Iris

E

Eendje

Guest
Iris - deel 1

Iris zat lekker televisie te kijken op de bank, ze had haar oude spijkerbroek aan. De eerste drie uur waren uitgevallen waardoor ze nu het rijk alleen had thuis met twee werkende ouders en geen andere kinderen in huis, aangezien ze enigs kind was. Onder haar lag een handdoek en een vuilniszak. Iris had een stout plannetje in haar hoofd. Nu haar ouders niet thuis waren had ze een oude broek aangetrokken en een paar glazen water voor zichzelf ingeschonken. Ze werd al een aantal maanden gefacineerd door het idee in haar broek te plassen, het liefst een spijkerbroek en dit was haar kans.
De interesante programma’s op de televisie waren afgelopen en nu begonnen de programma’s voor de kleinere kinderen die nog niet naar school hoefde. Iris zette de tv niet uit maar liep naar de kast om een leuke DVD uit te zoeken. Haar keuze viel al snel op de DVD van Harry Potter en de Vuurbeker. Terwijl de film starte ging Iris weer op haar handdoek zitten en begon aan haar laatste glas water.

Na een halfuurtje wil had Iris al aardig aandrang om naar de wc te gaan maar de film was zo spannend dat ze nog even wilde blijven kijken. En ze was ook helemaal niet van plan om naar de wc te gaan, ze wou juist in haar broek plassen. Even keek ze op de klok, het was nog maar negen uur en om half twaalf hoefde ze zich pas de melde bij mevrouw Berger van Frans. Het was een aardige vrouw en Iris mocht haar wel, mede omdat ze erg goed was in frans en het nog leuk vond ook. Iris zat in de vierde klas van het atheneum en was een goede leerling en een harde werkster.

Net toen Harry aan de derde en laatste taak van het toverschooltoernooi begon verscheen er een klein nat plekje in Iris’ broek. Iris was voelde de spanning in haar buik, en dat kwam niet door de film. Langzaam liet ze nog een beetje lopen, steeds iets meer tot de grootste druk van haar blaas was. Toen de film was afgelopen, en er in de broek van Iris inmiddels een grote natte plek was gevormd, controleerde Iris of de bank nog schoon was. Die was door de handdoek en de vuilniszak helemaal schoon gebleven. Iris vouwde de natte handdoek in de vuilniszak en liep naar de badkamer om zich te gaan douchen. Voor ze ging douchen spoelde ze de handdoek uit en hing die over de badrand. Toen ze aanstalte maakte om zich uit te kleden zodat ze kon gaan douchen aarzelde ze even. Haar blaas was nog vol en de broek had alleen een natte plek op haar kont en een beetje op de binnenkant van haar benen. Ze besloot hem nog iets natter te maken. Ze trok haar t-shirt, sokken en bh uit en ging onder de douche staan.
Toen ze zich ontspande voelde ze haar broek langzaak warm en natter worden, ze voelde en zal hoe spralen plas aan de binnenkant van haar broek over haar benen liepen en lange strepen achterlieten op de spijkerstof. Onder haar voeten vormde zich een lichtgele plas die langzaam naar het doucheputje liep. Toen Iris haar blaas helemaal geleegt had keek ze naar haar voeten, naar de mengeling van ochtenplas en het vele voch wat ze die ochtend gedronken had.
Even later draaide ze de kraan open en spoelde haar broek en onderbroek goed uit voordat ze deze uitwrong en naast de handdoek over de badrand hing. Daarna waste ze haar haren en zeepte ze zichzelf lekker in. Toen ze nieuwe kleren aan had en haar natte kleding en de natte handdoek over haar verwarming had gehangen keek ze op de klok, het was nog maar half elf, ze had nog een half uur voordat ze naar school moest. Het was tijd voor nog een spelletje.
Ze liep naar de wc en deed wat wcpapier in haar ondergoed. Toen ging ze nog even chatten met haar vriendinnen die deze ochtend ook vrij hadden. Tijdens het chatten liet ze eenmaal een klein beetje plas lopen. Ze merkte meteen dat het wcpapier dit maar net aankon, het was eigenlijk niet sterk genoeg. Ze sloot haar computer af en liep naar de wc omdat ze weer nodig moest, ze spoelde ook het wcpapier wat in haar ondergoed gezeten had door en vertrok naar school. Zittend op de fiets dacht ze nog een keer aan de gebeurtenissen van die morgen, dat het toch wel veel werk was, zo’n hele broek uitspoelen, zeker als je dat twee keer op een ochtend wou doen. Ze moest maar eens op zoek naar een beter altenatief.

Wordt Vervolgt...

Dit is mijn eerste verhaal op dit gebied, dus wees alsjeblieft niet al te streng! Reacties en tips zijn natuurlijk wel altijd welkom!
 

Outgebanned

Hapyness is a warm pullup and no popups.
Mooi verhaal en ook heel herkenbaar (voor mij).
Laat de andere delen ook maar komen Eendje. !1
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
carg85 Verhaal Klaar Iris Back Home (vervolg op Iris Helps Out) I 30
carg85 Verhaal Klaar Iris helps out I 29
T Iris en Ilse deel 2 16+ Verhalen 12
T Iris en Ilse deel 1 16+ Verhalen 0
Bovenaan