Nog niet klaar Vrije dag

Doorgaan?


  • Totaal stemmers
    31

Ninakoekjes

Een koekje per dag, dat mag!
Hallo allen,

Dit verhaal gaat over twee dames die elkaar ontmoet hebben op een abdl-evenement. Het is niet echt gebeurd. Dit is een klein voorproefje. Op basis van de poll kijk ik of ik verder schrijf.

“Kom je mee naar de wc? Ik heb geen zin om alleen te gaan.” Zegt Gwen tegen Floor. “Ik heb net m’n nieuwe biertje, ik kom zo!” Zegt Floor terug terwijl ze nog in gesprek is met de barvrouw. Gwen kijkt Floor nog even bedroeft aan en maakt voor de grap een pruillip. Daarna loopt ze naar de wc en gaat in de rij staan. Ze moet heel nodig. Nog drie mensen voor haar. Gwen kijkt achterom of ze Floor al ziet aankomen. Helaas komt er iemand anders de hoek om. Het meisje sluit achter Gwen aan in de rij.
Gwen moet van haar ene naar haar andere been beweging, om haar plas op te kunnen houden. Nu een iemand en dan is ze aan de beurt. Gwen voelt een tikje op haar schouder. Ze draait zich om. “Floor! Heyyy.” Floor piept voor de dame achter Gwen. “Geen zorgen, ik hoef toch niet te plassen.” Zegt Gwen tegen de dame achter haar. Het meisje glimlacht verlegen en zegt niets terug.
Gwen ziet een deur openen en loopt er gehaast naartoe. Floor achtervolgt haar en glipt snel naar binnen. Gwen kijkt Floor met een serieuze blik aan en zegt dat ze geen grapjes kan gebruiken. “Floor! Dit is niet het moment, ik moet heel nodig! Ga aan de kant!!” Floor zet triomfantelijk een stapje opzij, maar gaat niet de wc uit. Gwen kan het niet langer houden en besluit maar gewoon haar broek uit te doen waar Floor bij is. “Ik had niet verwacht dat je dat echt zou doen.” Grapte Floor. Gwen hoorde het allemaal niet want die was te druk bezig met ontspannen. Het gekletter van Gwen haar plas was duidelijk hoorbaar. Floor merkte dat ze er kriebels van in haar buik kreeg.
Floor was zich hier niet van bewust en dacht dat het de alcohol was die een beetje raar deed. Gwen haar plas was nog steeds bezig en Floor wist even niet meer waar ze moest kijken. Ze stond met haar rug tegen de muur van de wc. Als ze naar beneden keek, kon ze tussen de benen van Gwen door kijken. Gwen pakte ondertussen was wc-papier en rolde het op. Floor was nog stiekem naar beneden aan het kijken, met haar ogen gericht op de bovenbenen van Gwen. Floor schrok, want geen deed haar benen een beetje uitelkaar om af te vegen. Floor kon voor een volle seconde de vulva van Gwen zien. Snel keek ze op naar de deurklink.
Had Gwen wat door? Ze stond op van de wc en trok haar broek omhoog. Floor zag dat ze een zwarte kanten string aanhad. Ze trok door en wenkte dat Floor de deur open kon doen. “Hehe, dat was fijn. Sorry dat je erbij moest zijn, maar dan had je sneller weg moeten zijn haha.” Zei Gwen. Floor lachte en zei verder niks. Ze voelde zich ongemakkelijk, maar tegelijk ook heel fijn.
ze kende Gwen al voor een lange tijd, maar nog nooit hadden ze samen een wc gedeeld.

Wordt vervolgd
 

Ninakoekjes

Een koekje per dag, dat mag!
Deel 2

Floor plofte op de bank neer en gooide haar sleutels op het bijzettafeltje. Ze keek naar de klok. Half drie. Jeetje, wat was het laat geworden. Dacht Floor bij zichzelf. Ze was dronken, had net een tosti gebouwd en in een paar happen naar binnen geduwd. De sporen zijn nog in de keuken te vinden. Dat zijn zorgen voor later. Floor lag onderuitgezakt op de bank en was moed aan het verzamelen om op te staan. Gwen was een uurtje geleden al naar huis gegaan. Na het stappen waren ze bij Floor thuis nog even gaan afteren. Ze hebben met z’n tweeën wat drankspelletjes gedaan en hebben vreselijk hard gelachen. Floor staat langzaam op. Terwijl ze haar evenwicht bewaart door zich vast te houden aan de muur, valt haar oog op haar kledingkast die open staat. Plots gaat ze rechtop staan en voelt kriebels in haar buik. Ze ziet het stapeltje luiers liggen dat ze laatst had aangeschaft. Ze zagen er wel heel aantrekkelijk uit. Ze besloot er eentje aan te trekken. Ze strompelde naar haar kast toe en pakte er eentje van de stapel. Ze gooide de luier op bed en begon met uitkleden. Al neuriënd gooit ze de kledingstukken op de grond. Ze hinkelt als ze haar sok uit probeert te doen. Nu alles uit is loopt ze snel naar de badkamer voor een kortedouchebeurt. Ze gaat onder de koude kraan staan, niet realiserende dat het ijskoud water is dat eruit komt. Een kleine kreet ontsnapt haar mond.
ze spoelt zich af, maar laat haar haren droog.

Als ze zich heeft afgedroogd loopt ze weer terug naar haar bed, waar de luier ligt te wachten. De douche heeft haar weer wat helderder gekregen. Ze pakt de luier en legt hem open neer op bed. Ze gaat voorzichtig zitten en laat zich achterover vallen op bed. Ze pakt de voorkant van de luier en vouwt hem dicht. Ze plakt de plakstrips stevig vast en gaat rechtop zitten. Een beetje heen en weer schuifelend geniet Floor van haar luier. Ze trekt nog even een T-shirt aan en gaat onder de dekens liggen. Ze voelt de zachte luier om haar billen.
Floor denkt terug aan het moment met Gwen in de wc. Ze krijgt weer kriebels en er verschijnt een glimlach op haar gezicht. Ze heeft zo’n leuke avond gehad. Zou Gwen nu ook een luier aanhebben?

Gwen en Floor hebben nog nooit samen geluierd, maar alleen elkaar gezien op een event. Daar ontmoetten ze aan de bar. Terwijl Floor een drankje bestelde, stond Gwen achter haar in de rij. Ze complimenteerde Floor haar luier, die een beetje boven haar broek uitstak. Ze praatten een beetje over de luiers die ze droegen en realiseerde dat ze allebei niemand kenden. Ze besloten samen de avond door te brengen en ze hadden het heel gezellig. Na de avond wisselden ze nummers uit en spraken ze af en toe af. Zonder luier.

Floor zou wel graag eens met Gwen willen luieren. Ze weet alleen niet of Gwen de luiers ook gebruikt. Floor zelf wel. Die doet alle twee de behoeftes in de luier. Terwijl Floor nadenkt over het luieren met Gwen, voelt ze dat ze moet plassen. Ze ligt op haar rug en spreidt haar benen een beetje. Met haar ogen dicht ontspant ze haar blaas en voelt ze een klein straaltje de luier in sissen. De straal wordt groter en nu zijn de sluizen open. Floor voelt hoe de luierverzadigd wordt. Haar billen worden helemaal warm en de luier bolt op. Met haar hand voelt ze aan de voorkant van de luier. Een warme strakke luier. Ze beweegt haar bips en voelt de natte pulp tegen haar vagina schuren. Hmm wat voelt dat fijn!

Floor doet haar ogen dicht en fantaseert over Gwen. Vindt ze Gwen echt zo leuk? Of is ze gewoon eenzaam? Ze voelt zich bijna schuldig, maar Gwen geeft haar een goed gevoel. Ze hebben veel overeenkomsten en alles waarin ze verschillen dat vult elkaar automatisch aan. Morgen gaat ze Gwen uitnodigen voor een geluierde avond. Hopelijk wil Gwen dat!

Wordt vervolgd. Suggesties achterlaten mag!
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
pampervuller Wat kan ik voor leuks gaan doen op mijn vrije dag (geluierd) Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 3
Luier 86 dag/nacht luier VVV 5
B Dag iedereen Voorstellen 20
Rik de toeschouwer Hallo iedereen, we wensen jullie een prettige dag toe!!! Voorstellen 14
A Dag. Curaçaonaar Voorstellen 13
L Hele dag als kleintje en mommy/dadd 16+ Board 12
Watermeloen Papa voor een dag voor wie dan ook Voorstellen 4
loodje Apsorin luiers spakken dag nacht Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 2
daiperke1 enkel luiers en plastic broek da ik elke dag aan heb ook AB/DL Fotos 0
John Herinneringen en Verhalen H 11
L Lotje zegt dag dag Pub 7
Makubird Dag allemaal! Voorstellen 13
L Dag allemaal! Even voorstellen... Voorstellen 19
Berth Abri Form S4 dag test Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 4
account-opgeheven Dag forum! Voorstellen 25
fem boi ideeën voor leuke dag met de kleine Algemeen 1
S prijs verhoging zelfde dag leveren Vragen & Info Shop 9
Ares Internationale dag van het bedplassen Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 11
Liefmeiske De dag dat ik DL werd D 28
Q Dag allemaal, ik wil mij even voorstellen Voorstellen 12
B Zoek iemand die me elke dag een luier komt omdoen Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 9
quinzy practige dag dankzij de club 16+ Board 1
Diaperboy-17 Vandaag de Grote dag Tiener Baby's / Luierliefhebbers 0
tomson een opwindend gesprekje...en de dag erna.. 16+ Verhalen 6
Ares Wtf van de dag Pub 6
B Dag zonder broek in Colombia AB/DL Fotos 1
D Dag lotgenoten! Voorstellen (T) 1
D Dag lotgenoten! Voorstellen 15
Robbert32 Beuningen dag 2 van Nijmeegse Vierdaagse kijken 16+ Verhalen 2
J Zou jij het liefst de hele dag een luier om hebben? Polls 113
D eerste keer hele dag luier aan Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
P Na lange nacht en dag Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 6
L De dag dat mijn leven veranderd is D 2
R Nieuw verhaal: Erika's geweldige dag Broekplassers en Poepers 2
J Meeste bezoekers op een dag halen? Pub 4
martb voorstellen goede dag allemaal ben Voorstellen 5
J de Raarste dag uit mijn leven Q R 9
K Grote collectie filmpjes hier ( elke dag update ) AB/DL Filmpjes 3
DL_Michel een Gewone Dag G 0
DL_Michel Verhaal Klaar een Dag in een luier D 1
DL_Michel Verhaal Klaar DAG VAN VERANDERING D 0
J dag aanbieding met spectaculaire prijzen Geen luier maar gadgets hardware Pub 1
D een Regenachtige Dag 16+ Verhalen 0
Similar threadsBovenaan