Yael haar vrije middag

Planke

Gewaardeerd Lid
Het was rond het het middaguur toen Yael het beeldscherm van haar computer uitdeed. Op vrijdag werkte zij enkel de ochtend vanuit huis en na expres op tijd te zijn begonnen, kwam het weekend voor haar nu extra vroeg.

Ze stond op vanachter haar bureau en liep vanuit haar werkkamer naar de slaapkamer waarbij ze de grote spiegel op de overloop passeerde. Yael werd begroet door haar spiegelbeeld en een slanke dame van begin dertig met donker haar stond tegenover haar. Yael stopte even om zichzelf te bekijken en hoewel ze misschien niet altijd even blij was met een aantal kenmerken van haar uiterlijk, was ze tevreden met wat ze zag.

Onder haar lichte trui was net iets van haar blote buik te zien en daaronder droeg ze een strakke nepleren rok. Ze draaide wat voor de spiegel een liet haar handen wat over het gladde kunstleer van haar rok glijden. Naast dat Yael een leren rok een onmisbaar fashion-item vond, was ze ook dol op hoe het materiaal aanvoelde. Ze had dan ook wel meer dan één leren kledingstuk in de kast liggen en op een festival of feestje durfde ze het ook wel aan om een broek of rokje van glimmend lakleer aan te hebben. Toen Yael de kledingkast op haar slaapkamer open deed viel haar oog dan ook meteen op enkele van deze kledingstukken.

Ze glimlachte en moest denken aan de eerste keer dat zich aangetrokken had gevoeld tot deze materialen. Dat was toen ze een keer in de Viva van haar moeder aan het bladeren was en een artikel van een aantal pagina’s tegenkwam over verschillende kledingstukken gemaakt van lakleer. ‘Lak aan!’ stond er boven het artikel en vooral de foto van een jonge vrouw in een knalrode lakbroek had Yael compleet betoverd. Ze had het artikel meerdere malen gelezen en besloot dat ze ooit zelf ook dit soort kleding zou hebben.

Hoewel Yael het heerlijk en opwindend vond om deze gladde materialen te dragen, was dat niet waarvoor ze hier was gekomen. Ietwat verborgen maar snel toegankelijk stonden er onder in de kast een aantal grote boodschappentassen met daarin haar voorraad luiers.

Yael bukte zich en reikte in de kast om één van de tassen eruit te halen. Ze haalde een nieuw pak luiers uit de tas, scheurde het voorzichtig open op trok er een luier uit. Ze spreidde de luier open op haar bed, deed haar rok omhoog, ging erop liggen en bevestigde de luier vlug en kundig om haar middel.

Dit had ze vaker gedaan, maar het gevoel van een nieuwe luier omdoen verveelde haar nooit. Ze genoot van de zachte vulling tussen haar benen en voelde met haar hand over het gladde plastic. Licht wrijvend over het knisperende plastic dwaalden haar gedachten wat af. Yael moest ineens denken aan de eerste keer dat ze een luier om had gedaan. Ze was toen 18 jaar en had in de zomer, toen de rest van haar familie niet thuis was, een pak luiers bij de apotheek gehaald en eindelijk ervaren hoe het was om een luier te dragen… ‘Oh nee’, dacht Yael grinnikend, ‘dat was natuurlijk helemaal niet de eerste keer’.


De eerste keer was een jaar of drie daarvoor geweest. Na weken van aarzelen had Yael bij de Kruidvat een pak van de grootste luiers voor kinderen gekocht. Ze had al zolang dat ze wist een aantrekkingskracht tot luiers gevoeld en wilde heel enorm graag ervaren hoe het zou zijn om er een te dragen en te gebruiken. De opluchting was enorm geweest toen ze met het grote pak luiers in haar rugtas naar een achteraf plekje fietste in een nabijgelegen stukje natuur. Daar had ze met trillende vingers het pak geopend en er een luier uitgehaald. Hoewel deze luiers niet helemaal rondom haar middel aansloten, waren de tapes met klittenband wat uitrekbaar en kon Yael de luier net dicht krijgen.

‘Ze hoeven me niet echt te passen, als ik er maar in kan plassen,’ had ze gedacht. Zonder er verder over na te denken plaste ze al in de luier maar hield snel op toen ze bedacht dat haar ouders misschien al wel thuis waren. Geschrokken van deze gedachte deed ze de luier gauw af en ging naar huis, waarbij ze hoopte dat er nog niemand zou zijn. Het grote pak in haar rugtas viel namelijk behoorlijk op. Gelukkig was er nog niemand thuis gekomen en kon Yael haar nieuwe aanwinst rustig verstoppen en zich even opfrissen. De weken daarna zou ze weleens een dag alleen thuis zijn en op haar gemak kunnen ervaren hoe het is om een luier te dragen.

Toen haar moeder een paar dagen daarna wegging, wachtte Yael nog even een kwartier om er zeker van te zijn dat ze niks vergeten was voordat ze het pak Kruitvat luiers uit de verberg plaats tevoorschijn haalde. Ze bestudeerde het pak aan alle kanten en liet haar vingers over het zachte gele plastic glijden. Ze wist niet waarom, maar Yael vond zelfs de verpakkingen van luiers al iets leuks hebben en werd altijd blij als ze in de supermarkt door het gangpad met luiers liep.

Ze trok een verse luier uit het nog vrijwel volle pak. Dat ging nog een beetje moeizaam omdat de luiers zo strak op elkaar geperst waren maar ook omdat de buitenzijde van deze luiers een beetje als stof aanvoelde. ‘Dat is wel jammer’, dacht Yael, ‘ik hoopte dat de buitenkant meer als glad plastic zou aanvoelen.’ Deze lichte teleurstelling verdween direct toen ze de luier omdeed. De tapes kon ze nu nog wat beter oprekken en de luier paste haar eigenlijk verbazingwekkend goed. De rest van de dag ervoer Yael hoe het is om een luier te dragen en toen haar blaas behoorlijk vol was, plaste ze voor het eerst de hele inhoud ervan leeg in een luier. Yael genoot van het bevredigende gevoel dat het haar gaf om het zomaar in je broek te doen en in de dagen daarna plaste ze geregeld in haar luiers waneer ze daar de kans toe had. Op een dag deed ze zelfs iets wat ze eerst niet voor mogelijk had gehouden: ze drukte een keer in haar luier.

Het idee had haar eerst toch wel wat vies geleken maar de nieuwsgierigheid overwon het van haar twijfels. Op haar knieën voorover gebogen op de vloer van haar slaapkamer drukte ze een stevige keutel haar luier in. Ze had verwacht dat het moeilijk zou zijn maar eigenlijk viel dat enorm mee. Gek genoeg voelde het helemaal niet vreemd, meer heel prettig, en omdat haar luier goed strak zat stonk het ook niet eens heel erg. Na even rondgelopen te hebben en zelf een poosje in haar luier te zitten, besloot Yael zich te verschonen. Omdat haar grote boodschap zo stevig was geweest viel dat ook reuze mee.


Toen de periode van dagen alleen thuis op haar einde kwam, besloot Yael de overgebleven luiers maar weg te doen omdat ze was bang dat iemand ze zou vinden. Na ongeveer een driekwart jaar deed zich opnieuw een situatie voor waarbij ze een aantal dagen helemaal alleen thuis zou zijn. Ditmaal haalde ze een pak luiers bij de Etos. Hoewel deze luiers een lekkere gladde plastic buitenlaag hadden, kreeg ze deze met geen mogelijkheid goed om. Ze deed ze maar als een soort inlegger in haar ondergoed, maar erin plassen durfde ze ook niet. Hierna had Yael gedacht dat ze nooit meer echt een luier zou dragen die haar zou passen.

In de tijd daarna verdwenen de luiers wat uit haar gedachten, totdat ze op haar zeventiende een eigen computer kocht. Met nu zelf de beschikking tot het internet op de afgeschermde plaats van haar slaapkamer, duurde het niet lang voor ze in het zoekvenster van de zoekmachine het woord ‘luier’ typte. Er verschenen pagina’s over luiers voor kinderen en informatie voor jonge ouders, maar na wat doorklikken stuitte Yael op een MSN-Groups pagina die haar interesse trok, genaamd ‘meisjes in luiers’. Ze klikte snel op de pagina en wat ze daar aantrof had ze niet verwacht.

Ze zag foto’s van mooie jong volwassen vrouwen die met een lach op hun gezicht aan de camera lieten zien dat ze een goed passende luier droegen! Soms onder een kledingstuk zoals een rokje, soms met alleen een topje of shirt erboven en sommige van deze grote luiers waren overduidelijk door deze dames gebruikt. De vondst van deze pagina deed Yael twee dingen beseffen: er zijn meer vrouwen op wereld die graag een luier willen dragen, en nog veel belangrijker, er zijn luiers die groot genoeg zijn dat ze volwassen vrouwen passen!

De weken daarna keek Yael vaak naar de afbeeldingen op deze pagina en op andere pagina’s die ze ondertussen gevonden had. Toen ze het webadres onderaan de foto’s van al die meiden in luiers een keer bezocht, ontdekte ze dat deze foto’s van een commerciële website waren en dat deze vrouwen overduidelijk modellen waren. Ze voelde zich een beetje naïef, maar vond het nog steeds heel erg leuk om naar deze foto’s te kijken. Hierbij fantaseerde ze heftig over deze vrouwen die ook deden alsof ze seksuele genoegdoening haalden uit het dragen van een luier. Op dat moment klikte het bij Yael, die merkte dat ze zelf ook erg opgewonden werd als ze dacht aan het dragen van zo’n grote, goed passende luier. Ze wilde dolgraag weten hoe dat zou zijn.


Ondertussen was Yael een kop thee aan het drinken terwijl ze voelde hoe haar luier langzaam warmer en voller werd. Ze vond het heerlijk om er zo bij te zitten, gekleed als een echte dame maar met een ondertussen behoorlijk natte luier onder haar leren rok. Hoewel ze zichzelf niet echt sexy voelde met een luier aan, zoals wanneer ze bijvoorbeeld lak droeg, werd ze er wel erg opgewonden van om een luier te gebruiken. De warmte tussen haar benen deed haar genieten en met dit prettige gevoel staarde ze wat in haar beker terwijl ze met haar rechterhand door haar rok heen de natte luier wat meer haar kruis in drukte.

Ze had lang niet gedacht aan haar prille ervaringen met het dragen van luiers, maar nu ze er aan terugdacht, werden haar herinneringen steeds levendiger. ‘Wat een tijd was dat,’ dacht ze bij zichzelf, ‘toen moest je nog echt naar de apotheek om tegen iemand te zeggen dat je een pak luiers wilde!’

Yael wist nog goed hoe ze haar eerste pak incontinentieluiers ging halen bij de apotheek. Dankzij het internet had ze zich grondig voorbereid op deze onderneming. Ze had een moment uitgekozen waarbij ze verwachtte dat het niet druk zou zijn. Ze wist welk merk en welke maat ze moest hebben en het allerbelangrijkste, er zou niemand thuis zijn die dag.

Yael fietste naar de apotheek met over haar schouder een grote lege sporttas. Het was een mooie zomerdag midden in de schoolvakantie en rond een uur of 1 in de middag waren er maar weinig mensen op straat.

Aangekomen bij de apotheek zetten ze haar fiets aan de overkant van de straat en keek of er klanten binnen waren. ‘Helemaal niemand, dat is mooi,’ dacht Yael. De zenuwen gierden door haar lijf en terwijl ze een paar passen richting de apotheek zette, overwoog ze even om het hele plan maar achterwege te laten omdat ze dacht dat ze echt niet zou durven. ‘Shit, kom op,’ sprak ze zichzelf moed in, ‘het is nu of nooit! Dit wil je toch zo graag?’

Yael liep snel richting de apotheek en eenmaal binnen werd ze begroet door een medewerkster. ‘Wat kan ik voor je doen?’ vroeg een vrouw van middelbare leeftijd vriendelijk. Yael viste een briefje uit haar kontzak, gaf het aan de medewerkster van de apotheek en zei: ‘Ik moet dit hebben.’ Op het briefje stond: 1 pak Tena Slip Maxi, maat: medium. Yael had haar best gedaan om een soort algemeen handschrift te gebruiken, alsof zij het niet geschreven had maar ze een boodschap voor iemand anders haalde.

De medewerkster van de apotheek keek een moment, wat voor Yael een eeuwigheid duurde, naar het briefje en liep toen naar achteren. Even later kwam ze terug met een groot blauw pak met inderdaad daarop vermeld: Tena Slip Maxi, medium. ‘Is het op recept?’ vroeg de vrouw van de apotheek? Op deze vraag was Yael voorbereid en antwoordde: ‘Nee hoor, ik wil graag gewoon betalen’.

Eenmaal afgerekend hielp de medewerkster Yael om het grote pak in de sporttas te doen. ‘Nou,’ zij de vrouw vrolijk ‘het lijkt wel of ie ervoor gemaakt is.’ Yael antwoordde dat ‘ze’ al hadden gezegd dat het groot zou zijn in de hoop daarmee nog duidelijker te maken dat ze door iemand anders op pad was gestuurd. Eenmaal buiten pakte ze snel haar fiets en ging op weg naar huis. ‘Dit ging eigenlijk heel makkelijk,’ dacht Yael, ‘maar wel mazzel dat er geen andere mensen waren!’

Yael moest moeite doen om niet in een razend tempo terug naar huis te fietsen terwijl ze de zware tas over haar schouder voelde. Ze kon haar geluk niet op, ze had een heel pak echte luiers voor volwassenen gekocht! Toen Yael thuis kwam snelde ze direct naar boven een haalde het pak Tena Slips uit de sporttas. Het pak was echt heel groot, maar die zou ze later op haar gemak bestuderen. Ze opende het pak op de daarvoor aangeven plaats en na even priegelen trok ze één van de strak opgevouwen luiers eruit.

De Tena Slip Maxi in haar handen was wit met een paarse streep over de gehele luier. De buitenkant was van zacht plastic dat lichtjes knisperde toen Yael de luier openvouwde. Eenmaal helemaal opengevouwen legde ze luier op haar bed. ‘Wauw, ze zijn echt gigantisch,’ dacht Yael ‘deze gaan zeker passen!’ Ze deed haar broek en onderbroek uit en ging op de luier zitten. Na wat geschuif en getrek besloot ze dat het op bed toch wat lastig ging met zo’n groot ding en ging ze op de grond zitten om de luier aan te trekken. Toen ze hem dicht probeerde te plakken met de tapes had Yael daar een paar pogingen voor nodig. Dit was geen probleem want toen had een Tena Slip nog tapes die je meerdere malen vast kon zetten op een speciale tape-landingszone voor op de luier.

Yael had nu voor het eerst een luier voor volwassenen om en ging wat meer recht zitten om deze te bestuderen. ‘Oh mijn god, wat voelt dit lekker!’ dacht ze toen ze met haar hand over de Tena heen ging. Ze drukte de dikke luier wat in haar kruis en kneep zachtjes in de verdikking die zich tussen haar benen vormde wanneer ze deze bij elkaar deed. Ze stond op en voelde over de zachte vulling die om haar billen zat. Na zo enkele tijd haar nieuwe luier van alle kanten grondig te inspecteren, kwam er een gedachte bij Yael op: ‘Ik moet erin plassen!’

Gek genoeg kostte het Yael, in tegenstelling tot de eerste keer in de Kruitvat luier, moeite om in haar nieuwe Tena Slip te plassen. Ze zat op haar knieën op bed en probeerde zich te ontspannen. Dit was makkelijker gezegd dan gedaan want het avontuur van de luiers kopen had voor voldoende spanning in haar lichaam gezorgd. Dat ze zich nu ook seksueel opgewonden voelde raken, hielp ook niet erg mee. Uiteindelijk lukte het Yael zich voldoende te ontspannen en voelde ze hoe een warme plas haar luier in vloeide. De Tena begon meteen met alles opnemen en na een poosje geplast te hebben voelde Yael een aangename warme bobbel tussen haar benen. Ze zag hoe het plastic aan de buitenkant verkleurd was en de vochtverklikker aangaf dat ze al een flinke plas in haar luier had gedaan.

Yael ging achterover zitten en voelde aan de dikke warme plek die in haar luier was ontstaan. Ze probeerde nog wat meer te plassen, maar dat viel niet mee in deze positie. Toch bleef ze zo liggen omdat ze ondertussen al wat harder over haar luier was gaan wrijven, en hier wilde ze niet mee stoppen. Ze genoot enorm van het idee dat ze als meid van 18 in zo’n grote luier had geplast en drukte de warme dikke luier stevig haar kruis in. Niet lang daarna kwam ze tot een hoogtepunt waarbij ze snel wat op haar zij ging liggen zodat ze met één hand in kruis kon blijven wrijven, en met haar andere hand door haar luier heen, haar billen masseerde. Ze had niet verwacht dat ze het gevoel van zo helemaal ingepakt te zijn, zó opwindend zou vinden en begreep nu dat haar verlangen om luiers te dragen ook echt een seksueel verlangen was.

Na even bijgekomen te zijn pakte Yael het grote pak Tena Slip Maxi van de grond en ging ermee in kleermakerszit zitten op haar bed. Het pak voelde zwaar op haar schoot en het blauwe plastic zat nog strak om de overgebleven luiers heen gespannen. Yael wist niet waarom maar vond het pak fijn aanvoelen. Ze drukte het tegen haar borsten waarbij de door haar gemaakte opening in het pak onder haar gezicht terecht kwam. Ze rook een typische lucht die uit het pak omhoog kwam en vond zelfs de lucht van verse luiers lekker ruiken. Het plastic kraakte toen Yael het pak nog steviger beet pakte en ze kon het niet laten om weer over natte luier te gaan wrijven.


Na haar eerste ervaring met de Tena Slip Maxi kon Yael geen genoeg krijgen van deze luiers. Wanneer ze alleen thuis was droeg ze er vaak één onder een kort broekje of een rokje en soms liep ze zelfs alleen in een topje en een luier door het huis heen. Ze had geprobeerd om ook ’s nachts een luier te dragen toen ze een paar nachten alleen thuis was maar dat was haar niet goed bevallen. Ze voelde ze zich zo opgewonden dat ze daardoor slecht in slaap viel en ook vanwege warme zomernachten liet ze slapen in luier nog maar even voor wat het was. Iedere luier die Yael aandeed werd ook volledig benut. Keer op keer werd ze verast door het heerlijke gevoel dat het plassen in een luier haar gaf. Ze had alleen één ervaring nog niet gehad, die ze met de Kruitvat luiers wel had gehad.

Op een ochtend stond Yael met een luier om aan de telefoon. Ze had al een beetje geplast terwijl ze bezig was om via het telefonisch keuzemenu van het CBR een afspraak in te plannen voor haar theorie-examen. Toen ze een gerommel in haar buik voelde dacht ze niet verder na en zette ze druk op haar sluitspier. Gemakkelijk floepte er een grote zachte keutel haar Tena Slip in, deze zakte wat naar beneden en drukte de vulling op haar billen wat naar buiten. Onmiddellijk ontspande haar blaas zich en Yael voelde hoe een ferme straal haar luier in snelde en deze flink deed opzwellen. Ze stak haar hand in haar korte broek om wat aan haar luier te voelen en schrok een beetje hoe dik en warm deze was. Toen ze klaar was met het maken van de afspraak ging ze snel naar de badkamer. Daar zag ze dat er eigenlijk niets aan de hand was en terwijl ze tegen haar billen duwde, voelde ze hoe de zachte warme massa in haar luier wat meer naar voren verspreid werd. ‘Oh, dit is wel heftig,’ dacht Yael die zich de stevige drol in haar Kruitvat luier herinnerde ‘misschien moet ik hem maar gewoon uitdoen.’ Toch overwon haar nieuwsgierigheid het en waagde ze het om in haar vol gedrukte luier te gaan zitten. Het gevoel wat ze daarna kreeg vond ze tegen verwachtingen in toch niet vreselijk, maar haalde het niet bij haar herinnering van een paar jaar geleden. Toen Yael zich onder de douche grondig aan het reinigen was, nam ze zich voor dit nog eens te proberen als ze er vertrouwen in had dat ze stevige keutel als resultaat zou hebben.


Terwijl Yael een nieuw kopje thee aan het maken was, bedacht ze dat het voornemen van haar achttienjarige zelf niet helemaal zo was uitgepakt. Yael gniffelde toen ze dacht aan alle keren dat ze toch een niet zo’n stevige boodschap in haar luier had aangetroffen. Desalniettemin had ze één keer in haar luier gedrukt die ze nooit zou vergeten. ‘Ja dat was leuk,’ zei Yael zachtjes tegen zichzelf toen ze slokje van haar nieuwe kop hete thee nam en lachend terugdacht aan die ervaring.

Tijdens haar zoektochten op het internet ontdekte Yael dat de commerciële website waar ze ooit op gestuit was, niet alleen foto’s verstrekte maar ook korte filmpjes. Hoewel sommige van deze filmpjes haar niet zoveel deden, vond ze de filmpjes waar ze zichzelf in kon herkennen juist des te leuker. Volwassen vrouwen die stiekem een luier onder hun kleding dragen, deze zelfs gebruiken of erin masturberen. Yael had een filmpje gezien wat bij haar een snaar had geraakt. Eigenlijk was het helemaal niet zo bijzonder: een brunette zat het tijdschrift Elle te lezen en begint op een gegeven moment haar luier langzaam vol te plassen. Wanneer ze besluit zich te gaan verschonen, blijkt dat ze niet alleen geplast heeft maar zit er ook een kleine stevige keutel in haar luier.

Yael wist niet waarom, maar iedere keer als ze het filmpje zag kreeg ze een droge mond en klopte haar hart steeds sneller. Ze wist dat ze deze ervaring ook precies zo wilde hebben. Stap één was eenvoudig. Ze ging naar de winkel en kocht de nieuwe Elle. Ondanks dat ze die echt nooit las vond ze dat ze persé deze glossy moest hebben. Ze probeerde een aantal dagen voedsel te eten wat zou resulteren in een stevige lading en zocht voor de ervaring een kort wit rokje en een strak topje zoals het model in de video droeg. Toen ze op een juist moment eenmaal aandrang voelde besloot ze ervoor te gaan.

Yael dronk flink wat water en een kop koffie zodat ze goed zou kunnen plassen. De koffie zou ook wel kunnen helpen met de grote boodschap. Eenmaal zeker dat ze zou kunnen, deed ze een luier om en ging in de Elle zitten lezen. Ze bladerde lekker door de glossy heen toen ze de aandrang steeds groter voelde worden. Yael probeerde haar blaas en sluitspier te ontspannen en als snel stroomde een flinke plas haar luier in terwijl ze voelde hoe een stevige keutel tegen haar luier begon te drukken. ‘Dit gaat goed,’ dacht Yael opgewonden terwijl ze iets omhoog verschoof om de grote boodschap wat meer ruimte te geven, ‘nog even en ik ben echt die chick van Diaper…’ de harde keutel gleed plots tussen haar billen de luier in, alleen was dit nog lang niet alles merkte Yael.

Geheel in de trant van haar fantasie over het filmpje, probeerde ze te blijven zitten en toch haar billen nog iets van de stoel op te tillen. Dit ging natuurlijk voor geen meter dus probeerde ze dan maar wat naar één kant te leunen terwijl ze de druk op haar sluitspier nog wat opvoerde. Yael zette flink kracht en de rest van de drol kwam nu ook haar luier in. Ze voelde hoe haar keutel de luier aan de achterkant flink deed uitzetten en tussen haar billen zowel naar boven als naar beneden probeerde te verspreiden. Yael besefte dat ze geen klein keuteltje had gedraaid zoals de vrouw in het filmpje terwijl ze de stevige massa tussen haar billen voelde.

Hoewel dit niet volgens haar fantasie was, was Yael in de nopjes met het resultaat. Ze bleef nog een hele poos rustig in de Elle bladeren terwijl ze in haar vol gedrukte luier zat. Yael genoot van haar volle luier en voelde af en toe in haar kruis en haar billen waarbij ze inspecteerde van waar tot waar de warme stevige keutel in haar luier wel niet zat. Toen ze haar luier uitdeed was ze onder de indruk van de enorme massa die daarin aantrof. Wel precies zoals in het filmpje veegde Yael haar billen af en deed daarna direct een schone luier om.


De twee kopjes thee die Yael had gedronken hadden als resultaat dat haar luier ondertussen behoorlijk vol geplast was. Toch voelde Yael dat haar blaas nog niet helemaal leeg was. Omdat ze overtuigd was dat haar luier zou gaan lekken, besloot ze haar plas nog even op te houden en liep ze naar boven. Daar wilde ze haar luier nog niet uitdoen want ze was ondertussen behoorlijk opgewonden geraakt van al deze opgerakelde herinneringen.

In haar slaapkamer haalde ze één van de andere tassen onder uit haar kledingkast. Hier zaten niet alleen luiers in maar ook wat andere spullen. Zo had Yael een voorraadje vochtige doekjes voor het verschonen, een plastic broekje wat ze soms over haar luier droeg en een groot laken van wit vinyl. Als Yael zin had om zich even echt te laten gaan, legde ze dit laken uit op de grond of op haar bed zodat ze geen onnodige rommel zou maken.

Ze spreidde het laken uit op de vloer en deed haar rok en trui uit. Ze zag hoe erg verkleurd haar luier al was voelde zelfs dat deze nat was tot halverwege haar billen. Ze ging op haar knieën zitten boven het vinyl-laken en begon stevig te plassen. Ze hoorde een zacht gesis terwijl haar luier warmer en zwaarder werd. Toen ze uitgeplast was ging ze met een zachte plof zitten op het laken en voelde ze hoe het warme vocht door haar luier heen werd gedrukt. Uiteindelijk ging ze op haar buik liggen met haar handen in haar kruis. Ze masseerde het plastic van de volle natte luier in haar kruis. Het koele gladde vinyl voelde heerlijk tegen haar blote lichaam en het duurde niet lang voor ze vol genoegen haar hoogtepunt bereikte. Toen ze opstond zag ze dat er aardig wat nattigheid op het laken lag. ‘Good call, Yael!’ dacht ze bij zichzelf toen ze de kletsnatte luier uitdeed. Ze haalde een doekje over de natte plekken op het laken en ging toen zelf er weer op zitten om zich eens lekker te verschonen.

Yael maakte zich goed schoon met de vochtige doekjes en depte zich daarna wat af met een doekje voordat ze een schone luier omdeed. Voornamelijk bestond de voorraad luiers van Yael uit wat je medische luiers kunt noemen. Ze hield van de basic witte luiers met kleine markeringen zoals de productnaam, logo of maat erop. Echter, soms wilde Yael iets anders wanneer ze daarvoor in de stemming was. Voor deze gelegenheden kocht Yael af en toe een aantal verschillende luiers die extra dik zijn of een bijzondere print of kleur hebben.

Ze keek in de tas waar het vinyl-laken uit was gekomen en trof daar een aantal dikke luiers aan met een kinderachtige print erop. ‘Perfect om even een dutje in te doen,’ dacht Yael terwijl ze de dikke luier tegen haar borst aandrukte. Ze deed de schone luier om trok een wat oversized shirt uit de kast om in te slapen. Ze zag dat de roze print van haar nieuwe luier net wat onder haar shirt uitstak toen ze langs de grote spiegel liep op weg naar de badkamer. Daar dronk ze nog even een flink glas water en nam er ook een glas mee voor naast haar bed.

Yael ging op bed liggen en kneep zachtjes in de dikke luier die ze nu omhad. Op de voorkant zat een extra dik stuk plastic voor de plakkers wat Yael altijd heerlijk vond kraken als er op drukte of in kneep. Deze luiers zijn gemaakt om echt veel in te kunnen plassen dus besloot Yael het andere glas water ook maar leeg te drinken. ‘Mocht ik dan in bed plassen, dan ben ik in ieder geval goed beschermd,’ zei Yael tegen zichzelf alsof ze daadwerkelijk nog ongelukjes had in haar slaap. Ze wist heel goed dat ze wakker zou worden van haar volle blaas, voordat deze zich buiten haar weten om zou legen in haar luier. Al was er wel een keer dat Yael wakker was geworden in een natte luier en zich even echt niet herinnerde dat ze hier ’s nachts in had geplast.


Yael dacht nog vaak terug aan deze gebeurtenis en nu ze zo lekker op bed lag te doezelen gingen haar gedachten weer terug naar de desbetreffende ochtend. Ze weet nog hoe verbaast ze aan haar luier had gevoeld en verbouwereerd had gemompeld: ‘Jezus, ik heb echt in m’n bed gepist.’ Aan de ene kant vond ze het bijzonder grappig dat ze echt een luier nodig had gehad, aan de andere kant maakte zich een beetje zorgen waarom ze niet had gevoeld dat ze moest plassen.

Eenmaal wat meer wakker ging Yael bij zichzelf te raden. Allereerst sliep ze vrij weinig met een luier om dus had ze geluk gehad dat ze er juist afgelopen nacht een omhad. Toen ze dacht aan de vorige avond kreeg ze wel een idee wat er aan de hand was geweest.

Yael had de afgelopen week ontzettend lange dagen gewerkt. Het was namelijk de week voor kerst geweest en die was altijd enorm druk op haar werk. Toen ze op Kerstavond werd gevraagd door vrienden of ze mee ging een om drankje te drinken had ze daar gek genoeg wel de energie voor en wilde ze juist even stoom afblazen. Ze kleedde zich om en ging naar de bar waar iedereen was. Na een aantal meer drankjes dan eigenlijk goed voor haar waren, ging Yael naar huis. Daar aangekomen was ze echt kapot moe. Ze poetste haar tanden en deed wat ze normaal deed om een kater te voorkomen: ze dronk een aantal grote glazen water. Ze weet niet waarom ze besloot toen een luier om te doen, maar ze deed het en toen ze eenmaal ging liggen viel ze direct in een diepe slaap. Het resultaat was dat ze wakker werd in een vol geplaste luier waar ze geen weet van had gehad.

Nu Yael voor ogen had waarom dit was gebeurd, kon ze wel om lachen. ‘Klein jong,’ zei ze tegen zichzelf, ‘moet je nog een pamper om? Heb je in je pamper geplast vannacht?’ ‘Ja…’ reageerde ze met een droevige stem tegen zichzelf, ‘ik heb in mijn pamper geplast…’ ‘Ik moet nog een pamper om en ik heb in mijn pamper geplast…’ zei ze nog eens terwijl ze door haar pyamabroek zachtjes op haar natte luier begon te drukken ‘ik heb in mijn pamper geplast, ik heb in mijn pamper geplast…!’ Yael bleef deze woorden als een soort mantra herhalen terwijl ze steeds harder op haar luier begon te drukken en te wrijven. ‘ik heb in mijn pamper…geplast’ bracht ze hijgend uit terwijl ze schokkend nog laatste paar keer over haar luier wreef.

De herinnering aan deze gebeurtenis zorgde ervoor dat Yael met een glimlach op haar gezicht in slaap viel. Of ze nu in haar slaap in haar luier zou plassen of niet, ze zou als ze wakker werd eens even rustig de tijd nemen te genieten van haar dikke luier met roze print.

Toen Yael aan het eind van de middag wakker werd had ze inderdaad nog een droge luier maar aan het drukkende gevoel in haar blaas zou daar snel verandering in komen. Hoewel het niet echt gemakkelijk was, kon Yael als ze heel ontspannen was, liggend in een luier plassen. Ze draaide naar een comfortabele positie en rekte zich wat uit. Toen ze zich helemaal ontspannen voelde, stroomde er een zacht stroompje haar luier in. Ze bleef zo liggen, haar ogen dicht, terwijl ze woorden herhaalde van een soort van hypnose-filmpje wat ze ooit had gezien voor mensen die ongecontroleerd in hun luier zouden willen plassen. ‘You are comfortable with wearing diapers, you want to wear diapers, you are okay with wetting in your diaper, you want to wet you diaper, it is okay to have accidents in your diaper, to wet your diaper is normal for you…’

Yael wist dat het natuurlijk onzin was, maar vond het leuk te doen alsof dit er voor had gezorgd dat ze zojuist in haar luier had geplast. ‘Oh oh, ik heb wéér in mijn pamper geplast’ zij ze tegen zichzelf en streelde over het dikke roze plastic wat warm aanvoelde. Yael voelde wat gerommel in haar buik en bedacht dat ze vandaag nog niet naar het toilet was geweest voor een grote boodschap. Ze ging op haar knieën op het bed zitten en toen ze voelde dat gemakkelijk zou kunnen, twijfelde ze even of ze in haar luier zou drukken. Yael besloot dat ze eigenlijk wel zin had in een vieze luier. Ze hoefde slechts wat lichte druk te zetten en voelde hoe een zachte massa haar luier wat deed uitzetten. Toen ze nog wat meer druk gaf, kwam er een bericht binnen op haar telefoon. ‘he schat, ik ben toch wat eerder thuis’ was de melding ‘kook jij of moet ik iets meenemen?’
 

horacequiqui

Superlid
Wauw! Wat een goed verhaal dit, en lekker meteen een hoop leesvoer! Ben benieuwd of en hoe dit nog af gaat lopen, die laatste zin had ik niet meer verwacht!

Oh en welkom hier :)
 

Ella82

Superlid
Mooi verhaal.
Goed geschreven en goed leesbaar, hier is tijd aan besteed.
Dat waardeer ik
 

Planke

Gewaardeerd Lid
Yael haar vrije middag: Deel 2

Een laatste zachte warme keutel gleed Yael haar luier in toen ze het bericht op haar telefoon zag. ‘Kuuuuut!’ dacht ze bij zichzelf toen ze het bericht las. Snel bedacht ze een aantal dingen die daadwerkelijk op waren in huis en waar ze vanavond wel iets mee zou kunnen koken. Ze stuurde een berichtje terug: ‘Hé lieverd, zou je nog kip, kikkererwten, citroen en komijn willen halen op je weg naar huis? Dan zal ik zo wel koken.’ Direct kwam er een berichtje terug: ‘Prima! Zal ik doen, xx’.

Yael beantwoorde het laatste bericht met een kus-emoji en voelde zich oplucht dat ze nog iets meer tijd had gewonnen. Het bericht was van haar vriend, Mark, die op de hoogte was dat zijn vriendin het lekker vind om een luier te dragen. Alleen had Yael wel altijd achtergehouden dat ze er soms ook van genoot om in haar luier te drukken.

‘Zonde,’ dacht Yael, toen ze de flinke lading bij haar billen voelde. Een rilling liep door haar lichaam en ze kon het niet laten om zachtjes te gaan zitten in haar vol gedrukte luier. De warme massa verspreidde zich wat tussen haar billen wat haar een heerlijk gevoel gaf. Haar rechterhand schoot onmiddellijk naar haar kruis waar deze het warme plastic van haar vol geplaste luier ontmoette. Yael drukte de dikke plasluier stevig in haar kruis terwijl ze met haar andere hand haar luier over haar vieze billen wreef. Enkele ogenblikken later kreunde Yael zachtjes terwijl ze schokkend haar hoogtepunt bereikte.

Na bijgekomen te zijn schoot Yael snel de badkamer in, deed haar vieze luier af en reinigde zich grondig onder de douche. Daarna deed ze de vieze luier in een plastic zakje en gooide deze weg in de afvalcontainer, waarbij Yael probeerde deed het zakje een beetje weg te stoppen onder wat ander afval.

Eenmaal weer binnen schonk Yael een glaasje Chardonnay voor zichzelf in en ging aan de bar in de keuken zitten. Tijdens het wachten op Mark, die ieder moment thuis kon komen, bedacht Yael dat ze geluk met hem had gehad. Toen Yael aan Mark had verteld dat ze het fijn vindt om af en toe een luier te dragen, had hij het heel goed opgepakt. Hoewel ze heel eerlijk was geweest over dat ze luiers dragen niet alleen fijn vond maar er ook graag in plaste én dat ze het ook nog eens seksueel erg opwindend vond, had Yael dus wel altijd achtergehouden dat ze soms ook in haar luiers drukte.

Mark was niet de eerste partner waartegen Yael had verteld over haar voorliefde voor luiers. Nippend van haar Chardonnay dacht Yael aan de keer dat ze het haar eerste serieuze vriendje had verteld. ‘Nou, écht eerlijk verteld had ik het niet,’ dacht Yael, die grinnikte over hoe het was verlopen toen.


Aan het einde van de zomer dat Yael voor het eerst een pak Tena Slip Maxi had gekocht bij de apotheek, kreeg ze verkering. De jongen in kwestie, Dennis, kende ze al en op een avond uit sloeg de vonk over op de dansvloer. Na wat dates klikte het goed en werd het serieus. Uit schrik om ontdekt te worden, had Yael de laatste paar Tena’s maar weggegooid.

Yael en Dennis waren beiden de eerste voor elkaar en konden daardoor samen op seksuele ontdekkingstocht. De seks was daardoor fijn en beiden verrasten de ander weleens met nieuw opgedane kennis. Toch bleven de luiers ook nog rondspoken in het hoofd van Yael.

Omdat ze echt niet wist hoe ze Dennis hierover moest vertellen had ze bedacht dat ze het over een andere boeg zou gooien. Toen haar ouders een keer een weekend weg zouden gaan, stelde ze aan Dennis voor om elkaar te verassen met iets spannends. Allebei zouden ze iets uitzoeken wat ze graag wilden proberen en de ander zou er dan mee instemmen.

Dennis vond dit ook een leuk idee en paar dagen later stond Yael in de apotheek om een nieuw pak Tena Slip Maxi te halen. Hoewel ze nog thuis woonde, was Yael na de zomer gaan studeren in een andere stad. Het leek haar een goed idee om daar maar nieuwe luiers te gaan kopen als ze klaar was met school die dag.

Met een nieuw zwaar pak Tena Slips in haar rugzak kwam Yael thuis die middag. Ze wist dat nog niemand thuis zou zijn en ging snel naar boven. Daar haalde ze het pak uit haar rugtas en scheurde het snel open om er een luier uit te halen. De Tena Slip zag er anders uit dan de vorige keer. De egale paarse streep had plaats gemaakt voor twee strepen van paarse stipje aan weerszijde van de vochtverklikker.

Hoewel Yael het jammer vond dat haar luiers niet helemaal meer hetzelfde eruitzagen, veranderde haar teleurstelling snel weer in enthousiasme toen ze de luier openvouwde. Ze moest erg nodig plassen na de lange rit naar huis en had besloten niet op het station te gaan omdat ze dolgraag weer in een luier wilde plassen.

Snel legde ze de Tena op bed, deed haar broek en onderbroek uit en plofte er bovenop. Ze werd verwelkomd door de zachte vulling onder haar billen en trok de luier tussen haar benen door om hem dicht te maken. De plastic buitenkant kraakte zachtjes toen Yael de plakkers op de landingszone plakte. Ze plukte hier en daar aan haar luier om hem recht te trekken en toen ze tevreden was ging ze staan.

Yael deed geen enkele moeite om zich in te houden en zette volle druk op haar blaas. Een dikke straal plas schoot de Tena Slip in en er klonk een hard gesis wat, zo het leek, wel minuten lang aanhield. Yael zag haar luier flink verkleuren terwijl deze opzwol tussen haar benen. Ze voelde hoe de Tena probeerde de stortvloed die ze haar luier in werkte op te nemen maar merkte dat deze daar blijkbaar erg moeite mee had. Toen Yael nog wat druk op haar blaas zette gebeurde het onvermijdelijke. Bij haar benen liepen er een paar dunne straaltjes plas haar luier uit. Toen Yael de nattigheid bij haar benen voelde was het al te laat en ze schrok van de lekkage. Meteen daarna moest ze lachen. ‘Jemig, ik wist niet dat ik het in me had…’ grapte ze bij zichzelf en voelde aan de compleet verzadigde Tena Slip. Toch vond Yael de lekkende luier niet echt fijn voelen en ruimde ze snel de rommel op voordat er iemand thuis kwam.

Dat weekend hadden Yael en Dennis het rijk alleen en zouden ze de verassingen uitwisselen. Eigenlijk was Yael helemaal niet bezig met wat Dennis voor haar had uitgezocht maar was ze wel stik zenuwachtig vanwege de verassing voor hem. Dennis vond het blijkbaar ook spannend want zowel hij als Yael dronken een aantal flinke glazen wijn voordat ze naar de slaapkamer gingen.

Eenmaal op bed deed Yael alsof zij zich wel zou opofferen en haar verassing als eerste zou geven. Ze wist nog steeds niet hoe ze over moest beginnen dus stelde ze maar voor dat Dennis zijn ogen dicht moest doen. Ze haalde toen een paar luiers uit het pak wat ze had verstopt in een kastje, liep terug naar het bed, en begon Dennis heftig te zoenen. Tijdens het zoenen drukte ze hem één van de Tena’s in zijn hand.

‘Wat is dit?’ Vroeg Dennis die zijn ogen open deed, ‘Een vrouwenluier…?’ En keek Yael vragend aan. ‘Het is een incontinentieluier,’ Zei Yael net iets te verdedigend. ‘Ik zag bij Spuiten & Slikken dat sommige mensen het fijn vinden om tegen elkaar aan te liggen met een luier om,’ legde Yael uit hoe ze op het idee was gekomen. ‘Het moet heel lekker gevoel geven omdat het alle gevoelige delen bedekt met een zachte vulling,’ verklaarde Yael, ondanks dit helemaal niet in het item aan bod was gekomen.

Tot haar verbazing hoefde Yael niks meer te zeggen, want Dennis stemde er meteen mee in om het te proberen. Yael stelde voor om even apart van elkaar de luier om te doen omdat het misschien een beetje een gehannes zou zijn. Eigenlijk wilde ze dit, zodat Dennis niet zou zien dat Yael ervaring had in het omdoen van luiers.

Yael deed haar luier om in een andere kamer en dacht: ‘Oh mijn god, ik kan het niet geloven!’ Het idee om Dennis in een luier te zien vond Yael een heel leuk vooruitzicht, maar niet zo opwindend als het idee dat ze zélf een luier om zou hebben en tegen hem aan kon kruipen.

Haar hart klopte in haar keel toen ze op de slaapkamerdeur klopte. ‘Dennis…?’ Zei Yael zacht. ‘Ja, kom maar,’ kwam er antwoord uit de kamer. Dennis lag onder de dekens toen Yael binnen kwam in alleen een shirt en haar luier. ‘Is het bij jou ook gelukt?’ Vroeg ze en Dennis knikte. ‘Nou,’ zei ze schaapachtig, ‘zo zie ik er dus uit met een luier om.’ Dennis moest lachen trok de dekens wat opzij om zijn luier te tonen, die lang niet zo goed omgedaan was als die van Yael.

Yael was op van de spanning en sprong bij hem in bed. Ze begonnen te zoenen en Yael drukte haar geluierde kruis tegen die van Dennis. Ze vond het een heerlijk gevoel maar tot haar spijt zei Dennis na enkele ogenblikken: ‘Sorry, maar ik vind het niet zo fijn voelen, kunnen we ze uit doen?’ Haar teleurstelling niet tonend zei Yael: ‘Ja, natuurlijk, doen we.’

Ook al was het niet helemaal verlopen zoals Yael had gehoopt, was de seks daarna erg fijn geweest. Dennis had als verassing voor haar een trillend speeltje gekocht waar Yael ook erg van genoten had. Toen ze later op de avond weer naar beneden gingen voor nog een drankje pakte Yael, nog wat los van de vele wijntjes eerder, een nieuwe luier en deed deze om. ‘Ik ga er nog eentje proberen,’ verklaarde ze, ‘even kijken hoe het nu zit.’

Even later zaten Dennis en Yael weer een wijntje te drinken beneden op de bank. Yael had express niks over de luier aangedaan. Dennis leek daar ook geen moeite mee te hebben en ze zaten lekker te kletsen. Na een tweede glas wijn voelde Yael zich nogal beneveld en toen ze voelde ze dat ze moest plassen schonk ze snel haar glas nog eens vol.

‘Ik moet naar de WC,’ zei Yael en keek naar Dennis die ook zeker niet meer nuchter was. ‘Nou, je hebt twee opties als je het mij vraagt,’ was zijn droge reactie. Yael begon te lachen. ‘Zal ik het eens proberen? Het is vast heel moeilijk om expres in je broek te plassen.’ Zei Yael die wel beter wist. Dennis keek haar aan en zei: ‘Doe maar als je wilt, maar je gaat wel douchen daarna!’

Dennis kon de natte plek die in de luier ontstond niet missen, dat was ook precies de reden waarom Yael er niks over aan had getrokken, en riep lachend: ‘Haha viezerik! Zit je nou echt gewoon in je broek te zeiken!’ Yael moest ook lachen en deed ook net alsof het een dronkenmans-avontuurtje was terwijl ze er stiekem van genoot dat ze in bijzijn van haar vriend in haar luier had geplast. Om nog wat langer in haar natte luier te kunnen bijven zitten, zei Yael dat ze als ze haar wijntje op had wel zou gaan douchen.

Enkele weken daarna bekende Yael aan Dennis dat ze de luiers wel leuk vond om aan te trekken en ze ook lekker vond zitten. Ze vertelde ook eerlijk dat ze na dat ene weekend nog eens in een luier had geplast en ook dit fijn had gevonden. Dennis had er geen problemen mee maar in de rest van hun relatie kwamen de luiers niet echt meer aan bod.

Een enkele keer als ze het huis voor zichzelf alleen hadden had Yael gevraagd of ze een luier om mocht en Dennis had daar altijd mee ingestemd. Hoewel Yael daar nooit specifiek om had gevraagd, vond ze het jammer dat ze niet samen met hem iets kon doen met luiers in de slaapkamer.

Uiteindelijk gingen Yael en Dennis na twee jaar uit elkaar en hoewel ze na hun break-up nog weleens bij elkaar belandden, werden ze nooit meer echt een stel. Achteraf waren ze gewoon twee te verschillende personen maar Yael vond het wel fijn te weten dat Dennis haar altijd had genomen zoals ze was. Ondanks dat ze luiers dragen fijn vond.


Yael dronk haar glas Chardonnay leeg en zette deze op de bar. ‘Dennis was een lieverd,’ dacht ze bij zichzelf, ‘maar goed dat we toen uit elkaar gingen, we zouden nu absoluut niet meer bij elkaar passen.’ Yael twijfelde of ze nog een bodempje wijn zou inschenken en na enig moment aarzelen pakte ze toch de fles.

Toen ze een nog beetje wijn inschonk dacht ze aan de serieuze relatie die ze daarna had gekregen. Yael dacht niet graag terug aan die tijd. Ze was na een jaar gaan samenwonen met haar toenmalige vriend die, toen ze eenmaal in het huis getrokken waren, zijn ware karakter had laten zien.

Hoewel hij haar nooit fysiek wat had aangedaan begon hij Yael onredelijk te behandelen, vooral als hem iets tegenzat. Yael deed dan volgens hem niet genoeg haar best en dit begon zij op een gegeven moment zelf te geloven. Yael had zich op vele punten weggecijferd en dat gold al helemaal wat betreft haar luiers. Ze deden net alsof Yaels fetisj niet bestond, wat resulteerde in dat ze stiekem luiers droeg als ze alleen thuis was. Hoewel ze het liever anders zag was dit nog de minste concessie die ze deed. Totdat ze op een moment het licht zag en ze besefte dat ze er klaar mee was. Van de een op de andere dag had ze hem toen de deur gewezen.

Ze had geprobeerd om alles netjes af te handelen maar dat ging niet heel soepel. Toen hij zijn laatste spullen kwam halen had hij Yael verzocht om geld te geven omdat hij zoveel in het huis had gedaan waar hij nu uit moest vertrekken. Toen ze dat weigerde had hij gedreigd iedereen te vertellen over haar luier-fetisj. Yael was toen zo boos geworden dat ze hem bijna letterlijk de deur uit had geschreeuwd. Hoewel ze bang was voor het staartje dat dit verhaal misschien zou krijgen, was ze trots dat ze voor zichzelf was opgekomen. Gelukkig had ze er nooit meer iets over vernomen.

De paar jaar die volgden woonde Yael alleen en was ze vrolijk single. Ze had een vieze nasmaak over gehouden van haar vorige relatie en had absoluut geen behoefte om haar leven met iemand te delen. Ze ging amper op date en had ook geen zin in one-night-stands. Yael genoot van haar werk en de opleiding die ze daarnaast deed. In haar vrije tijd was ze vaak met vrienden uit eten of aan het stappen. Yael genoot er zelfs van als ze in het weekend gewoon helemaal niks had en kon zichzelf gerust twee dagen alleen opsluiten in huis.

Met het huis nu helemaal van haarzelf, haalde ze als eerst haar luiers uit hun verstop plaats tevoorschijn en plaatste deze prominent in de kast op haar slaapkamer. Ze wilde dat ze altijd zó een luier kon pakken als ze daar zin in had. Alleen was het nu wel een zielig stapeltje in de ruime kast. Ze bestelde daarom op internet vier pakken van, haar toen favoriete luier, de Abena M4 en plaatste drie van de pakken op de plank op ooghoogte. Het vierde pak pakte ze uit en legde nette stapeltjes van luiers op de plank eronder. Nu Yael zich geen zorgde meer hoefde te maken over wanneer ze weer eens zou kunnen genieten van een luier, ging ze er veel relaxter mee om. Dit resulteerde in dat ze alleen een luier omdeed wanneer ze er ook echt zin in had waardoor deze momenten extra bijzonder werden.

Zo werkte Yael altijd over op donderdag avond en kon ze er de klok op gelijk zetten dat ze rond kwart voor negen bijna onhoudbaar naar het toilet moest voor een grote boodschap. Om één of andere reden was haar ritme zo, dat dit altijd het langste toiletbezoek van de week was. Totdat ze een keer niet hoefde om kwart voor en haar een gedachte bekroop: ‘Als ik het nu vol kan houden tot thuis kan ik zo in een luier drukken!’

Toen ze een klein half uur later de auto instapte om naar huis te rijden voelde ze toch echt wel stevige aandrang. Het ritje naar huis, wat normaal zo voorbij was, duurde voor haar gevoel wel een uur. Eenmaal thuis vloog Yael naar boven trok snel haar rok en panty uit. Het was al niet meer te houden en Yael dacht ze toch maar beter snel naar het toilet kon gaan. ‘Nee!’ Zei ze tegen zichzelf, ‘Je kan het! Kom op!’ Ze gooide snel de kast open en griste een luier van één van de stapels. Terwijl ze de M4 om probeerde te doen voelde ze hoe haar sluitspier erg moeite had om niet te ontspannen terwijl haar buik rommelde.

Yael spande haar bekkenbodemspieren nog eens aan en probeerde de luier zo netjes mogelijk om te doen waarbij deze strak om haar billen kwam te zitten. ‘Ik wil dalijk wel een lekkere bobbel bij mijn billen hebben,’ dacht ze toen ze de luier dichtplakte. Met haar luier goed om stapte ze van het bed en dacht na over wat de beste manier zou zijn om in haar broek te drukken.

Toen ze voelde dat er geen houden meer aan was nam Yael snel een beslissing. Ze ging op haar buik op bed liggenen deed haar benen wat uit elkaar. Ze ontspande zich en voelde hoe een dikke keutel naar buiten kwam zetten en zich langzaam tussen haar billen een weg baande. Toen de drol haar strak omgedane luier raakte, kon deze niet meer verder. Yael voelde de druk bij haar sluitspier opbouwen en genoot van het vreemde gevoel dat een keutel geeft wanneer deze pas gedeeltelijk naar buiten is gekomen.

Yael bleef zo liggen en deed niets. Ze wilde zo lang mogelijk genieten van de stevige drol die half haar luier in was gedrukt. Zo half in haar broek gedrukt te hebben gaf dat Yael het gevoel alsof ze het echt niet meer had kunnen houden. ‘Ohhhh, nee…’ mompelde Yael ‘ik druk in m’n broek, ik druk in m’n luier…’ Totdat ze na een poosje een gerommel in haar buik voelde en het nu echt niet meer kon houden. Ze tilde haar bekken iets op van het bed en de rest van de keutel kwam met een soort van zacht geknetter haar luier in zetten. ‘Ohhh…’ kreunde Yael zacht die daarna even bij moest komen.

Yael reikte met haar hand naar achter en voelde aan het zachte plastic van haar M4. Door de vulling heen voelde ze de ferme keutel die ze haar luier in had gedrukt. Toen ze zich wat oprichtte van het bed om wat beter te kunnen voelen, voelde ze nog meer gerommel in haar darmen. Ze ging weer op haar buik liggen en zette wat kracht. Yael voelde hoe ze een zachte lading haar luier in werkte en deze nog eens extra deed uitzetten. Ze zette nog een maal kracht en voelde hoe de massa in haar luier nog wat werd aangevuld. Een beetje beduusd voelde Yael weer aan haar luier.

‘Oh mijn god,’ zei ze zacht, ‘het is echt heel veel.’ Yael probeerde overeind te klauteren op bed om daarna eens in de spiegel van haar kledingkast de schade te bewonderen. Ze kroop van het bed af en liep wat wijdbeens naar de spiegel. Haar spiegelbeeld toonde overduidelijk een dikke bobbel aan de achterkant van haar zwaar aanvoelende luier. Yael hurkte neer en positioneerde zich in een soort diepe squat voor de spiegel. Terwijl ze met haar linkerhand zachtjes de bobbel op haar billen aftastte, legde ze haar rechterhand op de groter wordende warme plek die aan de voorkant van haar luier ontstond.

Yael bleef ze zo even zitten en voelde aan alle kanten aan haar volle luier. Ze probeerde zich wat te draaien om de achterkant van haar luier beter te kunnen zien in spiegel maar net toen haar billen in beeld kwamen, verloor ze haar evenwicht. Yael kon zich nergens aan vast pakken en omdat ze al zo laag bij de grond was, raakte ze in een fractie van een seconde de vloer. Ze kwam een beetje achterop haar billen, bij haar stuitje, terecht. Omdat haar luier zo vol zat, merkte ze direct hoe de inhoud ervan tussen haar billen door wat naar voren werd gedrukt.

Hoewel dit niet was gepland, gaf dit gevoel Yael een aangename kriebel in haar buik. ‘Tja,’ dacht ze bij zichzelf, ‘het is nu toch al een bende.’ Yael richtte zich wat op en ging weer op de grond zitten. Ditmaal midden in haar volle luier. Ze voelde hoe de dikke massa tussen haar billen doorgleed en zich door haar luier heen verspreidde. ‘Ohhh, lekker zeg…’ zei ze zacht. Yael ging op haar knieën zitten en voelde hoe haar luier vanaf haar billen tot haar kruis tegen haar aangeplakt zat. Ze keek beschaamd naar zichzelf in de spiegel en gaf een tik op haar billen. ‘Wat heb jij een volle poepluier zeg!’ Zei ze tegen haar reflectie terwijl ze nog een stevige tik gaf. ‘Je hebt echt heel je broek vol gepoept!’

Yaels fantasie draaide plots op volle toeren en terwijl ze tikken op haar billen gaf, zei ze in een zeurderige stem: ‘Ik heb heel m’n luier vol gedrukt… mag ik een schone luier om?’ Ze sloot haar ogen en drukte haar vieze luier haar kruis in. Nog een laatste tik op haar billen en Yael kwam schokkend klaar op haar knieën voor de spiegel terwijl ze een diepe zucht slaakte.


Yael hoorde hoe een sleutel in het slot werd gestoken en de voordeur werd geopend. Mark kwam binnen met de boodschappen en Yael kwam hem tegemoet om hem te helpen. Ze gaven elkaar een kus waarbij Mark onmiddellijk rook dat Yael al aan de wijn zat. ‘Lekker, lust ik ook wel,’ voegde hij er met een grijns aan toe. ‘Dat ga ik regelen voor je,’ zei Yael terwijl ze een glas voor hem op de bar zette, ‘ga jij maar lekker zitten.’

‘Sorry dat het zo lang duurde,’ zei Mark, ‘ik kwam Mirjam nog tegen en je weet hoe ze is, daar kom je niet zo vanaf. Ze vertelde nog dat jullie laatste avondje borrelen érg gezellig was geweest.’ Yael, die ondertussen aan het eten was begonnen, keek Mark aan en zei: ‘Oh, ja was erg leuk! Ik zal haar wel even bellen morgen.’

Terwijl Yael aan het koken was, waren de twee druk aan het kletsen. Yael schepte twee borden op, zette deze op de bar en vulde de wijnglazen. Na het eten pakte Mark de fles Chardonnay en vroeg met een knipoog: ‘Zullen we hem maar opmaken?’ ‘Mijn idee,’ zei Yael grijnzend en schoof haar glas naar voren.

‘Yaeli,’ zei Mark toen Yael het glas net aan haar mond zette. ‘Hmmm,’ reageerde ze. ‘Je praatte vannacht weer eens in je slaap. ‘Oh…’ zei Yael terwijl ze haar tanden ontblootte en haar mondhoeken naar beneden trok. Ze wist al hoe laat het was. Ze had het in eerdere relaties, voor zover ze wist, niet gedaan maar sinds ze Mark had verteld over dat ze graag een luier draagt, praatte ze daar weleens over in haar slaap. Yael deed alsof ze dit erg beschamend vond maar gek genoeg vond ze dat niet echt.

‘Het komt vast omdat ik een drukke week heb gehad,’ probeerde ze als uitleg te geven, ‘ik zal onderbewust wel toezijn aan wat ontspanning. Die wijn smaakt me ook meer dan goed.’ Mark glimlachte naar haar en zei: ‘Ja dat zal het wel zijn.’ Yael pakte zijn hand en vroeg: ‘Zei ik hele beschamende dingen?’ ‘Nee hoor die over haar hand streelde,’ zei Mark. ‘Maar wat zei ik dan?’ Mark keek haar aan en zei: ‘Nou, je praatte niet alleen, je pakte mijn hand en die legde je hier neer.’ Mark wees in zijn kruis. ‘En toen zei je: ik heb zo’n lekkere luier om…’

Yael moest lachen. ‘Oh my goooood, dat is wel beschamend zeg,’ overdreef ze haar schaamte terwijl ze tegelijk enorm opgewonden werd van het idee. Ze had weleens vaker een luier omgehad terwijl Mark haar verwende maar dit gebeurde niet al te vaak. ‘Hé, geeft toch niet joh,’ zei Mark, ‘kan jij toch ook niks aan doen.’ Mark pakte haar handen beet en zei: ‘Als je dat weer eens wilt, hoef je het maar te zeggen hoor.’ Yael keek op en knikte, ‘J-ja, dat wil ik wel weer, maar… nu bedoel je?’ ‘Anders ga jij lekker naar boven, dan ruim ik de vaat wel even op,’ zei Mark met een lieve lach op zijn gezicht.

Yael ging naar boven en hoorde hoe Mark de vaatwasser in aan het ruimen was. Ze liep de slaapkamer in en deed de deur achter haar dicht. Ze haalde uit haar voorraad een Tena Slip Maxi tevoorschijn. Het pak zat nog best vol omdat ze deze luiers speciaal had gekocht om in de slaapkamer te dragen. Niet dat ze de Maxi slecht vond maar omdat deze wat dunner was voelde het extra fijn als Mark eroverheen wreef.

Ze deed haar kleren uit en trok de luier aan. Ze deed er een dunne zwarte sweatpants over aan en een roze shirt wat een beetje strak zat. Ze ging op bed liggen wachten, bladerend in een tijdschrift, totdat Mark op de deur klopte. ‘Kom maar,’ riep Yael.

Toen Mark binnen kwam gooide Yael haar tijdschrift aan de kant en ging op haar knieën op bed zitten. Het zachte geritsel van de Tena was te horen van onder de sweatpants vandaan. Mark liep naar haar toen en omhelsde haar. Hij begon haar te zoenen en ging daarbij met zijn handen over haar rug. Zijn handen gingen steeds lager en lager totdat deze de billen van Yael begonnen af te tasten. De Tena kraakte zacht in de handen van Mark die naar Yael keek. ‘Wat is dit?’ speelde hij. Yael giechelde en Mark bleef wat in haar billen knijpen. ‘Wat heb jij nou hieronder aan?’ Zei hij terwijl hij haar broek wat aan de kant probeerde te trekken. ‘Ik zal het laten zien,’ fluisterde Yael die naast het bed ging staan. Ze trok haar broek wat naar beneden en toonde Mark een stukje van haar luier. ‘Ohhh,’ zei hij, ‘je hebt een luier om!’ ‘Ja,’ giechelde Yael zachtjes, ‘ik heb een luier om…’ Ze trok haar broek weer naar boven en ging op bed zitten, waarbij ze Mark met haar mee trok.

Mark ging naast haar liggen en begon zacht te wrijven in Yael haar geluierde kruis. Na een poosje vroeg hij: ‘Wil je je broek uit?’ ‘Ja…’ antwoordde Yael die met haar ogen dicht al lag te genieten. Mark trok haar sweatpants uit en begon nu rechtstreeks over het zachte plastic van de Tena Slip Maxi te wrijven. Bij tijd en wijlen zorgde hij dat hij de luier wat steviger in het kruis van zijn vriendin drukte en merkte dat zij daar erg van genoot.

Mark begon Yael in haar nek te zoenen en zocht met zijn linkerhand langzaam een weg haar luier in. Hij voelde aan de nattigheid daar dat Yael al behoorlijk opgewonden was en begon haar te vingeren. Yael kreunde van genot en het duurde niet lang voor Mark haar naar een hoogtepunt bracht. Om Yael niet te overprikkelen haalde hij zijn hand weg en begon hij weer zachtjes over haar luier te wrijven. Dit herhaalde hij zo een aantal keer totdat Yael het niet meer hield. ‘Ik wil je in me voelen,’ zei ze resoluut en begon Mark zijn broek uit te trekken.

Toen Mark ook zijn shirt uitgetrokken had, wilde hij de plakkers van Yael haar luier los gaan maken. Ze stopte hem en vroeg: ‘Mag die aan blijven?’ Mark keek haar aan een zei: ‘Ehh, ja, maar ik weet niet echt hoe…’ ‘Ik wel,’ reageerde Yael snel. Ze duwde Mark op zijn rug en ging op haar knieën boven zijn middel zitten. Ze trok haar luier wat aan de kant en werkte hem op die manier bij haar naar binnen.

‘Ohhh…’ kreunde Yael ‘wat voelt dit lekker!’ Ze begon langzaam op en neer te bewegen en zag dat Mark ook steeds meer begon te genieten. Na een poosje richtte Mark zich op en pakte Yael stevig beet. ‘Goed vasthouden hoor,’ zei hij en terwijl ze zo in elkaar verwikkeld bleven draaide hij Yael op haar rug. Mark nam nu het ritme over en begon steeds sneller te stoten. Yael genoot intens van zowel het gevoel van Mark, als van haar luier die zachtjes kraakte in het ritme. Na nog een paar stoten zei Yael in een hoge stem: ‘Ik kom… ik kom…’ Dit was voldoende voor Mark die op dat moment ook zijn hoogtepunt bereikte.

Yael lag naast Mark uit te blazen in haar roze shirt en haar luier. Ze voelde zich nog een beetje trillerig maar op een fijne manier. Toen Mark ook weer wat was bijgekomen begon hij Yael wat strelen over haar benen. Hij wist dat zij dit lekker vond. ‘Was het fijn?’ Vroeg hij haar. ‘Ja, heel fijn,’ antwoordde Yael. Ze gaven elkaar een kus. ‘Wat vind je er eigenlijk zo lekker aan?’ Vroeg Mark na poosje. Yael zuchtte. ‘Dat snap ik eigenlijk niet zo goed, maar alles.’ ‘Het voelt gewoon heel fijn, net alsof je een lekkere trui aan hebt, snap je?’ Yael dacht na. ‘En het idee dat je in je broek kan plassen vind ik best leuk.’ ‘Plas je altijd in je luier dan?’ Vroeg Mark. ‘Ja, eigenlijk wel,’ bekende Yael eerlijk. ‘En doe je dan ook een grote boodschap?’ Yael schrok een beetje van deze vraag. ‘Nee dat gaat me wel echt iets te ver, hoezo? ‘Nou,’ begon Mark ‘er zat een zakje in de container en ik denk dat de luier die daar in zit niet alleen nat was, klopt dat?’
 

luierdromer

Niet geschoten is altijd mis.
Ja ja, dat gaat me te ver, mooi verhaal maar, Mark heeft het bij het rechte eind.
Mooi hoofdstuk weer en, een mooie cliffhanger, benieuwd hoe Yael zich hier uit redt. :tmb :tmb :tmb
 
Heel mooi verhaal en hoofdstuk goeie cliffhanger, vraag me echt af hoe dit gaat aflopen maar echt heel goed ( je kan van mij hier zelfs 2 hooftstukken van maken maar zo lekker lang is ook wel leuk!
 

Ninakoekjes

Een koekje per dag, dat mag!
Jeetje, wat een lekker verhaal! Doet me een beetje denken aan de verhalen die ik zelf schrijf.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
P Yael haar weekendje weg X Y Z 9
P Yael haar avond alleen thuis X Y Z 8
P Yael gaat op bezoek X Y Z 2
N Kim haar verhaal K 28
B Zoek contact met een leuke lieve vrouw die er ook van houdt om het op te houden en het in haar broek te doen. Met alle respect naar elkaar :) Contact advertenties 2
nina15000 Charlotte en haar geheim bedplassen C 107
B Wie is er ooit betrapt toen zij in haar broek had geplast/gepoept? Broekplassers en Poepers 11
T Betrapt door haar 16+ Board 7
lovediaper Vriendin haar zus Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 4
B hebben jullie wel eens iemand in het openbaar gezien die in haar broek geplast/gepoept had? Polls 87
luierjong Tess haar eerste keer (deel 4 (DL 18+) 16+ Board 6
Jayden_dl Nathalie en haar liefde voor luiers N 17
TedWheel Verhaal Klaar Ze gaat op haar knieën voor me zitten. 16+ Verhalen 0
V Nog niet klaar Ilse plast op school in haar broekje. 16+ Verhalen 18
luierjong Tess haar eerste keer Deel 3 (DL 18+) 16+ Board 4
luierjong Tess haar eerste keer (hoofdstuk 2) (18+) 16+ Board 4
luierjong Tess en haar eerste keer (DL 18+) 16+ Verhalen 14
Dijkronald Mijn vrouw in haar broek gepoept Broekplassers en Poepers 9
Spreeuwtje Nog niet klaar Astrid en haar nieuwe liefde 16+ Verhalen 39
nina15000 Femke en haar probleempje F 21
nina15000 Verhaal Klaar geheim van Nienke en haar moeder G 79
nina15000 Verhaal Klaar moeder en haar kleine meisje madelon M 62
N noompje stelt haar voor.. Voorstellen 19
Winnie de Poep Lalaloopsy en haar Luierverassing Aanbevolen 4
J Anne en haar moeder A 293
StayStrong mammie en haar kleinerd <3 M 8
smurfke een vriendin en haar geheim Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 7
Bab Diap Haar of scheren? Polls (T) 4
A hoe haar geheim ons geheim werd 16+ Verhalen 10
Nattebroek Tanja houdt van plassen in haar Luier T 6
Tuutje24 Luna en haar papa Daan L 300
B jeanette stond met haar vieze poep billen te kijk J 1
B Debbie in haar natte piesbroek D 3
sonnypup Dracky in haar luier en romper AB/DL Fotos 15
D lotte, haar levens verhaal L 12
B Barbara poept haar broek nog altijd helemaal vol ! DEEL 2 + 3 B 6
B Grote vrouw plast nog in haar broek deel 1 en 2 G 3
B Barbara poepte weer in haar broek ( een nieuw vervolg er bij) B 9
Sardonyx Hoe ik haar ontmoette... (18- AB DL ML JL TL WL PB DR NL PL OL) ~31 delen~ H 124
J jasmijntje betrapt en haar straf... J 6
W Dita en haar vriendinnen D 1
L Haar Grote Geheim H 7
Little Endy Toch een speelparadijs voor volwassenen? Pub 6
Ninakoekjes Nog niet klaar Vrije dag V 30
pampervuller Wat kan ik voor leuks gaan doen op mijn vrije dag (geluierd) Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 3
Similar threads

Bovenaan