Ik neem je mee, mijn luier babe'je.

Felicia (19) komt laat thuis na een avondje studeren in de bibliotheek en vindt haar verloofde Jarno (23) in de woonkamer. Zij verteld het verhaal...

Het is een doordeweekse avond. Je was bijna in slaap gedommeld voor de televisie. Wanneer ik naast je kom zitten op het randje van de sofa open je je oogjes. Ik lach je toe. Je bent nog half in je droom verzonken wanneer ik mijn hand onder je t-shirt laat glijden.
"Is het geen hoog tijd om te gaan slapen liefje?", zeg ik.
"Nee, ik wil nog niet naar bed", klinkt het.
Zachtjes wrijf ik over je rugje en laat ik mijn hand in je boxershort glijden.
"Wat? Je hebt geen luier aan?"
Je kijkt me ondeugend aan. "Uitgedaan", zeg je gedempt.
Dat duld ik niet. Ik neem je aan je handje en trek je mee de badkamer in. Ik leg je op tafel en trek je kleren uit. Dan neem ik talkpoeder en sneeuw je helemaal wit tussen de beentjes. Vervolgens doe ik je een luier om. En dan volgen de regels:
- Je mag met je handjes nooit aan de luier komen. Je moet de plakkers niet losmaken en voelen is voor mammie. Begrepen!?
- Als je pipi of poepoe moet doen doe je dat maar in je luier. Daarvoor draag je hem. En geen gejank dat je naar het potje wil.
- En als je niet braaf bent wordt je gestraft. Dan plas ik zelf wel in een luier en krijg jij die vuile luier vervolgens om. Dan kan je er een hele nacht in slapen. Of ik zeg het tegen de juf van de creche en dan vindt zij wel een gepaste straf.

Ik doe je sokjes aan en trek een mooi kleedje over je hoofd. De rest van de avond mag je rondlopen in een kleedje met pofmouwtjes en kantjes aan. Ik stop je in ons bedje en zet nog even een filmpje op. Je ligt in mijn armen en probeert de slaap opnieuw te vatten. Met de toppen van mijn vingers ga ik tussen je benen en voel ik aan de binnenkant van je dijen. Voorzichtig maar ik kleine speelse cirkelvormige bewegingen. Je kronkelt onder mijn aanrakingen.
Na een kwartiertje voel ik opeens een warme gloed aan mijn hand. Ik draai me om en kijk je aan.
"Ik kan er niets aan doen. Het gebeurde zomaar"
Je hebt je luier volgemaakt. En dik warm pak hangt nu tussen je beentjes. Ik neem je aan je hand en je volgt me opnieuw naar de badkamer.
Ik zet je op de lavabo en maak met een washandje alles proper. Je giechelt en vind het water precies wel leuk.
"Laten we eens een experimentje proberen?" stel ik voor.
Je kijkt een beetje bang maar d
 
Bovenaan