Ik was toen ongeveer 8 jaar en zat in de derde leerjaar.

babytje2

Beginneling
Ik was toen ongeveer 8 jaar en zat in de derde leer jaar en had in de eerste lesuur Nederlands en na half uur moest ik naar de wc gaan en ik mocht niet. Dus ik vroeg aan mijn leraar dat ik heel dringend moest, hij zij nee je moet wachten tot aan de speel tijd en toen was het gebeurd te laat mijn broek was helemaal nat en een plas op de grond; de klasgenoten begonnen te natuurlijk te lachen waarop de leraar zij "mannekes stop er mee en hou jullie kalm" en mocht mee gaan naar EHBO om daar een douche te pakken en de reserve kleren die ze daar hadden aandoen.

Maar de leraar zij dit is ook het enigste dat we hier hebben, dus wees er zuinig mee. Allemaal goed en wel. Tot halfdrie bij Godsdienst ook daar moest ik heel dringend naar de wc, ook hier mocht ik niet; dan gebeurde het weer en natte broek en zelfs en kak (poep)in mijn broek ook deze keer lacht mijn klas genoten me uit en zij Ooh onze baby heeft weer in zijn broekje gedaan. Ik schaamde me dood en stond te trillen en voelde me terug klein de juffrouw zei kom maar met mij "de juffrouw zij tegen de klas, ik ben even weg en hou jullie rustig ik ben zo terug" Ok ik ga met haar mee; in plaats naar de EHBO gingen we totaal naar de andere richting.

Zo over de speelplaats naar de kleuterschool waar de kleuters naar me keek en begonnen ook te lachen en te roepen van ijkes vies want ze roken dat ik mijn broek had gedaan en zo verder naar het kinderdagverblijf en ik vroeg me waarom dat we naar hiertoe gingen, dat zal je wel zien zij de juf. De juf klopt aan en een van de verzorgers komt aangelopen, mijn juf zij deze jongen heeft in broek gedaan; kan jij die verschonen waarop de verzorgster zij laat hem maar binnen komen. Toen zak van schaamt op de grond ik kon alleen maar kruipen, alle kindjes zagen verbazend naar mij en werd opgepakt door de verzorgster tot aan de verzorging tafel en de mijn broek uit en waste me dan werd ik op een luier tafel gelegd; ik vroeg wat ga je doen waarop zij antwoorde ik ga je een pamper (luier) aandoen. Ik zei nee geen pamper ik ben geen baby meer en begon te wenen en probeer weg te lopen maar dat lukte niet, De verzorgster zei als je nu niet stilligt dan ga ik iemand halen om jou vast te houden; bij deze was het ook gebeurd om dat niet stil kon liggen om dat ik tegen stribbelde en begon hard te wenen en kindjes kwamen kijken en zagen dat luier aan heb met kinderfiguurtjes.
Toen kwam mijn directeur en hij zij is ons baby’tje klaar en daar stond ik dan met pamper aan en kort T-shirt aan. De directeur zij tegen me kom we gaan terug naar de klas terug dezelfde weg, daaraan gekomen in de turnzaal waar iedereen staat de wachten als we naar huis gaan; de bel gaat alle leerlingen kwamen naar de turnzaal waar iedereen me zag in de luier en de directeur sprak naar iedereen toe
uur half gezeten. Alle kindjes keken naar me en dan maar gespeeld met baby speelgoed om me wat bezig te houden.

Plots was mijn vader daar en zij ik onze baby halen, vooraleer dat we vertrokken kreeg ik nog verse pamper. Ik stapte in de auto en vader zij boos, hoe is dat mogelijk jij ben 8 jaar en twee keer in broek gedaan en dan dit; we gaan thuis nog over hebben. Maar eerst moeten we nog boodschappen doen, aangekomen aan de supermarkt en ik moest mee uitstappen waarop ik antwoorde "waarom ik kan zo toch niet mee" mee komen zei mijn van en wel nu! dus ik in mij pamper en t-shirt over de parking zo super markt binnen, winkelwagentje genomen en was er een meisje met haar mama en zij (kijk mama die heeft een pamper aan) waarop die mama antwoorde "ja die zal waarschijnlijk nog nodig hebben" ondertussen tussen de rayons eerst langs de zuivel voor melk en zo verder langs frisdrank en de groenten. Terug naar de kassa maar dan liepen door rayons waar de baby spullen stonden, mijn vader zag een kruippakje en zei dit zal je goed staan maar het is te klein jammer terwijl dat er mama met drie kinderen er stond en zij antwoord "stilletjes ja eigenlijk wel en grinnikt" waar haar kinderen naar met toe kijk en zie dat ik pamper aanheb en begon te lachen. Aha hier een zuigflesje, spenen, slabbers en baby voeding en baby melk die kan wel meenemen. Ik begon keihard te wenen als baby en vloog in het karretje in het stoeltje waar ik nog net in past. De rest wordt vervolgd.
 

Bjorn (XXIX)

be yourself no matter what they say!
Intressant begin.
Maar probeer er voor de volgende stukken even een grammatica en spellings controle te gebruiken.
 
Bovenaan