Gastgezin 2

Ivy

1 van de oprichters en organisators van de CBB
Het gast gezin origineel door Theo Everts aangepast door Ivy
Ingrid was een meisje van tien. Ze was nog nooit op vakantie geweest omdat haar ouders geen geld hadden. Via een stichting werd Ingrid uitgenodigd om vakantie te houden bij een gastgezin. Dat leek Ingrid en haar ouders wel wat. Het waren twee vrouwen

Na een paar weken wachten was het zover. Ze moest met de trein. Haar ouders zwaaide haar uit. Na een paar uur reizen komt ze aan in een klein plaatsje. Ze wist welk station ze er uit moest want dat had haar moeder wel ingepeperd en ze had ook nog een stukje papier waar het opstond. Daar werd ze opgewacht door twee vrouwen. Een van de twee vrouwen geeft het meisje een hand en tilt Ingrid op de arm en geeft haar een knuffel. Dan stopt de vrouw ze bekijkt dan de billen van Ingrid en wreef er eens over. Ingrid begreep niet waarom ze dat deed. De vrouwen namen haar mee. Ze gingen in een auto. Ingrid moet op de achterbank zitten. Achterin zat ook een kinderzitje. Ze dacht dat de vrouwen ook een baby’tje hadden. Al snel bleek dat zij er in moest en dus het kinderzitje voor haar was.

Ze rijden weg van het station het stadje in en uit want het was niet zo groot. Ze rijden door een bos en komen bij een groot hek . het hek opent voor de auto en sluit er gelijk na. Na een lange oprijlaan komen ze bij een groot huis. Dit is best wel indrukwekkend voor een meisje van tien. Het meisje mag uit de auto en de vrouwen zeggen tegen haar dat ze maar even mag spelen. Ingrid liep de tuin in terwijl de vrouwen haar kleren naar binnen brengen.

In de tuin zag Ingrid een schommel daar ging ze meteen op. Na een uur word Ingrid geroepen door een vrouw. Ingrid moest naar bed. Het was nog maar half zeven en Ingrid wilde eigenlijk niet. Ze schommelde verder. De vrouw loopt op Ingrid af en dan ineens trek de vrouw haar van de schommel. Verbaast kijk Ingrid naar de vrouw. De vrouw houd haar vast en draait haar om. De vrouw geeft haar een tik op haar billen. Ingrid huilde. De vrouw legt uit dat als zij wat zegt ze wel moet luisteren anders volgt er een pak slaag en de vrouw tilt haar van de grond en zet haar op een heup en draagt haar zo naar binnen. Binnen was de andere vrouw. Ze had de armen over elkaar en keek een beetje boos maar al snel kwam er een glimlach van zowel Ingrid als van de tweede vrouw.

"Zo dametje, wil jij niet naar bed? Naar je slaapkamer meisje." Ingrid word meteen naar de slaapkamer gebracht. Ingrid schrikt. Het is een kinderkamer, met een ledikantje en een commode. Ze kende het wel van een tante die ook een baby’tje had. Op het bedje lag een roze slaappakje. Ze moest voor het bedje gaan staan.

"Zie je wat daar ligt? Dat heb je straks aan." Dit alles was zo indrukwekkend dat ze geen stom woord meer kon uitbrengen. Dan moet ze naar de commode, ze word een beetje op getild en ze moest kijken wat daar lag. “Weet je wat dat is?” Vraagt de vrouw. Ingrid kan nog steeds niet antwoorden.

"Dit is een luier en die heb je straks om je billetjes." Ingrid zag de pamper en een plastiekbroek.

"Eerst in bad met jouw." Ze werd naar de badkamer gebracht. Daar zag Ingrid een kinderbadje staan. De deur van de badkamer ging dicht en op slot. Dan moet ze staan en terwijl een van de vrouwen begint met het los ritsen van haar broekje. Ingrid keek omlaag en zag dat de vrouw haar broek los ritste. Ze kon niets doen want de andere vrouw had haar handen beet en trok ze hoog. Ingrid voelt dan dat haar broek omlaag word getrokken. Ze keek omlaag en zag har broekje omlaag gaan. Haar broek word meteen verwijderd. Haar broekje word weggegooid en ze ziet dat haar onderbroekje word gepakt en uit gedaan.

Dat wilde ze niet en deed haar knietjes tegen elkaar. De vrouw wist wat ze probeerde. Ze pakte een schaar en knipte haar slipje kapot en trok die van haar kont. Nu stond Ingrid in haar blote kont, meteen trok de andere vrouw haar shirt uit en ze is naakt. De vrouw zei ”dat krijg je er van als je niet wil meewerken dan worden jouw mooie kleertjes kapot gemaakt.”

De vrouwen bekijken haar lichaampje, dan zetten de vrouwen haar in bad en geven haar een wasbeurt. Ze moet een paar keer draaien en alles kreeg een beurt. Haar billetjes, haar buikje en haar, haar. Na een lange wasbeurt mag Ingrid uit bad, ze word afgedroogd. Een van de vrouwen zegt nog terloops dat ze lekker naar baby ruikt. Een van de vrouwen verlaat de badkamer . Dan moet ze de kinderkamer in lopen. Ze is nog steeds naakt. Ze word met ferme hand de kamer ingeduwd, als ze in de kamer staat. Ziet ze een van de vrouwen bij de commode staan en vangt haar op.

Dan staat ze in stil in de babykamer en kijkt angstig rond. Een vrouw pakt haar beet en bekijk haar lichaampje. Ze word een paar keer heen en weer gedraaid en aan alle kanten bekeken. Haar buik, armen , oren, neus, ogen en haar benen. De vrouw wrijft over haar kont en klopt er een keer op. Ingrid keek om en zag dat de vrouw naar haar billen kijkt. Ze kon en durft niets doen want een van de vrouwen had haar stevig vast aan een arm en ze wil geen billenkoek of durft andere dingen te doen.

Dan ineens word ze opgetild en op de commode gelegd een van de vrouwen pakt haar bij haar kin beet. Ze kijkt en ziet de andere vrouw. Die had iets in haar hand.

"Zo meisje, tijd voor je nachtvoeding." Meteen kreeg Ingrid een speen van een zuigflesje in haar mond, ze moet liggend de fles leeg drinken. Intussen voelt ze weer een hand over haar billen gaan terwijl ze met haar fles in haar mond voelt hoe haar beentjes worden optilt met een hand door een van de vrouwen. Ze wilde wegrennen als ze dat kon maar ze lag en kon geen kant uit bovendien durfde ze niet bang voor de gevolgen.

Dan als de fles leeg is gaat de fles uit haar mond. Ingrid begint te huilen overrompeld door de situatie. “Ahh” zegt een van de vrouwen,” moet baby’tje huilen” en meteen deed een van de vrouwen haar een speen in de mond en ze kon alleen maar snikken. Ze kreeg voor straf een klap op haar blote billen. “baby’tje krijgt nu haar luiertje om”zegt een van de vrouwen. Terwijl ze met een hand haar benen optilt en met de ander de luier onder haar billen schuift. Ze word gedraaid en de vrouw houd haar stevig vast, dan smeert een van de vrouwen wat op haar billen zo naar voren over edele delen om vervolgens nog wat poeder er op te doen. Ze doet haar benen wijd en de luier gaat stevig tussen haar benen door en wordt vast gemaakt. Als de luier vast is moet ze staan. De vrouw bekijkt de luier en pakt de plastiekbroek. Ze kijkt Ingrid aan.

"Zo meisje, plastiekbroekje aan en dan in een slaappakje." Ze houd het plastiekbroekje voor de voetjes van haar en zegt:

"Nou meisje stap maar in de plastiekbroek." Dat deed en wilde ze niet. Maar de vrouw pakt haar voetjes en stopt ze in de plastiekbroek en trekt het broekje meteen omhoog en Ingrid had nu het plastiekbroekje aan. Ze moet omdraaien en voelt een slag op haar kont. De plastiekbroek kraakt. Steeds ging haar kruis naar voren als ze een klap kreeg. Dan krijgt ze een hand op haar kruis, de andere vrouw drukt op haar kruis zodat haar kruis niet meer naar voren ging. Ze kreeg nog een paar beste tikken voor de plastiekbroek. Dan word ze weer omgedraaid. De tweede vrouw staat voor haar en kijkt haar streng aan.

"Stap je de volgende keer zelf in de plastiekbroek? Of moet ik dat blijven doen? Je weet dat je dan een pak slaag voor je billen krijgt." Dan praten de vrouwen met elkaar. Ingrid laten ze op de commode staan maar wel zo dat ze niet er af kan vallen . Angstig kijkt ze rond. Daar staat ze nu. Bij twee vreemde vrouwen in een plastiekbroekje met een luier er in. Ze bekeek het plastiek broekje gevuld met luier, die was spierwit. En zat strak om de billen van haar. Dit voelde apart want haar benen werden een beetje uit elkaar gedrukt door de dikte van de luier.

Dan ziet ze twee handen van een van de vrouwen. Ze pakt het boven rand van haar plastiekbroek beet en trekt het broekje recht. Dan kijkt de vrouw even naar de achterkant van de plastiekbroek en trek het broekje goed. Dan word ze van de tafel getild en een vrouw brengt haar naar het bedje. Ze moet voor het bedje staan. Het topje van het slaappakje word van bed gehaald en meteen trekt een vrouw haar het topje aan. Het topje gaat over haar hoofd en de vrouw trek het topje omlaag.

Dan staat Ingrid in een half slaappakje voor het bedje. Ze ziet dan dat het broekje word gepakt, als het broekje van bed af is word zij op bed gelegd. Ingrid keek en zag dat een vrouw haar enkeltjes beet pakt en haar voetjes in het broekje stopt. Dan trekt ze het broekje op en trekt die over haar plastiekbroekje.

Dan is ze gekleed voor het slapen gaan. Ze word van bed getrokken en ze word naar een hobbelpaard gebracht en erop gezet, ze mag nog even spelen voor dat ze moet slapen. De vrouwen lopen even naar de commode en ruimen de commode op. Ingrid zag de deur en wilde vluchten, voorzichtig loopt ze naar de deur. Ze probeert de deur te openen maar het lukte haar niet er zat een babyslot op.

Dan ineens word ze bij een arm gepakt. Ingrid schrok maar word intussen wel naar bed gebracht. Een van de vrouwen tilt haar dan op en houd haar boven het bedje. Als ze er boven hang krijgt ze een paar klappen voor de bips van de andere vrouw. Dan word ze in bed gelegd en ze kreeg een dekbedje over haar heen en werd stevig ingestopt. De vrouwen blijven nog even staan bij het bedje en kijken naar de snikkende Ingrid. Dan verlaten ze de kamer.

Na een tijdje is Ingrid uit gesnikt en ze valt in slaap. Na een nacht slapen schrikt ze wakker. Ze heeft een klam gevoel tussen haar benen. Normaal moet ze altijd plassen als ze wakker wordt nu niet. Een vrouw haalde haar uit bed. Ze brengt haar meteen naar de commode en laat haar staan. Haar pyjamabroekje trekt ze omlaag en ook het topje gaat uit. Dan staat ze in het plastiekbroekje op de commode. Die gaat af en Ingrid moet liggen. Als het plastiek broekje uit gaat zegt de vrouw heeft baby’tje vannacht lekker in haar luiertje geplast. Dit bevestigd bij Ingrid dat ze vannacht in haar luier had geplast en dit maakte haar verdrietig. De luier gaat los en de vrouw zegt “ooh, maar ik zie dat jij nog een echt baby’tje bent want jij hebt ook in je luiertje gepoept! Wat ben jij een goed baby’tje zeg!” en bekijkt haar billetjes. Ze wast haar billetjes nadat ze, ze heeft gereinigd met billendoekjes die net zo ruiken als de shampoo van gisteren. Ingrid kan het niet laten en huilt van verdriet want ze wil helemaal geen baby zijn maar de vrouw heeft toch echt bevestigd dat ze wel als een baby haar luier heeft bevuilt. Ze snapte het niet.

Dan als Ingrid is gereinigd, dan tilt de vrouw haar van de commode en de vrouw neemt haar (naakt) mee naar de woonkamer. Daar was de andere vrouw en nog een vrouw. Ingrid moet in de kamer staan. Daar ziet ze de ander vrouw met nog een derde vrouw die ze niet kent. De vrouwen liepen naar elkaar en kijken naar Ingrid. De vreemde vrouw praat met de vrouwen in een taal die Ingrid niet kan begrijpen en wijst af en toe naar Ingrid. Angstig staat Ingrid in de kamer. Dan moet Ingrid van een van de vrouwen richting de kinderbox lopen. Die stond aan de andere kant van de kamer.

Ze loop langzaam naar de box. De vrouw kijken hoe ze loopt, ze moest bij de bank langs waar de vrouwen zaten. Als langs de bank loopt pakt de vreemde vrouw Ingrid beet en laat haar stil staan. Ze draait haar zo dat ze met haar kruis naar de vrouw staat. Dan wijst ze naar haar kruis en beentjes. Dan draait ze Ingrid om, om haar bips te laten zien aan de vrouw. Ze voelt een vinger over haar bibs gaan. Dan draait de vrouw haar weer om de vrouw pakt een luier en doet Ingrid de luier tussen haar beentjes en maakt de luier vast.

Ingrid keek naar de luier die ze om kreeg. Deze was anders dan de luier die ze eerst aan had. Deze is dunner en zit als een broekje om haar bips. De vrouwen bekeken de luier ook. Ze wrijven haar over de kont.

"Nou Ingrid, wat een verwennerij, een andere luier voor overdag, dan kun je, je gemakkelijker bewegen en heb je geen last van een dikke baby luier." Dan moet Ingrid weer een stukje lopen. Als ze een tijdje loopt pakt een vrouw haar beet. Ingrid schrikt.

Een vrouw trekt haar een broekje aan. Ze zag dat het een plastiekbroekje was. Dan neemt ze Ingrid mee naar de bank. Als ze er voor staat krijgt ze iets over haar hoofd, ze kreeg een pakje aan. Het was een luierpakje/ romper . Als ze het pakje aan heeft maakt een vrouw de sluiting dicht in haar kruis. Het pakje bedekte haar hele lichaam en de luier was niet meer de zien.

Dan krijgt ze weer een fopspeentje in de mond. Dan kijken de vrouwen in een boek. Dan kijken ze naar Ingrid en Ingrid word opgetild en naar een kinderstoel gebracht die in de kamer stond. Meteen zet een vrouw haar in het stoeltje en maakt haar vast in een tuigje. Haar haren worden uit gekamd. Ingrid wist niet wat ze van plan waren. Dan merkt ze dat haar haren word geknipt. Haar lange haar moest er af.

Ingrid schrikt er van en wilde schreeuwen maar de fopspeen in haar mond verhinderde dat. Na een tijdje had ze een peuterkapsel. Nu is ze een echte kleine peuter. Met luier, plastiekbroek, luierpakje en een peuterkapsel. Dan haalt een vrouw haar uit de stoel en neemt haar op de arm en knuffelt haar eens. Ook klopte ze op haar geluierde bips. Ze breng haar naar de kinderbox en ze zet Ingrid in de box.

Dan gaan de vrouwen de kamer uit. En laten Ingrid alleen in de kamer. Ingrid keek verbaast. In de box lag speelgoed. Uit pure frustratie en om dat er niks anders was ging ze er maar mee spelen. Na een half uur komt een van de vrouwen de kamer in en loopt naar de box. Ze haalt Ingrid uit de babybox en neemt haar op de arm mee. Ze nam haar mee naar buiten.

Buiten zaten de andere twee vrouwen. Ingrid word neer gezet en ze krijgt vlug een aai over haar bips, de vrouw gaat weer zitten en laat Ingrid staan. De vrouwen kijken naar Ingrid en laten haar een beetje door de tuin heen lopen. Dan pakt een van de vrouwen haar bij de arm en neemt haar mee naar het terras waar ze zaten.

Dan staat ze voor de vrouwen. Een vrouw trek haar naar haar toe en nu staat ze vlak voor de vrouw. Dan gaat een van de vrouwen met haar handen naar de sluiting van het luierpakje/romper. Ingrid keek omlaag en zag dat de vrouw de sluiting in haar kruisje losmaakte, als de sluiting los is trekt de vrouw het pakje een stukje op en haar plastiekbroek is te zien.

(Nieuw)

Haar maagje rommelt stevig van de trek die ze nu wel heeft gekregen. Blijkbaar wist een van de vrouwen dat want die kwam al met het flesje die ze gisteren ook al had gehad aangelopen. De speen ging er uit en de fles ging er in. Ingrid voelde hoe de vloeistof die best wel lekker smaakte haar buik in stroomde. Het voelde warm aan en vulde gelijk haar buikje.

Toen voelde ze het een warme stroom bij haar kruis die haar (luier)broekje vulde. “Kijk dan Marie” zei de ene vrouw tegen de ander. “Baby’tje is haar luier aan bevuilen.” Dit bevestigde weer dat Ingrid nu bij bewust zijn haar plasje niet meer kon ophouden. Ze snapte er helemaal niets van want thuis had ze er nog nooit last van gehad. Terwijl ze in arm lag van de vrouw die haar de fles gaf aankijkend in haar gezicht.

De eerste was blijkbaar niet genoeg want hij was snel leeg en gelijk kwam er een tweede achter aan. Deze duurde langer voor hij leeg was. Blijkbaar had dit Ingrid zo vermoeid dat ze bijna niet eens meer dat de fles er uit ging en de speen er in laat staan dat ze naar haar (baby)kamertje werd gebracht op de commode werd gelegd en haar (luier)broekje werd verschoond voor een (baby)luier.

Ingrid werd wakker en ziet en voelt allemaal vreemde dingen. Als ze zich beweegt lijkt het wel of de hele kamer beweegt. Ingrid voelt zich op een of andere manier niet echt op haar gemak. Ze ziet roze zijkanten van haar bedje en als ze naar boven kijkt ziet ze een ding hangen met allemaal dingetjes er aan hangen. Een van de dingetjes is een ster, weer een ander is een bal, weer een ander lijkt op een knuffelkonijn. Is dit een mobiel vraagt ze zich zelf af.

Haar speen zit nog steeds in haar mond en onbewust zuigt ze er op en speelt met haar mond mee alle kanten uit. Maar dit alles doet het niet weg nemen dat ze zich nog steeds niet op haar gemak voelt. Ze voelt een onbedwingbare neiging op komen om te gaan huilen en begint te huilen. Eerst zachtjes maar langzaam steeds harder.

Dan ziet ze ineens een van de twee vrouwen haar gezicht en stopt gelijk met huilen. De vrouw praat tegen haar maar Ingrid begrijpt het niet de koerende toon waarop de vrouw praat met haar doet een glimlach op haar gezichtje plaatsen. Haar gedachten kan ze nu ook al niet meer ordenen en ze geeft zich zelf over aan de driften van de natuur.

Ingrid is nu een baby ze heeft niet alleen de grote er van maar ook het verstand en het lichaam er van. Wat Ingrid niet wist is dat ze tijdens haar flessen voeding een middel kreeg dat haar weer een baby kon maken en het verzwakte haar blaas spieren daarom plaste ook ongecontroleerd in haar luier. Het poepen had de vrouw wel gezegd maar het was niet zo maar omdat Ingrid dit zo geloofde dat ze een baby was werd ze er ook een.
Ingrid kwam uiteindelijk wel weer terug bij haar ouders als baby en de twee vrouwen werden veroordeeld en kregen lange gevangenis straffen.
Het einde
 

Bedplasser91

Plasticbroekjesfan!
Een leuk verhaal. Dat plasticbroekje is een mooi detail :love Maar wel goed dat die vrouwen in de gevangenis eindigen, want uiteindelijk is hier sprake van wederrechtelijke vrijheidsberoving en kindermishandeling...
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
W Opgenomen in een gastgezin 16+ Verhalen 394
DL_Michel HET GASTGEZIN G 3
Similar threads


Bovenaan