De camper

JustYouri

Gewaardeerd Lid
Eindelijk had Chris de schoolbus dan helemaal omgebouwd tot camper, ook waren alle papieren geregeld dus hij kon de camper eindelijk in gebruik nemen. Ergens voelde Chris toch wel enige trots, juist omdat hij alles helemaal zelf had gedaan. En al helemaal omdat hij alles zo had gedaan dat de camper dienst kon doen als “normale” camper naast de “speciale” tripjes. Door onder andere de ingebouwde kooi onder het bed en die riempjes in de stoel was er in eerste instantie helemaal niets raars aan te zien. Van buiten leek het zelfs nog enigszins op de authentieke Amerikaanse schoolbus!

Na nog een rondje gelopen te hebben, begon Chris foto’s te maken van de binnenkant, en zelfs van de buitenkant. Nadat hij, na het maken van de foto’s, de TV aanzette, besloot hij de stoute schoenen aan te trekken en ook even zijn laptop opgestart. Terwijl hij TV keek, logde hij ook in op enkele sites en besloot hij een contactadvertentie te plaatsen, waar hij ook de foto’s in toevoegde
“Dominante man zoekt slaaf/slavin,
Wie ben ik? Ik ben een jonge man van 18. Donker haar, donkere ogen en sportief gebouwd.
Wie ben jij? Een man/vrouw, het liefst in de leeftijdsklasse 18 tot 25 jaar. Het liefst niet al te dik en niet te vergeten vooral gewillig en goedgehumeurd.
Wat gaan we doen? Een weekendje weg in een wel heel speciale camper (zie foto’s)”
Na alles nog 1 keer nagekeken te hebben, besloot hij op verzenden te klikken. Hij sloot zijn laptop af, keek nog even het tv programma af en ging daarna naar bed, in de camper natuurlijk.

De volgende dag besloot Chris, na het werk natuurlijk, zijn laptop maar weer eens op te starten, en al snel kreeg hij een melding dat er nieuwe mails binnen waren. De eerste paar mails waren puur zakelijk, tot hij een mail tegenkwam van ene Maaike:
“Geachte Meester,
Ik zag Uw contactadvertentie en besloot te reageren. mijn naam is maaike, en ik ben 18 jaar. Bruin haar en donker gekleurde ogen. Als U meer over mij te weten wilt komen, nodig ik U graag uit de bijlagen te bekijken en/of contact met mij te onderhouden.
Ik hoop snel iets van U terug te horen”

Ergens geloofde Chris niet helemaal dat dit waar was, maar toch besloot hij wel iets terug te sturen, helemaal na het zien van de bijgevoegde foto’s. Omdat hij toch iets wilde antwoorden, besloot hij Maaike een BDSM checklist en een AB checklist toe te sturen. Chris ging weer aan het werk tot hij een melding kreeg dat Maaike weer geantwoord had. Chris opende het mailtje en zag daarin de keurig ingevulde lijsten. Nu besloot Chris helemaal hier het volste vertrouwen in te hebben.

Eindelijk was het dan zover, na weken mailcontact, telefonisch contact en een paar keer afspreken: Ze zouden met de camper een weekendje naar Zeeland gaan. Chris zou Maaike op gaan halen op het station en zo gezegd, zo gedaan stond Chris rond de afgesproken tijd op de afgesproken plek om Maaike op te wachten. Hij keek nog eens de foto’s die Maaike had gestuurd tot Chris zag dat Maaike een mail had gestuurd. Hij opende het mailtje en zag dat Maaike op het station was. 10 minuten nadat Chris de trein het station binnen zag rijden, hoorde Chris de deurbel gaan. Hij deed de deur open, en zag daar Maaike staan, zoals afgesproken in haar schoolmeisjes uniform. Ze mocht naar binnen waarna ze aan de tafel gingen zitten om nog even bij te praten.

Na zo ongeveer een half uur gezeten te hebben, besloten ze dat het toch echt tijd was om te gaan beginnen met de vakantie. Chris zette Maaike met de riempjes vast in de bank waarna hij zelf achter het stuur plaatsnam en ging rijden. Terwijl hij aan het rijden was, kon hij het niet laten om af en toe in de spiegel naar Maaike te kijken en kon hij niet ontkennen dat ze er wel echt goed uitzag. Eenmaal op de snelweg, besloot Chris even op een parkeerplaats langst de weg te stoppen, waar hij Maaike losmaakte en haar gebood zichzelf uit te kleden. Terwijl Maaike zich aan het uitkleden was, begon Chris op het bed een luier uit te vouwen. Nadat hij klaar was, gaf hij zichzelf een momentje om te genieten van het lichaam van Maaike, waarna hij Maaike de luier om deed. Maaike werd na het omkleden niet terug in de stoel gezet, maar ze werd in de kooi gedaan, waarna de deur dicht sloeg en op slot ging. Chris ging weer achter het stuur zitten, en besloot meteen weer verder te rijden.

Na nog een tijdje gereden te hebben, kwamen ze aan bij de camping waar Chris even naar de receptie liep om de laatste dingen te regelen. Aangekomen op de standplaats, werd Maaike uit de kooi gehaald en moest ze op het bed gaan liggen. Terwijl Maaike daar zo lag, besloot Chris wat stoelen en een tafel buiten te zetten. Nadat alles buiten ingericht was, ging Chris terug naar binnen om te kijken of de luier van Maaike nat was of niet. Chris merkte dat de luier redelijk vol zat, voor een eerste luier dan, dus besloot hij Maaike te verschonen. Echter deed hij Maaike niet meteen een nieuwe luier aan, maar liet hij haar zo naakt op bed liggen.

Chris pakte een luier, alsof hij Maaike wilde verschonen. Echter legde hij de luier naast Maaike neer en ging hij de luier van Maaike opruimen. Maaike verwachtte hierna verschoond te worden (ergens vond ze de luiers wel opwindend), maar dit was niet het geval. In plaats daarvan kreeg ze van Chris te horen dat ze in de bank moest gaan zitten. Daar zat Maaike dan, helemaal naakt in de bank. Gelukkig kwam Chris wel naast haar zitten en gingen ze zo samen tv kijken. Chris kon zich er niet van weerhouden een arm om Maaike heel te slaan, en al snel merkte hij dat Maaike dit ook niet zo vervelend vond. Als tegenreactie kroop Maaike daarom dan ook iets dichter naar Chris toe, waar ze subtiel met haar hoofd op zijn schouder ging liggen. Dit bleef zo, tot de film rond 11 uur was afgelopen.

Chris besloot dat het maar weer eens tijd was om naar bed te gaan, waar Maaike het ook wel mee eens was. Ze zouden lekker gaan slapen zodat ze de volgende dag (zaterdag dus) lekker fit aan het weekend konden beginnen. Terwijl Chris de spullen pakte, moest Maaike op bed gaan zitten. Tot verbazing van Maaike, kwam Chris aan met wat ingepakte spulletjes, die Maaike uit mocht pakken. Uit het 1e pakje kwamen een speentje en een flesje, gevolgd door een schattige roze onsie/footed pyjama met paarse hartjes en uit het derde pakje kwamen de roze luiers waar Maaike zo weg van was. Chris wist dat ze de Amor Diapers wel leuk vond, dit had ze namelijk een keer gezegd toen ze ergens wat gingen drinken. Maaike mocht de luier en de pyjama ook meteen aan gaan doen, waarna ze in de kooi werd gezet en deze dicht ging. Chris ging zich ook klaarmaken voor bed, waarna hij overal alle lichten uitschakelde en ook ging slapen.

De volgende dag waren Chris en Maaike al op tijd wakker. Nadat Chris een luier en een joggingsbroek had aangetrokken, werd Maaike uit de kooi gehaald en kon ze met Chris gezellig buiten gaan zitten, onder het afdak van de camper. Maaike was eigenlijk wel blij met de pyjama, deze was namelijk lekker warm, wat vooral handig was nu de ochtenden nog niet heel erg warm waren. Nadat ze beiden een beetje wakker waren, besloten ze maar eens te gaan ontbijten, wat ze ook buiten deden. Na het eten ging Maaike de tafel afruimen, en ging Chris alles klaarleggen om te gaan douchen. Ook aan Maaike vroeg hij of ze zichzelf wilde douchen, waar ze volmondig ja op zei. Terwijl Maaike nog aan het opruimen was, legde Chris een witte luier, een rompertje, een rokje en een blouseje klaar. In zo’n geval was het al helemaal handig dat Maaike zelf ook wat kleding mee had genomen.

Nadat Maaike klaar was met opruimen, kwam ze terug naar binnen waar Chris zei waar alle douchespullen lagen. Op het moment dat Maaike in de douche stond, besloot Chris nog even lekker buiten te gaan zitten, nu het weer iets warmer werd. Na een tijdje hoorde Chris dat de douche uitgezet werd, waarna hij naar binnen liep en Maaike daar zag staan met de klaargelegde kleding aan. Chris kon op dit moment niet ontkennen dat Maaike er echt goed uitzag, zelfs zonder make-up en zonder dat ze veel aan haar haar had gedaan. Maaike was ergens wel blij dat het rompertje op een gewoon shirt leek, zo met andere kleding er overheen. Chris had inmiddels voor Maaike ook al een bak water klaargezet waar Maaike alles af kon wassen terwijl Chris in de douche stond.

Nadat ook Chris in de douche was geweest, gaf hij Maaike nog even de tijd haar en make-up te doen op het moment dat ze alle borden en dergelijke had opgeruimd. Terwijl Maaike nog de laatste dingen deed aan haar uiterlijk, besloot Chris alvast de fietsen klaar te zetten. Nadat ze beiden helemaal klaar waren, stapten ze op de fiets en vertrokken ze. De route van Chris van tevoren al helemaal bedacht, dus daar hoefden ze zich niet veel zorgen om te maken. Na een lekker stuk gefietst te hebben, besloten ze bij een terrasje even een pauze te houden. Onder het genot van een drankje zaten ze daar lekker in de zon, tot Chris even van tafel ging om naar de WC te gaan. Het was wel druk bij de WC dus duurde het even voor Chris terug was, maar toen hij eindelijk terug was fluisterde Maaike in zijn oor dat ook zij haar blaas inmiddels geleegd had. Chris snapte meteen wat ze bedoelde, en kon mede daardoor een glimlach op zijn gezicht ook niet onderdrukken. Na nog zo even gezeten te hebben, keek Chris op zijn horloge en zag hij dat het al weer half 11 was. Ze betaalden de rekening, en besloten weer door te fietsen, terug naar de camper. Daar aangekomen besloot Chris meteen om bij Maaike de luier te verschonen. Naast alleen de luier kreeg Maaike nu ook een plastic broekje aan, gevolgd door een bikinitopje en een zwembroek. Gelukkig was het een zwemshort, dus veel het plastic broekje niet zo op. Nadat Maaike was aangekleed, ging ook Chris zich omkleden en liepen ze samen naar het zwembad.

Aangekomen bij het zwembad, besloten ze eerst wat te gaan eten omdat het al weer half 1 was. Na het eten zochten ze een goed ligplekje in de zon, waar ze hun handdoeken besloten weg te leggen. Gelukkig had Chris ook 2 schone luiertjes meegenomen in de tas met zwemspullen, want na een paar uurtjes zwemmen en van de zon genieten vertelde Maaike in zijn oor dat haar luiertje wel wat nat was. Chris gaf Maaike meteen toestemming om zich te verschonen, waarna Maaike in het toilethokje verdween waar ze na een paar minuten weer met een trots gezicht uit kwam omdat ze weer helemaal schoon was. Na nog wat zwemmen en zonnen zagen ze dat het al weer 7 uur was, beiden hadden ze hier helemaal geen erg in gehad. Echter waren ze het er wel mee eens dat het weer tijd was om naar de camper terug te gaan, wat ze dan ook deden. Na lekker op hun gemak gelopen te hebben, kwamen ze aan bij de camper. De nog schone luier werd uit de tas gehaald en weer terug gelegd bij de voorraad, waarna Chris controleerde of de luier van Maaike al heel vol zat, hij zat wel vol maar toch besloot Chris nog niet te verschonen omdat er nog wel wat bij kon. Nadat Maaike weer op was gestaan, kreeg ze van Chris nog een kusje op haar voorhoofd waarna ze in de zitbank aan tafel vast werd gezet. Zorgvuldig werd ze hier in vastgezet.

Na gecontroleerd te hebben of Maaike goed vast zat, ging Chris de tafel dekken met de spullen voor het avondeten. Maaike werd verteld dat ze zelfstandig mocht eten, wat ook kon omdat de riemen niet zo heel strak zaten. Ze waren er eigenlijk alleen maar voor om te zorgen dat ze niet weg kon lopen, wat ze eigenlijk ook niet echt van plan was in alleen haar luier. Het eten was al vrij snel op, waarna Chris alles opruimde en Maaike losmaakte uit de riempjes. Maaike eenmaal weer loslopend, kreeg ze een best wel schattig blauw jurkje aan wat haar (best volle) luier maar net bedekte. De klok sloeg acht uur, en ze besloten dat het tijd was om naar de goochelshow op de camping te gaan. Het was al best wel druk, toch was er nog een plekje vrij voor 2 personen waar ze dan ook meteen gingen zitten. Na de laatste truc, zo rond 11 uur dronken Chris en Maaike nog even hun drinken op, waarna ze terug liepen naar de camper. Onderweg terug naar de camper vertelde Maaike aan Chris dat haar luier nu wel heel vol zat en wel vrij zwaar was. Mede hierdoor besloot Chris om Maaike meteen te verschonen toen ze terug waren in de camper. Echter kreeg Maaike nu niet een witte luier aan, maar weer een heel mooie roze, gevolgd door haar pyjamaatje. Nadat Maaike nog een kusje kreeg op haar voorhoofd, was het echt tijd om te gaan slapen dus werd ze weer in de kooi gezet. Nadat deze dicht was gegaan, ging ook Chris alles klaarmaken voor bed waarna hij ging slapen.

De volgende dag hadden Maaike en Chris iets langer uitgeslapen. Chris was net als normaal redelijk vroeg wakker, en op het moment dat hij zag dat ook Maaike wakker was maakte hij de kooi open en kon Maaike eruit komen. Echter hoefde Maaike dit keer niet meteen aan het werk te gaan, maar mocht ze even gezellig bij Chris in bed komen liggen, deze kans greep ze ook met open armen aan. Voor ze het wisten, lagen ze er zo al weer een uur dus besloten ze er weer maar uit te gaan en te gaan ontbijten. Het ontbijt deden ze deze keer maar binnen, om Maaike te verrassen had Chris een heel uitgebreid ontbijt gemaakt, compleet met koffie en croissantjes en nog meer. Ha het eten en het opruimen, besloten ze maar weer naar het zwembad te gaan, waar ze tot ongeveer 4 uur bleven. Deze keer was het er wel iets drukker, vandaar dat ze iets eerder weg gingen. Na in de camper omgekleed te hebben liepen Chris en Maaike ergens naartoe. Maaike wist nog niet waarheen, maar dit werd snel duidelijk toen Chris bij de balie van het minigolven de sticks en de balletjes ging lenen. Tijdens het spelen, viel het Maaike wel op dat Chris vaak achter har stond als ze voorover gebogen stond. Na de 18 holes moest Chris dan echt toe gaan geven dat hij verloren had van Maaike, maar liet hij haar wel de foto’s zien die hij stiekem had gemaakt. Hierop zag Maaike dat de luiers wel goed te zien waren, als Maaike voorover boog. Nadat ze Chris vergeven had de foto’s te maken gingen ze bij een restaurantje zitten om wat te eten.

Rond 8 uur kwamen ze weer aan bij de camper, waar Maaike haar roze luier en pyjama weer aan kreeg. Eenmaal beiden omgekleed, gingen ze samen in de bank zitten, waar het praten begon. Sneller dan verwacht, gingen de gesprekken al over relaties en dergelijke en durfde Chris eindelijk de vraag te stellen welke hij al zo lang wilde stellen, namelijk of Maaike een relatie met hem zou willen. Vol enthousiasme zei Maaike hier ja op, en moest ze zelf ook wel toegeven dat ze zelf ook zat te denken om hetzelfde aan Chris te vragen als hij dit niet eerder had gedaan. Maaike kon het niet laten, en besloot rustig richting Chris te leunen, waardoor ze hem een zoen kon geven op zijn mond. Chris snapte de hint en al snel waren ze druk bezig met een heel passievolle tongzoen. Na nog een omhelzing besloten ze beiden dat het tijd was om naar bed te gaan. Zoals afgesproken ging Maaike meteen voor de kooi zitten, echter was dit nu nog niet nodig omdat ze bij Chris in bed mocht komen liggen. Na nog wat kusjes en omhelzingen vielen ze beiden vredig in slaap, bij elkaar in de armen.

Zo werden ze de volgende dag ook wakker, bij elkaar in de armen. Beiden moesten ze wel toegeven dat dit wel een fijn en ergens vertrouwt gevoel was. Na snel een boterham gegeten te hebben, kreeg Maaike de taak om zich helemaal uit te kleden terwijl Chris even naar de receptie liep. Op het moment dat Chris terug was, zat Maaike al helemaal uitgekleed op de bank op hem te wachten. Al snel kreeg Maaike de taak om op bed te gaan liggen, waar Chris haar weer een roze luier aan deed. Echter was het deze keer niet alleen een luier, maar werd deze ook nog met 2 inleggers opgevuld. In alleen de luier werd Maaike vastgezet met de riempjes in de bank en nam Chris plaats achter het stuur van de camper om weer naar huis te rijden. Gelukkig was het niet druk op de weg, en konden ze binnen 2 uur naar het station rijden, en dit alles zonder tussendoor te stoppen. Aangezien Maaike weer naar huis moest, stopte Chris in de buurt van het station. Maaike werd losgemaakt en mocht zich weer aan gaan kleden, en tussen alle “normale” dingen, koos ze precies haar schoolmeisjes pakje. Dit keer stond het haar helemaal goed, de luier maar echt net verstoppende. Chris weer Maaike erop dat de luier makkelijk zichtbaar zou kunnen zijn, en kreeg als antwoord terug “spannend toch”, gevolgd door een glimlach op het gezicht van Maaike. Na nog een zoen was het voor Maaike dan toch echt tijd om te gaan, ze had een trein te halen. Nadat Maaike de deur uit was, had Chris haar nog uitgezwaaid waarna hij de deur sloot en verder naar huis reed. Tijdens het rijden dacht hij nog na over wat hij dit weekend allemaal had bereikt: een gezellig weekend, een nieuw slaafje en zelfs nog een nieuwe vriendin!
 

JustYouri

Gewaardeerd Lid
Medeluieraars,

Ik ben bezig aan het vervolg voor dit verhaal. Echter wil ik graag jullie mening, tips en weet ik wat nog meer weten over dit verhaal.

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Groetjes,
Youri
 

JustYouri

Gewaardeerd Lid
Meer dan 1100 keer gelezen, en niet 1 iemand die z'n mening wil geven? Vind ik eerlijk gezegd wel een beetje jammer want wil wel iets leren van wat jullie te zeggen hebben
 

Ares

Stuur mij een berichtje voor m'n Kik of Skype ^^
Een groot deel van die 1100 zijn natuurlijk wel gasten.

Ik vind het goed geschreven, het leest lekker weg !1.
Wat betreft persoonlijke smaak zou ik het leuker vinden als de rollen waren omgedraaid, dus dat Maaike bij Chris luiers omdeed. ;)
 

JustYouri

Gewaardeerd Lid
Ares zei:
Wat betreft persoonlijke smaak zou ik het leuker vinden als de rollen waren omgedraaid, dus dat Maaike bij Chris luiers omdeed. ;)
Ares, heb jij ff geluk! Dit gaat in sommige verhalen namelijk nog voorkomen!
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
pampervuller Reis met mijn VW camper Spanje/Frankrijk Pub 4
P De AB Camper A 27
Similar threads


Bovenaan