Yael gaat op bezoek

Planke

Gewaardeerd Lid
Yael gaat op bezoek

Yael was enigszins verbaast toen ze het berichtje van Sabrina zag en moest het tweemaal lezen om zeker te weten dat ze het helemaal goed had gezien. Ze had Sabrina, en haar zus Kim, ontmoet toen ze een paar weken geleden een weekendje doorbracht in een wellness-resort. Op een avond met de nodige drankjes had Yael een sociaal experiment uitgehaald door de twee meiden te vertellen over haar voorliefde voor het dragen van luiers wat tot een speciale avond leidde.

De volgende dag had Sabrina gevraagd of ze Yael nog eens mocht verschonen en de twee hadden toen een bijzonder momentje gedeeld. Yael had zich vol overgave neer gelegd en Sabrina had langzaam haar plasluier afgedaan, Yael verschoond en haar een nieuwe luier omgedaan zonder al te veel te zeggen. Toen Yael daarna weer rechtop ging zitten keek ze Sabrina aan met een beetje waterige ogen en zei: ‘Dit was echt heel fijn…’ Sabrina keek haar aan met een warme lach op haar gezicht: ‘Vond ik ook, oprecht!’

Yael had gedacht dat dit een eenmalige ervaring was geweest tot ze het volgende bericht van Sabrina kreeg: Hey Yael, alles goed? Misschien stom dat ik je dit stuur hoor, maar ik denk nog steeds best vaak aan toen na het ontbijt, dat ik je verschoonde. Het lijkt me heel leuk om dat nog een keertje te doen, zou jij dat misschien ook willen? X Sabrina.

Yael vond het aanbod om nog een keer verschoond te worden erg aantrekkelijk. Ze werd behoorlijk opgewonden bij het idee dat ze in de aanwezigheid van iemand anders haar luier mocht gebruiken én dat ze dan ook nog verschoond zou worden. Yael stuurde Sabrina snel een berichtje terug: Hoi!! Je overvalt me een beetje, maar ja! Lijkt me heel leuk! Ik had niet gedacht dat jij het ook zo leuk vond, X.

Sabrina reageerde ook weer direct en zo appten de meiden wat heen en weer. Sabrina bekende dat ze een warm gevoel had gekregen van het verzorgende aspect maar ook van Yael haar openheid om te praten over haar fetisj. Yael vond laatste best fijn om te horen omdat ze eigenlijk niemand had om hiermee over te praten. Althans, in de zin van hoe erg ze er van kon genieten en wat ze dan wel niet deed wanneer ze een luier omhad.

De meiden spraken een datum af een paar weken in de toekomst en omdat Sabrina en Yael nogal wat kilometers uit elkaar wonen zou Yael bij Sabrina blijven slapen. Yael maakte zich hier geen zorgen over; de meiden hadden genoeg andere raakvlakken en Kim woonde ook in de buurt. Zelfs zonder luiers zou het een heel leuk weekendje worden.


Een paar weken later zat Yael in de auto richting Sabrina. Ze had in haar koffer een flinke verzameling luiers; medische incontinentie-luiers maar ook aantal dikkere luiers met een printje. Deze had Yael nog speciaal besteld omdat ze stiekem vond dat als ze verschoond zou moeten worden als een klein kind, ze ook luiers moest dragen die daar bij pasten. Ze had ook voldoende doekjes en haar vinyl-laken bij voor het geval dat Sabrina niet iets zou hebben om haar op te verschonen.

Eenmaal aangekomen werd Yael begroet door een erg enthousiaste Sabrina. ‘Yael, wat fijn dat je er bent!’ Riep ze terwijl ze Yael om haar nek vloog. Yael moest lachen gaf ook Sabrina een stevige omhelzing. ‘Kom gauw binnen,’ zei Sabrina terwijl ze Yael hielp met haar koffer. ‘Die is zwaar! Jij bent wat van plan dit weekend’ voegde Sabrina er aan toe met een knipoog.

Sabrina zette de koffer in de woonkamer, nam Yael haar jas aan en maakte een kopje koffie. De meiden begonnen meteen druk te kletsen over van alles en het voelde direct net zo gezellig als toen ze elkaar hadden leren kennen in het wellness-resort.

Toen Sabrina een tweede kopje koffie aan Yael gaf zei ze: ‘Sorry dat ik dit vraag hoor, maar heb je er al een om?’ Yael lachte begreep de vraag. De leren broek die ze droeg was een wijd model en gaf wat valse lucht in haar kruis zo zittend op de bank waardoor het een beetje leek of er een luier onder zat. ‘Nee nee, eigenlijk draag ik vrijwel nooit buitenshuis en al helemaal niet heel de dag. Jullie kwamen me gewoon tegen in een uitzonderlijke situatie.’

Sabrina moest lachen en vroeg ‘En nu? Wil je er al wel een om?’ Yael nam net de laatste slok van haar koffie en zei: ‘Ehh, ja is goed. Alleen mezelf kennende moet ik na twee koffie over 10 minuten wel heel nodig plassen…’ Sabrina stond op en zei: ‘Mooi! Dan kan ik meteen oefenen!’ ‘Zullen we dan?’ Voegde ze er opgewekt aan toe. Yael stond ook op en zei: ‘Yallah!’

De meiden pakten de koffer en brachten deze naar boven. Sabrina had een logeerkamer op zolder waar Yael zou kunnen slapen en waar ze ook ongestoord en ongezien hun gang konden gaan. Yael opende haar koffer en Sabrina maakte wat ruimte op een kastje waar ze de stapeltjes luiers en vochtige doekjes legde die Yael aangaf. Toen Yael haar de dikke luiers met kleurrijke print aangaf slaakte Sabrina een klein gilletje: ‘Oh my god, deze zijn echt cute!’

‘Welke wil je als eerste aan?’ Vroeg Sabrina terwijl Yael haar broek losmaakte en uitdeed. ‘Hmm,’ zei Yael, haar beslissing overpeinzend, ‘Doe maar een Tena Ultima.’ Sabrina stond te kijken naar de stapeltjes luiers en haalde haar schouders op. Yael liep lachend naar haar toe en wees naar de stapeltjes terwijl ze de namen van de luiers noemde. Aangekomen bij de Tena Ultima pakte ze er een van de stapel en begon deze open te vouwen.

‘Ga je hem zelf doen?’ Vroeg Sabrina. ‘Ehh, ja… toch? Of wil jij het doen?’ Vroeg Yael terwijl ze de luier aanreikte. Sabrina nam de Tena gretig aan en begon deze verder open te vouwen. ‘Ga maar liggen op bed dan.’ Zei ze. Yael ging liggen en maakte een soort bruggetje. Sabrina schoof de luier onder haar billen en in een fractie van seconden nadat Yael haar billen op de luier had gelegd, plakte Sabrina de plakkers snel en kundig dicht. ‘Zo zo,’ zei Yael ‘Dat doe je netjes!’ Sabrina lachte en bekende dat ze had geoefend. Uit de kast waar de luiers op lagen haalde ze een grote knuffelbeer met een luier om en pak Pampers in de grootste maat.

Yael stond op en pakte de beer aan en begon deze te knuffelen en zei ‘Zo beertje, kreeg jij ook lekker een luier om van Sabrina, ja?’ Sabrina moest lachen en zei: ‘Ziet er wel schattig uit hoor, jij met zo’n grote knuffel en beide in jullie pampers. Kijken wie er als eerst verschoond moet worden.’ Yael bleef de beer stevig beet houden, keek Sabrina ondeugend aan en zei toen: ‘Ik denk ik…heel snel’

Het antwoord van Yael zorgde ervoor Sabrina haar hart plots sneller voelde kloppen. Het zou niet lang duren eer Yael voor haar zou staan in een natte luier die ze dan zou kunnen verschonen. De afgelopen weken had ze gefantaseerd hoe het zou zijn terwijl ze oefende op het omdoen van luiers op de knuffelbeer. De eerste keer dat ze dit deed was ze zo opgewonden geraakt dat ze naast haar knuffel was gaan liggen, in haar kruis was gaan wrijven en slechts enkele seconden later al haar hoogtepunt bereikte.

Dit durfde Sabrina niet aan Yael te vertellen, althans, nog niet. Ze wilde eerst rustig afwachten hoe het zou lopen tussen de twee en ze wilde vooral Yael geen ongemakkelijk gevoel geven.

Sabrina bleef vol verwachting naar Yael kijken waarbij haar ogen heen en weer vlogen tussen haar gezicht en haar luier. Sabrina hoefde haar ongeduld niet lang in toom te houden want al vlug zag ze dat het witte plastic van Yael haar luier aan de voorkant begon te verkleuren.

Yael stond met haar ogen dicht, de knuffelbeer in haar armen, een beetje zachtjes heen en weer te draaien. Ze ontspande zich en veel meer hoefde ze niet te doen. Yael merkte al snel hoe een een warme straal haar luier in liep en voelde deze zachtjes opzwellen met haar warme plas. Gek genoeg voelde zich helemaal op haar gemak om voor de ogen van Sabrina al meteen een luier helemaal vol te plassen. Sterker nog, het idee dat Sabrina zag hoe Yael het in haar broek deed wond haar nog meer op dan dat ze had verwacht.

Sabrina zag nu heel duidelijk hoe Yael haar luier verkleurde en zichtbaar opzwol. Dat Yael zo voor haar stond te plassen met haar ogen dicht en de knuffel in haar armen deed Sabrina glimlachen: ‘het is net een kleine meid zo, echt heel schattig!’ Sabrina zag dat Yael langzaam haar ogen opendeed, naar beneden keek en met een hand wat aan haar plasluier begon te voelen.

Yael voelde met haar linkerhand aan haar vol geplaste luier terwijl ze met haar andere hand de knuffelbeer stevig beet hield. Gek genoeg voelde ze zich niet zo als anders wanneer ze in een luier had geplast. Daar voelde zich altijd opgewonden en nu voelde ze zich… klein. Ze keek op een zag hoe Sabrina haar met een glimlach aan stond te kijken. Het was geen vervelende lach. Geen lach van ‘zie die chick met haar rare fetisj’. Het was een aanmoedigende en lieve lach.

Yael besloot daarom om zich te laten meevoeren in dit moment. Ze drukte haar knieën wat naar elkaar toe en probeerde met haar linkerhand de dikke natte luier te bedekken terwijl ze moeilijk begon te kijken. Sabrina zag dit en vroeg wat bezorgd: ‘Yael, alles wel goed?’ Yael keek haar beteuterd aan en zei: ‘Jawel, maar… Sabrina… ik heb in mijn luier geplast…heel erg veel’

Sabrina begreep Yael en ook zij liet zich meevoeren in het moment. Ze stapte op Yael af en zei: ‘Och, dat geeft toch niet? Daar zijn luiers voor. Laat me eens kijken.’ Yael bleef weifelend staan terwijl Sabrina bukte en Yael haar hand zachtjes pakte. Ze trok haar hand voorzichtig aan de kant en moedigde Yael ook aan haar knieën uit elkaar te doen.

Langzaam kwam Yael haar vol geplaste luier helemaal in zicht. ‘Nou, ik denk dat je gelijk hebt Yael,’ zei Sabrina terwijl ze haar aankeek met een glimlach, ‘Je luier ziet er behoorlijk vol uit.’ Yael bleef wat beteuterd kijken en zei tenslotte ‘Hmmm, echt? Heb ik hem echt helemaal vol geplast?’ ‘Zal ik even voelen?’ Vroeg Sabrina. Yael knikte.

Sabrina legde langzaam haar hand om de natte luier van Yael en voelde direct hoe zwaar en warm deze was. Ze duwde wat tegen het opgezwollen materiaal in Yael haar kruis en kneep af en toe zachtjes. Ze liet daarna haar hand wat naar achter glijden over het gladde plastic richting de billen van Yael maar er leek maar geen einde te komen aan het warm aanvoelende plastic.

Yael bleef heel de tijd naar beneden keken en zag hoe Sabrina langzaam aan haar luier begon te voelen. Ze voelde hoe Sabrina de warme, verzadigde luier zachtjes haar kruis in drukte en vervolgens haar hand liet zoeken naar een gedeelte van Yael haar luier wat níét nat was. Dit alles was een erg opwindend gevoel, maar Yael vond het ook heel spannend en was oprecht een beetje bang voor Sabrina haar reactie.

‘Nou,’ zei Sabrina tenslotte met wat stellige toon, ‘ik moet je inderdaad verschonen, dit kan zo niet langer.’ Sabrina pakte een grote handdoek uit de kast en legde deze op het bed. ‘Ga hier maar op liggen,’ gebood ze Yael, die haar meteen gehoorzaamde en op het bed kroop. ‘Ik ben zo terug hoor,’ zei Sabrina.

Yael lag op het bed, de knuffelbeer nog steeds stevig in haar armen en haar benen wijd. Ze bewoog haar knieën wat heen en weer waardoor de dikke luier in haar kruis wat samen gedrukt werd. Het zachte gekraak van het plastic en de dikke prop tussen haar benen werkten meditatief op Yael en ze raakte ontzettend ontspannen in afwachting op de terugkomst van Sabrina.

Sabrina kwam terug met een plastic zak en nog een handdoek. Ze liep naar Yael toe en legde nog eens haar hand op Yaels volle plasluier. ‘Ja, vol met plas,’ zei Sabrina met een glimlach, ‘die moeten we verschonen.’ Yael lachte verlegen terug en wachtte af. Sabrina maakte de plakkers los en trok Yael haar luier langzaam open. Ze pakte een pakje vochtige doekjes en begon Yael op te frissen. ‘Kontje omhoog!’ Zei ze tegen Yael, haalde de luier onder haar billen vandaan en begon deze ook af te nemen met de doekjes.

Sabrina deed de gebruikte luier en de doekjes in de zak en depte Yael wat af met de andere handdoek. Ze pakte een nieuwe Tena Ultima en deed Yael vlug haar schone luier om. ‘Zo, jij kan er weer tegen!’ Zei Sabrina met een knipoog. Yael ging overeind zitten en keek Sabrina aan. ‘Bedankt,’ zei ze met zachte stem, ‘Dit was… echt heel fijn weer.’ Sabrina lachte en zei: ‘Vond ik ook!’ De meiden gaven elkaar een omhelzing waarbij Sabrina Yael een paar klopjes op haar geluierde billen gaf.

Ze besloten nog en kopje koffie te gaan doen en even later zaten de meiden weer beneden. Yael had haar leren broek over haar schone luier aan getrokken en deze wist de Tena goed te verbergen. Drinkend van de koffie bespraken Yael en Sabrina de gebeurtenis van net en hoe ze hier mee verder wilde.

‘Het is zo raar,’ zei Yael ‘ik heb me echt nooit zo eerder gevoeld.’ ‘Wat bedoel je?’ Vroeg Sabrina. ‘Nou,’ begon Yael wat onzeker ‘ik heb me nooit eerder gevoeld als een…. Als een klein kind in een luier. En toen jij er zo in mee ging werd dat alleen maar meer.’ Sabrina zette haar kopje op tafel en vroeg: ‘Vond je dat wel leuk dan?’ ‘Ja!’ Zei Yael volmonding. ‘Ik vond het heel leuk!’

Sabrina begon breed te lachen. ‘Ik ben heel blij dat je dat zegt,’ zei ze vrolijk ‘ik wil je niet pushen hoor, maar het lijkt me gewoon zo leuk om je te verschonen en voor je te zorgen alsof je klein bent.’ Sabrina vertelde dat ze sinds hun kennismaking vaak op internet had gezocht naar het onderwerp en had beseft dat ze ontzettend werd aangetrokken door het idee.

Yael gaf aan dat ze helemaal open stond voor suggesties maar misschien moesten ze wel van te voren het een en ander bespreken. Sabrina was het hier helemaal mee eens en zo begonnen de meiden wat dingen vast te leggen. Als eerste werd er besloten dat Yael de rest van de tijd een luier om zou hebben en Sabrina zou haar altijd verschonen.

‘Maar wat als ik nu ehh… een grote boodschap moet doen?’ Vroeg Yael met een schaapachtige blik. ‘Tja, goeie…’ zei Sabrina tenslotte ‘zullen we het anders daar over hebben als het zo ver is?’ Yael knikte instemmend maar hoopte stiekem vurig dat ze in haar luier zou mogen drukken.

Yael gaf aan dat ze eigenlijk geen behoefte had om met kinderspeelgoed te spelen of zo. ‘Laten we gewoon grote-mensen-dingen doen en de verschoon momenten gebruiken voor ons spelletje.’ Sabrina vond dit ook een goed idee en zei: ‘Ja, gewoon chillen en kletsen en af en toe een momentje, dat houd het misschien ook wat spannender.’ ‘Inderdaad,’ zei Yael.

‘Wat me wel heel leuk lijkt,’ zei Sabrina ‘is als ik jouw luiers controleer.’ ‘Hoe bedoel je?’ Vroeg Yael. ‘Nou, dat jij eigenlijk niet aangeeft dat je geplast hebt maar dat ik in de gaten houd of je geplast hebt en of je luier aan verschoning toe is.’ Yael haar ogen werden groter en ze zei vrolijk: ‘Dat klinkt leuk! Dus dan blijf ik gewoon doorplassen tot ik verschoond word?’ ‘Precies!’ Zei Sabrina.

Nu alles in grote lijnen besproken was besloten de meiden om even de stad in te gaan. Sabrina moest nog wat boodschappen hebben voor het eten en Yael dacht dat ze misschien nog een leuk shirtje kon scoren wat zou passen bij haar parttime rol van klein meisje.

In de winkelstraat trok Sabrina Yael mee de drogisterij in. ‘Misschien moeten we nog wat attributen om het geheel af te maken,’ zei ze met een grijns. Sabrina vloog door de winkel en pakte een flesje, een speentje en babypoeder. ‘Lijkt het je wat?’ Fluisterde ze tegen Yael. ‘Ja, denk het wel ja,’ fluisterde Yael terug terwijl ze zichzelf al helemaal zag zitten met de knuffelbeer, een speentje en een vol gedrukte luier.

‘Oké, nog één ding dan,’ zei Sabrina terwijl ze om zich heen keek. ‘Wat dan?’ vroeg Yael en voor ze het wist trok Sabrina haar leren broek naar achteren en stak haar hand erin om de billen van Yael te voelen. ‘Je hebt wel al weer geplast,’ concludeerde ze. ‘Maar we kunnen nog wel even door.’ Yael was met stomheid geslagen. Ze had niet verwacht dat Sabrina haar zou checken in het openbaar. Iets wat verbouwereerd antwoordde ze tenslotte: ‘Oké, als jij het zegt…’

De meiden gingen verder de stad in een in een van de kledingwinkels wist Yael een roze shirt te vinden met een eenhoorn erop. Sabrina vond het perfect en stond erop dat Yael het shirt ging passen. Tijdens het passen werd Yael wederom verast door Sabrina die haar luier grondig controleerde. De meiden dronken nog een chai latte in de stad en besloten daarna richting huis te gaan.

Op weg naar huis voelde Yael dat ze vanwege de thee een flinke plas moest gaan doen en ze probeerde Sabrina aan te sporen om snel door te lopen. ‘Ik ben bang dat ie niet houd als ik nu plas,’ fluisterde ze aan Sabrina. ‘Maak je niet druk,’ zei Sabrina ‘Je hebt een zwarte nepleren broek aan, niemand die wat ziet.’ ‘Bovendien, het is niet aan jou om je daar zorgen over te maken maar aan mij,’ voegde ze er een beetje streng aan toe maar wel met een knipoog.

Yael plaste onderweg kleine scheutjes in de hoop dat de luier het hierdoor zou houden. Tot overmaat van ramp ging Sabrina nog doodleuk op haar gemak bij een etalage staan kijken. Sabrina zag hou Yael zichtbaar haar plas stond proberen op te houden en moest daar om lachen. ‘Trut,’ beet Yael haar lachend toe, ‘Ach, weet je, fuck it ook maar.’ Yael liet haar plas lopen en tot haar verbazing gebeurde er daarna niks; haar luier kon het aan.

Weer thuis aangekomen dook Sabrina direct weer in de verzorgende rol. ‘Zo, dat was een flinke wandeling. Laat maar gauw eens zien of je een schone luier nodig hebt.’ Zei ze met een warme stem. Yael liet Sabrina haar broek open maken en trok deze naar beneden. Haar vol geplaste luier kwam tevoorschijn en Sabrina moest lachen. ‘Oh oh, jij moet inderdaad weer een schone luier! Naar boven dan maar!’

Sabrina hielp Yael uit haar broek en ze liepen de trap op. Met Yael voorop kon Sabrina de dikke Tena tussen haar benen goed zien. Ze gaf een tik op de Yael haar natte billen en zei: ‘Toe maar, Diapergirl.’ Yael bleef staan op de trap en keek om met een blik van ongeloof en vroeg: ‘Hoe noemde je me?’ ‘Diapergirl,’ antwoordde Sabrina, ‘of vind je dat niet leuk?’

Yael schudde haar hoofd: ‘Nee, ehh ik bedoel jawel! Ik zou het leuk vinden als je me zo zou noemen.’ Sabrina lachte: ‘Oké dan, Diapergirl, nu naar boven!’

Op zolder aangekomen zei Sabrina: ‘Gaan jij en beer maar vast op bed liggen dan ga ik zo je luier verschonen.’ Yael pakte de beer en wilde vast gaan liggen maar bleef toch staan en liep terug naar de kast. ‘Sabrina…’ begon ze met beetje kinderlijke stem, ‘mag ik proberen even zonder luier?’ Sabrina keek haar verbaast aan. ‘Hoezo, vind je het niet fijn meer,’ vroeg ze serieus bezorgd. ‘Jawel,’ antwoordde Yael nog steeds met kinderlijke toon zei met een knipoog, ‘maar ik ben best een grote meid, en hoef niet altijd een luier toch?’

Sabrina begreep dat Yael opging in het spel en zei tenslotte: ‘ik weet het niet hoor, je had net nog heel je luier nat. Het lijkt me beter als we je toch gewoon een luier omdoen voor het geval dat. We kunnen een beetje een dunne doen, dan is het net een gewone onderbroek.’ Yael keek haar verdrietig aan en zei: ‘Ik zal beloven dat ik geen ongelukje krijg en als ik wel plas, dan zal ik daarna weer braaf een luier omdoen. Beloofd!’ Sabrina stemde in: ‘Oké, maar als het mis gaat krijg je geen dunne luier voor grote meiden. Dan krijg een dikke luier voor kleine meiden om.’

Yael deed haar nieuwe eenhoorn-shirtje aan en daaronder haar roze joggingbroek. De meiden gingen naar beneden, dronken een kop thee en kletsten wat. Ondertussen pakte Sabrina de speen en het flesje en bereidde deze voor op gebruik. Yael voelde dat ze wel weer een klein plasje kon doen na haar kop thee en besloot van de gelegenheid te gebruiken om in haar broek te plassen.

Ze wilde niet dat Sabrina haar meubels of vloer zouden beschadigen dus besloot ze met een smoes naar zolder te gaan. In haar koffer zat namelijk het vinyl laken. ‘Ik moet even mijn telefoon aan de oplader leggen,’ zei ze tegen Sabrina en liep de trap op naar zolder.

Daar pakte ze snel het laken uit haar koffer en spreidde het uit op de vloer. ‘Oké,’ dacht ze bij zichzelf, ‘hoe wil ik dit aanpakken?’

‘Sabrina…’ riep Yael naar beneden. ‘Wat is er?’ Kwam er terug. ‘Je moet even naar boven komen, ik heb een ongelukje gehad…’ ‘Sabrina kwam de zolder op en trof daar Yael, staand midden op het vinyl-laken. ‘Wat is er aan de hand d…’ vroeg ze maar de vraag bleef steken toen ze zag dat er in Yael haar joggingbroek een natte plek zat.

‘Het is een beetje mis gegaan, maar wel maar een klein beetje!’ zei Yael. ‘Oh,’ zei Sabrina, ‘gelukkig maar een beetje. Laten we snel een schone onderbroek aandoen.’ Sabrina draaide zich om en liep naar Yael haar koffer om een schone onderbroek te pakken toen plots achter zich gekletter hoorde. ‘Sabrina…’ zei Yael verdrietig ‘het is toch helemaal mis gegaan. Yael haar joggingbroek was flink verkleurd aan de voorkant en bij haar voeten lag een klein plasje.

‘Oh, Yael toch!’ Zei Sabrina een beetje streng maar bezorgd. Yael zakte door haar benen en ging zitten midden in de plas bij haar voeten. ‘Ik heb in mijn broek geplast, ik heb in mijn broek geplast…’ jammerde ze terwijl ze haar gezicht in haar handen verborg. Het aanblik van de hulpeloze Yael, zittend in haar eigen ongelukje, gaf Sabrina een overweldigend gevoel van verzorgingsdrang.

‘Kom maar,’ zei Sabrina, ‘het geeft niks.’ We gaan je uit deze natte broek halen, je even afspoelen en je daarna weer een luier omdoen, goed?’ Yael keek op en tot Sabrina haar verbazing waren haar ogen echt wat betraand. ‘Ja,’ bracht Yael uit met een snik in haar stem, ‘luier…’

Yael douchte zichzelf even terwijl Sabrina de natte boel opruimde. Ze liep vervolgens naar beneden om de babypoeder en het speentje te pakken. Yael kwam ondertussen weer naar boven en ging alvast klaarliggen op bed. Sabrina keek wat verbaast toen ze boven kwam en zag dat Yael helemaal naakt op bed lag met de knuffelbeer in haar ene arm en een duim in haar mond.

‘Ben je er klaar voor?’ Vroeg Sabrina met een warme stem. Yael knikte terwijl ze haar duim in haar mond hield. ‘Misschien wil je liever deze?’ Vroeg Sabrina terwijl ze Yael het speentje aanreikte. Yael haalde meteen de duim uit haar mond en nam de speen snel aan om deze in haar mond te doen.

Sabrina pakte een dikke luier met print van de kast. Toen Yael dit zag probeerde ze wat tegen te sputteren maar Sabrina smoorde het in de kiem. ‘Ho ho,’ begon ze, ‘geen gezeur. Als je een ongelukje had zou je daarna geen grote meiden luier meer krijgen, weet je nog? Dan wordt het een dikke kleine meiden luier.’ Yael knikte en liet zich de dikke luier omdoen. Ze bleef daarna liggen met de knuffelbeer in haar arm en begon met haar vrije hand de contouren van de figuurtjes op haar luier te volgen. Het stevige plastic kraakte toen ze haar benen bij elkaar probeerde te doen.

‘Zullen maar naar beneden gaan?’ Vroeg Sabrina ‘Je kan gerust alleen in je shirt en luier zitten als je dat wilt.’ Yael knikte haalde haar speen uit haar mond en zei tenslotte: ‘Mag Pamperbeer ook mee?’ Sabrina moest lachen. ‘Heb je hem zo genoemd? Pamperbeer? Yael lachte en knikte. ‘Ik vind het leuk, ‘ zei Sabrina, ‘Pamperbeer en Diapergirl.’

Yael trok haar shirt aan en zat even later op de bank te spenen met Pamperbeer in haar armen. Ze had haar benen opgetrokken en het was duidelijk te zien hoe haar nieuwe luier veel dikker was dan de Tena’s die ze eerder vandaag droeg. Sabrina vond het aanzicht ontzettend schattig en keek van tijd tot tijd naar Yael terwijl ze bezig was met het eten.

Toen de schotel in de oven stond schonk Sabrina een wijntje in. ‘Ehh, ik weet niet of je hier nu ook zin in hebt of dat jet helemaal niet vind passen,’ zei ze terwijl ze de fles wit omhoog hield. Yael trok haar speen uit haar mond en zei: ‘Zeker! Diapergirls lusten ook gewoon wijn hoor!’ Sabrina moest lachen en schonk snel een glas in.

De meiden ging aan de tafel zitten met hun wijntje en begonnen te kletsen. Toen Sabrina een tweede ronde voor hen inschonk wilde ze graag Yael nog eens aan de tand voelen over haar fetisj. Ze hadden het hier tijdens hun ontmoeting in het wellness-resort ook wel over gehad maar Sabrina verzocht Yael toch nog eens te vertellen over haar ervaringen en gevoelens.

Yael vertelde nog eens hoe ze als meid van vijftien voor het eerst luiers had gekocht bij de Kruitvat en een paar jaar later haar eerste incontinentieluiers bij de apotheek. Sabrina liet Yael beschrijven hoe dit ging welke gevoelens ze had ervaren bij haar eerste luiers het gebruiken ervan.

‘Zou je niet altijd luiers willen dragen?’ Vroeg Sabrina. ‘Nee,’ antwoordde Yael direct, ‘Ik weet uit ervaring dat als ik langer achter elkaar draag het gevoel minder aantrekkelijk wordt. Dan wordt het gewoon.’ ‘Heb je daar nu dan geen last van?’ Vroeg Sabrina maar Yael schudde haar hoofd. ‘Vandaag waren er zoveel nieuwe ervaringen dat het wel bijzonder blijft.’ Sabrina glimlachte en zei: ‘Gelukkig, want ik wil ook nog wel even door.’

De meiden genoten van de ovenschotel die Sabrina had gemaakt en dronken nog een glaasje wijn. Yael zat er nog steeds bij in alleen haar shirt en luier met kinderlijke print. ‘Sta eens op,’ gebood Sabrina met haar wijnglas aan haar mond, ‘even checken of je luiertje al een beetje nat is. Yael stond op en om een paar van de figuurtjes was het plastic inderdaad al een beetje verkleurd. ‘Die kan nog wel even!’ Zei Sabrina jolig ‘Eerst koffie dan maar!’

Yael en Sabrina ploften op de bank en dronken hun koffie terwijl ze even een serietje opzetten. Enkele minuten later voelde Yael een gerommel in haar buik opkomen en wist ze dat het onvermijdelijke moest gaan gebeuren. De afspraak met Sabrina was dat ze het hier over zouden hebben als het zover was en dat moment kwam nu heel snel dichterbij. ‘Beetje plots dit nu,’ begon Yael wat onzeker, ‘maar vanmiddag hadden we het er over wat we zouden doen als ik een grote boodschap moest doen.’ Sabrina keek Yael heel kalm aan en zei: ‘Moet je nu drukken meid?’

Yael knikte en voelde de aandrang al aardig toenemen. ‘Ja, best wel,’ voegde ze eraan toe. Misschien was het de wijn maar het leek Sabrina eigenlijk helemaal niet zo erg om Yael te verschonen als ze in haar luier zou drukken. ‘Als je wilt,’ zei Sabrina, ‘mag je van mij wel in je luier drukken. Dan zal ik je daarna ook wel verschonen. Alleen als jij het wil hoor.’ Yael opende haar mond en zei tenslotte zachtjes: ‘Ja, dat wil ik wel. Zal ik het boven doen en je dan zo roepen?’

‘Boven?’ Zei Sabrina, ‘Als jij moet drukken dan druk je maar gewoon lekker hier hoor, Diapergirl!’ ‘Echt?’ Vroeg Yael wat onzeker ‘Vind je dat echt niet erg?’ Sabrina gaf Yael een knuffel en zei: ‘Echt niet, doe jij maar lekker een drukje in je luier.’ Sabrina pakte de speen en de knuffelbeer. ‘Hier,’ zei ze terwijl ze beiden aan Yael gaf, ‘Hou Pamperbeer maar goed beet, misschien moet die ook wel een drukje in zijn luier.’ Yael lachte en stak de speen in haar mond.

Yael ging wat onderuit gezakt op de bank zitten met haar benen wijd opgetrokken. Ze hield Pamperbeer inderdaad stevig beet en sabbelde wat op haar speen terwijl ze zachtjes begon te drukken. Sabrina zat naast Yael de serie veder te volgen terwijl ze ondertussen probeerde te bepalen of Yael al in haar luier had gedrukt. Zou ze het kunnen zien, of misschien anders alleen ruiken?

Yael probeerde zonder al te heftig te persen in haar luier te drukken. Ze was al enige tijd niet naar het toilet geweest en wist daardoor dat ze er een stevige keutel moest uitwerken. Dit zou later fijn zijn voor Sabrina maar dit maakte het nu voor Yael wel lastig. Na enkele minuten zachtjes persen voelde ze wel hoe een flinke keutel tussen haar billen uit piepte en zich tegen haar luier begon aan te drukken. Yael besloot om iets meer druk te geven.

Sabrina hoorde hoe Yael naast haar zachtjes begon te kreunen en wat heen en weer begon te schuiven. ‘Nu gaat het gebeuren,’ dacht Sabrina bij zichzelf terwijl ze deed alsof ze er geen acht op sloeg. Yael zette nog wat meer druk en met wat zacht geknisper kwam de keutel een stukje verder haar luier in zetten maar hield daarna onverbiddelijk halt. ‘Kut,’ dacht Yael, ‘ik moet echt anders zitten, maar ik wil zo graag dat het ongelukje lijkt.’

Yael besloot uiteindelijk dat ze het maar naar haar eigen hand moest gaan zetten. Ze ging wat meer rechtop zitten met haar voeten op de grond. Sabrina zag dat Yael was gaan verzitten en vroeg zich af of Yael al klaar was met drukken, al wilde ze dat nog niet vragen. Yael zette ondertussen flink kracht op haar buik en ze voelde hoe de keutel probeerde zich een weg haar luier in te vinden. Toen pakte ze haar speen uit haar mond maar liet deze toen ‘per ongeluk’ vallen. Snel stapte ze van de bank om haar speen onder de tafel uit te halen, meer was er niet nodig.

De verandering van houding maakte het mogelijk voor Yael om zonder enkele moeite de stevige keutel vlug haar luier in te drukken. Er klonk bijna geen geluid behalve wat zacht geritsel van het plastic terwijl haar luier iets uitzette. Yael vond drukken in zit soort luiers nooit zo bijzonder omdat je er weinig van zag. Echter, dit kwam nu wel goed uit en Yael hoopte dat Sabrina niks door had gehad.

Met haar speen weer in haar mond wilde Yael weer op de bank zitten. Ze voelde goed de stevige drol in haar luier toen ze zachtjes ging zitten. Warmte verspreidde zich in haar kruis toen Yael ook de inhoud van haar blaas leegde. Ontspannen genoot ze van dit bijzondere gevoel en besloot af te wachten tot Sabrina iets zou zeggen.

Sabrina had meteen door dat Yael haar luier flink vol had gedrukte toen ze opstond om haar speen te pakken. In tegenstelling tot wat Yael dacht, had Sabrina duidelijk gezien hoe bij haar billen een flinke bobbel in de luier was ontstaan. Sabrina had alleen niet verwacht dat Yael daarna weer vrolijk op de bank zou gaan zitten om vervolgens ook een flinke plas te doen.

Sabrina wist even niet of zij nu het voortouw moest nemen. Als Yael hiervan genoot, en dat leek ze te doen, wilde ze dit haar ook niet afnemen. Ze besloot uiteindelijk om wel iets te zeggen: ‘Zo Diapergirl, volgens mij is je drukje goed gelukt. Geef jij het zelf aan als je een schone luier om wil? Yael kleurde rood. Ze schaamde zich toch een beetje dat ze zo in haar luier had gedrukt en dat Sabrina het blijkbaar ook helemaal door had. Toch wilde ze het gevoel nog niet opgeven. ‘Zal ik doen,’ zei ze met haar speen in haar mond.

Sabrina zag dat Yael haar gezicht was verkleurd en wilde haar laten weten dat alles oké was. ‘Wil je anders even tegen me aan zitten?’ Vroeg Sabrina en Yael knikte. ‘Kom maar dan,’ zei ze terwijl ze gebaarde met haar hand. Yael kroop op handen en knieën van de ene kant van de bank richting Sabrina en ging tegen haar aan zitten. Yael had haar benen wijd en Sabrina zag goed hoe gevuld haar luier was. Ze legde haar hand in Yael haar kruis voelde de stevige lading in Yael haar warme vol geplaste luier.

Na een poos zo lekker te hebben gezeten vroeg Yael of ze verschoond mocht worden. Sabrina stemde daar natuurlijk mee in en de meiden gingen naar boven. Gelukkig voor Sabrina had Yael inderdaad een stevige drol gedraaid en viel het schoonmaakwerk reuze mee. Het rook ook helemaal niet zo erg als Sabrina had gedacht.

Met Yael weer in een schone luier vroegen de meiden zich af wat ze zouden gaan doen. Ondertussen was het al aardig aan de tijd en hoewel ze het een beetje saai van zichzelf vonden besloten de meiden toch om gewoon maar lekker te gaan slapen. ‘Sorry,’ zei Yael geeuwend ‘het was ook gewoon zo’n enerverende dag.’ Sabrina moest ook gapen. ’Geeft niks, ik heb hetzelfde.’ Zei ze. En dus gingen de meiden hun tanden poetsen en zich klaarmaken.

Moe maar voldaan lag Yael op het bed in de zolderkamer. Ze was nog even naar beneden gegaan om Pamperbeer en haar speen te halen en nu lag ze daar lekker mee op bed terwijl ze wat over haar luier aan het wrijven was met haar vrije hand. ‘Wat is dat toch,’ dacht ze bij zichzelf, ‘waarom voelt dit toch zo fijn?’ Yael doezelde weg en werd even later wakker toen Sabrina op de deur klopte en vroeg: ‘Diapergirl, slaap je al?’
 

BertDL

Toplid
Wat een geweldige verhaal. Ik ben nog niet klaar met lezen maar het is nu laat en moet gaan slapen. Ik heb mijn nachtluier om en kan niet wachten om morgen de rest te lezen. Ben benieuwd hoe het eindigt.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
P Yael haar weekendje weg X Y Z 9
P Yael haar avond alleen thuis X Y Z 8
P Yael haar vrije middag X Y Z 21
Mama Suus Mama Suus gaat starten! Voorstellen 46
D Wie gaat 14 oktober maat Fetish Club 78 : Pets&Littles ABDL Playground?? Kalender 1
P Gaat maat 7 baby luiers passen ? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 7
André Adult Baby Wie gaat er naar Egypte op vakantie en welke streek. Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 7
Teddy25 Wie gaat er op 12 augustus naar Fet life Kalender 8
Z binnenkant van de fabine black gaat open Luiers 4
K Benieuwd wat mijn moeder morgen gaat zeggen contact Kaboutertje. Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
maarten Wanneer doe je de nacht luier aan als je naar bed gaat Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 61
adidaslover Wie gaat er naar het luierkamp 2021?? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 23
G moeilijk gaat ook .... Voorstellen 24
TedWheel Verhaal Klaar Ze gaat op haar knieën voor me zitten. 16+ Verhalen 0
Little Endy Wanneer gaat de webshop terug online? Vragen & Info Shop 20
broekie Carnaval 2020 komt er aan.Hou ga jij verkleed als je het gaat vieren?(allen voor carnaval liefhebbers aub ). Pub 40
Monkeybaby Wie gaat er wel naar de meeting Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 0
W Wie gaat er ? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 6
Pup Aandrang om te plassen gaat maar niet weg? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 16
abdenhaag CBB gaat verhuizen! Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 0
Redheaddiaper hoe gaat het Tiener board 0
pamperventje Hoe gaat je partner er mee om? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 12
SNOOPY_ wie gaat er naar CBB met de auto vanuit brabant!? Pub 1
K Wie gaat er naar f.a.c.t.s 1-2 april? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 0
F Chick van 21 jaar oud gaat graag als baby door het leven AB/DL Filmpjes 4
Haags_eigenwijsje Gaat er iemand omgeving Amsterdam naar CBB? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 2
Ares Wie gaat de beker winnen? Pub 9
L Een wens die in vervulling gaat W 64
toulouse Sensation White 2014, Wie gaat ook? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 2
pampervuller Crèche Bébé 27 juni 2014 wie gaat? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 15
P Naar wat gaat onze interesse eigenlijk uit? Pub 9
R Regina gaat voor goud Q R 6
P Leentje gaat joggen L 16
K Kirsty gaat trouwen K 2
danny23 mijn luierfetish en hoe mijn vriendin er mee om gaat! Voorstellen 13
B Jeanette gaat naar de Poep Poli J 4
diaper-lover2 luier omdoen gaat verkeerd!? Tiener Baby's / Luierliefhebbers 12
diaper-lover2 zetpil waarvan je gaat poepen? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 10
O Oppasmama gaat verhuizen! Pub 17
P Ruben gaat zich Voorstellen Voorstellen 2
diaper ed gaat weer lekker :( Tiener Baby's / Luierliefhebbers 1
bedzeilluierlover Bedzeilluierlover gaat heerlijk slapen AB/DL Filmpjes 1
M Matriluier gaat zich voorstellen Voorstellen 3
D FTP server met ABDL filmpjes gaat stoppen AB/DL Filmpjes 1
F Freemarco gaat zich voorstellen Voorstellen 8
bakbeest wil zelf ook wel wat filmpjes plaatsen maar hoe gaat dat AB/DL Filmpjes 8
L Luierdennis gaat zich even voorstellen : Voorstellen 9
dirkje87 Bezoek aan prostituee - incontinentie 16+ Board 2
Plasbibs Broekplassen of broekpoepen voor winkel bezoek of afhalen Broekplassers en Poepers 20
Plasbibs Een kennis komt op bezoek. Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
Similar threads


Bovenaan