Verhaal Klaar Ik mag bij de buurvrouw een pamper dragen

dikkepamper

Superlid
Dit verhaal speelt zich af in 1994 , ik was toen bijna 12 jaar , door omstandigheden ben ik bij de buurvrouw moeten gaan wonen , het grootste deel van dit verhaal is werkelijk gebeurd, en een deel verzonnen stukken

Deel 1

Wij wonen in een heel leuke straat waar bijna iedereen elkaar kent en dus vrienden zijn geworden. Mijn ouders moesten voor een weekje weg en ik moest naar de buurvrouw op logement.
Ik ben bijna 12 jaar en zij had een zoontje van 8 jaar , haar zoontje heet Klaas .

Eerst gingen we mijn logeerbed opmaken in de logeerkamer dat naast de kamer van Klaas lag.
De kamer lag over de badkamer, dus als je deze nacht naar het toilet moet , moet je niet ver lopen zei Karin ( buurvrouw) . Klaas stelde voor om verstoppertje te spelen, en ik moest mij als eerste verstoppen. Dus ik verstopte mij weg in de badkamer, daar stond een open kast en die lag vol met pampers. ( luiers)

Ik kon het niet laten er eens over te wrijven, en dat voelde zo goed aan dat ik er een raar gevoel van kreeg , hoe zou het zijn om nog eens een pamper aan te hebben dacht ik . Maar dan riep Klaas gevonden, nu ben jij hem . Het duurde niet lang of ik had Klaas ook gevonden die zat in zijn kamer achter zijn bed , daar viel mijn oog op een pak pampers.

Ik vroeg aan hem zijn die nog van jou , en hij zei ik heb soms s’nachts een ongelukje en dan krijg ik van mama een pamper om . En die op de badkamer zijn ook van mij , soms moet ik al een pamper om als ik uit bad kom omdat ik die dag wat veel gedronken zou hebben.

Ik kon het ook niet laten eens over dat pak pampers te wrijven, dan kreeg ik weer dat gevoel van een pamper te willen dragen . Klaas zei van dat hij het ook niet erg vond om nog een pamper te moeten dragen want hij had niet graag een nat bed.

Karin riep ons naar beneden om wat te drinken, en zei tegen Klaas niet te veel of je hebt straks weer een nat bed , zo zullen wij ons klaarmaken om naar bed te gaan vroeg Karin . We liepen naar de logeerkamer om mijn pyjama en dan naar de badkamer.

Hang je kleren hier maar aan de haak zei Karin, kom Klaas ik ga jou toch een pamper aan doen want je hebt weer te veel gedronken, en ik heb geen zin om deze nacht op te staan want dan maken we meschien Wout ook wakker,

Terwijl ik mijn tanden aan het poetsen was zag ik in de spiegel hoe Klaas zijn pamper omkreeg en ik werd eigenlijk een beetje jaloers hij mag nog een pamper dragen . Kom zei Karin tegen Klaas toen hij zijn pamper omhad tanden poetsen, en daar stond Klaas tegen mij met zijn dikke pamper tussen zijn benen,

Karin zag dat ik naar Klaas aan het kijken was , en ze zei heel lief wil je meschien ook nog een pampertje aan Woutje, ik begon heel hard te blozen , en knikte van neen . Je mag hoor zei Karin .
Ik zei zo van dat zullen mijn ouders niet goed vinden , Karin zei maar dat weten ze toch niet , ik ga het ze zeker niet vertellen,

Ik zou het nog wel eens willen voelen hoe het is om een pamper om te hebben zei ik . Kom zei Karin leg je maar neer dan doe ik jou eentje om . Ons geheim en Klaas zal ook niets vertellen, ze nam uit de kast een pamper , trok mijn pyjama broek uit deed mijn benen omhoog legde de pamper tussen mijn benen en plakte hem dicht ,

Zet je maar recht en kijk eens in de spiegel aan de deur , daar stond ik dan in mijn pyjama trui en een dikke pamper tussen mijn benen , en ? vroeg Karin fijn om terug een pamper te dragen , ik knikte en zei dat ik dit wel miste eigenlijk , nou zei Karin je bent hier een ganse week dus je mag elke nacht wel eentje dragen hoor.

Kom ga nu maar snel naar bed je moet u pyjama broek niet aan doen slaap maar gewoon in jou pamper en jou trui ,
 
Laatst bewerkt:

dikkepamper

Superlid
Deel 2

De volgende morgen werd ik wakker , en ik dacht eerst dat ik het gedroomd had , maar ik voelde die dikke pamper tussen mijn benen en kreeg een grote glimlach op mijn gezicht. Ik heb geslapen met een pamper aan.

Ik voelde dat ik moest plassen , maar dacht zou me nog maar even inhouden, op dat moment kwam Karin de kamer binnen en vroeg , lekker geslapen woutje ? Ik knikte van ja en zei heerlijk. Kom dan gaan we ons aankleden, hup naar de badkamer en gaf een tik op mijn pamperkont , ze deed mijn pamper los , en ik sprong op en ging snel op het toilet zitten en deed een grote plas ,

Wel zei ze was het zo dringend , je had toch een pamper aan je had het gerust daarin kunnen doen daar dient hij ook voor hè , ik ga Klaas even halen, even later kwam ze op de badkamer met Klaas. Ze deed hem zijn pamper uit en zei , kijk Klaas heeft wel in zijn pamper geplast.

Maar geen erg hè woutje je bent het ook niet meer gewoon om een pamper te dragen hè. Als je er niet in wil plassen geeft niet hoor , maar je moet u zeker niet inhouden, laten we onze kleren aandoen dan kunnen we ontbijten.

We hadden gedaan met eten en Klaas en ik gingen boven met de Lego spelen, straks gaan we even naar de winkel zij Karin. Het was al bijna 11u en ik was een huis aan het bouwen met Lego toen ik voelde dat ik moest plassen, dus ik liep naar de badkamer en ging naar het toilet, klaar met plassen ging ik mijn handen wassen , maar ik kon het weer niet laten eens over die pampers te wrijven.

Op dat moment kwam Karin binnen en zag dat , wil je meschien al terug een pamper om vroeg ze . Oké het is wel overdag maar voor mij geeft het niet hoor. Ik knikte en zei ja graag . Dat is goed hoor doe je broek maar uit en leg je maar neer .

Ze deed mij terug een pamper om en zei we gaan nu wel moeten vertrekken naar de winkel , ik bloos bloos dat was ik even vergeten. Ze deed mij mijn broek terug aan en je zag wel dat ik een dikkere kont had , en je hoorde de pamper ook kraken bij elke stap ,

Nou ja zei Karin in de winkel let er niemand op hoor , maar ik ging toch met een bang gevoel mee naar de winkel. Ik had nooit gedacht dat dit eigenlijk wel een zalig gevoel was , want niemand buiten Klaas , Karin en ik wisten dat ik een pamper aanhad.

In de winkel kwamen we wel wat bekende mensen tegen van uit de straat en ook een paar kinderen vanuit mijn klas , maar niemand had iets door .

Terug thuis gekomen, zei Karin ga straks maar wat buiten spelen ik zet eerst al het gerief van de winkel even weg . Toen plaste Klaas in zijn broek, en Karin zei Klaas ik ga je voor de rest van de dag ook een pamper geven hoor , dus Klaas kreeg ook een pamper om overdag,

En willen jullie buiten in de tuin spelen met enkel jullie T-shirt en pamper om , of moet er nog een broek over vroeg Karin, niemand kon ons zien dus ik zei dat ik het wel oké vond om enkel in pamper en shirt buiten te spelen , het was toch zomer

Zo Woutje vroeg Karin je bent het precies al terug goed gewoon om een pamper om te hebben hè , ik knikte maar zei alstublieft niet vertellen tegen mijn ouders , ze zei neen hoor ons geheim hè .

Geniet er deze week maar eens goed van om terug pampers te kunnen dragen .....
 
Laatst bewerkt:

ElmerS

Gewaardeerd Lid
De verhaallijn komt me bekend voor. Ik heb eergisteren een post gedaan van mijn verháal en dit was ook echt gebeurd.
Ik vindt het wel leuk om verder te lezen wat hij allemaal nog meer gaat doen deze week waarbij hij een luier draagt.
 

dikkepamper

Superlid
deel 3

Het was zo leuk om buiten te lopen in de tuin in een pamper waar niemand mij kon zien , dit was zo lang geleden en voelde zo goed aan .
Karin kwam buiten en vroeg jongens moeten jullie wat drinken, ze had ice tea gemaakt met blokjes ijs erin.

Na een groot glas te hebben leeg gedronken voelde ik toch dat ik moest plassen, ik zei Karin ik moet plassen, nou je hebt toch een pamper om zei ze , ik dacht ja waarom niet eigenlijk, het duurde niet lang of ik liet mijn plas lopen in mijn pamper , het voelde eigenlijk wel heel speciaal aan , want ik was het eigenlijk vergeten hoe het was om in een pamper te plassen.

karin zei dat we dadelijk gingen eten , en daarna moesten we in bad , tijdens het eten vertelde Karin dat we morgen naar een groot zwembad gingen .
We waren klaar met eten en mochten naar de tv gaan kijken , Karin riep op Klaas kom jij moet eerst in bad , nadat Klaas fris gewassen was kwam hij terug beneden met zijn pamper aan , Karin nam uit de wasmand een fris gewassen rompertje en stak die Klaas nog snel aan.

Ik keek Klaas aan en vond dat wel iets hebben zo een rompertje, ik vroeg aan hem zit dat leuk ? Hij knikte ik draag dat nog graag , en mama heeft er geen probleem mee, ze houd mij nog graag klein, ik denk ook dat ze het tof vind om jou een pamper om te doen.

Kom woutje jou beurt , ik ging naar de badkamer en Karin was het bad al vol aan het laten lopen , Leg je maar neer dan doe ik jou pamper uit , ze deed de pamper los en zei , oohhh heb je in jou pamper geplast , dat is goed hoor.

nu voelde ik wel dat ik naar het grote toilet moest , en zei tegen Karin ik ga eerst even naar het toilet, dat is goed hoor jongen , dan neem ik even jou kleren voor de nacht .

Na het toilet bezoek sprong ik in bad , Karin vroeg of ze mij moest helpen met wassen, eigenlijk doe ik dat al lang zelf , maar ik zei dat het goed was .
ze wreef mij volledig in met baby olie , en waste mijn haren met baby shampoo, dit rook super lekker.

nu ik helemaal gewassen was vroeg ze en wil je een pamper om deze nacht met een knipoog, ja hoor zei ik , ik wou dat ik altijd nog een pamper kon dragen zei ik tegen haar. Deze week kan dat hè zei ze .

Leg je maar neer zei ze dan doe ik jou een pamper om, ze deed mij mijn pamper om en nam dan ook zo een rompertje zoals Klaas , maar dan een iets groter van maat , die heb ik eigenlijk al voor Klaas gekocht zei ze maar is hem nog wat te groot, maar jou zou die perfect moeten passen.

wil je het proberen vroeg ze , ik knikte van ja dat lijkt me wel leuk , Karin stak mij het rompertje aan en zei , kijk maar eens in de spiegel, ik zag mezelf staan in dat rompertje met een hele dikke kont door die pamper. Ik vond dit geweldig gewoon,dat ik er kriebels van kreeg in mijn buik .

we gingen samen naar beneden , en daar zat Klaas tv te kijken, maar toen zag ik dat hij zo een tut (fopspeen) in zijn mond had , met zijn ene hand zijn hoofd ondersteund op een kussen in de zetel , toen hij mij zag stopte hij die snel weg , ik zei tegen Klaas geen erg hoor doe maar .

Wil je er meschien ook eentje vroeg Karin, want ik heb er hier altijd een paar nieuwe voor Klaas , Ik dacht even na , ja dat is goed zei ik , ik voelde mij super op mijn gemak daar , en wou eigenlijk dat de week niet te snel voorbij zou gaan ,

Daar zat ik dan in de zetel samen met Klaas in onze pamper met rompertje en tut (fopspeen). Karin keek ons aan en zei mijn 2 pamper jongens straks naar bed hè ,
want morgen gaan we gaan zwemmen in Center Parks , dus we moeten wel een 1,5 u rijden . Maar ik wil op tijd vertrekken zei ze .

De volgende morgen kwam Karin mij wakker maken, en goed geslapen vroeg ze
ik knikte en zei heerlijk. Met de tut nog in mijn mond

Ze maakte Klaas ook wakker en gingen samen naar beneden al waggelend in onze pamper.
We zullen eerst wat eten , Karin maakte ons een ontbijt klaar en ging daarna onze zwem gerief klaarmaken. Ze kwam terug met een grote tas met onze spullen erin .
kom we zullen ons eens gaan aankleden zei ze .

Even later stonden we terug beneden klaar om te vertrekken, gaan jullie nog eerst naar het toilet vroeg Karin, want het is lang rijden, en jullie hebben geen pamper om vandaag hè , ze lachte eens naar mij met een knipoog .

We laden de auto in en vertrokken richting Center Parks .
 
Laatst bewerkt:

dikkepamper

Superlid
Deel 4

Aangekomen in Center Parks, namen we de familie kleedkamer, we kleden ons om naast ons stond een vrouw haar dochtertje te helpen, eerst jou zwempampertje
omdoen zei ze , waaw ik wist niet dat het bestond , Karin zag dat ik aan het kijken was en zei tegen mij , kom wout kleed je verder om dan kunnen we gaan zwemmen.

Het was zeer druk in het zwembad, maar mijn gedachten bleven bij die zwempamper , jammer dat ik nu geen pamper omhad dacht ik . We gingen van de ene glijbaan naar de andere , en ook de wild water baan was super tof , na een poosje gingen we op de tuinstoelen zitten die daar waren en gingen iets drinken ,

Vergeet niet naar het toilet te gaan hé , zei Karin want jullie hebben geen pamper om , ik en Klaas gingen samen plassen, toen we terug richting de tafel liepen waar Karin zat botste we bijna op een meisje van ongeveer mijn leeftijd, ze had een mooi oranje badpak aan , kom je Evelien riep haar mama dan gaan we wat eten, ze zaten toevallig de tafel tegen ons.

Willen jullie wat eten vroeg Karin, er zijn hier frietjes en pizza , ik koos voor de frietjes met een kaaskrokket . Klaas nam een hamburger met frietjes.

Maar dat meisje aan de andere tafel ( Evelien) was wel een mooi meisje zeker in haar badpak . Toen we klaar met eten gingen we terug wat gaan zwemmen, en aan de glijbaan kwam ik terug Evelien tegen , we gingen samen van de glijbaan en dan nog eens door de wild water baan , toen riep haar mama dat ze gingen vertrekken.

Even later riep Karin ons ook , dat we naar huis gingen , eerst even alles afspoelen en dan richting kleedkamer, in de kleedkamer namen we onze spullen uit de locker en legde die op de bank , toen we ons aan het omkleden waren in die familie kleedkamer, hoorde ik een stem van een mama kom Evelien dat ik jou u pamper al om doe, toen zag ik Evelien op de grond liggen met haar beentjes omhoog waar ze haar pamper omkreeg, toen ze terug recht stond zag ze mij staan en begon te blozen .

Karin riep naar mij woutje wil jij een pamper? En ik zag Evelien even kijken van verwondering, ik knikte naar Karin dat het goed was , kom zei ze leg je maar even neer , ik heb Klaas ook al zijn pamper aangedaan,

toen ik daar op de grond lag om mijn pamper om te krijgen , zei de mama van Evelien en nu nog jou rompertje, Karin trok mij recht zei kom ik,ga jullie rompertje ook al aandoen, even later stond ik daar samen met Klaas en ook Evelien met onze pamper en ons rompertje aan in de kleedkamer van een zwembad.

Ik vond dit helemaal niet erg want niemand kende mij daar toch.
Toen sprak de mama van Evelien Karin aan , jou boys dragen ook nog een pamper , Karin zei ja onze Klaas hier omdat hij het nodig heeft en Wout omdat hij het leuk vind ,

De mama van Evelien keek verbaasd en zei ja ons Evelien ook omdat ze het nodig heeft, ook al is ze 12 jaar . En jij Wout je vind het dus leuk om pampers te dragen, ik knikte van ja , waarop de mama van Evelien zei dat ze denkt dat Evelien het eigenlijk ook leuk vind om nog een pamper te dragen, maar dat ze het niet erg vind,

Karin zei daarop ik steek die boys ook graag een pamper om , zo lang ze dat willen zei ze ,

We deden verder onze kleren aan , Dan vroeg de mama van Evelien willen we samen nog iets gaan eten hier in het restaurant? Karin vond dat een goed iedee

We liepen samen naar het restaurant, aan de tafel zat ik tegen Evelien, en Klaas zat tegen Karin , de mama’s waren maar aan het praten over vanalles en nog wat , Evelien vroeg aan mij dus jij draagt graag nog een pamper, ik zei dat ik het wel fijn vond tussen mijn benen en ik wrijf graag over die plastiek.

Evelien zei daarop, dat ze ook heel graag pampers draagt, maar ik kan mijn plas wel ophouden zei ze maar mama weet dat niet want anders mag ik geen pamper meer om , dus ik antwoord erop dan ben jij zoals mij zei ik , maar mijn ouders weten dit nie vertelde ik haar, Karin is mijn buurvrouw en ik ben bij haar op logement. En ze heeft het belooft niet te vertellen tegen mijn ouders .

Dus je kan geen pamper om als je terug thuis bent , ik knikte van neen , ohhh wat erg zei ze , ik heb gewoon in mijn bed blijven plassen, want ik wou mijn pamper niet missen zei Evelien heel stilletjes, ik wil ook graag nog een tut s’ nachts zei ze , waarop ik antwoordde daar heb ik deze nacht ook nog eens mee geslapen en vond dit wel plezant,

Ja mijn tut daar weet mijn mama niet van zei Evelien die stop ik altijd goed weg . Jammer dat we elkaar niet meer gaan zien ,

Na het eten namen we afscheid waarop de mama’s zeiden tot snel.
We liepen naar de auto, en Karin zei binnenkort spreken we eens terug af dan vraag ik jou ouders wel of je mee mag ,
 
Laatst bewerkt:
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Dl Stel Hoeveel MB mag een filmpje zijn? AB/DL Filmpjes 0
L Mag ik jouw/jullie luiersletje zijn? Contact advertenties 12
AB / DL25 AUB allen even lezen '' WAT MAG IN EEN VERHAAL EN WAT NIET'' en wat te melden. ABDL Luierverhalen 52
R leuke vrouw gezocht die ik mag verschonen. Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 23
K Mag dit nu niet of mag dit nu wel? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 3
R Je mag één wens doen...maar welke? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 82
D Mag ik me even voorstellen? Voorstellen 10
plasbroek.nl Mag ik mij even voorstellen? Voorstellen 12
J mag ik jullie echt gebeurde natte en vieze verhalen horen Tiener Baby's / Luierliefhebbers 6
Gwenny Je mag gelukkig zijn Pub 17
FlevoDL99 Vrienden gezocht, dicht bij flevoland Contact advertenties 4
Plassertje63 Gezellig overdag bij mij thuis luieren Contact advertenties 5
DLY85 Opletten bij gebruik van de website op een openbare wifi. Algemene info 9
L Kom jij bij daddy over de knie meisje? 16+ Board 4
Pup Ik was vandaag bij de huisarts.. Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 9
L Luiers bij operatie Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 14
stiekemedler Meeten vandaag in almere, beverwijk of Purmerend bij mcdonald's Contact advertenties 0
Den-boy123 Vraagje over werken bij de overheid… Contact advertenties 19
Lema Bestellen bij Abuniverse Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 2
B op bezoek bij Mamamarja ABDL Luierverhalen 2
K Bestelling bij de shop Vragen & Info Shop 4
luieluieraar Bij de shop een error Vragen & Info Shop 9
Daddy-and-hislittlegirl Kom je bij ons kijken? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
DLY85 Welke innerlijke persoonlijkheid, laat zich het vaakst horen bij jezelf? Polls 10
AB / DL25 Mama bij jou thuis of jij bij een mama thuis Polls 40
K In je broek plassen waar je partner bij is. Broekplassers en Poepers 29
Luiermaarschalk964 Tips en ervaringen voor mensen die nog bij hun ouder wonen. Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 7
F Verhaal Klaar op bezoek bij mama ABDL Luierverhalen 6
KatyDLove Geluk bij een ongelukje ABDL Luierverhalen 5
D Over abdl bij 3fm Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 48
larsje03 Luiers dragen bij ongesteld zijn. Polls 27
Little Endy Serverfout bij likes geven? Algemene info 16
Lolnoobdegekke Waar op letten bij aankoop kuisheidskooi? Polls 16
A Waargebeurd luier verhaal bij tante ABDL Luierverhalen 19
W Nog niet klaar Ervaringen bij mamamarja M 14
slaaf.johannes tijger122 op bezoek bij mamamarja Contact advertenties 5
Baby Charlotte iemand nog bij nappies r us besteld laatste tijd? hoe lang duurde het voor je je bestelling binnen had? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 12
broekie Poll bij subkopje relaxen in info. Ideeën Bus 3
H Logeren bij oom en tante L 8
P Waarom kan ik bij 16+/18+ terwijl ik 13 ben? Algemene info 30
Luierikl Logeren bij Oma L 124
B Op bezoek bij opas mama 16+ Verhalen 3
Y Logeren bij Sven L 2
carg85 Goedkoop: Aanpasbare kleding bij M&S Winkels 16
Jappie1996 Verhaal Klaar Op vakantie bij tante Celine O 218
J pvc extra's bij Suprima Plastic broekjes liefhebbers 19
geefmeluiers Fout bij terugkeren webshop vanaf ideal Vragen & Info Shop 5
luiernl Betrapt en lekker luieren bij tante Monique ABDL Luierverhalen 9
broekie Blijf a.u.b. bij de topic (het onderwerp) Ideeën Bus 25
RPDL Verkeerd afleveradres bij ophalen ophaalpunt Vragen & Info Shop 7
Similar threads


Bovenaan