Yael haar avond alleen thuis

Planke

Gewaardeerd Lid
‘Dat meen je niet!’ gierde Yael het uit van het lachen terwijl de tranen over haar wangen liepen. ‘Ik zweer het je!’ zei Mirjam terwijl ze haar handen de lucht in gooide met een overdreven gebaar.

Het was al weer even geleden dat de meiden hadden afgesproken om een avondje bij te kletsen en de sfeer zat er goed in. Yael dronk de laatste slok wijn uit haar glas terwijl ze een laatste traan van het lachen van haar wang wreef. ‘Refill?’ vroeg Mirjam en Yael knikte van ja. ‘Of..’ begon Mirjam samenzweerderig, ‘zullen we verder gaan met iets anders?’ Yael kon even niet plaatsen waar Mirjam op doelde en zweeg terwijl ze haar bleef aankijken, wachtend op een uitleg. ‘Wat bedoel je, een shotje van iets?’ vroeg ze uiteindelijk. ‘Nee,’ begon Mirjam ‘ik ben van de week even langs een coffeeshop gegaan. Zou je ook zin hebben in een jointje?’

Yael had ooit weleens eerder een paar trekjes van een joint genomen maar dat was zo lang geleden dat zich niet meer kon herinneren wat ze daarvan had gevonden. Zelf zou ze nooit het idee gehad hebben het nog eens te proberen maar Yael voelde zich al wat losser door de twee wijn die ze op had. Bovendien wilde ze haar vriendin niet teleurstellen die haar op dit moment verwachtingsvol aan zat te staren.

‘Hé, waarom ook niet’, zei ze en Mirjam sprong giechelend overeind. ‘Oh, wat leuk dit Yael!’ riep ze terwijl ze naar de keuken rende, ‘even wat dingen pakken hoor!’ Even later kwam Mirjam terug met een paar grote glazen drinken en een asbak. De meiden gingen op de grond aan de koffietafel zitten en terwijl Mirjam na paar eerste trekjes de joint aan Yael gaf, dimde ze de lichten wat en zette er passende muziek bij op.

Yael dacht dat ze niets voelde na haar eerste trekjes, totdat ze besefte dat ze met de vingertoppen van haar rechterhand heen en weer aan het kriebelen was op haar bovenbeen. Ze droeg die avond een broek van strak kunstleer en de gladde stof voelde nu ineens onweerstaanbaar lekker. Ze keek naar de glimmende stof waarover ze aan het strelen was en schrok een beetje van zichzelf.

Yael besefte heel goed dat ze veel vaker leer droeg dan haar vriendin en ze wilde niet dat Mirjam zou weten dat ze hier erg van genoot. Voorzichtig keek ze of Mirjam iets door had gehad, maar die zat zachtjes mee te deinen op het tempo van de muziek. ‘Lekker dit zeg,’ bracht Mirjam uit en Yael antwoordde instemmend. ‘Ja, echt heel chill…’

De rest van de avond zaten de meiden te genieten van de muziek en wat snacks die Mirjam bij elkaar had geschraapt terwijl ze soms keihard in lachen uitbarstten. Wanneer ze dacht daar de kans voor te hebben, liet Yael haar handen de vrije loop over haar leren broek. Ze had zelfs even in haar kruis zitten wrijven toen Mirjam naar het toilet was en was verbaasd geweest over hoe heftig dat had gevoeld.

Toen de meiden hun ogen bijna niet meer open konden houden besloten ze een eind aan de avond te maken. Yael fietste snel naar huis en lag een kwartier later op bed waar ze direct als een blok in slaap viel. De volgende ochtend werd ze wakker met een glimlach op haar gezicht. De ervaring was echt heel leuk geweest en ze besloot dat ze het binnenkort nog eens zou proberen wanneer ze daar ongestoord de tijd voor zou hebben.


Er gingen een aantal weken voorbij maar Yael was haar belofte aan zichzelf niet vergeten. Toen er weekend aankwam waarin nog helemaal niks gepland stond op zaterdag avond en ze alleen thuis zou zijn, besloot ze die avond voor haarzelf te claimen.

Gek genoeg durfde ze niet aan Mirjam te vragen of ze een jointje van haar mocht hebben. Ze was bang dat Mirjam mee zou willen doen en hoewel ze het heel gezellig had gevonden met haar, wilde ze nu heel graag alleen zijn. Yael vermande zich daarom en ging voor het eerst een coffeeshop binnen. Toen ze de shop binnen liep werd ze zenuwachtig. ‘Kom Yael,’ zei ze tegen zichzelf, ‘je bent niet meer dat meisje van 18 die voor het eerst in de apotheek lui…’ plots werd haar gedachte onderbrokken door de stem van een vriendelijke jonge dame achter de counter: ‘Hé, alles lekker? Wat kan ik voor je doen?’

‘Ehh, ja,’ begon Yael, ‘ik wil graag een voor-gedraaide joint, alsjeblieft.’ De meid achter de balie pakte een kokertje met daarin een joint en gaf het aan Yael. ‘Goeie sativa is dit,’ zei ze met een glimlach en Yael, die niet wist wat dat betekende, lachte terug en bedankte haar.

De rest van de middag was Yael een beetje zenuwachtig. Ze wilde dolgraag beginnen met de ervaring en hoewel Mark, haar vriend al weg was, vond ze van zichzelf dat ze moest wachten tot het avond was. Bovendien was ze een beetje bang dat de buren iets zouden zien of ruiken en wilde ze echt niet zoals Mirjam dit binnen zitten gaan doen.

Toen het een uur of half 8 wacht, en al lang en breed donker zo eind oktober, was Yael niet meer te houden. Ze pakte de joint, een aansteker een oud schaaltje om als asbak te functioneren en schonk een groot glas ijsthee in. Daarna ging ze naar haar slaapkamer waar ze onderin de kledingkast verborgen haar verzameling luiers aantrof.

Yael keek tussen het assortiment en zocht een dikke incontinentie-slip uit met een zachte plastic buitenkant. Ze deed de luier handig om en zocht daarna in haar kast naar haar roze sweatpants om erover aan te trekken. De broek zat lekker losjes waardoor Yael gemakkelijk door de dikke stof heen over haar luier kon wrijven en het zachte kraken van het plastic kon horen. Ze trok er nog een dikke trui op aan en ging naar beneden.

Yael pakte de spullen die ze had klaargezet en ging op de loungeset in de tuin zitten. ‘Ga ik dit echt doen?’ dacht Yael even toen ze het kokertje met de joint in haar handen nam. ‘Kom op schijterd,’ sprak ze zichzelf toe, ‘hiervoor doen we het toch? Je bent toch ook nieuwsgierig?’ Overtuigd door haar nieuwsgierigheid haalde Yael de joint uit het kokertje en stak hem in haar mond. Ze stak de joint aan en nam voorzichtig een paar trekjes. Ze moest wat hoesten maar daar had ze de ijsthee voor meegenomen.

Na nog een flinke haal van de joint te nemen legde Yael deze op het schoteltje en ging wat meer onderuit zitten op de loungeset. Hoewel eind oktober, was het niet echt koud en ze besloot nog even buiten te blijven tot ze zou merken dat de joint goed zijn werk deed.

Ze pakte haar telefoon zonder echte reden en begon een beetje te kijken op internet. Na een paar minuten merkte Yael dat ze met haar vrije hand over haar roze sweatpants aan het kriebelen was. Toen ze opkeek van haar telefoon merkte ze dat haar zicht anders was dan normaal en concludeerde dat de effecten van de joint begonnen in te treden.

Op dat moment besefte Yael wat ook al weer het hele doel van de onderneming was geweest en werd herinnerd aan de luier onder haar sweatpants. Ze kreeg direct een droge mond en voelde haar hart kloppen toen ze voorzichtig haar hand in haar kruis legde en door haar sweatpants de dikke vulling tussen haar benen voelde. De luier voelde zo lekker dik en zacht dat het volgens Yael leek alsof ze er wel twee over elkaar droeg.

Nu de joint goed werkte en ze haar luier had gevoeld wilde Yael graag naar binnen. Ze nam het glas ijsthee en haar telefoon mee maar besloot dat de rest wel kon blijven liggen. Misschien zou ze later nog wel even terugkomen. Toen ze opstond en een stap zette werd Yael enorm verast. Haar luier voelde zo dik en ongemakkelijk dat ze voor haar gevoel enorm met haar benen wijd liep. ‘Jezus,’ dacht Yael terwijl ze grinnikte ‘wat voelt dít lekker dik tussen m’n benen zeg!’

Yael waggelde voor haar gevoel naar binnen en kon niet wachten om haarzelf te zien in de grote spiegel boven op de overloop. Ze moest weten of ze echt zo waggelde en haar luier echt zo dik was. Toen ze voor de spiegel stond zag ze dat dit absoluut niet het geval was. De luier was amper zichtbaar onder haar broek en ze liep ook gewoon normaal.

Lachend om zichzelf bleef ze voor de spiegel staan deed ze haar sweatpants wat naar beneden. Ze werd begroet door het glimmende witte plastic van haar luier. Ze trok haar broek nog verder naar beneden en kon haar ogen niet afhouden van het aanblik wat ze toen aantrof.

In het warme ligt van de ovenloop was de reflectie van haar luier in de spiegel een schouwspel van kleine plooien in het plastic waarin zachte schaduwen vielen. Langzaam liet ze haar rechterhand via haar buik een weg naar beneden vinden totdat deze in contact kwam met het zachte, krakende plastic. Ze schoof haar hand door totdat deze om het dikste stuk van haar luier midden in haar kruis lag.

Yael kneep zachtjes en genoot intens van het zachte gekraak van het plastic, de dikke vulling tussen haar vingers en de zachte binnenkant van haar luier die ze in haar kruis drukte. Ondertussen was ze met haar linkerhand begonnen om over haar billen heen te wrijven. ‘Wauw…’ dacht Yael na een paar minuten terwijl ze met haar ogen dicht stond ‘er komt echt geen eind aan mijn luier, wat heerlijk groot en glad…’ Plots opende ze haar ogen ‘Oh my god, dat is het!’

Hoewel ze even daarvoor als in trance aan alle kanten over haar luier had staan wrijven, trok Yael nu snel haar broek op. Ze wilde de slaapkamer inlopen maar bedacht zich omdat ze ineens erg dorst had. Ze liep naar beneden en dronk de rest van haar ijsthee op en daarna nog een half glas water. Daarna liep ze weer naar boven en toen ze bij haar slaapkamer aankwam wist ze eigenlijk niet goed waarom dat ze hier was.

‘Wat ging ik nou hier doen…’ zei Yael half hardop, ‘ik stond in de spiegel te kijken, daarna wreef ik over… oh ja!’ Eenmaal weer helder voor ogen wat haar plan was snelde ze naar haar kledingkast. Daar vond ze de leren broek die ze ook bij Mirjam had gedragen. Ze deed haar sweatpants uit en deed de leren broek aan die zo strak om haar luier zat, dat deze maar met moeite dicht ging.

Yael voelde over het zachte kunstleer aan de binnenkant van haar bovenbenen en kreunde zachtjes: ‘oh, zo lekker…’ Ze plofte achterwaarts op bed en liet haar handen de vrije loop over de leren broek waarbij ze af en toe stevig in kruis drukte en zachte tikken op haar ingepakte billen gaf.

Genietend van het gladde kunstleer kreeg Yael plotseling een lumineus idee. Ze rolde van het bed en trok uit een grote boodschappentas onder uit haar kledingkast haar witte vinyl-laken. Ze trok het laken open en spreidde het uit over haar bed. Het witte vinyl glom uitnodigend en Yael ging er midden op liggen.

Het zachte koele vinyl voelde heerlijk aan en het duurde niet lang voor Yael haar trui uitdeed om het materiaal tegen haar blote huid aan te voelen. Ook trok ze haar leren broek weer uit, hunkerend naar nog meer huidcontact met het witte laken. Yael lag nu met alleen haar luier nog aan heen en weer te wurmen op de gladde stof waarbij ze genoot van de aanrakingen, geur en geluiden die het vinyl haar aanbood.

Liggend met haar ogen dicht voelde Yael plots dat ze erg aandrang had om te plassen. Hoewel ze haar luier omhad was het niet vanzelfsprekend dat ze haar plas daarin zou doen. Ze ging even bij zichzelf te raden: ‘Als ik plas, moet ik ook zo verschonen, heb ik daar nu trek in?’ Na even een moment te hebben genomen om hierover na te denken zag Yael het toch wel zitten om in haar luier te plassen.

Ze had zichzelf nog geen seconde ervan overtuigd dat ze het zou doen, of een dikke warme straal liep vlot haar luier in. Yael zat midden op het vinyl-laken op haar bed met haar benen wijd ademloos te kijken hoe haar luier langzang opzwol terwijl ze haar hele blaas erin leeg plaste. Ze legde haar hand op het warme plastic en drukte de opgezwollen luier tussen haar benen zachtjes haar kruis in.

Het gevoel van de warme nattigheid veroorzaakte een golf van opwinding door haar lichaam. Yael liet zich langzaam achterover zakken op het gladde laken en drukte haar natte, warme luier steeds steviger haar kruis in. Ze draaide zich om op haar buik en begon met beide handen over elkaar over haar plas-luier te wrijven. Het plastic kraakte zachtjes en Yael kreunde terwijl ze steeds harder begon te drukken en te wrijven. Yael kwam vlug en trillend tot een hoogtepunt terwijl ze haar gezicht tegen het gladde vinyl aandrukte en flink kreunde terwijl ze nog zachtjes in haar luier bleef knijpen.

Yael moest even bijkomen van deze ervaring. ‘Wauw! Ik ben echt nog nooit zo hard gekomen in een luier.’ dacht Yael terwijl ze, nog steeds een beetje verdwaasd, probeerde wat overeind te komen. Ze begon het een beetje koud te krijgen, zo alleen gekleed in haar luier en besloot zich te gaan verschonen en wat kleren aan te doen.

Yael pakte een bijna vol pakje billendoekjes en een handdoek uit de kast en plofte terug op het bed. Nu het laken van vinyl daar toch nog lag kon ze zich lekker op bed verschonen. Ze maakte de plakkers van haar luier los en legde de opengeslagen voorkant tussen haar gespreide benen in. Ze richtte haar billen op en veegde met een paar doekjes deze schoon waarbij ze de gebruikte doekjes op haar vieze luier legde. Ze kon de lucht die van de billendoekjes afkwam extra goed ruiken en genoot ervan om de tijd te nemen zichzelf even lekker goed schoon te maken.

Toen ze haar billen had afgeveegd, trok ze de luier eronder vandaan, depte deze nog een keer na met de handdoek en legde haar billen neer. Het koele vinyl voelde heerlijk tegen haar blote billen en Yael moest zich er toe zetten om eerst het verschonen af te maken. Ze zorgde dat haar hele kruis weer lekker fris voelde en na zich ook daar nog even na te deppen bleef ze nog even helemaal naakt op bed liggen. Plots had ze het niet eens zo koud meer en haar bed voelde weer heerlijk.

Uiteindelijk kreeg Yael het toch wel weer wat kouder en besloot ze zich aan te kleden. Ze merkte dat het effect van de joint al wat was afgenomen, al was ze nog echt niet nuchter. Ze stond op van het bed en liep naar haar sweatpants die op de grond voor de kledingkast lag. Ze pakte hem op en stond even in gedachten. ‘Zal ik er nog een aandoen?’ dacht ze bij zichzelf ‘Maar zal ik dan ook nog roken… het was wel echt héél geil daarnet, dat wil ik nog wel een keer… maar misschien beter een andere keer…’

Yael bleef een poosje staan twijfelen en trok toen haar sweatpants aan. ‘Nee, het is mooi zo, Yaeli,’ sprak ze zichzelf toe, ‘even lekker chillen en zo slapen is óók heel relaxt’. Ze liep naar beneden en besloot dat ze vast de spullen in tuin op zou ruimen. De de rest van de spullen lagen nog precies zoals Yael ze had achter gelaten en nu ze daar weer stond voelde Yael plotseling haar hart bonzen van opwinding. ‘Waarom niet?’ vroeg ze aan zichzelf, ‘Doe gewoon!’

Opgewonden als ze was liep ze vlug terug naar binnen om haar trui weer aan te doen en nog een groot glas ijsthee in te schenken. Eenmaal weer buiten stak ze vlug de joint op een nam een paar diepe halen.

Yael voelde al snel weer het effect van de joint en merkte dat ze een grote glimlach op haar gezicht had, als wist ze niet goed waarom. Ze zat even buiten te luisteren naar de stilte en dronk ondertussen haar glas ijsthee leeg. Ze had enorm dorst gekregen en besloot dan ook even naar binnen te gaan voor een glas water.

Toen Yael binnen kwam en een glas water inschonk bedacht ze, al drinkend van het water, dat ze eigenlijk niet zo goed wist wat ze wilde gaan doen. Ze had wel energie en wilde vooral naar dingen kijken.

Ze besloot om boven achter haar computer te gaan zitten en een beetje te gaan internetten. Na wat filmpjes op Youtube te hebben bekeken kreeg Yael plots een idee. Ze had een verborgen usb-stick met daarop haar persoonlijke verzameling van afbeeldingen en filmpjes die ze door de jaren heen had verzameld vanaf het prille moment dat ze toegang had tot het internet en erachter was gekomen dat er meer mensen zijn die luiers dragen fijn vinden.

Yael haalde de usb-stick uit een lade tevoorschijn en stak deze in de computer. Ze openden de map waarin de foto’s te vinden waren en zag de honderden kleine thumbnails verschijnen. Hoewel Yael niet op vrouwen viel, had ze uitsluitend foto’s van meiden die een luier dragen verzameld. Ze vond het leuk te fantaseren alsof deze meiden, net als zijzelf, een luier dragen voor het genot.

Hoewel Yael in de loop der jaren al tientallen, zo niet honderden keren, door deze foto’s had gebladerd vond ze het altijd weer leuk om ze weer te zien. Toch had ze niet kunnen bedenken dat ze nu deze foto’s zou zien alsof het de eerste keer was.

Yael opende de gehele lijst met afbeeldingen en, zoals altijd, verscheen een foto van een blonde vrouw, slapend op een bed met een paars kussentje onder haar hoofd. Ze had een roze jurkje aan en haar benen wijd zodat je goed haar witte Tena Slip Maxi Medium kunt zien. Yael voelde hoe haar hart begon te bonzen en kreeg direct een droge mond. Haar ogen vlogen naar de dikke Tena die de vrouw omhad en direct had Yael weer de behoefte om ook zo’n lekkere dikke luier in haar kruis te voelen.

Toch bleef Yael nog zitten. Ze was namelijk gegrepen door haar verbazing dat de afbeeldingen die ze al zo vaak had bekeken plots zó aantrekkelijk waren. Hoewel Yaels verzameling afkomstig was uit verscheidene bronnen, kwam het leeuwendeel van een commerciële website met een flink assortiment aan modellen. Hoewel Yael ooit in haar tienerjaren nogal teleurgesteld was geweest dat deze dames niet echt een voorliefde hadden voor het dragen van luiers, was ze nu als betoverd door juist deze vrouwen. Deze meiden keken Yael met een uitdagende blik aan terwijl ze haar genietend toonden hoe ze hun luiers droegen onder hun kleding, er met hun handen overheen gingen of hoe ze er flink in geplast hadden.

Yael haar blik werd heen en weer getrokken tussen de luiers en de ogen van de modellen, die haar haast leken te vertellen waarom deze meiden ook zo genoten van het dragen van hun luier. Bij iedere nieuwe foto fantaseerde Yael een verhaal wat de scene beschreef waar zij getuige van was. Vooral dames die hun luier een stukje lieten zien van onder hun kleding, spraken nu bij Yael erg tot de verbeelding. Het was alsof deze meiden samenzweerderig tegen haar zeiden: ‘He, ik heb een luier om, het voelt echt vet lekker! Dit moet je ook proberen!’.

‘Ik wil nu een luier!’ Zei Yael hardop tegen zichzelf en liep snel naar de slaapkamer. Ze wist precies wat ze wilde en pakte een Tena Slip Ultima uit haar verzameling, ging op bed liggen en deed deze om. De nieuw Tena voelde geweldig en hoewel Yael heerlijk lag op bed met haar nieuwe luier om, stond ze op om toch weer achter haar computer te gaan zitten. Nu ze er zelf ook een omhad, wilde ze graag verder kijken naar al die andere meiden in hun luiers.

Yael zat weer achter het scherm en bladerde door de afbeeldingen. Met haar linkerhand kneep ze zachtjes in de verdikking in haar kruis die de Tena creëerde wanneer ze haar benen wat bij elkaar deed. Yael klikte op het toetsenbord voor de volgende afbeelding en plots keek een vrouw met een ondeugende blik op haar gezicht haar aan.

De vrouw in kwestie had blond haar wat in twee staarten zat vastgehouden door middel van zwarte strikken. Een paar plukken blond haar vielen langs haar ondeugende gezicht. Haar kleding bestond uit een zwart shirt waar in grote roze letters op haar stevige borsten de tekst ‘Baby Doll’s’ stond. Onder dit shirt had de vrouw een kort zwart rokje aan wat geen enkele moeite deed om te verbergen wat zij daar weer onder droeg. Zittend op haar knieën op een bruine bank was duidelijk te zien hoe deze vrouw een stevig roze glanzend kunststof broekje droeg wat met drukknoopjes dichtzat.

Yael klikte weer en de volgende foto toonde de vrouw staand, terwijl ze met één voet op de bank haar in roze ingepakte billen liet zien. Nog een klik en de dame zat terug op haar knieën op de bank terwijl ze breed lachend haar kleding uit had gedaan en enkel nog in het roze glimmende broekje zat. Yael, die naast luiers ook nog een flinke voorliefde had voor glimmende kunststof kleding, keek als gehypnotiseerd naar het scherm en begon flink te wrijven over haar luier. Nog een klik en het roze broekje was ook uit. De vrouw op het scherm had het broekje tegen haar stevige borsten aangedrukt en nu was ook te zien dat er daaronder al die tijd al een flinke plas-luier verborgen zat.

Tegen de tijd dat Yael alle afbeeldingen op de usb-stick had bekeken was ze enorm opgewonden en stond haar blaas op knappen. Yael wist precies hoe ze dit tot een einde wilde brengen; ze zou een van haar favoriete filmpjes naspelen. Ze ging naar de map met video’s op de usb-stick en zocht het desbetreffende filmpje op. Hoewel Yael het filmpje al talloze keren had bekeken, was ze zo opgewonden dat ze het nu nog een keer móést zien.

Yael klikte op het bestand en in een nieuw venster verscheen een vrouw in een soort schooluniform wat op een paars dekbed zat. Met haar rechterhand streelde ze zachtjes over een aantrekkelijke witte luier. Langzaam ging de vrouw achterover liggen terwijl ze met gesloten ogen over haar luier bleef wrijven. Ze maakte de knoopjes van haar blouse los en begon over haar ontblote borsten te wrijven. Wanneer haar ene hand teruggaat naar beneden, steekt ze deze even later in haar luier en begint zichzelf duidelijk te vingeren. Wanneer ze bijna haar hoogtepunt bereikt, schrikt ze plots op omdat ze merkt dat ze in haar luier aan het plassen is. Even geschokt, bewonderd ze daarna het resultaat en begint zichzelf verder te verwennen.

Met het filmpje vers in haar geheugen loopt Yael opgewonden naar de slaapkamer. Ze trekt een blouse aan maar omdat ze ondertussen al flink moet plassen laat ze het zoeken naar een passend rokje maar achterwege. Ze gaat op bed zitten en begint zachtjes te wrijven over haar Tena. Precies wetend hoe dit gaat lopen gaat ze helemaal op in het moment. Yael sluit haar ogen en gaat achterover liggen. Ze voelt aan het heerlijke zachte plastic van de Tena en geniet van het gevoel dat dit in haar kruis teweeg brengt. Na een poosje maakt ze haar blouse los en begint over haar eigen borsten te wrijven. Ze gaat met een van haar handen terug naar haar luier. De combinatie van de aanraking van haar borsten en haar luier doet Yael zachtjes kreunen van genot.

Ze steekt langzaam haar hand in haar luier en voelt daar hoe enorm opgewonden ze al is. Zachtjes begint ze zichzelf te verwennen. Steeds sneller en sneller tot ze merkt dat ze tegen haar hoogtepunt aan begint te komen. Yael zet druk en begint heftig te plassen. Net als in het filmpje slaakt Yael een kort gilletje en richt zich op van het bed. De warme gloed in haar kruis voelt heerlijk. Na haar plas-luier goed bekeken te hebben laat Yael zich weer zachtjes achterover zakken. Met haar linkerhand op haar borst laat ze haar rechterhand weer in haar luier verdwijnen. Terwijl ze zich heerlijk begint te vingeren voelt ze de aangename, dikke warme vulling tussen haar benen. Niet lang daarna ligt Yael kreunend op bed terwijl ze stevig in haar borst knijpt en haar hand snel op en neer gaat in haar luier. ‘Oh, wauw…’ blaast Yael een moment later tevreden uit ‘amazing…’

Toen Yael een beetje bij was gekomen voelde ze zich opeens erg moe worden. Ze ging naar de badkamer om zich op te frissen en klaar te maken om te gaan slapen. Tijdens het poetsen van haar tanden kon ze haar ogen amper nog open houden. Toen ze in bed wilde gaan liggen besloot ze nu weer eens te gaan slapen met een luier om. Yael sliep vrijwel nooit met een luier om, ook niet toen ze alleen woonde, maar deze avond vroeg er gewoon om. Met het frisse gevoel van een schone luier kroop Yael onder de dekens. ‘Of ik op wolken in slaap val…’ dacht Yael nog voordat ze in slaap viel met haar rechterhand onder haar hoofd en haar linkerhand rustend op het zachte plastic van haar schone luier.


Een paar weken later zaten Mirjam en Yael op een vrijdag avond gezellig een wijntje te doen. ‘Trouwens,’ begon Mirjam, ‘Ik had zoveel gegeten tijdens die vreetkick de vorige keer dat ik gewoon pijn in mijn buik had ervan.’ Yael moest lachen ‘Ik had juist buikpijn van het lachen,’ zei Yael ‘al heb ik echt geen idee waarom ik moest lachen.’ Mirjam lachte en nam een slok van haar wijn. ‘Ja, dat was leuk,’ zei ze daarna ‘dat kunnen we nog wel een keer doen.’ Yael knikte instemmend.

‘Ik was drie weken geleden een weekendje alleen, toen heb zelf een jointje gerookt,’ zei Yael. ‘Echt?’ Vroeg Mirjam, ‘wat heb je gedaan toen alleen?’ Yael nam een slok wijn en zette haar glas op tafel. ‘Nou,’ begon ze ‘gewoon een beetje chillen, muziek, beetje op bed liggen. Was af en toe best een intens gevoel.’ Mirjam knikte. Wat ongeremd door de wijn vroeg ze aan Yael: ‘Heb je ook een beetje hier gevoeld?’ Yael keek haar aan Mirjam wees grijzend naar haar kruis.

‘Oh my god, Mir..!’ lachte Yael en zei na een poosje: ‘Maar om je vraag te beantwoorden: ja!’ Mirjam gierde het uit van het lachen en Yael moest ook weer lachen. ‘Ja, voelt goed dan hè?’ Zei Mirjam, ‘Had je die leren broek van je ook weer aan zeker?’ Yael keek Mirjam plots aan. ‘Hoe kom je daar ineens bij?’ Vroeg ze een beetje stelliger dan ze van plan was. ‘Nou, je zat zo met je vingers over je broek te kriebelen de vorige keer, dat moet je lekker vinden voelen, toch? Yael knikte wat. ‘I guess… Ik vind het wel prettig voelen ja,’ bracht ze uiteindelijk uit.

‘Dus had je die broek weer aan?’ Ging Mirjam plagerig door. ‘Nee, nou ja, jawel…’ antwoordde Yael en in een moment dacht ze dat dit misschien het het moment was haar beste vriendin te vertellen over het feit dat Yael soms een luier draagt, ‘ik had eigenlijk wat ander aan…’ Maar terwijl Yael dit zei gierde Mirjam er al doorheen: ‘Hahaha Yeeeel, je hebt gewoon een fetisj voor die leren broek of niet? Oh my god! Is dat waarom je naar een festival ook altijd zo’n laklegging draagt?!’ Yael haar gezicht kleurde wat maar gelukkig was dat niet goed te zien in de zachte verlichting van Mirjams woonkamer.

Toen Mirjam uitgelachen was had Yael zich ook wat herpakt. ‘Tja, wat kan ik zeggen,’ begon ze, ‘ik vind het inderdaad wel lekker zitten én m’n reet komt er ge-wel-dig in uit, what’s not to love?’ Voegde ze er met een knipoog aan toe. Mirjam moest weer lachen, niet alleen om deze uitspraak maar ook om de geinige mimiek die Yael haar gezicht vertoonde terwijl ze het zei. Uiteindelijk vroeg ze: ‘Maar je zei dat je iets anders aanhad..?’ Yael pakte net haar glas van de tafel en zei: ‘Oh ja, ja die roze sweatpants van me heb ik eigenlijk heel de avond aangehad. Die sneed namelijk niet zo in m’n pens nadat ik zo vol zat na m’n vreetkick.’ Mirjam lachte en Yael nam een slok van haar wijn. Haar luiers zou ze toch nog maar even voor zichzelf houden die avond.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
P Yael haar weekendje weg X Y Z 9
P Yael haar vrije middag X Y Z 21
P Yael gaat op bezoek X Y Z 2
N Kim haar verhaal K 28
B Zoek contact met een leuke lieve vrouw die er ook van houdt om het op te houden en het in haar broek te doen. Met alle respect naar elkaar :) Contact advertenties 2
nina15000 Charlotte en haar geheim bedplassen C 107
B Wie is er ooit betrapt toen zij in haar broek had geplast/gepoept? Broekplassers en Poepers 11
T Betrapt door haar 16+ Board 7
lovediaper Vriendin haar zus Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 4
B hebben jullie wel eens iemand in het openbaar gezien die in haar broek geplast/gepoept had? Polls 87
luierjong Tess haar eerste keer (deel 4 (DL 18+) 16+ Board 6
Jayden_dl Nathalie en haar liefde voor luiers N 17
TedWheel Verhaal Klaar Ze gaat op haar knieën voor me zitten. 16+ Verhalen 0
V Nog niet klaar Ilse plast op school in haar broekje. 16+ Verhalen 18
luierjong Tess haar eerste keer Deel 3 (DL 18+) 16+ Board 4
luierjong Tess haar eerste keer (hoofdstuk 2) (18+) 16+ Board 4
luierjong Tess en haar eerste keer (DL 18+) 16+ Verhalen 14
Dijkronald Mijn vrouw in haar broek gepoept Broekplassers en Poepers 9
Spreeuwtje Nog niet klaar Astrid en haar nieuwe liefde 16+ Verhalen 39
nina15000 Femke en haar probleempje F 21
nina15000 Verhaal Klaar geheim van Nienke en haar moeder G 79
nina15000 Verhaal Klaar moeder en haar kleine meisje madelon M 62
N noompje stelt haar voor.. Voorstellen 19
Winnie de Poep Lalaloopsy en haar Luierverassing Aanbevolen 4
J Anne en haar moeder A 293
StayStrong mammie en haar kleinerd <3 M 8
smurfke een vriendin en haar geheim Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 7
Bab Diap Haar of scheren? Polls (T) 4
A hoe haar geheim ons geheim werd 16+ Verhalen 10
Nattebroek Tanja houdt van plassen in haar Luier T 6
Tuutje24 Luna en haar papa Daan L 300
B jeanette stond met haar vieze poep billen te kijk J 1
B Debbie in haar natte piesbroek D 3
sonnypup Dracky in haar luier en romper AB/DL Fotos 15
D lotte, haar levens verhaal L 12
B Barbara poept haar broek nog altijd helemaal vol ! DEEL 2 + 3 B 6
B Grote vrouw plast nog in haar broek deel 1 en 2 G 3
B Barbara poepte weer in haar broek ( een nieuw vervolg er bij) B 9
Sardonyx Hoe ik haar ontmoette... (18- AB DL ML JL TL WL PB DR NL PL OL) ~31 delen~ H 124
J jasmijntje betrapt en haar straf... J 6
W Dita en haar vriendinnen D 1
L Haar Grote Geheim H 7
P 9 december Luier avond met kampvuur Kalender 5
Den-boy123 Boots en puppy avond… Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 1
L Elke avond mijn luier omgedaan krijgen Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
Dips N' Bricks AFOL-avond Legoland Discovery Centre Scheveningen! Pub 4
luiertje33 Goeden avond Voorstellen 10
T Iemand iets te doen Morgen avond en zin om af te spreken?? van mijn leeftijd 19 tm 26 jaar Contact advertenties 7
Inco-plastic-24/7 Avond wandeling.... Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 12
Cuteboy Avond/Nacht wandeling dinsdag, woensdag of donderdagavond. Contact advertenties 1
Similar threads


Bovenaan