het Klusje

Hoe goed is dit verhaal?

 • 1

  Stemmen: 1 14,3%
 • 2

  Stemmen: 1 14,3%
 • 3

  Stemmen: 0 0,0%
 • 4

  Stemmen: 0 0,0%
 • 5

  Stemmen: 1 14,3%
 • 6

  Stemmen: 0 0,0%
 • 7

  Stemmen: 1 14,3%
 • 8

  Stemmen: 1 14,3%
 • 9

  Stemmen: 1 14,3%
 • 10

  Stemmen: 1 14,3%

 • Totaal stemmers
  7

DL_Michel

Administrator
Forumleiding
Geschreven door: Theo Everts


Jose is een meisje van een jaar of vijftien. Het was een mooi weer en ze had zin om het bos in te gaan. Ze ging op de fiets. Na een tijdje is ze in het bos, ze zet haar fiets op slot en gaat een stuk lopen. Na een uur lopen kwam ze bij een snackbarretje. Ze had wel trek maar had geld vergeten. Terwijl ze keek, keken twee vrouwen naar haar. Ze zagen dat ze honger had. Een vrouw loopt naar haar toe en sprak haar aan.

"Volgens mij heb je flinke trek. Heb je geen geld?" Jose zei dat ze haar geld was vergeten. De vrouw:

"Dan krijg je van mij wat, als je daarna iets voor ons wil doen." Jose nam het aanbod aan. Ze kreeg flink te eten als ze klaar zijn staan de vrouwen op en Jose moest met hen mee. Ze woonden vlakbij. Het was een groot huis waar ze woonden. Ze namen Jose mee naar binnen. De vrouwen gaan op de bank zitten en Jose zat in een stoel. De vrouwen kletsen met elkaar, ze hadden het over babies, ze spraken over luiers. De ene vrouw wilde weten hoe een baby er uit ziet met een katoenen luier. De andere vrouw zei dat ze een baby in verschillende luiers wilde zien. Van katoen tot een pull-up broekje.

Jose moet even opstaan van de vroouw. Jose begreep niet wat ze van plan was. De vrouw knipt met haar vingers en Jose stond in een katoenen luier voor de stoel. Verder had ze alleen nog een shirtje aan. Jose schrikt. Dan knipt de vrouw weer en ze had een plastiekbroek over de luier.

De vrouw pakt Jose bij de arm en brengt haar naar de bank. Ze moet staan voor de andere vrouw. De vrouw wees naar het plastiekbroekje. Deze plastiekbroekje gaan in een stuk over de katoenen luier. Maar er is nog een andere kijk maar. Ze knipt een keer en Jose had een ander plastiekbroekje aan, een met druk knoopjes. De vrouw demonsteerde waar die voor waren.

Ze legt Jose op de tafel en maakt de knoopje van de plastiekbroek los en vouwt de plastiekbroek open, nu kon ze de katoenen luier zien en makkelijk los maken. Ze maakt de plastiekbroek meteen los en vouwt de plastiekbroek open en de luier was weer te zien. Het was een witte luier die vast zat met een veiligheidsspeld. Jose besefte nog niet zo zeer wat er gebeurde.

Intussen staat ze weer op de grond. Ze had geen luier meer om. Ze keek rond en zag de deur. Ze rende naar de deur maar kreeg hem niet open. Intussen droeg ze weer een luier. Dit keer droeg ze een broekluier. Die zat strak om haar billen.

Een vrouw pakt haar bij de arm en draait haar om. Ze kijkt naar de broekluier en strijkt een keer over de voorkant van de luier. Ze neemt haar mee naar de bank. Daar werd ze goed bekeken. Daarbij werd ze heen en weer gedraait. Ze moet een paar keer bukken en op de bank liggen met haar benen de lucht in. De vrouwen kijken naar de luier die ze aan had, ze word een paar keer over haar kont geaaid door de vrouwen, dat vond ze niet leuk en ze begon te huilen.

Ze moet van de bank en voor de bank staan ze krijgt een speen in de mond en een klap voor de kont. Intussen droeg ze geen luier meer maar draag nu een pull-up broekje. Het broekje word gedemonstreed. Het broekje gaat een paar keer op en neer. Dan trekt een vrouw het broekje weer over haar kont. Dan trekt ze Jose naar haar toe. Ze pakt het pull-up broekje beet bij de zijkanten en scheurt het broekje open en haalde ze het broekje van haar bibs.

Dan staat ze weer in haar blote bibs, ze word opgetild en naar de badkamer gebracht. Ze word in bad gezet en flink gewassen. Als ze gewassen is, legt een vrouw haar op een tafel en smeert meteen haar kont in met zalf. Dat deed ze heel snel. Jose besefte niet wat er gebeurde. Ze kreeg een pamper voor en ze werd verder aangekleed.

Na een tijdje is ze aangekleed. Ze word op de grond gezet. Ze bekeek haar zelf. Ze droeg nu een pamper met daar over een badstof broekje en een shirtje. Intussen nam een vrouw haar mee naar de woonkamer en zet haar meteen in een babybox.

Dan gaan de vrouwen weer zitten. Jose zit verbaasd in de box. Na een half uur moet ze weer uit de box. Een vrouw brengt haar naar de tafel. Jose zag een pyama op de tafel liggen. Haar badstof broekje gaat uit en haar shirtje ook. Jose moet in de pyama.

In een paar minuuten staat ze in de pyama op de tafel. In de kamer staat een wiegje. Daar moet Jose in liggen. Als ze er in ligt stopt een vrouw haar in en ze krijgt een speen in de mond en moet slapen.

Jose wilde niet maar ze kon niks beginnen. Ze keek angstig rond en begon te huilen. Maar de vrouwen reageerden er niet op. Dan word Jose moe en valt in slaap. Na een paar uur word ze wakker, ze ligt niet meer in de wieg.
 

Terry

badstof broekventje 1983
Een verrassend magisch-realistisch verhaal!

Oh! I love badstof broekjes!
 
Bovenaan