Nog niet klaar Vrije dag

Doorgaan?


  • Totaal stemmers
    58

Luieraard

Superlid
Meid, mooi verhaal.
Het is moeilijk om er op door te breien omdat alles op een geven moment wel gezegd is.
Tijd voor een ander decor terwijl het item onveranderd blijft. Heerlijk!
 

Ninakoekjes

Een koekje per dag, dat mag!
Deel 5

Floor schrikt wakker. Met nog een slaperig hoofd knippert ze met haar ogen om te weten te komen waar ze is. Ze ligt languit op de bank. De deken is op de grond gevallen. Gwen is niet in zicht. Floor gaat rechtop zitten. Ze voelt dat haar blaas op knappen staat. Als Floor wil opstaan om te kijken waar Gwen is, komt ze al aangelopen. “Hey je bent wakker. Slaapkop.” Gwen aait Floor over haar hoofd. Haar haren zitten onder de klitten. “Hoe lang heb ik geslapen?” Vraagt Floor. “Een half uurtje. Valt wel mee. Je zal het nodig gehad hebben.” Floor staat te wiebelen op haar benen. Ze moet zo nodig plassen, maar Gwen weet nog niet dat ze een luier aanheeft. Ze wil het liefst samen met Gwen de luiers gebruiken, maar ze zal toch moeten kiezen. Of nu in de luier of gewoon op de wc. “Moet je plassen?” Vraagt Gwen plots. Floor schrikt van deze opmerking. “Ja heel nodig eigenlijk.” “Laat maar lekker lopen hoor.” Zegt Gwen, waarna ze knipoogt naar Floor. Floor kijkt Gwen verbaast aan. “Huh, hoe weet jij?-“ Gwen moet lachen. “Toen je in slaap was gevallen ben ik even opgestaan. Ik heb de deken over je heen gelegd en zag het randje van je luier boven je broek uitsteken.” “Oh, oeps hihi. Ik wilde het je vertellen, maar ik durfde steeds niet.” “Geeft niet, ik had hetzelfde probleem.” Floor kijkt Gwen vragend aan. Dan ziet ze hoe Gwen haar broek een stuk omlaag trekt. Ze ziet een witte luier tevoorschijn komen. “Had jij die al de hele tijd aan?” Floor begint weer kriebels te krijgen. “Yup! Ik heb zelfs nog extra luiers en schoonmaakspullen meegenomen, hihi.” “Oh wat goed!” Zegt Floor terwijl ze met haar handen tussen haar benen staat

Floor houdt het niet meer en voelt hoe haar luier snel warm wordt. “Goedzo lieverd, niet te lang ophouden, dat is niet goed voor je blaas.” “mijn God, dat lucht op zeg.” Floor kan eindelijk weer rechtop staan.
Gwen komt voor Floor staan, ze pakt haar hand en legt hem tegen de voorkant van haar eigen luier aan. Gwen gaat een beetje wijdbeens staan en doet haar ogen dicht. Ze ontspant.
Floor voelt de voorkant van Gwens luier warm worden. De kriebels gieren door haar lijf. “Hmm.” Is het enige dat ze kan zeggen. “Zo, dat lucht op. Ik moest al tijdens de film.” Zegt Gwen als ze klaar is. Ze krijgt een rood hoofd van schaamte. “Je vindt het toch niet erg dat ik je hand pakte?” Gwen wordt angstig. Ze is bang dat ze het heeft verpest. “Nee helemaal niet. Ik vond het, eh, ja wel spannend ofzo.” Floor begint ook te blozen. Ze vond het fantastisch. “Je vind het stom hè?” “Nee! Helemaal niet. Juist heel erg leuk. En eh, eigenlijk wel heel spannend op een andere manier.” Floor kijkt omlaag en verbergt het blozen. “Ik heb nog nooit samen met iemand in mijn luier geplast, jij?” “Nee ik ook niet. Alleen maar met mezelf haha.”Zegt Gwen lachend. “Het werd eens tijd dat een van ons de knoop door zou hakken toch?” Floor knikt. Ze staat nog steeds een beetje te shaken op haar benen. Gwen heeft uiteindelijk de knoop door durven hakken. Iets waar Floor heel blij mee is. Zij had het niet gedurfd.

De seksuele spanning tussen de twee is nu dubbel zo hoog. Ze weten het allebei, maar durven nog niet 100% eraan toe te geven. Het zit in de kleine acties. Floor besluit in te gaan op Gwen haar spel. Gwen pakte plots haar hand en legde hem op haar luier. Floor wil ook een move maken. Ze weet alleen nog niet zo goed hoe. “Is de film al afgelopen?” Floor wrijft de slaap uit haar ogen. “Ja, allang. Jij hebt zeker niks meegekregen van de film?” “Nee eigenlijk niet, oeps.” “Hahaha, nee geeft niet, ik vond het toch veel te eng. Dan moeten we dat binnenkort maar eens opnieuw doen. Zonder dat jij in slaapt valt mevrouw!” “Ja sorry, ik deed m’n best wakker te blijven haha.” “Het is al goed, ik zet wel een muziekje op en dan kunnen we een spelletje doen. Lijkt je dat leuk?”
vraagt Gwen. “Ja goed idee, ik heb nog wel wat leuke spellen liggen. Het zijn alleen wel drankspellen haha.” “Zit er ook drank bij dan?” Knipoogt Gwen naar Floor.

Floor loopt naar de spelletjekast. Als ze hurkt om de kast open te maken voelt ze weer een buikkramp. Ze grijpt naar haar buik om de pijn te verlichten. “Gaat het goed?” Vraagt Gwen bezorgd. “Ja, ja het gaat haha. Ik eh, ik verloor even m’n evenwicht.” Floor vind het ongemakkelijk om te vertellen dat ze moet poepen, dus zegt ze maar dit. Het was het eerste wat in haar opkwam. Zo stom weer dat ze het niet durft.

“Oh ik dacht dat je moest poepen.” Zegt Gwen met een grijns. Floor verstijft. “Shit. Ze heeft het dus wel door. En nu? Zal ik het gewoon toegeven? Als er iemand is die dit niet raar zou moeten vinden, is het Gwen wel.” Denk Floor bij zichzelf.
“Jaeigenlijk wel..” De grijns van Gwen verandert in een glimlach. “Yes!” Denkt Gwen. “Eindelijk actie.”
“Wil je niet in je luier poepen?” Vraagt Gwen aan Floor. Gwen is op dreef. Ze is de schaamte voorbij en weet zeker dat alle gevoelens en spanningen wederzijds zijn. Ze ziet hoe Floor bloost, hoe ze verlegen wordt als het over luiers gaat en hoe ze vaak naar de grond kijkt als Gwen iets vraagt.

“Nou, jawel. Maar… ja ik weet eigenlijk ook niet wat de ‘maar’ is.” “Heb je wel eens eerder in je luier gepoept?” “Eh, ja ik heb het wel eens gedaan ja.” Floor wordt opeens weer heel verlegen. Gwen heeft door dat Floor een beetje ongemakkelijk wordt. Ze wil haar graag geruststellen. “Ik doe het best vaak.” Zegt ze om Floor op haar gemak te stellen. “Ja? hoevaak is dat dan?” “Ik denk iedere week wel een of twee keer. Ligt aan mijn planning. Eigenlijk altijd als ik de kans krijg.”

Gwen ziet Floor wat ontspannen. “Ohja, dat is wel regelmatig. Ik doe het ook een beetje op die manier. Kijken wat de planning is en of ik tijd heb.”
Floor voelt dat haar darminhoud kopjes aan het geven is. Gwen gaat op de bank zitten en klopt met haar hand op de bank, een uitnodiging voor Floor om naast haar te komen zitten. Gwen voelt kriebels in haar buik, ze is van plan om de moederrol aan de nemen. Ze wil voor Floor zorgen. Ze is zo schattig hoe ze daar staat, in haar natte luier met haar veel te grote joggingbroek. Zodra Floor naast Gwen zit kijken ze elkaar aan. Ze moeten allebei lachen. Gwen streelt over Floor haar bovenbeen. Daarna legt ze voorzichtig haar hand op haar buik. Ze wrijft langzaam over Floors buik.

Floor voelt haar hart sneller kloppen. Ze wil Gwen zo graag zoenen nu. Maar ze moet ook zo haar best doen om haar behoefte op te houden. Ze zit een beetje verstijft op de bank terwijl Gwen over haar buik heen wrijft. Ze weet niet zo goed wat ze nu moet doen. Wat verwacht Gwen van haar?

“Als je moet, dan moet je hé.” Zegt Gwen. Ze wil maar al te graag zien hoe Floor haar luier gebruikt. Het liefst wil ze het voelen. “Mag ik misschien mijn hand op je billen leggen?” Gwens hart slaat een slag over tijdens het stellen van deze vraag. Ze is heel erg opgewonden geraakt van net. Ze wil een stap verder. Ze weet dat Floor het ook wil, maar niet durft. Floor bloost. “Ja, ga je gang.” Zegt ze. Floor staat op en gaat bovenop Gwen zitten. Met haar gezicht naar Gwen toe. Gwen doet voorzichtig de haren van Floor achter haar oor. Ze streelt haar gezicht en leunt naar voren. Net zolang tot hun lippen elkaar raken. Floor legt haar armen in Gwens nek. Haar handen houden de achterkant van haar hoofd vast terwijl ze nu innig zoenen. Gwen voelt over de luier van Floor. Ze knijpt in de natte, nog warme luier. Het zoenen is overgegaan naar tongzoenen. Hun ademhaling gaat steeds sneller en wordt zwaarder.

Na een paar minuten trekt Gwen haar hoofd terug. “Toe maar.” Zegt ze. Floor bloost weer. “Ik durf niet.” “Durf je niet? Ach liefje toch. Moet ik het voordoen?”
“Moet jij ook?” “Weet ik nog niet, gaan we nu achterkomen. Vast wel, ik moet vrijwel altijd haha.” Gwen en Floor wisselen van plek. Nu zit Gwen bovenop Floor. “Heel even proberen te ontspannen hoor. Je hebt me behoorlijk geil gemaakt.” “Hihi.” Floor gniffelt. Ze is zelf ook erg opgewonden. Gwen sluit haar ogen en spant haar buikspieren aan. Floor voelt zachtjes aan de luierbillen van Gwen. “Het lukt even niet op deze manier, denk ik.” Gwen laat zich teleurgesteld van Floor afglijden. “Misschien staand?” Stelt Floor voor. “Ik ga het proberen voor je.” Gwen knipoogt naar Floor en gaat met haar billen naar Floor toe staan. Leunend met haar handen op de bijzettafel, probeert Gwen te persen. Haar hoofd loopt rood aan. Floor zit inmiddels van een prachtig uitzicht te genieten. De mooie benen van Gwen, haar prachtige bleke zachte huid en de mooie dikke, natte luier laten Floor bijna stuiteren van opwinding.

“Ja! Het komt.” Floor legt snel haar hand op de luier. Het is stil. Alleen het geluid van Gwen die staat te persen is te horen. Een klein scheetje ontsnapt. “Oeps!” Gwen lacht uit schaamte en houdt haar hand voor haar billen. Floor lacht mee. Ze vindt het schattig. “Ja nu komt ‘ie echt.” Floor hoort gepruttel in de luier. Een zachte brei vult de luier. Floor voelt hoe de luier gevuld wordt. Ze duwt een beetje tegen de luier. “Hihi.” Grinnikt ze. Gwen draait zich weer om. “Nu jij proberen?” “Oké, oké ik heb geen keuze meer volgens mij.” “Nee die heb je niet hihi, en nu poepen jij. Hup! Je zult vast nodig moeten, je hebt het lang op moeten houden.” “Ja al voordat jij hier was. Hihi.”

Gwen laat zich langzaam zakken op de bank. De warme brei verspreid zich door de luier. Het was een zachte lading. Iets waar Gwen normaal gesproken niet zo van geniet. Maar nu kon het haar allemaal niks meer schelen. Ze zou Floor zien poepen!
Floor komt weer op Gwens schoot zitten. Ze kan zich niet inhouden en pakt Gwen haar hoofd weer vast. Ze trekt haar naar zich toe en ze gaan verder met zoenen. Gwen geeft klopjes op de luier van Floor. Een aanmoediging om de luier te vullen. Floor hoeft maar een klein beetje te drukken en de rest van haar drol komt de luier in glijden. Gwen voelt hoe er een bult ontstaat aan de achterkant van de luier. Even stopt ze, trekt haar hoofd terug en kijkt Floor met open mond aan. “Wow girl!” Ze zoent Floor nog harder en intenser. Ze kneed in de luier. Floor voelt hoe Gwen de drol tegen haar billen aanduwt door het kneden. Floor heeft zich nog nooit zo opgewonden gevoeld. Hetzelfde geldt voor Gwen. Na lang zoenen vallen ze om en liggen ze samen knuffelend op de bank. “Dat was.. ik heb er geen woorden voor.” Floor knikt. “Ik ook niet.” “Fantastisch geil.” “Dat is en goeie verwoording.” Zegt Floor lachend.


wordt vervolgd,

liefs
 
Laatst bewerkt:

Diaperlover20003

Diaper lover
Deel 5

Floor schrikt wakker. Met nog een slaperig hoofd knippert ze met haar ogen om te weten te komen waar ze is. Ze ligt languit op de bank. De deken is op de grond gevallen. Gwen is niet in zicht. Floor gaat rechtop zitten. Ze voelt dat haar blaas op knappen staat. Als Floor wil opstaan om te kijken waar Gwen is, komt ze al aangelopen. “Hey je bent wakker. Slaapkop.” Gwen aait Floor over haar hoofd. Haar haren zitten onder de klitten. “Hoe lang heb ik geslapen?” Vraagt Floor. “Een half uurtje. Valt wel mee. Je zal het nodig gehad hebben.” Floor staat te wiebelen op haar benen. Ze moet zo nodig plassen, maar Gwen weet nog niet dat ze een luier aanheeft. Ze wil het liefst samen met Gwen de luiers gebruiken, maar ze zal toch moeten kiezen. Of nu in de luier of gewoon op de wc. “Moet je plassen?” Vraagt Gwen plots. Floor schrikt van deze opmerking. “Ja heel nodig eigenlijk.” “Laat maar lekker lopen hoor.” Zegt Gwen, waarna ze knipoogt naar Floor. Floor kijkt Gwen verbaast aan. “Huh, hoe weet jij?-“ Gwen moet lachen. “Toen je in slaap was gevallen ben ik even opgestaan. Ik heb de deken over je heen gelegd en zag het randje van je luier boven je broek uitsteken.” “Oh, oeps hihi. Ik wilde het je vertellen, maar ik durfde steeds niet.” “Geeft niet, ik had hetzelfde probleem.” Floor kijkt Gwen vragend aan. Dan ziet ze hoe Gwen haar broek een stuk omlaag trekt. Ze ziet een witte luier tevoorschijn komen. “Had jij die al de hele tijd aan?” Floor begint weer kriebels te krijgen. “Yup! Ik heb zelfs nog extra luiers en schoonmaakspullen meegenomen, hihi.” “Oh wat goed!” Zegt Floor terwijl ze met haar handen tussen haar benen staat

Floor houdt het niet meer en voelt hoe haar luier snel warm wordt. “Goedzo lieverd, niet te lang ophouden, dat is niet goed voor je blaas.” “mijn God, dat lucht op zeg.” Floor kan eindelijk weer rechtop staan.
Gwen komt voor Floor staan, ze pakt haar hand en legt hem tegen de voorkant van haar eigen luier aan. Gwen gaat een beetje wijdbeens staan en doet haar ogen dicht. Ze ontspant.
Floor voelt de voorkant van Gwens luier warm worden. De kriebels gieren door haar lijf. “Hmm.” Is het enige dat ze kan zeggen. “Zo, dat lucht op. Ik moest al tijdens de film.” Zegt Gwen als ze klaar is. Ze krijgt een rood hoofd van schaamte. “Je vindt het toch niet erg dat ik je hand pakte?” Gwen wordt angstig. Ze is bang dat ze het heeft verpest. “Nee helemaal niet. Ik vond het, eh, ja wel spannend ofzo.” Floor begint ook te blozen. Ze vond het fantastisch. “Je vind het stom hè?” “Nee! Helemaal niet. Juist heel erg leuk. En eh, eigenlijk wel heel spannend op een andere manier.” Floor kijkt omlaag en verbergt het blozen. “Ik heb nog nooit samen met iemand in mijn luier geplast, jij?” “Nee ik ook niet. Alleen maar met mezelf haha.”Zegt Gwen lachend. “Het werd eens tijd dat een van ons de knoop door zou hakken toch?” Floor knikt. Ze staat nog steeds een beetje te shaken op haar benen. Gwen heeft uiteindelijk de knoop door durven hakken. Iets waar Floor heel blij mee is. Zij had het niet gedurfd.

De seksuele spanning tussen de twee is nu dubbel zo hoog. Ze weten het allebei, maar durven nog niet 100% eraan toe te geven. Het zit in de kleine acties. Floor besluit in te gaan op Gwen haar spel. Gwen pakte plots haar hand en legde hem op haar luier. Floor wil ook een move maken. Ze weet alleen nog niet zo goed hoe. “Is de film al afgelopen?” Floor wrijft de slaap uit haar ogen. “Ja, allang. Jij hebt zeker niks meegekregen van de film?” “Nee eigenlijk niet, oeps.” “Hahaha, nee geeft niet, ik vond het toch veel te eng. Dan moeten we dat binnenkort maar eens opnieuw doen. Zonder dat jij in slaapt valt mevrouw!” “Ja sorry, ik deed m’n best wakker te blijven haha.” “Het is al goed, ik zet wel een muziekje op en dan kunnen we een spelletje doen. Lijkt je dat leuk?”
vraagt Gwen. “Ja goed idee, ik heb nog wel wat leuke spellen liggen. Het zijn alleen wel drankspellen haha.” “Zit er ook drank bij dan?” Knipoogt Gwen naar Floor.

Floor loopt naar de spelletjekast. Als ze hurkt om de kast open te maken voelt ze weer een buikkramp. Ze grijpt naar haar buik om de pijn te verlichten. “Gaat het goed?” Vraagt Gwen bezorgd. “Ja, ja het gaat haha. Ik eh, ik verloor even m’n evenwicht.” Floor vind het ongemakkelijk om te vertellen dat ze moet poepen, dus zegt ze maar dit. Het was het eerste wat in haar opkwam. Zo stom weer dat ze het niet durft.

“Oh ik dacht dat je moest poepen.” Zegt Gwen met een grijns. Floor verstijft. “Shit. Ze heeft het dus wel door. En nu? Zal ik het gewoon toegeven? Als er iemand is die dit niet raar zou moeten vinden, is het Gwen wel.” Denk Floor bij zichzelf.
“Jaeigenlijk wel..” De grijns van Gwen verandert in een glimlach. “Yes!” Denkt Gwen. “Eindelijk actie.”
“Wil je niet in je luier poepen?” Vraagt Gwen aan Floor. Gwen is op dreef. Ze is de schaamte voorbij en weet zeker dat alle gevoelens en spanningen wederzijds zijn. Ze ziet hoe Floor bloost, hoe ze verlegen wordt als het over luiers gaat en hoe ze vaak naar de grond kijkt als Gwen iets vraagt.

“Nou, jawel. Maar… ja ik weet eigenlijk ook niet wat de ‘maar’ is.” “Heb je wel eens eerder in je luier gepoept?” “Eh, ja ik heb het wel eens gedaan ja.” Floor wordt opeens weer heel verlegen. Gwen heeft door dat Floor een beetje ongemakkelijk wordt. Ze wil haar graag geruststellen. “Ik doe het best vaak.” Zegt ze om Floor op haar gemak te stellen. “Ja? hoevaak is dat dan?” “Ik denk iedere week wel een of twee keer. Ligt aan mijn planning. Eigenlijk altijd als ik de kans krijg.”

Gwen ziet Floor wat ontspannen. “Ohja, dat is wel regelmatig. Ik doe het ook een beetje op die manier. Kijken wat de planning is en of ik tijd heb.”
Floor voelt dat haar darminhoud kopjes aan het geven is. Gwen gaat op de bank zitten en klopt met haar hand op de bank, een uitnodiging voor Floor om naast haar te komen zitten. Gwen voelt kriebels in haar buik, ze is van plan om de moederrol aan de nemen. Ze wil voor Floor zorgen. Ze is zo schattig hoe ze daar staat, in haar natte luier met haar veel te grote joggingbroek. Zodra Floor naast Gwen zit kijken ze elkaar aan. Ze moeten allebei lachen. Gwen streelt over Floor haar bovenbeen. Daarna legt ze voorzichtig haar hand op haar buik. Ze wrijft langzaam over Floors buik.

Floor voelt haar hart sneller kloppen. Ze wil Gwen zo graag zoenen nu. Maar ze moet ook zo haar best doen om haar behoefte op te houden. Ze zit een beetje verstijft op de bank terwijl Gwen over haar buik heen wrijft. Ze weet niet zo goed wat ze nu moet doen. Wat verwacht Gwen van haar?

“Als je moet, dan moet je hé.” Zegt Gwen. Ze wil maar al te graag zien hoe Floor haar luier gebruikt. Het liefst wil ze het voelen. “Mag ik misschien mijn hand op je billen leggen?” Gwens hart slaat een slag over tijdens het stellen van deze vraag. Ze is heel erg opgewonden geraakt van net. Ze wil een stap verder. Ze weet dat Floor het ook wil, maar niet durft. Floor bloost. “Ja, ga je gang.” Zegt ze. Floor staat op en gaat bovenop Gwen zitten. Met haar gezicht naar Gwen toe. Gwen doet voorzichtig de haren van Floor achter haar oor. Ze streelt haar gezicht en leunt naar voren. Net zolang tot hun lippen elkaar raken. Floor legt haar armen in Gwens nek. Haar handen houden de achterkant van haar hoofd vast terwijl ze nu innig zoenen. Gwen voelt over de luier van Floor. Ze knijpt in de natte, nog warme luier. Het zoenen is overgegaan naar tongzoenen. Hun ademhaling gaat steeds sneller en wordt zwaarder.

Na een paar minuten trekt Gwen haar hoofd terug. “Toe maar.” Zegt ze. Floor bloost weer. “Ik durf niet.” “Durf je niet? Ach liefje toch. Moet ik het voordoen?”
“Moet jij ook?” “Weet ik nog niet, gaan we nu achterkomen. Vast wel, ik moet vrijwel altijd haha.” Gwen en Floor wisselen van plek. Nu zit Gwen bovenop Floor. “Heel even proberen te ontspannen hoor. Je hebt me behoorlijk geil gemaakt.” “Hihi.” Floor gniffelt. Ze is zelf ook erg opgewonden. Gwen sluit haar ogen en spant haar buikspieren aan. Floor voelt zachtjes aan de luierbillen van Gwen. “Het lukt even niet op deze manier, denk ik.” Gwen laat zich teleurgesteld van Floor afglijden. “Misschien staand?” Stelt Floor voor. “Ik ga het proberen voor je.” Gwen knipoogt naar Floor en gaat met haar billen naar Floor toe staan. Leunend met haar handen op de bijzettafel, probeert Gwen te persen. Haar hoofd loopt rood aan. Floor zit inmiddels van een prachtig uitzicht te genieten. De mooie benen van Gwen, haar prachtige bleke zachte huid en de mooie dikke, natte luier laten Floor bijna stuiteren van opwinding.

“Ja! Het komt.” Floor legt snel haar hand op de luier. Het is stil. Alleen het geluid van Gwen die staat te persen is te horen. Een klein scheetje ontsnapt. “Oeps!” Gwen lacht uit schaamte en houdt haar hand voor haar billen. Floor lacht mee. Ze vindt het schattig. “Ja nu komt ‘ie echt.” Floor hoort gepruttel in de luier. Een zachte brei vult de luier. Floor voelt hoe de luier gevuld wordt. Ze duwt een beetje tegen de luier. “Hihi.” Grinnikt ze. Gwen draait zich weer om. “Nu jij proberen?” “Oké, oké ik heb geen keuze meer volgens mij.” “Nee die heb je niet hihi, en nu poepen jij. Hup! Je zult vast nodig moeten, je hebt het lang op moeten houden.” “Ja al voordat jij hier was. Hihi.”

Gwen laat zich langzaam zakken op de bank. De warme brei verspreid zich door de luier. Het was een zachte lading. Iets waar Gwen normaal gesproken niet zo van geniet. Maar nu kon het haar allemaal niks meer schelen. Ze zou Floor zien poepen!
Floor komt weer op Gwens schoot zitten. Ze kan zich niet inhouden en pakt Gwen haar hoofd weer vast. Ze trekt haar naar zich toe en ze gaan verder met zoenen. Gwen geeft klopjes op de luier van Floor. Een aanmoediging om de luier te vullen. Floor hoeft maar een klein beetje te drukken en de rest van haar drol komt de luier in glijden. Gwen voelt hoe er een bult ontstaat aan de achterkant van de luier. Even stopt ze, trekt haar hoofd terug en kijkt Floor met open mond aan. “Wow girl!” Ze zoent Floor nog harder en intenser. Ze kneed in de luier. Floor voelt hoe Gwen de drol tegen haar billen aanduwt door het kneden. Floor heeft zich nog nooit zo opgewonden gevoeld. Hetzelfde geldt voor Gwen. Na lang zoenen vallen ze om en liggen ze samen knuffelend op de bank. “Dat was.. ik heb er geen woorden voor.” Floor knikt. “Ik ook niet.” “Fantastisch geil.” “Dat is en goeie verwoording.” Zegt Floor lachend.


wordt vervolgd,

liefs
Wat een fantastisch hoofdstuk! Ga zo door
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
pampervuller Wat kan ik voor leuks gaan doen op mijn vrije dag (geluierd) Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 3
P Yael haar vrije middag X Y Z 21
Little Endy Toch een speelparadijs voor volwassenen? Pub 6
J Toiletloze dag Broekplassers en Poepers 10
B hoe mijn dag gisteren was Broekplassers en Poepers 2
Terry Gelukkige mama-dag Algemeen 1
N Dag luier Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 10
Diaperthijs Waar ik wel nieuwsgierig naar ben, hoe jullie je eerste keer hebben ervaren om in het openbaar luiers te dragen, en wat jullie precies deden die dag. Polls 87
luiersinbrabant Laatste dag van het jaar Contact advertenties 10
LockedAndDiapered Een hete dag in juli 16+ Verhalen 11
Bedplasser91 De hele dag in een nat gymbroekje..... Broekplassers en Poepers 8
Luier 86 dag/nacht luier VVV 5
B Dag iedereen Voorstellen 20
Rik de toeschouwer Hallo iedereen, we wensen jullie een prettige dag toe!!! Voorstellen 14
A Dag. Curaçaonaar Voorstellen 13
L Hele dag als kleintje en mommy/dadd 16+ Board 12
Watermeloen Papa voor een dag voor wie dan ook Voorstellen 4
loodje Apsorin luiers spakken dag nacht Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 2
daiperke1 enkel luiers en plastic broek da ik elke dag aan heb ook AB/DL Fotos 0
John Herinneringen en Verhalen H 12
L Lotje zegt dag dag Pub 7
Fijnklein Dag allemaal! Voorstellen 13
L Dag allemaal! Even voorstellen... Voorstellen 19
Berth Abri Form S4 dag test Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 4
account-opgeheven Dag forum! Voorstellen 25
fem boi ideeën voor leuke dag met de kleine Algemeen 1
S prijs verhoging zelfde dag leveren Vragen & Info Shop 9
Ares Internationale dag van het bedplassen Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 11
Liefmeiske De dag dat ik DL werd D 28
Q Dag allemaal, ik wil mij even voorstellen Voorstellen 12
B Zoek iemand die me elke dag een luier komt omdoen Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 9
quinzy practige dag dankzij de club 16+ Board 1
Diaperboy-17 Vandaag de Grote dag Tiener Baby's / Luierliefhebbers 0
tomson een opwindend gesprekje...en de dag erna.. 16+ Verhalen 6
Ares Wtf van de dag Pub 6
B Dag zonder broek in Colombia AB/DL Fotos 1
D Dag lotgenoten! Voorstellen (T) 1
D Dag lotgenoten! Voorstellen 15
Robbert32 Beuningen dag 2 van Nijmeegse Vierdaagse kijken 16+ Verhalen 2
J Zou jij het liefst de hele dag een luier om hebben? Polls 113
D eerste keer hele dag luier aan Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
P Na lange nacht en dag Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 6
L De dag dat mijn leven veranderd is D 2
R Nieuw verhaal: Erika's geweldige dag Broekplassers en Poepers 2
J Meeste bezoekers op een dag halen? Pub 4
martb voorstellen goede dag allemaal ben Voorstellen 5
J de Raarste dag uit mijn leven Q R 9
K Grote collectie filmpjes hier ( elke dag update ) AB/DL Filmpjes 3
DL_Michel een Gewone Dag G 0
DL_Michel Verhaal Klaar een Dag in een luier D 1
Similar threads


Bovenaan