Nog niet klaar Gevangenisstraf

Wat vinden jullie van de start van het verhaal?

  • Kan niet wachten op vervolg

  • Doe zo voort

  • Goed

  • Kan beter

  • Slecht


De resultaten zijn alleen zichtbaar na stemmen.

MB04

Luier=Goed in mijn vel
Hoofdstuk 19

Ze knikte. "Pak al je spullen en kom deze kant op." Hij leidde haar naar een zijdeur en opende die. Ze herkende de straat die langs de zijkant van het gebouw liep. De wind was opgestoken en de temperatuur was flink gedaald sinds ze hier was. Een koude windstoot blies in haar gezicht en schokte haar."Dit is waar u zal komen voor uw afspraken juffrouw Larson. Kom niet naar de voordeur zoals de vorige keer. Alles wat u moet weten zit in uw pakket daar."De bewaker had haast en duwde haar als het ware zachtjes buiten de deur en die ging dicht. Ze wilde hem openen, maar het was een gladde deur, geen deurklink of zo, want hij ging alleen van binnenuit open. Ze had geen kans om zelfs maar te proberen de verpleegster of de dokter te vinden. Het was donker buiten, ze keek op haar telefoon. Het was 8:30. Ze was daar al 3 uur. Het leken wel 3 dagen. Ze draaide zich om en keek de straat op en neer. Auto's scheurden voorbij, mensen gingen hun gang. Ze had het koud en had er nu spijt van dat ze niet met de auto was gekomen. Ze dacht dat het haar 30 minuten zou kosten om naar huis te lopen. Ze begon te lopen en elke stap was ongemakkelijk. Ze dankte dat het nacht was en niemand haar zou zien. De dikke luier omhelsde haar genadeloos en drukte op haar kruis en dijen terwijl ze langzaam voort waggelde. Haar kont deed nog steeds pijn en ze wist dat dat waarschijnlijk nog dagen zou duren. Dit was klote. Ze had het gevoel dat ze al een eeuwigheid aan het lopen was, tot ze eindelijk haar straat bereikte. Ze sloeg de hoek om en begon te huilen. Ze wist niet of het opluchting was, vermoeidheid of gewoon een rauw emotioneel trauma dat eindelijk los kwam. Ze kon zichzelf niet tegenhouden om te huilen. Ze had genoeg meegemaakt voor vandaag. Ze pauzeerde even voor ze de laatste etappe van haar reis hervatte. Ze kon in de verte de trap naar haar appartement zien en begon weer te lopen.

Hoofdstuk 20

Belle slaagde erin om thuis te komen. Ze sloot de deur achter zich en leunde er uitgeput tegenaan. Ze was blij om uit de kou te zijn. Haar lichaam en geest waren brij. Ze had overal pijn van de therapie die ze vandaag had gekregen. Ze beschouwde het niet als therapie maar als een regelrechte mishandeling. Ze hinkte de woonkamer in en gooide haar sleutels op tafel voordat ze zich een weg baande naar de bank. Voordat ze kon nadenken over haar volgende stap moest ze even gaan zitten en tot rust komen.Toen ze op de bank plofte, voelde het al anders. Ze zat niet op de bank, ze zat op haar luier die op de bank lag. Ze leunde achterover en sloot haar ogen voor een minuut in de donkere kamer. Ze had even rust nodig, maar dat werd onderbroken door de altijd aanwezige druk rond haar lendenen. Ze spreidde haar benen om het wat comfortabeler te maken. Ook al was het koud, de lange wandeling naar huis was een strijd en ze had zich in het zweet gewerkt. Ze kon het zweet en de vochtigheid voelen die onder de luier zaten en ze voelde zich echt smerig. Alsof ze zich moest verschonen na een lange duurloop. Ze hoopte dat het daar beneden zou opdrogen als ze het een beetje rustig aan deed. Ze had niet echt een andere optie.
Na ongeveer 10 minuten stilzitten, blij dat ze tenminste in haar eigen huis was, besloot ze dat ze verder moest gaan met haar nachtelijke routine. Morgen was het vrijdag en ze moest nog een dag werken. Maar voor ze aan morgen kon denken, moest ze eerst deze kleren uittrekken, iets te eten zoeken en het materiaal bekijken dat de dokter haar had meegegeven. Ze stond op en liep naar haar slaapkamer. Ze kon al een beetje gevoeligheid voelen aan de binnenkant van haar dijen waar de dikke luier tegen haar had geschuurd tijdens haar wandeling naar huis. Ze trok haar sweatshirt en t-shirt uit, gevolgd door haar schoenen, sokken en hardloopbroek. Ze bleef staan in enkel haar sportbeha en luier en ze ging voor de spiegel staan zodat ze zichzelf voor de eerste keer kon zien. Ze stak haar handen omhoog en draaide een beetje rond, terwijl ze zichzelf van verschillende kanten bekeek. Ze kon nog steeds niet geloven wat ze zag. Er was geen twijfel mogelijk dat ze een hele dikke luier droeg. Het broekje verborg dat feit niet, want het sloot mooi aan op de vorm van de luier en hield alles goed op zijn plaats. Ze keek naar haar vooruitstekende kont en wist dat er ergens onder al die vulling een heel rood achterwerk zat. Ze wilde het zien en er iets op wrijven, maar zelfs die simpele handeling werd haar geweigerd. Vervolgens streek ze met haar vingers langs de randen van de tailleband. Die rustte boven haar heupen en trok ze stevig naar beneden. Er was geen meegeven. Ze liet haar handen over het gladde oppervlak van het materiaal vallen en inspecteerde het. Ze wist wel beter dan ermee te knoeien. Zuster Beth zou het weten.Ze liet haar handen op haar zij vallen en bekeek zichzelf nog een laatste keer. Ze was uitdrukkingsloos. De jonge succesvolle vrouw die vanmorgen in deze spiegel had gestaan, was vervangen door... ze zocht naar het juiste woord. Ze keek naar de luier die om haar heen zat en ze kon zichzelf alleen maar een gevangene noemen. Een gevangene in haar eigen huis, in haar eigen lichaam en geest. Elk greintje controle en waardigheid was haar ontnomen. Dit is precies wat Dr. Spencer zei dat zou gebeuren en Belle geloofde haar niet, maar dat is waar ze naar zat te staren.
Ze haalde zichzelf uit haar zelfmedelijden voor nu. Het zou niets helpen. Ze trok de loszittende joggingbroek aan die ze eerder had moeten aantrekken, waste haar gezicht, poetste haar tanden en ging naar de keuken. Ze was te moe om iets te maken of te bestellen, dus nam ze genoegen met de restjes die ze nog had. Het kon haar niet schelen. Ze nam haar eten en een groot glas wijn mee naar haar bureau en ging zitten om de e-mail te zoeken die haar volgens de dokter zou worden toegestuurd. Ze vond hem bovenaan in haar inbox. Om te beginnen moest ze op de link klikken die haar verplichtte een account aan te maken op de website van het staatsdepartement van volksgezondheid. Ze voerde de toegangscode uit de e-mail in, controleerde haar gegevens en klikte op aanmelden. Ze rolde met haar ogen toen de site zei dat ze haar e-mail moest controleren om te verifiëren, en met tegenzin klikte ze erop en logde weer in.
Er verscheen een popup scherm dat zei welkom bij het Gedrags Correctie Therapie programma Belle Larson. Belle las door de zinloze welkomsttekst die was gegeven. Het was overdreven aardig en irritant. Daaronder was er een "aan de slag" link die haar door een wizard-achtige reeks schermen leidde. Sectie EEN vermeldde haar diagnose en voorgeschreven therapie. Ze realiseerde zich dat ze geen idee had wat de dag van morgen zou brengen, laat staan nog twee weken van dit alles. De website luidde:OVERZICHTUw Dokter: Dr. Jessica Spencer

Toegewezen verpleegster: Beth P.

Minimum straf: 2 weken.

Diagnose: Patiënte presenteerde zich met vijandigheid tegenover autoriteit, onverschilligheid voor de mensen om haar heen, en het niet naleven van staats- en lokale verordeningen die vereist zijn tijdens de pandemie.----Belle stopte en stampte op tafel, waarbij ze bijna haar wijn morste. Dit was complete onzin en ze wilde dit niet in haar dossier. Ze zou er met de dokter over praten. Ze las verder:---Behandelplan:

- Counseling sessies (2X per week, zie sectie 3 voor het opstellen van uw schema)

- Regressie Therapie:

- Luiertherapie - Ja

- Patiënt mag zichzelf verschonen - Nee

- Beperkingskleding (luierbroekje) - Ja

- Spankings - 2 sessies per week.

---

Wat? Belle wist niet of ze moest schreeuwen of huilen. Ze wist niet hoe ze nog zo'n pak slaag kon doorstaan. Vooral met hoe haar kont nu aanvoelde. Ze werd erg nerveus toen ze dit las. Hoe kon ze zich concentreren op haar werk of wat dan ook, wetende dat dit er weer aan zat te komen.
 

MB04

Luier=Goed in mijn vel
Hoofdstuk 21

FAQs


We weten dat u veel vragen kunt hebben over de behandeling die u ondergaat. Hieronder volgen veelgestelde vragen die betrekking hebben op uw specifieke behandelplan. Voor uw gemak zijn de vragen hieronder gerangschikt op meest gestelde vragen. Alle andere vragen die u hebt, moeten worden gericht aan uw arts of de aan u toegewezen verpleegkundige. U vindt hun contactinformatie hieronder. Raadpleeg de FAQ voordat u contact opneemt met het personeel. -Dank u voor uw medewerking.


1. Krijg ik toestemming om naar het toilet te gaan?

Nee. Toilet privileges zijn niet beschikbaar voor patiënten in uw specifieke programma. Uw luiers zullen gebruikt worden voor al uw urineren en stoelgang gedurende de gehele duur van uw behandeling. Er zijn GEEN uitzonderingen. Uw luier is ontworpen voor maximale absorptie en kan meerdere uitscheidingen bevatten. Echter, in het zeldzame geval van een 'lek' is uw beschermende kleding die uw luier bedekt ontworpen om een afdichting te creëren die ervoor zorgt dat er geen lichaamsafval wordt blootgesteld aan u of anderen.2. Hoe moet ik mijn luier laten vervangen?

Meld u in hetzelfde gebouw en op dezelfde locatie als waar u uw oriëntatie hebt gehad tijdens de aan u toegewezen verschoningsvensters.3. Wat zijn verschoonvensters?

Als onderdeel van uw behandeling heeft u specifieke tijden voor het verschonen toegewezen gekregen. Uw specifieke verschoontijden staan hieronder in Sectie 3. Let op: U moet zich tijdens deze tijden melden, anders mag u zich niet omkleden tot uw volgende afspraak. Het spijt ons voor het ongemak, maar door de pandemie en het aantal aanmeldingen voor het programma, hebben we maar een beperkte hoeveelheid personeel voor de wisseltijden. Het is uw verantwoordelijkheid om op tijd te zijn. Let op: Als het verschonen overlapt met of in de buurt is van andere therapie sessies, wordt u eerst verschoond. Als het verschonen een spanking sessie overlapt, wordt u eerst verschoond, daarna krijgt u een spanking en daarna een luier.4. Kan ik vaker verschoond worden?

De staat voorziet in 2 verschoningen per dag vanwege de toegenomen vraag en het beperkte personeel. Extra verschoningen kunnen op eigen kosten worden ingepland. De kosten hiervoor bedragen $250,00. Let op: Wij kunnen niet altijd aan verzoeken voor extra verschoningen voldoen.5. Hoe vraag ik een extra wijziging aan?

Download en installeer onze app via een van de onderstaande links voor uw mobiele apparaat. U kunt een wijzigingsverzoek aanmaken via uw login. Wijzigingsverzoeken worden niet geaccepteerd indien deze binnen 4 uur van uw eerstvolgende wijzigingsvenster liggen. Let op: Door beperkte bezetting zullen niet alle wijzigingsverzoeken worden goedgekeurd.6. Hoe kan ik douchen terwijl ik een luier en een fixatiegordel draag?

Uw positiekleding moet strak tegen uw huid aan zitten en er mag geen vocht in of uit. Het materiaal is waterdicht en u kunt douchen zoals u normaal ook zou doen. Veeg gewoon het water van het inperkende kledingstuk als u gaat douchen.7. Ik maak me zorgen over uitslag, schuren en schoon blijven. Wat moet ik doen?

Uw toegewezen verpleegkundige zal uw luiergebied grondig reinigen tijdens elke verschoningssessie. Er worden antibiotische doekjes en zalf op de luier aangebracht om infecties of uitslag te voorkomen. Indien nodig worden ook lotions zoals vaseline en luiercrème gebruikt. Het personeel zal u nauwlettend in de gaten houden om eventuele problemen te voorkomen. We raden u aan om een dagelijkse routine voor uw toiletgewoonten op te stellen die overeenkomt met de aan u toegewezen verschoonmomenten, zodat u niet onnodig lang met een vuile luier rondloopt. We raden u aan uw bewegingen te beperken (d.w.z. lopen, rennen, enz.) om schaafwonden te voorkomen, maar we begrijpen dat dit niet altijd mogelijk is. Helaas zijn schaafwonden en roodheid een veel voorkomend probleem bij het dragen van een luier. Neem contact op met uw arts als u vragen heeft.8. Hoe moet ik bewegen terwijl ik een luier draag?

We moedigen lichaamsbeweging in het algemeen sterk aan. Deelnemers kunnen ervoor kiezen om in de hun toegewezen faciliteit te trainen, zonder luier, tegen een vergoeding. Alle trainingen worden gecontroleerd en u mag op geen enkel moment de trainingsruimte verlaten zonder begeleiding. Workout routines en tijden moeten worden afgestemd met uw arts en zullen worden gepland om samen te vallen met uw verschoning. Let op: De ruimte is beperkt, dus plan uw aanvragen zo snel mogelijk in. U kunt onze app gebruiken om een workout aan te vragen.9. Mijn therapieschema interfereert met mijn werkschema. Wat moet ik doen?

Uw werkgever is ervan op de hoogte gesteld dat u bent veroordeeld tot door de rechtbank opgelegde therapie. Details over uw therapie zijn niet gedeeld om uw vertrouwelijkheid te beschermen in overeenstemming met de HIPAA privacywetgeving. Tijdens de pandemie is het voor elke werkgever onwettig om een werknemer te ontslaan als hij in therapie is, maar uw werkgever heeft wel het recht om uw rol te veranderen, ons werk te veranderen, te eisen dat u werk inhaalt enz. We raden u aan om een afspraak te maken met uw supervisor om te bespreken hoe dit uw werk kan beïnvloeden.

Hoofdstuk 22

Uw schemaCounseling tijden: MWF 9:00am - 10:00pm.

Wisselende vensters:

1) dagelijks van 8:30 tot 8:45 uur

2) Dagelijks van 19:00 tot 20:00 uur.

Toegestane wisselingen per dag: 2

Afstraffingen: Donderdag en zaterdag 18:00 - 19:00 uurUw verpleegkundige en arts kunnen op de volgende manier gecontacteerd worden:

Gebruik de app om beveiligde berichten te sturen naar uw personeel met eventuele vragen. Alle berichten en chats worden geregistreerd. Vergeet niet om respectvol en beleefd te zijn in de omgang met zorgverleners tijdens deze periode. Dank u.Tot zover uw inleiding tot het programma. Wij hopen dat u deze informatie informatief en nuttig heeft gevonden. Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met het personeel dat u is toegewezen. Deze introductie is altijd beschikbaar vanuit het hoofdmenu of te vinden op het beginscherm van uw app login.We hopen dat u veilig blijft!Vergeet niet een masker te dragen als u het huis verlaat!Dank u wel,Uw Behavioral Correction Therapy Team-Inspirerende quote van de dag... 'Je kunt een verschil maken. Hoop Wint!******************************

**Klik hier om pop up te sluiten**

******************************----Belle had maar een paar happen van haar eten gegeten. Ze had geen apathie na het lezen van hoofdstuk 2, vraag 1. Haar wijnglas was echter leeg. Ze had gehoopt dat er een scenario zou zijn waarin ze de luiers niet zou hoeven te gebruiken voor het beoogde doel, maar dat was ijdele hoop. Dat was het altijd al geweest. Ze bewoog de muis langzaam omlaag om de pop-up te sluiten. Ze had het grootste deel van deze inleiding waarschijnlijk drie keer gelezen om er zeker van te zijn dat ze echt gelezen had wat ze dacht dat ze gelezen had, en dat ze alle regels begreep. Het leek ingewikkeld, maar vooral omdat het nieuw was. Het was niet haar routine. Ze voelde zich nu gevoelloos, bijna buiten zichzelf. Ze had net geleerd dat ze in deze luier moest plassen en poepen, zonder dat ze zich onmiddellijk kon verschonen, en bovendien zou ze nog meer billenkoek krijgen. Ze wist eerst niet zeker wat ze voelde. Het was iets. Ze sloot de klep van haar laptop langzaam en zat daar maar, starend uit de ramen terwijl de auto's voorbij reden. Ze voelde zich zo alleen op dit moment. De onbekende emotie die ze ervoer was angst.
 

MB04

Luier=Goed in mijn vel
Hoofdstuk 23

Belle vond uiteindelijk de kracht om uit haar stoel te komen. Ze bracht haar afwas naar de keuken, en gooide haar niet opgegeten avondeten weg. Ze voelde zich een beetje licht in haar hoofd na het glas wijn, maar het was een welkome afleiding van al het andere. Met een goed gevoel dat ze de regels van haar 'programma' begreep besloot ze te gaan douchen om de viezigheid die deze dag op haar had achtergelaten van zich af te wassen. Ze pakte een handdoek en kleedde zich zo naakt als ze kon. Toen ze in de douche stapte wierp ze een blik op zichzelf in de spiegel. Vreemd genoeg moest ze een beetje lachen, zoals iemand zou doen als hij iets licht amusant vond. Ze bedacht dat ze dat beeld van zichzelf nog 1000 keer kon zien en dan nog zou ze niet geloven dat zij het was.Toen ze in de warme douche stond, was ze bang dat er water in de bekleding zou lekken. Dat zou alles zijn wat ze nodig had om deze dag te beëindigen. Ze liet het water zachtjes over de tailleband lopen die strak om haar middel zat en het deed waarvoor het ontworpen was. Tevreden schoof ze onder de stroom water en liet die over haar haren en langs haar lichaam spoelen. Het was het eerste beetje normaliteit dat ze de hele dag had gehad. Na het wassen van haar haar en lichaam bleef ze nog wat langer onder het warme water, in een poging de dag ook van zich af te laten spoelen. Ze draaide het water uit en greep naar haar handdoeken, wikkelde er een om haar lichaam en gebruikte de andere om haar natte haren te wikkelen. Toen ze weer voor de spiegel stond zag ze haar normale zelf, gewikkeld in haar handdoek. Er was geen aanwijzing dat er een dikke luier om haar heen zat. Ze genoot van de paar minuten dat ze het niet hoefde te zien, terwijl ze haar tanden poetste en zich klaarmaakte om naar bed te gaan.


Toen ze haar kamer binnenliep, opende ze uit gewoonte de bovenste la van haar dressoir om een slipje te pakken. Ze lachte het weg, want haar normale routines stonden nu even op een laag pitje. Meestal sliep ze gewoon in een t-shirt en een slipje. Dat was voor haar het meest comfortabel. Ze wist niet precies wat ze nu naar bed moest aantrekken, dus trok ze maar een t-shirt aan en kroop in haar bed. Toen ze op haar rug ging liggen voelde ze de dikte van de luier tussen haar benen. Ze moest haar benen een paar meter uit elkaar doen voordat ze zich comfortabel genoeg voelde om te ontspannen. Ze deed het licht uit en pakte haar telefoon. Ze wilde de app downloaden en een trainingsverzoek voor morgen instellen.Nadat ze de app had geïnstalleerd, was het een koud kunstje om een trainingstijd aan te vragen. Ze wist dat ze 's ochtends niet zou kunnen hardlopen, dus vroeg ze een workout aan het eind van de dag aan tijdens haar omkleedmoment. De gedachten aan hoe ze zich tegen die tijd zou voelen kropen weer in haar hoofd en ze dacht er even over na. Ze moest aan iets anders denken voor nu. Ze verkende de app een beetje en raakte er vertrouwd mee voordat ze haar alarm instelde en de telefoon op het nachtkastje neerlegde.
 
Bovenaan