Luierstraf voor Peter

Babydre

24/7 luier discipline met plastic broek
Luierstraf

'Mama! Heeft Peter vandaag een luier nodig om naar buiten te gaan?' 'O, ik denk het wel, lieverd. We willen niet dat hij een ongeluk krijgt, hè? Zou je het erg vinden om hem erbij te stoppen?' 'Natuurlijk niet, mama. Heeft hij zijn dikke katoenen luier nodig, of is een wegwerpluier oké voor hem?' 'Nou, we zijn een tijdje weg, maar we hebben zijn luiertas bij ons, zodat we hem altijd kunnen verschonen als dat nodig is. Dus waarom stop je hem niet gewoon in een wegwerpluier?’ 'Oké mama. En een gewoon wit plastiek babybroekje, of een met franjes?' 'Je mag kiezen, lieverd. Zorg er wel voor dat ze lekker en lekker over zijn luier passen.'

Een gesprek tussen een moeder en dochter over een baby, zou je denken. Maar nee. Ik ben Peter. En op het moment van dat gesprek was ik twaalf jaar oud. Ik had mijn ochtendbad gehad en wachtte, gewikkeld in een badhanddoek, in mijn slaapkamer. Ik woonde bij mijn stiefmoeder en haar dochter, en ik werd onderworpen aan wat mijn stiefmoeder 'luierstraf' noemde. Ze legde me dit op telkens als ze vond dat ik het verdiende. In het begin had ik heftig geprotesteerd dat ik weer in luiers werd gestopt, maar mijn stiefmoeder had me gewoon geslagen totdat ik mijn lot accepteerde. Tegen de tijd dat ik twaalf was, had ik me neergelegd bij haar 'luierstraf'. Luierstraffen betekende dat ik gedurende een periode naar keuze in luiers werd gehouden. Meestal was dit een dag of twee, maar soms was het een hele week. Het was zo vernederend, maar ik legde me langzaam neer bij mijn lot. Wat ik nog steeds erg vernederend vond, was hoe ze spraken of ik luiers moest dragen, en zo ja, wat voor soort. Ik wist dat ze me luiers zouden laten dragen, maar ze leken het op zo'n feitelijke manier te bespreken, alsof het heel normaal was dat een jongen van mijn leeftijd in luiers en plastiek babybroekjes werd gestopt. Ik heb altijd geweten dat ik in luiers en plastiek babybroekjes zou eindigen, ook al deden ze alsof ze nog aan het beslissen waren.

Na haar gesprek met haar moeder kwam Jacqueline mijn slaapkamer binnen en verwijderde mijn handdoek, waardoor ik naakt op mijn bed lag. Jacqueline was maar twee jaar ouder dan ik, maar ik wist nu wel beter dan te protesteren tegen wat ze met me ging doen. Ze liet me op mijn bed liggen terwijl ze naar mijn ladekast liep en een wegwerpluier tevoorschijn haalde. Ze liet hem onder mijn billen glijden en begon me te poederen, voordat ze mijn luier strak tussen mijn benen trok en vastplakte. Toen ging ze naar een andere la, waar mijn plastiek broekjes werden bewaard. 'Nou, Peter,’ zei ze, 'in welk plastiek broekje zullen we je vandaag doen?' Ze keek me aan alsof ik zou reageren, maar ik lag gewoon in mijn luier en voelde me ellendig. Ze glimlachte en haalde een wit plastiek babybroekje tevoorschijn. En ze lachte.

Ik wist dat het zinloos was om weerstand te bieden, dus ik ging daar liggen en liet haar het plastiek broekje over mijn luier trekken. Ze leek erg tevreden over zichzelf. Toen we thuis logeerden, betekende mijn luierstraf dat ik alleen een luier en een plastiek babybroekje moest dragen. Mijn stiefmoeder vertelde me dat dit zou benadrukken wat een baby ik was geweest. En het was inderdaad echt een vernederende ervaring, vooral als zij, of Jacqueline, vrienden bij zich had. Ze lachten me altijd uit. Maar als we uitgingen, kozen ze een outfit voor mij om over mijn luiers en plastiek babysbroekje te dragen. Soms zou dit een korte broek en een T-shirt zijn, maar de korte broek zou een heel klein paar badstofshorts zijn, zoals meisjes droegen, die mijn luiers en plastiek babybroekjes niet helemaal bedekten, en in ieder geval de omvang toonde van de wegwerpluier die ik moest dragen. Maar als ze me in een dikke badstof luier zouden stoppen, dan zouden ze me een rokje of jurkje laten dragen. Hun verklaring hiervoor zou zijn dat mijn korte broek niet over mijn luier zou passen en dat het veel gemakkelijker was om mijn luier te verschonen.

Maar ik wist dat het eigenlijk alleen maar was om mij nog meer te vernederen. Het was al erg genoeg om gemaakt te worden om een grote dikke luier te dragen, maar dan was het ook bijna ondraaglijk om ook meisjeskleren te moeten dragen. Helaas voor mij werd dit een steeds vaker voorkomende optie. En inderdaad, vandaag, toen mijn stiefmoeder naar boven kwam en witte plastiek babybroekje zag die Jacqueline me had aangedaan, besloot ze dat ik een jurk moest dragen om uit te gaan. Ik protesteerde dat ik een jongen was en geen jurk wilde dragen, maar mijn stiefmoeder pakte me gewoon vast en trok me over haar schoot. Ze sloeg toen mijn billen. De dikte van mijn luier en plastiek babybroekje betekende dat haar pak slaag geen pijn deed, maar het was ZO vernederend. Ik legde me weer neer bij mijn lot. Ik stond op en Jacqueline schoof een jurkje over mijn hoofd en streek het glad over mijn luier en plastiek babybroekje. Ik wierp een blik op mezelf in de spiegel. Mijn jurk viel pas halverwege mijn billen, wat betekende dat mijn luier en plastiek broekje volledig zichtbaar waren. Ik begon te huilen. Maar zo moest ik uit winkelen gaan.

Toen we bij de winkels kwamen, werd ik vastgebonden in de kinderwagen die ze voor me gebruikten. Ze zorgden ervoor dat de riem tussen mijn benen mijn jurk tot boven mijn middel trok, wat betekende dat mijn luier en plastiek babybroekje zichtbaar waren voor iedereen die er maar om wilde kijken. Ze staken een speen in mijn mond om me stil te houden, maar er was niets dat mijn tranen van vernedering over mijn wangen kon stoppen. Ze namen me mee door de winkels en controleerden regelmatig mijn luier om zo te zien of ik mezelf nat had gemaakt. Na een uur voelde ik dat ik moest plassen, en wetende dat ze me nooit een toilet zouden laten gebruiken, had ik geen andere keus dan mijn luier te gebruiken. De volgende keer dat Jacqueline mijn luier controleerde, glimlachte ze tevreden en zei tegen haar moeder: "Mama, hij heeft zijn luier nat gemaakt! Ik denk dat we hem moeten verschonen." Mijn stiefmoeder vermaande me omdat ik een stoute baby was, mijn luier nat maakte, en nam me toen mee naar een kleedkamer. Toen we daar aankwamen waren er drie andere moeders die hun baby verschoonden. Ze glimlachten meelevend naar me toen ik op de commode naast hun baby's werd gelegd en mijn plastiek babybroekje naar beneden werd getrokken om mijn natte luier te onthullen. Jacqueline trok toen mijn luier uit en liet me naakt en bloot vanaf mijn middel achter voor die andere moeders. Ik werd vervolgens droog geveegd, gepoederd en in een schone luier gedaan, voordat mijn plastiek babybroekje weer werd opgetrokken. Het was gewoon ZO vernederend. Toen ze klaar met me waren, gingen ze weer met me winkelen. Ze kochten nog een pak luiers voor me, waarvoor ze me in de rij lieten staan om te kopen, om ervoor te zorgen dat iedereen in de buurt wist dat ze voor mij waren.


Mijn luierstraf ging de rest van die week door en mijn stiefmoeder bleef het me daarna opleggen als ze besloot dat ik stout was geweest. Ik woon nog steeds bij mijn stiefmoeder, want ze laat me niet weggaan. Ze legt me nog steeds een luierstraf op als ze dat nodig acht. Ik ben er nu bijna aan gewend, maar ik vind het nog steeds zo vernederend om in luiers en plastiek babybroekjes te worden gestopt.
 
Laatst bewerkt:
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
theoke Voor straf 24/7 in luiers V 7
J Luierstraf voor john_mod (waar gebeurd 02-12-2009) L 3
yoyo Luierstraf Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 10
babywim luierstraf Contact advertenties 22
diaga Luierstraf Contact advertenties 3
Diapergirly94 Luierstraf 16+ Board 46
B luierstraf! L 15
yoyo Luierstraf van tante L 6
DL_Michel Melissa's luierstraf M 3
A Wel eens aan Luierstraf gedacht? W 5
durkje Beste winkel online voor adult baby rompers? Kleding 6
PietjeDLimburg Goede plekken voor te luieren in Hasselt Contact advertenties 1
W Deelnemers gezocht voor wetenschappelijk onderzoek Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 36
Watermeloen Regels gezocht voor 24/7 Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 22
André Adult Baby Noodoproep Opslag voor 10 pakken luiers Contact advertenties 18
B Bbpixie stelt zich voor Voorstellen 17
D De juiste voeding voor je favoriete type drol Broekplassers en Poepers 11
B Aandacht voor luiers in de margriet. Plastic broekjes liefhebbers 1
T Wat doet het dragen van een romper voor je? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 23
fatsuit-lover Mijn papa zoekt een broer of zusje voor mij Contact advertenties 4
SunnySunset Ik stel me even voor Voorstellen 22
L Mama gezocht voor vast Contact advertenties 4
broekie Skype voor plastic broekjes lover's noord Nederland. Plastic broekjes liefhebbers 9
A Leuke dame voor contact Contact advertenties 1
Esus Daddy/Dom voor ondeugende vrouwen/meisjes Contact advertenties 0
P Namens de broekpoepers en -plassers: Hoekje voor luier plassen en luierpoepers? Ideeën Bus 9
R Aanbevolen voor de nacht Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 10
Babygirl Ivy Babygirl Ivy stelt zich voor Voorstellen 37
R Plassen voor of tijdens slapen Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 22
fluffy tiger tijd om mij ook maar eens voor te stellen (lang) Voorstellen 17
B Heeft iemand tips voor het buiten dragen van luiers? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 22
Lieve.bambi Leuk weekend voor de boeg 16+ Board 18
E Tips voor open Buttplug? Hoe? en Wat? 16+ Board 12
P Liefde voor luiers 16+ Board 32
Zebra Z is voor Zebra Voorstellen 24
Haags_eigenwijsje Tips voor plaatsen contact advertentie Contact advertenties 1
satin daiper lover Leegstaand appartement lommel centrum ter beschikking voor abdl play Voorstellen 4
Plasbibs Broekplassen of broekpoepen voor winkel bezoek of afhalen Broekplassers en Poepers 20
tirinty89 Vrienden gezocht voor avonturen en plezier in Spijkenisse Contact advertenties 14
Popcorn86 Er voor uitkomen Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 25
L Mama Lisanne stelt zich voor Voorstellen 122
V Nog maar eens proberen voor een ontmoeting. Contact advertenties 0
lkjhgfd voor mij een spannend dagje Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 18
Den-boy123 Gratis luiers maat l, mischien voor de mensen dat het al wat moeilijker hebben? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 12
D Deze Domi stelt zich even voor. Voorstellen 17
T Nog niet klaar Mijn voorkeur voor luiers ontdekt M 8
H Gezocht voor interview Voorstellen 166
Tkb Mommy/daddy caregiver gezocht voor babyboy Contact advertenties 3
broekie Als ze me missen dan ben ik vissen. (Voor de sportvissers onder ons.) Pub 5
giampixb Op zoek naar een AB/DL vriend voor een intieme relatie Contact advertenties 2
Similar threads


Bovenaan