Voorstellen voor te verkopen producten webshop - plaats ze hier.

Beste,


Voor diegenen die verantwoordelijk is voor de AB-TB-DL-Shop en de ABDLFactory, heb ik voor het overzicht een vast topic gemaakt waar iedereen voorstellen voor te verkopen producten kan plaatsen. Op het moment van schrijven zie ik namelijk veel aparte topics geopend door een forumlid met een voorstel voor een product die mogelijk later beschikbaar zal zijn. Een topic waar al die verzoeken verzameld worden kan hierbij handig zijn!


Gebruikersnaam123
 
Hierbij heb ik twee voorstellen:
- Ik heb vastgesteld dat van veel ABDL-luiers slechts de Large en Extra Large-maten verkrijgbaar zijn. Van sommige luiers mis ik de Medium-maat. Als de vraag hiervoor te klein is, is dat zeker begrijpelijk.
- Het valt op dat de Pampers Baby Dry maat 8 in een doos van honderd luiers verkrijgbaar is. Ik weet niet hoe vaak deze verkocht wordt, maar ik denk dat klanten eerder de neiging zouden hebben om een pak met 20 luiers te kopen (Verkrijgbaar in Duitsland: Amazon, DM). Honderd luiers lijkt mij een veel te grote oplage.
Was het maar zo gemakkelijk.
Een wensenlijstje bepaald niet wat er in de shop komt.
Het moet ook commercieel aantrekkelijk zijn, anders is de shop zo failliet.
Het moeten uiteraard realistische voorstellen zijn, met producten waarvan de vraag erg groot is.
 

broekie

Plastic broekje lover, luier liefhebber, incon.
Laat het shop aanbod maar over aan de eigenaar van de shop, je idéé is leuk maar het gaat niet werken. Je kunt natuurlijk wel vraag of íets wat je graag wilt kopen en niet in de shop winkel staat te bestellen is.
 

Julia

Trotse Transvrouw, PDS, Inco
het heeft volgens mij ook gewoon te maken met vraag en daarna aanbod,

je kunt van veel zaken wel alle soorten of maten nemen, maar als dat uiteindelijk blijft "liggen" is heel duur,

beter is de best lopende spullen zo veel mogelijk op voorraad te hebben, als je dan nog groter kunt inkopen, heb je soms geluk dat je de prijs aan kunt passen, als in kostprijs en verkoopprijs
 
Bovenaan