Luierplannen lopen uit de hand

Joopluier

Nieuw lid
Luierplannen lopen uit de hand!

Dit verhaal is 100% verzonnen. Namen, bedrijven en gebeurtenissen hebben niets te maken met bedrijven, namen en gebeurtenissen in de werkelijke wereld.

Een onverwachte vergadering

Het gebeurde regelmatig dat het hoofd van Commerciële innovatie van Kimberly &Clark naar het hoofdkantoor in de VS geroepen werd. Dus Pieter de Geer keek niet echt op toen hij weer een uitnodiging kreeg. Dit keer kreeg hij de melding via zijn volledig encrypted telefoon verbinding. Op de speciale telefoon verscheen eerst de melding: TOP GEHEIM en daarna de uitnodiging voor de besloten directie bijeenkomst in een speciaal gebouw aan de rand van New York. Het gebouw was speciaal voor KC gebouwd en voorzien van de beste bescherming tegen afluisteren en hacken.

Met zijn lange regenjas over zijn arm liep Pieter naast Wouter de Boer de zwaar beveiligde locatie, die onder het personeel de bijnaam de bunker had gekregen, binnen.

“Wat zouden ze nu weer bedacht hebben voor ons?” vroeg Wouter vrolijk.

“Speculeren heeft geen zin, we komen het zo wel te weten.” Pieter was altijd zakelijk en praktisch. Alles wat hij deed moest in het teken van het bedrijf staan. Nooit mocht hij, of een van zijn collega’s in zijn buurt een grap maken of onnodige vragen stellen. Alleen tegen Wouter durfde hij niet in te gaan. Wouter de Boer was de beste viroloog en genetisch manipulator (zoals hij zich zelf graag noemde) ter wereld. Kimberly-Clark had hem drie jaar geleden in dienst genomen, toen de omzet van Huggies en Depend drastisch begon terug te lopen. Zijn werkzaamheden vonden plaats in het Manhattan gebouw, waar de top geheime producten werden ontwikkeld.

Samen liepen ze naar de vergaderzaal in het hard van de bunker. Nadat hun telefoon was uitgezet en door een medewerker aan de balie was gecontroleerd en in een speciale metalen doos gedaan. De Doos ging op slot en ze mochten hem daarna in hun locker plaatsen, samen met alle andere metalen voorwerpen die ze bijzig hadden.

Samen stapte ze in de lift die ze naar de kelder bracht, een ruimte 10 meter onder de grond, en afgesloten met diverse afweer zodat radio stralen niet de vergaderruimte in of uit konden gaan. Toen ze de lift uitstapten werden ze opnieuw gecontroleerd op metalen voorwerpen en op afluister apparatuur.

Eindelijk kwamen ze in de vergader ruimte. 5 comfortabele stoelen stonden al klaar. Ga zitten heren, sprak de donkere man aan het hoofd van de tafel. Het wachten is nu alleen nog op Hugo, onze product deskundige, dan kunnen we beginnen.

Een minuut later kwam een jongensachtige man de kamer binnen. Zij blonde krullen en helder blauwe ogen maakte hem een vrolijke kwajongen om te zien, maar in werkelijkheid was hij een pitbull die niet losliet als hij je eenmaal bij de strot had.

De deur werd gesloten door Mary, de directie secretaresse die bij iedere vergadering aanwezig was. Een schalks knipoogje kreeg Wouter van de bloed mooie vrouw. Iedereen wist dat ze niet voor haar IQ getal was aangenomen maar de getallen die haar lichaam het beste beschreven.

Met een somber gezicht keek Maurice the Walt de tafel rond. “Heren ik hoef u niet te vertellen dat onze luier afdeling er niet al te goed voor staat.” Hij viel zoals meestal met de deur in huis. Niemand was verbaast. Sinds de farmaceutische industrie incontinentie als een winstgevende aandoening zag en dus steeds meer en duurdere medicijnen ging produceren daalde de verkoop van incontinentie materiaal aanzienlijk. En ook de leeftijd waarop kinderen zindelijk werden werd steeds lager. Rond hun achttiende maand waren de meeste kinderen al zindelijk, dankzij door de overheid gesponsorde campagnes die allerlei zindelijkheidstrainingen aanbevolen.

“Ik heb een verontrustende mededeling heren! Procter& Gamble heeft al besloten hun activiteiten in luier en incontinentie materiaal te staken.”

“WAT?” riep Hugo, “Verdwijnt Pampers van de markt?”

“Het ziet er naar uit van wel.” Iedereen was doodstil. De grootste fabrikant van baby luiers staakt haar activiteiten? Dat was slecht nieuws. We weten allemaal van die rechtzaak vorig jaar, waarbij een kind zijn incontinentie toeschreef aan de pamper luiers die hij in het verleden gedragen had, dat heeft P&G veel geld gekost, ookal hebben ze uiteindelijk gewonnen.” Zei Pieter. ”Nu die vreselijke mensen van Greenpeace ook nog eens overal lobbyen om wegwerp luiers te verbieden zien zij er geen heil meer in om luiers te blijven te produceren.” Zei Maurice zachtjes.

Iedereen begon door elkaar te praten. Eerst leek het een uitgelezen kans om de inkomsten van Pampers over te nemen, maar al snel werd het duidelijk dat de bijl wel eens voor iedereen kon vallen.

“Heren, we moeten proberen het tij te keren. We moeten met elkaar wegen gaan vinden om te bewijzen dat wegwerp luiers beter voor het milieu zijn dan katoenen luiers. Ideeën graag heren.”. Maurice keek hoopvol de tafel rond.

Pieter stond op en keek in zijn handen. “Om te beginnen kunnen we de teelt van katoen aanwijzen als een grote vervuiler, ze gebruiken veel pesticiden en kunstmest. Daarnaast worden hun gewassen door genetisch manipulatie verbeterd, we kunnen een Frankenstein campagne starten die deze factoren belicht.
Daarnaast moeten we de productie bossen voor het hout dat we gebruiken in onze producten als zeer milieu vriendlelijk bestempelen.
Tegelijkertijd kunnen we onderzoeken bedenken die aantonen dat kinderen in katoenen luiers vaker ziek zijn door bacteriële infecties veroorzaakt door de luiers en dat zij daardoor meer ongezonde en milieu vervuilende medicijnen nodig hebben. Uiteraard moet dit alles gebeuren onder een dekmantel van bezorgde burgers en (door ons gesponsorde) milieu organisaties.”

Tevreden keek Maurice zijn hoofd commerciële innovatie aan. Dit is waarom hij hem in dienst had genomen. Een snelle denker die direct alle aspecten van een campagne overzag. Daarnaast was hij ook nog eens de bedenker van veel nieuwe producten en de marketing die er bij hoorde. Ook deze keer liet hij zich van zijn beste kanten zien, want hij vervolgde met:

“Verder moeten we luiers gaan promoten op plekken waar we tot op heden nog geen aandacht aan gegeven hebben. Zoals luiers tijdens lange vliegtochten, tijdens het werk (minder toilet bezoek=hogere productiviteit). Voor kinderen die vaak naar de WC moeten en nog wel eens een ongelukje hebben (het scheelt veel tijd en ergernis als uw zoon een luier van ons draagt tijdens bezoekjes aan Opa en Oma, tijdens lange auto ritten etc. etc.)”

“Maar hoe denk je mensen zover te krijgen dat ze luiers gaan dragen, of hun kinderen luiers om gaan doen? De stemming is juist tegen luiers, mensen moeten genezen worden van hun incontinentie, kinderen moeten steeds jonger zindelijk worden en alles om het milieu te sparen!.” Deze opmerking werd geplaatst door de directie secretaresse, die niemand dorst tegen te spreken omdat zij met de baas getrouwd was.

“We moeten een campagne starten die in het onbewuste van de mensen plaatst dat luiers cool zijn, dat je er pas echt bij hoort als je een luier draagt. Weet je nog de DryNites campagne uit de jaren negentig? Die campagne haalde het bedplassen uit de taboe sfeer en zorgde er voor dat we markteider werden in de categorie pyjama broekjes. We zorgden er voor ze geen luiers te noemen, luiers zijn domme dingen voor baby’s. Pyjama broekjes draagt iedereen. Uiteindelijk hebben we het zover geschopt dat het aantal bedplassers toenam, er was immers een acceptabele oplossing? En omdat het bedplassen geen taboe meer was deden kinderen en ouders ook minder hun best om zindelijk te worden.”

“Nu is het onze taak om een campagne te starten waarbij oudere kinderen in films, op de TV en in YouTube vertelsels onze luiers dragen. Eerst niet direct zichtbaar, maar later juist wel. Later kan een stukje van de luier uitsteken of kan de drager vragen om verschoond te worden. ”Als kinderen stoere leeftijdsgenootjes in luiers zien dan wordt het voor hun ook makkelijker om ze te accepteren. Zodra de acceptatie graad is opgehoogd starten we de campagne om de kinderen ook daadwerkelijk af en toe een luier te laten dragen. Daarna is het een peulenschil om ze vaak en daarna altijd een luier om te laten hebben.”

“Volwassenen kunnen we het beste aanspreken via speciale websites, voor volwassen baby’s en luier liefhebbers. Maar natuurlijk ook weer via programma’s waarin we laten zien hoe fijn deze mensen hun luier hobby vinden. Een voorzichtig advies om het eens te proberen volgt en het aantal verkochte luiers zal weer stijgen, zeker als we ze ook nog eens modeleren naar onze baby Huggies.”

“Ik vind het allemaal een erg goed doordacht plan. Alleen zal de omschakeling naar luiers niet zo snel verlopen, het is een proces van vele Jaren!”

“En wat had jij dan als idee Wouter?”

Als we een virus ontwikkelen dat de zenuwen rond de blaas aantast, waardoor de mensen de controle over de blaas kwijt raken en in hun broek gaan plassen dan zullen we snel veel meer omzet genereren.”

Pieter dacht snel na en zei toen: “Hoe lang denk je nodig te hebben om zo’n virus te ontwikkelen?”

“Ongeveer anderhalf tot twee jaar!” was het snelle antwoord.

“OK dan stel ik voor om de ontwikkeling van het virus met de hoogste prioriteit te starten. Tegelijkertijd moet mijn campagne gestart worden, zodat als de publieke opinie openstaat voor hat gebruik van luiers zodra de “epidemie” uitbreekt.“

De secretaresse stak haar hand op, ten teken dat ze wat wilde zeggen. “Is het moreel wel verantwoord om mensen ziek t maken om onze omzet te verhogen? Is dit werkelijk de weg die we willen gaan?”

Iedereen in de ruimte begon te praten en al snel werd de vergadering beëindigd met de mededeling dat Wouter zou beginnen met het creëren van het virus, Pieter zijn campagne zou starten en Mary een onderzoek zou doen naar de morele consequenties van de ingezette weg. Iedereen wist dat het laatste onderzoek alleen was geaccepteerd om Mary rustig te houden en haar prestaties in bed niet nadelig te beïnvloeden.
 

Joopluier

Nieuw lid
Ridder Roeland

Joseph de Geer lag languit op de grond voor de bank. Zijn hoofd in zijn handen. Zoals iedere avond keek hij naar zijn favoriete televisie serie, Ridder Roeland. Het was een ongeloofwaardig verhaal over een kasteel, dat compleet met koning, ridders, jonkvrouwen en lijfeigenen uit het verleden naar het heden was verplaats. De ridders hielden hun oude gebruiken, kleding en verhalen in ere, maar maakte wel regelmatig gebruik van moderne middelen. Op hun paarden konden ze de weg vinden dankzij Google Maps, ze kochten moderne limonade (waarvoor de fabrikant gigantische bedragen betaalden om hun naam maar in beeld te krijgen).

De belangrijkste persoon in het verhaal was de jongen van 11 jaar, die ridder Roeland werd genoemd, alhoewel hij nog geen ridder was. De serie volgde de dappere jongen tijdens zijn opleiding tot ridder. Het programma was al een paar jaar op de televisie en erg populair bij Joseph en zijn vrienden. Niemand wilde ook maar één aflevering missen!

De laatste tijd vertoonden de strakke maillots van de dappere jongen een vreemde bolling, maar niemand trok zich er iets van aan. De avonturen was waar het om ging. Vandaag had Roeland een draak verslagen die het dorp terroriseerde. Toen hij voor de koning knielde stak een stukje van een luier boven zijn maillot uit.

De volgende dag op school werd het programma druk van commentaar voorzien onder de kinderen van de school waar Joseph naar toe ging. Ieder detail werd uitgebreid besproken, de draak, de bange dames in het dorp, de dappere daden van Roeland en natuurlijk hoe de draak uiteindelijk werd overwonnen. Niemand had het over de luier die toch duidelijk in beeld was geweest. Niemand kon het iets schelen. Het ging om de dappere jongen in het verhaal

De dagen gingen voorbij. Iedere keer kon je de contouren van de luier onder de maillot van de koene page zien. Iedere keer als de jongen aan het einde van de aflevering voor de koning knielde kon je de luier zien. Iedere keer werd het vreemde kledingstuk beter zichtbaar.

Uiteindelijk begonnen de jongens op school over de luier te praten. Waarom zou de held van het verhaal een luier dragen? “Misschien heeft hij een ongeluk gehad waardoor hij in zijn broek is gaan plassen.” Stelde Brian voor, die een neefje had die ooit uit een boom gevallen was en daarbij zijn blaas had beschadigd en bijna drie jaar lang luiers droeg, voordat door een operatie het probleem verholpen kon worden. “Of misschien is hij helemaal niet zo dapper, en doet hij het in zijn broek als hij die gevaarlijke opdrachten uitvoert.” Opperde Marianne, “ En de opdracht wordt eigenlijk niet door Roeland uitgevoerd, maar door een echt dappere jonkvrouw die buiten beeld blijft omdat ze veel te knap is om door gewone mensen aanschouwd te worden.”

De jongens wisten niet hoe snel zij hun jonge held te hulp moesten schieten. De controverse bleef bestaan.

De volgende avond keek Joseph weer naar zijn show. Vlak voor Roeland op een volgende missie ging, dit keer moest hij een fabriek stoppen, die gevaarlijke rook de lucht in blies. Liep de hoofdrolspeler naar zijn moeder, De knappe Jonkvrouw Miranda. “Mam kan je mijn luier verschonen, hij is nat.” De knappe vrouw pakte uit een pak Depends, de merknaam kwam groot in het beeld, een grote luier en hielp haar zoon op een commode, en trok zijn maillot uit. Daar onder werd de duidelijk natte luier zichtbaar. Even wreef de vrouw over de voorkant van het incontinentie verband en prees haar zoon met zijn stoere ondergoed. De jongen glimlachte naar zijn moeder. De perfecte witte tanden waren goed in beeld. “Alleen stoere ridders durven luiers te dragen als ze die nodig hebben!” zei de jongen, terwijl zijn moeder de plakkers los maakten en de luier onder zijn billen weg nam. Even later stond de jonge page in een schone luier en trok duidelijk in beeld zijn maillot over het dikke ondergoed.

Deze scène was het gesprek de volgende dag op school. Plotseling viel het de jongens op dat alle “goede” ridders luiers droegen. Luiers werden langzaam aan geaccepteerd door het publiek, maar niemand durfde zijn ouders om zulk stoer ondergoed te vragen. Als je na je tweede jaar nog luiers nodig had was je een loser…

Toch waren kinderen van tien jaar oud aan het praten over luiers, iets wat ze anders nooit deden. Brian was voor korte tijd het middelpunt van de belangstelling. Dapper vertelde hoe hij zijn neef vaak in zijn luier had gezien en hoe die jongen gepest werd. Helaas was er toen geen Ridder Roeland die hem hielp, maar een knappe dokter die hem opereerde!

Pieter de Geer keek tevreden hoe zijn zoon opging in het verhaal op de televisie dat hij had helpen creëren. Voldaan merkte hij hoe zijn zoon over luiers begon te praten toen bleek dat zijn TV held luiers droeg. Bij de actie poppen van ridder Roeland verschenen zelfs kleine pakjes Depends, die als extra gekocht konden worden. Ze vlogen over de toonbank.
 

Joopluier

Nieuw lid
Fase twee

Pieter de Geer kwam die morgen weer in de “bunker” aan liep snel naar de vergaderzaal. Hij was wat laat, doordat zijn taxi in het drukke verkeer was blijven steken. Toen hij de wachtende collega’s hem aan verwachtingsvol aan zag kijken stak hij direct van wal. Op het scherm verschenen resultaten van onderzoeken. Het bleek dat meer dan 90% van de kinderen tussen de acht en de vijftien jaar Depends kenden en dat hun houding ten opzichte van luiers enorm veranderd was.

”Ik stel voor om fase twee te starten” sprak Pieter met een, opzettelijk zachte stem. Fase twee is het milieu!”

“Waarom hebben we fase één en twee niet gelijktijdig gestart?” wilde Mary Wood weten, terwijl ze een slokje van haar koffie nam.

“We moeten de mensen niet overladen met luiers in een korte tijd. Ouders merken nu meer en meer dat kinderen over luiers spreken. Ouders met hele jonge kinderen worden zo klaar gestoomd om daarna, door onze wals geplet te worden. Ze zullen niet weten wat hen raakt!”

Mevrouw de Boer zat achter haar computer toen haar man thuiskwam van zijn werk. “Chris heb ik een schone luier om gedaan en die ligt nu heerlijk te slapen.” Wouter gaf haar een voorzichtige kus op haar voorhoofd en schonk een biertje in en voor zijn vrouw een glas witte wijn. Gezellig kroop hij naast haar en keek wat er op het computer scherm stond. Tevreden zag hij dat zijn vrouw de medische blog van Doctor Pinxter las. Deze arts werd betaald door Kimberley-Clark om de negatieve kanten van katoenen luiers en plastic broekjes te belichten.

“Johanna had gisteren weer luieruitslag en volgens deze arts kun je de uitslag voorkomen door wegwerp luiers te gebruiken, je hebt meteen minder zinkzalf en andere medicijnen nodig, dat is nog beter voor het milieu ook, want we weten hoe verschrikkelijk de uitstoot van de farmaceutische industrie is. En hoe minder chemische middelen op de baby huid hoe beter.”

Wouter was verbaasd hoe snel de campagne van Pieter aansloeg. En toen zijn vrouw vroeg of hij niet een pak Huggies voor hun dochter kon meenemen van kantoor was hij dolblij. Het was zijn vrouw die altijd katoenen luiers promootte voor hun kinderen. Nic, was nu 9 en was opgegroeid in katoenen luiers en plastic broekjes. Hij was met 14 maanden zindelijk en had nooit in bed geplast. Luiers waren volgens hem stomme dingen voor baby’s, totdat zijn held op de TV luiers begon te dragen.

Nic kwam bij zijn vader op schoot zitten en keek op zijn tablet. Hij was ingelogd op een blog voor kinderen van zijn leeftijd. Het forum stond vol met berichten over de luiers van hun favoriete TV persoonlijkheid. De kinderen waren duidelijk tevreden met het feit dat hun held luiers droeg en er werd druk gespeculeerd waarom de jonge ridder die speciale onderbroeken droeg.

Wat de kinderen niet wisten was dat er een groot team van specialisten op het forum mee keken en negatieve praat over luiers meteen de kop in drukte. Nee er was geen sprake van censuur, maar kinderen die de ridder voor een loser uitmaakten omdat hij luiers droeg werden door de medewerkers van het team snel aangepakt. Zo werden die kinderen vragen gesteld hoe zij het zouden als ze door een ongeluk hun broek niet meer droog konden houden en tot de operatie luiers zou moeten dragen. Al snel kwam er reacties los van echte kinderen die zoiets meegemaakt hadden, of die iemand kende die tijdelijk een luier om moest.

Met zijn zoon op schoot onderzocht Wouter hoe zijn zoon over luiers dacht. Hij keek hoe de jongen in het kinderforum Roeland verdedigde. Hij schreef daar zelfs dat luiers cool waren en dat hij het niet erg zou vinden als hij zelf tijdelijk een luier zou moeten dragen.

“het zal niet lang meer duren.” Dacht Wouter toen hij de mening van zijn zoon las. Hij was er niet zeker van of Nic ook dan luiers nog cool zou vinden. Op zijn werk was het gemodificeerde “luier virus”, zoals het in de wandelgangen werd genoemd, in een nieuwe fase beland. De eerste tests op muizen was zeer positief verlopen. Nu werd het “medicijn” op apen getest. Als deze test positief zou uitvallen zouden een aantal kinderen als proefkonijn worden ingezet, maar zover was het nog lang niet. De test met de apen zou ongeveer 3 maanden duren.

Wouter werkte hard aan het virus, dat op de apen het gewenste effect had. Nadat de testfase was beëindigd moest nog besloten worden hoe het virus to te dienen. Inademing heeft het beste effect. Na het eerste contact zal het kind binnen drie weken in bed gaan plassen, gevolgd door ook overdag “ongelukjes” na nog eens een maand.

Vraag is echter: hoe stellen wij de kinderen bloot aan het virus. Het moet niet tegelijkertijd heel veel kinderen besmetten, want dan valt het op waar het vandaan komt.
Besloten werd om een verkoudheidszalfje, dat ouders op de borst van hun verkouden kind smeren, te “verrijken” met het nieuwe virus, dat ongeveer een week actief zou kunnen blijven in de zalf.

“Het mooie van deze methode is dat als de kinderen in hun bed gaan plassen niemand meer denkt aan de verkoudheidszalf die gebruikt was drie weken eerder. En zelfs als ze gaan zoeken zullen ze geen virussen meer vinden, die zullen zijn opgelost in de zalf.”
Wouter kreeg het hele bestuur mee om zijn plan uit te gaan voeren. Het verkoudheidsseizoen stond voor de deur en een extra reclame campagne voor de zalf was door Pieter al ingepland. Niets zou het LV98 virus meer kunnen tegenhouden.
 

Joopluier

Nieuw lid
De eerste tests
De denktank van Kimberly-Clark had het milieu vraagstuk erg slim aangepakt. De Huggies luiers werden van meer gerecycled materiaal gemaakt en de waterdichte laag was biologisch afbreekbaar. De luiers konden gewoon in de groenbak en zouden prachtig compost worden.
Een tweede team benadrukte in de media dat katoenen luiers erg milieu vervuilend geproduceerd werden (er werden cijfers van twintig jaar geleden gebruikt, maar de milieu bewegingen waren daar niet van op de hoogte.

Ook werd de nadruk op de enorme hoeveelheid water, wasmiddel en energie er nodig was om katoenen luiers te wassen (er werd gedaan of iedere luier apart gewassen werd in de kookwas). Het was een traag proces, omdat niet ieder aspect direct geopperd kon worden, maar langzaam veranderde de houding van het grote publiek en zelfs de milieubeweging ten aanzien van de wegwerp luiers. De verkoop van Huggies nam langzaam toe.

Het was begin oktober en Joseph was verkouden. Zijn neus zat verstopt, hij had moeite met slapen doordat hij steeds moest hoesten en hij klaagde steen en been. De tijd was rijp om de nieuwe menthol pasta met extra sterke werking op zijn zoon te proberen.

Terwijl Joseph hoestend en proestend op zijn bed lag wreef Pieter de zalf met het LV98 virus op de borst van zijn zoon. De dampen openden de neus van de jongen en hadden een kalmerende werking. Rustig viel de jongen in slaap, niet wetend wat het virus met hem zou doen in een paar weken.

Langzaam gingen de weken voorbij, Joseph was genezen van zijn verkoudheid en alles was OK, totdat….

“MAAAM!” Joseph zat verschikt rechtop in zijn bed. Met angstige ogen keek hij zijn vader en moeder aan toen zij in het midden van de nacht de kamer van hun zoon binnen kwamen. Bezorgd ging Pieter op het bed van zijn zoon zitten. Tevreden rook hij waarom de jongen zo in paniek was. Een geur van urine bereikte zijn neus.

Met vriendelijke woordjes kalmeerde hij zijn zoon, terwijl zijn vrouw het bed verschoonde. Gelukkig lag er nog een waterdichte molton dekbedhoes over het matras. Een half uurtje later was de jongen alweer vertrokken naar dromenland.

Op kantoor werd er blij gereageerd op de bed plas affaire van Joseph. Hij was de tweede zoon van een Kimberly-Clark medewerker die tot dit gedrag was vervallen, Ook Nic kon al een paar nachten zijn bed niet droog houden.

De jongens besloten al snel dat zij, net als hun held op TV, luiers wilden dragen. Hun vaders namen van kantoor drynites broekjes mee naar huis, maar de jongens wilden stoere luiers, geen pull up broekjes, die waren voor losers.

Pieter kwam die avond met een groot pak Depend luiers voor zijn zoon van kantoor. De jongen kon niet wachten om naar bed te gaan. Hij zou net als Ridder Roeland een luier gaan dragen!

Terwijl de enthousiaste jongen zich uitkleedde legde zijn vader de luier klaar op het bed van de jongen. De kleine man kwam in zijn rode onderbroekje naar zijn vader en wilde zo op de wachtende luier gaan liggen.

“Eh, knul, je onderbroekje moet wel uit voordat je je luier om kan krijgen.” Met een rood hoofd trok Joseph zijn broekje uit en naakt ging hij liggen. Behendig deed zijn vader de luier om. Eén voor één gingen de plak strips op de luier. Tevreden bekeek Pieter zijn handwerk.
Aangezien hij ook Wouter met een pak kinder Depends naar zijn auto zag lopen wist hij dat ook Nic die nacht als Ridder Roeland zou slapen…

Uiteraard werden de jongens naar hun huisarts gebracht om hun nieuwe probleempje te bespreken. De artsen wilde het nog eerst een paar weken aanzien. “Kinderen hebben soms een terugval” vonden ze. “Geef ze een luier om als u het te veel vindt om het bed iedere dag te verschonen,” De arts was niet op de hoogte dat de jongens al een luier droegen.


Er was een onverwachte bijwerking. Pieter zat in de Bunker met het team bij elkaar toen hij deze besprak. “Heren, ik ben bang dat Joseph niet de enige is die in zijn bed is gaan plassen. Ook ik was vannacht nat. Ik denk dat ik bij het toedienen van de zalf bij mijn zoon ook voldoende van het virus heb binnen gekregen om de controle over mijn blaas te verliezen.”

Met een rood gezicht bekende Wouter dat zijn bed de laatste dagen ook nat was en dat zijn vrouw er op stond dat hij, net als zijn zoon, ’s nachts een luier zou dragen.


Een voor een begonnen de klasgenootjes van Nic en Joseph in hun bed te plassen. Al snel begonnen de kinderen op te scheppen wie de meeste plas in hun luier had ‘s morgens. Niemand maakte zich zorgen, ze waren immers net zo gekleed als hun televisie held?

Artsen merkte wel dat er in het land steeds meer kinderen in hun bed begonnen te plassen en de eerste gevallen van broekplassers werden ook gemeld. Vreemd genoeg bleven Nic en Joseph wel droog overdag.

Het was opvallend hoe snel het virus zich over het land verspreidde. Natuurlijk waren er na het succes met de twee kinderen van de hoge K_C medewerkers meer potjes met virus verspreid. Maar er waren maar een paar potjes per stad of dorp nodig om binnen een jaar alle kinderen om te zetten in bed en broek plassers. Zoals de bedoeling was had geen enkel kind er echt moeite mee, hun vriendjes en vriendinnetjes plasten toch ook in hun broek en zelfs hun ouders begonnen steeds vaker luiers te dragen. Het aandeel Kimberly-Clark steeg enorm.

In het land werd naarstig gezocht naar de oorzaak van de nieuwe epidemie. Geneesmiddelen fabrikanten gingen naarstig opzoek naar een geneesmiddel voor de onverwachte incontinentie van zoveel mensen. Helaas bleek de schade onomkeerbaar en zou een ieder die geïnfecteerd was, voor altijd incontinent blijven. Het virus werd niet gevonden.
 

Joopluier

Nieuw lid
Feest bij Kimberley-Clark

De “ziekte” die door het land ging had tot gevolg dat in drie jaar tijd iedereen in de wereld luiers nodig had. Het grote voordeel was dat niemand zich hoefde te schamen voor hun nieuwe ondergoed.

Terwijl meer en meer volwassenen incontinent werden, zorgde de PR afdeling van Kimberly-Clark dat sites voor volwassen baby’s en luier liefhebbers gesponsord werden en zelfs op de TV in praat programma’s meer aandacht kregen. Het was de bedoeling dat ook meer volwassenen het dragen van luiers fijn vonden. Op de ABDL sites kwamen steeds meer foto’s van volwassenen die een Depend luier droegen. Nieuwe modellen werden snel op de markt gebracht.
De Depend ONE! Een extra dikke luier met baby motiefjes (blokken met letters, treintjes, aan alles werd gedacht.), maar dan in alle maten, van baby tot aan volwassen maten.
En De Depend KIDS! Luiers voor kinderen tussen de vijf en de tien jaar oud, met stoere afbeeldingen van Ridder Roeland, Spiderman, Batman en andere helden van kinderen.
Natuurlijk werd er ook aan de tieners gedacht: Luiers met sport en techniek motieven voor de jongens, Luiers met motieven voor de meisjes en natuurlijk gender neutrale luiers in hippe kleuren en kunst motieven.

Kimberley-Clark werd de grootste leverancier van luiers voor alle leeftijden. De Huggies namen razendsnel de baby markt over, toen Pampers stopte met luiers maken. Maar omdat de firma voorbereid was op de golf van luier dragers konden zij snelle met de speciale luier motieven komen dan de andere merken en zo werden ze ook nummer één in de markt voor grote kinderen en volwassenen.

Het vreemde was dat er uit het land maar weinig verzet was. De mensen werden incontinent, niemand wist waardoor en de fabrieken die luiers produceerden draaiden op volle toeren, uiteraard was Procter and Gamble weer begonnen met het fabriceren van luiers, maar ze haalden nooit meer het succes uit het verleden.

Weer werd het “luier team” van Kimberley-Clark naar het hoofdkantoor geroepen voor een geheime vergadering. Pieter zat naast Wouter in het vliegtuig, beide en dikke Depend One! Om de billen. Tevreden zagen ze hoe de andere passagiers en het personeel luiers droegen. Glimlachend keken ze elkaar aan, dat hadden ze maar goed weten te verzorgen! De bonussen die ze de laatste twee jaar hadden ontvangen droegen bij tot hun nieuwe, ietwat extravagante levensstijl.

“Hoe gaat het met je kinderen?” vroeg Pieter. Het antwoord beviel hem wel. De tweeling droeg met veel plezier hun luiers, genoten van hun nieuwe leventje ze zouden nooit zindelijk worden. Niemand had er problemen mee, waarom zouden ze, hun vriendjes en ouders droegen immers ook luiers? Allen Nic had wat meer problemen, hij vond luiers niet fijn zitten, bij hem lekte ze ook wat vaker en hij had vaker last van luieruitslag.

Ook met Joseph ging het uitstekend, hij genoot van zijn luiers. Hij was inmiddels oud genoeg geworden om ook in zijn luiers andere “spelletjes” te spelen. De luiers die hij droeg waren regelmatig met ook andere lichaamssappen bevuild. Pieter vond het best, laat mensen zo veel mogelijk genieten van de kleren die ze droegen.

Wouter dacht tijdens de lange vlucht aan de fraaie secretaresse met wie hij straks, na de vergadering, een geheime rendevous zou hebben. Al jaren was zij, naast de man van Maurice, zijn secretaresse. Hij verbeelde hoe de charmante dame in alleen haar luier door de hotel kamer zou lopen. Haar stevige borsten (mede dankzij dure operaties), mooie vormen en erg seksuele luier zouden er voor zorgen dat hij een heerlijke avond zou beleven, voordat hij weer naar huis zou vliegen.

De sfeer in de bunker was feestelijk, nog nooit waren de aandelen van de firma zo veel waard. Nog nooit was een firma zo snel geklommen op de beurs. Iedereen was blij. Het viel Pieter echter op dat de secretaresse minder blij keek, het leek er op dat zij moeite had met de ontwikkelingen. Gelukkig hield zij haar mond en schonk ze de champagne in.

Het feest werd gecomplementeerd met een uitgebreide lunch in een van de duurste Restaurants. En als kers op de taart kreeg Wouter zijn seksuele escapade op zijn hotel kamer.

Mary kwam tien minuten na Wouter zijn kamer binnen. Snel begonnen ze elkaar uit te kleden en in no time stonden beide volwassenen in hun luier. De borsten. van Mary waren nog mooier dan Maurice van de vorige keer kon herinneren, en de jonge dame genood van hoe de luier van haar vriend duidelijk extra “dik” leek te worden terwijl de man naar haar vormen keek.

De twee volwassenen hadden een geweldige avond, totdat ze naast elkaar (in een nu schone luier zaten. Mary sprak zachtjes: ”Heb jij geen moeite met de manier waarop wij dit bereikt hebben? We hebben zo’n beetje de hele wereldbevolking afhankelijk gemaakt van luiers.”

Wouter keek op en deed of hij serieus na dacht, maar in werkelijk genoot hij van het uitzicht. “Nee, niet echt zei hij. Mensen schijnen er geen problemen mee te hebben, hun leven wordt niet bekort of belemmerd door de luiers en wij maken meer winst dan ooit!”

“Maar kijk eens hoe iedereen luiers draagt, weggooit, , wat moet er met het milieu gebeuren? Wat moet er met de gezondheid van de mensen gebeuren? Is dit het werkelijk allemaal waard?”

Plotseling zag Wouter een groot probleem op duiken. Wat zou er gebeuren als Mary uit de school zou klappen? Wat als zij bekend zou maken waarom de wereld incontinent geworden was? Hij moest de leiding van de firma op de hoogte brengen. Maar daar lag een levens groot probleem. Hoe kon hij vertellen dat, terwijl hij met de vrouw van de grote baas aan het rollebollen was toen ze vertelde dat zij moeite had met de grote winsten die behaald werden over de ruggen van de hele wereld bevolking.?

Op de terugweg in het vliegtuig besprak hij zachtjes het dilemma met zijn collega.
 
Echt een heel mooi verhaal totaal anders dan andere verhalen maar dat maakt het zo mooi een vervolg zou leuk zijn maar de schrijver is sinds 2021 begin maart helaas niet meer online geweest
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Vinnyolsen Zoek plek om in luier te mogen lopen Contact advertenties 4
S Klein beetje laten lopen openbaar Broekplassers en Poepers 17
walliewal Hoe het kan lopen Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 74
H Savonds rondje lopen. En in een vieze luier thuiskomen Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 14
K Opvallend openbaar lopen. Polls 65
Poobottom Rond lopen in een volgeplaste luier Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 2
J vraag over het moeilijk maken met lopen Algemeen 2
Mike_y Ophouden of laten lopen? Broekplassers en Poepers 5
L Krantenwijk lopen (waar gebeurd) K 14
Robeintje Pil om alles te laten lopen Pub 10
Limbonees Plassen tijdens het lopen Pub 27
adidaslover Buiten lopen in luier Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 23
N Wat doen jullie om langer in je poepluier te lopen??? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 20
T Ik nodig je graag uit! Contact advertenties 13
Little ABC123 Hallo ik ben... uit Dronten Voorstellen 9
D Hoe ziet een luierdate/afspraakje er uit (+\- 22 jaar) 16+ Board 17
J Penis ontsnapt uit peniskooi 16+ Board 22
R Roos komt uit de doos :) Voorstellen 68
P Een echte film... The Baby uit 1973 Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
Pamperslove Wie wil pampers uit Friesland Contact advertenties 14
L Mensen uit Mechelen? (Antwerpen?) Contact advertenties 4
D Wie komt er uit Leeuwarden? Contact advertenties 12
P opnieuw voorstellen, 25 jarige DL uit Groningen Contact advertenties 14
D Mensen uit Friesland Contact advertenties 11
H Hoe probeer ik Abdl uit zonder iets extra’s te kopen Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 7
0 Vraag: latex broekjes uit de shop Plastic broekjes liefhebbers 3
volleluiers Vrouw uit lemelerveld Contact advertenties 10
Berth Luier uit verleden of toekomst ?? Polls 24
W Hey hey zijn hier mensen die uit zuid-Holland komen en dan toevallig uit het Westland?? Contact advertenties 37
TedWheel Experiment met plasticbroek uit ABDL shop Plastic broekjes liefhebbers 3
diaperdrenthe Zwitsal uit de jaren 60 Pub 3
L Jongen uit zuid holland Voorstellen 8
Luierluke ABDL Shop uit de lucht? Vragen & Info Shop 21
D Mensen uit oost vlaanderen Contact advertenties 18
Lovelife dl Zijn er Dl's uit het Waregemse ? Contact advertenties 16
Pamperslove Zoek een luier vriendje uit Friesland Contact advertenties 8
P Hallo luieraars, toch nog eens voorstellen uit het hoge noorden Voorstellen 14
Pappie Waar wil je uit voorgelezen worden? (ABDL werkend 2022) Polls 8
Nattebilletjes Nieuw uit Eindhoven Voorstellen 17
D Verwijdering van foto's uit eigen albums. Forum en Chatregels 37
Z Groetjes uit Brabant! Voorstellen 16
B Groeten uit Gemeente Roosendaal! Voorstellen 13
S Daddy uit regio Antwerpen zoekt meisje/zusje voor Dark ageplay Contact advertenties 0
HomeHeart Geen AB maar toch uit flesje drinken. Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
A Homo uit Breda. Contact advertenties 4
slo123 Opzoek naar contact uit omgeving twente Contact advertenties 0
ABDLclowntjes ABDL hippies uit Gelderland Voorstellen 31
freekusvonkus Abdl jongen (22) uit omgeving achterhoek zoekt abdl meid Contact advertenties 0
P Hallo uit omgeving Utrecht Voorstellen 12
Waggelaar Bambino Magnifico uit productie? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 1
Similar threads


Bovenaan