Katelijne deel I ( 18- ML LG DL WL BL NL )

Lezers beoordelen dit verhaal tot nu toe met het volgende cijfer;

 • 1

  Stemmen: 0 0,0%
 • 2

  Stemmen: 0 0,0%
 • 3

  Stemmen: 0 0,0%
 • 4

  Stemmen: 0 0,0%
 • 5

  Stemmen: 1 2,5%
 • 6

  Stemmen: 2 5,0%
 • 7

  Stemmen: 1 2,5%
 • 8

  Stemmen: 8 20,0%
 • 9

  Stemmen: 14 35,0%
 • 10

  Stemmen: 14 35,0%
 • Anders

  Stemmen: 0 0,0%

 • Totaal stemmers
  40

nina15000

Superlid
Katelijne drukte met de afstandsbediening haar televisie uit en knipte het schakelaartje van het nachtlampje naast haar bed om waarna het donker was op haar zolderkamertje.

Ze lag op haar rug op bed en genoot van het gevoel van de luier die ze om had. Ze deed haar handen onder de deken en wreef over haar pyjamabroek en kneep daarbij zachtjes in de luier. Dit gaf haar een erg prettige gevoel in haar buik en rond haar vagina.

Op de één of andere manier lukte het Katelijne alleen nog maar niet om zo op deze manier echt in slaap te vallen. Het dragen van een luier gaf toch wel een beetje teveel gevoelens in één keer. Fijne gevoelens sowieso, maar toch ook zeker onrustige gevoelens.

Katelijne draaide een paar keer om in haar bed en probeerde te slapen. Maar hoe ze ook ging liggen ze was in haar hoofd te veel met het dragen van haar luier bezig. Het leidde haar gewoon te veel af.

Na een klein uurtje gewoeld en gedraaid te hebben voelde ze ook nog eens dat ze weer moest plassen. Katelijne’s lichaam was kennelijk nog niet gewend aan dit nieuwe ritme, van zonder eerst te plassen naar bed te gaan, terwijl ze in de avond ook nog eens behoorlijk gedronken had.

“Ik heb een luier om”, dacht Katelijne “zou ik het gewoon weer laten lopen?” En ze dacht aan de voor haar gevoel toch al wel grote plas die ze eerder op de avond in haar luier had gedaan.

“Zou de luier nog wel zo’n grote plas aankunnen?”, en ze dacht aan de DryNites luier broekjes die naar haar idee waarschijnlijk al moeite hadden gehad met die hoeveelheid.

“Maar dit is geen luierbroekje maar een echte grote Tena luier”, dacht Katelijne en ze voelde dat de aandrang om te plassen toch best wel groot was.

Ze kwam overeind en knipte het lampje naast haar bed weer aan, en kneep even met haar ogen om toch weer te wennen aan het licht.
Katelijne voelde met haar hand weer aan haar luier maar durfde toch niet goed weer een grote plas te laten lopen.

Katelijne sloeg haar dekbed van haar af, kwam overeind en ging op de rand van haar bed zitten.
Beneden hoorde ze nog steeds de televisie. Haar ouders, of in ieder geval haar vader was dus nog op. Om nu met de luier om naar de badkamer te lopen was teveel risico, mama kon al op de slaapkamer zijn of, zo niet dan ieder moment naar boven komen.

“De luier moet af, en dan gewoon op de badkamer een plas doen dat is de meest veilige optie”, bedacht Katelijne toch wel een klein beetje teleurgesteld.
De aandrang om te plassen werd in ieder geval niet minder dus het kon gewoon niet anders.

Katelijne stond op van de rand van haar bed en trok haar pyjamabroek naar beneden en ging weer zitten.
Ze deed haar benen wat uit elkaar en keek naar haar luier.

“Die is best wel wat verkleurd”, merkte Katelijne op. “Het is niet anders”, zuchtte ze en begon voorzichtig de plakstrips van de luier één voor één los te peuteren.

Na het openen van de laatste plakstrip viel de luier open tussen haar benen en keek Katelijne naar beneden en voelde met haar hand aan haar vagina. Het voelde best fris aan nu het warme gevoel van de luier weg was. Haar vagina was wel wat klam en nat, maar dit gaf Katelijne zeker geen vies gevoel. Het werkte zelfs eerder wat opwindend.

Met vier vingers trok Katelijne haar schaamlippen zachtjes een beetje omhoog richting haar buik en duwde ze wat naar binnen, waarbij ze wat beter in de luier kon kon kijken. “Die ziet er best wel vol uit”, dacht Katelijne.

Voorzichtig kwam Katelijne nu iets met haar lichaam omhoog los van de luier. Ze leunde op haar rechter hand en met haar linker hand trok ze luier nu onder haar billen vandaan.

Ze had de luier nu in haar handen. De luier had een mooie komvormige vorm, nog een beetje in de vorm van zoals ze hem zojuist gedragen had.

Katelijne zag dat de voorkant, en vooral het midden van de luier gevuld was met haar plas. Maar de achterkant waar haar billen en deel van haar rug hadden gezeten, zagen er nog droog en ongebruikt uit.

“Daar had misschien nog best wel een plas ingepast”, dacht Katelijne nu ze dat zo zag.

Katelijne rook de geur van de luier, maar het was allerminst een onaangename geur. Sterker nog, nu ze de luier wat dichter bij haar neus hield was het zelfs wel een erg fijne geur.
De luier voelde best zwaar en nog lekker warm in haar handen aan.

“Eigenlijk best zonde dat ik hem nu heb afgedaan”, dacht Katelijne “daar kan nog best wat bij in... zou ik?”

Katelijne stond op van haar bed, spreidde haar benen wat uit elkaar en duwde de luier weer zo goed als lukte in haar kruis. Katelijne duwde haar benen nu stijf tegen elkaar om de luier op zijn plek te houden, en met haar handen vouwde ze de voorkant van de luier dicht en drukte die tegen haar kruis.
Voorzichtig probeerde Katelijne in deze misschien wel wat onhandige houding een beetje haar blaas te ontspannen en wat plas te laten ontsnappen.

“Dit moet wel gedoseerd gaan, en niet in één keer de volle lading” dacht Katelijne gespannen, en ze perste wat terwijl ze de luier stevig tegen haar kruis aan drukte.

Katelijne kwam er echter al snel achter dat gedoseerd plassen wat moeilijk gaat wanneer je toch best nodig moet plassen. Met een grote druk kwam de straal urine als een enorme vloed op gang, en liep met een sissend plas geluid haar luier in.

Katelijne schrok van het geweld waarmee haar plas haar lichaam verliet, en probeerde terwijl ze de luier nog steviger in haar kruis drukte het plassen te stoppen. Maar dat viel niet mee.

“Shit!, shit!”, dacht Katelijne benauwd, en ze voelde hoe druppels warme plas langs de binnenkant van haar rechterbeen naar beneden liepen.

Het lukte eindelijk het plassen af te knijpen. En om de schade van de lekkage te beperken tilde Katelijne snel haar pyjamabroek, die nog om haar enkels zat, met één hand omhoog terwijl ze met haar andere hand nog steeds haar luier zo goed als mogelijk op zijn plaats probeerde te houden.

Met haar pyjamabroek veegde Katelijne de binnenkant van haar been snel droog, en het leek gelukkig allemaal mee te vallen.

Voorzichtig deed Katelijne haar benen weer wat uit elkaar en haalde de luier tussen haar kruis weg. De luier voelde nu echt zwaar aan, maar tot Katelijne’s verbazing was nog steeds de achterkant van de luier droog en dus niet gevuld.

Katelijne legde de luier open voor haar neer op de grond. En omdat ze, ondanks dat ze geschrokken was van de plas die zo even langs haar been was gelopen, nu best wel opgewonden was geworden van deze hele situatie, besloot ze toch nog een stapje verder te gaan.

Katelijne deed haar pyjamabroek uit, en ze stond nu met ontbloot onderlijf op haar zolderkamertje.

Ze vouwde de luier op de grond goed open en legde deze recht voor haar neer. Vervolgens ging Katelijne gehurkt met haar benen wijd in plas houding zo dicht mogelijk met haar vagina boven de droge achterkant van de luier hangen.

Ze drukte haar hand plat op haar vagina, en met twee vingers spreidde Katelijne haar schaamlippen iets uit elkaar zodat haar plas gaatje goed open kwam te liggen.

In deze houding begon Katelijne voorzichtig weer wat druk uit te oefenen op haar blaas. Doordat de grootste drang van het plassen nu wel weg was getrokken ging het deze keer beter en gecontroleerder.

Katelijne voelde dat het plassen weer op gang begon te komen, en perste geconcentreerd wat harder. Een mooie straaltje plas verliet nu haar plas gaatje. Katelijne probeerde terwijl de plas zachtjes en warm langs haar vingers liep het straaltje zo goed mogelijk in de luier onder haar te richten. Met een zacht sissend geluid plaste Katelijne helemaal uit, en zag ze hoe de luier onder haar de urine opnam en langzaam verzadigder raakte.

Dit gevoel van spanning om zo te plassen op de grond van haar slaapkamer met de luier die onder haar lag was nieuw voor Katelijne, en wond haar echt enorm op.

Nadat de laatste druppeltjes plas in de luier gedruppeld waren kwam Katelijne weer overeind en pakte de volle luier van de grond. Ze veegde haar vingers af aan het nog droge randje van de luier, en vervolgens wreef ze dit deel van de luier ook zachtjes over haar kruis zodat ook haar vagina weer wat afgedroogd werd.

“Wat is dit heerlijk”, zuchtte ze genietend, en rook nog een keer aan de heerlijke geur van de natte luier.

Ze vouwde de luier dicht, en probeerde met behulp van de plakkers er een mooi vierkant pakketje van te maken. Een pakketje zoals ze dat had gezien bij haar tante, hoe ze dat deed bij het dichtvouwen van de gebruikte luier van haar kleine nichtje. En dit lukte heel aardig.

“Zo, en nu zien hoe ik deze weer van mijn slaapkamer af krijg”, dacht Katelijne. “Dat wordt missie nummer twee”, terwijl ze tevreden de dichtgevouwen luier voor haar in haar handen hield.

Katelijne pakte een schoon slipje uit de la en trok deze aan. Haar pyjamabroek was een klein beetje nat geworden, en ze hing deze op de radiator op haar zolderkamer. De dichtgevouwen luier legde ze rechts in de hoek uit het zicht onder bij haar bed.

“Die moet ik morgenvroeg niet vergeten”, dacht ze terwijl ze weer terug in bed ging liggen.

Katelijne knipte het lampje op haar nachtkastje weer uit. Ging op haar buik liggen, en voelde met haar hand naast haar bed op de grond waar de dichtgevouwen luier lag.

Ze aaide zachtjes over het zachte en nog warme plastic van de luier. En terwijl Katelijne dit deed bewoog ze haar heupen wat ritmisch op en neer en wreef ze met haar kruis zachtjes tegen het matras, om nog maar zo lang mogelijk te kunnen blijven genieten van het zalige en warme gevoel wat dit door haar hele lichaam teweeg bracht.


Deze stuk tekst is door Winfield geschreven dus niet door mij heb deze stuk tekst over genomen van het ander forum voor dat het kwijt raakt wat zonden zou zijn
Dus laten we hopen dat hij weer verder gaat
 
Laatst bewerkt:
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Daddy54 Voorstellen deel 2 Voorstellen 8
Den-boy123 Ik ga verhuizen, gratis luiers in een deel komen ophalen Algemeen 10
Thunder2016 Naarste deel-moment-van-een-luier-dragen Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 4
G Fijnste deel/moment van een luier dragen Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 12
A Jongens met een handicap, deel ervaringen. 16+ Board 31
Y De liefde ontdekken (verhaal deel 1) 16+ Verhalen 5
luierjong Tess haar eerste keer (deel 4 (DL 18+) 16+ Board 6
luiernl Mijn meesteres, mama – terug in luiers - deel 2 M 12
luiernl Mijn meesteres, mama – terug in luiers - deel 1 M 4
AB / DL25 DEEL 3 Uitverkoop 18+ artikelen die voorheen in de webshop stonden Vragen & Info Shop 7
AB / DL25 DEEL 2 Uitverkoop 18+ artikelen die voorheen in de webshop stonden Vragen & Info Shop 0
AB / DL25 DEEL 1 Uitverkoop 18+ artikelen die voorheen in de webshop stonden Vragen & Info Shop 0
TedWheel Het wordt tijd dat ik mijn voorliefde voor plasticbroeken met gelijkgestemde deel. Voorstellen 16
A In broek geplast op kamp deel 1 I 1
luierjong Tess haar eerste keer Deel 3 (DL 18+) 16+ Board 4
R Carolien geluierd op Pinkpop (Deel 1 en aangevuld met deel 2) C 14
db93 Amber en Roy 16+ Verhalen 58
D Nog niet klaar Julia & Kevin, **deel 7 toegevoegd 02-01-23** 16+ Verhalen 37
T Iris en Ilse deel 2 16+ Verhalen 12
T Iris en Ilse deel 1 16+ Verhalen 0
Bedplasser91 Nieuw deel "Bedplaskamp" - uiteraard met plasticbroekjes! Plastic broekjes liefhebbers 0
R Nick & Tom **DEEL 3 toegevoegd** 12/6 16+ Verhalen 32
A Axel en Angela 1e deel 16+ Verhalen 6
Little Endy Verhaal Klaar Plotselinge verandering in een groot deel van mijn leven... P 11
katejingle Het Kamp: deel 2 K 133
D Beste vrienden. (23-10-2016) Deel 1 B 0
M De Loodgieter deel 1 16+ Verhalen 7
Pamper86 Mijn eerste verhaal; zuster Kim *Weer een nieuw deel 15 september 2023* 16+ Verhalen 207
K Als je niet eerlijk bent! deel 2 A 26
LBV 1995, volwassen en toch op tiener deel.. moderator talk 3
T De ontlading. NIEUW DEEL O 13
T aprilgrap (deel 1 tot 11) NIEUWE DELEN BESCHIKBAAR A 29
T ///De vakantie.\\\ (DL,TB,AB,16+) Deel 1 t/m 6 V 9
T renate deel 1 Q R 2
T renate deel 2 Q R 0
T renate deel 6 Q R 5
T renate deel 5 Q R 0
T renate deel 4 Q R 0
T renate deel 3 Q R 0
luiergek1 De SM Meesteres Deel 6 (26-07-2012) S 13
scenekid Het Slot [laatste deel:19mei12] S 62
diaperdrenthe Verhaal Klaar Alleen thuis met vakantie ,deel 2(1hoofdstuk) A 3
diaper ed betrapt deel 2 ja nu heb ik echt een probleem Tiener Baby's / Luierliefhebbers 8
luiergek1 de zusjes deel 4 (laatste deel) X Y Z 0
luiergek1 de twee zusjes deel 3 T 1
luiergek1 de twee zusjes deel 2 T 0
luiergek1 de ontdekking deel 3 laatste deel O 0
luiergek1 de ontdekking deel 2 O 1
B Barbara poept haar broek nog altijd helemaal vol ! DEEL 2 + 3 B 6
B Glenda deel 4 en EPILOOG G 5
Similar threads


Bovenaan