Nog niet klaar Vrije dag (voortaan te vinden in 16+)

Doorgaan?


  • Totaal stemmers
    63

Ninakoekjes

Een koekje per dag, dat mag!
Hallo allen,

Dit verhaal gaat over twee dames die elkaar ontmoet hebben op een abdl-evenement. Het is niet echt gebeurd. Dit is een klein voorproefje. Op basis van de poll kijk ik of ik verder schrijf.

“Kom je mee naar de wc? Ik heb geen zin om alleen te gaan.” Zegt Gwen tegen Floor. “Ik heb net m’n nieuwe biertje, ik kom zo!” Zegt Floor terug terwijl ze nog in gesprek is met de barvrouw. Gwen kijkt Floor nog even bedroeft aan en maakt voor de grap een pruillip. Daarna loopt ze naar de wc en gaat in de rij staan. Ze moet heel nodig. Nog drie mensen voor haar. Gwen kijkt achterom of ze Floor al ziet aankomen. Helaas komt er iemand anders de hoek om. Het meisje sluit achter Gwen aan in de rij.
Gwen moet van haar ene naar haar andere been beweging, om haar plas op te kunnen houden. Nu een iemand en dan is ze aan de beurt. Gwen voelt een tikje op haar schouder. Ze draait zich om. “Floor! Heyyy.” Floor piept voor de dame achter Gwen. “Geen zorgen, ik hoef toch niet te plassen.” Zegt Gwen tegen de dame achter haar. Het meisje glimlacht verlegen en zegt niets terug.
Gwen ziet een deur openen en loopt er gehaast naartoe. Floor achtervolgt haar en glipt snel naar binnen. Gwen kijkt Floor met een serieuze blik aan en zegt dat ze geen grapjes kan gebruiken. “Floor! Dit is niet het moment, ik moet heel nodig! Ga aan de kant!!” Floor zet triomfantelijk een stapje opzij, maar gaat niet de wc uit. Gwen kan het niet langer houden en besluit maar gewoon haar broek uit te doen waar Floor bij is. “Ik had niet verwacht dat je dat echt zou doen.” Grapte Floor. Gwen hoorde het allemaal niet want die was te druk bezig met ontspannen. Het gekletter van Gwen haar plas was duidelijk hoorbaar. Floor merkte dat ze er kriebels van in haar buik kreeg.
Floor was zich hier niet van bewust en dacht dat het de alcohol was die een beetje raar deed. Gwen haar plas was nog steeds bezig en Floor wist even niet meer waar ze moest kijken. Ze stond met haar rug tegen de muur van de wc. Als ze naar beneden keek, kon ze tussen de benen van Gwen door kijken. Gwen pakte ondertussen was wc-papier en rolde het op. Floor was nog stiekem naar beneden aan het kijken, met haar ogen gericht op de bovenbenen van Gwen. Floor schrok, want geen deed haar benen een beetje uitelkaar om af te vegen. Floor kon voor een volle seconde de vulva van Gwen zien. Snel keek ze op naar de deurklink.
Had Gwen wat door? Ze stond op van de wc en trok haar broek omhoog. Floor zag dat ze een zwarte kanten string aanhad. Ze trok door en wenkte dat Floor de deur open kon doen. “Hehe, dat was fijn. Sorry dat je erbij moest zijn, maar dan had je sneller weg moeten zijn haha.” Zei Gwen. Floor lachte en zei verder niks. Ze voelde zich ongemakkelijk, maar tegelijk ook heel fijn.
ze kende Gwen al voor een lange tijd, maar nog nooit hadden ze samen een wc gedeeld.

Wordt vervolgd
 

Ninakoekjes

Een koekje per dag, dat mag!
Deel 2

Floor plofte op de bank neer en gooide haar sleutels op het bijzettafeltje. Ze keek naar de klok. Half drie. Jeetje, wat was het laat geworden. Dacht Floor bij zichzelf. Ze was dronken, had net een tosti gebouwd en in een paar happen naar binnen geduwd. De sporen zijn nog in de keuken te vinden. Dat zijn zorgen voor later. Floor lag onderuitgezakt op de bank en was moed aan het verzamelen om op te staan. Gwen was een uurtje geleden al naar huis gegaan. Na het stappen waren ze bij Floor thuis nog even gaan afteren. Ze hebben met z’n tweeën wat drankspelletjes gedaan en hebben vreselijk hard gelachen. Floor staat langzaam op. Terwijl ze haar evenwicht bewaart door zich vast te houden aan de muur, valt haar oog op haar kledingkast die open staat. Plots gaat ze rechtop staan en voelt kriebels in haar buik. Ze ziet het stapeltje luiers liggen dat ze laatst had aangeschaft. Ze zagen er wel heel aantrekkelijk uit. Ze besloot er eentje aan te trekken. Ze strompelde naar haar kast toe en pakte er eentje van de stapel. Ze gooide de luier op bed en begon met uitkleden. Al neuriënd gooit ze de kledingstukken op de grond. Ze hinkelt als ze haar sok uit probeert te doen. Nu alles uit is loopt ze snel naar de badkamer voor een kortedouchebeurt. Ze gaat onder de koude kraan staan, niet realiserende dat het ijskoud water is dat eruit komt. Een kleine kreet ontsnapt haar mond.
ze spoelt zich af, maar laat haar haren droog.

Als ze zich heeft afgedroogd loopt ze weer terug naar haar bed, waar de luier ligt te wachten. De douche heeft haar weer wat helderder gekregen. Ze pakt de luier en legt hem open neer op bed. Ze gaat voorzichtig zitten en laat zich achterover vallen op bed. Ze pakt de voorkant van de luier en vouwt hem dicht. Ze plakt de plakstrips stevig vast en gaat rechtop zitten. Een beetje heen en weer schuifelend geniet Floor van haar luier. Ze trekt nog even een T-shirt aan en gaat onder de dekens liggen. Ze voelt de zachte luier om haar billen.
Floor denkt terug aan het moment met Gwen in de wc. Ze krijgt weer kriebels en er verschijnt een glimlach op haar gezicht. Ze heeft zo’n leuke avond gehad. Zou Gwen nu ook een luier aanhebben?

Gwen en Floor hebben nog nooit samen geluierd, maar alleen elkaar gezien op een event. Daar ontmoetten ze aan de bar. Terwijl Floor een drankje bestelde, stond Gwen achter haar in de rij. Ze complimenteerde Floor haar luier, die een beetje boven haar broek uitstak. Ze praatten een beetje over de luiers die ze droegen en realiseerde dat ze allebei niemand kenden. Ze besloten samen de avond door te brengen en ze hadden het heel gezellig. Na de avond wisselden ze nummers uit en spraken ze af en toe af. Zonder luier.

Floor zou wel graag eens met Gwen willen luieren. Ze weet alleen niet of Gwen de luiers ook gebruikt. Floor zelf wel. Die doet alle twee de behoeftes in de luier. Terwijl Floor nadenkt over het luieren met Gwen, voelt ze dat ze moet plassen. Ze ligt op haar rug en spreidt haar benen een beetje. Met haar ogen dicht ontspant ze haar blaas en voelt ze een klein straaltje de luier in sissen. De straal wordt groter en nu zijn de sluizen open. Floor voelt hoe de luierverzadigd wordt. Haar billen worden helemaal warm en de luier bolt op. Met haar hand voelt ze aan de voorkant van de luier. Een warme strakke luier. Ze beweegt haar bips en voelt de natte pulp tegen haar vagina schuren. Hmm wat voelt dat fijn!

Floor doet haar ogen dicht en fantaseert over Gwen. Vindt ze Gwen echt zo leuk? Of is ze gewoon eenzaam? Ze voelt zich bijna schuldig, maar Gwen geeft haar een goed gevoel. Ze hebben veel overeenkomsten en alles waarin ze verschillen dat vult elkaar automatisch aan. Morgen gaat ze Gwen uitnodigen voor een geluierde avond. Hopelijk wil Gwen dat!

Wordt vervolgd. Suggesties achterlaten mag!
 

Ninakoekjes

Een koekje per dag, dat mag!
Deel 3
Point of view: Floor

Een kleine straal zon schijnt naar binnen. Tussen de gordijnen door valt het licht op de spiegel en weerkaatst het op Floor haar bureau. Floor ligt in bed met haar telefoon in haar hand. Het is negen uur en ze heeft net op snooze gedrukt. Ze is weer in slaap gevallen.

Zondag is een rustdag. Floor zet haar wekker meer voor het idee, zodat ze zich productief voelt. Een kleine twintig minuten later opent Floor langzaam haar ogen. Ze voelt dat de lichtstraal nu op haar gezicht schijnt. Knijpend met haar ogen kijkt ze hoe laat het is. Ze gaat op haar rug liggen en beseft ineens weer dat ze een luier aanheeft. Hij is koud en zwaar. Floor voelt aan de luier. Het voelt fijn om erin te kneden. Zo zacht. Floor beweegt een beetje heen en weer met haar billen. Ondertussen kijkt ze in de groepsapp die is gemaakt bij de meeting. Ze ziet berichten voorbijkomen met foto’s van luierende mensen. Ze bekijkt de foto’s en voelt tegelijkertijd aan haar luier. Er zit ook een filmpje tussen. Ze klikt op de video en er verschijnt een dikke luier in beeld. Met de voorkant van de luier naar de camera gericht ziet Floor hoe de luier verzadigt wordt met een grote plas. Floor speelt het filmpje opnieuw af en zet het geluid extra hard. Ze hoort nu het suizen van de plas in de luier. Ze wordt er warm van vanbinnen. Ze spant haar bovenbenen aan waardoor de luier fijngeknepen wordt tussen haar benen en vagina. Ze heeft nu ook de behoefte om te plassen. Ze gaat rechtop in bed zitten en bedenkt wat een fijne pose is om in te plassen. Ze vindt het fijn om verzorgd te worden. Het zijn van een klein kind die nog niet zindelijk is, vindt Floor erg fijn. Ze stapt uit bed en gaat op haar knieeen op de grond zitten. Ze voelt de luier tegen haar hielen drukken. Ze pakt haar knuffel van het bed en begint er een beetje mee te spelen. Ze concentreert zich op het plassen en probeert te ontspannen. Het is lastiger dan gedacht. Gister ging het zo makkelijk. Ze had toen ook wel aardig wat drankjes op. Floor voelt hoe haar plas langzaam de luier in druppelt. De straal wordt harder en luider. Floor voelt hoe de luier weer warm wordt. Ze krijgt kriebels in haar buik en denkt aan Gwen. Ze denkt aan hoe Gwen haar aait en zegt hoe trots ze is dat ze een plas heeft gedaan. Floor is uitgeplast en geniet van de warmte tegen haar billen en vagina. Floor besluit nog even na te genieten en kruipt weer in bed met haar knuffel. Op haar telefoon bekijkt ze de rest van de foto’s in de groepsapp. Zelf perst ze er nog kleine beetjes plas bij. De luier zit lekker vol, maar nog niet tot de max. Dat zijn drie plassen.

Floor scrollt op social media en is in gedachten verzonken totdat ze een berichtje krijgt.

Hey, was gezellig gister, heb je een kater?

Floor zit gelijk weer rechtop in bed. Haar hart gaat tekeer. Een berichtje van Gwen. Floor wordt warm van binnen en ze heeft gelijk een glimlach die niet van haar gezicht verdwijnt.

Ze besluit nog even te wachten met iets terugsturen. De minuten lijken uren te duren. Ondertussen gaat Floor maar was nuttigs doen, zoals wat kleren van de grond rapen en in de wasmand doen. Ze ziet de ravage in de keuken. Floor baalt van zichzelf, ze heeft er gister echt een bende van gemaakt.

Na de keuken ook te hebben gefatsoeneerd, besluit Floor een berichtje terug te sturen. “Heyy, gek genoeg geen kater, maar wel veel rotzooi om op te ruimen. En jij?” Stuurt Floor terug. Floor voelt de kriebels door haar lijf gieren. Van alle zenuwen voelt Floor dat haar darmen beginnen te rommelen. Floor negeert het eerst, maar na een paar minuten wordt de aandrang steeds hoger. Ze besluit nog even om het op te houden. Dan kan ze de tijd nemen om in de stemming te komen. Floor vindt het fijn om eerst een beetje geil te worden, dan kan ze beter genieten van haar poepluier. Ze wrijft over haar nog natte luier. Ze zit op haar knieën in bed. Haar hand gaat van haar luier richting haar borst. Ze kneed zachtjes en met haar wijsvinger strijkt ze over haar tepel. Deze wordt hard. Floor heeft kleine borsten, maar ze is heel tevreden met de vorm en het formaat. Floor voelt dat de aandrang sterker wordt. Ze wil er nog niet aan toe geven. Ze denkt weer aan Gwen. Dat ze bij haar op schoot zit en vertroetelt wordt. Floor sluit haar ogen en tilt haar billen iets van het bed af. Leunend op haar handen met haar bips boven het bed, geeft Floor toe aan de drang. Haar buik trekt samen en Floor voelt hoe een dikke drol haar anus opent. Nog een samentrekking. De drol wordt iets verder de luier in geduwd. Het kopje van de drol raakt nu de binnenkant van de luier. Floor stopt even met persen en komt op adem. Haar hoofd is rood aangelopen. Haar drol zit nog vast tussen haar billen. Ze voelt hoe de dikke drol haar billen opzij duwt. Floor haalt diep adem en perst. Heel langzaam duwt ze de drol steeds verder haar luier in. Ze voelt nu al een warme bobbel tussen haar billen zitten. Als ze de drol tot halverwege heeft geperst, breekt hij af en floept het overige deel weer naar binnen. Floor is buiten adem. De zweetdruppels staan op haar voorhoofd. Floor ploft met haar hoofd in de dekens. Haar bips in de lucht. Floor bedenkt in haar hoofd hoe ze tegen Gwen zegt dat ze gepoept heeft. “Mama, mama! Ik heb gepoept.” Of “mama, ik heb poepie gedaan.” En dan zou Gwen heel trots reageren. Floor voelt met haar hand aan haar luierkont. Ze geeft een paar klopjes en duwt met haar vinger in de luier. Ze fantaseert dat Gwen dit doet en haar luier aanraakt. Floor draait en beweegt haar billen heen en weer. Ze voelt de harde drol tussen haar billen liggen. Ze baalt dat de rest van de drol weer teruggeschoten is. Floor besluit maar te gaan ontbijten en deze luier net zo lang aan te houden totdat ze helemaal uitgepoept is.

*ping* Floor kijkt op haar telefoon terwijl ze een hap neemt van haar musli. “Dat is fijn! Ik heb alleen een beetje hoofdpijn, maar met wat paracetamol en water is dat zo opgelost.” *ping* “wat doe je vandaag?”

Floor verslikt zich bijna in de melk van haar musli. Wil Gwen afspreken!? Oh god hoe laat dan? En bij wie? Het is hier niet bepaalt fris op het moment. Floor bedenkt voor zichzelf wat ze terug moet sturen. Ze wil sowieso afspreken. Dus waar dat ook is maakt eigenlijk niks uit. Floor opent de berichten. Weer wordt ze helemaal warm van binnen. “Ik heb hier heel veel water en hele goeie paracetamol liggen.” Oh my god, Floor! Ben je nou gewoon aan het flirten? Denkt ze bij zichzelf. Ze schaamt zich voor het berichtje dat ze heeft gestuurd. Ze stuurt erachteraan dat ze vandaag alleen even boodschappen moet doen, maar verder niks op de planning heeft staan. Vervolgens stelt ze de vraag terug aan Gwen. Ze krijgt een berichtje terug met: “dan moet ik maar snel naar jou komen!” Floor krijgt weer een warm gevoel van binnen. Ze straalt helemaal. “Ja natuurlijk, je bent altijd welkom hè!
Floor trekt snel haar luier uit en springt onder de douche. Ze scheert haar benen, oksels en schaamhaar. Floor zeept zich in van top tot teen. Als ze klaar is borstelt ze haar haar en doet ze er wat mousse in. In de tijd dat haar haar droogt, zorgt ze dat alles spik en span is. Ze maakt de bank schoon, alle kussens recht, maar niet té recht. Dat valt op. Een luchtje in haar kamer spuiten, de wc even lekker laten ruiken, de keuken glimt weer en de woonkamer ziet er gezellig uit.

Om iets over 13u klinkt de bel. Floor doet open en daar staat Gwen. Mooie lange donkerblonde haren en een zonnebril. “Hey, wat goed dat je er bent! Hoe is het met je hoofdpijn?” Vraagt Floor. Ze stapt opzij zodat Gwen naar binnen kan. Gwen zet de zonnebril af en verteld dat ze nog wel hoofdpijn heeft, maar het nu ze buiten is geweest wel minder is. Floor pakt een glas water en een paracetamol. “Hier, tijd voor een tweede paracetamol.” Gwen bedankt Floor en drinkt het glas gulzig leeg.
Ze gaan op de bank zitten en kletsen wat. Het gaat over van alles en nog wat. Het ene moment over huisdieren en het andere moment over de sterren en het verre heelal. Floor voelt dat ze heel erg is aangetrokken tot Gwen. Ze hoopt dat dit ook wederzijds is.

Ze kijkt Gwen aan in haar mooie helderblauwe ogen. Ze heeft een zacht wipneusje en kuiltjes in haar wangen. Als ze glimlacht worden de kuiltjes nog mooier. Floor verdwaalt in het mooie gezicht van Gwen. “Hey..gaat alles goed?” Hoort Floor opeens. Floor schrikt op uit haar gedachten. “Oh sorry, ik was even aan het staren.” Zei Floor snel. Gwen glimlachte. “Zullen we iets kijken?” Vraagt Floor snel, om de aandacht ergens anders op te richten. “Goed idee.” zegt Gwen. Floor staat op en loopt naar de tv om hem aan te zetten. Als Floor bukt om het kastje open te doen voelt ze een kramp in haar buik. Ze knijpt haar ogen dicht en bijt op haar tanden. Het doet pijn. Als de tv aanstaat loopt Floor krampachtig terug naar de bank. Ze hoopt maar dat Gwen niks doorhad.

Tussen het kiezen van een film door, maken ze het extra donker in de kamer. Alle gordijnen dicht. Lampen uit. Alleen een paar kaarsen aan op de bijzettafel.

Tijdens de film zitten ze allebei onder een eigen dekentje. Ze kijken een spannende film en kruipen langzaam maar zeker al een beetje elkaars kant op. Gwen schrikt snel van de harde geluiden en jumpscares in de film. Ze pakt daarbij steeds Floor haar arm vast. Floor probeert zo nonchalant mogelijk te doen. Ze wil dat Gwen merkt dat ze interesse heeft, maar ook weer niet. Floor kan haar eigen gedachten soms niet meer volgen. Ze besluit dat ze bij de eerstvolgende keer dat Gwen schrikt, haar hand vastpakt. Floor vindt het spannend en weet niet zo goed hoe ze zich moet gedragen. Ze wil de stoere persoon zijn bij wie het kleine bange kindje kan schuilen. Maar ze wil ook graag zelf het kleine bange kindje zijn. In gedachten dwaalt ze weer af, naar een moment waarin Gwen de stoere is en Floor gerust stelt en knuffelt. Floor is zo diep in gedachten dat haar ogen langzaam zwaarder worden. Ze moet veel moeite doen om haar hoofd overeind te houden. Na een paar minuten begint Floor te knikkebollen. Haar hoofd zakt langzaam omlaag.

Gwen heeft op een gegeven moment door dat Floor zo moe is en in slaap valt. Ze pakt heel voorzichtig het hoofd van Floor en begeleid haar naar haar schouder. Nu ligt Floor haar hoofd op de schouder van Gwen. De deken is van Floor afgevallen en ligt nu op de grond. Gwen legt de helft van haar eigen deken over de benen van Floor. Ze zet het geluid van de film iets zachter en laat Floor heerlijk even slapen.
 
Laatst bewerkt:
Super mooi verhaal ga zo door! Mischien leuk dat ze op de bank plast tijdens het slaapt of nog erger Poept en dat gwen eigelijk ook wel luiers om wilt of juist wilt verzorgen mooi verhaal ga zo door wacht nu al op het volgende verhaal
 

Ninakoekjes

Een koekje per dag, dat mag!
Deel 4
Point of view: Gwen

“Kloteding, ga open!” Sist Gwen geërgerd, terwijl ze met haar dronken kop de deur open probeert te doen. Ze heeft iedere sleutel al geprobeerd, maar geen een laat het slot omdraaien. Gwen geeft het op en steekt nog even haar middelvinger op naar de deur. Alsof de deur haar er expres niet in wil laten.

Gwen ploft neer op het stoepje voor de deur. Met haar handen in haar haar probeert ze zichzelf bij elkaar te rapen. Ze blijft even zitten en verzamelt moed om weer op te staan. Ze zal toch echt naar binnen moeten. Opnieuw pakt ze de sleutels uit haar zak en strompelt weer terug naar de deur.

“Ja! Ja? Heb ik hem?” Mompelt Gwen tegen zichzelf. De sleutel glijdt soepel in het slot en Gwen kan eindelijk naar binnen. Snel baant Gwen een weg door de bende in haar huis en gooit haar jas en tas op de bank. Een beetje wankelend en met één oog dichtgeknepen pakt Gwen een glas water en paracetamol. “Alvast de schade beperken voor morgen.” Denkt ze bij zichzelf.
Het water klotst aan alle kanten over de rand van het glas heen als Gwen naar haar bed loopt. Een spoor van water achtervolgt haar.
Ze trekt haar kleren uit en gaat in haar heerlijke bedje liggen. Oh wat heeft ze uitgekeken naar dit moment. Alles is nog draaierig, maar Gwen is te moe om zich daar druk over te maken. Na twee minuten valt ze in slaap.

De volgende ochtend wordt ze wakker met een enorme hoofdpijn. “Ah nee toch..” Gwen zucht en baalt van zichzelf. Ze heeft gister haar paracetamol op het nachtkastje laten liggen. Lekker dan, de hele dag hoofdpijn. “Ach ja, eigen schuld dikke bult.” Gwen heeft er immers zelf voor gekozen er zo’n bonte avond van te maken.
Ze sleurt zichzelf uit bed om haar telefoon te zoeken. Die ligt niet in haar kamer.
Met knijpende ogen door het zonlicht zoekt Gwen naar haar mobiel. “Hebbes!” Op het aanrecht lag hij. Ze kijkt naar de tijd en ziet dat het nog redelijk vroeg is. Samen met haar mobiel en een zak nootjes verdwijnt ze weer in haar bedje.

Gwen denkt terug aan de avond van gisteren. Ze heeft echt een hele leuke avond gehad, beseft ze zich. Floor is zo’n leuke meid. “Misschien dat ik haar even app.” Bedenkt Gwen bij zichzelf. “Ik ben benieuwd of zij een kater heeft.”

*ping* “Heyy, gek genoeg geen kater, maar wel veel rotzooi om op te ruimen. En jij?” “Haha het is hier ook een bende, maar dat hoeft zij niet te weten.” Gwen reageert op het berichtje en kruipt weer onder de dekens. Het felle licht van buiten doet pijn aan haar ogen.

Gwen heeft een zware periode achter de rug en is nu erg druk met het inhalen van vakken van haar studie. Ze studeert Geneeskunde in Utrecht. De studie vindt ze geweldig en ze heeft veel motivatie. Jammer dat ze mentaal wat minder lekker in haar vel heeft gezeten, daardoor heeft ze veel vertraging opgelopen. Gwen is een persoon vol levenslust en enthousiasme en doet er alles aan om haar leven weer op een rijtje te krijgen. Het is voor Gwen lastig om te kunnen ontspannen, nu ze zo druk is. Vandaag besluit ze even heerlijk iets te gaan doen waar zij zin in heeft. Geen verplichtingen. Geen volwassen gedoe. Alleen maar ontspanning.

Gwen loopt naar haar kast waarin ze haar luiers bewaart. Ze ruikt aan de zachte luier, die een schattig berenprintje heeft. Ze trekt de luier aan en daaroverheen een lekker joggingspak. Ze slikt snel de paracetamol die nog op haar nachtkastje lag en gaat vervolgens wat eten maken. Tijdens het lopen geniet ze van de krakende luier tussen haar benen.
Ze heeft eigenlijk best zin om de luier te gebruiken, maar niet zo zeer in haar eentje. Ze twijfelt even, maar uiteindelijk beslist ze Floor een appje te sturen met de vraag wat ze vandaag doet.
Ze weten van elkaar dat ze luiers dragen, maar ze hebben nog nooit samen luiers gedragen. Ook weet Gwen niet precies meer wat Floor met haar luiers doet. Tijd om daar vandaag achter te komen!

Gwen maakt een ontbijtje voor zichzelf en terwijl ze zit te eten, hijst ze zichzelf omhoog aan de tafel. Met haar geluierde kont in de lucht ontspant Gwen haar blaas. Een opluchtende zucht ontsnapt uit haar mond. Gwen sluit haar ogen en geniet van de warm-wordende luier. Ze gaat langzaam weer zitten en voelt de warme natte pulp tegen haar billen en geslachtsdeel aan. Ondertussen krijgt ze nog een appje van Floor. Ze is blij dat ze niks te doen heeft en hint erop dat ze langs wil komen.
Al snel volgt er een gesprek en besluiten ze dat Gwen om 13u naar Floor komt. Ze heeft er zin in!

Gwen heeft expres niks gezegd over haar behoefte aan luiercontact. Ze wil dat face to face doen. Wel doet ze alvast een luier aan voordat ze gaat.
Maar eerst… douchen! Gwen voelt zich vies na gisteravond. Ze loopt naar de badkamer en trekt haar kleren uit. Ze staat voor de spiegel en ziet zichzelf staan in een luier. Ze draait zich om en kijkt naar haar luierkont. Ze vindt het er wel leuk uitzien zo. Gwen trekt de luier uit en zet de douche aan.

Het water stroomt over haar gezicht. Gwen duwt haar hand op haar hoofd om de hoofdpijn te onderdrukken. Het warme water helpt voor haar gevoel niet echt tegen de hoofdpijn. Ze zet de kraan op koud en trillend stroomt het water over haar heen. Helemaal niet fijn, maar wel goed voor je om de dag te beginnen met een koude douche. Gwen draait de kraan dicht en pakt snel een handdoek van het handdoekenrek. Geen idee of die handdoek al gebruikt is. Toch droogt Gwen zich ermee af. “Ik ben toch schoon als ik onder de douche vandaan kom.” Denkt Gwen.

Gwen pakt een nieuwe luier en vouwt hem open op bed. Ze staat voor het bed de luier te aanschouwen. “Wat een prachtig ding.” Geen straalt helemaal en heeft zin om hem aan te trekken. Eenmaal alle plakkers goed dicht te hebben gedaan doet ze er toch een boxer overheen. Zo valt het toch iets minder op én zit de luier lekker strak om haar billen. Ze trekt schone kleren aan en pakt ook wat spullen om mee te nemen naar Floor.
Een joggingbroek, twee extra luiers, een speen, een flesje en voor de zekerheid ook wat luierzalf en billendoekjes. Gwen weet niet zeker of Floor dat in huis heeft. “Better safe than sorry.”
Gwen kijkt nog even haar favoriete serie en propt voordat ze weggaat nog twee boterhammen in d’r mond.

Aangekomen bij Floor, besluiten ze na even gekletst te hebben een film te kijken. Floor wil graag een enge film kijken. Gwen heeft geen voorkeur en stemt in met de thriller. “Wil je een dekentje?” Vraagt Floor. “Ja! Graag, lekker knus zo hè. Ook met die kaarsen. Ik vind het gezellig!” Gwen nestelt zich helemaal in de bank. Floor komt naast haar zitten en zet de film aan.

“Ik vind dit helemaal niks, jeetje. Ik schrik zo hard elke keer.” Gwen lacht terwijl ze het zegt. Met haar hand half voor haar ogen kijkt ze naar de film. “Wha! Weer zo’n jumpscare!” Gwen kijkt Floor met bange ogen aan. Floor lacht naar Gwen en vraagt of ze iets anders wil zien. “Nee, nee ik wil wel weten hoe het afloopt nu.” Gwen zit ineengedoken tegen Floor aan terwijl ze haar arm vastheeft.
Na een tijdje ineengedoken te zitten gaat Gwen wat meer rechtop zitten. Ze kijkt naast zich en ziet dat Floor haar ogen dicht heeft. “Ach, zo moe.” Gwen laat Floor haar hoofd op d’r schouder leunen. Ze is stiekem wel blij dat ze in slaap is gevallen, kan ze het geluid wat zachter zetten en tussendoor even op haar telefoon spieken.

Als Floor eenmaal in een diepe slaap is, merkt Gwen dat ze best nodig moet plassen. Ze twijfelt of ze het in haar luier wil doen zonder iets te zeggen, gewoon naar de wc zal gaan, of wel moet zeggen dat ze een luier draagt.
 

horacequiqui

Superlid
Hee Nina! Wat een leuk verhaal tot nu toe! Fijn dat je na een pauze van een paar maanden toch besloten hebt om door te gaan, ik ben reuze benieuwd hoe dit af gaat lopen. Voelt als iets wat ik in het echt wel mee zou willen maken, haha :)
 

Ninakoekjes

Een koekje per dag, dat mag!
Hee Nina! Wat een leuk verhaal tot nu toe! Fijn dat je na een pauze van een paar maanden toch besloten hebt om door te gaan, ik ben reuze benieuwd hoe dit af gaat lopen. Voelt als iets wat ik in het echt wel mee zou willen maken, haha :)
Dankjewel horacequiqui! Ik zit weer helemaal in het schrijf-ritme en krijg ook extra motivatie van de positieve reacties.
 

Ninakoekjes

Een koekje per dag, dat mag!
Hee Nina! Wat een leuk verhaal tot nu toe! Fijn dat je na een pauze van een paar maanden toch besloten hebt om door te gaan, ik ben reuze benieuwd hoe dit af gaat lopen. Voelt als iets wat ik in het echt wel mee zou willen maken, haha :)
Ik zou dit ook wel mee willen maken in het echt trouwens haha, helaas niet gebaseerd op een waargebeurd verhaal (wellicht wel waargebeurd voor een ander ;) )
 

horacequiqui

Superlid
Echt vooral zo doorgaan dan! Ben wel benieuwd wat je verder voor verhalen op je telefoon hebt staan ook, getuige je profielbericht :)
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Ninakoekjes Nog niet klaar Vrije dag 16+ Verhalen 6
pampervuller Wat kan ik voor leuks gaan doen op mijn vrije dag (geluierd) Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 3
P Yael haar vrije middag 16+ Verhalen 21
Little Endy Toch een speelparadijs voor volwassenen? Pub 6
pyjama Hele dag thuis om te genieten badstof plastic broekjes en luiertjes (Limb/Ben) Contact advertenties 9
J Toiletloze dag Broekplassers en Poepers 10
B hoe mijn dag gisteren was Broekplassers en Poepers 2
velvetbrat Gelukkige mama-dag Algemeen 1
N Dag luier Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 10
Diaperthijs Waar ik wel nieuwsgierig naar ben, hoe jullie je eerste keer hebben ervaren om in het openbaar luiers te dragen, en wat jullie precies deden die dag. Polls 105
luiersinbrabant Laatste dag van het jaar Contact advertenties 10
DiaperedMarc Een hete dag in juli 16+ Verhalen 11
Bedplasser91 De hele dag in een nat gymbroekje..... Broekplassers en Poepers 8
Luier 86 dag/nacht luier VVV 5
B Dag iedereen Voorstellen 20
Rik de toeschouwer Hallo iedereen, we wensen jullie een prettige dag toe!!! Voorstellen 14
A Dag. Curaçaonaar Voorstellen 13
L Hele dag als kleintje en mommy/dadd 16+ Board 12
Watermeloen Papa voor een dag voor wie dan ook Voorstellen 4
loodje Apsorin luiers spakken dag nacht Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 2
daiperke1 enkel luiers en plastic broek da ik elke dag aan heb ook AB/DL Fotos 0
John Herinneringen en Verhalen H 12
L Lotje zegt dag dag Pub 7
Fijnklein Dag allemaal! Voorstellen 13
L Dag allemaal! Even voorstellen... Voorstellen 19
Berth Abri Form S4 dag test Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 4
account-opgeheven Dag forum! Voorstellen 25
fem boi ideeën voor leuke dag met de kleine Algemeen 1
S prijs verhoging zelfde dag leveren Vragen & Info Shop 9
Ares Internationale dag van het bedplassen Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 11
Liefmeiske De dag dat ik DL werd D 28
Q Dag allemaal, ik wil mij even voorstellen Voorstellen 12
B Zoek iemand die me elke dag een luier komt omdoen Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 9
quinzy practige dag dankzij de club 16+ Board 1
Diaperboy-17 Vandaag de Grote dag Tiener Baby's / Luierliefhebbers 0
tomson een opwindend gesprekje...en de dag erna.. 16+ Verhalen 6
Ares Wtf van de dag Pub 6
B Dag zonder broek in Colombia AB/DL Fotos 1
D Dag lotgenoten! Voorstellen (T) 1
D Dag lotgenoten! Voorstellen 15
Robbert32 Beuningen dag 2 van Nijmeegse Vierdaagse kijken 16+ Verhalen 2
J Zou jij het liefst de hele dag een luier om hebben? Polls 113
D eerste keer hele dag luier aan Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
P Na lange nacht en dag Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 6
L De dag dat mijn leven veranderd is D 2
A Nieuw verhaal: Erika's geweldige dag Broekplassers en Poepers 2
J Meeste bezoekers op een dag halen? Pub 4
martb voorstellen goede dag allemaal ben Voorstellen 5
J de Raarste dag uit mijn leven Q R 9
K Grote collectie filmpjes hier ( elke dag update ) AB/DL Filmpjes 3
Similar threads


Bovenaan