van de commode af kon springen maar, Willemien drukte haar geholpen door de leren riemen net zo hard weer terug en, gaat gewoon door zodat Erica er al snel net zo kinderachtig bij staat als Bianca en, Cindy, waarbij Cindy zich maar, al te goed herinnerd hoe ook zij gister geprobeerd heeft om aan haar babybehandeling te ontkomen maar, al snel merkte dat ze beter af was als ze meewerkte in plaats van tegen te stribbelen.
Op die manier maakte ze tenminste op termijn nog kans op versoepelingen, iets wat Erica na een goeie tik in haar gezicht zich ook besefte.

Dan was Erica aangekleed en, was Dorien eindelijk aan de beurt.
Gewillig liet Dorien Willemien haar gang gaan, zodat zij zo snel mogelijk van die vieze luier af was en, ze in ieder geval een schone luier om had.
Toen iedereen verschoond was dachten Erica Dorien en, Erwin dat het nu klaar was maar, Bianca en, Cindy wisten inmiddels wel beter.
 
Laatst bewerkt:

luierdromer

Niet geschoten is altijd mis.
Ik ben de schrijver van dit verhaal en doe ook een pb. naar jou toe
Oké fijn dat ik het weet, had het gevoel dat het verhaal verder gaat en, kon het niet laten om te gaan schrijven maar., liever niet zonder de toestemming van de schrijver van het origineel.
 

luierdromer

Niet geschoten is altijd mis.
HOOFDSTUK 3 NEGATIEF WORDT POSITIEF

Want nauwelijks stond ook Dorien weer op de grond of Willemien zette vijf flesjes van een kwart liter om alle kleintjes een flesje te geven op tafel.
Die we net als gisteren leeg moesten drinken zodat we weer snel zouden plassen.
Nu zagen Bianca en, Cindy dat hun flesjes apart stonden van de flesjes voor Dorien Erwin en, Erica, waardoor Cindy direct vermoede dat in de flesjes voor Erwin Dorien en, Erica laxeermiddel zat en, misschien zelfs een plaspil, wat haar naar Bianca deed knipogen wat ook Willemien zag.
Die een knipoog teruggaf, wat voor Cindy het sein was dat ze goed zat.
Nu werd Willemien weer ernstig en, nadat ze Erwin Dorien een speentje in de mond had gegeven moesten Bianca en, Cindy bij haar komen en, nadat Bianca links en, Cindy rechts van haar was gaan liggen duwde ze beide een de speen van hun fles in de mond en, zei "drink dit maar, lekker op schatjes".

Nu merkte Willemien dat Bianca maar, vooral Cindy beruste in hun lot en, vond zelfs dat dit beloond moest worden maar, de vraag was hoe?
Toen beide meisjes even later hun flesje leeg hadden had ze haar beslissing genomen en, wel zo dat ze nadat beide meisjes een boertje hadden gedaan zei ze, "nou meisjes dat ging geweldig en, wel zo dat jullie nu Dorien of Erica de fles mogen geven"
Dit deed de ogen van zowel Bianca als Cindy de ogen stralen en, Bianca een grote glimlach op haar gezicht toverde.
Ook Cindy liet merken dat ze het leuk vond om nu op haar beurt Dorien of Erica de fles te mogen geven, al liet ze dat niet bewust merken maar, zowel Willemien als Patricia die was komen kijken hoever we waren zeiden, "goed bezig meisjes".
Dan zeiden ze tegen Erica en, Dorien, die wel maar, niet van harte meewerkten en, Erwin die inmiddels bij Willemien op schoot lag met de speen in zijn mond en, met tegenzin zijn melk opdronk.
Om toen hij het flesje uiteindelijk leeg had een boertje liet en, toen alle flesjes leeg waren nam Willemien het hele clubje mee naar het schoolplein, aangezien de pauze inmiddels begonnen was.
Hier moesten Bianca en, Cindy ook nu in de box en, op het moment dat Willemien Bianca en, Cindy in de box zette en, beide meisjes doormiddel van de polsbandjes aan de box vastzette probeerden Erwin en, Erica maar, vooral Dorien te doen of ze gek waren en, zo weg te komen naar de andere kant van het plein en, zich ondanks hun luier als gewone tieners te gedragen maar, tot frustratie van Erwin Erica maar, vooral van Dorien, die inmiddels met een paar vriendinnen in gesprek was en, liet merken dat ze het belachelijk vond dat ze nu net als Bianca en, Cindy als baby behandeld werd, iets waar haar vriendinnen graag mee instemden.
Ondertussen zagen ze dat Juf Patricia en, Willemien Erica en, Erwin op de korrel hadden en, paar seconden later bij het tweetal stond, ze bij de arm pakte en, meenamen naar de box die naast die van Bianca en, Cindy stond en, nog geen minuut later zaten Erwin en, Erica in de box naast die van Bianca en, Cindy en, ook met een polsbandje om wat met een kettinkje aan een van de spijlen werd bevestigd.
Op het moment dat beide vast zaten zag Dorien dat Patricia en, Willemien inmiddels naar haar op zoek waren en, ze had de indruk dat Willemien haar gevonden had.
Iets wat Linda en, Inge ook merkten waarop Linda Dorien aankeek en, siste "Inge Dorien wegwezen " direct zetten de meiden het op een lopen en, bijna was het gelukt maar, toen ze vlakbij het hek waren gekomen zagen ze Willemien en, Hanny een van de andere juffen met hoge snelheid op hen afkomen.
Hoewel ze wist dat haar kans klein was probeerde Dorien toch om weg te komen maar, dan stond Willemien ineens voor de drie meiden.

GESCHORST

Terwijl Patricia ineens achter de drie meiden stond zodat ze werden ingesloten, toch probeerden de drie meiden om tegen beter weten in om weg te komen denkend dat zij in het voordeel waren aangezien het drie tegen twee was.
Om Willemien en, juf Patricia uit balans te brengen gaf Dorien Willemien een beuk in haar buik terwijl ze klaarstond om weg te sprinten.
Ondanks dat de meeste klasgenoten inmiddels Bianca en, Cindy steunden waren er nog genoeg die partij kozen voor Dorien Inge en Linda.
Ondertussen zagen Bianca en, Cindy maar, ook Erwin en, Erica vanuit de box wat er even verderop gaande was, doordat de box waar Bianca en, Cindy inzaten naast die van Erwin en, Erica stond konden ze met elkaar praten en, hadden ze bovendien een goed zicht op het schoolplein
en zagen zo heel goed wat er gaande was.
Nu keken Erwin en, Erica naar Bianca en, Cindy en, zei Erica " dat Dorien haar straf niet wil accepteren begrijp ik heel goed en, eerlijk gezegd vindt ik het zelf ook belachelijk maar, als ik er over nadenk hadden wij ook niet zo lelijk tegen jullie moeten doen".

Dan keek Cindy naar Erwin en, Erica en, zei" jullie hebben helemaal gelijk mijn moeder en, de dokter zijn veel te streng en, dat alleen omdat ik de laatste weken meerdere nachten in bed heb geplast".
Tijdens dit gesprek liep de pauze teneinde en, werden Bianca en, Cindy uit de box gehaald naar de klas gebracht en, in de klas op hun stoel vastgezet.
Toen zij zaten liepen Patricia en, Willemien weer naar buiten om Erwin en, Erica op te halen, iets wat tot verbazing van Cindy best lang duurde.
Pas na bijna een kwartier en, werden ook Erwin en, Erica met een tuigje aan hun stoel vastgezet, waarna de les weer begon, ondanks dat Dorien Inge en, Linda nog steeds niet terug waren terwijl de pauze inmiddels alweer 3 kwartier achter ons lag maar, dan stapte de directrice mevrouw Brons binnen en, direct liep zij naar juf Patricia en, vertelde dat Inge Linda en, Dorien per direct voor onbepaalde tijd geschorst waren.
Direct na deze mededeling merkte zij juf Patricia dat verbaasd opkeek maar, rustig bleef hoewel er achter uit de klas wat gegniffel klonk maar, dat liet ze maar, even voor wat het was.

Ondertussen ging de les door zodat voor de klas het besefte het bijna twaalf uur was, wat omdat het woensdag was einde les betekende.
Als we tien minuten later inderdaad mogen opruimen en, daarna de andere leerlingen hun jas mogen pakken, ziet Bianca dat Leontien en, Marieke haar kant opkomen en, Leontien haar mond bij Bianca haar oor brengt en, fluistert maar, wel zo dat Cindy het ook verstaat, "wij zouden jullie best eens willen verzorgen".
Ondanks dat Bianca en, Cindy niet weten wat ze horen, zorgt deze mededeling toch voor een glimlach, iets wat ook juf Patricia en, Willemien die inmiddels binnen is, omdat ze nog wat met Sandra wil bespreken zien.
Direct als Willemien de aandacht van Sandra heeft zegt ze, " Sandra de meisjes deden het vanochtend echt geweldig en, helaas zijn zij juist het slachtoffer geworden van vervelende klasgenoten".
Hierbij wees ze naar Erwin en, Erica die in een tuigje op hun stoel op hun ouders zitten te wachten en, zegt dan, terwijl ze op de drie dozen met luiers en, op maat gemaakte babykleding voor Dorien Erica en, Erwin wijst, " Sandra toen hun ouders gisteravond hoorden wat dit clubje had gedaan kregen ze twee keer de wind van voren en, direct een luier om".

"Bovendien zitten Dorien Linda en, Inge nu bij de directrice en, krijgen waarschijnlijk te horen dat ze per direct worden geschorst".
Nu zagen we dat Sandra hier van opkeek maar, is ook het gesprek direct afgelopen, waarna Bianca en, Cindy worden losgemaakt en, mogen ze opstaan.
Dan kijkt Willemien Sandra aan en, zegt "Sandra vanochtend had ik van zowel Bianca als Cindy totaal geen last, ze werkten juist erg goed mee en, wel zo goed dat ze vanochtend hun plaaggeesten mochten verschonen en, de fles geven".
Dan haalde Willemien even diep adem gaf dan een blik richting Bianca en, Cindy en, vervolgde, ik bedoel dat je pestgedrag moet bestraffen maar, goed gedrag en, zich bij de feiten neerleggen mag best worden beloond".
Hierop knikte Sandra dat Bianca en, Cindy mochten opstaan en, direct toen ze opstonden merkte Sandra dat beide meisjes nat waren.
Nadat beide meisjes zowel juf Patricia als Willemien een hand hadden gegeven zeiden ze "tot morgen en, liepen dan aan de hand van Sandra de gang op naar de kapstok waar Sandra beide de jas aantrok.
Ondertussen keken Bianca en, Cindy om zich heen of ze Leontien en, Marieke nog zagen maar, helaas leek van Leontien en, Marieke geen spoor het leek er sterk op dat die al weg waren, wat Bianca deed zuchtten, "jammer maar, dat aanbod was ook te mooi om waar te zijn".

ONVERWACHT BEZOEK

Direct keek Sandra Bianca aan en, vroeg dan, " wat is er Bianca maar, Bianca zei met tranen in de ogen, "ach mama laat maar".
Dit maakte Sandra juist nieuwsgierig naar wat haar dochter bedoelde maar, de meiden zwegen er van overtuigd dat Marieke en, Leontien niet zouden komen.
Na nog vijf minuten liepen ze bij Sandra en, Bianca naar binnen, waar Sandra de meisjes hun jas uittrok waarna ze samen de kamer in liepen waar het Cindy direct op viel dat er ook hier een grote box stond.
Nauwelijks van verbazing bekomen werd Cindy in de box en, Bianca in de tafelstoel gezet, zodat Sandra in alle rust de lunch voor de meisjes kon voorbereiden maar, dat ze hier hulp bij zouden krijgen wisten ze toen nog niet.
Want Nauwelijks was Sandra naar de keuken of de achterdeur ging open en, zagen Bianca en, Cindy dat tegen de verwachtingen in Marieke en, Leontien binnenstapte.
Na heel even stilletjes rondkijken kwamen beide precies tussen de tafelstoel en, de box staan en, fluisterde Leontien, " volgens mij moeten jullie verschoond worden meiden!"
Direct wilde Bianca antwoorden maar, opdat moment stapte Sandra binnen met de lunch voor haar kleintjes.
Verbaasd staarde Sandra naar Leontien en, Marieke maar, voor Sandra wat kon vragen keek Marieke Sandra aan en, vertelde haar versie van de ochtend op school.
Nu keek Sandra de meiden aan en, zei " daar ben ik blij mee" en, dan naar Bianca en, Cindy" wat mij betreft mogen Leontien en, Marieke blijven en, jullie verzorgen tot jullie vanavond naar bed gaan, de rest merken jullie vanzelf".
 
Laatst bewerkt:

luierdromer

Niet geschoten is altijd mis.
HOOFDSTUK 4 KLEIN BEETJE VRIJHEID EN, DE OPPAS VOOR BIANCA

Ondertussen waren Leontien en, Marieke op de bank gaan zitten en, vertelden dan van Erwin Erica en, Dorien die gister ook al vervelend tegen Bianca en, Cindy waren geweest.
Dan vertelde Leontien dat dit bij die meiden en, Erwin thuis niet gewaardeerd werd, waardoor het clubje zowel bij hen thuis als op school hetzelfde werden behandeld als Bianca en, Cindy.
Hier keek Sandra vanop en, helemaal toen Leontien vertelden dat Bianca en, Cindy als beloning voor goed gedrag Willemien hadden mogen helpen om de pestkoppen te verschonen.
Na dit verhaal besloot Sandra om de meisjes uit de tafelstoel en, de box te halen en, zij op de bank mochten komen zitten, van welk aanbod direct gebruik werd gemaakt.
Dan vroeg Sandra aan Marieke en, Leontien, "wat willen jullie drinken ?" "doe maar, thee met een smaakje ", was tweemaal het antwoordt.
Dan dachten Bianca en, Cindy dat hen niets gevraagd zou worden en, Sandra zoals inmiddels gebruikelijk voor hen zou beslissen maar, tot verbazing van vooral Cindy keek Sandra ze aan en, vroeg " en, wat willen de meisjes drinken?"
Direct keken de meisjes Sandra aan en, zuchtte Cindy, " ik zou wel weer eens koffie lusten" en, toen Sandra Bianca aankeek vroeg ook die, "mamma mag ik koffie?"
Tot verbazing van beide meiden vond Sandra dat prima en, mochten ze dat zelf opdrinken, beide uit een gesloten tuitbeker dat dan weer wel maar, voor nu was dat al winst waar de meisjes heel blij mee waren.
Dan werden het brood en, de beleg op tafel gezet waarna Sandra het bestek uitdeelde en, kregen ook Bianca en, Cindy een mes en, een vork, die direct van de gelegenheid gebruik maakten voor Sandra zich zou bedenken, iets waar totaal geen aanleiding voor was.
Tenminste totdat tegen half twee de lunch bijna gedaan was en, Nancy binnenstapte na een belangrijke vergadering en, nu niet alleen zag dat Bianca maar, ook Cindy gewoon aan tafel zat maar, bovendien zelf eten en, drinken tot zich namen maar, het toppunt is wel dat Bianca en, Cindy aan de koffie zitten, terwijl Nancy beide daar te klein voor vindt.
Keihard vraagt Nancy zich af waarom de meiden aan tafel zitten maar, nog meer waarom ze van Sandra zelf mogen eten.
Direct spoedde Nancy zich naar Bianca en, Cindy, Leontien en, Marieke compleet negerend, dan kijkt ze de meiden aan en, wil dan Cindy op hoge toon tot de orde roepen, iets waar niet alleen Bianca en, Cindy maar ook Leontien en, Marieke van schrikken van de toon van Nancy maar, net als Nancy Cindy wil grijpen doet Sandra een stap naar voren en, houdt haar tegen kijkt haar aan en, zegt dan "Nancy kalm jij en, luisteren."
Vervolgens duwt ze Nancy niet al te zachtzinnig op de bank en, zucht maar, voor zij wat kan zeggen hoort ze Nancy mopperen, " wat gebeurt hier allemaal?".
Ondertussen proberen Bianca en, Cindy met hulp van Leontien en, Marieke Nancy te negeren, iets wat tot hun opluchting lukt zodat Cindy toch kan genieten van haar vrijheid.
Terwijl Sandra ondertussen alle moeite doet om Nancy het verhaal van de ochtend op school te vertellen, als Sandra is uitvertelt bedaard Nancy een beetje.
Waarna ze de meiden aankijkt en, zegt, " sorry meiden voor mijn onbeschofte reactie, juf Patricia en, Willemien hebben gelijk en, ik ben te ver gegaan".
Nu kijkt Cindy haar moeder aan en, zegt dan, " mam nu bent u degene die straf verdiend ".

Hierop doet Nancy net of ze de opmerking niet gehoord heeft maar, krijgt nu ook Marieke en, Leontien over zich heen maar, dan zegt Leontien " zal ik u eens vertellen hoe het vanochtend gegaan is?"
Nu knikt Nancy en, als Leontien haar verhaal heeft gedaan zegt Nancy alle meiden aankijkend, " jullie volledig uit de babymodus halen ga ik nu nog niet doen maar, ik wil jullie wel tegemoet komen".
Van dit antwoordt worden voor Bianca en, Cindy niet veel wijzer maar, dan zegt Nancy , " wat mij betreft mogen jullie net als nu gewoon aan tafel en, als jullie fit zijn zelf eten en, overdag bij vrienden of vriendinnen op bezoek mogen, of bezoek ontvangen maar, meer kan ik jullie nu niet beloven".
Nu knikte Sandra en, zeiden Marieke en, Leontien "dat is een mooi begin meiden en, hoewel het Cindy allemaal niet ver genoeg ging begreep ze heel goed dat ze haar moeder nu niet moest overvragen, dus zei ze, " dank je mam".
"Het is al goed maar, nu is het tijd om je luier te verschonen en, daarna om naar huis te gaan".
Nu zei Sandra, "Bianca als de anderen zo weg zijn en, ik jou verschoond heb is het tijd voor een middagdutje".
Hoewel Bianca na vanochtend best moe was, had ze hier geen zin in maar, begreep ook zij dat nu ze al een aantal punten had gewonnen ook zij niet moest overvragen en, dus zei ze, " dat is goed mam".

Dan waren ze echt klaar en, wilde Nancy Cindy de jas aantrekken maar, toen ze de lucht om Cindy rook zei ze, "kom Cindy dan ga ik je boven eerst een schone luier geven".
Hierop liet Cindy merken dat ze niets liever wilde maar, keek dan naar Marieke en, Leontien die direct begrepen dat Cindy liever door een van hen verschoond wilde worden.
Waarop tot haar verbazing niet alleen maar, ook van Nancy en, Sandra Marieke en, Leontien een stap naar voren deden en, zij vroegen of het goed was dat zij deze twee meisjes een schone luier zouden geven.
"Hm dat weet ik niet hoor", zuchtte Nancy hoewel ook zij zag dat school en, dan met name het mogen helpen een positieve uitwerking op Bianca maar, vooral Cindy had gehad maar, ook haar belofte dat de meisjes contact mochten hebben met vriendinnen positief werkte.
Wat vooral aan Cindy te merken was die niet alleen gewilliger was maar, ook beter luisterde doordat Nancy had beloofd dat zij de teugels iets zou laten vieren.
Uiteindelijk werden Bianca en, Cindy inderdaad door Marieke en, Leontien verschoond en, vertrokken Cindy en, Nancy direct daarna naar huis
waar Cindy direct naar bed werd gebracht.
Waar ze net als anders ook nu in de trappelzak werd gelegd, die met de inmiddels met de bekende band werd afgesloten.
Hierna werden haar polsen vastgelegd en, toen dat was gebeurt gaf Nancy Cindy een aai over de bol en, deed het hek dicht en, dan het licht
uit.
Waarna nog voor Nancy beneden was Cindy met een glimlach op haar gezicht in slaap viel, blij dat haar moeder haar eindelijk een beetje tegemoet was gekomen.

OPPAS VOOR BIANCA

Ook Bianca was even daarvoor, voor een middag dutje in bed gestopt en, in tegenstelling tot Cindy was Bianca ook nu op het beruchte kastje aangesloten, zodat ze toen ze na anderhalf uur wakker werd niet alleen voelde dat ze geplast maar, niet gepoept had maar, dat ook aan het rode en, groene lampje op het kastje zag.
Eigenlijk wilde ze er direct uit maar, aan de andere kant lag ze best lekker ondanks dat ze volledig vast lag, zodat toen Sandra haar even later uit bed kwam halen zij zag dat haar dochter er tevreden bij lag maar, nu totaal in haar eigen wereld verkeerde.
Uiteindelijk moest Bianca toch uit bed komen omdat Sandra om half vijf een afspraak buiten de deur had maar, omdat ze Bianca nu die als baby werd behandeld niet alleen wilde laten en, Bianca nu alweer naar Nancy te brengen!, uiteindelijk besloot ze om als Bianca haar fles en, fruithapje had gehad en, Sandra Bianca aan haar huiswerk had gezet wat wel gewoon doorging maar, waar Sandra Bianca in deze situatie wel moest aansturen, als Bianca aan het leren was zij Leontien en, of Marieke zou vragen of die vanavond wilde en, mochten komen oppassen.
Ondertussen was Sandra bezig om het bedje te openen en, de riem waarmee Bianca vastlag los te maken, zodat Bianca even later kon gaan zitten maar, dan hield Sandra haar tegen en, zei "sorry schatje maar, nu moet je toch weer even gaan liggen want je zit nog aan het kastje vast", dit deed Bianca zuchten maar, dan deed ze toch wat haar moeder haar gevraagd had.
Hoewel Bianca de pennetjes in haar poesje en, kontje wel voelde zitten deden ze geen pijn maar, het inbrengen en, eruit halen was wel gevoelig.
Wat ze dan ook totaal onbewust liet merken maar, ook toen Sandra even daarvoor de katoenenluier die best nat was wegtrok keek Bianca haar moeder aan en, zei "zo'n natte lap tussen mijn benen is echt niet lekker, een tena gaat nog maar, een katoenenluier wordt echt nat".
Bi j dat laatst zag Sandra dat Bianca een vies gezicht trok maar, Sandra was onverbiddelijk en, zei "daar kan ik ook niets aan doen kleine meid"
Intussen zaten de schaamstreek van Bianca onder de talkpoeder waarna Sandra een tena maxi onder Bianca schoof omhoog en, strak trok en, afsloot.
Hierna werd de leren riem om haar buik gespannen en, nadat alle delen bij haar navel samenkwamen en, waren strak getrokken sloot Sandra de riem af en, kleedde Bianca verder aan.

Toen dat klaar was gingen ze samen naar beneden waar Sandra Bianca in de box zette en, nadat ze Bianca had vastgezet ging ze naar de keuken om even later met een tuitbeker appelsap terug te komen deze aan Bianca gaf en, zei, " drink dit maar, lekker op lieverd, dan kan mama eten voor jou maken, zodat we vanavond vroeg kunnen eten, aangezien ik om 7 uur weg moet en, er om half 7 voor jou een oppas komt, die jou de fles zal geven in bad zal doen en, rond 8 uur naar bed zal brengen."
Ondertussen was de beker appelsap leeg en, had ze een paar lange vingers gehad en, keek nu Sandra aan en, waar Bianca in tegenstelling tot Cindy nauwelijks protesteerde keek ze nu naar haar moeder en, zei " als u weg moet maakt u de band los zodat ik mij zelf kan verschonen".
Direct zag Bianca dat Sandra een beetje boos werd om dan nogal kribbig te reageren, " nee Bianca ik blijf jou behandelen als een baby van een maand of 9, begrepen ".
Nu knikte Bianca liet haar hoofd hangen en, zei dan" t is goed mam".
Toen ze weer beneden waren zei Sandra, " nou kom maar, in de tafelstoel zitten dan krijg je een bordje macaroni", nog terwijl ze sprak zette Sandra Bianca in de tafelstoel zette Bianca met het tuigje vast en, deed haar een slab voor.
Hierna liep Sandra naar de keuken om de macaroni op te scheppen en, liep dan met het volle bordje terug naar Bianca zette het bordje bij haar op de tafel maar, toen Sandra Bianca de eerste hap wilde geven herinnerde Sandra zich dat zij en, Nancy Bianca en, Cindy beloofd hadden dat als de meisjes zich zouden gedragen ze aan tafel mochten en, bovendien zelf mochten eten.
Dus keek Sandra Bianca aan en, vroeg ze, " wat wil je Bianca?"
Tot verbazing van Sandra zei Bianca terwijl ze Sandra aankeek, " laat me maar in de tafelstoel zitten maar, ik wil wel graag zelf eten".
Dan keek Sandra op en, zei" dat is goed meisje en, zette het bordje van hard plastic voor Bianca neer aangezien ze Bianca nog te klein vond voor een stenenbord..
Nadat Sandra Bianca de slab had voorgedaan gaf ze Bianca de lepel ging Sandra aan de tafel zitten lezen terwijl ze een goed zicht Bianca had, die netjes haar bordje leeg at.
Tegen de tijd dat Bianca haar bordje leeg had maar, haar slab goed gebruikt had, waarna Sandra haar het toetje voorzette en, zag dat het kwart over zes was en, net toen Sandra het toetje voor Bianca op het blad van de tafelstoel zette ging de bel.
Direct liep Sandra naar de deur terwijl Bianca haar toetje op at vroeg zij zich gespannen af wie er nu werd binnen gelaten.
 
Laatst bewerkt:

luierdromer

Niet geschoten is altijd mis.
HOOFDSTUK 5 BIJ BIANCA THUIS

Nog geen minuut later kwam Sandra weer binnen gevolgd door haar klasgenote Leontien, die ze al had horen zeggen dat ze wel voor haar of Cindy wilde zorgen.
Direct toen Bianca Leontien zag was ze haar ergernis over het feit dat er een oppas zou komen vergeten en, stak zover als mogelijk haar handje uit en, brabbelde " tientje op Banca passe".
Nadat Sandra met een korte rondleiding Leontien had laten zien waar alles wat ze nodig had lag en, hoe het kastje werkte gingen ze naar beneden waar Bianca vol ongeduld in de box zat te wachten maar, gingen Sandra en, Leontien toch eerst naar de keuken waar Sandra het toetje en, een flesje voor Bianca aan Leontien gaf.
Dan liepen ze samen naar Bianca waar Sandra haar dochter een knuffel gaf haar jas aantrok en, haar dochter op de drempel een knipoog gaf en, zei "Bianca wel lief zijn voor Leontien hé?"

DE AVOND VAN LEONTIEN

Nauwelijks was Sandra weg of Leontien pakte het toetje voor Bianca en, voor die besefte wat er gebeurde verscheen het eerste hapje voor haar mondje en, liet Bianca zich het toetje netjes voeren.
Wat Leontien vooral verbaasde was dat Bianca net zo knoeide als een echte baby van negen maanden, terwijl Bianca zag dat Leontien rustig doorging alsof het heel gewoon was dat een meid van 17 net als een vriendinnetje als een babytje van negen maanden behandelde.
Na het eten ging de slab af en, mocht Bianca opstaan en, ondanks dat ze van haar moeder en, Nancy meer vrijheid had gekregen hield Leontien haar kort en, liet zo duidelijk zien dat zij Bianca onder controle had.
Tot genoegen van Bianca stond daar tegenover dat ze niet al om 7 uur naar bed hoefde maar, dat Leontien haar om half 8 nog een flesje melk en, daarna nog thee in een tuitbeker gaf.
Uiteindelijk gingen ze iets voor achten dan wel echt naar boven, waar Bianca dacht dat Leontien haar op de commode zou wassen en, aankleedden maar, merkte dat nadat ze was uitgekleed en, ook verlost was van haar natteluier Leontien met twee thermometers aankwam maar, voor ze die inbracht spande ze eerst de riem die aan de commode zat over de buik van Bianca en, zette deze vast zodat Bianca vast lag.
Direct daarna zei Leontien, "Bianca trek je beentjes eens op lieverd" waarna Leontien de thermometers inbracht wat ook deze keer behoorlijk kriebelde.
Terwijl de thermometers hun werk deden gaf Leontien Bianca een aai over haar bol en, stopte een speentje in haar mond.

Pas na drie eindeloze minuten haalde Leontien de thermometers er uit las ze uit en, noteerde de uitslag voor Sandra waarna Leontien de riem losmaakte en, Leontien Bianca meenam naar de badkamer en, haar in het bad hielp.
Dan pakte Leontien een washandje waar ze schuim van zwitsal opsmeerde waarmee ze Bianca begon te wassen terwijl Bianca ondertussen vertelde hoe dit allemaal was begonnen.
Terwijl ze verder Vertelde merkte Bianca dat Leontien minstens zo zorgvuldig te werk ging als Nancy had gedaan toen ze daar bij Cindy logeerde.
"Op zich vindt ik het in tegenstelling tot Cindy heerlijk, alleen het in bed compleet vastliggen inclusief mijn polsen is niet fijn" en, terwijl Leontien Bianca goed in de zwitsal zette en, daarna haar haren waste zei Bianca, "als je me zo aankleed en, naar bed brengt hoeven die pennetjes er niet in en, hoef je me ook niet vast te leggen".
Direct keek Leontien terwijl ze rustig doorging Bianca aan en, antwoordde, "Bianca helaas voor jou heeft jou mamma me laten zien hoe ik de pennetjes in moet brengen maar, ook hoe ik de plasticbroek en, de riem moet afsluiten en, zei ze dat het belangrijk is dat de riem om je lichaam goed wordt bevestigd, dus heb jij pech maar, het gebeurt wel".
Ook al besef ik dat het niet leuk is maar, het moet kleintje".
Nu kreeg Bianca de tranen in haar ogen maar, besefte dat ze bij Leontien niet op clementie hoefde te rekenen en, er dus verstandig aan deed om mee te werken.
Nadat Bianca zorgvuldig was afgedroogd en, in de lotion was gezet werden voorzichtig de pennetjes ingebracht hoewel het voor Leontien de eerste keer was ging dat best en, ondanks dat Bianca haar ongenoegen hierover liet blijken werkte ze wel netjes mee zodat de pennetjes er snel inzaten waarna Leontien Bianca de katoenen luier voor de nacht omdoet gevolgd door het plasticbroekje die direct op slot gaat.
Nu kleedde Leontien Bianca verder aan en, toen dat was gebeurt werd de lerenriem over de buik van Bianca getrokken en afgesloten.
Waarna haar armen door de gaten van de trappelzak gingen en, ook deze dicht ging, hierna wilde Leontien Bianca de speen in haar mond stoppen en, het speeldoosje aanzetten maar, dan keek Bianca Leontien aan en, vroeg "Leontien mag ik nog een flesje melk?".
"Nou vooruit Bianca maar, daarna moet je echt gaan slapen hoor", nu ging Leontien naar beneden om een flesje melk te maken om nog geen tien minuten later terug te keren op de rand van het ledikant te komen zitten en, Bianca de speen van de fles in de mond te duwen.
Direct begon Bianca te drinken en, nog geen tien minuten later was de fles leeg en, kreeg Bianca de andere speen in haar mond die Leontien achter haar hoofd vast zette waarna haar polsen in de bandjes werden gelegd en, vastgezet, waarna als laatste het hek dicht ging en, zei Leontien "slaap lekker Bianca"

Waarna Leontien de babyfoon aanzette en, naar beneden ging op de bank ging zitten en, onder het genot van een kop koffie aan haar huiswerk begon maar, dit tegen half tien opruimde en, ze haar leesboek pakte en, ook al was het voor haar lijst op zich boeide het verhaal haar wel, tot ze tegen tien uur moe begon te worden.
Dit deed haar opstaan om nog een keer koffie te zetten en, voor het geval dat het erg laat werd vast bij Bianca een luier voor haar zelf te pakken, aangezien Leontien sinds anderhalf jaar weer in bed plaste en, ondanks dat ze voor onderzoek naar de oorzaak bij een uroloog liep was daar tot nu toe niets uitgekomen, uiteindelijk dronk ze voor ze een luier ging halen toch eerst koffie drinken, terwijl ze besefte dat!
Hoewel ze blij was dat ze overdag wel zindelijk was baalde dat ze s' nachts weer in bed plaste maar, nu was het ook voor haar bedtijd en, toen ze haar spullen pakte merkte ze dat waar ze al bang voor was, bewaarheid was, ze was vergeten om een nachtluier mee te nemen.

Bij de luiers van Bianca kijkend besloot ze nu om net als Bianca een katoenen luier en, plastic broek te pakken maar, op het moment dat ze opstond om naar boven te lopen hoorde ze door de babyfoon dat Bianca wakker was geworden.
Nu besloot Leontien om eerst maar, bij Bianca te gaan kijken, die zoals Leontien vermoede wakker was, iets wat ze duidelijk merkte toen ze binnen kwam maar, vooral toen Leontien de speen uit Bianca haar mond nam.
Direct toen de speen eruit was keek Bianca Leontien aan en, vroeg dan, "Leontien mag ik nog wat drinken?"
"Ik ben wakker geworden van de dorst"
Dan keek Leontien Bianca aan en, zei "ik weet niet wat jou mamma hier van vindt maar, vooruit dan maar, je bent de hele avond lief geweest".
"Dus van mij mag je maar, daarna ga je wel weer lekker slapen hoor".
"Ja Leontien dat beloof ik maar, door de dorst kan ik niet meer slapen", nu keek Leontien Bianca aan en, zei" blijf maar, even liggen dan zal ik een tuitbeker warme melk voor jou maken".
Direct liep Leontien naar beneden terwijl Bianca bijna bewegingsloos lag te wachten, benieuwd of Leontien woord zou houden maar, na nog geen vijf minuten kwam Leontien binnen met een tuitbeker melk en, maakte ze de polsen van Bianca los zodat ze zelf kon drinken.

Terwijl Bianca lag te drinken ging beneden de achterdeur open en, stapte even na half 11 Sandra binnen die toen ze boven kwam verbaasd opkeek toen ze zag dat Bianca zo laat nog melk kreeg.
Nog voor Sandra kon vragen keek Leontien haar aan en, zei " mevrouw bijna een halfuur geleden werd Bianca wakker en, toen ik ging kijken en, ik de speen uit haar mond had gehaald zei ze, dat ze grote dorst had en, daarom heb ik een tuitbeker melk voor Bianca gehaald en, als ze die zo leeg heeft ga ik naar huis en, naar bed".
Dat laatste zei Leontien wel maar, eigenlijk bleef ze liever bij Bianca slapen maar, durfde dat niet te vragen en, ze overtuigd was dat ze veilig naar huis kon maar, vooral omdat ze haar nachtelijke probleem niet met Sandra durfde te delen.

LEONTIEN BLIJFT SLAPEN

Hierop keek Sandra terwijl Bianca haar beker bijna leeg had en, alweer langzaam indommelde Leontien aan en, zuchtte" Leontien het is 11 uur geweest en, een jonge vrouw bals jij na half 11 alleen over straat is niet vertrouwd".
Nu zuchtte Leontien en, haalde diep adem want dit betekende dat ze haar probleem met Sandra moest delen en, de vraag was dan ook wat er daarna zou gebeuren, hoewel ze Bianca en, Cindy gezien hebbend wel wat vermoede maar, dat die verwachting binnen een paar minuten wel eens bewaarheid kon worden was iets waar Leontien niet blij mee was.

Toch merkte Sandra maar, ook Bianca eerder dan Leontien lief was dat zij wat achter hield, zodat Sandra Leontien aankeek en, tot grote ergernis van Leontien de spijker op zijn kop sloeg toen ze Leontien aankeek en, zei "jou schoolboeken voor morgen regel ik wel met je moeder en, als jou probleem bedplassen heet, krijg jij als ik Bianca verschoond en, naar bed heb gebracht, ook een katoenen luier en, plasticbroek van me."
Hierop zuchtte Leontien, want een katoenen luier werd in tegenstelling tot cottenfeel of plastic echt nat, hier zat Leontien niet op te wachten maar, dat dit nog niet alles was merkte Leontien toen even later Bianca was verschoond en, helemaal klaar in het ledikant lag.
Want inderdaad pakte Sandra een katoenen luier en, plasticbroek met slotje maar, ook zag Leontien dat Sandra een melder met de bijbehorende staafjes pakken, wat betekende dat ook Leontien direct aan dat kastje vastzat maar, Leontien zette pas echt grote ogen op toen Sandra van de gang terug kwam met in haar handen een riem waarmee ook Bianca en, Cindy aan het bed vastlagen.
Dit deed Leontien over haar hele lijf rillen , in een poging om Leontien te kalmeren haalde Sandra een speen uit haar broekzak en, stopte die direct in Leontien haar geopende mond.
Tot geruststelling van Sandra begon Leontien direct te sabbelen en, kon Sandra nadat de de benen uit elkaar had gelegd de pennetjes in brengen, wat ook nu Leontien deed rillen maar, Sandra trok zich daar niets van aan en, deed Leontien dan de katoenen luier om en, de plasticbroek aan, welke laatste net als bij de meisjes op slot ging.

Nu dacht Leontien dat dit het wel was maar, helaas al bleven de polsbandjes haar bespaard, de riem die ervoor zorgde dat ze niet kon draaien en, dus op haar rug bleef liggen kreeg Leontien wel om.
Voor Leontien het besefte lag ook zij en, aan het kastje en, vast aan het bed en, ook zij net als de meisjes geen kant meer op kon.
Dan zag Leontien dat Sandra de draadjes van de staafjes op het kastje aansloot en, deze aanzette zodat ook hier twee groene lampjes gingen branden.
Hierna liet Sandra Leontien alleen, die nadat ze nog even de afgelopen dag overdacht al snel in slaap viel en, het net als bijna elke nacht het ook deze nacht niet droog hield maar, waar ze er anders doorheen sliep werd ze er deze keer wakker van, doordat de katoenen luier echt nat werd.
Direct wilde Leontien op haar zij gaan liggen maar, besefte dan dat ze net als Bianca en, Cindy met een riem aan het bed vastzat en, het slot buiten haar Bereik zat en, bovendien Sandra het sleuteltje had.
Zodat er voor Leontien niets anders opzat dan diep adem te halen en, te proberen in slaap te komen, wat uiteindelijk na de nodige schaapjes te hebben geteld lukte.

DE VOLGENDE MORGEN

De volgende ochtend merkte Sandra toen ze binnen kwam dat niet alleen Bianca maar, ook Leontien verzorgd moest worden maar, ook dat Bianca hier vreemd van op keek.
Direct merkte Leontien dat Bianca niet wist dat Leontien was blijven slapen maar, ook niet dat Leontien een bedplasser was en, al helemaal niet dat Leontien net als zij een katoenen luier met inleg om had en, daaroverheen een plasticbroek die op slot zat en, wat Bianca al helemaal verbaasde was dat ook Leontien met een lerenriem aan het bed was vastgebonden.
Het aller vreemdste vond Bianca nog wel dat Leontien net al Bianca en, Cindy aan een melder vastzat en, dat het urinelampje rood kleurde.
Dit deed Bianca van Sandra naar Leontien en weer terugkijken en, vroeg dan terwijl ze haar natte luier goed voelde, " mamma is het gisteravond laat geworden?".
" Ja Bianca en, daarom mocht Leontien niet meer alleen naar huis" antwoordde Sandra terwijl ze Leontien de riem los maakte zodat Leontien kon opstaan.

Die toen ze ging zitten de natte lap die ze omhad nu nog veel beter voelde zitten, terwijl Sandra na het verwijderen van het plasticbroekje en, de natteluier het kastje losmaakte en, uitlas zag Bianca dat Leontien minstens net zo nat was als zijzelf.
Nu wilde Leontien graag snel douchen en, dus keek ze Sandra aan en, vroeg "Sandra mogen wij gaan douchen?"
Na heel even denken zei Sandra, "hm ja dat is goed maar, wil jij dan Bianca helpen Leontien?"
"Want hoewel ze het waarschijnlijk niet verleerd is wil ik dat ze rond haar billen en, schaamstreek grondig wordt schoongemaakt."
Nu keek Bianca vertwijfeld rond, ergens was ze blij dat ze mocht douchen terwijl Nancy of haar moeder haar meestal op bed wasten maar, dat zij zich moest laten helpen vond ze minder maar, nam ze voor lief.
Even later stonden de meiden inderdaad samen onder de douche en, waste Bianca zich zover als mogelijk zelf terwijl Leontien haar billen anus en, schaamstreek grondig poetste.
Terwijl Leontien dat deed zag ze dat Bianca plaste, zonder dat Bianca dat zelf merkte maar, toen Leontien klaar was met Bianca keek ze haar aan en, vroeg dan, " Bianca wil jij nu mij van onder wassen?"
Zoals Leontien wel had verwacht liet Bianca direct merken dat haar dat wel wat leek en, terwijl Bianca Leontien haar billen en, schaamstreek inzeepte vroeg ze, "waarom had jij vannacht een katoenen luier met plasticbroek aan en, zat jij aan het kastje vast Leontien?".

Nu zag Bianca Leontien onrustig worden maar, ook dat zij snel herstelde en, hoorde Leontien dan vertellen, " Bianca ik plas nog iedere nacht in bed en, draag dan normaal gesproken wegwerpluiers maar, omdat ik die vergeten was en, bovendien had gedacht dat als jou ouders terug zouden zijn ik naar mijn eigen huis zou gaan had ik geen nachtluier pyjama toilettas en, schone kleren meegenomen maar, jouw moeder vond het gisteravond te laat om mij nog naar huis te laten gaan".
Dan vervolgde Leontien, "luiers in de nacht zijn helaas noodzakelijk maar, geef mij maar, geef mij maar, één plastic of cottonfeel wegwerpluier, want die katoenenluiers worden verdorie echt nat".
Dan waren ze aangekleed en, hoewel Bianca er minder kinderachtig bij liep dan vorige week vond ze het niet leuk.
Beneden gekomen mochten de meiden op een gewone stoel komen zitten, iets wat Bianca zich niet twee keer liet zeggen en, mocht ook Bianca vanochtend zelf brood smeren en, opeten als ze het maar, in stukjes sneed.
Hierdoor waren de meiden op tijd klaar om naar school te gaan.

DE VOLGENDE OCHTEND BIJ CINDY

Na een heerlijke nacht ondanks het feit dat ze ook nu aan het kastje lag en, vastlag werd ze tegen half 7 uitgerust wakker en, zag aan de rode lampjes dat ze deze nacht zowel geplast als gedrukt had.
Dat voelde ze ook wel toen ze zover als de trappelzak en, de lerenriem het toelieten bewoog maar, gelukkig hoefde Cindy deze ochtend niet lang op Nancy te wachten en, toen die binnenkwam het hek opende en, de polsbandjes en, de lerenriem had losgemaakt mocht Cindy overeind komen en, hielp Nancy haar uit bed en, nam ze Cindy mee naar de badkamer waar Nancy Cindy uitkleedde nadat ze eerst de draadjes van het kastje had ontkoppeld.
Eenmaal uitgekleed zette Nancy Cindy onder de douche maar, werd ze deze keer niet zoals gebruikelijk vastgezet en, zei Nancy, "Cindy als jij belooft dat je meewerkt zet ik je niet meer vast", hierop knikte Cindy die allang blij was met deze vooruitgang, wat niet alleen voor een enorme opluchting zorgde maar, zoals Nancy zag ook een grote glimlach op het gezicht van Cindy deed verschijnen, helemaal toen Nancy zei terwijl ze Cindy inzeepte, "als we zo beneden zijn zet ik je wel in de tafelstoel zodat ik rustig brood kan smeren maar, mag je wel zelf eten en, je thee opdrinken".
Ondertussen ging Nancy snel verder met het wassen van Cindy en, toen ze over het spleetje van Cindy wreef was dat stimulans genoeg om zonder dat Cindy het merkte over de handen van haar moeder te plassen.

Dit merkte Cindy uiteindelijk alleen omdat Nancy geschrokken haar handen terugtrok en, zuchtte, "Cindy moest dat nou?".
Voor Cindy kon reageren zei Nancy, "nou ja door die twee prikken ben je incontinent".
"Ja helaas wel" zuchtte Cindy, om dan Nancy die haar afspoelde aan te kijken en, haar dan direct begon af te drogen en, vroeg dan " mam heeft dokter Silvia ook gezegd hoe lang die verdoving van mijn sluitspieren gaat duren?"
 
Laatst bewerkt:

luierdromer

Niet geschoten is altijd mis.
HOOFDSTUK 6 HEFTIG NIEUWS NA WANGEDRAG

Dan haalde Nancy Cindy onder de douche vandaan begon haar af te drogen waarna Nancy Cindy een tena maxi omdeed en, daar een plasticbroekje over aantrok wat direct op slot ging maar, toen Nancy verder wilde gaan hoorden ze de bel gaan en, toen Cindy Nancy had beloofd dat ze netjes zou blijven liggen ging Nancy naar beneden en, zag daar dat Marieke voor de deur stond, iets wat Nancy niet had verwacht maar, toch nam Nancy Marieke mee naar boven waar Marieke Cindy mocht aankleedden en, even later beneden waar Cindy zelf mocht eten zag dat Nancy hier aan moest wennen, na alles wat er de afgelopen weken allemaal gebeurt was, was en, dat het moeilijk was voor Nancy.
Toch was zij wel zo sportief om nadat Nancy Cindy de tanden had gepoetst haar met Marieke naar school te laten gaan, waar Bianca en, Cindy nu niet in de box hoefden maar, mits ze naar Leontien en, Marieke wilde luisteren met de andere meiden mochten chillen.
Terwijl ze op hetzelfde moment Erwin en, Erica binnen zag komen, die wel direct in de box vast werden gezet totdat ze even voor halfnegen naar binnen mochten.
Op het moment dat we allemaal zaten viel het Cindy op dat Erwin en, Erica net zo werden behandeld als zijzelf en, Bianca toen zij op hun dieptepunt zaten
Direct daarna nam juf Patricia het woord en, vertelde dat er een strafproces tegen Dorien was begonnen en, ze vandaag verhoord zou worden en, daarna waarschijnlijk in een jeugdgevangenis zal worden geplaatst en, we haar voorlopig niet zouden zien maar, als ze meer wist zouden we het van haar horen.
Hierna vervolgde juf Patricia, " genoeg over Dorien, we gaan aan het werk en, beginnen vandaag met aardrijkskunde" en, nadat ook Bianca en, Cindy op hun stoel waren vastgezet deelde Patricia de les en werkboeken uit en, mochten ze beginnen en, doordat ze de volle aandacht voor de les hadden vloog de tijd om en, was het voor ze het wisten tijd om verschoond te worden en, pauze te houden.

Ook nu zagen Bianca en, Cindy dat terwijl Erwin en, Erica ook nu in de box vastgezet werden maar, zij ook nu als ze zich rustig hielden met hun vriendinnen mochten chillen, waardoor het leek of de pauze sneller ging dan vorige week.
Terwijl beide meiden niet alleen met Marieke en, Leontien spraken maar, bleek dat ook Esther en, Anne graag wilden horen wat er met Cindy was gebeurt waardoor haar moeder had besloten dat ze Cindy klein zou houden.
Hoewel het gevoelig lag bij Cindy probeerde ze het toch direct te vertellen maar, allemaal merkte de meiden dat het een emotioneel onderwerp was waardoor Cindy maar, langzaam vorderde en, de pauze voorbij was toen ze was uitverteld.
Iets anders wat ze nu pas merkte was dat, ze tijdens het vertellen gepoept had, wat tot gevolg had dat doordat ze vlak voor de pauze was verschoond Cindy nu zou moeten wachten tot na de lunch, want nu om een verschoning vragen durfde ze niet maar, toen de meiden na de pauze door Patricia op hun stoel werden vastgezet zei ze, "voor we zo verder gaan met geschiedenis heb ik eerst nieuws over Dorien, die komt voorlopig inderdaad niet terug maar, doordat er na overleg tussen haar ouders en, de maatschappelijk werker inderdaad aangifte is gedaan van ernstig wangedrag bij de politie, want niet allen viel ze Bianca en, Cindy lastig maar, heeft ze naar ik van haar ouders begreep meer op haar kerfstok zodat ze vanmiddag al moet voorkomen bij de jeugdrechter, waarbij de kans groot is dat ze in afwachting van een definitieve veroordeling in voorarrest wordt genomen en, ze dus vanmiddag nog naar de jeugdgevangenis wordt overgebracht".
Van dit verhaal schrok zoals we zagen de hele klas en, begrepen Erwin en, Erica dat zij er tot op heden nog goed vanaf waren gekomen maar, ook zagen we dat niemand in de klas had verwacht dat het zo ernstig zou worden maar, juf Patricia vervolgde al, " hoewel Dorien zoals gezegd meer op haar kerfstok heeft en, deze schorsing de spreekwoordelijke druppel was zeg ik tegen jullie allemaal, laat dit een ernstige waarschuwing zijn".
Toen Bianca en, Cindy de klas rondkeken zagen zij dat zij niet de enige waren die van dit verhaal onder de indruk waren maar, vooral Erwin en, Erica maar, ook Leontien en, Marieke niet wisten wat ze met deze informatie aan moesten.
Intussen was de geplande les terzijde geschoven en, deelde Patricia pen en, papier uit zodat we onze gedachten van ons af konden schrijven, omdat ze wel begrepen had dat na alweer heftig nieuws iedereen van slag was en, Cindy en, Bianca maar, ook Erwin en, Erica hun luier alweer vol hadden.
Ondanks dat het nog lang geen tijd was om te verschonen lichtte Jolanda toch Willemien in die nadat ze het hele verhaal had aangehoord het volledig met Jolanda eens was dat er een extra verschoning nodig was.
Dus nam Willemien het kwartet mee waarbij ze nog onderweg naar de verschoonruimte merkte dat niet alleen Bianca en, Cindy doodstil waren maar, ook dat van de branie van Erica en, Erwin totaal niets meer over was.
Iets anders wat Willemien opmerkte was het feit dat alle vier niet alleen een plas maar vooral een poepluier hadden waardoor Willemien behoorlijk wat werk aan het kwartet had maar, doordat ze alle vier goed mee werkte was Willemien toch al snel klaar en, bracht Willemien ze terug naar de klas.
Bijna direct daarna was het pauze maar, lieten de meeste klasgenoten merken liever in de klas onder elkaar te blijven om dit nieuws te verwerken.
Na heel even nadenken stemde Patricia hier mee in en, vroeg dan wat haar leerlingen hadden opgeschreven in het verslag wat ze hadden gemaakt.
Doordat deze bespreking de rest van de ochtend vulde was het al kwart voor 12 toen we klaar waren en, omdat Patricia wel zag dat het een vermoeiende ochtend was geweest zei ze, " Jongelui als we straks samen geluncht hebben, krijgen jullie vanmiddag vrij om na het heftige nieuws van vanochtend dat rustig thuis te verwerken".

Waar haar leerlingen anders juichten als er lessen uitvielen reageerde de klas nu gelaten aangezien de schrik er goed inzat na het heftige nieuws van deze ochtend.
Tot overmaat van ramp merkte Bianca toen ze opstond dat ze alweer gepoept had en, wel zoveel dat haar luier nodig aan vervanging toe was.
Cindy merkte in tegenstelling tot Bianca niet alleen dat haar luier vol was maar, ook dat ze intussen gelekt had, iets wat haar een diepe zucht deed slaken en, ze merkte ook dat niet alleen zijzelf en, Bianca maar, de hele klas van slag was, iets wat hun klasgenoten op verschillende manieren lieten merken.
Ondertussen had Patricia de klas heel even alleen gelaten om alle ouders in te lichten en, te kijken of Willemien beschikbaar was om Bianca en, Cindy te verschonen maar helaas was dat niet het geval.
Toen dat laatste Leontien en, Marieke duidelijk werd zeiden die direct, " juf dan doen wij het wel".
Direct keek Patricia en, zei tot verbazing van Cindy en, Bianca maar, tot ergernis van Erica maar, vooral Erwin " ja dat is goed gaan jullie maar, met Leontien en, Marieke mee".
Dat Erwin echt niet wilde liet hij luid en, duidelijk merken, " wel pot met blommen, die wijven blijven van mij af verstaat u?"
Voor Erwin de kans kreeg om verder te protesteren deed Patricia iets wat ze onder normale omstandigheden nooit zou doen maar, nu maakte het vervelende joch het er naar!
Om te beginnen maakte Patricia de riem waarmee Erwin aan zijn stoel vastzat los en, trok hem dan behoorlijk hardhandig aan zijn oren omhoog en, kleedde hem dan van onder helemaal uit, zich niets aantrekkend van Erwins vieze billen.
Dan ging Patricia zitten trok Erwin over zich heen zodat hij met zijn billen op haar benen lag en, pakte dan het aanwijsstokje en, begon daarmee Erwin zijn billen te bewerken, iets wat wel het laatste was wat hij had verwacht, iets anders was dat toen Patricia stopte met Slaan Erwin dacht dat zijn vieze billen gewassen zouden worden en, hij een schone luier van de juf zou krijgen maar, in plaats daarvan deed Patricia hem de inmiddels vieze luier weer om welke met de bekende riem werd vastgemaakt, waarna Patricia hem met alleen een volleluier en t' shirt
weer op zijn stoel vastzette maar, dat dit nog niet alles was zou hij merken toen zijn moeder hem om kwart over 12 kwam ophalen.

DORIEN

Dorien die de vorige avond al om half 7 in bed lag merkte deze donderdagochtend rond half 7 toen ze wakker werd dat er beneden al volop activiteit was.
Dat dit allemaal voor haar was merkte ze pas toen haar moeder haar tegen 7 uur uit bed haalde haar in bad deed en, haar en, aankleedde waarna ze samen naar beneden gingen, waar tot verbazing van Dorien een heel ontvangst comité op haar zat te wachtten.
Toen ze in de tafelstoel zat en, haar moeder haar pap voerde zag ze pas dat er twee agenten op de bank zaten waarvan de ene haar aankeek en, dan zei "goeiemorgen Dorien Van Es jij zult wel denken wat wij hier doen?".
"Nou er is aangifte tegen jou gedaan vanwege ( geestelijke) mishandeling en, ongeoorloofd gedrag, dat betekend dat jij bij deze bent aangehouden en, we je als je zo klaar bent meenemen naar het politiebureau waar je de rest wel zult horen".
Dat de agenten ook nu volgens het protocol handelde merkte Dorien toen ze klaar was met eten en, uit haar stoel was bevrijd.

Want direct kreeg ze de opdracht om met haar gezicht naar de muur te gaan staan en haar handen boven op haar hoofd te leggen en, toen de vrouwelijke agent haar even later gefoullieerd had moest Dorien haar handen tot achter haar rug laten zakken en, wel zo dat ze vlak naast elkaar zaten.
Direct toen ze dat gedaan had voelde ze dat om iedere pols een metalen ronding werd geschoven en, vlak daarna een klik waarna ze merkte dat haar polsen vastzaten, dit deed haar beseffen dat ze handboeien omhad en, nu dus maar, beter mee kon werken.
 
Laatst bewerkt:

luierdromer

Niet geschoten is altijd mis.
HOOFDSTUK 7 DE ARRESTATIE'S

Na nog een kus en, één knuffel zei de vrouwelijke agent dat ze nu echt moesten gaan maar, bij het weglopen keek haar moeder Dorien aan en, zei " Dorien, ondanks alles wat jij de laatste tijd hebt misdaan en, waar je dus straf voor verdiend en, het recht zijn loop moet hebben laten pappa en, ik jou niet vallen of aan je lot over maar, zullen we snel een advocaat voor je regelen".
Na nog een laatste kus liep Dorien tussen de twee agenten naar de klaarstaande auto waar ze op de achterbank werd gezet en, een riem om kreeg waarna beide agenten voor instapten en, ze wegreden om krap vijftien minuten later op de binnenplaats van het politiebureau halt te houden waar de beide agenten direct uitstapten en, Dorien sommeerde om hen te volgen, waarna Dorien tussen de agenten naar binnen moest lopen.
Zo kwamen ze dus het politiebureau binnen waar al snel op een deur werd geklopt en, bijna direct mochten ze binnen komen.
Nauwelijks binnen stond de vrouw die achter het bureau zat stond op en, zei " goeiemorgen Dorien van Es, ik ben Dieneke Rengers hoofdagent maar, ook hulpofficier van justitie en, mij is gevraagd om jou nu te verhoren om zo te weten te komen wat er volgens jou is gebeurt maar, kom eerst maar, zitten".

Nadat de vrouwelijke agent Dorien had verlost van de handboeien en, nadat Dorien een kop thee had gekregen stelde Mevrouw Rengers zich nogmaals voor, nu knikte Dorien en, stelde zij zich ook voor terwijl ze voelde dat ze nodig moest plassen, wat ze uit pure nood uiteindelijk maar, in haar luier deed.
Direct vervolgde mevrouw Rengers, "mooi dan weten we wie wie is maar, voor ik het verhoor begin moet ik je eerst vertellen dat dit een officieel verhoor is, waarbij jij niet tot antwoordden verplicht bent maar, ook dat geen antwoord geven wel in je nadeel kan werken".
Hierop knikte Dorien dat ze dat had begrepen waarna mevrouw Rengers vervolgde " Dorien omdat ik jou als verdachte ga ondervragen heb je recht op bijstand van een advocaat, wil je dat?"
Nu keek Dorien mevrouw Rengers recht in de ogen en, antwoordde " mevrouw Rengers ondanks dat ik dingen heb gedaan waardoor ik nu terecht hier zit, wil ik wel gebruik maken van de weinige rechten die ik nu nog heb".
Nu keek mevrouw Rengers Dorien aan en, zuchtte, " Dorien je bent inderdaad geen lieverdje maar, toch valt het me tegen dat jij je ondanks de eerdere waarschuwing weer zo hebt laten gaan maar, als jij even wacht zal ik de advocaat binnen laten".
Nog geen twee minuten later kwam mevrouw Rengers weer binnen met Dorien haar advocaat die mevrouw Rengers een hand gaf en, zich voorstelde als Irene Denekamp dan mij aankeek en, een hand gaf en, ging zitten.
Nu nam Mevrouw Rengers de hulpofficier het woord en, begon met te zeggen dat ze het fijn vond dat de advocaat zo snel beschikbaar was.
"Graag gedaan mevrouw de officier want ondanks dat Dorien absoluut geen lieverdje is en, het bepaald niet de eerste keer is dat deze jongedame hier zo zit en, voor de rechter moet komen kon ik tot nu toe nog iedere keer voorkomen dat ze de bak indraaide maar, en, dan keek ze Dorien indringend aan zuchtte en, zei, " Dorien Van Es, hoewel ik ook nu mijn best voor je zal doen ben ik bang na wat je nu hebt gedaan in combinatie met de twee maanden voorwaardelijk die nog openstaan dat je deze keer echt moet zitten".

Hierop zagen zowel De advocaat als de officier Dorien knikken en, zei ze "dames dat begrijp ik het was ook verschrikkelijk dom maar, te verleidelijk om het niet te doen, helemaal samen met Linda en, Inge".
Na deze reactie van Dorien overlegden de officier met de advocaat over wat er nu na het verhaal van Dorien die bijna huilde moest gebeuren.
Terwijl er overlegd werd besefte Dorien pas echt hoe dom ze was geweest, zeker na de laatste officiële waarschuwing, nu vier maanden geleden en, zuchtte dan " nou domkop met zijn drieën de fout ingaan en, jij bent de enige die moet zitten".
Dan keek Mevrouw Rengers op de klok die bijna 10 uur aan gaf en, zei dan "Dorien voorlopig zijn we klaar en, er komt zo een mevrouw van de pakketpolitie die je hier beneden zal insluiten totdat je later vandaag wordt overgebracht naar de jeugdgevangenis in Nijmegen".
Nu dacht ze dat het klaar was maar, dat ze nu niet verschoont zou worden maar, dat viel mee, want de bewaakster die haar kwam halen had zo zag Dorien ook een luier schoonmaakdoekjes en, talkpoeder bij zich.

ONDERTUSSEN OP SCHOOL

Al bij het begin van de les werden we door juf Patricia bijgepraat, waarna we ons normale programma vervolgen, totdat er vlak voor we om 12 uur zouden gaan lunchen er ineens vier politieagenten met twee arrestatiebevelen in de deuropening stonden.
Hierop stapte juf Patricia naar voren en, vroeg dan "mag ik vragen wat er aan de hand "om dan door te gaan dat ze Dorien vanochtend miste.
Dan richtte de oudste van het viertal agenten zich tot Patricia en, zei " zoals u misschien weet is Dorien vanochtend vroeg van haar bed gelicht en, aangehouden omdat ze verdacht wordt van ernstige mishandelingen berovingen en, winkeldiefstal en, vooral van die mishandelingen is aangifte gedaan".
"Bovendien is uit getuige verklaringen en, het verhoren van Dorien gebleken dat Dorien niet alleen handelde maar, dat ook Linda Kersten en, Inge Arends bij deze misdrijven betrokken waren en, dat ook de feiten die daaruit naar boven kwamen zo hard zijn dat ook zij nu officieel verdachten zijn en, daar komt het treiteren van Bianca en, Cindy nog bij, want ook dat is in combinatie met de eerdere feiten straf verzwarend werkt."
"Bovendien hebben ze ook in het winkelcentrum hier in de buurt jongelui maar, vooral ouderen bedreigd waarbij ze niet zelden scharen en, messen gebruikten".

Nu zagen we juf Patricia spierwit worden, dat deze drie niet bepaald de braafste van de klas waren was Patricia bekend net als het gedrag van de meiden naar Bianca en, Cindy, die zoals Patricia zag het hele verhaal gelaten aanhoorden maar, voor de rest uiterst kalm bleven.
Terwijl juf Patricia zich ondertussen suf piekerde hoe dit aan te pakken, omdat de gezochte meiden wegens een schorsing thuis zaten besloot Patricia in overleg met de agenten dat die weg zouden gaan en, tegen kwart voor 1 terug zouden komen om Linda en, Inge te overrompelen en, aan te houden terwijl Patricia de meiden zou berichten dat zij zich binnen 30 minuten op school moesten melden voor een overhoring .
Zo gezegd zo gedaan dus vertrokken de agenten met de belofte om terug te komen om Linda en, Inge op te halen, hierop seinde de agenten het bureau in met al gevolg dat Dorien werd ingesloten en, in haar cel moest wachten op wat komen ging.
Bijna direct daarna werd Dorien naar de politiecel beneden in het bureau gebracht waar ze de veters uit haar schoenen en, de riem uit haar broek moest halen en, bij de agent inleveren en, vervolgens al haar zakken moest legen en, de inhoud in een bewaarbakje moest leggen.

Op de vragende blik van Dorien zei de agent, " Dorien ook dit behoort tot de standaard procedure in dit soort situaties, want net als messen en, scharen kan je je ook met veters of riemen verwonden of zelfs een zelfmoordpoging doen begrijp je?"
Hierop knikte Dorien waarop de agent vertrok en, de arrestantenbewaakster voor ze Dorien voorlopig insloot haar verschoonde en, aankleedde.
Hierna wees ze Dorien eerst nog waar wat puzzelboekjes en, leesvoer lagen maar, hierna liep de bewaakster de gang op en, viel de celdeur in het slot.
Op het moment dat dit gebeurde beet Dorien op haar lip en, moest even goed slikken maar, besefte heel goed dat ze deze situatie zelf had veroorzaakt, waarna ze een boek pakte om de tijd te doden.

ONDERTUSSEN WEER OP SCHOOL

Terwijl Dorien verschoond werd en, even later werd ingesloten ging op school de les door totdat tegen half 1de directrice binnenkwam en, aan Patricia vroeg, terwijl ze Linda en, Inge naar voren schoof "Patricia heb ik het goed begrepen dat deze twee meiden worden gezocht door de politie en, waar is Dorien eigenlijk?"
Hierop keek Patricia de directrice aan en, zei dan "mevrouw Berends" terwijl er intussen 4 agenten binnenkwamen " dat klopt deze vier agenten zijn hier om Linda en, Inge op te halen aangezien zij net als Dorien verdacht worden van berovingen bedreigingen van jongelui maar, vooral ouderen ".
"Daarnaast worden Inge Linda en, Dorien verdacht van winkeldiefstal, al met al genoeg om ook Linda en, Inge mee te nemen voor verhoor op het politiebureau waar Dorien vanochtend vroeg ook heen is gebracht, nadat ze haar vanochtend vroeg van haar bed hebben gelicht en, ondertussen al uitvoerig is verhoord, meer weet ik op dit moment ook niet".
Dan zei een vrouwelijke agent, " dit trio wordt verantwoordelijk gehouden voor een groot aantal bedreigingen en, diefstallen van de laatste maanden".

DE AANHOUDING VAN LINDA EN INGE

Nu kreeg Linda de opdracht om met haar gezicht naar het digibord te gaan staan en, haar handen plat op dat bord te leggen waarna ook zij gefouilieërd werd waarna de gevonden spullen in bewaring werden genomen, waarna ze langzaam haar handen naar haar onderrug moest laten zakken zodat haar polsen naast elkaar lagen.
Direct daarna voelde Linda hoe het metaal van de handboeien zich rond haar polsen sloot en, die geen ruimte voor beweging meer lieten.
Toen dat was gebeurt moest Linda zich omdraaien zodat ze met haar gezicht naar de klas stond, hierna was Inge aan de beurt maar, waar Linda netjes meewerkte, probeerde Inge aan de arrestatie te ontkomen en, weg te rennen maar, nu zagen Bianca Cindy Mieke Leontien en, alle anderen dat Inge geen schijn van kans had en, bijna direct van twee kanten tegelijk tegen de muur werd gedrukt en, met de nodige kracht ook zij geboeid werd en, dan richting de gang geduwd werd, terwijl Linda netjes tussen twee agenten bleef lopen.
Toen het gezelschap eindelijk vertrokken was, was het bijna 1 uur maar, zei Patricia, " jongelui voor we gaan lunchen moet er eerst gepraat worden, want dit was wel heel erg heftig.
"Ik zie gewoon dat jullie geschrokken zijn, wie mag ik nu het woord geven?" terwijl de klas het hele gebeuren besprak werden Linda en, Inge in een politiebusje afgevoerd naar het politiebureau en, direct na aankomst voorgeleid bij de hulpofficier van justitie mevrouw Dineke Rengers en, streng ondervraagt, ook nu bijgestaan door Irene Denekamp de advocaat van Dorien, die ook de verdediging van Linda en, Inge voorlopig op zich nam.

Zoals zowel Dineke als Irene wel hadden verwacht probeerden beide meiden Dorien van alles de schuld te geven en, benadrukten beide dat zij alleen maar, hand en, spandiensten hadden geleverd maar, direct keek Irene de meiden aan en, zei "sorry meiden maar, voor wat jullie nu vertellen is op basis van het verhaal van Dorien en, alles wat we door het onderzoek weten geen enkel bewijs".
"Sterker voor zover wij weten deden jullie braaf wat Dorien jullie vroeg" dan keek Dineke Linda aan en, vervolgde Linda aankijkend " sterker zeker wat betreft jou betrokkenheid hebben we meer dan genoeg zaken aangetroffen waaruit wij opmaken dat jij absoluut niet bang was of onder deed voor Dorien maar, ik spreek jou straks wel nader, jij wordt nu net als Dorien ingesloten zodat mevrouw Denekamp en, ik met Inge alleen kunnen praten".
Nu drukte Dineke op een knop onder haar bureau en, krap twee minuten later kwam er een meneer binnen die Dineke aankeek en, vroeg, " waar kan ik u mee van dienst zijn mevrouw Rengers?"
Nu keek Dineke de man aan en, vroeg dan " Herman wil jij deze jongedame meenemen naar beneden en, net als Dorien insluiten totdat we klaar zijn met het verhoor van Inge .
Nu keek Herman Dineke aan en, vroeg dan, " dus dit zijn de medeverdachten van het vanmorgen vroeg aangehouden meisje?".
"Ja Herman en, voor ik het vergeet, deze meiden krijgen dezelfde behandeling als Dorien Van Es, de spullen die je daarvoor nodig hebt liggen beneden in jullie kantoortje".
Wat Dineke bedoelde was Inge niet duidelijk maar, toen ze netjes naar beneden was gelopen bleek het te zijn wat ze al vreesde.
 
Laatst bewerkt:

luierdromer

Niet geschoten is altijd mis.
HOOFDSTUK 8 EEN BEWOGEN DAG

Beneden werd Inge het kantoortje ingeduwd en pakte Herman direct een luier voor Inge, iets wat zij al helemaal niet zag zitten maar, gezien alle ervaringen van deze dag en, het feit dat zij nu niets te willen had en, het besef dat ze vast zat koos ze eieren voor haar geld en, werkte ze maar, mee en, had ze voor ze het wist één luier om, met daaroverheen een plasticbroek welke met een slotje werd gesloten.
Dan werd Inge verder aangekleed waarna toen ze weer stond Herman haar de gang opduwde in de richting van een aantal zware deuren waarvan er een aantal gesloten waren.
Aangekomen bij een van de geopende deuren duwde Herman Inge langs de deur een ruimte van drie bij vier meter in legde het nodige over de cel uit en, zei terwijl hij zich omdraaide en, de gang opliep, zei Herman "hier moetje wachten tot jullie op transport naar de gevangenis gaan".
Direct toen Herman op de gang stond duwde hij de celdeur dicht en, hoorde Inge een klik en, begreep zij dat de deur op slot zat en, zij dus net als Dorien vast zat.

Terwijl intussen boven Linda aan een eerste verhoor werd onderworpen, waarbij ze alles probeerde te ontkennen of de complete schuld in de schoenen van Dorien probeerde te schuiven, iets waar Dineke niet intrapte en, ze dus bewust Linda confronteerde met haar aandeel in deze zaak
Doordat Dineke gerichte vragen stelde en, ook Irene Denekamp de advocaat aan Linda merkte dat ze bewust om de hete brij heen draaide waarop ze na bijna 10 minuten vroeg, "Dineke wil je even opletten?"
Hierna keek Irene Denekamp Linda aan zuchtte een keer diep en, zei dan " Linda gezien het bewijs wat wij van jou aandeel hebben heeft ontkennen totaal geen zin daar maak jij het jezelf onnodig moeilijk mee, je doet er verstandig aan om net als Dorien vertellen wat er volgens jou is gebeurt dus hoe het volgens jou is gegaan".
"Zodat we samen kunnen kijken of we verzachtende omstandigheden kunnen aanvoeren want er is genoeg bewijs tegen jou".
Nu zagen Dineke en, Irene dat Linda inbond en, in ieder geval toegaf dat ze mee had gedaan aan de ten laste gelegde feiten.
Wel zei ze dat dat ze bij het standpunt bleef dat Dorien het initiatief had genomen om in te breken en, overvallen te plegen, iets wat de dames gezien alle bewijsstukken ook wel geloofden.
Zo vorderde de middag en, toen Dineke de ondervraging van Linda stopte zag ze dat het inmiddels bijna half 3 was.

Wat betekende dat als ze het verslag over deze drie meiden klaar wilde hebben als de meiden op transport zouden gaan naar de meisjesafdeling van de jeugdgevangenis in Nijmegen ze op moest schieten, terwijl Linda intussen naar haar cel werd teruggebracht en, weer werd ingesloten en, Inge ook nog aan een, verhoor onderworpen moest worden, die ze dus direct uit haar cel liet halen, waarna toen Dineke haar ondervroeg en, merkte dat zoals beschreven haar aandeel veel kleiner was dan dat van Dorien en, Linda maar, hard genoeg om ook haar voorlopig vast te houden, waarna ze na krap 10 minuten weer werd ingesloten.
Hoewel er wat lectuur en, puzzelboekjes lagen en, de meiden zich daar wel mee vermaakten leek elke minuut wel een uur te duren maar, toch was het ineens drie uur en, gingen ineens bijna tegelijk de drie celdeuren open en, stond er in elke deuropening een bewaarder met een setje handboeien, wat de drie meiden stuk voor stuk deed rillen, bij het besef dat die handboeien spoedig weer om hun polsen zouden knellen.
Waarbij Dorien het inderdaad koud kreeg en in haar luier plaste toen ze met haar gezicht tegen de muur stond en haar armen had laten zakken en, de handboeien om haar polsen voelde sluiten.
Toen Dorien naar Linda keek zag ze dat Linda ondanks dat ze geboeid was probeerde om over haar inmiddels pijnlijke polsen te wrijven wat bijna niet lukte.
Ook hoorde Dorien Linda zachtjes mompelen, "stomme trut maak die boeien los en, laat me gaan", terwijl Linda heel goed wist dat ze dat de komende weken wel kon vergeten maar, Dorien schrok pas echt toen ze zag dat Inge er inmiddels helemaal doorheen zat en, huilde.

Het liefste zou Dorien Inge naar zich toetrekken en, haar een dikke knuffel geven maar, met die stomme boeien om haar polsen lukte dat natuurlijk niet.
Ondertussen zei het hoofd van de bewaarders dat er bij de uitgang een arrestantenbus op de drie meiden wachten en, de meiden haar daarnaar toe moesten volgen.
Gelukkig werden de meiden bij de bus wel geholpen met instappen aangezien zij zich nu niet konden vastgrijpen om steun, toen de meiden zaten stapte er ook een bewaarster in en, werd de deur gesloten waarnaar ze al snel onderweg waren.
Helaas zagen ze door de geblindeerde ramen nauwelijks iets van de omgeving waar ze door heen reden.

ONDERTUSSEN BIJ BIANCA EN CINDY

Tot verbazing van Sandra stapten tegen kwart over 1 ineens Bianca en, Marieke binnen waarbij ze direct zag dat er vanochtend heftige dingen waren gebeurt, waardoor beide meiden volkomen van slag waren.
Toen ze vroeg wat er was gebeurt merkte Sandra dat beide meiden geen woord konden uitbrengen, tot dat Bianca na bijna 20 minuten hortend en, stotend om een schone luier vroeg en, op het moment dat Sandra Bianca boven verschoonde merkte ze dat haar dochter over haar hele lijf rilde.
Waarop Sandra Bianca insmeerde met verwarmende en, verzachtende huidolie en, terwijl ze dat deed begon Bianca hortend en, stotend van de belevenissen op school te vertellen, dat er eerst ineens vier politieagenten in de deuropening stonden die al snel weer weggingen maar, zoals beloofd later op de ochtend terugkwamen nadat juf Patricia Inge en, Linda die eigenlijk geschorst waren had gedwongen om op school te verschijnen en, terwijl de juf vertelde stapten dezelfde agenten tegen half 1 opnieuw de klas binnen om nadat vanochtend vroeg thuis Dorien van haar bed gelicht was en gearresteerd nu Inge en, Linda in te rekenen omdat ze alle drie werden verdacht van berovingen van zowel jongeren als ouderen maar, ook van winkeldiefstal.
Nu zweeg Bianca terwijl ze in zichzelf keerde en, haar duim in haar mond stak waarop Marieke verder vertelde, " waar Linda zich noodgedwongen direct overgaf, probeerde Inge aan haar arrestatie te ontkomen maar, zo snel als ze een eerste stap richting de gang zette werd ze direct door twee agenten tegen de muur gedrukt en, in de boeien geslagen en, moesten beide meiden mee naar het politiebureau".
Hierop reageerde Sandra dat ze nu wel begreep dat dat beide meiden van slag waren en, dat Patricia de klas naar huis had gestuurd.

Nu keek Sandra Bianca en, Marieke aan en, zei " meiden dat jullie na deze belevenis van slag zijn is een logische reactie, dit is ook nogal wat".
Dan keek Marieke Sandra aan en, zei "op zich begrijp ik zo'n wanhoopsdaad wel en, ook wel dat Inge zich verzette" dan zei Sandra "zoals jullie hebben gezien is de politie op dat soort situaties getraind en, kom je daar eigenlijk niet mee weg".
Dan vertelde Sandra verder, " bovendien mag een politieagent niet zomaar geweld gebruiken ook daar zijn regels voor" sloot Sandra het onderwerp af waarna ze opstond.
Terwijl Bianca en, Marieke wat kalmer werden en, ook Cindy en, Leontien de schok van de arrestaties van het trio verwerkten merkte Cindy dat ze zo nat was dat ze snel moest verschonen aangezien haar luier begon te lekken.
Tot verbazing van Cindy zei Nancy, "kom maar, Cindy " direct liepen Cindy en, haar moeder naar boven en, waar Cindy anders protesteerde werkte ze nu gewillig mee en, terwijl Nancy Cindy verschoonde keek die haar aan en, zei "mam ik ben blij dat je niet meer zo streng bent maar, heb je dokter Silvia nog gesproken?"

Nu keek Nancy Cindy aan en, zei " ja Cindy, op zich was ze verbaasd dat ik milder ben naar jou en, je meer vrijheid heb gegeven maar, ze begreep het wel maar, dan het antwoord op jou vraag, op de vraag over het verlies van ontlasting zei ze dat de verdoving na zes maanden is uitgewerkt en, de oude situatie zich dan langzaam hersteld maar, die van je plasbuis werkt bijna een jaar, dus daar ben je nog wel even zoet mee".
Dan waren ze klaar en, was het bijna direct etenstijd en, zoals meestal de laatste dagen mocht Cindy zelf eten wat best goed ging en, ook bij Bianca lukte dat hoewel zowel Nancy als Sandra merkte dat de arrestaties veel indruk had gemaakt, zodat toen het eten gedaan was de meisjes zelf vroegen of ze in de box mochten, wat de moeders een goed idee vonden en, dat de meisjes echt moe waren merkten beide moeders doordat zowel Bianca als Cindy al snel in de box in slaap vielen.

AANKOMST ONDERZOEK EN INTRODUCTIE

Na een rit van bijna driekwartier reden de bussen met de drie meiden het terrein van de Hunnenberg in Nijmegen op en, toen ze door de poort waren en, deze gesloten was stopte de busjes voor een zware gietijzerendeur en, hoorde de meisjes de deur open schuiven en, reden we het gevangenisterrein op en, nadat de poort was gesloten gingen de deuren van de busjes open en, werden de deuren van onze kleine cellen geopend en, mochten we een voor een uitstappen en, als we beloofden dat we netjes bleven staan tot de deur van de gevangenis open zou gaan zouden ze ons nu niet boeien.
Door alle verhalen en, verklaringen bleven we inderdaad alle drie netjes staan, zelfs toen we de poort naar de vrijheid open zagen gaan, vooral omdat we wisten dat als we de gunst zouden misbruiken we een groot probleem hadden, als we opnieuw gepakt werden, dus bleven we netjes staan totdat een van onze bewakers aanbelde waarna bijna direct de deur openging en, er een mevrouw in de deuropening verscheen die de meiden binnenliet en, zei" nou welkom meiden pak jullie bagage maar, en, volg mij maar, maar, eerst even twee dingen, als jullie straks op de afdeling komen, mag je best wat over jezelf vertellen maar, de reden waarom jullie vastzitten kun je beter voor jezelf houden, het tweede is, dat we nu eerst naar de visitatieafdeling gaan waar jullie stuk voor stuk helemaal uit de kleren moeten voor een lichamelijk onderzoek, waarbij de mevrouw die dat uitvoert ook in jullie lichaamsholtes als anus en vagina zal voelen maar, ook aan jullie borsten, hierbij gaat het er puur om dat jullie op die manier geen verboden spullen zoals drugs andere pillen of bijvoorbeeld usbsticks hebben verstopt".
"Ook zal ze vragen om een drietal kniebuigingen te maken zodat ze kan kijken of er echt niet iets in de anus of vagina verstopt zit".

Hier schrokken alle meiden van en, zuchtte Dorien, nou dat moet dan maar, gelukkig is dat eenmalig",
Direct keek de mevrouw ons aan en, terwijl we waren waar we wezen moesten keek ze Dorien aan en, zei "helaas Dorien dat onderzoek is elke keer voor je de gevangenis verlaat en, iedere keer als je terugkomt moet je hierlangs en, deze controle opnieuw ondergaan".
Ondertussen klopte onze begeleidster op de deur bij de visitatie en, dan zag Dorien op het naamkaartje dat de mevrouw die hen nu begeleide Nora de Vries heette.
Dan liet de mevrouw van de visitatiekamer ons binnen en, zei zoals mijn collega al zei zal je dit onderzoek iedere keer voordat je je buiten de gevangenis mag begeven en, iedere keer als je weer binnenkomt moeten ondergaan maar, ik zal voorzichtig zijn hoor".
Nu keek ze Dorien aan en, zei "nou kleed je maar, helemaal uit Dorien", hoewel niet van harte deed Dorien wat haar werd gevraagd maar, liep rood aan toen ze haar broek uittrok en, haar inmiddels natteluier duidelijk zichtbaar werd maar, dan lachte de mevrouw die zich had voorgesteld als Paula, Dorien bemoedigend toe en, zei" Dorien ik doe dit werk al jaren en, heb genoeg meiden met een luier om gezien hoor".
Ondertussen was Dorien weer rustig en, liet ze Paula gelaten haar werk doen en, toen dat na tien minuten klaar was kreeg Dorien direct een schone luier van Nora en, moest Inge zich helemaal uitkleedden.

Direct zagen Nora en, Paula dat Inge een natteluier omhad en, nadat de schaamstrek weer schoon was onderging ook Inge het onaangename onderzoek en, werd er ook nu niets geks gevonden, zodat Paula dacht dat het vanmiddag van een leiendakje zou gaan maar, dan was Linda aan de beurt!, die zich nog wel netjes helemaal uitkleedde maar, toen Paula het onderzoek wilde starten, blafte Linda dat het voor vandaag mooi geweest was en, ze het niet toeliet dat Paula met haar vingers in haar anus en, vagina zou komen.
Hierop dachten Dorien en, Inge dat Nora en, Paula kortaf zouden eisen dat Linda in zou binden maar, ze bleven beide rustig maar, zei Paula, "Linda, ik begrijp dat je na deze heftige dag moe en gespannen bent maar, met moeilijk en, dwars doen bereik je niets, want goedschiks of kwaadschiks dit onderzoek moet gebeuren".
Doordat zowel Paula als Nora op rustige toon Linda aansprak kalmeerde Linda kleedde zich uit en, liet Paula haar werk doen hoewel ze wel over haar hele lijf rilde, toen de vingers van Paula haar vagina en, even later haar anus in gingen, waar in beide gevallen niets werd gevonden.
Ook toen Paula even later alle bagage controleerde vond ze eigenlijk niets wat niet mocht zoals nagelschaartjes deodorantspuitbussen, behalve dan een nagelschaartje in de toilettas van Dorien wat ze direct in beslag nam.
Daarnaast moesten de meiden alle sierraden en, horloges inleveren, die direct geregistreerd werden en, op naam in bakjes werden opgeborgen en, toen Dorien vroeg wat er met haar spullen ging gebeuren, zei Paula, "Dorien dat registreren we op naam en, geboortedatum en, datum van binnenkomst en, bergen dat op op in de kluis en, dat krijg je netjes terug als je vrijkomt".

Hierop moest Dorien opnieuw even slikken, vanochtend namen ze haar vrijheid af en, nu haar sierraden en, zelfs haar mooie horloge, hoewel ze Paula op haar woord geloofde en, begreep dat dit een regel was baalde ze wel.
Dan waren ze klaar en, verlieten ze eindelijk de visitatieafdeling en, liepen voor Nora uit richting de afdeling waar toen ze een grote klok passeerde Dorien zag dat het inmiddels inmiddels kwart over 4 was maar, merkte nadat ze nog een bocht omgingen dat ze voor de afdeling stonden waar Nora de deur van het slot deed en, de meiden dan voor Nora uit de afdeling op moesten lopen.
Hier wilde Linda direct contact maken met de andere meiden maar, Nora zei " Linda eerst mee komen dan zal ik jullie je kamer wijzen".
Nu keken Inge en, Dorien verbaasd naar Nora en, stamelde Inge naar Nora kijkend, "dat zijn toch cellen?"
" Ja eigenlijk wel maar, in een jeugdgevangenis proberen we het ondanks alles zo huiselijk mogelijk te houden bovendien zijn de kamers op het rustuur en, de nacht na gewoon open".
Dan keek Nora de meiden nog eens aan en, zei "Daarover en, over het dagprogramma zullen we het straks na het eten wel hebben maar, nu is het bijna 5 uur en, dat betekend hier dat het rustuur is, en, jullie geacht worden op je kamer te zitten en, de deur voor een uurtje op slot gaat".
"Dus leg de spullen maar, op je kamer dan kunnen we dat na het eten wel opruimen, want als ik naar Dorien en, Inge kijk hebben jullie het na deze heftige dag wel toe aan een rustuurtje !"
Al pratend wees Nora de drie meiden stuk voor stuk hun kamer en, hielp ze samen met haar Collega Nicky de meiden met het opruimen van hun spullen.

Toen dat was gebeurt liepen Nicky en, Nora de kamers uit en, na een "tot straks "vielen de deuren dicht en, in het slot en, waar Inge en, Linda na even de dag te hebben laten passeren snel in slaap vielen bleef Dorien maar, piekeren en, probeerde ze er achter te komen hoe ze zo dom had kunnen zijn, dit kon ze niet van zich afzetten, wat dus uiteindelijk ontaarde in een grote huilbui.
Door alle opgebouwde stress van de afgelopen dag ging Dorien even later toen de huilbui voorbij was opzoek naar een riem of touw waarmee ze er een einde aan kon maken maar, vond niets omdat al dat soort attributen waren ingenomen, direct begreep ze waarom dat was.
Dan zuchtte Dorien mompelde dan, "hm toch verstandig" en, viel alsnog in slaap en, ze schrok zelfs toen ze wakker werd omdat de deur openging en, Nora haar hoofd om de hoek stak., "hoi Dorien, ben je de tijd een beetje doorgekomen?"
Direct keek Dorien Nora aan en, antwoordde, "ja Nora ook al komt het wel hard aan als de deur dicht valt maar, uiteindelijk is het allemaal mijn eigen stomme schuld".
Nu kwam Nora bij Dorien op bed zitten en, zei "Dorien jij hebt grote fouten gemaakt en, daar staat in dit geval een straf op maar, dan nog wees niet zo hard voor jezelf meid."
Dan ging Nora verder, " als je zo naar de grote tafel komt gaan we zo eten, dan halen wij Inge Linda en, de andere meiden van hun kamer".
Op het moment dat Nora weg wilde lopen keek Dorien haar aan en, zuchtte, dank je Nora maar, ik hoef geen eten", in plaats van door te lopen kwam Nora weer naar binnen en, ging bij Dorien op het bed zitten en, trok haar voorzichtig omhoog keek haar aan en, zei "Dorien luister goed, op zich begrijp ik het dat jij je depri en, verslagen voelt maar, hier moet je doorheen, ook wij als bewaarders zullen binnen de regels er alles aan doen om jullie gedwongen verblijf hier zo aangenaam mogelijk te maken".
Ondertussen was Dorien op de rand van het bed gaan zitten en, merkte nu dat ze door alle emoties van deze heftige rotdag echt nat was en, hoorde toen Nora wegliep om verschoonspullen te pakken dat Nicky iedereen verzocht om aan tafel te gaan maar, zag ook dat Linda Inge en, nog twee andere meiden ineens in de deuropening stonden en, hoorde Inge vragen, "Dorien kom je ook lekker aan tafel beetje bijkletsen en, kennis maken met de andere meiden?"
Nog voor Dorien kon antwoordden ging Inge verder, "Linda en, ik hebben met de meeste al kennis gemaakt" dan wees ze op de meiden naast haar en, zei "dit zijn Anne en, Hetty en, die willen jou ook leren kennen"
 
Laatst bewerkt:

luierdromer

Niet geschoten is altijd mis.
HOOFDSTUK 9 DE EERSTE AVOND IN HET GEVANG

Uiteindelijk liet Dorien zich overhalen om erbij te komen zitten en, ze at tot opluchting van de leiding in ieder geval twee kommetjes kippensoep leeg en, terwijl ze ondertussen wat kletste met Inge en, Linda die er iets beter aan toe waren en, dan Dorien een knipoog gaven en, voor wat ontspanning zorgde zodat Dorien ondanks de rotdag waarin ze van haar bed was gelicht en, afgevoerd naar de gevangenis toch nog smakelijk kon eten van de macaroni en, de dubbel vla, waar ze ook echt genoeg aan had.
Direct na de maaltijd vroeg Nicky welke meiden vanavond gingen opruimen en, wie er kwamen helpen met de afwas, direct hielpen Linda en, Inge met afruimen en, de tafel schoonmaken en, Dorien met het afdrogen waarbij het haar direct opviel dat Nicky en, Nora vooral scherp opletten waar het schone bestek heen ging wat voor het de kast inging geteld werd.
Direct keek Dorien Nora aan en, vroeg "Nora waarom letten jullie zo scherp op het bestek?"
Aan de gezichtsuitdrukking van Nora te zien dacht Dorien dat ze geen antwoordt zou krijgen, of iets beter een niets zeggend antwoord maar, toch keek Nora Dorien aan en, met een glimlach zei ze, " Dorien, gelukkig je bent niet meer zo somber als vlak voor het eten".
Dan ging Nora door, "Zoals jij heel goed weet, kan je met één mes of vork iemand bedreigen en, aangezien er net al thuis ook hier wel eens ruzie is en, we heel goed weten waar sommige van jullie toe instaat zijn vooral als ze zoals jij Inge en, Linda nu, net binnen zijn of bijvoorbeeld een slecht bericht van de advocaat of de rechtbank hebben gehad, of een of meerdere dames last hebben van hun maandelijkse kwaal waarbij er genoeg chagrijnig worden moeten we het bestek net als alles wat je als wapen kan gebruiken goed opbergen".
"Ja dat begrijp ik" ondertussen waren ze bijna klaar en, toen Dorien op de klok keek zag ze dat het al bijna kwart voor 7 was en, besloot Dorien ondanks dat het bezoekuur zo begon maar, naar haar kamer te gaan en, wat te lezen maar, nu riep Nicky de groep bij elkaar en, vertelde voor wie er straks om kwart over 7 bezoek zou komen.
Omdat het vanavond de eerste avond in de Hunnenberg was, dachten Dorien Linda en, Inge dat er vanavond voor hen niemand zou komen en, zij misschien wel met zijn drieën hier achter zouden blijven.
Toch vertelde Nicky alle drie dat voor Linda en, Dorien hun moeder om kwart over 7 zou zitten te wachten terwijl Inge haar vader zou komen.
Dan keek Nicky nog een keer naar ons en, zei ze "maar, tot die tijd kan je in de kamer hiernaast muziek maken, fitnessen of naar de bibliotheek".
Dan keek Dorien naar Nicky en, vroeg "Nicky mag ik naar de Bibliotheek?"

Direct keek Nicky me aan en, vroeg, "gaat het weer een beetje Dorien?"
"Hm ja maar, het was wel een rotdag vandaag Nicky"
"Dorien dat begrijp ik, " s' morgens vroeg wordt je van je bed gelicht en s' avonds zit je vast".
Dan vroeg Dorien nog eens " Nicky mag ik naar de bibliotheek? terwijl Nora de meiden die wilden sporten verzamelde.
Toen de sporters even later weg waren keek Nicky de achterblijvers rond en, vroeg "meiden wie gaan ermee naar de bibliotheek?"
Toen Nicky de sleutel van de grote deur pakte keek ze Dorien Linda en, Inge aan en, zei " de andere meiden weten het al maar, voor jullie even de regels bij het bibliotheek bezoek, 1. geef elkaar de ruimte doe niet moeilijk als je een boek wil wat net voor je neus wordt weggekaapt en, denk dan, de volgen keer is die misschien wel voor mij 2 wacht netjes op je beurt en, 3 daarna tot iedereen klaar is" direct knikte Nicky Dorien en, Linda dat ze dat begrepen hadden.

Nu keek Nicky de groep rond en, vroeg " nou meiden hebben jullie de boeken die jullie willen inleveren of verlengen?"
Deze vraag gold natuurlijk niet voor Dorien Linda en, Inge maar, toen alles was verzameld keek Nicky de groep rond en, zei. " kom meiden we gaan".
Onderweg lette Nicky goed op dat het niet te snel ging maar, vooral dat de groep bij elkaar bleef toen ze door de gangen liepen.
Aangekomen bij de bibliotheek keken Dorien Linda en, Inge Nicky aan en, vroeg Dorien "Nicky wat kost een bibliotheek abonnement hier?".
" Dorien, niets dat is een service van het huis" grapte Nicky, ondanks alle ellende van vandaag konden alle drie wel lachen om de grap van Nicky.
Direct grapte Dorien terug, " leuk en, aardig Nicky maar, jullie hoeven mij maar, een service te verlenen ".
"Dat kan je voorlopig wel vergeten Dorien" kaatste Nicky de bal terug, dan traden ze binnen en, verspreiden de meiden zich al snel over de afdeling.
Al snel hadden ook Inge Dorien en, Linda iets van hun gading gevonden waarmee ze naar de mevrouw achter de uitleenbalie snelden, die opkeek en, zei "ha weer nieuw gezichten, ondanks alles welkom meiden en, maak er ondanks dat het moet er het beste van".

Deze goedbedoelde opmerking zorgde voor een flauw lachje bij Inge en, Dorien maar, Linda mompelde, "hoezo welkom" maar, dat werd totaal genegeerd.
Toen Dorien haar boeken had en, ze richting Nicky wilde lopen keek de vrouw haar aan en, vroeg terwijl ze een papier van de stapel pakte, "Dorien hebben jullie het dagprogramma al gekregen?
Zonder het antwoord af te wachten gaf ze een exemplaar aan Dorien die het direct bestudeerde.
07.00 opstaan en, douchen
08.15 ontbijten op de groep
08.30 corvee taken
09.00 naar school
11.45 uit school
11.55 lunch op de groep
12.15 corvee taken
12.30 buiten spelen
13.00 equiptraining
14.00 naar, school
15.00 uit school
16.00 buitenspelen en, ontspanning
17.00 rust op de kamer
18.00 avond eten
18.30 corvee taken
18.45 sport Bibliotheek bezoek vergaderen.
21.00 naar bed
Toen Dorien het had doorgelezen was het haar duidelijk maar wat equiptraining was?
Door deze vraag keek ze vertwijfeld om zich heen Iets wat Nicky ook zag naar Dorien toe kwam en, zei dat leggen we jullie morgenmiddag wel uit maar, nu even heel kort, " dat is een cursus waar je leert omgaan met emoties of hoe je geweld kunt voorkomen maar, ga je nu mee dan gaan we naar de bezoekersruimte, waar ze op jou zitten te wachten".
Ondanks dat Nicky eerder vanavond had gezegd dat Dorien bezoek zou krijgen was ze toch verbaasd maar, direct liep ze voor Nicky uit naar de bezoekersruimte en, liep al snel de bezoekersruimte binnen terwijl ondertussen Linda en, Inge bij haar aansloten.
Om te beginnen had inderdaad haar moeder de moeite genomen om voor maar driekwartier het hele eind te reizen maar Dorien keek wel verbaasd op naar haar andere bezoekers.

HET COMPLEET ONVERWACHTE BEZOEK

Tot verbazing van Dorien Inge en, Linda zaten niet alleen de vader van Inge en, de moeders Linda en, Dorien op hun dochters te wachten maar, waren ook Cindy Bianca en, Amber vanavond al meegekomen.
Direct zaten Inge Dorien en, Linda verbaasd te kijken maar, andersom gold dat ook zoals Dorien en, Linda al snel merkten maar, ook de belangstelling naar hoe het hier toeging verbaasde Linda en, Dorien.
Om te beginnen wilden vooral Bianca en, Cindy de afdeling waar wij verbleven zien maar, dat was onmogelijk maar, gelukkig wilden ze ook weten hoe het nu met ons ging en, hoe Dorien gearresteerd was maar, ook vooral hoe het nu verder ging.

Omdat ik ondanks het slaapje van 5 tot 6 uur moe werd vroeg ik of Nora het verhaal wilde doen en, toen dat gebeurt was zag ik op de grote klok dat het alweer richting 8 uur liep, wat het einde van het bezoek betekende.
Waarop Bianca liet merken dat het gezien zij nog bijna driekwartier moesten rijden en, Bianca Cindy en, Amber morgen weer naar school moeten laat genoeg was.
Uit de manier waarop ze dat zei maakten Dorien Inge en, Linda op dat Bianca net als Cindy dacht dat omdat wij vast zaten wij niet naar school hoefden.
Iets wat ook Nora en, Nicky doorhadden zodat Nora de meiden aankeek en, zei " meiden ook Dorien Inge en, Linda moeten morgen naar school want ook binnen de muren van de gevangenis hebben we een school maar, doordat er ook andere activiteiten op het programma staan is de lestijd korter en, is sport hier een apart programma".
Dan keek Nicky ons aan en, zei " meiden het is de hoogste tijd" en, vlak nadat wij naar de afdeling waren vertrokken werden de bezoekers naar buiten geleid.
Op het moment dat ze naar de afdeling liepen keek Dorien Nicky aan en, op het moment dat dat Nicky de deur opende en, alle meiden voor haar uit naar binnen moest gaan zuchtte Dorien diep keek Nicky aan en, vroeg dan, " Nicky mag ik wat vragen?"
Direct keek Nicky of iedereen binnen was en, toen dat het geval was sloot ze de deur en, keek dan Dorien aan en, vroeg op haar beurt, " zeg het maar, Dorien".
Na nog eens diep adem halen zei Dorien " in het dagprogramma zag ik douchen alleen s' morgens na het opstaan staan maar, afgezien van het feit dat ik thuis altijd douche vlak voor ik naar bed ga, voel ik me nu heel vies, te vies om het bed in te stappen ".

Hoewel Dorien haar vraag niet had afgemaakt begreep Nicky al wat Dorien wilde en, zei "Dorien doordat het s' morgens rap achter elkaar gaat is er genoeg toezicht maar, als iedereen op haar eigen tijd wil douchen wordt dat lastig".
Hoewel ze dit antwoord wel had verwacht spatte de teleurstelling van haar gezicht wat Nicky direct zag en, dus zei Nicky, "Dorien kom maar, even mee naar het kantoortje dan overleg ik even met Nora".
Direct liep Dorien achter Nicky aan naar het kantoor waar Nora nog met de dag verslagen bezig was maar, keek direct op toen ze zag dat Dorien achter Nicky aan kwam en, vroeg ze direct " wat is er aan de hand Dorien?"
Nog voor Dorien kon antwoordden keek Nicky Nora aan en, zei " toen we net terugliepen van het bezoek naar de afdeling vroeg Dorien of ze ondanks dat douchen eigenlijk voor de ochtend op de rol staat nu nog mag douchen!"
Direct zag Dorien dat Nora nadacht maar na een minuut Dorien aankeek en, zei ze" Dorien als jij het net als nu netje komt vragen is er na het bezoek meestal wel wat mogelijk maar, kan het wel zijn dat je even moet wachten tot we zo ver zijn maar, ga nu maar, lekker douchen en, daarna hopelijk lekker slapen, is het zo goed?"
"Ja Nora maar, mag ik nu alleen douchen of lopen jullie mee?"
Bijna direct wilde Dorien weglopen maar, zei Nicky Dorien stop, even wachten dan pak ik even een handdoek zeep een push en, een luier".
kuchte Nicky.
Direct stond Dorien stil want deze gunst op haar eerste avond in de bak,, wilde ze niet verspelen maar, gelukkig was Nicky terwijl Nora door een ander meisje was geroepen snel met de nodige spullen bij Dorien en, terwijl ze samen naar de doucheruimte liepen zei Nicky, "Dorien, zag je dat Nora niet eens verbaasd keek?"
"Ja Nicky" terwijl ze bij de douche unit waren aangekomen zei Nicky terwijl Dorien zich uitkleedde, en, vanaf een afstandje gade geslagen door Nicky zei Nicky, "Dorien extra douchen is een gunst die nog al eens gegeven wordt maar, wel één van de weinige! "
"Begrijp ik Nicky maar, aangezien ik mij bewust ben dat ik weinig rechten en, weinig te willen heb, ben ik hier erg blij mee".
Direct stapte ze onder de douche en, omdat ze maar, 5 minuten kreeg zette ze er vaart achter, zo snel als het water warm was spoot ze zich nat en, zeepte zich lekker in en, ondanks dat ze op moest schieten en, niet echt kon genieten vond ze het wel lekker om weer fris te zijn en, vroeg ze binnen de tijd Nicky om de handdoek en, droogde ze zich lekker af waarna ze zich door Nicky liet helpen met haar luier en, zich verder aankleedde, zodat ze binnen totaal 10 minuten klaar was.
Toen ze terugliepen vroeg ze "Nicky hoe laat is het? "
Bijna kwart over 8, als je wil is er bij de grote tafel koffie en, kan je nog even kletsen lezen of een spelletje doen maar, over max 3 kwartier gaan we jullie onverbiddelijk insluiten".
Direct schoof Dorien aan de tafel en, was al snel voorzien van koffie en, in gesprek met Hetty Anne Linda en, Inge toen op haar rondje over de afdeling Nora langsliep en, vroeg, "lekker gedoucht Dorien? "
"Ja Nora en, niet alleen het vieze zweet weggespoeld maar, ook de vandaag opgebouwde spanning, dank je wel"
"Is al goed Dorien, zoals je ziet is er als jij je gedraagt best wat mogelijk maar, als jij je koffie op hebt gaan we jullie insluiten voor de nacht".
 
Laatst bewerkt:
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
DL_Michel Verhaal Klaar CINDY EN BIANCA C 7
soggybottom Mama Cindy 16+ Verhalen 17
DL_Michel Hans en Cindy H 3
DL_Michel Verhaal Klaar CINDY TERUG IN DE LUIERS C 16
Similar threads




Bovenaan