De stage

Wat vind je van het verhaal?

 • Interessant

  Stemmen: 27 35,1%
 • Geweldig

  Stemmen: 46 59,7%
 • Gaat

  Stemmen: 3 3,9%
 • Mwa

  Stemmen: 1 1,3%

 • Totaal stemmers
  77

JustFerry

Toplid
Thea zei nog dat ik het goed had gedaan en waardeerde mijn hulp enorm. Nu was het tijd om liedjes met de kinderen te zingen.

De groep zat in een kring, een paar op de bank, in de eigen rolstoel, eentje op de zitzak en op normale stoelen. Laura zat er natuurlijk ook met een gitaar in haar handen en een paar andere clienten hadden een ander instrument.

We zongen met de groep liedjes, ik probeerde net te doen alsof ik zong. Vond zelf verschrikkelijk om in een groep te zingen. Dus deed net alsof. Gelukkig hadden ze het niet door en sommige clienten maakte meer onverstaanbaar geluid dan echt muziek.

De dag was eindelijk voorbij en als laatst hielp ik een paar clienten hun jas aan te doen en ze naar de bus brengen.

De volgende dag begon min of meer hetzelfde, maar dan zonder dat ik een pak luiers bij me had. Die stonden natuurlijk al in de voorraadhok en op de plank bij de verschoontafel.

Tijdens de opstart, werd er aan de kinderen verteld wat er vandaag op de planning stond. Wat min of meer hetzelfde als gister was, maar dan zonder gym in de middag. Deze keer was het spelletjesmiddag met aan het einde van de dag een filmpje.

In de ochtend begonnen we met een knutselding te maken met ze, persoonlijk vond ik dat wel leuk aangezien ik erg hou van creatieve dingen maken. Mijn rol hierin was puur de clienten ondersteunen. Dus helpen met knippen, bij de ander wat lijmen en ga zo maar door.

Voordat ik het in de gaten has, was het alweer verschoontijd. Ik werd net zoals de rest gecontroleerd, maar natuurlijk was mijn luier nat en kon ik net zoals de rest mee naar de verschoonruimte. Natuurlijk vond ik deze behandeling erg leuk, ik werd immers zoals de rest verschoond.

Tijdens het verschonen maakte Laura de opmerking dat ik eigenlijk net zoals de rest wel een beetje gehandicapt was. Het was als grapje bedoeld, maar ik bloosde wel een beetje met die opmerking.

Nadat ik weer een schone luier omhad was de ochtend bijna alweer voorbij. Nog een uurtje en dan was het alweer middag.

Tbc
 

JustFerry

Toplid
Ik schrijf het ook van wat ik ervaren heb destijds. Sommige jonge clienten gebruikte wel speentjs enzo en ja voorde wat oudere/zwaardere clienten die in een rolstoel zaten werd een tillift gebruikt. En heb er zo ook mijn ervaring mee, maar dat vertel ik wel op zijn tijd. Voor nu ben ik pitten, mag morgen weer om 5 uur opstaan om rond 7 uur op kantoor te zitten.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
B Nog niet klaar Stage in luiers S 118
Lucas18 De luier Stage L 105
Similar threads


Bovenaan