De onzindelijke juf (met aanvulling)

Bettypoop

Mijn broekjes gaan geen dag schoon de was in
Aanstekelijk

Sonja zat thuis en dacht terug aan het verhaal over die onzindelijke juf die op het peuterschooltje van haar zoontje had gewerkt. Wat een verhaal was me dat.
Een zwemmoeder had haar het verhaal in kleuren en geuren verteld. Een vowassen vrouw die het nog in haar broek deed. Ja ze las dat 1 op de 4 vrouwen boven de 35 moeite had met het ophouden van hun plas en dat er speciale verbanden en zelfs luiers in grotere maten daar voor in de handel waren gekomen. Dat zou betekenen dat er op het schoolplein meerdere moeders zouden staan met een luier of inlegger in hun broek. Maar die juf Anette poepte ook nog in haar broek.

Gek zoals het kan zijn maar Sonja kon haar gedachten niet afhouden van het gebeuren. Ze fantaseerde er soms op los en beeldde zich dan in dat ze de onzindelijke juf zelf was. Ze liep dan haar plas op te houden en rende op het laatste moment naar het toilet. Ook een keer wachtte ze heel lang met poepen en vervolgens hing het al bijna uit haar billen toen ze nog op tijd boven de pot hing. Die juf moest een zwemluier om van de moeders om je rot te lachen dacht ze.......maar op een keer kocht ze de grootste drynights in de supermarkt en zodra ze thuis was gekomen deed ze er stiekem een aan. Hij ging heel krap om haar kont heen....maar heel voorzichtig kreeg ze het voor elkaar om het ding om haar vrouwenkontje te trekken. Toen ze voor de spiegel stond vond ze het best wel opwindend om zichzelf in een luierbroekje te zien staan. Ik zou er zo in kunnen plassen of zelfs poepen dacht ze....maar dat durfde ze echt nog niet. Ze deed haar badpak aan en bekeek de bolling en liet zich daarna langzaam in bad zakken. Ze voelde hoe beetje bij beetje de luier toch vol liep met badwater. Ja natuurlijk die zwemluiers lieten niets door. Maar de drynite houd het van binnen naar buiten wel droog maar niet van buiten naar binnen gek genoeg. Voor dat ze het wist stapte ze met een loodzware volgelopen luierbroek het bad uit. Het was omdat hij zo strak zat anders was hij zeker naar beneden gezakt. Ze keek nogmaals in de spiegel en zag dat het broekje bol stond alsof ze een volgepieste luier om had.

Ze deed nu net of ze een onzindelijke juf zag en zei tegen zichzelf........gedverderrie juf Sonja heb je nou je hele zwemluiertje volgepiest ? Wat ben je toch een onzindelijke kleine meid nog. Oooh ze kreeg er helemaal een opgewonden gevoel van en haar hoofd gloeide helemaal rood van dit opwindende spannende spelletje.
 

Bettypoop

Mijn broekjes gaan geen dag schoon de was in
Anette was op weg naar haar werk, ze had een kort lichtblauw jasje aan met daaronder een keurig lichtblauw rokje tot net boven de knie. Ze droeg een panty met korte laarsjes met een hakje er onder. De Peuterjuf zag er onberispelijk uit. Klaar om aan het werk te gaan. Aan niets zou een buitenstaander vermoeden dat deze zelfde jongedame vanochtend nog met haar billen om hoog stond. En dan niet voor haar vriend maar voor haar moeder.

Aan niets zou een buitenstaander kunnen merken dat deze jonge dame vanochtend nog als een kleine baby wakker werd met een enorme poepbroek en dat haar moeder haar met grote vellen keukenpapier stond schoon te vegen. En niemand kon vermoeden dat deze keurige juf thuis alleen nog maar in een truitje met een grote HEMA onderbroek mag lopen, zodat haar moeder kan controleren of ze het niet in haar broek gedaan heeft. Als ze de deur uit gaat wil haar moeder eerst dat ze nog even op het potje gaat zodat haar moeder zeker weet dat Anette niet onder weg in haar broek gaat lopen poepen.


Gelukkig mag ze buiten en naar haar werk nog dameskleding dragen. Ze heeft het ook aan haar zelf te danken. Ze poepte iedere week wel een paar keer haar broek vol omdat ze het zo verschrikkelijk lekker vind en nu had haar moeder daar genoeg van. In boeken had ze gelezen dat haar drang wel eens kon komen omdat ze de hele dag peuters liep te begeleiden en daarom de aandrang krijgt om zelf ook weer in haar broek te willen gaan poepen. Ze geniet er ook wel een beetje van als ze van haar moeder voor straf een paar uur in haar vol gepoepte broek moet rond lopen. Hoewel de heerlijke warme hoop op den duur wel wat koud aan haar billen gaat voelen.

Ze kent geen andere vrouwen die dit lekker vinden, ze heeft een hartvriendin Reina die plast soms nog wel eens in haar broek. Die draagt soms nog een luier als ze gaan stappen omdat ze het nooit droog houd op zo’’n avond. Anette moet er niet aan denken … ze heeft ooit wel eens in een gekke bui ook een luier omgedaan maar toen ze hem vol poepte voelde ze amper de drol tegen haar billen zitten. De warmte bleef wel wat langer hangen en je rook het minder.

Maar Anette vond het zo heerlijk om gewoon haar broekje vol te poepen en dan het liefst met het gevaar om gesnapt te worden……dus dat het wat stinkt, vindt ze juist wel spannend. Eerst waren het kleine hoopjes in haar broek maar allengs werden het volle poepbroeken. Ze wilde het gevoel hebben dat ze nog een kleine vieze poeppeuter was. Een volwassen vrouw die nog een vollere broek had dan de kleinste peuter op haar schooltje. Maar ze vindt het ook lekker om gewoon als haar moeder niet thuis is een dikke drol half uit haar billen te laten komen zo dat het net tegen haar broekje aankomt en er dan de hele ochtend in rond te blijven lopen, de drol gaat er dan in en uit en geeft een heerlijk gevoel in haar kontje. Of ze zet de vuilnis buiten en poept dan in een keer een hele lading in haar broekje zodat je echt vanonder haar rokje haar onderbroek onderuit ziet hangen gevuld met warme stront.

Mirjam en José stonden nog wat na te praten op het schoolplein toen ze in de verte Anette zagen naderen. Mirjam fluisterde ……kijk daar heb je haar, die schijnt het soms nog in haar broek te doen heb ik gehoord. Ach, heb je haar weer hoor..heb jij nooit een ongelukje dan? Nee, meid ik bedoel niet een natte broek van het lachen ofzo…..maar een volle poepbroek. He, jakkes dat meen je niet en die werkt hier op school? Nou ik hoorde het van een zwemmoeder die had meegemaakt dat ze onderweg naar het zwembad in haar broek had gepoept. José keek met verbaasde ogen naar de naderende Anette want je zou zoiets toch niet verwachten van zo’n voorbeeldige jonge vrouw. Toen Anette langs liep knikte ze samen reuze vriendelijk …….Anette knikte terug.

Toen Anette het schooltje in kwam stond haar collega haar op te wachten……..goeie morgen Anette ga jij eerst nog even naar het toilet voordat je het klasje in gaat. Anette kreeg een vuurrood hoofd …..wat had dit te betekenen dacht ze paniekerig. De enige collega die van haar ongelukje in het zwembad wist was vrij vandaag. En nu zij een jongere collega nog wel dat ze eerst nog even naar het toilet moest voordat ze haar klasje in zou gaan. Om me dood te schamen…….maar als snel maakte de schaamte plaats voor spanning en werd de schaamte omgezet in opwinding. Haar anus begon meteen te reageren……oeps ze begon spontaan een paar kleine stiekeme windjes te laten. Ik ga wel even zei ze bedeest tegen haar collegaatje.

Toen ze een toilet deur open wilde doen bleek deze dicht te zitten. De tweede ook en de derde ook ………Kom maar even met mij mee zij haar collegaatje en pakte jeanette bij de hand. Anette trippelde op haar hoge hakjes mee met haar collegaatje. Toen kwam ze bij het keukentje en zag tot haar schrik een heel kinderachtig potje staan. Ga jij voortaan daar maar op juf poep in de broek. Wij behandelen alle peuters op dezelfde manier namelijk. Ooooh wat afschuwelijk wreed was dit dacht Anette. En van opwinding kreeg ze spontaan weer een aandrang…………..ojee heel langzaam begon er een warme lading zich tussen haar billen te wurmen en Anette voelde haar broek al bollen……..en een verschrikkelijke poeplucht begon de ruimte te vullen. Ze keek in verschrikte ogen van haar collegaatje en voelde tegelijk ook de verrukking van de volle broek en de warmte tegen haar billen vibreren.

Gadverdamme Gadverdamme je staat gewoon hier in je broek te schijten als een kleine baby…….riep haar collegaatje. Ze pakte Anette bij haar nek trok haar rokje omhoog en keek tegen een volgepoepte broek aan. Anette hoorde geluiden in de gang en voor dat ze het wist stonden er nog meer collega’s binnen. Nu baande Anette zich een weg zo snel als ze maar kon naar buiten toe.

Ze rende het schoolplein op en wat de wachtende moeders en vaders daar zagen was een juf die heel snel aan kwam trippelen op haar charmante laarsje. Maar toen ze passeerde zagen ze dat haar rok helemaal omhoog gekropen zat met daaronder tot hun afgrijzen een vieze volgepoepte broek.
 
Bovenaan