Nog niet klaar Bron van de Eeuwige Jeugd

Luierkont

Nieuw lid
Hoofdstuk 1

"Maartje van der Heijden!" Verschrikt schrikt Maartje wakker. "Ben jij nou serieus aan het slapen in mijn les?", briest mevrouw Janssen. "S...'s.. sorry..." stottert Maartje terwijl ze haar lerares biologie aankijkt. "Ja, ja, het zal wel", zegt mevrouw Janssen. "Mag ik weten waarom je lag te slapen en totaal niet oplette?” Of weet je al wat ik net heb uitgelegd?" Maartje haalt haar schouders op. Ze weet het niet. "Nou, we behandelen de leerstof dat belangrijk is voor je toets! Dus misschien lukt het je om de rest van de les wél wakker te blijven?" Maartje knikt, terwijl ze haar lange blonde haren uit haar gezicht haalt. "Mooi, dan kunnen we hopelijk nu verder", zegt mevrouw Janssen.

De rest van de les lukt het Maartje wakker te blijven, al kost dat haar wel veel moeite. Ze kijkt haar lerares aan die voor de klas verder gaat met de les. Ze ziet er knap uit. Een slank postuur, mooie lange zwarte krullen en een paar mooie grote ronde borsten. Maartje gokte op cup D. Sommige jongens uit haar klas hadden weleens de opmerking gemaakt dat mevrouw Janssen stiekem wel een pornoster kon wezen i.p.v. een biologielerares. Maartje had erom moeten lachen, maar nu ze goed keek kon ze inderdaad zien waarom de jongens dat zeiden. Was ze zelf maar zo knap...
Niet dat Maartje nou lelijk was hoor. Ze was zelf zo’n 1 meter 70, had lang blond haar en mooie blauwe ogen. En met een cup C, mag ze zeker niet klagen, maar toch. Nu ze haar lerares beter bekeek vond ze zichzelf eigenlijk maar een lelijk ding. Ze vroeg zich af wat het geheim was van haar biologielerares.

“Zo Maartje, vertel jij de klas maar eens hoe de spijsvertering werkt”, zegt mevrouw Janssen ineens. “Uhhh….., de spijsvertering?, vroeg Maartje hakkelend” Mevrouw Janssen zuchtte. “Laat maar zitten Maartje, je weet het niet, omdat je wéér niet op zit te letten!”
Net toen mevrouw Janssen verder wou gaan met de laatste uitleg ging de bel voor de volgende les. “Vergeet niet te leren voor jullie toets!”, riep ze de leerlingen na die al bezig waren vlug het lokaal te verlaten. “En jou wil ik na jouw laatste les terug zien op mijn kantoor, begrepen!”, zei ze streng tegen Maartje die haastig het lokaal verliet.
 
Laatst bewerkt:

Luierkont

Nieuw lid
Hoofdstuk 2

De rest van de schooldag ging sneller voorbij dan Maartje dacht en voor ze het wist was het tijd om zich te melden bij mevrouw Janssen. Ze liep de grote trap op naar de rechtervleugel van de school. In deze vleugel waren de individuele kamers van de leraren en op de begane grond waren 2 extra klaslokalen van de aangrenzende basisschool, aangezien hun schoolgebouw te klein was voor alle leerlingen.

Maartje liep door tot de 5e verdieping en deed de zware gangdeur open. Ze liep de lange, verlaten gang in. Het was er donker en er hing een huiveringwekkende stilte. Plots ging er een deur open en een meisje rende snikkend de gang op, botste tegen Maartje aan en viel daarbij op de grond. “S… “s… Sorry”, stotterde ze terwijl ze haastig haar schoolspullen bijeen zocht. Maartje bukte zich om haar te helpen. Hierbij kwam ze met haar gezicht vlakbij dat van het meisje. Ze keken elkaar een ogenblik aan. Maartje zelf was 16, bijna 17, maar dit meisje leek qua uiterlijk véél jonger Het leek wel alsof ze zelfs vele jaren jonger was. Ze had zelfs wat weg van een peuter in een veel te groot lichaam. Maartje en het meisje waren namelijk bijna even lang. “Hoe heet je?” vroeg Maartje verbaasd. “En wat doe je hier op deze gang?” Ze dacht namelijk dat het een leerling was uit een van de klassen van de basisschool hiernaast.

"Ah, Mevrouw van der Heide, komt u verder?”, sprak mevrouw Janssen die plots in de deuropening stond. “En jij gaat naar huis!” zei ze streng tegen het meisje dat zich haastig uit de voeten maakte. Maartje keek haar na.
Terwijl het meisje zo snel mogelijk richting de trap rende waaide haar schoolrokje een beetje omhoog. Hierbij was haar ondergoed goed zichtbaar. Maartje staarde haar verbaasd na en dan voornamelijk naar het ondergoed dat ze duidelijk kon zien. Ze had namelijk gewoon meisjesondergoed verwacht, maar wat ze zag was allesbehalve dat. Het ondergoed van het meisje was namelijk helemaal wit en bovendien ook erg dik. Het duurde dan ook niet lang voor Maartje besefte wat het was.
Een luier....
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan