Helpen op de crèche

YoloE

Superlid
Het is zomervakantie. Ik ben een jongen van 12 jaar en heb net het eerste leerjaar op de middelbare school achter de rug.
Van mijzelf ben ik een beetje onzeker waardoor ik me altijd wat stoerder gedraag dan ik daadwerkelijk ben.
Al sinds ik een jaar of 8 ben vindt ik luiers heel erg interessant. Onze buren waren toen een aantal weken op vakantie en omdat kennissen van hun aan het verhuizen waren woonde zij tijdelijk in het huis van onze buren. En hun zoontje die toen 7 was droeg ´s nachts nog een luier. Dat was de eerste keer dat ik dacht: dat wil ik ook.
Maar omdat ik dit ook meer wilde ontdekken heb ik steeds vaker laten vallen dat ik wel op kinderen kon passen.
Ik zou bijna 13 worden en dan mag je een krantenwijk nemen maar mijn oudere zus is toen begonnen met oppassen en dat zag ik ook wel zitten.
Maar daar vond mijn moeder me nog wel wat jong voor. Maar nu is het zomervakantie en nadat ik voor de zoveelste keer aan mijn zus vroeg of ze niet iemand wist waar ik kon oppassen zei mijn moeder: ¨Ik heb met de buurvrouw gesproken en je kunt haar helpen op de crèche deze vakantie¨
Echt waar? vroeg ik nog. Ik kon het bijna niet geloven.
Ja, je kunt morgenochtend langskomen.
Ik had al wel eens van de crèche van onze buurvrouw gehoord.
Ze heeft daar maar weinig kinderen omdat ze daarnaast ook haar eigen webshop runt en dit op deze manier heel goed kan combineren.
Wij wonen op de hoek van een rijtje huizen en deze buurvrouw woont dus in het enige vrijstaande huis in de straat.
Haar zoon was een jongen van 9 jaar oud en omdat ik die soms ook wel eens met de baby´s zag spelen heb ik die wel eens geplaagd dat als hij met een luier om net ook een baby was. Iedere keer dat ik hem in hun tuin zag dacht ik daar aan en riep ik dit, ik was zo jaloers.
Maar nu mocht ik dus zelf gaan helpen op de crèche.
Ik kan niet wachten op morgen.
´s Nachts in mijn bed bleef het maar in mijn hoofd malen. Ik zag mezelf al aan een commode staan met een baby erop en een schone luier in mijn handen.
Daarna kreeg ik dat beeld van de buurjongen in mijn hoofd waar hij met de baby´s aan het spelen was maar nu zag ik niet de buurjongen maar mezelf daar zitten.
Al malend viel ik in slaap. Op naar de dag van morgen.

Wordt vervolgd.
Ik weet het, beetje kort. Maar ik wil de delen dag per dag plaatsen. Ik ben nu bijna klaar met dag 1 op de crèche
 

YoloE

Superlid
De volgende ochtend werd ik wakker. Eindelijk is het dan zover. Ik ga naar de buurvrouw voor mijn eerste dag op de crèche.
Na het ontbijt vertelde mijn moeder dat de buurvrouw me om 11.00 uur verwacht. Dan kan ik mooi helpen met het naar bed brengen van de kinderen voor hun middagslaapje.
De tijd kroop voorbij. Ik was nog maar even een spelletje gaan spelen op de PlayStation maar ik kon mijn gedachten er maar niet bij houden.
Eindelijk was het dan bijna 11.00 uur en mocht ik dan eindelijk naar de buurvrouw.
Ik stapte de deur uit en liep naar het huis van de buren. Ik belde aan en er werd open gedaan door de buurvrouw met een babytje in haar hand.
Ah, daar ben je. Kom maar binnen zei ze. Ik stapte het huis binnen en ze liep naar de woonkamer.
Daar zag ik de buurjongen die aan een tafeltje zat te spelen en 3 baby´s die in een box aan het spelen waren.
De buurvrouw vroeg hem om even op de 3 te letten zodat wij de eerste klaar konden maken voor bed.
De buurjongen knikte en de buurvrouw liep naar boven en ik liep achter haar aan.
Bovengekomen kwam ik in een babykamer terecht met 5 ruime kinderbedjes. De buurvrouw begon te vertellen: Dit is de slaapkamer. Hier slapen de kindjes over het algemeen tussen 11.30 uur en 13.30 uur. Ondertussen legde ze het babytje op de commode en begon ze hem rustig uit te kleden.
Het is heel belangrijk om voor het naar bed brengen altijd eerst de baby te verschonen. Ze slapen ongeveer 2 uurtjes en als ze al met een vieze luier gaan slapen dan kan dit voor irritatie en uitslag zorgen. Niet alleen is dit niet goed voor de babyhuid maar het houd de baby ook uit zijn slaap.
Terwijl ze dit vertelde trok ze het broekje van de baby uit en ook het shirtje en maakte daarna de drukknopjes van het rompertje los en daar kwam de pamper tevoorschijn. Aandachtig keek ik ernaar. Ik zag een hartje met een soort zonnestraaltjes erom heen en wolkjes er naast. Iets lager een zonnetje aan de horizon waar een beertje aan het spelen is met een schepje met het logo van pampers ernaast.
Ik was zo aandachtig aan het kijken dat de buurvrouw dat ik niet merkte dat de buurvrouw stopte en me aankeek.
Toen ik dit door had schokte ik uit de trans en vroeg ik wat er dan moest gebeuren.
Ze maakte de plakstrips los en zei je dit eerst moest doen en daarna bij jongens de pamper nog even voor het piemeltje moet houden voor je de pamper dichtvouwt want het kan zijn dat ze dan nog even plassen. Dit keer gebeurde dat niet en na even gewacht te hebben gaf ze de pamper niet dichtgevouwen aan mij en toen zei ze: maak maar dicht. Ik vouwde wat ongemakkelijk en liet het aan haar zien en hoofdschuddend maakte ze hem weer los en deed het voor terwijl ze uitlegde dat hij echt heel strak dicht moest zodat de geur niet te veel vrij komt.
Ze pakte de doekjes en begon het luiergebied schoon te maken en ook de billetjes schoon te maken. Gelukkig had deze lieverd geen poepluier anders was je veel langer bezig geweest. Toen hij schoon was pakte ze een schone luier van het derde stapeltje van links.
Dit een pamper maat 3. 1 2 3 4 5 6 telde ze terwijl ze de 6 stapeltjes aanwees.
Je tilt de beentjes met een hand in de lucht zodat de kont van het kussen afkomt, legt de pamper er opengevouwen onder, laat de beentjes zakken, vouwt de luier dicht en plakt de plakstrips vast en klaar is Kees. Daarna doe je zijn rompertje weer vast en doe je hem een slaappakje aan, die kun je hier vinden en dan leg je hem onder een dekentje.
En daarna de volgende, we liepen weer terug naar beneden en haalde het volgende kindje en hetzelfde ritueel herhaalde zich.
In een mum van tijd lagen de eerste 3 babytjes in bed en zei ze: nu jij. We liepen weer terug naar beneden en haalde het 4e en laatste babytje op en de buurjongen liep met ons mee naar boven. Ik probeerde zo goed als ik kon te doen wat de buurvrouw ondertussen al 3 keer had voorgedaan maar na wat gestuntel begon het babytje ook nog te huilen en nam de buurvrouw het over waarna ook de laatste baby al snel in het bedje lag.
Dat ging nog niet helemaal lekker. Misschien moet ik het nog maar een keer voordoen met eentje die niet tegenwerkt.
Tot mijn verassing werd de buurjongen opgetild en op de commode gelegd. Blozend keek hij naar mij maar hij zei niks. Hij heeft een tumor in zijn blaas, dit is pas net ontdekt. Volledig ongevaarlijk maar hij draagt daarom al wel weer 2 jaar luiers omdat hij zijn plas daardoor niet goed kan ophouden. Ik heb begrepen dat je hem daar regelmatig mee gepest daarom wilde ik je ook wel hier hebben dan kon ik dit uitleggen.
Ik kreeg een brok in mijn keel. Natuurlijk had ik hem wel eens geplaagd omdat hij wel eens tussen de babys waar zijn moeder op paste speelde maar dat mijn gepest over luiers zo hard aan kon komen wist ik niet. Ik kreeg nu toch een ander beeld bij mijn buurjongen dan hiervoor.
Terwijl ik dit dacht werd zijn broek naar beneden getrokken en kwam een poeplucht mij tegemoet.
Ah nee he, dat wil ik echt niet hebben jongen. Dat je je plas niet meer kan ophouden is tot daaraan toe maar een poepluier kun je echt nog wel voorkomen zei ze tegen haar zoon. Ze keerde haar gezicht naar mij en zei: hij heeft ook met zijn ontlasting steeds meer moeite maar als hij het voelt en gelijk gaat is hij meestal nog op tijd. Maar daar moet je hem maar niet mee plagen. Na een stevige verschoonbeurt keek ze naar mij en zei ze: zo nu jij. Ik keek verschrikt en voor ik het wist werd ik opgetild en legde ze mij op de commode. Mijn broek werd uitgetrokken en toen ik totaal overdonderd vroeg waarom ze dit deed ging ze verder met mijn andere kleren en zei ze: we gaan dit wel op jouw manier doen.
Ik heb van mijn zoon begrepen dat terwijl hij op de kinderen in de tuin paste hij met een luier om zo voor baby kon doorgaan en dat is zeker niet het geval. Jij kon niet weten dat hij een luier draagt dus dat zal ik je niet kwalijk nemen maar daarmee onderschat je wel wat hij aan het doen was.
Dat is namelijk meer dan alleen met de babytjes spelen alleen. Maar om jou dat te leren ben jij vandaag het vijfde babytje. Dit gezegd hebbende veegde ze mijn kruis en kont schoon met een vochtig doekje en pakte ze een luier. Ik doe je eerst maar even deze om, dan hoeven we ook niet zo lang te wachten tot je je eerste verschoning hoeft te krijgen en dan weet je gelijk hoe dit voor een babytje voelt zei de buurvrouw terwijl ze mijn pamper dichtvouwde en de plakstrips sloot. Het voelde koud en vies aan. Ik keek en zag wat bruin langs de rand en besefte me dat ze zojuist de poepluier van haar zoon bij mij had omgedaan. Zo klaar zei ze. Ze tilde me van de commode af en daar stond ik dan. Met niets anders dan alleen een vieze pamper in een babykamer. Ze keken mij aan en ik keek naar beneden, naar mijn poepluier. Ondanks dat het een beetje vies rook zat het toch niet zo slecht. De buurvrouw tilde me op en zette me voor de spiegel in de badkamer naast de babykamer. Deze spiegel stond tijdelijk op de grond en ik keek erin. Nu lijk je net een baby zei de buurjongen. Ik begon te blozen maar zei niks. Tot nu toe kon het niet beter gaan dan dit. Goed die poepluier is een vervelende start maar ik kan nu een luier dragen zonder dat daar gek naar opgekeken wordt.
En de buurjongen lijkt hier ook nog van te genieten omdat ik hem voor baby had uitgemaakt waar ik me ook nog eens heel schuldig over voel dus dit lijkt een win-win situatie voor iedereen. Alleen moet ik misschien iets meer tegengas geven anders wordt het wel gek.
Moet dit echt? vroeg ik. Ja, zolang mijn zoon vind dat dit nodig is. Een van de dingen die hij namelijk doet als oppas is de babytjes helpen in hun ontwikkeling. En als een babytje toe is aan wat moeilijker speelgoed om mee te spelen dan geeft hij die aan dat babytje. Dat is heel belangrijk. Om continue nieuwe dingen te ontdekken en te leren. Dus het eerste wat je gaat doen is spelen met speelgoed in de box beneden en mijn zoon gaat kijken hoe jou dat afgaat. Doe maar wat je denkt dat een baby ermee zou moeten doen.
Ze tilde me weer op en bracht me naar beneden en zette me in de box waar ik de andere kindjes daarnet uitgehaald zag worden. Ik voelde de poep verspreidde in de pamper wat toch een beetje vies aanvoelde. Ik zag een aantal blokken en ging daar maar mee spelen.
Daar zat ik dan. Met enkel een poepluier om in een box in een crèche. Zo had ik me dit absoluut niet voorgesteld. Hoe zal dit verder gaan? Zal ik ooit voor de kindjes hier mogen zorgen? En wil ik dat wel, of wil ik de tijd die ik hier als baby doormaak niet wat proberen op te rekken?
Het kwam allemaal in mijn hoofd op en doordat ik ook een beetje met die blokjes zat de kloten had ik helemaal niet door dat de buurjongen stil naar de box was geslopen en nu de blokjes omgooide. Boos sloeg ik tegen de spijlen aan. De buurjongen begon te lachen en liep weg om in een stoel te gaan zitten en naar me te kijken. Dit kon nog een hele gekke vakantie worden.
 

YoloE

Superlid
De buurjongen verteld

Lang bleef het stil. Na met de blokjes verschillende soorten torens te hebben gebouwd ben ik wat gaan verzitten om wat meer om me heen te kijken.
Ik wilde zo goed mogelijk in mijn rol blijven zodat ik zo snel mogelijk weer uit deze rol kon. Niet omdat ik dit per se wilde maar omdat ik dacht dat dit toch van me verwacht werd en ik niet de indruk wilde wekken dat ik het heel leuk vond.
Terwijl ik dit deed voelde ik dat de poep zich nog verder verspreidde in de luier. Dat wordt een kliederboel hoorde ik opeens. Ik keek om en keek naar mijn buurjongen. Waarom doe jij dit? Waarom laat je dit zomaar met je doen? vroeg hij aan mij.
Ik keek blozend naar beneden naar mijn pamper en wist dat ik het niet kon uitleggen. Ik heb altijd al willen oppassen op kleine kinderen. Ik ben altijd heel jaloers geweest als ik jou zag oppassen en toen mijn moeder vertelde dat ik hier mocht oppassen zag ik een droom in vervulling gaan.
Maar waarom stop je niet? Als ik jou was zou ik allang terug naar huis zijn gegaan en hier nooit meer teruggekomen. Maar jij laat je een poepluier om doen en gaat doodleuk in een box zitten ronddraaien.
Weet je, ik vond jou altijd heel aardig en wij hebben vroeger nog wel eens samen gespeeld, maar toen dat minder werd toen ik ziek werd en je me daarna terwijl ik in de tuin oppaste voor baby uitmaakte vond ik je niet meer aardig.
Maar ik heb het idee dat wij best weer vrienden kunnen worden. En toen mijn moeder op het idee kwam om jou als een soort van opleiding een luier om te doen en te beginnen met de luier die ik om had, dacht ik: dan maar beter een poepluier.
Dus jij hebt expres in je broek gepoept? vroeg ik.
Ja, als je dan een opleiding krijgt dan maar een goede. Ik was echt kwaad op jou en mijn moeder wist dit en dat is waarschijnlijk ook waarom ze op dit idee kwam. Eigenlijk ben ik altijd de enige geweest die mag helpen met oppassen en vroeger wilde ik dan ook nooit iets anders in de vakantie.
Maar om mijn pestkop nu in alleen een poepluier in een box te zien zitten. Dat had ik echt nooit verwacht zei hij.
Ik had niet gedacht dat het je zo dwars zat, ik wilde gewoon zo graag jou zijn op dat moment en riep maar wat zei ik.
Ja, dat heb ik nu wel gehoord misschien mag je me nog wel eens helpen hou nu maar weer je mond zei hij terwijl hij een speen tegen mijn mond zette. Ik deed mijn mond open en begon opnieuw te bouwen. Na nog een stapel blokken gemaakt te hebben hing de buurjongen een rek met figuurtjes op waar je aan kon draaien. Daar begon ik ook maar mee te spelen en nadat de verveling toch parten begon te spelen legde ik mijn rug op de grond en keek ik omhoog naar een plafond met allemaal sterretjes en maantjes.

Ik moet even ingedommeld zijn want plots hoorde ik de buurvrouw binnenkomen met de eerste baby op haar schouder en die werd bij mij in de box gelegd. Ik was ondertussen alweer op mijn kont gaan zitten en voelde de poep bewegen.
De buurvrouw liep weer naar boven zonder iets te zeggen en mijn buurjongen zei: alle babytjes worden nu wakker en krijgen om de beurt hun kleertjes weer aan en een schone luier. Als iedereen klaar is zul jij die ook wel krijgen.
En inderdaad. Een voor een kwamen alle babytjes naar beneden. De tweede werd nog bij mij in de box gezet maar de derde mocht al op de vloer spelen. Deze was ook de grootste van de drie. Hij wees naar mijn luier en zei: bah. Mijn buurjongen begon eerst te lachen en zei daarna: ja, dat babytje heeft een bah. Had jij net ook een bah? Het jongetje keek naar hem om en schudde zijn hoofd. Goed zo! zei de buurjongen en tilde hem op en liep met hem naar een speelkleed aan de andere kant van de kamer. Hij hielp hem met een speeldoos en even later zat hij al in zijn eentje te spelen. Net toen hij opstond kwam de buurvrouw binnen met het laatste kind in haar armen en gaf het aan haar zoon. Geef jij hem even te drinken? Dan ga ik verschoon ik hem even. De buurjongen zei: mag ik dat niet doen? Ze keek mij wel een tiental seconde na en leek na te denken.
Is goed, zei ze daarna. Ze tilde eerst mij uit de box en pakte daarna de baby weer over van haar zoon.
Kom maar mee zei de buurjongen tegen mij en wilde mijn handje vast pakken. Ik deed dat en liep met hem mee.
We liepen de trap op en kwamen aan in de babykamer. Hij gaf twee klopjes op het verschoonkussen waarop ik erop klom.
Terwijl mijn buurjongen de plakstrips losmaakte zei hij: je werkt echt veel te goed mee. Het lijkt wel of je het niet erg vind. Of leuk.
Hij keek me vragend aan. Ik begon te blozen en zei: ik weet niet. Ik zou graag eens een luier verschonen en wil dat wel leren.
Maar dan laat je toch niet je eigen luier verschonen. Hij haalde de pamper weg, plakte hem dicht en pakte een doekje en begon mijn kont schoon te maken. Ik vindt dit niet heel anders. Oke, dus jij vindt het leuk om een poepluier om te hebben en deze te laten verschonen zei hij op een vragende toon. Ik wist niet wat ik moest zeggen. Na enige stilde zei hij; nou, dan doen we je voorlopig maar een luier om zei hij terwijl hij een pamper van de stapel pakte en mijn benen omhoog wilde tillen. Omdat dit niet lukte bewoog ik maar en binnen de kortste keren had ik een schone pamper om en zat ik weer op de commode.
Ik sprong ervan af en samen liepen we weer naar beneden. Hij nam me mee naar het oudste kindje en liet ons allebei zien hoe weer een ander spelletje moest waar we samen mee konden spelen. Druk gingen die baby en ik in de weer en liep mijn buurjongen naar de buurvrouw en spraken even met elkaar. Ik ving enkel op dat het over mij ging

(Buurvrouw: Hoe ging het?)
(Buurjongen: Het ging echt heel makkelijk. Hij werkte totaal niet tegen. Hij lijkt het zelfs een beetje leuk te vinden)
(Buurvrouw: Heeft hij niet al genoeg straf gehad?)
(Buurjongen: Nee, hij lijkt het zelfs nog leuk te vinden. Hoezo is het dan een straf? Ik wil dat hij zelf in zijn luier plast en poept zoals we hebben afgesproken. Daarna misschien.)
(Buurvrouw: oke, maar als hij enorm gaat tegenwerken en heel boos wordt stoppen we ermee. Ik wil nog wel met onze buren verder kunnen)
(Buurjongen: oke.)

Na dit gesprek begon de buurjongen met het voeden van de baby´s met verschillende flesjes. Na ongeveer een half uurtje waren alle flesjes leeg op een na en ik wist dat deze voor mij was.
Ik werd opgetild door de buurvrouw en op schoot genomen op de bank en daar zette ze het flesje aan mijn mond. Ik protesteerde al een beetje maar de buurvrouw was stellig en zei: als je dit niet ondergaan hebt zul je het ook nooit bij een ander kindje doen.
Zorg dat het hoofdje in de kom van je elleboog ligt en kijk de baby aan terwijl hij of zij drinkt.
Ik legde mijn hoofd in haar elleboog en ik keek naar haar.
Rustig aan begon ik te drinken. Ik begon helemaal te ontspannen en de buurvrouw zei: goed zo, zorg ervoor dat het babytje helemaal ontspant. Dan wordt ze rustig en kan hij of zij beter drinken.
Toen ik het op had werd ik weer op het kleed neergezet en liep de buurvrouw weer naar boven. Ik ga even boven werken, wil jij ze even in de gaten houden en roep me even als er eentje verschoont moet worden. Dan kom ik even naar beneden.
De oudste baby en ik speelde weer verder. De speeldoos was een soort drie op een rij spel met 4 plaatjes en ik probeerde samen met dat andere kindje alle zelfde plaatjes dezelfde kant op te kijken maar dan wel 1 voor 1. Dus dan mocht ik er pas eentje naar boven doen na hem.
Op een gegeven moment begon mijn maag te rommelen. Ik voelde dat ik nodig moest maar wist niet helemaal wat er nou van me verwacht werd.
Maar veel tijd leek ik niet te hebben want al snel begon het richting beneden te gaan en moest ik nu echt wat doen...
 

YoloE

Superlid
Toen besloot ik dat ik ook als een peuter kon vragen of ik op het potje mag. Dan hoefde ik in elk geval niet in mijn broek te poepen.
Ik stond op maar nadat ik de eerste stap in zijn richting zette kon ik het niet meer houden. Het eerste gedeelte van de poep kwam eruit en het begon ook een beetje pijn te doen waardoor ik genoodzaakt was om door te drukken tot ik alles had gepoept.
Ik voelde de luier zich vullen. De buurjongen keek naar me. Ik wist niet hoelang hij al zat te kijken. Hij vroeg of er iets was en ik zei maar snel van niet en speelde verder met de oudste jongen. Ik bleef een beetje gehurkt zitten want ik wist dat als ik op mijn kont ging zitten de poep zich dan nog meer zou gaan verspreidden. Maar nadat ik aan de beurt was geweest met het plaatjes omdraaien liep het peutertje waar ik mee aan het spelen was om het bord heen en hing spontaan om me heen waardoor ik op mijn kont viel en hij bovenop mij landde en begon te lachen.
Toen keek hij naar mijn luier en zei hij: bah, waarop ik maar snel zei: jij bah.
De buurjongen liep naar ons toe en zei: zo, zijn jullie lekker aan het spelen. Jullie zijn goed bezig. Ohoh, heeft er hier iemand een bah gedaan?
Wij keken hem allebei aan en hij zei: laat eens kijken. Eerst ging hij met zijn vinger naar de achterkant van de luier van de peuter en keek hij in zijn luier. Nee, nog helemaal schoon. Goed hoor zei hij. Nu was ik aan de beurt. Hij deed hetzelfde bij mij en zei: ohoh, volgens mij heeft er hier iemand een schone luier nodig. Hij pakte me bij mijn hand en liep richting de deur en ik liep er maar achteraan.
Hij riep naar boven zodat de buurvrouw beneden de babytjes in de gaten kon houden en nam mij mee naar de verschoonruimte. Bij binnenkomst klom ik al bijna als vanzelf op de commode. Kon je het niet meer ophouden? Dat gebeurd mij nu ook altijd. Ik moet eigenlijk altijd rennen en misschien had ik iets meer tijd gehad als jij. Ach ja, grote jongetjes moeten ook nog leren om op tijd naar de wc te gaan. Blijkbaar kan dit babytje nog niet zonder een pamper om. Dus laten we hem maar snel een schone pamper geven anders krijg je nog uitslag.
Hij maakte mijn pamper los en ik rook een hele sterke poeplucht. Dit was dus echt mijn eigen poep. Poepoeh, je hebt flink je best gedaan.
Hij plakte de luier dicht en gooide het in de emmer naast de commode. En toen begon hij aan het schoonmaak werk. Na met vele doekjes te hebben geveegd was ik dan eindelijk schoon en pakte hij een bus. Die had ik nog niet eerder gezien. Dit is een babypoeder vertelde de buurjongen. Hiermee wordt luieruitslag voorkomen. Het zou wel gek zijn als je dit spontaan zou krijgen en je ouders daar achter zouden komen.
Nadat hij dit had gedaan pakte hij een schone pamper van de stapel en probeerde mijn benen op te tillen waar ik maar aan mee werkte.
Al snel had hij de plakstrips vast en was ik er weer klaar voor.
Hij nam me mee naar een voor mij onbekende kamer en dit zag eruit als een kleine speelkamer. Er stond ook een oude televisie. Hij deed deze aan en zapte voor mij naar de dvd-speler en er begon een dvd van de teletubbies te spelen.
Kijk hier maar even naar. We moeten je even alleen laten want de andere kindjes worden zo meteen alweer opgehaald.
Maar ik hoor je wel als er iets aan de hand is zei hij terwijl hij op een babyfoon wees en hij verliet de kamer.
Ik ging na wat desinteresse uiteindelijk toch helemaal in de serie op en op een gegeven moment voelde ik ook dat ik moest plassen. Die babymelk ging zich toch een weg naar buiten werken en zonder er te veel bij na te denken plaste ik in mijn luier.
Toen ik klaar was met plassen besefte ik me eigenlijk pas wat ik had gedaan. Ik had zonder een kik te geven als een baby in mijn luier geplast en meer dan een uur naar de teletubbies zitten kijken. Ik hoorde dat er iemand werd opgehaald en dat de voordeur werd gesloten. Ik keek op de klok en zag dat het alweer 17.00 uur was. Om 17.30 uur moest ik thuis zijn voor het eten en dat wisten zij. Ik hoorde meerdere voetstappen de trap op komen en dit werd gevolgd door de deur die opensloeg.
Daar stond de buurvrouw met zijn zoon. De buurvrouw pakte me op en ging op een stoel zitten met mij op schoot. De buurjongen ging ernaast zitten. Wij moeten eens goed praten jongens. Toen we hieraan begonnen zei ik dat dit bedoeld is als een soort opleiding voor jou begon de buurvrouw terwijl ze mij aankeek. Daarnaast wilde ik ook dat als je dan hier kwam helpen dat je ook hetzelfde zou hebben meegemaakt als mijn zoon zodat jullie ook wat meer begrip voor elkaar zouden krijgen. Ik wil je er alleen wel op wijzen dat we je hier niet gevangen houden. Als je wilt gaan hoef je het maar te zeggen. Mijn zoon en ik hebben overlegd en wanneer jij de rest van de week ook zo bij ons komt. Dan mag je daarna met ons mee op vakantie naar Frankrijk voor een week en dan mag je daarna helpen oppassen.
Maar als je liever gaat hebben we daar alle begrip voor. Ik blijf zei ik snel. Ok, maar dan weet je het. Dan moet je wel in deze week de stap zetten naar het groter worden. Dat betekent potjestraining voordat je weer een onderbroek aan mag en tot die tijd is de wc voor jou verboden terrein.
En aangezien we morgen nog niet beginnen betekent dit dat je de hele dag alleen maar een luier zult dragen en deze dus ook moet gebruiken en wij zullen je behandelen als een baby tot je groter wordt.
Ik slikte. Wil je nog steeds? vroeg de buurvrouw. Ik knikte aarzelend.
De buurvrouw tilde me weer op en liep met mij naar de commode in de andere kamer en deed mijn pamper uit. Zo, die is goed gebruikt zie ik.
Die potjestraining is dus echt nodig. Dit arme babytje kan zijn luiertje nog niet schoon houden.
Ze deed mij mijn onderbroek en bovenkleding aan en bracht me naar de voordeur. Tot morgen 08.00 uur voor het ontbijt zei ze en ze sloot de deur.
Nog steeds een beetje beduusd stond ik te denken over wat er allemaal was gebeurd. Een beetje zweverig liep ik naar binnen en gelijk naar boven.
Terwijl ik op bed ging zitten werd ik gelijk geroepen om te eten.
Toen ze vroeg wat er allemaal gebeurd was begon ik enthousiast te vertellen over dat er 5 babytjes waren en we die eerst allemaal moesten verschonen en dat ik eerst mocht kijken en het daarna ook een keer mocht doen. En dat ik heb gespeeld met een peutertje en had geleerd dat ik hem moest uitdagen om nieuwe dingen te ontdekken en mijn moeder was heel blij dat ik zo enthousiast was.
Diezelfde avond in mijn bed liep het nog in mijn hoofd te malen. Waarom wilde ik dit? De buurjongen had me willen straffen door me als baby te behandelen maar ik zag het niet als straf. Was dat echt omdat ik me er zo schuldig over voelde. Of vindt ik het ook niet een beetje leuk om een baby te zijn, ik weet het niet maar na lang denken viel ik dan toch in slaap.
 

Ivy

1 van de oprichters en organisators van de CBB
Gauw verder schrijven ben nieuwsgierig hoe dit verder gaat.
 

YoloE

Superlid
Ik lag op een kleed midden in de woonkamer van de buren. Ik lag daar met enkel en alleen mijn luier om te spelen met een hanger boven me. Na even te spelen met een hanger boven me en het speelgoed om me heen voelde ik een plas opkomen. Goed op mijn rugliggend liet ik mijn plasje lopen. Terwijl ik mijn plasje liet lopen kwam de buurjongen op me af en zei: heb je nou geplast? Je bent toch geen baby meer.
Ik dacht: maar hier toch wel?
Je hebt in je bed geplast. Bij die opmerking kwam ik bij kennis. Ik schrok wakker en zag mijn moeder naast mijn bed. Ik voelde aan mijn kruis en merkte dat deze doorweekt is. Ik stapte uit bed en mijn moeder zei: ga je maar douche, we hebben het hier vanavond wel over. Ik stapte uit bed en ging douche. Wat is dat nu voor geks. Ik heb nog nooit in mijn bed geplast. Tenminste, niet dat ik me kan herinneren.
Ik schaamde me maar vooral om het feit dat ik in mijn droom dus dacht dat ik een luier om had.
Na een snelle douche en ontbijt ging ik naar de buren. DING DONG. De deur ging open en daar stond de buurvrouw. Ach jochie, is mamma al weg? Ik zal je maar gouw mee naar binnen nemen zei ze. Ze tilde me op en deed de deur dicht. Ze liep met mij op de arm de trap op en ik zag dat we naar verschoonkamer gingen. Daar aangekomen legde ze mij op de commode en trok mijn broek en onderbroek tot op mijn enkels. Ik vroeg: doen we vandaag weer hetzelfde als gisteren? Ja, ook vandaag ben jij een van de vijf baby'tjes. Mijn zoon is de eerste nog aan het voeren beneden en aangezien jij al gegeten hebt ga ik jou zo even in de box zetten. Dan maken wij het even af. Dat gezegd hebbende lag de pamper al onder mijn kont en werd mijn luier gebied ingesmeerd. De zwitsalgeur kwam me tegemoet en ik begon me echt een baby te voelen. Ze sloot de pamper en keek me aan. En als je je goed gedraag gaan we morgen beginnen met potjestraining. Ze trok mijn broek en onderbroek helemaal uit en tilde me met alleen mijn shirt en luier aan de trap af en zette me in de box. En daar zit ik dan weer. Ik begin te spelen met de spullen die erin liggen en ga daar helemaal in op. En soort drie op een rij waar allerlei verschillende vormen van gemaakt kunnen worden. 9 rollende plaatjes die samen weer verschillende nieuwe plaatjes vormen. Na dit bijna helemaal onderzocht te hebben zette de buurvrouw de jongen van gisteren bij mij in de box en een speeldoos.
Nu begonnen we daarmee te spelen en nadat dit begon te vervelen begonnen we te stoeien.
Opeens stopte ik toen ik iets rook.
De buurvrouw had het door en pakte de jongen op. Ik ga hem even verschonen, let jij even op zei ze tegen haar zoon. En liepen nog andere kinderen door de kamer en ik zag een kind van misschien 1,5 door de kamer lopen en op het kleed neerploffen. De buurjongen zei: het kleinste babytje moet altijd in de box als er meerdere zijn. Omdat jij gisteren zo leuk met hem speelde hebben we hem er maar bij gezet.
Als je je goed gedraagt zetten we vanmiddag dit meisje in de box. Dan ben je officieel gepromoveerd tot dreumes. Heb jij nog eenschone luier? Zonder antwoord af te wachten liep hij naar me toe en zei hij: laat eens kijken. Hij deed de achterkant van mijn luier iets naar achteren en zag dat ik niet vies was en voelde daarna aan de voorkant. Goed zo, droog. Zei hij. Deze heb je wel verdiend zei hij terwijl hij me een flesje aangaf. Die mocht ik zelf vasthouden. Je begint al groot te worden. Toen ik deze op had begon ik verder te spelen en na een kwartier voelde ik de druk op mijn blaas komen. Ik wilde het nog even ophouden. Maar hoe lang kan ik het houden...
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
E Kan iemand mij helpen een oud(18+) verhaal te vinden? 16+ Board 1
A Wie wil mijn helpen als ab Contact advertenties 15
geefmeluiers Luiers nodig maar kan je zelf ze niet kopen? Ik kan je helpen! Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 0
marrio90 Waar is indaslip gebleven? Wie kan mij helpen? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 3
baby dominique dewulf wie kan er mij helpen moderator talk 2
DiaperLoverMew dl'ers helpen met luiers (Den Haag) Tiener Baby's / Luierliefhebbers 2
D kan iemand mij helpen /tips geven Tiener Baby's / Luierliefhebbers 1
diaper-lover2 kan iemand mij helpen??? Tiener Baby's / Luierliefhebbers 2
A Wie kan ons helpen? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 2
Baby14 Kan iemand mij helpen aan luiers? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 2
Baby14 Wie kan mij helpen? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 7
P durf geen luiers kopen , wie kan me helpen !!! wie wil met me same luiers kope x Tiener Baby's / Luierliefhebbers 23
D Wie gaan er aanstaande zaterdag naar Crèche Bébé Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 8
P Crèche bebe Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 6
friendly Crèche Calimero 16+ Verhalen 92
L Opening AB crèche groot succes!! Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 10
pampervuller Crèche Bébé 27 juni 2014 wie gaat? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 15
E Crèche Bébé 22 Februari 2013 Pub 34
dennisdl Crèche-Bébé Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 210
DL_Michel Verhaal Klaar Crèche bezoek C 1
Bovenaan