Emma

Vanilla

Nieuw lid
Hallo. Toen ik dit verhaal wilde plaatsen merkte ik dat er al wel aantal verhalen zijn met Emma als hoofdpersoon. Echter vind ik het gewoon een leuke naam en ben ik ook te lui om het aan te passen, dus here you go!
‘Godverdomme’, mompelde Emma. Zuchtend keek ze onder de dekens en zag haar kletsnatte luier zitten. Ze was de afgelopen tijd ook zeker wel eens droog wakker geworden, maar zeker ook vaak genoeg niet. Langzaam liet ze zich uit bed glijden. De klok naast haar bed gaf 11:05. Gelukkig was het zaterdag, en hoefde ze vandaag niet naar school. School is momenteel wel de laatste plek waar ze heen zou willen. Ineens werd het haar teveel. Ze trok haar luier af en smeet hem in de hoek van de kamer. BENG. Lamp kapot. Niet dat het haar veel kon schelen.

‘KAN HET WAT ZACHTER DAARBOVEN, IK HEB HOOFDPIJN’ schreeuwde haar moeder van beneden. Die zal wel weer een kater hebben, dacht Emma. Het afgelopen jaar heeft haar moeder de fles niet meer losgelaten. Allemaal sinds die ene dag.

Het was een regenachtige februari, nu ongeveer 15 maanden geleden. Het moment dat de ambulancebroeders aan huis kwamen staat nog steeds in haar geheugen gegrift. Haar vader moest voor zijn werk ergens met de auto zijn, en op de terugweg werd hij door een vrachtwagen geschept. Hij was op slag dood. Sindsdien is haar moeder meer en meer gaan drinken, steeds minder om Emma gaan geven en ook Emma is achteruit gegaan. Ze heeft de rest van 4 vwo zo slecht gedaan dat ze terugmoest naar 4 havo. Daarvoor moest ze naar een andere school waardoor ze al haar vrienden verloren is, en eigenlijk vindt Emma het gewoon een kutschool. Daarnaast is ze begonnen met roken, drinkt ze stiekem van haar moeder’s sterke drank als die weer eens bij een of andere gast blijft slapen en is ze gaan bedplassen. Dat laatste vindt Emma eigenlijk nog het meest vervelende. Aangezien ze nu haar eigen was moest doen is ze maar weer begonnen met het dragen van luiers.

‘JAJA’ schreeuwde Emma op haar beurt weer naar beneden. Met haar moeder had ze de laatste tijd niet echt een goede band meer. Eigenlijk met niemand meer. Vrienden en vriendinnen had ze niet meer, dus is de de afgelopen tijd maar veel aan het gamen achter haar laptop. Ook nu kroop ze maar weer achter haar laptop. Uit een la haalde ze een pakje Marlboro gold en stak een sigaret op. Tegenwoordig deed ze een paar dagen met een pakje, toen ze net begon een week. Eigenlijk is alles het afgelopen jaar bergafwaardsgegaan, maar in ieder geval had ze zichzelf nog. Na een tijdje spelen merkte ze dat ze moest plassen, maar ze zat net in een online potje en had de tijd en zin niet om naar de wc te gaan. Even dacht ze eraan om te rennen, maar net als alles kon dit haar niet zoveel schelen en aangezien ze momenteel toch geen ondergoed droeg was dit net zo makkelijk. Ze spreidde haar benen en al snel hoorde je de plas op haar slaapkamervloer kletteren. Ach dat droogt toch wel snel, bedacht ze.

Na een uurtje of twee vond ze dat ze toch wel iets moest gaan eten. Daarnaast was ze benieuwd wat de schade beneden was. Langzaam sloop ze de trap af, want ze wilde haar moeder niet storen. Een ruzie was wel het laatste waar ze zin in had. In de woonkamer kwam ze haar moeder tegen. Die lag in haar badjas op de bank, met een glas wijn in haar hand. Emma kon het toch niet laten. ‘Nu al mam, het is net 1 uur geweest’. Dat had ze beter niet kunnen zeggen.

‘Bemoei je lekker met je eigen zaken, dan doe ik dat ook met die van mij OKÉ?’ schreeuwde haar moeder.

'Het zal wel’ steunde Emma. Met wat brood, appelsap en kaas liep ze weer de trap op. Uit haar nachtkastje haalde ze een klein flesje jenever en deed er wat van in haar glas appelsap. ‘Als jij mag drinken, mag ik dat dan ook wel’ fluisterde Emma. Eigenlijk wilde haar moeder niet dat ze dronk, maar ze had tegenwoordig toch niet veel invloed meer op Emma. Daarnaast gaf haar moeder ook constant het slechte voorbeeld. Was haar vader nog maar hier, bedacht Emma. Dan was alles nog zoals het was..

Een paar uur gingen voorbij. Onder haar bureau had Emma maar een handdoek neergelegd, zodat ze gewoon vanaf haar bureaustoel kon plassen. Eigenlijk kon ze makkelijk naar de wc of een luier aandoen, maar ze vond het eigenlijk wel wat hebben, dat geen fuck geven. Haar moeder geeft ook geen fuck, waarom mag zij dat dan ook niet? Toch was ze wel benieuwd hoe haar moeder dat deed, want die had ook al een tijdje geen baan meer en het kon haar niet voorstellen dat zo’n uitkering veel opleverde. Maar goed, ze bemoeit maar niet meer. Toen het een uur of zes was, besloot ze een pizza te bestellen. ‘Heeft toch nog wel wat, zo’n vrije zaterdag’ zei Emma tegen zichzelf. Voorheen zou ze met misschien met vrienden afspreken, maar dat deed ze al een tijdje niet meer. Toen ze voor de bezorger opendeed zag ze haar moeder niet meer. Misschien naar de supermarkt, bedacht Emma zich. Samen eten deden ze eigenlijk ook al lang niet meer. Eigenlijk hadden ze tegenwoordig nog weinig contact, en het weinige contact dat er was was ook niet bepaald vriendelijk te noemen. Maar goed, met haar moeder niet thuis kon ze zelf ook lekker gaan genieten van haar zaterdagavond. De fles jenever kwam op haar bureau te staan en ze stak lekker nog een sigaret op.

‘Aaaah’ zucht ze toen ze de rook uitblies. Eigenlijk is het leven zo slecht nog niet. Maar, dat veranderde snel. Toen ze haar haar vijfde jenever-appelsap inschonk stormde ineens haar moeder binnen. ‘JA DAT DACHT IK WEL, JE ZIT HIER LEKKER DE ALCOHOLIST TE SPELEN’ schreeuwde haar moeder. ‘Moet jij nodig zeggen!!’ riep Emma terug. ‘Ik heb al die flessen bij de glasbak ook gezien. Die zijn echt niet van mij hoor!!!’ ‘Weet je wat, bekijk het lekker! zei haar moeder. ‘Ik ga lekker naar Harry toe, heb genoeg van jou.’
‘Oh, wie is Harry nu weer? Weer een nieuw iemand deze week? Daar heb je zeker wel tijd voor, maar een baan zoeken doe je niet!’ Tierde Emma.

Daarna zag ze haar moeder witheet worden. Ze liep weg en smeet Emma’s kamerdeur achter zich dicht. Emma hoorde een sleutel omdraaien. ‘Ah ja shit, die sleutel zat nog aan de buitenkant. Stom’ zei Emma tegen zichzelf. Nu was ze naar alle waarschijnlijkheid voor de rest van de avond opgesloten. ‘Pff, het kan ook nooit eens normaal met dat wijf’ zuchtte ze. Ze schonk nog maar een glas voor zichzelf in en begon maar weer aan een nieuwe game. Rond een uur of 1 werd ze toch wel een beetje moe en ze was nu wel redelijk aangeschoten, dus was het maar beter om naar bed te gaan. Gooide de naar urine ruikende handdoek in de was en ging in bed liggen. Toen bedacht ze zich dat ze vergeten was om een luier om te doen.Zeker met die alcohol en appelsap in haar lichaam zou ze zeker plassen vannacht. Langzaam stond ze op en liep naar haar kledingkast. De luiers lagen mooi opgestapeld op ooghoogte, ze hoefde ze toch voor niemand te verstoppen. Toen ze er eentje pakte en op bed ging liggen om hem om te doen, voelde ze ineens haar darmen. ‘Kut, ik moet poepen’, dacht Emma. Naar de wc kon ze niet, maar ze had ook echt geen zin om de hele nacht met een volle poepluier te slapen. Even keek ze rond haar kamer, maar ze was te moe en te bezopen om helder na te denken. Ze kwam van haar bed en ging naast haar bed staan. Het kon haar ook allemaal niet zo heel veel schelen meer. Sloom ging ze door haar knieën en begon ze te hurken. Veel druk hoefde ze daarna helemaal niet meer te zetten. De poep kwam er al snel uit, waarna al gauw een grote hoop naast haar bed begon te ontstaan.’Pfoe, dat was meer dan ik dacht.’ zei Emma tegen zichzelf. Dat waren een paar flinke drollen. Zonder dat ze het echt doorhad begon ze ook te plassen. ‘Ruim ik morgen wel weer op..’ gaapte Emma naar haar spiegel die aan de muur hing. Daarna ging ze weer op bed liggen, deed de luier om en viel al snel in slaap.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
L Emma Pub 23
nina15000 kim en Emma K 54
Emma Hallo, ik ben Emma Voorstellen 55
K Emma E 4
D Emma en Daan (18+ DL AB VL WL KL NL SL) 16+ Verhalen 7
Similar threads

Bovenaan