Luierstraf voor Peter

babydre

24/7 luier discipline met plastic broek
Luierstraf

'Mama! Heeft Peter vandaag een luier nodig om naar buiten te gaan?' 'O, ik denk het wel, lieverd. We willen niet dat hij een ongeluk krijgt, hè? Zou je het erg vinden om hem erbij te stoppen?' 'Natuurlijk niet, mama. Heeft hij zijn dikke katoenen luier nodig, of is een wegwerpluier oké voor hem?' 'Nou, we zijn een tijdje weg, maar we hebben zijn luiertas bij ons, zodat we hem altijd kunnen verschonen als dat nodig is. Dus waarom stop je hem niet gewoon in een wegwerpluier?’ 'Oké mama. En een gewoon wit plastiek babybroekje, of een met franjes?' 'Je mag kiezen, lieverd. Zorg er wel voor dat ze lekker en lekker over zijn luier passen.'

Een gesprek tussen een moeder en dochter over een baby, zou je denken. Maar nee. Ik ben Peter. En op het moment van dat gesprek was ik twaalf jaar oud. Ik had mijn ochtendbad gehad en wachtte, gewikkeld in een badhanddoek, in mijn slaapkamer. Ik woonde bij mijn stiefmoeder en haar dochter, en ik werd onderworpen aan wat mijn stiefmoeder 'luierstraf' noemde. Ze legde me dit op telkens als ze vond dat ik het verdiende. In het begin had ik heftig geprotesteerd dat ik weer in luiers werd gestopt, maar mijn stiefmoeder had me gewoon geslagen totdat ik mijn lot accepteerde. Tegen de tijd dat ik twaalf was, had ik me neergelegd bij haar 'luierstraf'. Luierstraffen betekende dat ik gedurende een periode naar keuze in luiers werd gehouden. Meestal was dit een dag of twee, maar soms was het een hele week. Het was ZO vernederend, maar ik legde me langzaam neer bij mijn lot. Wat ik nog steeds erg vernederend vond, was hoe ze spraken of ik luiers moest dragen, en zo ja, wat voor soort. Ik wist dat ze me luiers zouden laten dragen, maar ze leken het op zo'n feitelijke manier te bespreken, alsof het heel normaal was dat een jongen van mijn leeftijd in luiers en plastiek babybroekjes werd gestopt. Ik heb altijd geweten dat ik in luiers en plastiek babybroekjes zou eindigen, ook al deden ze alsof ze nog aan het beslissen waren.

Na haar gesprek met haar moeder kwam Jacqueline mijn slaapkamer binnen en verwijderde mijn handdoek, waardoor ik naakt op mijn bed lag. Jacqueline was maar twee jaar ouder dan ik, maar ik wist nu wel beter dan te protesteren tegen wat ze met me ging doen. Ze liet me op mijn bed liggen terwijl ze naar mijn ladekast liep en een wegwerpluier tevoorschijn haalde. Ze liet hem onder mijn billen glijden en begon me te poederen, voordat ze mijn luier strak tussen mijn benen trok en vastplakte. Toen ging ze naar een andere la, waar mijn plastiek broekjes werden bewaard. 'Nou, Peter,’ zei ze, 'in welk plastiek broekje zullen we je vandaag doen?' Ze keek me aan alsof ik zou reageren, maar ik lag gewoon in mijn luier en voelde me ellendig. Ze glimlachte en haalde een wit plastiek babybroekje tevoorschijn. En ze lachte.

Ik wist dat het zinloos was om weerstand te bieden, dus ik ging daar liggen en liet haar het plastiek broekje over mijn luier trekken. Ze leek erg tevreden over zichzelf. Toen we thuis logeerden, betekende mijn luierstraf dat ik alleen een luier en een plastiek babybroekje moest dragen. Mijn stiefmoeder vertelde me dat dit zou benadrukken wat een baby ik was geweest. En het was inderdaad echt een vernederende ervaring, vooral als zij, of Jacqueline, vrienden bij zich had. Ze lachten me altijd uit. Maar als we uitgingen, kozen ze een outfit voor mij om over mijn luiers en plastiek babysbroekje te dragen. Soms zou dit een korte broek en een T-shirt zijn, maar de korte broek zou een heel klein paar badstofshorts zijn, zoals meisjes droegen, die mijn luiers en plastiek babybroekjes niet helemaal bedekten, en in ieder geval de omvang toonde van de wegwerpluier die ik moest dragen. Maar als ze me in een dikke badstof luier zouden stoppen, dan zouden ze me een rokje of jurkje laten dragen. Hun verklaring hiervoor zou zijn dat mijn korte broek niet over mijn luier zou passen en dat het veel gemakkelijker was om mijn luier te verschonen.

Maar ik wist dat het eigenlijk alleen maar was om mij nog meer te vernederen. Het was al erg genoeg om gemaakt te worden om een grote dikke luier te dragen, maar dan was het ook bijna ondraaglijk om ook meisjeskleren te moeten dragen. Helaas voor mij werd dit een steeds vaker voorkomende optie. En inderdaad, vandaag, toen mijn stiefmoeder naar boven kwam en witte plastiek babybroekje zag die Jacqueline me had aangedaan, besloot ze dat ik een jurk moest dragen om uit te gaan. Ik protesteerde dat ik een jongen was en geen jurk wilde dragen, maar mijn stiefmoeder pakte me gewoon vast en trok me over haar schoot. Ze sloeg toen mijn billen. De dikte van mijn luier en plastiek babybroekje betekende dat haar pak slaag geen pijn deed, maar het was ZO vernederend. Ik legde me weer neer bij mijn lot. Ik stond op en Jacqueline schoof een jurkje over mijn hoofd en streek het glad over mijn luier en plastiek babybroekje. Ik wierp een blik op mezelf in de spiegel. Mijn jurk viel pas halverwege mijn billen, wat betekende dat mijn luier en plastiek broekje volledig zichtbaar waren. Ik begon te huilen. Maar zo moest ik uit winkelen gaan.

Toen we bij de winkels kwamen, werd ik vastgebonden in de kinderwagen die ze voor me gebruikten. Ze zorgden ervoor dat de riem tussen mijn benen mijn jurk tot boven mijn middel trok, wat betekende dat mijn luier en plastiek babybroekje zichtbaar waren voor iedereen die er maar om wilde kijken. Ze staken een speen in mijn mond om me stil te houden, maar er was niets dat mijn tranen van vernedering over mijn wangen kon stoppen. Ze namen me mee door de winkels en controleerden regelmatig mijn luier om zo te zien of ik mezelf nat had gemaakt. Na een uur voelde ik dat ik moest plassen, en wetende dat ze me nooit een toilet zouden laten gebruiken, had ik geen andere keus dan mijn luier te gebruiken. De volgende keer dat Jacqueline mijn luier controleerde, glimlachte ze tevreden en zei tegen haar moeder: "Mama, hij heeft zijn luier nat gemaakt! Ik denk dat we hem moeten verschonen." Mijn stiefmoeder vermaande me omdat ik een stoute baby was, mijn luier nat maakte, en nam me toen mee naar een kleedkamer. Toen we daar aankwamen waren er drie andere moeders die hun baby verschoonden. Ze glimlachten meelevend naar me toen ik op de commode naast hun baby's werd gelegd en mijn plastiek babybroekje naar beneden werd getrokken om mijn natte luier te onthullen. Jacqueline trok toen mijn luier uit en liet me naakt en bloot vanaf mijn middel achter voor die andere moeders. Ik werd vervolgens droog geveegd, gepoederd en in een schone luier gedaan, voordat mijn plastiek babybroekje weer werd opgetrokken. Het was gewoon ZO vernederend. Toen ze klaar met me waren, gingen ze weer met me winkelen. Ze kochten nog een pak luiers voor me, waarvoor ze me in de rij lieten staan om te kopen, om ervoor te zorgen dat iedereen in de buurt wist dat ze voor mij waren.


Mijn luierstraf ging de rest van die week door en mijn stiefmoeder bleef het me daarna opleggen als ze besloot dat ik stout was geweest. Ik woon nog steeds bij mijn stiefmoeder, want ze laat me niet weggaan. Ze legt me nog steeds een luierstraf op als ze dat nodig acht. Ik ben er nu bijna aan gewend, maar ik vind het nog steeds ZO vernederend om in luiers en plastiek babybroekjes te worden gestopt.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
J Luierstraf voor john_mod (waar gebeurd 02-12-2009) L 3
Diapergirly94 Luierstraf 16+ Board 43
B luierstraf! L 13
yoyo Luierstraf van tante L 6
DL_Michel Melissa's luierstraf M 1
A Wel eens aan Luierstraf gedacht? W 4
diaperdrenthe Wat neem jij mee voor de luierkamp 2021 qua vermaak Pub 9
D Tijd voor nieuwe luier AB/DL Fotos 0
M Mama voor abdl meisje/jongen Contact advertenties 16
DLY85 Mijn partner stelt zich open voor mijn ABDL... onwerkelijk maar waar. Pub 18
Schijtluier964 Tips en ervaringen voor mensen die nog bij hun ouder wonen. Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 4
V te koop 10 x 24 proskin slib M maxi van Tena 16 € per pak 10 voor 150 € Product & Winkel Testverslagen 0
P Tip: Scheer je konthaar af en doe creme tussen je billen voor vlotte clean-up! Broekplassers en Poepers 11
L Daddy/Mommy/Vrienden gezocht voor online roleplay! Contact advertenties 1
LittleGirl010 Little op zoek naar serieuze caregiver voor relatie Contact advertenties 24
forumautist70erjaren gezocht vrouw voor broekplassen Contact advertenties 1
P Vraag voor het eerst besteld op webshop VVV 3
Bramt Wat is een goede discrete luier voor buitenshuis? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 12
Romperboy24 Ik sta open voor contact om mijn abdl kant te verkennen Contact advertenties 2
Maxicouche luier date gezocht voor iets 'hardere' werk Contact advertenties 6
Bob1979 Voor het eerst luier aan gedaan naar het werk Algemeen 10
Super kleine baby compliment van 1 van de forum leden voor jullie allemaal moderator talk 2
N Vrouw gezocht voor luier of broekplassen Contact advertenties 9
tommie22 Oppas gezocht voor vandaag Contact advertenties 0
diaper-lover2 Kleine tip voor een betere #2 ervaring Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 11
Bedplasser91 Klaar voor EK 2021 Plastic broekjes liefhebbers 46
luierdrager15 Dunne luier voor overdag Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 19
Y Inspiratie voor een verhaal Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 2
S Outfit voor vanacht AB/DL Fotos 0
R Voor de jeugdige luierliefhebbers uit twente Algemeen 1
durkie_boy Tsja dan stel ik me ook maar voor Voorstellen 16
Little Endy losse zuigstukken voor speentjes evt. terug in de shop? Vragen & Info Shop 1
Jaarie Luiers ruilen voor plastic broekjes Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 2
unf15 Tips voor grote maten luiers Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 7
diaperdrenthe Waar speentje niet goed voor kan wezen Pub 1
T Tips voor ABDL/Little websites/platforms? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 6
joce Ik stel me ook maar eens voor! Voorstellen 62
B Stel je voor. Hi Hi Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 4
Pup Nieuwe naam voor Diapergirl.nl? AB/DL/TB Links 32
K Luiers overkopen voor a.s. maandag Algemeen 0
Pup Aan de ABDL Dames: Tips voor rokjes? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 14
-little-cub- Daily diaper snaps! Wat heb jij voor iets moois aan vandaag? AB/DL Fotos 668
B Ook ik stel mij maar eens voor Voorstellen 19
BabyJake Wat hebben we voor kado's onder de boom gekregen? Pub 22
B De beste wensen voor 2021 Algemeen 7
-little-cub- AbDl en Corona, wat veranderde er voor jou? Pub 21
EEE Geen zoekfunctie voor niet-leden Vragen & Info Shop 3
Luierjantje Luierjantje stelt zich voor. Voorstellen 23
DLGuido Studenten krijgen luiers voor tentamens Pub 12
DiaperDuck Diaperduck stelt zich voor Voorstellen 12
Similar threads


Bovenaan