in luier naar school deel2

luiergek1

Beginneling
In luier naar school deel 2

Wat vooraf ging ik stond op en moest snel opschieten en ben dus perongeluk met mijn luier aan naar school gegaan en daar bij de gymles onder het ringzwaaien is het ontdekt.

Ik zat huilend in de kleedkamer en de bel ging in de gymzaal nee he lessen afgelopen er kwamen al meteen 2 jongens uit mijn klas naar binnen en ik zat daar nog in mijn luier o nee he.

Ahhhh kijk hem zitten in zijn luiertje wat schattig ze kwamen naar mij toe lopen en 1 pakte me vast ik zij laat me los de jongen zij nee het baby’tje luistert nu naar ons, hou je bek zij ik ow en ook nog een grote mond de andere ging naar zijn tas en pakte er iets uit, het bleek blijkbaar een touw te zijn opstaan en meelopen zij die, ik bleef zitten waardoor hij me meteen een ruk aan me arm gaf en me meetrok naar een paal in de kleedkamer en me daar tegenaan duwde ik zij hou op, de ander pakte het touw en draaide het om me heen en maakte het met een 3 dubbele knoop stevig vast, maak me los schreeuwde ik de jongens lachten en liepen naar de andere kleedkamer om zich om te kleden.

er kwam die hele middag niemand meer opdagen ik moest ineens heel nodig plassen ah nee he niet nu, ik dacht bij mezelf dan hou ik het maar op want ik wil het niet in me luier doen, ik kon het nog een half uurtje ophouden maar toen liep alles eruit neeeeeee me luier voelde nat en vies aan en heel warm bluhhh.

Om 8 uur sávonds hoorde ik de voordeur van de gymzaal opengaan en ik hoorde iemand lopen de deur van de gym kleedkamer ging open en wie daar was……….
Horen jullie in het volgende deel

Volgende deel komt morgen of donderdag.
 
Bovenaan