INFILTRATIE

Hoe goed is dit verhaal?

 • 1

  Stemmen: 0 0,0%
 • 2

  Stemmen: 0 0,0%
 • 3

  Stemmen: 0 0,0%
 • 4

  Stemmen: 0 0,0%
 • 5

  Stemmen: 0 0,0%
 • 6

  Stemmen: 0 0,0%
 • 7

  Stemmen: 1 33,3%
 • 8

  Stemmen: 1 33,3%
 • 9

  Stemmen: 0 0,0%
 • 10

  Stemmen: 1 33,3%

 • Totaal stemmers
  3

DL_Michel

Administrator
Forumleiding
geschreven door: Theo Everts


Een journaliste hoorde een gerucht dan in een luierfabriek in Amsterdam, meisjes werden gebruikt voor experimenten. Omdat ze zelf ook moeder was en voor haar dochter alleen maar pampers gebruikte, wilde ze er meer van weten. Ze bracht haar dochter naar de buurvrouw die zelf geen kinderen had en dol was op baby's.

De vrouw schreef haar in als vakantiekracht van zestien. Ze moest op gesprek, na een tijdje moet ze naar een andere kamer. Want ze kreeg een uniform aan. Ze liep naar de andere kamer. In de kamer was een zuster. De vrouw moest haar uitkleden. Dan kwam de zuster er aan en begon haar op te meten. Haar heupen werden opgemeten, haar lengte. Dan neemt de zuster haar mee naar een weegschaal. Daar moet ze op. De zuster noteert alle gegevens en geeft de vrouw dan een formulier voor de kledingkamer. Daar kon ze haar uniform halen.

De vrouw liep met het formulier naar de kledingkamer en meldde haar daar. Daar kreeg ze haar uniform. Het was een rokje met een wit slipje en een roze t-shirtje. Ze trok het aan en zag dat het rokje te kort was en dat haar slipje er net onder te zien was. Maar dat hoorde zo. Ze moest dan weer terug naar het eerste kamertje. Daar kreeg ze te horen waar ze moest werken. Ze kon beginnen op de inpak afdeling. Ze liep er heen en ze zag allemaal meisjes die luiers aan het inpakken waren. Allemaal droegen ze een roze shirtje met een kort rokje.

Na een korte instructie kon de vrouw ook aan het werk. Ze moest intern wonen. De eerste week deed ze geen onderzoek om geen verdacht te wekken. Na een week liep ze door een gang en ze hoorde meisjes gillen. Ze liep naar de deur waar ze het hoorde en luisterde aan de deur. Maar ze hoorde niets meer. Ze probeerde de deur te openen, maar de deur was op slot. Daar had ze wel iets voor. Ze had een inbrekerssetje en ging met het slot aan de gang.

Dan ineens hoorde ze iemand de gang in komen. Vlug stopte ze en liep vlug door. Het was haar cheffin. Haar cheffin riep haar. Ze ging naar haar toe en ze kreeg te horen dat ze was gepromoveerd en naar een andere afdeling ging. Ze moest haar meldden op de peuter afdeling. Ze liep naar de afdeling toe en meldde haar. Ze zag allemaal peuters rond lopen met een pamper voor.

Ze kreeg te horen dat ze voor dit werk andere kleren kreeg en haar dus moest uitkleden. Na een tijdje staat ze halfnaakt in de kamer, alleen had ze haar roze shirtje aan. de zuster neemt haar mee naar een tafel. Ze voelt dan dat de zuster met een watje even over haar bibs veegt. Dan geeft de zuster haar een injectie in de bibs en legt haar op de tafel. De vrouw ziet tot haar schrik dat er een pamper lag. De zuster pakte haar bij de enkels beet en trok ze omhoog.

Ze moest niet tegen werken anders kreeg de zuster door dat ze een journalist was. Braaf liet ze haar de pamper voor doen. Ze voelde de zachtheid van de pamper. De zuster deed haar de pamper strak om. Ze controleerde de luier bij haar beentjes. Alles zat goed. Dan word de vrouw van de tafel getild en meegenomen naar de speelzaal. Ze word in een box gezet. De zuster verlaat dan weer de speelzaal.

De vrouw keek rond en zag meer meisjes in een box zitten. Intussen streek ze over de voorkant van de luier. De luier zat haar heerlijk. Nu weet ze wat haar dochter voelt als ze een pamper draagt.

Dan zit ze alweer anderhalf uur in de box. Ze word dan uit de box gehaald. Het was een jonge verpleegster. De verpleegster nam haar op de arm en klopt de vrouw op de luier. Dat deed ze zelf ook altijd als ze haar dochtertje op tilde. Om de baby gerust te stellen. Intussen maakte de verpleegster de voorkant van de luier los en controleerde haar billetjes. Ze deed dat door met haar hand over de blote billen van de vrouw te gaan. Haar billen zijn nog droog.

Dan kijkt de verpleegster naar het kruisje van de vrouw, de verpleegster knikt tevreden. Intussen is de verpleegster met haar bij de tafel aan gekomen. Ze laat de vrouw staan en trekt de luier weg. Nu staat ze in de blote kont op de grote tafel. Ze keek op de tafel en zag er van alles op liggen, een scheermesje, een thermometer, en zetpil en er stond een babyweegschaal op de tafel.

De verpleegster had intussen de luier weg gegooid en stond weer bij de vrouw. Ze pakt de vrouw beet en draait haar om. Dan pakt ze de thermometer. Ze gaat dan met haar vingers naar haar bilnaad en maakt de bilnaad een beetje open. Voorzichtig duwt ze de thermometer in haar bibs. Als de thermometer in de kont van de vrouw zit, masseerde de verpleegster de billen van de vrouw. Dat is voor de goede bloed doorstroming in de billen. De vrouw vond het heerlijk en genoot er van.

Na een tijdje stopt de verpleegster met de massage want haar temperatuur was nu opgemeten. Met een ruk trek ze de meter uit haar billen en bekeek de temperatuur. De verpleegster klopt haar op de billen. Dan pakt ze de vrouw weer beet en brengt haar naar de babyweegschaal. Daar legde ze de vrouw in. Ze bekeek de cijfers van de weegschaal en schreef haar gewicht op. Ze haalt weer uit de weegschaal en legt haar op de tafel neer.

Ze glimlacht naar de vrouw en strijkt zachtjes over haar kruis. Dan pakt ze haar beentjes beet, ze legt haar beentjes een beetje uit elkaar. Nu lag de vrouw met haar kutje onbeschermd voor de verpleegster. De verpleegster begon haar kutje in te zepen. Als het kutje is ingezeept laat de verpleegster het zeep even in werken en maakte intussen het mesje klaar. Dan kijkt ze naar het kutje van de vrouw en gaat langzaam met het mesje naar het kutje van de vrouw en begon haar te scheren.

Na een tijdje was het kutje van de vrouw helemaal kaal. Het voelde de vrouw fris aan. De verpleegster veegt het kutje schoon en klopt de vrouw op de billen. Dan ze de verpleegster de vrouw op haar handen en knieën en draait haar om zodat ze bij de billen van de vrouw kan. Dan pakt ze het zetpilletje en stop die in de kont van de vrouw. De vrouw voelde het pilletje in de kont gaan.

Dan draait de verpleegster de vrouw op haar rug en pakt een pamper. Ze pakt de vrouw bij haar enkels, trek haar iets op en schuift de pamper onder haar billen. Als de luier goed onder de vrouw ligt, laat de verpleegster haar weer zakken. Nu ligt de vrouw op de pamper. De verpleegster laat haar even liggen. De vrouw voelde de zachtheid van de luier onder haar billen. De verpleegster pakt dan de luier beet en maakt de luier vast. De luier zit haar als gegoten om de billen. De verpleegster was ook zeer te vreden. Dan laat ze de vrouw op de tafel staan.

Ze pakt dan een fototoestel en maakt foto's van de luier en de billen van de vrouw. Dan tilt ze de vrouw van de tafel en brengt haar naar de speelzaal. Daar moest de vrouw op een hobbelpaard. Daar werd gekeken hoe de luier zich houd onder de druk. Er liep niets uit en de vrouw mocht weer van de hobbelpaard. Ze moest nu een stukje lopen. Dan wrijft de zuster over haar kont en over haar kruis en tilt haar weer op. Ze neemt haar op de arm en klopt op de luier. Dan loopt ze naar een kast en haalde er een speentje uit. Dan kijkt ze naar de vrouw en stopt die in haar mond. Dan wrijft ze de vrouw over haar bol en brengt haar naar een kinderstoel. Daar zette ze de vrouw in en maakte haar vast in het tuigje.

Dan gaat ze even weg. Dan komt ze weer terug en had nu een bordje met pap voor de vrouw. Ze gaat naast de vrouw zitten en zet het bordje voor de vrouw neer. Dan pakt ze een slabbetje en doet die om haar nek. Dan pakt ze het lepeltje en gaat er mee in het bordje en haalt pak uit het bordje. Dan doet ze het in de mond van de vrouw.

De vrouw slikte het in, maar vond het verschrikkelijk. Het was iets met peertjes. Maar de vrouw kreeg geen tijd om het verwerken want de zuster had de volgende lading op de lepel. Na een tijdje had ze alles op gegeten. Nu zat ze te schreien in de stoel. De zuster veegt haar mond schoon en haalt vlug uit het stoeltje en nam haar op de arm en troostte haar.

Na een tijdje was de vrouw weer stil. De zuster brengt haar dan naar de speelzaal. Daar waren meer kinderen. Allemaal hadden ze een pamper voor. De vrouw word op de grond gezet tussen de andere kinderen. Ze keek rond en zag een meisje die gelijk met haar bij de fabriek kwam werken. Twee verpleegsters waren met haar bezig. Het meisje werd door een verpleegster vastgehouden en de andere zat op haar knieën voor haar en maakt de pamper los. Als de pamper los is trekt de verpleegster de luier tussen haar beentjes weg.

Nu staat ze in haar blote billen. De verpleegster draait haar om. Dan kreeg ze een hand tussen haar beentje. Het meisje gilde het uit. Meteen werd ze aan haar haren getrokken en kreeg een tik op haar wang. Intussen had de andere verpleegster haar opgetrokken. Het meisje stribbelde hevig. Een verpleegster pakt haar stevig beet en neemt het schreiende meisje in haar armen en bracht haar weg. De vrouw keek naar het meisje en zag haar huilgezicht over de schouders van de verpleegster.

Dan is het weer rustig in de speelzaal. De vrouw speelde weer verder. Na een tijdje stond een verpleegster achter de vrouw. Ze had het niet door, totdat de verpleegster haar optilde. De vrouw schrikt. De verpleegster neemt haar op de arm en klopt op haar luier. Verbaast kijkt de vrouw naar de verpleegster. De verpleegster bracht de vrouw weg. Ze gingen naar een ander kamer. In die kamer was het andere meisje ook. Ze stond schreiend op een tafel en was helemaal naakt.

Een verpleegster stond bij de tafel en hield haar stevig vast. Een andere verpleegster komt ook naar de tafel. Ze had spullen bij haar. Het meisje moet zitten. De verpleegster zet het meisje op haar billen en de verpleegster. Vouwt een pamper open. In een paar seconde had het meisje de pamper om. Een verpleegster trekt het meisje op en laat haar op de tafel staan. De ander verpleegster pakt een plastiekbroek. Het meisje werd een beetje op getild en de verpleegster trekt het meisje de broek aan. Dan word haar plastiekbroek glad gestreken. Meteen moest ze in een pyjama en ze kreeg een speen in de mond. Haar haren werden gevlochten en dan werd ze weggebracht.

Dan word de vrouw op de tafel gezet. Ook haar luier werd los gemaakt. Na een tijdje staat de vrouw in haar blootje op de grote tafel. Dan komt er een verpleegster aan. Ze had kleren bij haar. Het was een nieuwe pamper en een plastiekbroek. Intussen lag ze al weer en ze werd bij haar enkels opgetild. Een van de verpleegsters smeerde dan haar billen in met een laag babyzalf.

Als dat klaar is houd de verpleegster haar enkels verder op en de zalf trekt in haar billen. De pamper gaat dan onder haar billen en de luier gaat strak vast. Dan mag ze weer staan, want ze moet de plastiekbroek aan. Ze werd opgetild en in de plastiekbroek gezet. Dan heeft ze de plastiekbroek aan. Dan krijgt ze een shirtje aan en ze werd naar een andere kamer gebracht. Daar werd ze in een bedje gelegd en de verpleegster verlaat de kamer.

De vrouw kijkt rond en kijkt een keer onder de dekens en bekeek de plastiekbroek. Na een tijdje werd de vrouw moe en ze viel in slaap. Na een uur of twee hoorde ze een deur open gaan en een verpleegster haalde haar uit bed en nam haar mee naar een andere kamer. De vrouw voelde dat er iets was verandert maar ze wist niet wat. Als ze in de andere kamer is weet ze wat er aan de hand is.

Ze is verandert terwijl ze sliep. Ze heeft de grootte gekregen van een kind van een jaar. Ze is nu een echte baby. Intussen stond ze weer op de tafel en de verpleegster trok de plastiekbroek van haar bibs. Als het tot haar door dringt dat ze nu een echte baby was, raakt ze in paniek en loopt heen en weer op de tafel. De verpleegster kijkt op naar Jose en pakt haar beet en legt haar meteen op de rug.

Jose stribbelde nog steeds een andere verpleegster kwam er bij en houd Jose stil. De verpleegster kan nu de luier los maken en haar billen kontroleren. Jose voelde dat de verpleegster haar billen waste. Dan werden haar gekontroleerd. Jose voelde een hand over haar kont gaan. Dan moet Jose staan de verpleegster kijkt haar streng aan. Ze werd omgedraait en de verpleegster gaf haar een paar tikken voor haar billen. Jose kon haar niet bewegen omdat ze nog steeds werd vast gehouden door een verpleegster.

Dan staat Jose te schreien. Ze word omgedraait en Jose ziet dat de verpleegster een speen in de hand hand.

"Jose, doe de mond open dan krijg je de speen." De verpleegster brengt de speen naar haar mond. Maar Jose deed haar mond niet open. De verpleegster zette de speen tegen haar lippen aan. Dan keek ze naar de ander verpleegster. Meteen kreeg Jose een klap voor de kont. Jose schrok en deed haar mond open en had meteen een speen in haar mondje.

Meteen werd ze op heer rug gelegd ze keek en zag een verpleegster met een pamper. De pamper gaat onder haar billen en de verpleegster maakt de pamper vast. Dan trek de verpleegster haar weer op. Haar enkels werden gepakt, Jose keek naar haar enkels en zag dat de verpleegster een nieuwe plastiekbroek over haar voetjes deed. Dan staat ze weer met haar voetjes op de tafel en ze zag dat het plastiekbroek omhoog werd getrokken. De plastiekbroek gaat over de pamper en zat strak om haar kont.

Dan komt een verpleegster er aan met een luierpakje. Het pakje gaat open en Jose moet zitten. Dan gaat het pakje over haar hoofd en de verpleegster trek het omlaag. Als het pakje bij haar billen is word ze op de rug gelegd en het pakje wordt aangetrokken. Dan maakt de verpleegster het pakje strak vast. Jose snikte hevig, als een vrouw de kamer in komt. De vrouw hoorde Jose snikken en liep naar de tafel.

Ze keek naar Jose en nam haar op de arm en hield haar stevig tegen haar aan en trooste haar. Ze nam Jose mee naar een andere kamer. Het was een kinderkamer. Jose ziet de deur van de kinderkamer dicht slaan en de deur leek nu op een kast. De 'moeder' brengt Jose naar het bedje dat in de kamer stond. De vrouw houd Jose stevig in een arm en met de ander trok ze de dekens van het bedje terug. Dan legt ze Jose in het bedje en doet de dekens over haar heen en stopte haar in.

Dan loopt ze naar het raam, ze sluit de gordijnen en loopt de kamer uit. De vrouw kijkt verschrikt rond en realiseerde dat ze een echte baby was. Ze probeerde uit het bedje te klimmen maar er zat een hekje om heen en daar kon ze niet over. Ze probeerde en probeerde, na een uur proberen werd ze moe en viel in slaap. Na een lange nacht werd Jose weer wakker. Haar billen voelden vreemd aan. Ze had in haar luier geplast.

Het duurde niet lang of de deur van de kinderkamer ging open en de 'moeder' kwam binnen. Ze keek naar het bedje en zag Jose staan. Ze pakte iets van de tafel en liep toen naar Jose. Ze haalt haar uit bed en bekeek haar eens. Ze haalde de speen uit haar mond en gaf haar een andere speen. Dan loopt ze naar de commode.

Jose keek en zag dat de 'moeder' spullen klaar legt. Ze loopt naar de kast en de vrouw ziet dat er een pak pampers in staat. De 'moeder' haalt een pamper uit de kast en brengt die naar de commode. Dan heeft ze alles klaar liggen en ze draait haar om en loop naar het ledikantje. De 'moeder' haalt het haar uit bed en brengt haar naar de commode. De vrouw wist dat ze het had verloren en dat ze nu alleen maar moest mee werken, want de 'moeder' zag er uit alsof ze wel eens kan slaan.

Na een hele behandeling van de vrouw lag ze weer met een schone luier voor in een warm luier pakje. Ze kreeg een rokje en een blousje aan en de 'moeder' nam haar mee naar beneden. Daar stond een box. De 'moeder' brengt haar naar de box en zet haar er in. De 'moeder' laat haar een tijd alleen en deed het huishouden.

Na een paar uur komt de 'moeder' weer ze haalt het meisje uit de box en zet haar op de bank neer. Ze pakt een jas en doet haar in een jas. Na een tijdje zit het meisje in een buggy. Ze gaan naar buiten en lopen door de straten. De vrouw ziet dan dat ze door haar straat gaan. Ze ziet haar woning. Ze kijkt en ziet dat de was buiten hang. Verder zag ze haar dochter in de tuin spelen. In huis zag ze een vrouw. Ze keek eens goed en zag dat het haar zelf was, voordat ze naar de fabriek ging.

Ze wist nu dat er geen terug weg meer was en dat ze weer opnieuw moest beginnen. Ze keek om en zag de jonge 'moeder' die de buggy duwde. Ze was nu geheel in haar handen. Ze liepen door en kwamen bij een gebouw. De 'moeder' bracht haar naar binnen. Het was het consultatieburo voor babies en kleuters. De vrouw werd geheel onderzocht.

Na het bezoek werd ze weer naar huis gebracht en in bed gestopt voor een middag slaapje. Na een paar uur werd ze weer wakker. Ze keek rond en zag de vrouw niet. Ze dacht er aan om te ontsnappen. Ze stond op en probeerde over het hekje te klimmen. Dat lukte haar ook nog. Stiekem liep ze naar het raam. De kinderkamer was beneden. Het raam stond open dus ze kon er zo uit. Na een tijdje stond ze buiten.

Ze keek rond en zag dat ze in de tuin stond. Ze zag een waslijn met een paar boxpakjes en plastiekbroekjes. Vlug liep ze weg. Ongemerkt kwam ze het dorp uit. Ze was blij dat ze ontsnapt was. Ze liep een paar kilometer. Dan word ze moe. Ze gaat even zitten. Als ze zit voelt ze dat ze in de broek plast. Ze kon er niets aan doen. De luier voelde nat aan. Het was geen lekker gevoel. Ze probeerde het te negeren. Ook kreeg ze honger. Ze liep door en ging op zoek naar wat eten.

Dan loopt ze in de straat waar ze woonde. Ze zag haar huis. Stiekum liep ze naar binnen, daar wist ze alles te staan. Ze liep naar de keuken. Niemand was in de keuken. Vlug liep ze naar de koelkast. Ze pakte een worst en rende vlug naar buiten. Ze zocht een stil plekje op om de worst op te eten. Maar ze was helemaal vergeten dat ze geen tandjes meer had. Ze kon de worst dus niet eten.

Ze had wel honger. Dus ging ze weer in huis. Ze liep dan naar het keukenkastje waar de babyflesjes staan. Dan loopt ze naar de koelkast en pakt melk. Daarvan doet ze wat in de fles. Dan is ze klaar. Intussen was er iemand in de keuken gekomen. Het was de moeder. Meteen greep ze de vrouw. De vrouw schrok er van.

"Zo lieverd kun je niet op mama wachten?" De vrouw keek en zag een lachende moeder. Ze leek op haar zelf. Ze keek dan naar haarzelf en zag dat ze op haar dochter leek. Meteen werd ze naar de woonkamer gebracht. Daar werd ze gevoed door haar moeder. De vrouw was haar eigen dochtertje geworden.

Na een tijdje was de vrouw gevoed. Meteen word ze naar de tafel gebracht.

"Zo ik denk dat je pamper flink nat is." Ze klopt haar op de natte luier. Dat vond de vrouw niet fijn. Van het vocht kwam weer op haar billen. Ze begon te huilen. Intussen was de luier los gemaakt. De luier werd weggetrokken. De natte billen werden bekeken. De moeder susde haar stil. Meteen kreeg de vrouw een washandje over haar natte kont.

Haar billen werden flink gewassen, ook gaar het washandje over haar kruis. Dan is ze gewassen. Een handdoek gaat over haar bibs en kruis en nu is ze weer droog. Dan ziet ze dat een busje met babypoeder werd gepakt. Haaar billen werd van de tafel getild en ze werd in gepoederd. Na een tijdje waren haar billen wit van de babypoeder. Dan word de poeder in haar billen gemaseerd. Dat gebeurde heel zachtjes.

Na een tijdje stop de moeder. Een pamper word gepakt. Die werd open gevouwd en haar billen gaan weer omhoog. De luier word onder haar billen geschoven. Haar bibs word op de pamper geplaatst en de luier word meteen vast gemaakt. Dan moet ze staan voor haar moeder. De luier word even goed gecontroleerd. Daarvoor werd ze een paar keer gedraait en tussen haar beentjes gevoeld. De luier is goed. Dan word een plastiekbroekje gepakt. De vrouw word gepakt en haar voeten werden in de plastiekbroek gedaan.

Dan word ze los gelaten en de plastiekbroek gaat over haar kont. het was een wit broekje die goed om haar billetjes past. Intussen word ze op haar billen geklopt. De vrouw ziet dan een slaappakje waar ze in word gestopt. Dan staat ze klaar voor bed op de tafel. Ze word van de tafel gehaald en naar de kinderkamer gebracht. Ze word in bed gestopt en een muziekje speelt.

Dan ligt ze alleen in bed en weer als baby.
 
Bovenaan