Logeren bij Oma

Luierikl

Superlid
— deel 8 —



Ze tilde me van haar schoot af en pakte mijn hand vast om me mee te nemen naar de badkamer. Mijn pyjama lag nog op oma haar bed van vanochtend. In de badkamer ging ze voor mij door haar knieën en trok mijn romper open. Ze deed hem om hoog en trok hem over mijn hoofd uit. In de spiegel zag ik mezelf in een natte luier staan. Het beeld in de spiegel gaf me een warm gevoel en ik merkte dat ik steeds meer van mijn luierkontje ging houden. Nicky trok de plakkers los en haalde de natte luier tussen mijn benen vandaan. Ik schrok van een tikje op mijn blote bil. Kom eens uit dromenland grote jongen, tijd voor je douche. Ik kwam uit mijn spiegelbeeld en stapte onder de douche, de douche deur dicht en ik voelde het warme water over mijn lichaam gaan. Nicky stapte de badkamer uit en kwam paar minuten later weer te voor schijn. Ze pakte een washandje uit de kast en stond klaar om me te wassen als een kleuter zag ik. Ze deed de douche deur open en vroeg me dichterbij te komen staan. Heel zacht en verzorgend ging de wasmand over mijn hele lijf, waarbij de plek waar de luier steeds zat een extra zeep beurt kreeg. Ik mocht nog even afspoelen en daarna moest ik de douche uitdoen. Met een grote handdoek stond ze klaar. Ze sloeg de handdoek om me heen en droogde me heerlijk af. Wat was haar aandacht enorm fijn. Kom maar, doen we op bed even je luier om. Ik klom op bed en ging braaf liggen. Ze deed net zoals de vorige keer de luier weer zo fijn om. Slaapt deze stoere jongen met of zonder romper? Ik viel stil, ik had ze nog maar net. Zonder graag zei ik als of ik dat al jaren doe.



Ze trok mijn pyjamabroek en shirt aan. Ga maar weer naar de bank, ruim ik het hier even op. Op mijn blote voeten liep ik terug naar de bank. Ik ging zitten en voelde even aan mijn luier, wat was ik toch aan het genieten. Het fijne gevoel, de fijne verzorging. Nicky zag mijn hand over de luier gaan maar deed als er niks aan de hand was. Ze zette twee grote glazen limonade neer en een schaaltje met chips. En kroop naast me op de bank. Met een kleine twijfel vroeg ik of ik weer op haar schoot mocht. Tuurlijk, lieve jongetjes mogen dat altijd. En ik klom op haar schoot. Ze vouwde haar armen om me heen en liet haar hand op mijn luier liggen. Ik genoot enorm. Ze voerde me steeds chips en gaf regelmatig het glas limonade aan. Alles wat op tv was ging een soort van langs me heen. Volgens mij is het tijd voor dromenland meneertje. Ik schrok soort van wakker en knikte. Ze nam me mee om nog even te tandenpoetsen. Als een kleuter werden mijn tanden gepoetst zonder zelf ook maar wat te hoeven doen.



Boven kroop ik in bed. Nicky kwam naast me zitten. Hoe is het met je luier, en haar hand kneep in mijn luier, het voelde zo fijn dat ik mijn benen iets meer spreiden. Ohw, jij komt de nacht wel door. En haar hand ging er weer weg. Ze sloeg de deken over me heen en gaf me een dikke kus op mijn wang. Bedankt voor de leuke dag, ik zie je morgen weer. Morgen dacht ik, ik keek er nu al naar uit!



Ik was vroeg wakker, het was licht maar de klok gaf nog maar 6.00 uur aan. Waarom ben ik nu al wakker dan vroeg ik mezelf af. Ik draaide me om en voelde ineens dat het gek voelde. Ik deed mijn hand onder de deken en voelde dat mijn pyjamabroek nat was. Uit schrik trok ik snel de deken weg. Duidelijk was te zien dat het bed een natte vlek had en mijn pyjamabroek ook. Ik kroop er snel uit en met mijn natte pyjama liep ik de trap af. Zachtjes deed ik de deur van de slaapkamer van oma open. Oma, oma zei ik zachtjes. Wat is er schat. Mijn bed en pyjama zijn nat. Ohw schatje. En oma kwam overeind. Kom, doen we het snel uit. In de naastgelegen badkamer trok oma alles uit. De luier was duidelijk overvol en plofte hard op de vloer. Oma haalde vlug een washandje over mijn onderlichaam en zei, kruip maar in mijn bed. Pak ik even een luier voor je. Ik kroop naakt in oma haar bed onder de deken. Ze was snel terug en trok de deken even aan de kant. Deed me een luier om en kroop naast me. En trok me tegen haar aan. Gaf me een kus op mijn hoofd en zei. Wat ben je toch een onwijs lekker ventje. Mijn ogen dommelde weer wat dicht...
 

Luierikl

Superlid
— deel 9 —



Langzaam werd ik weer wat wakker. Ik lag nog steeds tegen oma aan, ze had haar arm om me heen en haar hand lag op mijn luierkontje. Goedemorgen jongen zei ze lief. Ik had nog kleine oogjes en lag heerlijk tegen haar aan met mijn hoofd tegen haar borst. Haar hand wreef nu zachtjes over mijn luier heen en het voelde weer enorm fijn. Ze zag me genieten en plaagde een beetje, ohw vind dit kleine jongetje het fijn om bij oma te liggen en ze begon me nu zachtjes te kietelen. Ik probeerde nu weg te rollen maar kreeg de kans niet. Een beetje stoeiend waren we in bed elkaar aan het kietelen tot dat oma had besloten dat ik de winnaar was. Tijd voor een ontbijtje. Oma stapte uit bed en slofte in haar pyjama naar de keuken, ik volgde haar in alleen mijn luier. Ik had maar 2 uurtjes in deze luier geslapen, maar toch had ik er ongemerkt in geplast hij was duidelijk dikker tussen mijn benen en ook niet meer zo mooi wit. Oma had de tafel gedekt. Heb je het niet koud zo lieverd. Een klein beetje. Oma liep naar boven en kwam terug met een shirt. Ze trok hem me aan. Duidelijk piepte mijn luier er onderuit. Tijdens het ontbijt hoorde je bij de bewegingen die ik maakte duidelijk de luier kraken. Ik baalde dat deze vakantie alweer zo snel ging, wat was het hier fijn, vertroeteld worden, luier om en als het de normaalste zaak was verschoond worden. Oma zag me even wat triester kijken. Wat is er schat, je kijkt ineens wat triest. Oma ik vind het hier zo fijn maar de dagen gaan zo snel. Ohw lieverd, maar we gaan er nog een paar enorm leuke dagen van maken, en we spreken na de vakantie gewoon wat vaker af! Ik begon al weer meer te glimmen.



Het ontbijt zat erin, ga jij even spelen, ga ik douchen en roep ik als jij zo bent. Ik vond het prima. Ik ging terug naar de Lego en ging heerlijk verder met het bouwen aan het dorp dat ik steeds verder uitbouwde. Liggend op mijn buik liet ik nog een plasje lopen, als of ik altijd al gedaan had. Oma kwam even later kijken en was trots op mijn Lego dorp, maar nu moest ik toch even onder de douche. In de badkamer werd ik weer zorgvuldig uitgekleed en werd de natte luier tussen mijn benen weg gehaald. Ik werd grondig gewassen door oma en ze droogde me weer heerlijk af. Ze sloeg de handdoek om me heen. Ik heb nog geen kleren gepakt, kleden we boven even aan. Met de omgeslagen handdoek liepen we naar boven, waar duidelijker geur van mijn natte bed te ruiken was.



Ga maar even op de grond liggen lieverd. Oma pakte dit keer de luiers die we los van de drogist gekregen hadden. Ze tilde mijn benen op en ik lande weer op een zachte luier. Mijn piemeltje werd weer naar beneden gericht en snel plakte oma de luier dicht. Haar vinger deden de randjes in mijn liezen goed. En ze wreef een keer over de luier. Zo kan jij er weer eventjes tegen. Ze hielp me overeind. Ze trok daarna meteen wat ik dacht een shirt over mijn hoofd, maar toen ze hem naar beneden deed was het duidelijk een romper. Eentje met sterretjes, ze drukte de knoopjes dicht tegen mijn luier en hield nu een korte broek open zodat ik erin kon stappen. Zo zijn we klaar, anders heb je het te warm ben ik bang. Oma haalde nu meteen mijn bed af en haalde zelfs het matras van bed. Help je me even deze naar beneden brengen, kan die mooi drogen in de zon. Met een rood hoofd hielp ik met veel moeite de matras de trap af en via de voordeur legde we hem in de achtertuin in de zon. Ik voelde duidelijk dat deze luiers wat dikker waren en ook zeker meer kraakte. Maar hij zat wel heerlijk. Oma zette de wasmachine aan en ik ging in de zon zitten. In de verte zag ik een meisje fietsen met een rugtas en zat verder het uitzicht te ontdekken. Oma kwam erbij zitten en had een kopje koffie en een glas limonade meegenomen. Goedemorgen lieverds, hoorde we en Nicky kwam om de hoek met haar fiets en rugtas. Goedemorgen zei oma terug. Ze zette haar fiets weg en kwam naar mij toe. Dag stoere man, wat zie jij er weer leuk uit vandaag. Ik begon te blozen. Nicky kwam erbij zitten en vertelde weer zin te hebben in vandaag. Vertel jij dan maar wat we gaan doen. We gaan naar het strand! Ik zei meteen wauw wat leuk! Dus we moeten zo nog even wat spulletjes pakken en dan rijden we daar heen. Super leuk! Oma gaf me de opdracht om in de schuur even te zoeken naar schepjes. In de schuur lagen een hoop spullen, maar gelukkig lagen onder in de kast twee kleine schepjes. Toen ik terug kwam, had oma al een grote tas vol spullen gedaan.

Had jij geen zwembroek bij je, vroeg ze aan mij. Weet ik niet oma, mama heeft mijn tas gepakt. Dan moeten we daar maar even kijken denk ik naar een zwembroekje. Nicky deed haar rugtas en de grote tas van oma in de auto en met het kleine autootje reden we snel weg. Ik achterin en de dames voorin. Ik staarde naar buiten.



Het autootje stond geparkeerd en met zn drieën liepen we het duinpad af. Ineens voelde ik me ongemakkelijk het werd drukker en ineens maakte ik me zorgen of niet iedereen duidelijk mijn dikke luierkont zag. Nicky gaf me een hand en trok me een beetje mee. Bij de strandtent huurde oma 2 stoelen en daar plofte we neer. Nicky deed haar jurkje uit en had slim haar bikini eronderaan. Ze was nu nog knapper dan vanochtend. Oma ging zich omkleden in het hokje terwijl ik nog in mijn romper en korte broek stond. Oma was nu in haar badpak en kwam terug. Ze hebben hier geen zwembroeken te koop. Chris, zullen we je romper uitdoen en je korte broek even alleen aan doen. Met grote twijfel knikte ik ja. Daar te plekken ging mijn korte broek uit en klikte oma de romper los. Ineens stond ik in alleen een luier op het strand. Angstig om me heen kijkend. De meeste mensen keken de andere kant op. Oma trok de korte broek er weer over. De randjes kwamen te voorschijn, maar dit was beter dan alleen een luier.



Nicky daagde me nu uit voor een zandkasteel, voor de stoelen begonnen we te graven. Oma regelde wat drinken ondertussen. Ik ging snel aan de slag, ineens voelde ik druk, maar al snel had ik door wat er was. Ik stopte heel even met graven en gaf toe aan de druk. Ik voelde dat ik moest poepen en al snel was ik als een peuter mijn luier aan het vol poepen. Het ging al veel makkelijker dan de eerste keer. Ik voelde het een weg zoeken. En ging daarna weer door met graven om maar niet te verliezen van Nicky. Oma kwam terug met drankjes en wilde graag een wedstrijd pauze. Komen jullie even. Naast haar zittend zei Nicky. Volgens mij heeft dit jongetje een schone luier nodig. Ik schrok en werd rood. Nicky voelde aan mijn billen en zei, ik weet het zeker, kleine stinkerd, giebelde ze. Doen we dat zo eventjes, eerst even drinken. Ineens kwam de angst, op het strand verschoond worden...
 

Luierikl

Superlid
— deel 10 —



Het glas drinken ging er goed in. Nicky zei vlug, zal ik deze jongen even verschonen kijkend naar mijn oma. Ohw graag zei oma en ging pakte uit de tas een schone luier en pak doekjes. Ik bleef beetje bang stil. Nicky pakte me hand en nam me mee de strandtent in. Iedereen kon duidelijk zien dat ze in de andere hand een luier en doekjes vast had. Het was geen geheim meer dat ik een luier droeg. In de strandtent liepen we naar binnen. Een meisje van de bediening kwam naar ons toe. Kan ik jullie helpen. Nicky zei dat we van hun strandstoelen genoten en of ze een verschoonplek hadden. Het meisje keek mij aan en had een verontwaardigde blik. Daarna sprong ze terug in haar vriendelijke houding en vertelde Nicky dat er op de dames toiletten een verschoonplek was. En wees de richting op. In de toiletten stond nog een andere moeder een jongetje te verschonen, stuk jonger dan ik en ik liep nu toch wel enorm rood aan. De moeder zag Nicky met de luier en doekjes staan. Ik ben bijna klaar met deze zei ze lief. Doe maar rustig aan hoor zei Nicky, we hebben de tijd. Het blijft lastig soms jongetjes uit de luiers te krijgen hè. Nicky beantwoorde met ja maar legde ook uit dat er iets medisch was waardoor de moeder meteen meer respect kreeg. Ze had ondertussen haar kleuter van het verschoonkussen gehaald en in alleen een shirt en z’n luier op de grond gezet. Zo wij kunnen weer naar buiten. Fijne dag nog.

Nicky pakte me op en zette me nu op het kussen neer. Ga maar liggen schatje, ga ik je even een schone broek geven. Ik ging liggen en voelde de poep zich verder verspreiden. Nicky maakte mijn knoop los en haalde de korte broek onder me verdaan. Ze keek erin en zei sorry knul, ik had je eerder moeten verschonen het zit ook naast je luier en zelfs in je broek. Ik werd knal rood en schaamde me nu wel heel erg. En in mezelf baalde ik enorm van mijn actie. De plakkers hoorde ik los gaan en de lucht kwam me tegemoet. Ze haalde de luier nog een keer langs mijn billen en haalde hem weg terwijl ze mijn benen in de lucht hield. Ik voelde de doekjes steeds over me heen gaan. Het moest wel echt een zooitje zijn want zo lang duurde het normaal nooit. Toen liet Nicky mijn benen los en gooide ze de dikke opgerolde luier weg. Ze kwam weer naast me staan. Zo schat nu de luier weer aan. Ik voelde de luier onder me komen en merkte meteen hoe fijn dat weer voelde. Ze plakte hem dicht en hielp me overeind. Blijf maar even zitten. Nicky liep met mijn korte broek naar de wastafel en begon hem uit te spoelen. Ik zat daar in alleen een luier. Oma had de dikke versie meegenomen, dus in de spiegel zag ik duidelijk hoe dik mijn luierkont was. Nicky hield ermee op. Ze tilde me van het kussen naar de grond. Pakte de doekjes en hield deze samen met mijn vieze broek vast, om mij met haar andere hand weer mee te nemen. In alleen een luier deze keer. Ik probeerde me een beetje te verschuilen achter haar, maar het leek wel alsof iedereen nu naar me keek. De tranen kwamen nu wel in mijn ogen te staan. En toen we weer bij oma waren kwam de angst er even uit. Nicky vertelde wat er aan de hand was terwijl oma me knuffelde en vertelde dat er niks erg was. Ik hoefde me echt niet te schamen, er zijn heus nog meer kindjes met een luier. Ik werd iets rustiger maar kalm was ik nog niet.



Nicky probeerde me eruit te halen, door nog even te zeggen hoe stoer ze me vind. En ze wel vaker jongetjes in een luier zag. Ik ging even in de stoel zitten en ging even om me heen staren. Nicky aaide me door mijn haar en ik werd er enorm rustig van. Zo rustig dat ik weg dommelde.



Ik voelde een kus op mijn voorhoofd, schatje weer even wakker worden. Nicky haar stem herkende ik meteen. We gaan een broodje halen, wat wil jij? Ik keek even om me heen, het strand was nog voller geworden. Uhm.. tosti ofzo was het enige wat ik even kon verzinnen. Nicky liep weg en oma kwam bij me zitten. Rustig maar kereltje, je hoeft je voor mij nergens voor te schamen. En de meeste mensen weten toch niet hoe oud je bent, kijk daar loopt ook een jongetje met alleen een luier. Oma wees een oude kleuter aan bij de zee. Na het broodje gaan we naar huis, dan hoef je je nergens voor te schamen meer. Nicky vind je een super stoere kerel, dus geen zorgen hè! Ik ging wat verzitten en merkte ineens dat mijn luier niet meer droog was. Had ik nu weer in mijn slaap geplast. Ik zei er maar even niks over. Nicky kwam alweer terug met 3 broodjes en flesjes water onder haar arm geklemd. We dronken en aten het gezellig op.



Oma sloeg een handdoek om me heen, hier heb je een beetje bescherming als we naar de auto lopen. Oma met de tas en Nicky met haar rugtas. Ik sloeg de handdoek om me heen en liep mee naar de auto. Snel kroop ik achterin oma haar auto. Oma had haar jurk weer aan, Nicky ging gewoon mee in haar bikini. De terug rit duurde een stuk langer dan heen. Als of het normaal was liet ik mijn plas ook gewoon lopen. Ik voelde de luier warm worden en dikker. Wat ga ik dit missen dacht ik, de week vloog immers voorbij.



Zo we zijn er! Oma en Nicky pakte de auto uit en lopen naar de achtertuin. Nicky gooide haar rugzak af en sprong zo in het zwembad. Met een duidelijk gil, koude water dat haar zo afkoelde. Oma en ik lachte hard. Nicky kwam er snel uit, kwam op ons af... beetje lachen zei ze. En ze pakte me op en tilde me naar het zwembad. Nee riep ik hard maar toen was het plons... en Nicky sprong er weer opnieuw in. Ohw wat fijn.. even afkoelen. Elkaar nat spetterend hadden we lol.

Ik had de luier nog om, die zwelde op als een mega luier. Oma sprong er nu ook in. Ze zag mijn luier. Maakte hem los en gooide hem uit het zwembad. Oma zei, we kennen je toch al naakt. Alleen niet plassen nu hè. Nicky tilde me op en gooide me de lucht in waardoor ik als een bommetje in het zwembad weer kwam. Wat een plezier hadden we weer. Oma ging er weer uit. Wij bleven nog even lekker zwemmen. Nicky ging zitten en ging naast haar zitten. Ik keek nog even naar haar lichaam, wat was ze toch mooi. Zonder te denken gaf ik haar een kus op haar wang. Omdat je lief bent zei ik. Ze gaf me een kus terug, omdat jij ook lief bent. En haar hand ging over mijn bil heen. Het voelde als of ik ineens vloog. Na nog wat geklier was het wel tijd om op te drogen. We klommen eruit en oma droogde me af. Nicky ging gewoon even zo op haar handdoek liggen. Ik ging maar even naast haar liggen. Oma kwam naast me zitten met een luier in haar hand. Hup even een luier om, we willen geen ongelukjes, zei ze met een knipoog. Ik moest het spel natuurlijk mee spelen. Daar lag ik naast Nicky met alleen een luier in de zon. Hopend op nog een paar mooie dagen hier.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
B Nog niet klaar weer logeren bij mijn tante W 24
M Nachtje bij Daddy logeren N 6
H Logeren bij oom en tante L 10
Y Logeren bij Sven L 3
J Logeren bij mijn grote zus. Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 7
S Logeren bij tante Kiara L 32
K Logeren bij Tim L 3
DL_Michel Logeren bij Simone L 6
Little Endy Verhaal Klaar Logeren in een landhuis dat ik niet ken L 3
W logeren L 14
J logeren L 15
P logeren in oma's huis L 16
DL_Michel Logeren L 5
DL_Michel Jolanda komt logeren J 5
Z in luier gepoept en geplast bij A Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 4
D tips bij de start van een DD/lg relatie? Algemeen 10
M kijken bij de luierafdeling Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 34
Bam-Bi Ben jij vroeger ook bij “oppasmama” geweest? Algemeen 30
T Wonen bij tante ABDL Luierverhalen 3
J Vreeswijk bij kaarslicht Kalender 3
Diaperloverfrom2001 Ik zoek raad: ik heb een relatie, beide wonen we nog bij onze ouders, maar ik ben DL Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 10
C Verschonen bij vrienden of familie ? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 32
C Bij de zussen... 16+ Verhalen 4
Luier-Slaafje Favoriete betaalmethode bij een feestje/bijeenkomst Polls 37
Bedplasser91 Tokio Hotel zanger draagt luier bij de tandarts Pub 7
Tkb natte onderbroek bij denken aan ABDL/luiers/baby dingen 16+ Board 0
FairryNL Sinds ik ABDL herken bij mezelf zijn mijn grootste persoonlijke prestaties: Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 11
K Zomerreces bij het verhalen schrijven? 16+ Verhalen 8
D Hulp luiers anoniem kopen wonend bij ouders Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 21
Benjamin Button Vandaag bij Kruitvat Pub 1
DiaperLuw VAT number bij diaper minister Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 6
J Bestellen bij etsy Algemeen 5
luierfan Bij wie mag ik in mijn luier rondlopen? Contact advertenties 8
Bam-Bi Ab dl dagje bij mij thuis Pub 20
André Adult Baby Bij de Tandarts een behandeling krijgen met alleen een luier om in de stoel. Contact advertenties 13
V Luiers lekken altijd bij mij. Algemeen 16
Luierliefhebber Brent weten jullie hoe ze dat doen bij abporno Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 11
H Woon nog bij mijn ouders Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
B Therapist zegt dagboek bij te houden, werkt averechts? 16+ Board 15
PB'tje Ook DL bij de hoger opgeleiden ? Polls 79
Luierliefhebber Brent bwaar strooi je bij gebreuk van talkpoeder en hoeveel Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 0
DiaperLuw Retourneren bij ABDL clubshop Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 4
luierdrager16 Hulp gezocht over hoe jullie luiers besteld hebben bij zorg verzekeraar Pub 3
Luierliefhebber Brent hoe is het verlangen naar luiers bij jullie ontstaan ? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 19
Mommy Maaike Sessie bij mama sarah Contact advertenties 5
Alicha Wat zijn bij jou de eerste onbewuste tekenen van een volgende AB periode? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 0
T Iemand ervaring met incomateriaal halen bij apotheek? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 53
André Adult Baby Bij de tandarts in een luier. B 11
D Filteren op onderwerp bij nieuwe berichten (en eventueel elders) Ideeën Bus 5
F Vrienden gezocht, dicht bij flevoland Contact advertenties 7
Similar threads


















































Bovenaan