Yael haar weekendje weg

Planke

Gewaardeerd Lid
Yael haar weekendje weg


De navigatie gaf aan dat het nog zo’n 10 minuten rijden was naar haar eindbestemming. Yael zat al een goede anderhalf uur achter het stuur en was op weg naar een luxe wellness-hotel. Onderweg was ze alleen even gestopt om even een grote latte van de Starbucks te halen. De lege beker lag op de bijrijdersstoel en Yael dacht terug aan het leuke gesprekje dat ze met de barrista had gehad. Yael had van haar een complimentje gekregen over haar outfit en ze hadden tijdens de gehele tijd van de bereiding van haar koffie over kleding staan praten.

Yael droeg een licht bruin knit-wear jurkje wat tot bijna tot haar knieën kwam met daaronder een strakke zwarte lakstof legging. De bruine kleur kwam goed uit bij haar groenige ogen en de lakstof legging maakte het geheel wat stoerder. Althans, dat was Yaels excuus om weer eens lakkleding te dragen buiten een feestje om. Hoewel Yael een grote latte had gedronken had ze onderweg niet hoeven te stoppen om te plassen. De strakke legging, die kraakte toen Yael wat ging verzitten, diende namelijk nog een andere functie; deze hield een flink vol geplaste luier stevig in haar kruis gedrukt.

Het was een eerste keer voor Yael, zomaar een weekendje helemaal alleen weg. Dit alles was tot stand gekomen toen Mark, haar vriend, voor werk een paar dagen weg moest naar het buitenland. Hij had geopperd dat Yael er een leuk weekend van moest maken in zijn afwezigheid en had haar getrakteerd op een overnachting in een wellness-hotel naar haar keuze. ‘Waarom vraag je Mirjam niet mee?’ Had Mark voorgesteld en Yael had dat ook een goed idee gevonden. Helaas kon Mirjam uitgerekend dit weekend niet en zat Yael in twijfel of ze dan niet gewoon alleen zou gaan. Uiteindelijk hakte ze knoop door en boekte ze een kamer. Ze wist nog niet wat voor behandelingen ze zou nemen maar bedacht dat ze dit wel in het hotel zelf kon bekijken.

Wat namelijk de doorslag had gegeven voor Yael haar beslissing was iets wat ze altijd al een keer had willen doen maar niet durfde in haar eigen woonplaats. Yael fantaseerde al jaren hoe het zou zijn om eens luiers te dragen in het openbaar. Het idee om onder andere mensen te zijn, een luier te dragen en te gebruiken leek Yael zo ontzettend spannend dat ze dit dolgraag een keer wilde proberen, maar dan wel in een heel andere omgeving.

Yael had hier wel een beetje mee geworsteld. Wat als iemand het zou merken en er aanstoot aan zou nemen? Ze wilde absoluut niet andere mensen lastig vallen met haar voorliefde voor luiers. ‘Kom op,’ had ze tegen zichzelf gezegd, ‘niemand die erop let, en áls iemand al iets door zou hebben waarom zou die zich er dan druk om maken?’ Om zichzelf maar direct in het diepe te gooien had Yael daarom thuis alvast een luier om gedaan en onderweg een grote koffie gedronken. Zo was er geen twijfel mogelijk dat ze haar bestemming zou bereiken met een volle blaas óf met een volle luier.

Yael draaide de parkeerplaats van het hotel op en zette haar auto zo dicht mogelijk bij de ingang. Ze zette de motor af en zuchtte. ’Nou, kom op!’ Dacht ze zenuwachtig toen ze het portier opende en uit stapte. Ondanks de strakke laklegging voelde ze haar volle luier wat naar beneden zakken toen ze opstond. Wat onwennig liep Yael naar de achterkant van haar auto en haalde haar koffer en rugzak uit de achterbak.

Thuis had Yael had tijdens het inpakken een flinke stapel Tena Slip Ultima in haar koffer geperst. In haar rugzak had ze nog vier luiers en een pakje vochtige doekjes gestoken. Yael wist namelijk dat wanneer ze aan zou komen, ze nog niet in kamer terecht zou kunnen en moest dus voorbereid zijn om zich elders te verschonen. Dit idee bezorgde Yael aan de ene kant kriebels van opwinding en aan de andere kant vond ze het enorm eng. Maar ze zou het hoe dan ook proberen!

Yael liep vanaf de parkeerplaats naar de ingang van het hotel, haar koffer achter zich aan trekkend. Haar legging kraakte bij iedere stap, een geluid wat Yael trouwens erg aangenaam vond, en drukte daarbij tegen haar volle luier. Volledig bewust dat ze met een al erg natte luier een hotel binnen ging, plaste Yael nog een flinke straal toen ze voor de ingang stond. Ze liep naar binnen en aangekomen bij de balie moest ze even wachten tot ze aan de beurt was.

‘Welkom,’ zei de jonge dame achter de balie met een vriendelijke lach, ‘wat kan ik voor u doen?’ Yael stapte naar voren. ‘Goedemorgen,’ ik wil graag vast inchecken. Yael gaf haar gegevens en rijbewijs en de dame achter de balie begon ijverig te typen op de computer. ‘Zo, mag u hier even tekenen,’ zei ze terwijl ze Yael haar rijbewijs terug gaf. ‘De kamer is om 3 uur gereed, wilt u misschien uw koffer hier achter laten terwijl u wacht?’ Yael gaf de pen terug en zei: ‘Ja, graag’. ‘Komt u maar mee dan.’

Yael liep achter de hotelmedewerkster aan die een ruimte opende waar nog meer koffer lagen. Ze bond een labeltje aan de koffer, scheurde er een stukje af met een nummer erop en gaf deze aan Yael. ‘Wilt u uw rugzak ook hier laten trouwens?’ Yael schudde haar hoofd: ‘nee, die houd ik bij me.’ ‘Helemaal prima, kan ik verder nog iets voor u doen op dit moment?’ Vroeg ze vriendelijk terwijl ze de ruimte uitliepen. ‘Kunt u me misschien vertellen waar het toilet hier is?’ ‘Zeker,’ antwoordde de hotelmedewerkster, ‘ik zal het u even aanwijzen.’

Nadat de medewerkster Yael de toiletten had aangewezen liep ze terug naar de balie. Yael ging de toiletten binnen en hoopte dat er wel een invalide-toilet of iets dergelijks zou zijn. Ze keek rond en zag dat er een verschoonruimte was. Het idee haar luier te verschonen in ruimte die speciaal daar voor is bedoeld sprak Yael wel aan en ze ging voor het eerst van haar leven een verschoonruimte in. Yael legde haar tas op de verschoontafel en voelde aan het zachte verschoonkussen dat bekleed was met dik, wit plastic. Het voelde heerlijk aan en Yael bedacht hoe het zou zijn om op zo’n kussen te liggen en je luier te laten verschonen door iemand anders. Helaas zou ze hier waarschijnlijk nooit achter komen.

Ze deed haar legging naar beneden en haar knitwear-jurkje wat omhoog en werd toen begroet door een flink verzadigde luier die met wat zacht gekraak iets naar beneden zakte toen Yael haar benen wat uit elkaar deed. Yael stond daar even met haar legging op haar enkels en haar jurkje opgetrokken, als een klein kind wat een ongelukje heeft gehad, te kijken naar haar zware natte luier.

‘Hoe kan ik dit nu het beste aanpakken,’ dacht ze bij zichzelf. Ze kon haar benen vanwege de legging eigenlijk niet wijd genoeg spreiden om haar luier makkelijk af te doen en haar jurkje zakte ook steeds naar beneden. Yael keek wat om zich heen en besloot haar legging en jurkje maar gewoon uit doen. Eenmaal ontdaan van haar kleding begon ze de plakkers van haar luier te openen en legde deze daarna op de grond.

Ze maakte het pakje vochtige doekjes open en begon daarmee zich grondig te reinigen. De gebruike doekjes legde ze in haar gebruike luier op de grond zodat ze straks alles in een keer op kon ruimen. Ze haalde wat tissues uit haar rugtas en depte haar billen nog wat na. Tenslotte deed ze haar handen af met nog een vochtig doekje.

Yael haalde een verse Tena uit haar rugtas en vouwde deze langzaam open. Hoewel Yael thuis altijd liggend op bed een luier omdeed, wist ze ook prima hoe ze dit aan moest pakken nu ze niet kon liggen. Ze ging pal voor de deur staan en positioneerde de achterkant van de luier tussen de deur en haar billen. Yael leunde naar achter om de Tena tussen haar en de deur in te klemmen en trok deze toen tussen haar benen door naar voren. Nadat ze haar luier mooi had rechtgetrokken maakte ze de plakkers vast.

Nu Yael weer een schone luier om had trok ze snel haar kleren weer aan. Ze rolde haar natte luier strak op en gebruikte een paar van de plakkers om deze vast te zetten. Toen ze haar vieze luier wilde weggooien kwam Yael erachter dat er geen vuilnisbak in de verschoonruimte stond. ‘Wat onhandig,’ dacht ze terwijl ze haar rugtas omdeed en voorzichtig de deur open deed om te zien of er een andere vuilnisbak te zien was in de toiletten.

Aan de andere kant van de ruimte spotte Yael inderdaad een vuilnisbak. Yael had geen plastic zakjes in haar rugtas gedaan, alleen in haar koffer, en was dus gedwongen haar luier open en bloot vast te houden. Ze opende de deur verder en liep met de natte opgerolde luier in haar hand snel naar de bak toe. Net toen ze haar luier in de vuilnisbak gooide kwamen er twee vrouwen druk pratend naar binnen. De blik van de vrouwen werd direct getrokken door Yael die nog bij de vuilnisbak stond en de twee dames knikten haar beleefd toe. Yael lachte vriendelijk terug, opgelucht dat de twee vrouwen haar niet gezien hadden terwijl ze met haar natte luier in haar hand liep.

Met een schone luier om en een ervaring rijker liep Yael terug naar haar auto. Hoewel het hotel best afgelegen lag in een landelijke omgeving lag ook weer niet heel ver van een redelijk flinke stad vandaan. Aangezien Yael nog een aantal uur had voordat ze haar kamer in kon, had ze besloten de stad in te gaan en wat te gaan shoppen.

Eerst had ze even overwogen om massage te nemen maar het idee om een iemand bloot te stellen aan het feit dat ze een luier droeg, had Yael toch geen prettige gedachte gevonden. Niet dat ze dacht dat een masseur er aanstoot aan zou nemen; er zullen tenslotte wel meer mensen zijn die luiers dragen en ook een massage nemen. Ze was gewoon bang, geheel onterecht natuurlijk, dat iemand meteen door zou hebben dat ze haar luier voor haar plezier zou dragen en haar dan voor van alles en nog wat uit zou maken.

Yael parkeerde haar auto in een parkeergarage in het centrum en begon wat te struinen door de winkelstraten. Ze at een broodje in een kleine lunchroom en dronk nog een latte met havermelk die nog veel beter was dan die ze vanochtend bij de Starbucks had gedronken. Ze kocht een flesje water om de koffie te compenseren en liep verder van winkel naar winkel.

Yael voelde zich ondertussen erg ontspannen in deze vreemde stad met het dragen van een luier in het openbaar. Iedere keer als ze aandrang voelde plaste ze van harte een klein straaltje haar luier in. Yael zuchtte van genoegen toen ze voelde hoe haar Tena opzwol nadat deze gulzig een flink plasje opzoog. ‘Wat is dit fijn zeg,’ dacht Yael, ‘soms maken luiers me echt zó gelukkig…’

Vrolijk liep Yael verder en stopte toen ze bij een klein boetiekje buiten een geplooid helder roze kunstleren rokje zag hangen. Het rokje liep wat wijd uit naar beneden en Yael schatte in dat het tot ongeveer halverwege haar bovenbenen zou komen. Ze pakte het rokje van het rek en ging met haar hand over het zachte roze kunstleer. Het voelde heerlijk aan. Yael voelde een kriebel in haar buik van dit fijne gevoel en liep snel naar binnen om het rokje te passen.

Yael werd vriendelijk begroet door de verkoopster op haar weg naar de pashokjes. Eenmaal daar aangekomen opende ze snel haar rugtas. Hier was ze enigszins op voorbereid want ze vond tussen de schone luiers ook een zwarte onderbroek met korte pijpjes aan. Deze zou haar luier in ieder geval bedekken.

Yael trok haar legging uit en deed snel de onderbroek aan over haar luier. Daarna deed ze het rokje aan en trok haar jurkje wat naar boven. Ze draaide wat rond in het pashokje en inspecteerde grondig of er iets te zien was van haar luier. Toen ze overtuigd was dit niet het geval was kwam ze voorzichtig het pashokje uit.

‘Niet zo verlegen hoor meid,’ hoorde ze een stem van voor uit de winkel, ‘laat maar eens zien hoe die staat.’ Yael schuifelde naar een grote spiegel halverwege de winkel en draaide rond met haar jurkje nog steeds naar boven getrokken. De verkoopster kwam haar kant op lopen en kwam achter haar staan. ‘Leuk modelletje, hè?’ Zei ze en voegde er aan toe: ‘Wil je misschien even een topje zodat je wat beter kan zien hoe die staat?’

‘Ja, graag,’ antwoordde Yael, ‘dat zou erg fijn zijn.’ De verkoopster liep weg en kwam even later terug met een strak zwart topje. ‘Ik denk dat deze wel goed past, even voor het idee dan.’ Yael bedankte, liep terug naar het pashokje en verwisselde haar jurkje voor het zwarte topje die ze in het rokje stopte. Even later kwam ze weer naar buiten en liep terug naar de grote spiegel midden in de winkel.

‘Vind je het wat?’ Vroeg de verkoopster. ‘Ja,’ zei Yael met een grijns op haar gezicht, ‘Ik ben er helemaal weg van!’ De verkoopster moest lachen, ‘Ja, dat snap ik met jouw taille. Al zit ie volgens mij net aan daar of niet? Laat me eens kijken.’ Nog voor Yael iets kon zeggen begon de verkoopster wat aan het rokje te plukken op haar heup en stak een vinger achter de band en begon deze heen weer te bewegen van haar heup tot haar staartbeentje.

Yael voelde hoe de vinger van de verkoopster over de stof van ingestopte topje heen en weer ging en stond aan de grond genageld, maar er gebeurde niks. De verkoopster was druk aan het praten dat het toch wel mee viel en dat het rokje haar echt ontzettend leuk stond. Perfect voor een zomers outfit.

Yael glimlachte naar de verkoopster en zei dat ze het rokje graag wilde hebben. Daarna liep ze snel naar de paskamer en kleedde zich weer aan. Ze liep naar de kassa, rekende af en bedankte de verkoopster. Die wenste haar veel plezier met haar aankoop terwijl ze haar een tasje overhandigde met het rokje erin. Buiten zuchtte Yael van opluchting maar vond het stiekem toch erg opwindend dat een wildvreemde bijna had ontdekt dat ze een luier om had.

Teruglopend naar haar auto fantaseerde Yael over wat ze zou hebben gezegd als de verkoopster het door had gehad. Dat haar vinger ineens halt had gehouden. Dat ze de zachte vulling op haar billen had gevoeld en had gefluisterd: ‘Voel ik dit nu goed meid, heb jij nou… een luier om?’ Yael vroeg zich af of ze mans genoeg zou zijn om dan met een stalen gezicht te zeggen, ‘Ja, dat klopt. Ik draag graag een luier,’ om vervolgens te doen of het de normaalste zaak van de wereld is. Zo fantaserend leek het haar bijzonder spannend hier gewoon open voor uit te komen.

Terug in de parkeergarage ging Yael in haar auto zitten en voelde dat er al weer een flinke bobbel in haar strakke laklegging zat. Ze startte de auto, draaide de parkeergarage uit en reed terug naar het hotel. Ze haalde bij de baliemedewerkster haar koffer en de sleutel van haar kamer op. Toen ze eindelijk in haar kamer aankwam plofte ze eerst neer op het bed.

Na even bijgekomen te zijn wilde ze graag zien hoe haar nieuwe rokje stond met een luier zonder onderbroek eronder. Yael deed haar legging uit en omdat ze al zo lang in een natte luier liep, had Yael niet door gehad hoe nat deze eigenlijk al wel niet was. ‘Hmmm,’ dacht ze, ‘eerst maar even lekker verschonen.’

Yael opende haar koffer. De voorraad Tena Slip Ultima die ze daar in aantrof pakte ze eruit en maakte er een nette stapel van in een van de kasten. Ze haalde de vochtige doekjes en overgebleven luiers uit haar rugzak en legde deze erbij op één na. Ze liep met de schone luier en vochtige doekjes in haar hand naar haar koffer en haalde daar een strak opgevouwen vinyl zeiltje uit.

Ze had getwijfeld of ze haar laklaken, zoals ze het zelf noemde, mee had moeten nemen maar was blij dat ze het toch in haar koffer had gestopt. Ze vouwde het laken op en legde hem op het bed. Daarna ging ze op het krakende vinyl zitten en begon haar luier te openen. Yael veegde zich schoon met de vochtige doekjes en deed een schone luier om.

Ze stond op om haar nieuwe rokje uit het tasje te halen toen haar blik viel op de koffie zetter op het bureau. ‘Oh lekker,’ dacht ze, ‘ik kan nog wel een bakkie gebruiken.’ Yael deed een cupje in het apparaat en selecteerde de intensiteit. Toen het apparaat begon te werken deed Yael het rokje aan en liep daarna terug om haar koffie te pakken.

Met kopje in de hand liep ze naar de spiegel in de kamer. Yael nam kleine slokjes terwijl ze zichzelf bewonderde in de spiegel. ‘Oh my god,’ zei ze zachtjes tegen zichzelf ‘ziet er best geil weer uit zo…’ Ze draaide met haar rug richting de spiegel en trok het roze kunstleer tot halverwege haar geluierde billen. ‘Heerlijk!’ Zei ze hardop, ‘I love de drie L’s; Lak, Leer en Luiers!

Nog naar zichzelf kijkend in de spiegel voelde Yael dat de koffie zijn werk begon te doen want plots kreeg ze een flinke aandrang om te drukken. Ze keek naar haar reflectie en bedacht dat dit meteen een mooie manier was om haar rokje in te wijden. Het fel roze leer glom in het licht van de hotelkamer en Yael wist al precies hoe ze in haar luier wilde drukken.

Yael plast altijd volledig bewust, en genietend, in haar luiers maar als ze moet drukken houdt ze er de laatste tijd van om te doen of dat dit een ongelukje is. Ze ijsbeert dan net zo lang heen weer tot ze het bijna niet meer kan houden en gaat dan snel op haar hurken zitten. Zo drukt ze dan zachtjes in haar luier waarbij ze in zichzelf jammert over het feit dat ze het weer niet op heeft kunnen houden. Daarna blijft ze even zo zitten op haar hurken, voelend aan de bobbel die is ontstaan in haar luier. Als ze echt all the way wil gaan ploft ze daarna wat achterover op haar billen en blijft dan snikkend in haar vol gedrukte luier zitten.

Yael liep met grote passen heen en weer door de hotelkamer en duwde het zachte leer van het rokje stevig tegen haar billen. De aandrang werd al behoorlijk groot en het zou niet lang duren voor ze in haar luier zou drukken. Na nog een paar keer heen weer lopen door de kamer voelde ze dat het moment was aangebroken. Yael hurkte snel neer en trok daarbij haar rokje omhoog. Ze begon zachtjes te drukken maar nog voor er iets uitkwam verloor ze haar evenwicht en belandde op haar billen.

Yael baalde een beetje. Haar onhandigheid had haar uit haar concentratie gehaald en ze wist uit ervaring dat het nu lastig zou zijn om weer zo’n aandrang te krijgen dat het zou lijken of ze per ongeluk in haar luier had gedrukt. Yael zat nog steeds op de vloer en zonder na te denken begon ze ineens flink te persen. Ze voelde hoe een zachte keutel naar buiten kwam maar eigenlijk geen kant uit kon.

‘Wauw,’ dacht Yael, ‘dat voelt spannend!’ Ze bleef zitten op de grond en begon te drukken. Zachtjes probeerde de keutel een weg haar luier in te vinden maar die kon eigenlijk maar één kant op. Yael bleef persen en voelde hoe een warme dikke massa tussen haar billen door haar luier begon te vullen. Toen Yael dacht de ze klaar was stond ze langzaam op. Halverwege voelde ze ineens weer een flinke aandrang en begon daardoor weer te drukken. Ze hoorde een zacht gekraak uit haar luier komen die redelijk uit begon te zetten en ging daarna voorzichtig weer zitten. De inhoud van haar luier werd daarbij zachtjes tegen haar aangedrukt en voor Yael het doorhad zat ze in een zachte warme massa.

Yael zuchtte van genoegen. Het voelde heerlijk om in haar luier te drukken en ze bewoog nu zachtjes met haar billen heen weer waarbij ze de dikke massa door haar luier heen voelde bewegen. Ze wist dat de schoonmaak-klus dadelijk niet fraai zou worden, maar dat kon haar nu niet schelen. Ze legde haar hand in haar kruis en begon in haar vieze luier te knijpen. Ze drukte de inhoud stevig tegen zich aan, begon te wrijven en bereikte spoedig haar hoogtepunt.

Zoals Yael al voorspeld had was er direct een flinke ravage te zien toen ze de plakkers van haar Tena losmaakte en deze openvouwde. Gelukkig was haar kamer voorzien van een ruime twee-persoons inloopdouche die de klus een stuk eenvoudiger maakte. Ze deed haar vieze luier af en begon haar billen van de ergste viezigheid te ontdoen met billendoekjes. Daarna deed ze de vieze luier gauw in een plastic zakje en knoopte deze goed dicht. Yael reinigde zich verder grondig onder de waterstraal en genoot daarna ontspannen van een heerlijke douche.

Nog steeds een beetje gloeiend en met een licht gevoel in haar hoofd liep Yael met een handdoek om door de kamer. Ze pakte een nieuwe Tena Slip van de stapel en gooide deze op het door het vinyl-laken bedekte bed. Ze pakte een topje uit haar koffer en nam niet de moeite een bh aan te trekken. Tijdens het afdrogen had ze besloten dat ze namelijk geen behandeling meer wilde gaan nemen vandaag en omdat ze nog absoluut geen honger had wilde ze gewoon even gaan ontspannen op haar kamer.

Yael ging met haar blote billen op bed zitten en voelde het koele vinyl onder haar billen kraken. Ze pakte de klaargelegde Tena en legde deze goed opengevouwen weer terug op bed. Ze ging vervolgens op de luier liggen en maakte een bruggetje met haar rug om deze wat te kunnen verschuiven. Yael trok de voorkant van de Tena tussen haar benen door omhoog en drukte deze met haar linkerhand wat in haar kruis terwijl ze met haar rechterhand de zijflappen fatsoeneerde.

Toen Yael haar hoofd wat draaide even opzij keek zag ze dat ze zichzelf in de spiegel kon zien liggen en werd door het aanbeeld gegrepen. Yael zag zichzelf van de zijkant liggen op het zachte vinyl wat het bed deed lijken op een groot verschoonkussen. Ze had haar benen wijd met haar nog niet dicht geplakte luier ertussen door getrokken. Yael keek naar zichzelf en vond het aanblik ontzettend aandoenlijk.

Ze legde haar ene hand op het dikste gedeelte van de luier in haar kruis, trok haar benen nog een beetje op deed toen iets wat ze als volwassen vrouw nog nooit had gedaan; ze stak haar duim en haar mond en begon er wat op te sabbelen.

Gek genoeg voelde Yael zich plots behoorlijk opgewonden maar tegelijk ook enorm ontspannen. Yael bleef naar zichzelf kijken terwijl ze de luier wat steviger haar kruis in de drukte en ondertussen heftig begon te zuigen op haar duim. Zonder echt te weten waarom, haalde Yael haar duim weer uit haar mond en begon zichzelf toe te spreken: ‘Krijgt Yael weer lekker een schone luier om? Zullen we jouw maar gauw een schone pamper om doen?’ Zei ze op een lieve toon. ‘Ja…’ antwoordde Yael zichzelf terwijl ze heftig met haar hoofd van ja knikte, haar duim weer in haar mond stak en zei: ’Yawel weer een schone wuier…’

‘Ja, jij krijgt lekker een schone luier, je had heel je luier helemaal vol gedrukt!’ zei Yael met een lieve stem. Haar duim ging weer in haar mond en ze zei: ’Ja… Yawel in haar wuier gedwukt…’ Yaels hand die op haar luier had gelegen verdween er nu onder waarbij zij direct voelde hoe opgewonden ze was geworden. Ze bleef op haar duim sabbelen en in de spiegel kijken waarbij ze zag hoe haar hand vlug heen en weer bewoon in haar luier. ‘Schone wuiwer, Yawel schone wuiwer…’ bleef ze herhalen tot heftig klaar kwam.

Nadat Yael haar hoogtepunt had bereikt had ze de plakkers van haar luier vast gemaakt en was heerlijk ontspannen op bed blijven liggen. Het duurde niet lang voor ze in slaap was gevallen en pas na een goed uur uitgerust wakker was geworden. Yael ging rechtop in bed zitten, geeuwde eens diep en rekt zich uit. Ze keek op haar telefoon en besefte dat ze trek had gekregen.

Yael stond op en begon zich klaar te maken om zo dadelijk een hapje te gaan eten in het restaurant. Ze had gedacht dat het misschien raar zou zijn om in je eentje te gaan eten in een restaurant maar had zichzelf ervan overtuigd dat dit helemaal geen probleem hoefde te zijn. Voor de zekerheid had Yael wel een boek meegenomen voor het geval dat ze even afleiding zou willen tijdens de maaltijd.

Tijdens het doen van haar make-up en haar haar besloot Yael dat haar outfit van vandaag, een zwarte lakbroek met een lichtbruin knitwear jurkje, vanavond ook nog prima dienst zou kunnen doen. Ze vond deze outfit zelf erg geslaagd en bovendien zat het buitengewoon over haar luier.

Aangekleed en wel liep Yael even later de deur van haar kamer uit en begaf zich naar het restaurant van het hotel. Ze werd vriendelijk ontvangen door het personeel en werd geleid naar een tafeltje met zowel uitzicht naar buiten als zicht in het restaurant zelf. Het restaurant bestond grofweg uit twee delen; er waren tafels voor het diner maar ook een gedeelte met wat tafels en lounge-banken bij de bar voor een drankje. Niet lang dat Yael was gaan zitten verscheen de ober terug met haar glas Chardonnay en nam de rest van haar bestelling op.

Het eten was eenvoudig maar erg smakelijk en Yael had heerlijk op haar gemak om zich heen zitten kijken tijdens haar maaltijd. Pas bij het hoofdgerecht was ze erachter gekomen dat ze haar boek helemaal vergeten was. Ze peinsde er niet over om terug naar haar kamer te lopen om deze alsnog te halen.

Aan het einde van de maaltijd liep Yael voldaan het restaurant uit. Ze had lekker gegeten en genoten van de van de wijn. Ze liep wat gedachteloos terug naar haar kamer maar eenmaal daar aangekomen besefte Yael dat ze eigenlijk wel zin had in nog een glaasje wijn. Daarom draaide ze prompt om en liep terug naar naar het restaurant om vervolgens nog een drankje te doen in het gedeelte aan de kant van de bar.

Yael ging zitten in een van de lounge-stoelen bij een lage tafel. Ze bestelde nog een Chardonnay en nadat ze haar drankje had ontvangen begon ze wat te bladeren in een van de tijdschriften die op de tafel lagen. Een half wijntje en twee glossys verder werd Yael plotseling afgeleid door een stem die tegen haar begon te praten: ‘Hi, hoi, vind je het vervelend als we er hier bij komen zitten?’ Yael keek op en zag twee blonde vrouwen van achter in de twintig. Yael glimlachte en zei: ‘Nee, natuurlijk niet, ga lekker zitten.’ De twee dames bedankten haar en gingen zitten op de loungebank tegenover Yael.

Yael nam net de laatste slok van haar wijn en zetten het glas op tafel toen er een serveerster aankwam om de bestelling van de twee blonde dames op te nemen. Ze bestelden allebei een een cocktail en een van de twee vroeg toen aan Yael: ‘Jij lust vast ook nog wel een wijntje, of niet? Yael, die na ondertussen vier Chardonnay, haar remmingen wat had verloren antwoordde met een glimlach: ‘Ja lekker, waarom ook niet.’

Toen de de serveerster weg liep stak een van de blondines die het dichts bij Yael zat haar hand uit over de tafel en zei: ‘Hi, Sabrina.’ Yael schudde haar de hand en noemde haar eigen naam. De andere blondine boog zich nu ook over de tafel om Yael de hand te schudden: ‘Hoi, ik ben Kim.’

Sabrina bleek erg sociaal en begon Yael gelijk te bestoken met vragen over wat zij vandaag voor behandelingen had gedaan en wat ze ervan had gevonden. Yael vertelde dat ze niks had geboekt maar dat ze morgen zeker een behandeling ging doen. Kim bleek net zo sociaal te zijn als Sabrina en mengde zich in het gesprek om haar bevindingen te delen en Yael advies te geven wat ze echt moest proberen.

Genietend van hun drankjes babbelde Yael vrolijk door met de twee meiden. Hun gesprekken gingen heen en weer over waar ze vandaan kwamen, hoe zij Corona en de lockdowns doorgekomen waren en wat ze voor leuke plannen hadden voor de aankomende zomer. Het was zo gezellig dat zonder er erg in te hebben, de dames er al een paar glaasjes in hadden zitten en de gesprekken daardoor een wat meer open karakter begonnen te krijgen.

‘Als je morgen een massage neemt Yael…’ begon Sabrina maar maakte toch haar zin niet meteen af omdat ze een flinke slok van haar Pornstar Martini moest nemen, ‘vraag dan naar Dave, die is zóóó lekker!’ Kim keek naar haar zus met een blik van afkeuren en schudden haar hoofd. Yael moest lachen en vroeg wat Kim dan van Dave vond.

‘Je moet iets weten over mijn zusje,’ begon Kim alsof Sabrina iets ergs had gedaan ‘ze vind namelijk alleen mannen aantrekkelijk als die echt mega-veel borsthaar hebben. En laat die Dave duidelijk enorm veel borsthaar hebben. Jij en ik zouden geen twee keer naar hem kijken.’ Yael en Kim moesten hard lachen maar Sabrina keek haar zus verwijtend aan.

‘Oh ja?’ Begon Sabrina dreigend, ‘net of jij niks geks hebt. Zodra een man een zwart overhemd aantrekt en zijn mouwen opstroopt kunnen we je opdweilen!’ Kim kon niet anders dan heel hard lachen hierom en bekende met tranen in haar ogen: ‘Het is waar, ik kan het niet helpen, is dat echt zo duidelijk?’ Yael en Sabrina lachten hartelijk mee.

Toen de dames weer een beetje bij gekomen waren was het even stil totdat Sabrina naar Yael keek en vroeg: ‘Nou Yael, vertel op, waar word jij helemaal wild van?’ Yael keek de twee meiden aan, dacht even na en besloot met een hart dat bonsde in haar keel dat ze van deze situatie gebruik ging maken om een sociaal experiment te doen. ‘Nou,’ begon Yael tenslotte met een iets gedempte stem, ‘bij mij zit het wel net even iets anders.’

De twee zussen luisterden aandachtig, gegrepen door Yael haar gedempte stem en nieuwsgierig naar wat zij zou gaan zeggen. ‘Ik ehh,’ ging Yael langzaam verder, ‘ik heb wel écht een fetisj voor iets.’ De meiden keken Yael stil aan toen Kim uiteindelijk vroeg: ‘een fetisj waarvoor, voeten of zo?’ Yael schudde van nee en Sabrina vroeg: ‘Bondage dan?’ Yael schudde weer van nee en toen het daarna stil bleef greep Yael haar kans om het de meiden zelf te vertellen.

‘Ik heb een fetisj voor het dragen van luiers,’ zei Yael duidelijk terwijl ze haar blik afwisselde tussen de twee zussen. ‘Sorry,’ zei Sabrina ‘maar ik begrijp niet zo goed wat dat inhoudt…’ ‘Ja,’ zei Kim nu, ‘kan je het wat uitleggen?’ Yael was een beetje verast door de reactie van de twee zussen. Ze had verwacht dat er hard gelachen zou worden en dat de zussen haar in eerste instantie niet zouden geloven.

‘Ja, dat kan ik zeker.’ Antwoordde Yael kalm en nam een slok van haar wijn. Ze legde uit dat ze het seksueel opwindend vind om een luier om te hebben. Dat ze daarbij geniet van het gevoel van het daadwerkelijk dragen van een luier; de dikke vulling tussen haar benen, het zachte plastic en ja, het gebruiken van de luier waarvoor deze bedoeld is. Yael gebruike expres deze woorden om nog even in het onduidelijk te laten wat zij dan daadwerkelijk deed in haar luier.

Sabrina en Kim hadden vol bewondering zitten luisteren naar Yael. Tenslotte zei Sabrina: ‘Yael, ik vind het echt heel tof dat je dit verteld, heel interessant om eens echt hier wat over te horen van iemand die… eh, hier eh… dit heeft.’ Kim zat instemmend te knikken en Yael lachte en zei: ‘Leuk om hier eens over te praten alsof het de normaalste zaak van de wereld is.’

Gefascineerd door het idee dat ze tegenover iemand zaten die een best wel bijzondere fetisj heeft, begonnen de zussen Yael aan te moedigen meer te vertellen. Yael vertelde hoe ze als klein kind al een aantrekkingskracht had gevoeld tot luiers maar dat ze pas op haar vijftiende een pak luiers bij de Kruidvat had gekocht. Ze vertelde dat ze gek genoeg toen nog geen seksuele gevoelens had voor het dragen van een luier.

Ze vertelde hoe haar eerste ervaring was geweest op haar achttiende met het dragen van een incontinentieluier voor volwassenen. Yael beschreef haar gevoel van gelukzaligheid op dat moment zo levendig dat Sabrina bekende dat dit echt wel een mooi iets is en dat ze een beetje jaloers is dat zij niet zulk soort gevoelens heeft.

Yael verklaarde hierop dat ze zich ook vaak genoeg geschaamd heeft voor haar fetisj en erg verbaasd was, maar vooral erg positief verrast, toen ze in haar tienerjaren op het internet ontdekte dat er meer mensen zijn met deze voorliefde. Hoewel ze het soms lastig vond, heeft ze wel altijd dit onderdeel van zichzelf geaccepteerd en geleerd om er zonder al te veel schaamte van te kunnen genieten.

‘Wauw,’ zei Kim, ‘echt bijzonder!’ ‘En wanneer draag je dan luiers? Altijd? Of alleen thuis?’ ‘Nou,’ begon Yael ‘eigenlijk draag ik alleen luiers als ik alleen thuis ben maar dit weekend heb ik een soort van afspraak met mezelf dat het hele weekend een luier om zou hebben.’

Sabrina keek Yael met grote ogen aan. ‘Heb je er nu een om?’ Vroeg ze Yael in een soort harde fluistertoon. ‘Is het daarom dat je na zes wijn nog niet eens één keer naar het toilet bent geweest?’ Yael keek Sabrina aan met een onschuldige blik en zei: ‘eh, ja’.

‘Om my god, en ik heb gewoon helemaal niks door daarvan!’ Zei Sabrina met een toon alsof ze het nog steeds niet kon geloven. ‘Vind je dat ook fijn, om erin te plassen?’ Vroeg Kim best serieus. Yael bekende eerlijke dat ze het inderdaad erg prettig vind om in haar luier te plassen en dat zowel het plassen zelf, als het gevoel van een natte luier haar behoorlijk opwindt.

‘Maar eh,’ begon Yael een beetje schaapachtig, ‘we zitten hier nu al best een tijdje en ik moet ondertussen wel een keertje verschonen denk ik. Blijven jullie hier? Ik ben echt over tien minuten weer terug.’ ‘Nou,’ zei Kim, ‘ik moet eigenlijk best plassen en ik ga daarna denk ik wel een eind eraan breien. Anders nemen we nog een drankje to go en lopen we naar jouw kamer?’

Yael en Sabrina vonden dit prima. Ze bestelden nog een drankje en eenmaal op weg naar Yael haar kamer merkte de dames pas dat ze best een beetje teut waren. Eenmaal aangekomen op Yael haar kamer stonden de zussen een beetje gespannen te wachten op wat er nu zou gaan komen. ‘Willen jullie eerst even plassen voor ik ga verschonen?’ Vroeg Yael. Er kwam niet echt een reactie

‘Zou ik je luiers mogen zien?’ vroeg Sabrina tenslotte aarzelend. ‘Eh, ja, tuurlijk’ antwoordde Yael terwijl ze naar de kast liep waar haar Tena Slips lagen en deze opendeed. Ze pakte er twee van de stapel en reikte deze aan de twee zussen.

‘Wat groot!’ Zei Kim verbaasd terwijl ze luier openvouwde. ‘Vind je dat trouwens goed?’ Vroeg ze wat geschrokken van haar eigen daad. ‘Ja hoor prima,’ lachte Yael terwijl ze zag dat Sabrina de aan haar gegeven Tena ook open aan het vouwen was. ‘Goh,’ vroeg Yael zonder er omheen te draaien dankzij de alcohol, ‘willen jullie anders in een luier plassen?’

Een beetje geschrokken door Yael haar directe vraag keken de twee zussen elkaar aan. ‘Zullen we dat doen?’ Vroeg Sabrina giechelend. Het leek even alsof Kim hier niks van wilde weten, maar uiteindelijk zat er toch genoeg nieuwgierigheid en alcohol in haar systeem om toe te geven. ‘Ja, oké dan,’ zei ze ‘Oh my god…’

Na wat gestuntel met het omdoen stonden de zussen een paar minuten later klaar om in een luier te plassen. ‘Ook al moet je nodig, kan het in begin best moeilijk zijn het gewoon te laten lopen,’ legde Yael uit, ‘probeer maar gewoon te ontspannen en een beetje fluiten erbij helpt ook.’ De twee zussen stonden een poosje naast elkaar terwijl ze probeerden zich te ontspannen. Sabrina had haar ogen dicht en Kim stond met tussenpozen acht te fluiten.

Niet lang daarna was het raak en merkte de zussen hoe een dun straaltje plas hun luier in begon te druppelen. ‘Oh my god, oh my god, het lukt!’ Zei Kim opgewonden, ‘ik plas in m’n broek… eh luier!’ Sabrina deed haar ogen open en riep: ‘ik ook, ik ook! Oh my god!’

Het dunne straaltje werd bij beiden als snel een flinke stroom en er verscheen als snel een flinke natte plek in de luiers van de meiden. Na al die drankjes moesten de twee zo nodig dat de Tena’s zichtbaar begonnen op te zwellen terwijl de zussen er heftig in aan het plassen waren. Eenmaal eindelijk uitgeplast bleven de zussen wijdbeens staan met een blik van ‘en wat nu’ op hun gezicht.

‘En?’ Vroeg Yael met een brede lach op haar gezicht, ‘hoe was dat?’ De zussen keken elkaar aan moesten uiteindelijk concluderen dat in een luier plassen lang niet zo raar was als ze hadden verwacht. Alleen vonden ze de warme opgezwollen luier die nu in hun kruis drukte niet een bijzonder prettig gevoel. ‘Ik zal jullie zo even helpen met het afdoen,’ zei Yael, ‘maar eerst moet ik echt zelf een schone luier om want ik moet echt enorm plassen en deze gaat dat niet meer houden.’

Yael pakte een schone Tena en de billendoekjes en stond op het punt de badkamer in te gaan toen Sabrina haar riep. ‘Wacht even, ben je eigenlijk wel eens door iemand verschoont?’ Yael stopte, keek haar en zei: ‘Nee, eigenlijk nog nooit, hoezo?’ ‘Nou,’ begon Sabrina, ‘wij hebben net iets nieuws geprobeerd, misschien wil jij dat ook wel. En ik kan wel twee nieuwe dingen op een avond aan…’

Yael wist niet goed wat ze moest zeggen en stamelde: ‘Eh… nou, eh, ok.’ Sabrina en Yael liepen naar het bed en Yael deed haar legging uit, trok haar jurkje op en ging op het vinyl-laken liggen met haar benen wat opgetrokken. Sabrina ging naast haar staan en duwde haar benen zachtjes uit elkaar.

‘Zo,’ zei Sabrina, ‘laat me je luier maar eens zien.’ Het werd Sabrina meteen duidelijk dat Yael niet overdreven had en haar luier inderdaad helemaal vol had geplast. Ze duwde wat tegen de dikke plasluier waardoor deze zachtjes kraakte. ‘Oh, hij zit vol met plas,’ zei ze met een zachte stem, ‘die moeten we verschonen.’

Sabrina maakte langzaam de plakkers los en opende Yael haar luier. Ze bewoog Yael ertoe haar billen op te tillen, haalde de natte luier eronder vandaan en begon, toen Yael haar billen nog omhoog had deze vlug af te nemen met de billendoekjes. Daarna zorgde ze dat de rest ook goed schoon gemaakt werd en opende de nieuwe Tena Slip die al klaar lag.

‘Zo, dan doen we je gauw een nieuwe luier om, goed?’ Zei Sabrina en Yael kon alleen maar knikken. ‘Moet je al weer een plas doen?’ Voegde Sabrina er aan toe terwijl ze bij Yael de nieuwe Tena onder haar billen duwde. ‘Ja…’ antwoordde Yael met een beetje een zeurderig stemmetje. ‘Even wachten nog hoor, je kan zo weer lekker plassen.’ Zei Sabrina terwijl ze de voorkant van fatsoeneerde en luier dicht plakte.

‘Zo!’ Zei Sabrina met lichte trots in haar stem ‘jij kan er weer tegen!’ Yael ging wat omhoog zitten en bekeek het resultaat van haar eerste verschoning door iemand anders. De luier had beter kunnen zitten maar de ervaring was echt geweldig geweest. Yael schoof wat naar de rand van het bed, ging daar zitten met haar benen wijd en gaf wat druk op haar blaas. Binnen enkele seconden was duidelijk aan Yaels luier te zien dat ze hier flink in aan het plassen was. Ze keek de zussen aan en zei: ‘oeps…’ waardoor Sabrina en Kim hard moesten lachen.

Yael hielp de zussen nu met hun luiers afdoen waarbij beiden aangaven dat ze gewoon hun onderbroek weer terug aan wilden doen. Ze zouden toch meteen naar hun eigen kamer gaan en gaan douchen. De meiden namen vervolgens afscheid van elkaar en spraken af elkaar morgen sowieso te zien in het restaurant voor het ontbijt. Yael sprong ook nog even onder de douche, verschoonde zich nog een maal en ging slapen.

De zussen lagen na het douchen in bed, klaar om te slapen toen Sabrina aan Kim vroeg: ‘En? Denk je dat het ook een fetisj voor jou kan zijn? ‘Nee,’ zei Kim ‘ik vond het echt een lollige ervaring en heel interessant maar ik had er verder geen gevoel bij. Jij dan? ‘Nee, ik ook niet,’ zei Sabrina, ‘slaap lekker.’ ‘Truste,’ zei haar zus. Het dragen van een luier en daar in plassen had Sabrina inderdaad ook geen opwinding bezorgd. Daarentegen had ze tijdens het verschonen van Yael haar hart sneller voelen kloppen.


Yael zat in het restaurant te ontbijten. Ze had haar nieuwe roze leren rokje aan met daaronder een Tena Slip Ultima. Yael nam net de laatste slok van haar koffie toen ze wat voelde rommelen in haar buik. ‘Niet zo gek,’ dacht ze bij zichzelf, ‘ik heb al drie cappuccino op.’ Ze stond op en begon richting de uitgang van het restaurant te lopen.

Toen ze deze bijna bereikt had kwamen net Sabrina en Kim het restaurant binnen zetten. De twee zussen hadden een wilde blik in hun ogen en begonnen meteen druk tegen Yael te praten. Yael, kalm van karakter als ze was, probeerde er tussen te komen en maakte de meiden duidelijk dat ze zo wel terug zou komen maar eerst even naar het toilet ging.

Kim keek naar Yaels rokje en zei: ‘Wat is dit? Heb je je pamper niet om vandaag?’ Sabrina begon te lachen en Yael zei zacht: ‘Jawel, maar ik moet drukken dus ik ga nu even…’ ‘Onzin!’ Viel Kim haar in de rede ‘Je hebt je pamper om en daar kan je ook gewoon in poepen!’ Yael voelde ondertussen haar aandrang erger worden en zei: ‘Ik ga nu weg, tot ziens!’

Maar toen Yael probeerde door te lopen pakten de zussen haar beet en begonnen haar weer mee te trekken het restaurant in. ‘Kom op Yael,’ zei Sabrina, ‘als je zo echt in je pamper poept zal ik je daarna wel verschonen, ga nu maar gezellig mee!’ Yael probeerde tegen te sputteren maar de zussen bleven haar meetrekken het restaurant in.

De aandrang werd zo heftig dat Yael het simpelweg gewoon niet meer hield. Ze zakte door haar knieën waarbij ze het roze leren jurkje omhoog trok en, met haar luier goed zichtbaar, zonder controle begon te drukken. ‘hhhnnnnngggg…!’ Bracht ze uit terwijl ze voelde hoe een enorme keutel heel haar luier begon te vullen.

Na, wat leek een uur, te hebben gedrukt in haar luier zat Yael uit te blazen, nog steeds met haar roze rokje omhoog en haar vol gedrukte luier zichtbaar voor het hele restaurant. Yael probeerde overeind te klauteren en weg te komen uit deze situatie maar de zussen hielden haar weer tegen.

‘Wat is er Yael?’ Vroeg Kim, ‘heb je heel je pamper vol gepoept? Sabrina stond te lachen en tilde Yael haar rokje omhoog. Yael probeerde het rokje weer naar beneden te trekken en weg te komen maar slaagde hier niet in. ‘Wat is er mis, Yael?’ Vroeg Sabrina met een gemene stem, ‘dit is toch jouw fetisj? Vind je het niet geil dan?’

‘Alsjeblieft, laat me gaan,’ snikte Yael terwijl ze zich afvroeg waarom niemand in het restaurant ook maar iets deed. ‘Wat is er?’ Vroeg Kim, ‘vind je je poepluier niet lekker?’ Yael begon te huilen en jammerde: ‘nee… nee…’ Sabrina trok op dat moment Yael haar rokje helemaal omhoog en duwde de dikke massa in Yael haar luier tegen haar billen aan.

‘Stop, stop!’ Riep Yael huilend maar Sabrina ging alleen maar door. Hierbij ontstonden er bruine plekken bij haar benen en werd het voor iedereen in het restaurant duidelijk dat deze volwassen vrouw daar echt met een poepluier om stond. Yael huilde terwijl de zussen stonden te lachen. Ze voelde hoe de spanning haar te veel werd en ze ook de controle over haar blaas verloor. Snikkend voelde ze haar Tena steeds warmer en natter worden.

Yael schrok wakker en besefte niet meteen dat ze een nachtmerrie had gehad. Ze huilde en draaide rond in haar bed en kwam maar langzaam een beetje te bedaren. Toen ze eenmaal helemaal wakker was zuchtte ze: ‘Pffff, Jezus wat een droom zeg…’ Ze sloeg de dekens van zich af om even een slokje water te gaan drinken. Maar toen ze rechtop ging zitten merkte ze een warme nattigheid in haar kruis. Vlug voelde ze aan haar luier en concludeerde dat de plas in haar droom zich ook in het echt had voorgedaan. Hier kon Yael dan wel weer om lachen.

De volgende ochtend zat Yael, met een lichte kater, te ontbijten in het restaurant van het hotel. Ondanks haar nachtmerrie had ze wel een luier om, alleen had ze wel wat meer camouflerende kleding aan getrokken. Ze zat te genieten van een tweede cappuccino toen Sabrina en Kim het restaurant binnen kwamen lopen. De zussen lachten vriendelijk toen ze Yael zagen en kwam op haar lopen. ‘Hoi, heb je lekker geslapen?’ Vroeg Sabrina met een kalme vriendelijke stem. ‘Niet zo,’ antwoordde Yael, ‘Maar ik heb wel al heel lekker ontbeten!’

‘Oh vervelend, maar een goed ontbijt is wel chill,’ zei Kim, ‘ik heb ook echte mega honger. Blijf je nog even zitten, ondanks dat je al gegeten hebt?’ ‘Als je trouwens even geen zin hebt in ons is dat trouwens ook goed hoor.’ Voegde Sabrina eraan toe. Yael schudde haar hoofd en zei: ‘Nee, gezellig, ik blijf ook nog even.’ ‘Gezellig,’ zei Kim ‘ik ga wel meteen even wat eten halen, zie je zo.’

Sabrina bleef bij Yael staan zonder iets te zeggen. ‘Alles goed met je?’ vroeg Yael ietwat bezorgd. ‘Jawel hoor,’ stamelde Sabrina , ‘het is gewoon… dat ding dat we gisteren gedaan hebben, wij samen… denk je dat we dat nog eens kunnen doen?’ Yael keek haar verbaasd aan en vroeg ‘Vond je dat zo leuk dan?’ Sabrina keek om zich heen: ‘Ja, echt mega opwindend, zou je het goed vinden? Misschien kan je me vandaag appen als je in je luier geplast hebt.’ Yael keek Sabrina ondeugend aan en zei: ‘Het wil zo zijn, dat ik nu in mijn luier aan het plassen ben…’
 

Planke

Gewaardeerd Lid
Bedankt voor jullie reacties en likes! Ik vind het heel tof om deze verhalen te kunnen delen en te horen dat mensen ze leuk vinden :) De verhalen over Yael zijn enigszins gebaseerd op eigen ervaringen en ik ben erg benieuwd wat jullie er juist leuk of minder leuk aan vinden voor als ik een nieuw verhaal ga schrijven.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
P Yael haar avond alleen thuis X Y Z 8
P Yael haar vrije middag X Y Z 21
P Yael gaat op bezoek X Y Z 2
N Kim haar verhaal K 28
B Zoek contact met een leuke lieve vrouw die er ook van houdt om het op te houden en het in haar broek te doen. Met alle respect naar elkaar :) Contact advertenties 2
nina15000 Charlotte en haar geheim bedplassen C 107
B Wie is er ooit betrapt toen zij in haar broek had geplast/gepoept? Broekplassers en Poepers 11
T Betrapt door haar 16+ Board 7
lovediaper Vriendin haar zus Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 4
B hebben jullie wel eens iemand in het openbaar gezien die in haar broek geplast/gepoept had? Polls 87
luierjong Tess haar eerste keer (deel 4 (DL 18+) 16+ Board 6
Jayden_dl Nathalie en haar liefde voor luiers N 17
TedWheel Verhaal Klaar Ze gaat op haar knieën voor me zitten. 16+ Verhalen 0
V Nog niet klaar Ilse plast op school in haar broekje. 16+ Verhalen 18
luierjong Tess haar eerste keer Deel 3 (DL 18+) 16+ Board 4
luierjong Tess haar eerste keer (hoofdstuk 2) (18+) 16+ Board 4
luierjong Tess en haar eerste keer (DL 18+) 16+ Verhalen 14
Dijkronald Mijn vrouw in haar broek gepoept Broekplassers en Poepers 9
Spreeuwtje Nog niet klaar Astrid en haar nieuwe liefde 16+ Verhalen 39
nina15000 Femke en haar probleempje F 21
nina15000 Verhaal Klaar geheim van Nienke en haar moeder G 79
nina15000 Verhaal Klaar moeder en haar kleine meisje madelon M 62
N noompje stelt haar voor.. Voorstellen 19
Winnie de Poep Lalaloopsy en haar Luierverassing Aanbevolen 4
J Anne en haar moeder A 293
StayStrong mammie en haar kleinerd <3 M 8
smurfke een vriendin en haar geheim Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 7
Bab Diap Haar of scheren? Polls (T) 4
A hoe haar geheim ons geheim werd 16+ Verhalen 10
Nattebroek Tanja houdt van plassen in haar Luier T 6
Tuutje24 Luna en haar papa Daan L 300
B jeanette stond met haar vieze poep billen te kijk J 1
B Debbie in haar natte piesbroek D 3
sonnypup Dracky in haar luier en romper AB/DL Fotos 15
D lotte, haar levens verhaal L 12
B Barbara poept haar broek nog altijd helemaal vol ! DEEL 2 + 3 B 6
B Grote vrouw plast nog in haar broek deel 1 en 2 G 3
B Barbara poepte weer in haar broek ( een nieuw vervolg er bij) B 9
Sardonyx Hoe ik haar ontmoette... (18- AB DL ML JL TL WL PB DR NL PL OL) ~31 delen~ H 124
J jasmijntje betrapt en haar straf... J 6
W Dita en haar vriendinnen D 1
L Haar Grote Geheim H 7
V Weekendje Drenthe, alleen. VVV 10
Monkeybaby Weekendje weg Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 8
D Weekendje weg Pub 3
E Weekendje weg met daddy 16+ Verhalen 24
J Een weekendje weg.... W 93
K vreemd weekendje oppassen V 6
E Mijn weekendje weg... M 20
D weekendje bij oppasouders Tiener Baby's / Luierliefhebbers 2
Similar threads


Bovenaan