Krantenwijk lopen (waar gebeurd)

lezer77

Beginneling
Een jaar of 10 geleden was ik in-between-jobs en het lukte niet zo gemakkelijk om weer aan het werk te komen. Ik besloot toen maar een krantenwijk te nemen, om in elk geval iets te doen te hebben. Mijn moeder, waar ik toen bij inwoonde, ging een weekje op vakantie en dat betekende dat ik weer even luiers kon gaan dragen. Toen het weer tijd was om kranten te gaan lopen besloot ik, lekker ondeugend, ook een luier om te doen. Een kwartier van te voren dronk ik nog even twee glazen water zodat ik vrijwel zeker tijdens het lopen zou moeten plassen.
Ik laadde de helft kranten in de tas en stapte op de fiets. Zoals ik al had gedacht moest ik, toen ik aan het lopen was, nodig plassen. Om de kick compleet te maken keek ik wat om mij heen of ik buurtbewoners zag. Even een praatje maken met voorbijgangers en zonder dat ze het in de gaten hadden mijn luier vol te plassen maakte het natuurlijk veel leuker. Ik kwam inderdaad even met een buurtbewoner in gesprek en plaste daarbij heel erg rustig in mijn luier. 8)
De eerste helft kranten was op, en ik moest terug naar huis om de volgende lading op te halen. Met een warme, natte luier op de fiets zitten was weer een heel aparte ervaring. Tot mijn grote genot voelde ik ineens dat ik ook moest poepen. Zou ik ook dat op straat in mijn luier durven doen? Ik bleef het ophouden en ging verder met waar ik mee bezig was. Terug naar huis, kranten inladen en verder met bezorgen. Bij het lopen van het laatste straatje was de druk behoorlijk opgelopen en het begon zelfs een beetje pijn te doen. Ik wist dat ik eigenlijk geen andere keuze had dan op straat mijn luier vol te poepen. >:D
Nadat ik de laatste krant had bezorgd hield ik het niet meer. Waar ik er anders altijd even speciaal voor moest gaan staan hoefde ik nu geen moeite te doen. Bij iedere stap richting mijn fiets gleed de zachte warme brei mijn lichaam uit en mijn luier vulde zich. Eenmaal klaar had ik pas door hoe vol hij zat. En dat terwijl ik over straat liep! Toen ik op de fiets stapte verspreidde de poepvulling zich verder door mijn hele luier. De zon was doorgebroken en en waren inmiddels aardig wat mensen op de been. Ze moesten eens weten dat ik in een volgepoepte luier op mijn fiets zat. bahbah
Thuis aangekomen heb ik nog een uurtje nagenoten en ben daarna onder de douche gestapt. De luier verdween ingepakt in een publieke afvalbak, op een plek waar ik niet zo vaak langs kwam.
Een eenmalige, unieke ervaring. Ik hoop dat jullie van het lezen van mijn belevenis genoten hebben.


cheers,
lezer77


update 15 maart '15: hier en daar wat zinnen aangepast en toegevoegd om het wat mooier te maken
 

william824

Nieuw lid
Re: Krantenwijk lopen (waargebeurd)

Heel leuk verhaal! Ik vind het ook spannend als je in een winkel gewoon met iemand staat te praten, je ondertussen plast. Poepen op straat of in een winkel heb ik nog niet gedaan. Ik ga het zeker eens proberen.
 

jawi

Nieuw lid
Re: Krantenwijk lopen (waargebeurd)

Heerlijk spannend en best g... 8) Ervaring die je niet snel vergeet . William 825 ook wij oudere luier dragers vinden dat fijn . Gr Jawi
 

Diaperado

Ik poep en plas graag lekker in mijn luier
Lijkt mij ook kicken, buiten in je broek poepen. Lijkt me ook lekker g... om met een broek vol kaka op de fiets te zitten en over straat te gaan.
 
Bovenaan