Eva ging solliciteren, en hoe?!

diapeetje

wanne change me?
dit verhaal in een keer uitgelezen!!! super verhaal !!!
telkens prachtig de opbouw van de spanning en het kan nog zo vele kanten uit ...
mss een luiertje om haar natte billetjes om ongelukjes te voorkomen ??? ;) :p
 
dit verhaal in een keer uitgelezen!!! super verhaal !!!
telkens prachtig de opbouw van de spanning en het kan nog zo vele kanten uit ...
mss een luiertje om haar natte billetjes om ongelukjes te voorkomen ??? ;) :p
Dankjewel, fijn dat je er zo van hebt kunnen genieten!
Je kan gelijk verder met het volgende hoofdstuk!
 
Met de warmte van afgelopen dagen valt het niet mee om voldoende aandacht te besteden aan het verhaal. Ik blijf regelmatig nieuwe hoofdstukken posten!

Hoofdstuk 12
Eva had nog maar een weekje voordat ze zou beginnen op haar nieuwe werkplek. In de tussentijd begon ze wel iets zenuwachtiger te worden, en dan voornamelijk ten aanzien van haar plasprobleempje. Of het nou echt reëel was, of dat het tussen haar oren zat wist ze niet zeker, maar ze kon maar beter goed beslagen ten ijs komen. Ze had besloten zichzelf te trainen in het beheersen van haar blaas. ’s Ochtends nam ze een grote mok van haar favoriete theesoorten, één kamille, één sterrenmunt en één zoethout, altijd in die volgorde. Daarna probeerde ze zo lang mogelijk niet naar de wc te gaan. Dat ging eigenlijk best goed, en ze probeerde het steeds een beetje langer. Voor vandaag had ze de lat zelfs extra hoog gelegd. Ze moest wel, ze had immers niet zo veel dagen meer. Terwijl ze nog zat te genieten van de thee was ze ondertussen op haar laptopje het internet af te struinen. Deze training was helemaal haar eigen idee geweest, maar via het internet waren er vast nog vele andere opties te vinden, redeneerde Eva. En of die redenatie klopte! Wat ze nu tegen kwam was absurd, Eva had er geen woorden voor. En toch intrigeerde het haar zeer ernstig. Wat zou als ze een luier zou dragen onder haar kleren? Dan zou ze zeker weten dat het niet mis kon gaan. Dit was iets om verder uit te zoeken.

Eva was nog verder het internet aan het afstruinen. Het kopen van luiers bleek niet zo eenvoudig als ze had gedacht. Terwijl ze een slok nam seinde haar blaas dat het wel weer even genoeg was. Gelukkig was het ook de laatste slok. Ze moest natuurlijk wel de training doorzetten. Er bleken tientallen, misschien wel honderden modellen in omloop, ongetwijfeld met ieder een eigen doeleinde. Maar ja, hoe moest Eva nu weten welke voor haar geschikt zou zijn? Na nog wat speurwerk sloeg Eva onder tafel haar benen over elkaar. Met haar bovenbenen strak tegen elkaar gedrukt bekeek ze wat de verschillende webshops te bieden hadden. Een proefpakket zou misschien wel slim zijn, dan kon ze zelf uitvinden wat ze prettig zou vinden. Als ze nu bestelde zouden ze op tijd binnen zijn voor haar eerst werkdag. Terwijl ze bestelling voltooide en haar betaalgegevens invulde voelde ze hoe de warme urine tussen haar benen een weg zocht naar de zitting van haar stoel, om vervolgens luid klaterend de landing in te zetten naar de laminaatvloer. Na het betalen keek ze even omlaag, haar broekje was goed nat. Ze besloot dat nu het toch al fout was gegaan het ook niet meer uitmaakte. Ze liet zich helemaal gaan, en een eindeloze stroom ging Eva’s broekje in. Voor haar gevoel stroomden met haar plas alle zorgen meer naar buiten. Toen haar blaas helemaal leeg was sprak Eva kort tot zichzelf. “Oepsie”. Wat een stoute meid was ze toch ook, dit kon echt niet! Tijd om te gaan douchen, morgen maar weer de ‘training’ hervatten. Ze kon ook niet wachten op haar nieuwe bestelling!
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
D Eva E 84
LBV eva moderator talk 3
D Eva E 8
L Hallo ik ben Eva Voorstellen 17
T Eva (18+) 16+ Verhalen 4
DL_Michel het Luier-leven van Eva L 18
Lumv Hoe ik luiers ging draagen H 13
donavan1104 ooit ging er van komen: de juiste straf 16+ Board 2
Similar threads
Eva

eva

Eva


Bovenaan