Leuk verhaaltje (Interview)

luiernl

Toplid
Hi, ik kwam onderstaand verhaaltje tegen, leuk om te lezen. Toch maar eens goed sparen voor een tripje naar Miami.

Wat mij speciaal triggerde was het stukje over een 'Kinksafe naaktstrand' (Een van mijn favorieten sinds ik in Miami woon, is sessies geven aan een kinksafe naaktstrand. De littles kunnen daar in hun luier zandkastelen bouwen en in het water spelen.)

Hebben wij in NL ook dergelijke stranden of recreatiegebieden. Hoe leuk moet dat zijn om gewoon lekker in je luiertje of rompertje op het strand te lopen en te spelen, alleen, met een vriendje of met je mommy of daddy. Ik ga nu ook wel eens geluierd naar het strand maar ga dan ver weg van de overige strandgasten liggen.

Het staat op de NPO3 site, dit is de url: Verhaaltje ABDL Mommy
Het leven van een ABDL-mommy: “Hij wilde uit eten in een luier”

Spenen, rammelaars en luiers, maar zonder baby. Voor Mommy Peach is het een fulltime job. Samen met haar man runt ze een eigen bedrijf gespecialiseerd in ABDL-lifestyle in Miami. Hij als klein jongetje en zij als zijn mommy. Mommy Peach geeft je een kijkje in het leven van een ABDL-mama.

Maar even first things first: wat is ABDL eigenlijk? ABDL staat voor Adult Baby Diaper Lover.
Peach: “AB’s en DL’s zijn verschillend. Je kan beiden zijn, maar dat hoeft niet per se. Adult Baby’s houden voornamelijk van verzorgd en opgevoed worden. Echt als kind behandeld worden dus. Diaper Lovers willen gewoon een luier aan en soms willen ze iemand die deze voor hen kan vervangen.”

"Hij legde een grote luier op tafel: 'ik heb dit nodig in mijn leven', zei hij."

Hoe kwam je erachter dat je een ABDL-mommy was?
“Door mijn man ben ik in de ABDL-wereld terecht gekomen. We hebben elkaar ontmoet via een vanilla dating-app. De avond van onze eerste ontmoeting bij mij thuis pakte hij een rugzak. Hij haalde er een grote luier uit en legde die op tafel. ‘Ik heb dit nodig in mijn leven’, zei hij. Ik schrok even, maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet geïnteresseerd zou zijn. De avond erna heb ik zijn luier verschoond. Sindsdien ben ik steeds dieper in de ABDL-community gekomen. Mijn man heeft mij alles van A tot Z uitgelegd. Zo liet hij me kennis maken met fetisj websites. Ik was in shock toen ik zag hoeveel mensen deze fetisj deelden. Een wereld ging voor mij open.”

Kan je me meenemen in jouw werkdag als ABDL-mommy?
"Het is echt mijn fulltime baan. Vanaf het moment dat ik opsta ben ik bezig met sessies boeken en reageer ik op berichten van klanten. Door de dag heen maak en post ik content samen met mijn man. 's Avonds houd ik mijn online coaching-sessies met klanten. Dit zijn meestal ABDL-dependency coaching en humiliation coaching sessies. Hier geef ik mijn littles opdrachtjes die soms vernederend kunnen zijn. Maar je kan er ook voor kiezen dat ik een boekje aan je voorlees of dat we een roleplay scène naspelen. Niets is te gek. De weekenden hou ik vrij voor fysieke sessies. Als ik tijd over heb, gebruik ik het om met mijn man te zijn. Soms als koppel, dan spenderen we tijd met onze kinderen. Maar als we in de mood zijn, kruipen we in onze ABDL-rollen en laat ik hem in zijn luier kleurplaten inkleuren.”

Hebben jouw sessies wel eens een happy ending?
“Mijn sessies zijn nooit seksueel. Ik heb ooit gehad dat een klant dacht dat ik ‘geen erotiek’ erbij had gezet om niet in de problemen te komen. Toen hij de sessie toch seksueel probeerde te maken, heb ik hem weggestuurd.

Maar ik ben wel heel open naar hoe sessies kunnen lopen. Mijn klanten zijn heel gevarieerd. Van man tot vrouw en van 21 tot zelfs 80 jaar. Meestal verzint een klant een scène. Zoals een zus die erachter komt dat haar broertje nog luiers draagt. Iemand wilde bijvoorbeeld alleen in een luier uit eten gaan en dat ik hem daarna verschoonde. Maar ook spanking of bondage kan een optie zijn. Mijn man doet soms ook mee als kleine of als daddy. Doordat ik een achtergrond in verpleegkunde heb, bied ik ook sessies aan waar een little langs moet bij de dokter bijvoorbeeld. Veel klanten vinden het dan leuk om een klysma (rectale spoeling) te krijgen.

De meeste sessies vinden plaats in Airbnb’s of hotels. Samen met een andere Mommy gebruik ik een kinderkamer die ook een BDSM-cel heeft. Een van mijn favorieten sinds ik in Miami woon, is sessies geven aan een kinksafe naaktstrand. De littles kunnen daar in hun luier zandkastelen bouwen en in het water spelen.”


En hoeveel kost zo’n sessie dan?
“Mijn virtuele sessies zijn tussen de $10 en $50. Deze duren maximaal twee uur. Fysieke sessies kunnen tot zo’n twee dagen duren. Zo’n sessie moet je eigenlijk zien als een luxe dienst. Het is namelijk niet iets wat je even koopt bij de supermarkt. Daarom is de prijs wat hoger voor deze sessies. Prijzen kunnen oplopen tot $3000.”

"We zijn geout door een familielid."

Hoe reageerde je omgeving op je ABDL-lifestyle?
“Dagelijks leer ik nieuwe mensen kennen in de community. Veel van hen leven in schaamte of zijn heel discreet. Mijn man en ik zijn geout door een familielid. Helaas heeft dit ervoor gezorgd dat we geen contact meer hebben met sommige familieleden en vrienden. Ook al probeerden we hen over de lifestyle te leren, velen konden het maar niet begrijpen. Soms konden we niet eens een winkel binnen zonder dat mensen ons raar aankeken of rare en ongepaste opmerkingen maakten. Dit is dan ook een van de redenen dat we zijn verhuisd.”

Welk moment als ABDL-mommy zal je nooit meer vergeten?
“Ik had ooit een fysieke sessie met een hele lieve jongen. De twee dagen durende sessie was goed verlopen. Toen hij op het punt stond om naar huis te gaan, keek hij mij aan en zei: ‘Mommy Peach, je weet niet hoeveel je voor me hebt betekend.’ Ik vroeg me af wat hij bedoelde. ‘Ik had een plan toen ik hierheen ging. Of ik zou bij mijn eindbestemming aankomen omdat de sessie me zou laten voelen dat er niks mis is met me. Of ik zou nooit aankomen tot mijn eindbestemming, omdat ik dan zou weten dat ik hier gewoon niet mee kan leven.’ Ik schoot direct in moedermodus. Bezorgd vroeg ik of ik hem wel in de auto moest laten stappen. Maar hij liet weten dat hij wist dat er niks mis met hem was.

Door hem realiseerde ik me hoe diep dit zit bij veel mensen. Ze kunnen dit niet uitzetten. Ik weet nu dat wat ik doe niet alleen kink is, maar dat mijn werk mensen helpt uit te zoeken wie ze zijn en daarmee tevreden te zijn. Zij zijn niet het probleem, maar de perceptie en onwetendheid van anderen wel. Dat ABDL zo therapeutisch en helend werkt voor anderen was een wow-moment.”
 

Snakebite

Superlid
Forumleiding
Of je geeft gewoon even antwoord; kan ook!

@Skyfal Het bovenstaande is een gekopieerd artikel, waarin een interview wordt gehouden met een Mommy. Alle tekst tot en met de blauwe link is van de topicstarter.. alles daarna is het interview en dus niet van hemzelf. :)
 

Skyfal

Don't ask, Kzie je pb'tje wel tegemoet.....
Alle tekst tot en met de blauwe link is van de topicstarter..
Vanaf: " Hi, ik kwam onderstaand .... t/m Het staat op de NPO3 site, dit is de url: Verhaaltje ABDL Mommy "
Waar ik op doelde was: Staat in de 2de alinea " (Een van mijn favorieten sinds ik in Miami woon, " .........

alles daarna is het interview en dus niet van hemzelf.
Dat had ik al door dat dat het interview was.

Maar goed wat het het ook was dat viel me gewoon op.
 

Snakebite

Superlid
Forumleiding
Vanaf: " Hi, ik kwam onderstaand .... t/m Het staat op de NPO3 site, dit is de url: Verhaaltje ABDL Mommy "
Waar ik op doelde was: Staat in de 2de alinea " (Een van mijn favorieten sinds ik in Miami woon, " .........


Dat had ik al door dat dat het interview was.

Maar goed wat het het ook was dat viel me gewoon op.

Geen probleem! Ook dat was een citaat uit het interview, dus iets dat de Mommy daarin vertelt. De topicstarter gebruikt dat als voorbeeld van wat hem zo interesseerde. :)
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Twanmann Een leuk verhaaltje over twee nieuwe luiers vandaag Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
S Leuk contact Contact advertenties 0
S Leuk contact gezocht en mischien wel meer Contact advertenties 1
rose1985 Leuk ideetje. Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 8
Lieve.bambi Leuk weekend voor de boeg 16+ Board 18
Daddy54 Leuk gesprek en of contact Voorstellen 7
Maaike TV voorstellen kan leuk zijn Voorstellen 27
Bob. leuk ab/dl contact gezocht! Contact advertenties 6
S Nieuw oproepje opzoek naar leuk contact en mischien wel meer Contact advertenties 2
Lieve.bambi Wat zou jij leuk vinden aan een Mommy/Daddy? Algemeen 19
S Opzoek naar leuk vrouwelijk contact via kik Contact advertenties 0
L Opzoek naar leuk contact Contact advertenties 3
A Leuk, lief meisje gezocht tussen de 18 en 30 Contact advertenties 3
luiernl Leuk speentje voor de kleintjes Algemeen 7
M Zoekt leuk contact Contact advertenties 5
AmberLuiertje Kan het ook leuk blijven ? Voorstellen 55
Inco-plastic-24/7 Pffff niet leuk meer!! Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 1
Lolnoobdegekke Iets leuk doen op zondag (westvlaanderen) Contact advertenties 5
S Leuk contact gezocht Contact advertenties 2
daiperke1 Gevonden op facebook marktplace , wel een leuk item AB/DL Fotos 1
Hansje61 Wie vindt dit ook leuk 16+ Board 3
Richard69 Leuk abdl interview (wel in ‘t Duits) AB/DL Filmpjes 4
T Leuk contact gezocht omg haarlem. Contact advertenties 0
Luiertje G leuk luiercontact omg. nijmegen Contact advertenties 15
S Leuk contact gezocht Contact advertenties 0
Luierboyamersfoort Leuk contact!:-) Contact advertenties 8
Luierboyamersfoort Leuk contact Contact advertenties 3
Bob. Wie lijkt het leuk eens wat te babbelen? Contact advertenties 2
baby metalhead 666 Ff een leuk gesprek starten Contact advertenties 3
Pappie Waarom is het leuk om een poepluier te verschonen? Polls 4
S Leuk spel contact gezocht ! Contact advertenties 0
Kuiptent Mamma's, pappa's en leuk contact gezocht! Contact advertenties 8
Luie_r_ianne Leuk contact gezocht Contact advertenties 10
B leuk luiermeisje 40-60 jaar gezocht Contact advertenties 5
T Wie ben ik? Daddy maar vooral gewoon leuk. Voorstellen 13
LetzPlayWild Leuk luiermeisje (18-35) gezocht. Contact advertenties 2
V Leuk geweest. Algemeen 19
Luierboyamersfoort Leuk contact Contact advertenties 8
V Leuk bericht 16+ Board 6
Ivy Leuk AB bed op marktplaats Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 23
D Leuk adresje Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 1
Lolnoobdegekke Leuk adresje Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 0
bambam leuk artikel Product & Winkel Testverslagen 3
A Leuk bed gevonden Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 14
pietje precies Heeft iemand leuk idee dagje weg Aanbevolen 3
K Nieuw leuk idee: rp ofwel hier ofwel via e-mail Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 0
I Leuk weekend met nieuwe luier 16+ Board 1
Winfield Hoe blijft het als DL leuk om luiers te dragen? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 19
P Leuk om te doen Broekplassers en Poepers 5
duimelot Leuk Bed vandaag gespot Aanbevolen 13
Similar threads


Bovenaan