de zusjes deel 4 (laatste deel)

luiergek1

Beginneling
de zusjes deel 4 (laatste deel)

mmm we waren net verschoond door onze papies in de V&D ahh.

Maar het ging allemaal goed niemand heeft ons gezien behalve de toiletjuffrouw en we gaan nu verder met winkelen.
Zo meisjes waar willen jullie heen?

Waarop leonie antwoorde naar huis we willen naar huisje toe ah willen onze kleine babymeisjes naar huisje toe nou dat zal niet gaan he je kunt je papies toch niet zo maar alleen laten?

Jawel hoor kan prima want jullie zijn onze papies niet en leonie probeerde weg te lopen shit dat stomme tuigje toch…
Nou zullen we dan maar naar de speelgoedwinkel gaan mmm okee antwoorden we.

We liepen door de straat en kwamen een intertoys tegen en we liepen meteen naar de knuffeldieren toe zo zoek er maar 1ntje uit meisjes mmm okee dan maar en leonie zocht een teddybeer uit en manuela een tijger.

Zo maar even afrekenen maar he jaa antwoorden we dus we liepen naar de kassa en er stonden 2 jongens van een jaar of 17 voor ons leonie botste tegen 1ntje op omdat ze niet uitkeek he rot wijf kijk uit en hij draaide zich om en begon hard te lachen ah moet je eens kijken zij hij tegen zijn vriend 2 babymeisjes en zijn vriend begon ook te lachen.

De papies pikte dit niet en zeiden he bekken houden jullie of willen jullie 2 babyjongetjes worden en ze zijden niks en liepen snel weg wij keken onze papies aan en zeiden dankje papies ahjoh geen dank hoor en we rekende af.

We liepen verder door de straat met onze knuffeldieren in onze handen en kwamen langs een ijskraam en we vroegen mogen we een ijsje?
Ja tuurlijk mag dat welke willen jullie aardbij en chocolade oke is goed meisjes en de papies bestelde een aardbijen en een chocolade ijse en gaven het aan ons nou nu krijgen we toch wel een dikke knuffel he als we thuis zijn en we knikte jaa.

We liepen terug naar de parkeergarage en we stapte in en we werden weer vastgezet in onze babystoeltjes En we reden naar huis.
Toen we thuis waren werden we losgemaakt en we gingen mee naar binnen toen we binnen waren gingen we weer naar de babykamer en we gaven onze papies een dikke knuffel jaah zo mag ik het zien.

Okee nu moeten jullie slapen en lief slapen he okee en we werden in onze pyjama’s gehezen en in bedje gelegd met onze knuffels erbij.
En nu lief slapen weltrusten meisjes……….. welrusten papie’s en we vielen in slaap zzzzz………..

Dit ging nog zo 5 dagen en toen mochten we eindelijk naar huis wat hebben wij een paar top dagen gehad.

Einde
[/size][/size][/size]
 
Bovenaan