Roza

bcd94

Toplid
Roza is een lieve,leuke spontane meid van net 15 jaar oud, ze is toen ze 15 werd gelijk begonnen met werken in een supermarkt twee dorpen verderop. Zover is het gelukkig niet fietsen, een klein half uurtje en ze is thuis, wel moet ze een stuk door de polder fietsen om thuis te komen.
Doordeweeks moet Roza naar school, ze zit in de 2de klas op de havo, op woensdag avond werkt ze van 18.00 tot 21.30 en ze werkt op zaterdag, van 13.00 tot 21.30, best een lange dag en liever zou ze op zaterdag avond met haar vriendinnen afspreken maarja ze is aan het sparen voor een wereldreis die ze wilt gaan maken als ze de havo heeft afgerond dus er zal gewerkt moeten worden, doordeweeks heeft ze helaas ook geen tijd om extra te werken de overige avonden is ze namelijk druk met haar hobby bezig, paardrijden. Uren kan ze zich vermaken tussen de paarden, het liefst brengt ze dan ook hele dagen op de manege door.

Het is zaterdag avond, Roza heeft een lange werkdag achter de rug, het was gigantisch druk in de winkel en er waren ook nog is precies 2 zieke collega's ze moesten dus allemaal flink door werken, helaas waren ze om 21.30 nog niet klaar met bijvullen dus zouden ze met zijn alle een half uurtje langer blijven, Roza vindt het niet zo erg, het is tenslotte weer een half uurtje extra plus dat ze op zaterdag avond ook nog is een leuke toeslag krijgen dus dat is helemaal mooi meegenomen, aangezien ze nog een aardig bedrag bij elkaar zal moeten sparen kan ze wel een extraatje gebruiken.
Roza stuurt haar moeder een appje dat ze wat later klaar is met werken ivm de drukte, haar ouders willen het graag weten als ze later komen, dan hoeven ze zich niet ongerust te maken.

Uiteindelijk valt het nog mee en zit de hele vracht er om 21.50 in, ze verlaten de winkel en de leidinggevende sluit af, ze wensen elkaar een fijn weekend en gaan allemaal richting huis. Het eerste stuk fiets Roza samen met 2 collega's maar die wonen een dorp dichterbij de supermarkt, het laatste stuk moet ze dus alleen fietsen.
Ze fietst deze route regelmatig, over deze weg moet ze namelijk ook als ze van de manege af komt. Soms brengen haar ouders haar wel met de auto, ze hebben eigenlijk liever niet dat ze alleen door het donker fietst maar ze moet toch ook vaak op de fiets omdat haar ouders ook behoorlijk druk zijn, ze hebben een eigen bedrijf en Roza heeft nog een broertje, Mike, hij heeft een beperking en vraagt dus veel extra aandacht.
S avonds laat is het erg rustig in de polder, ze heeft haar oortjes in en ze zingt zachtjes mee met de muziek, ze slaat rechtsaf en komt op een lang fietspad terecht, dit moet ze uitfietsen en dan nog een paar straatjes door en ze is thuis.
In gedachten verzonken fietst ze verder als er opeens 2 mensen uit de bosjes vandaan komen en haar van haar fiets trekken. Ze probeert te gillen en slaat van zich af maar het is te vergeefs, er is niemand die haar hoort en de man is vele malen sterker dan dat Roza is. De man houd haar stevig vast, dan voelt Roza een prik in haar arm en al snel verslapt ze helemaal. Ze voelt nog hoe de man haar optilt maar verzetten kan ze zich niet ze is helemaal verslapt.
De man is erg sterk en tilt haar zo naar de camper die verderop staat. Nou is Roza niet zo heel groot, ze is 1.54 wel zouden er voor haar lengte voor het mooie wat kilo s afmogen, Roza sport dan wel veel maar ze houdt ook van lekker eten en het liefst niet teveel groente
 

bcd94

Toplid
In de camper aangekomen krijgt Roza nog een injectie en vrijwel direct valt ze in een diepe slaap. Haar fiets en telefoon dumpen ze in een sloot en zo snel mogelijk rijden ze weg, ze willen zo snel mogelijk ver weg zijn zodat ze niet gevonden zullen worden, haaf ouders zullen natuurlijk alarm gaan slaan als hun dochter niet thuis komt. Ze gaan richting Frankrijk waar Arie en Ina een eigen huisje hebben, het huisje is gelegen op een afgelegen plek in de prachtige natuur.

Arie zit achter het stuur en hij heeft flink de vaart erin, Ina zit op de rand van het bed waar Roza ligt, terwijl Arie lekker door rijdt zorgt Ina voor hun nieuwe dochtertje. Ze noemen haar Luna.
Ina kleed Luna helemaal uit en frist haar wat op met een nat washandje.
Vervolgens pakt ze Luna haar nieuwe kleding uit de kast, allereerst krijgt ze een dikke luier om, een abri form met nog twee inleggers erin,dit gaat vrij moeilijk doordat Luna helemaal slap is is het vrij zwaar voor Ina maar het lukt haar wel om de luier onder haar te schuiven, vervolgens smeert ze nog wat zalf in de liezen van de kleine Luna en daarna vouwt ze de luier strak dicht en worden de plakstrips vast gemaakt.
Zo dat is dat, Ina staat op en ruimt de verzorgingsspullen op, ze wast haar handen en vervolgens doet ze een romper aan, liefdevol maakt ze de knoopjes in het kruis dicht. Luna krijgt nog een tuigje om waarmee ze vast gemaakt wordt aan het bed, haar armen worden boven haar hoofd vast gemaakt zodat haar armpjes naast haar hoofd liggen zoals je bij baby s ook vaak ziet als ze slapen. Ina wilt haar deze houding graag aanwennen dus ze beginnen er maar gelijk mee.
Ina stopt nog een speentje ik Luna haar mond en dekt haar toe met een zacht dekentje.

Vervolgens gaat ze naast Arie zitten en verteld hoe blij ze wel niet is.
Arie en Ina hebben hun dochtertje verloren tijdens een auto ongeluk, hun lieve kleine Luna, pas 2 jaar oud en om het leven gekomen bij zo n tragisch ongeval. Het gemis is enorm, zelf konden ze geen kinderen meer krijgen en na jaren ingeschreven te staan voor adoptie konden ze er niet meer tegen, daarom hebben ze een meisje ontvoert welke ze als hun lieve kleine meisje willen groot brengen.
 

bcd94

Toplid
Na een hele lange tijd slapen schrikt Roza wakker, ze is nog heel suf. Ze is wat in de war. Vaag weet ze zich te herinneren dat ze van haar fiets afgetrokken werd, wat er daarna gebeurd is is voor haar een raadsel.
Ze voelt iets in haar mond en spuugt het uit, ze probeert overeind te komen maar voelt dat ze vast zit, ze probeert los te komen maar dit lukt helemaal niet, er is geen beweging in te krijgen.
Ze begint te gillen en te schreeuwen, ze probeert zich los te trekken met alle kracht die ze heeft maar het is te vergeefs. Haar spieren zijn nog verslapt maar ook als dat niet het geval zou zijn zou ze nooit los komen.

Ze ziet een vrouw op haar af komen lopen. Rustig maar meisje, je hoeft niet bang te zijn, mama is er.
Roza blijft schreeuwen en barst in een huilen uit. Waarom doen jullie dit!!
Laat me los!

Ssst Ina gaat op de rand van het bed zitten en wrijft zachtjes over de buik van Roza.
Rustig meisje, als je stopt met schreeuwen en huilen kan mama het aan je uitleggen.
Roza gaat nog even door maar na een tijdje wordt ze wat rustiger.
Ze stopt met schreeuwen en het huilen gaat over in zachtjes snikken.
Ina streelt zachtjes door de lange haren van haar kleine prinses, daardoor kalmeert Roza wat.

Ondertussen komen ze een rustige parkeerplaats tegen waar Arie de camper stil zet. Hij loopt naar het bed toe en zegt hey meisje, heb je lekker geslapen? Je zal wel dorst hebben zeker?
Roza is bang, ze geeft geen antwoord en barst weer in huilen uit.
Ina streelt haar weer zachtjes door haar haar en langzaam wordt ze weer wat rustiger.

Luister zegt Ina met een strenge stem, je kunt beter mee werken, dan is het voor iedereen leuker.
Ik zal je los maken, dan kun je even in de stoel zitten en krijg je wat te eten en te drinken. En dan zullen we daarna is kijken of je luier al aan een verschoning toe is.

Wat? Een luier!?
Dan pas realiseert Roza zich de dikke prop die ze tussen haar benen voelt zitten.
Eerder had ze dit niet gemerkt omdat ze in paniek was.
WAAROM MOET IK EEN LUIER OM, schreeuwt Roza hard.

Dat zullen we je zo uitleggen dame, en nu zou ik maar snel die grote mond van je dichthouden! Anders blijf je hier nog een paar uur liggen in je natte luier.
Ze schrikt.
Arie klinkt streng en zo te horen valt er echt niet met hem te sollen.
Roza bedenkt dat ze maar beter zo goed mogelijk mee kan werken, in de hoop dat ze zo snel mogelijk kan ontsnappen.

Ina maakt de handen van Roza los en gaat dan aan de kant, Arie maakt de riemen waarmee ze aan het bed vast zit los , het tuigje laat hij nu express om zodat hij haar makkelijk terug vast kan leggen wanneer ze ongehoorzaam is.
Hij tilt haar op en loopt naar de tafel, tot Roza's grootste verbazing ziet ze hier een grote kinderstoel staan.
Voor ze het weet wordt ze in de stoel gezet en Arie maakt haar vast.
Het is een 5 punts gordel en ze voelt dat de luier strak in haar kruis gedrukt wordt.
De dikke prop tussen haar benen voelt niet fijn aan, het voelt klam en plakkerig.
Tot overmaat van ramp voelt Roza dat haar blaas ook voller begint te raken.

Ina maakt een tuitbeker limonade klaar en zet deze op tafel. Roza heeft dorst, heel haar keel voelt droog aan maar ze wilt ook niet uit de tuitbeker drinken. Ik ben toch zeker geen klein kind denkt ze in zich zelf, toch durft ze er ook niet echt iets van te zeggen.
Ina zet koffie voor Arie en zelf neemt ze een kop thee. Arie en Ina nemen er een roze koek bij, Roza ziet dat Ina voor haar een lange vinger neer legt.

Met z n drieën zitten ze aan tafel en Roza kijkt om zich heen.
Ze zoekt naar een ontsnappingsmogelijkheid maar alleen al uit de kinderstoel komen zal niet makkelijk lukken.

Zo meisje, we zullen jou is vertellen wat de regels zijn.
Roza kijkt sip voor zich uit en Ina begint met het opnoemen van regels.

-Je bent onze kleine meid en je naam is Luna.
Maar ik heet Roza!
Ssst vanaf nu heet je Luna meisje.

-Je noemt ons papa en mama
-Je doet ten alle tijden wat wij zeggen
-Wij bepalen echt alles voor jou
-Je draagt 24/7 een luier en gebruikt deze ook waar hij voor bedoelt is, het toilet is dan ook verboden terein voor jou.

HOEZO schreeuwt Roza brutaal.

Heel snel die grote mond dicht nu Luna! Ze schrikt en houd haar mond, bang voor de gevolgen die eraan zitten.

Dit is de laatste waarschuwing, als je nog een keer gaat schreeuwen krijg je straf.
Heb je dat begrepen?
Luna geeft geen antwoord, Arie pakt Luna bij haar kin vast en dwingt haar om hem aan te kijken. Heb je dat begrepen? Vraagt hij nog een keer.
Zachtjes klinkt er een ja.
Wat zeg je Luna? Ja klinkt het iets harder.
Ja wie? Ja papa.
Goed zo meisje, zie je wel dat je het kunt.

Nou, goed je draagt dus altijd een luier en die doe je zelf nooit aan of uit.
Papa of mama bepaald wanneer deze verschoond word. En je hoeft het ook niet te zeggen als hij nat of vies is, wij controleren optijd of je verschoond moet worden.

Vies is denkt Roza bij zich zelf , ze denken toch zeker niet dat ik ga poepen in een luier, wat denken ze wel niet zeg.

Verder gedraag je je als een lief klein meisje en probeer vooral niet te ontsnappen want dit zal je niet lukken, als je dit wel probeert zijn de rapen gaar.

Begrepen?
Luna knikt zachtjes ja.
Wat zeg je? ja mama klinkt het zachtjes uit Luna's mond.

Goed zo meisje.

Nou kijk is, je zult wel dorst hebben he, Ina geeft de tuitbeker aan.
Waarom mag ik geen gewone beker?
Omdat je een kleine meid bent, en kleine meisjes drinken uit een tuitbeker.

Luna begint toch maar te drinken uit de tuitbeker ze heeft gigantische dorst, het is wel even wennen om uit een tuitbeker te drinken maar de limonade die erin zit is best wel lekker. De beker is al vrij snel leeg
 

bcd94

Toplid
Als Luna ook de lange vinger op heeft is het tijd om te kijken of Luna een schone luier nodig heeft.

Ina maakt de 5 punts gordel van de kinderstoel los en tilt Luna er uit. Nou meisje mama kan jou maar net houden, gelukkig is papa heel sterk.
Maar je kan wel wat kilootjes missen dus we zullen veel gezond eten de komende tijd, dan kan mama je makkelijker optillen.
Ina zet Luna op de grond neer en loopt met haar aan de hand naar het bed toe.
Zo meisje ga maar even liggen dan zullen we is naar je luiertje kijken.
Luna gaat liggen, ze is blij als ze verost is van die natte dikke prop tussen haar benen.

Wel zit haar blaas erg vol , ze voelde al dat ze moest plassen en zeker na de limonade net kan ze het niet lang meer ophouden.

Ina stopt een speentje in Luna haar mond, Luna spuugt het direct uit.
Hou jij je speentje is gewoon netjes in Luna!
Ina stopt het speentje terug in Luna haar mond, het liefst zou ze hem gelijk weer uitspugen maar ze weet dat Ina dan boos zal worden dus houd ze hem maar in, hopelijk is het maar even.

Ina maakt de drukkers van de romper los en schuift deze omhoog, vervolgens voelt ze aan de luier, zo meisje die is aardig vol.
Daar zullen we is even wat aan doen.

Mama klinkt het zachtjes achter het speentje vandaan.
Ja lieverd, wat is er?
Ik moet plassen zegt Luna met het schaamrood op haar kaken.
Ooh moet mijn kleine meisje nog een plasje doen.
Nou mama zal je eerst even vlug verschonen want ik ben bang dat deze luier gaat lekken met nog een plas.
Dan kan je zo lekker even een plasje doen, goed? Dan zal mama je verschonen als het nodig is.

Ina maakt de plakstrips van de luier los en vouwt de luier open, vervolgens haalt ze een billendoekje langs haar schaam streek zodat dat weer lekker fris is.
Vervolgens moet Luna haar benen de lucht in doen zodat mama de luier onder haar bips vandaan kan halen. Ook daar gaat nog snel even een doekje langs.
Arie staat al klaar met een schone luier in zijn handen, ook heeft hij 2 inleggers gepakt zodat het weer een lekker dik pakket zal zijn.
Ina vouwt de luier uit en legt de inleggers erin, ze vraagt of Arie de talkpoeder even wilt pakken, ze stooit wat poeder in de luier, daarna moeten Luna haar benen weer de lucht in waar Arie even bij helpt, zo kan Ina de luier makkelijk onder Luna haar komt schuiven.
Mama ik moet plassen!
Luna hoopt dat ze naar de wc mag maar helaas, Ina strooit snel nog wat poeder op haar kruis en vouwt de luier snel dicht.
De plakstrips worden gesloten en Luna zit weer in de luier.
Zo meisje laat je plasje maar lekker lopen dat geeft niks, dat doen kleine meisjes he.

De romper wordt weer dicht gedaan en Luna mag van het bed af komen.

Zo dan zullen we is wat eten voor je gaan maken, je zult wel wat lusten.
Ga jij maar even bij papa zitten dan zal mama het maken.
Arie pakt Luna op en neemt haar op schoot. Hij heeft haar vast met een hand op Luna haar kruis zodat ze niet onderuit kan zakken.
Hij heeft een kinderboekje gepakt waar hij Luna uit voorleest.
Luna vindt er eigenlijk niks aan toch luistert ze met een half oor, omdat ze zich erg verveeld en niet weet wat ze anders moet doen.
Ondertussen denkt ze aan thuis en ze vraagt zich af of ze haar zullen vinden.
Wat zullen haar ouders zich ongerust maken.

Papa ik moet plassen klinkt er zachtjes achter Luna s speentje vandaan.
Doe maar in je luier meisje zegt Arie lief en hij geeft Luna een klopje op haar luier.

Luna weet dat ze het toch niet lang meer op kan houden en niet naar de wc mag, ze kan het maar beter laten lopen, misschien krijg ik dan nog een schone luier voor het eten.

Luna laat haar plas lopen, het is veel, haar blaas zat echt goed vol.
Arie voelt de luier warm worden.
Goedzo meisje fluistert hij zachtjes, hij leest het verhaaltje uit en Ina is klaar met het dekken van de tafel.
Voor Luna heeft ze een boterham met smeerworst gemaakt en in kleine stukjes gesneden. Ook de tuitbeker staat weer op tafel , hij is gevuld met water. Hier houd Luna niet zo van maar ze lust het wel.

Arie haalt het speentje uit Luna haar mond en legt deze op tafel.
Vervolgens staat hij op en wilt Luna in de kinderstoel zetten.
Terwijl hij naar de stoel loopt vraagt Luna of de luier uit mag.
Nee, kleine meisjes hebben een luiertje nodig.
Maar papa... Ja meisje?
Hij is nat zegt Luna blozend.
Ooh maar dat geeft niet lieverd, in deze luiers passen wel meerdere plasjes van jou hoor, en weetje nog dat we hadden afgesproken dat papa of mama er voor zal zorgen dat jou luier op tijd verschoond word en dat je het niet hoeft te zeggen.

Arie maakt de 5 punts gordel vast en Luna voelt dat de luier weer strak in haar kruis gedrukt word.
De luier voelt nog warm aan.
Gelukkig hoef ik nog niet te poepen denkt Luna, dat wilt ze echt niet.

Arie schuift een blad op de kinderstoel, daarop zet hij Luna's bordje en de tuitbeker op.
Ina doet nog een slab om bij Luna en ze kunnen gaan eten.
Zo kan jij al zelf eten? Of moet mama helpen?
Zelf eten antwoord Luna.
Luna heeft honger en de stukjes zijn klein gesneden, ze pakt twee stukjes in een keer, ho ho meisje, een voor een eten he, dalijk verslik je je zegt Ina.
Luna luistert maar eet wel flink door, binnen no time is haar bordje dan ook leeg.
Wil je nog een boterham? Luna knikt ja.
En wat wil je erop?
Luna wijst naar de hagelslag.
Das eigenlijk niet zo goed voor je lieverd maar voor een keertje mag het wel.
Met pindakaas! Zegt Luna opgewonden.
Ze schrikt van haar eigen, hoe kan ze zo reageren, ze wilt dit helemaal niet en dan ga ik enthousiast roepen.
We hebben geen pindakaas lieverd, vind je dat zo lekker? Luna knikt ja.
Mama zal het voor jou kopen oké.
Ina smeert de boterham en strooit er wat hagelslag op, ze snijd hem in stukjes en zet het bordje bij Luna neer.
Luna eet heel haar bordje leeg.

Drink je drinken maar lekker op, Luna begint aan de tuitbeker. Bah water, smaakloos.
Toch heeft ze wel wat dorst dus ze drinkt er toch maar wat van.
Als Arie en Ina ook uitgegeten zijn ruimen ze de tafel af. Luna s handjes worden afgedaan met een natte doek.
Zo meis je hebt wel goed gegeten hoor, keurig! Alleen je drinken nog even op drinken.
Luna wilt niet meer, ze heeft niet echt dorst meer en is bang dat ze meer moet plassen van een beker vol water.
Maar van Ina moet ze het toch opdrinken.

Arie is inmiddels weer achter het stuur gekropen en rijd weer verder als ze door kunnen rijden zijn ze vanavond in het huis.

Ina geeft Luna een kleurboekje en wat potloden. Luna houdt helemaal niet van tekenen maar ze verveelt zich rot dus ze begint toch maar te kleuren.
Ina zit bij haar en geniet van haar kleine meisje.
Als Luna een tijdje aan het kleuren is moet Luna eerst haar tuitbeker leegdrinken van Ina.
Daarna mag ze nog even verder kleuren, nog een kwartiertje en dan is het tijd voor een dutje.

Nee! Ik wil niet slapuh!

Ja meisje je moet echt even een dutje doen hoor. Papa rijdt ondertussen lekker verder. Het is niet meer zo heel lang rijden dus als je wakker wordt zijn we er al bijna.

Na een kwartiertje staat Ina op, ze maakt een flesje melk warm in de magnetron.
Ping! Zo die is klaar. Ze haalt het flesje eruit en zet het op de aanrecht.
Ze schuift het blad van de kinderstoel los en maakt de 5 punts gordel los.
Ze tilt Luna uit de stoel en zet haar op de grond neer. Zo hup naar bed dame!
Luna loopt sloffend richting de achterkant van de camper waar haar bed is , Ina pakt de fles van de aanrecht en neemt ook de speen mee en ze loopt achter Luna aan.
Zo meisje ga maar lekker liggen.
Luna gaat liggen, Ina maakt de romper los en controleert de luier even, die kan nog wel wat hebben zegt ze en ze doet de romper weer dicht.
Ze maakt Luna weer vast op het bed, mama los! Nee meisje mama wilt niet dat je opeens uit je bedje komt.

Als Luna vast ligt dekt Ina haar nog toe met een lakentje, een deken is te warm.
Vervolgens steekt Ina het flesje in Luna haar mond, zo drink je flesje maar lekker op zegt Ina lief.
Wat onwennig sabbelt Luna wat aan het flesje, de warme melk smaakt lekker.
Wat Luna niet weet is dat Ina een slaappil door de melk gedaan heeft.
Ina houdt met haar ene hand de fles vast en met haar andere hand wrijft ze zachtjed over Luna haar buik.
Eigenlijk vindt Luna dit best wel fijn, ze wordt er in ieder geval rustig van.

Als Luna het flesje voor 3/4 op heeft is ze al vertrokken naar dromenland.
Ina verwisseld het flesje voor een speentje en ze hoopt dat Luna goed slaapt zodat ze weer een flink stuk kunnen rijden zonder dat ze het door heeft.
Op deze manier krijgt Luna ook geen kans om op de borden te kijken en heeft ze geen flauw idee waar ze straks is.
 

Ivy

1 van de oprichters en organisators van de CBB
ja maar wel zo dat ze langzaam de controle kwijt raakt over haar blaas en darmen en langzaam steeds kleiener begunt te worden tot het formaat van een echte baby
 

luierdromer

Niet geschoten is altijd mis.
Leuk en spannend verhaal, wacht op meer.
Het enige lastige is dat er al een titel Roza op de site staat, waardoor je eerst moet kijken wie de schrijver is.
Misschien aanpassen in bijvoorbeeld de ontvoering van Roza.;)
 

bcd94

Toplid
Na 2 uur geslapen te hebben wordt Luna langzaam wakker, ze spuugt de speen uit en begint te schreeuwen.
Laat me vrij! Laat me gaan!!

Ina loopt op haar af en zegt dat ze stil moet zijn, Luna luistert niet en gaat door met schreeuwen en huilen.

OPHOUDEN NU LUNA!
Roept Arie achter het stuur vandaan, Luna schrikt en dimt wat in, ze is eigenlijk een beetje bang voor Arie.

Snikkend ligt Luna op bed, ze probeert los te komen maar het lukt niet.

Ina heeft ondertussen een flesje gemaakt en gaat bij Luna op bed zitten, Luna wilt geen drinken, bang om meer te moeten plassen.
Ook voelt Luna haar buik een beetje rommelen.
Ina duwt toch de speen van de fles in haar mond, Luna spuugt hem een paar keer uit maar begint dan toch rustig wat te drinken.
Als ze het flesje voor 1/4e leeg heeft spuugt ze de speen weer uit.
Mama ik moet naar de wc, zegt Luna met een lief stemmetje.
Ojee moet mijn meisje een plasje doen?
Luna knikt ja en met het schaamrood op haar kaken zegt ze dat ze ook moet poepen.
Nou doe maar fijn in je luiertje meisje zegt Ina en ze wrijft even over Luna haar luier, zo daar zit al een plas in zo te voelen.
Luna voelt haar buik, lang zal ze het niet meer kunnen ophouden.
Luna begint te huilen. Nou Luna stel je is niet zo aan, je hebt niet voor niets een luier om en hij is toch al nat ook. Sowieso hoef je niks te zeggen als je moet of als je wat gedaan hebt want mama of papa controleren jou luier vaak genoeg en verschonen jou als het nodig is.
Luna voelt dat ze kramp krijgt in haar darmen, ze probeert los te komen, ze kan het bijna niet meer ophouden. Met man en macht probeert ze het tegen te houden, no way dat ze in een luier gaat poepen.

Luna begint te schreeuwen en te schelden, ze doet echt heel lelijk tegen Ina. Laat me los! Gestoord wijf dat je bent! Stomme bitch.
Ina pakt een hele grote speen en duwt deze in Luna haar mond, snel haalt ze riem achter haar hoofd langs en gespt je hem stak vast, uitspugen gaat niet en schreeuwen lukt ook niet meer.
Zo dame zo praat je niet tegen je moeder!

De krampen in Luna haar buik worden erger ze probeert het tegen te houden maar het is te vergeefs, voor ze het weet poept ze in haar luier, het is veel en als ze denkt dat ze klaar is komt er nog een lading. De gehele achterkant van de luier is gevuld, het kruipt zelfs wat naar voren.
Luna voelt zich heel erg vies en begint te huilen.

Arie is gestopt op een parkeerplaats langs de weg, hij zal zich er is even mee bemoeien want hoe Luna zich nu gedraagt kan echt niet, Luna heeft straf verdiend.

Arie loopt naar het bed toe, zo dame papa zal je een lesje leren want zo praat je niet tegen je moeder, gestoord wijf, dat zeg je toch niet?
Arie maakt Luna los van het bed, hij tilt haar op, gaat zelf op het bed zitten en legt Luna in een beweging over zijn knie, hij legt zijn eigen been over Luna s benen heen zodat ze geen kant op kan. Met een ruk trekt hij alle knoopjes van de romper los en duwt hem wat omhoog.
Hij slaat op haar billen, en niet zachtjes ook. Luna huilt van de pijn maar hij gaat door. De poep wordt steeds verder verspreid in haar luier en de poep wordt tegen haar kont gedrukt.
Arie stopt even met slaan en wrijft over Luna s luier kont, hij duwt de poep wat verder door haar luier heen richting de voorkant.
Hij geeft nog een harde pets op haar kont en laat haar dan overeind komen.
Luna kijkt snikkend naar de grond en staat beteuterd voor Arie, ze durft er niet tegen in te gaan, bang dat ze weer over de knie gelegd word.
Arie staat op en pakt en plastic broek uit de kast, ook pakt hij nog een luier.
Luna hoopt dat ze een schone luier krijgt, ze voelt zich echt heel smerig.

Arie tilt Luna op en legt haar terug op bed, hij vouwt de luier uit en trekt Luna haar benen de lucht in, de schone luier wordt onder haar neer gelegd. Luna begint met haar benen te spartelen, een tik op haar dijbeen is genoeg om Luna ermee te laten stoppen. Arie duwt haar benen wat uit elkaar en trekt de luier snel en vakkundig tussen haar benen door. De plakstrips worden gesloten.
Arie pakt de plastic broek en doet deze bij Luna aan. Daarna maakt hij Luna weer goed vast aan het bed, het tuigje gaat vast en haar armen worden boven haar hoofd vast gemaakt.
Luna voelt de vieze poep in haar luier en haar benen worden ver uit elkaar gedrukt, de luier die ze omhad was al behoorlijk dik maar nu met die extra luier er over is het helemaal een mega pakket.
Arie wrijft express nog wat over het plastic broekje heen en zegt zo dame blijf jij hier maar is een tijdje liggen!

Arie en Ina vervolgen hun reis en Luna ligt daar maar in een smerige luier.
Ze probeert te verzinnen hoe ze kan ontsnappen, maar nu gaat het niet lukken. Ze moet afwachten tot er een goed moment komt.

Luna ligt inmiddels al ruim een uur in een vieze luier, ze voelt haar billen nog gloeien van de billenkoek die ze gekregen heeft.
Ook voelt ze dat haar blaas best wel vol is en ze zo echt moet plassen.

Arie en Ina besluiten Luna te laten liggen tot ze op de bestemming zijn aangekomen, het is inprincipe nog 2 uur rijden maar het verkeer rijd langzaam, er is een ongeluk gebeurd en de tom tom geeft aan dat ze 3 kwartier vertraging hebben.

Na een half uur kan Luna haar plas niet meer houden en leegt haar blaasinhoud in de luier. Gatverdamme wat voelt dat smerig zeg. De poep vermengt zich met de plas en het voelt echt heel erg smerig. Luna verlangt echt naar een douche.

De tijd gaat gigantisch langzaam voor bij, elke minuut lijkt wel een eeuwigheid te duren.
Inmiddels zijn ze wel van de grote weg af en moeten ze nog een stuk door kleine dorpjes binnendoor.
Na een half uur binnendoor rijden, slaan ze een pad in, een onverharde weg, nog 6 km over deze weg en dan zijn ze aangekomen bij het huisje.
De camper stopt, ze zijn er!
Ina gaat snel naar binnen, ze moet nodig naar de wc.
Arie maakt Luna los van het bed en tilt haar op zo meisje we zijn thuis! Luna voelt de poep in haar luier weer heen en weer gaan.
Arie dwingt Luna om hem aan te kijken, luister Luna, ik ga je speen zo uit doen maar als je gaat schreeuwen gaat ie direct weer in en blijft ie de rest van de avond in.
We gaan nu naar mama toe en jij gaat sorry tegen haar zeggen en geeft haar een knuffel en een kusje, als je dat lief doet gaan we het huis bekijken en krijg je straks een schone luier. Als je dat niet doet ga je gelijk door naar bed zonder verschoning, begrepen? Luna knikt zachtjes ja. Ze durft er niet tegenin te gaan. Wat zeg je? Ja papa.
Goed zo, kom we gaan naar binnen. Met Luna op zijn arm loopt hij naar binnen. Luna kijkt rond en zoekt naar ontsnappingsmogelijkheden.
Eenmaal binnen doet Arie de deur op slot en zet Luna op de grond.
Loop maar verder, de deur door en dan zijn we in de woonkamer. Luna loopt heel waggelend door het dikke luier pakket, bij elke stap voelt ze de poep ook heen en weer gaan in haar luier.
Luna kijkt rond in de woonkamer, ze ziet een groot bankstel staan, een mooie tv en ook ziet ze een hele grote box staan, ze is bang dat die voor haar bedoelt zal zijn. Dan komt mama de gang uitgelopen, Luna loopt schuifelend naar haar toe. Sorry mama zegt ze zachtjes. Ina bukt en geeft Luna een knuffel. Luna geeft ook snel een kusje want ze wilt echt deze luier zo snel mogelijk uit.
Zo dat is lief van je meisje en Ina streelt door Luna's haar.
Nou dan zullen we je het huis is laten zien.
Vanuit de woonkamer lopen ze door naar de keuken, een mooie grote woonkeuken, er staat een grote tafel in met wat stoelen eromheen en ook staat er een grote kinderstoel aan tafel. Vanuit de keuken kun je de achtertuin in, vanaf de woonkamer kan dit ook, daar hebben ze mooie openslaande deuren.
Ze lopen de tuin in, Luna zoekt gelijk weer naar ontsnappingsmogelijkheden maar die zijn er niet, Arie heeft een mooie stevige hoge schutting geplaatst dus daar klim je niet zomaar even overheen.
Rondom het huis hebben ze ook nog veel grond maar ze wilde graag een stuk hebben waar hun meisje lekker kon buiten spelen en niet zou kunnen weglopen.
De tuin is erg mooi, je kunt goed zien dat hij nog maar pas aangelegd is, er is een groot terras wat helemaal betegeld is, daarachter is een heel groot grasveld, hier staat een speelhuisje met een grote glijbaan en een schommel ook is er nog een zandbak.
Achterin de tuin staat een grote schuur met daarnaast een overkapping.
Ga maar is van de glijbaan Luna!
Luna wilt niet maar een blik van Arie is voldoende om haar te laten luisteren.
Ze klimt via het trappetje naar boven, ze wilt eigenlijk niet gaan zitten maarja ze moet wel. Als ze gaat zitten voelt ze die vieze poep weer bewegen in haar luier.

Als ze weer beneden staat gaan ze terug naar binnen, ze lopen naar de gang, hier is de trap naar boven.
Arie neemt Luna op zijn arm en loopt naar boven.
Zo kijk hier is de badkamer, Arie doet de deur open en Luna ziet een mooie grote badkamer, er zit een groot bad in en een ruime douche, Luna ziet ook een toilet maar daar zal ze toch wel geen gebruik van mogen maken.
Ina laat het bad vast vollopen voor Luna en ondertussen laten ze de slaapkamer van papa en mama zien, een mooie grote slaapkamer met een ruim bed erin en mooie grote hoge kasten.
De slaapkamer er naast is Luna's kamer, er zijn nog 2 slaapkamers en een zolder maar daar kijken ze later wel, nu is Luna's kamer aan de beurt.
De deur gaat open en Luna kijkt haar ogen uit, er staat een heel groot ledikant met spijltjes, een mega commode en voor een muur staat een mooie lange kastenwand met kasten tot aan het dak.
Op de muur is een muurschildering gemaakt van woezel en pip. Luna kijkt rond en wist niet dat er zulke grote ledikantjes bestonden.

Zo meisje, nu is het wel is tijd voor een schone broek, ze wordt op de commode gelegd, als eerst gaat de romper uit, daarna het plastic broekje, de buitenste luier gaat af, en daarna begint het vieze werkje, Ina maakt de luier open en een vieze lucht dringt door de kamer. Ina heeft een hoop billendoekjes nodig om het ergste eraf te krijgen, Luna haar billen zijn behoorlijk rood van de billenkoek die ze gehad heeft.
De rest gaat er onder de douche wel af.
Luna wordt op de grond gezet en Arie loopt met haar naar de badkamer. Hij zet het bad waar inmiddels een laagje water in staat uit. Zo kom eerst maar eventjes onder de douche lieverd, dan zal papa die vieze billen even wassen.
Arie zet de kraan aan en als de temperatuur goed is mag Luna eronder stappen.
Luna is blij dat ze eindelijk van die vieze luier af is. Arie pakt een washand en doet er wat zwitsal op, hij wast Luna van top tot teen, haar kont en kruis wast hij extra grondig. Zo nog even afspoelen, Arie draait de kraan uit, zo kom maar, Arie tilt Luna op en zet haar in bad. Zo kan je nog even lekker spelen in bad he meisje.
Luna vindt het wel fijn in bad, ze geniet van het water en is blij dat ze even geen luier om hoeft.
Arie geeft haar 2 badeendjes waar ze zelfs een beetje mee speelt, ze laat ze door het bad zwemmen.
Papa mag ik meer water?
Nee meisje we gaan zo uit bad. Luna kijkt beteuterd. Nog heel even en dan gaan we lekker je pyjama aantrekken en dan mag je beneden nog even wat drinken en wat eten en dan ga je lekker slapen in je nieuwe bedje.

Ina heeft ondertussen de vieze boel opgeruimd en heeft vast een schone luier klaargelegd, ook een romper en pyjama liggen klaar.
Ina komt nog even kijken in de badkamer en geniet ervan hoe Luna de eendjes door de badkuip laat zwemmen.
Vind je het zo lekker in bad lieve schat?
Luna kijkt op, ja! Antwoord ze enthousiast, ze schrikt er zelf een beetje van. Zo leuk is het eigenlijk helemaal niet natuurlijk dat ze hier is maar op zich zijn Arie en Ina nog best wel lief zolang ze meewerkt.

Dan vindt Arie het wel mooi geweest en trekt de stop uit bad, hij pakt een grote handdoek en tilt Luna het bad uit, hij droogt haar helemaal af en als ze klaar is neemt hij haar mee naar de commode en legt haar zachtjes neer, hij stopt een speentje in haar mond en zegt sabbel maar lekker op je speentje meisje, daar word je lekker rustig van.
Zo eerst zullen we die billen maar is verzorgen, Luna's billen worden ingesmeerd met sudocreme, vervolgens krijgt ze een dikke luier om, wel 3 inleggers gaan erin! Het is echt een dik pakket.
Arie trekt Luna overeind zodat ze op de commode zit en trekt een romper over haar hoofd, vervolgens legt hij haar weer neer en maakt de knoopjes in het kruis dicht.
Eventjes wrijft hij zachtjes heen en weer over Luna s buik, Luna ontspant zich wat en sabbelt zachtjes op de speen, ze wordt er inderdaad wel iets rustiger door.
Arie pakt de pyjama, het is een pyjama uit een stuk, eerst de voeten erin, vervolgens de armen en de rits op de rug gaat dicht.

Zo lieverd jij bent klaar voor de nacht.
Kom we gaan nog even naar beneden wat eten en drinken.
Arie tilt Luna naar beneden en loopt met haar op zijn arm naar de keuken waar Ina al wat klaar gemaakt heeft. Luna word in de kinderstoel gezet en vast gemaakt met een 5 puntsgordel, het riempje bij het kruis moet hij zelfs nog iets groter zetten want hij gaat niet dicht door de dikke luier. Een slab gaat om en dan krijgt Luna als eerst een lekker fruithapje, Luna heeft best wel trek en het smaakt nog best lekker.
Als het fruithapje op is maakt Ina haar mond schoon en doet de slab af. Arie tilt Luna de kinderstoel uit en gaat met Luna op schoot op de bank zitten, hij zet de tv aan op sesamstraat. Luna vindt er niks aan maar bij gebrek aan beter kijkt ze er toch maar naar.
Even later komt mama aan met een flesje, het is een grote papfles. Arie geeft Luna de fles, met een hand heeft hij de fles vast en zijn andere hand heeft hij op Luna s kruis op haar luier, zachtjes wrijft hij over haar luier terwijl Luna het flesje opdrinkt.
Als het flesje op is is het tijd om naar bed te gaan, Luna word in bed gelegd, ze krijgt wel een tuigje om zodat ze vast gelegd kan worden. De spijlen zijn wel hoog maar Arie en Ina nemen geen risico, ze zullen later wel is proberen of ze ook los kan slapen.
Ina stopt een speen in Luna s mond, die spuugt ze uit maar als Ina hem er weer in doet houd ze hem lief in en begint wat te sabbelen op het speentje.
Arie geeft Luna een kus, welterusten meisje slaap lekker. Hij gaat vast naar beneden. Ina leest Luna nog een verhaaltje voor en geeft Luna dan ook een kus en wenst haar welterusten.
Luna valt al vrij snel in slaap, moe van alle indrukken die ze gehad heeft de afgelopen tijd.
 

Ivy

1 van de oprichters en organisators van de CBB
leuk weer geschreven op naar het vervolg kan niet wachten
 

bcd94

Toplid
Arie en Ina kijken voordat ze zelf naar bed gaan nog even bij Luna, ze ligt nog lekker te slapen en heeft het speentje nog in haar mond.
Ina zet de babyfoon aan en daarna gaan ze naar hun eigen slaapkamer waar ze ook de babyfoon aanzet.
In bed kletsen ze nog wat en na een half uurtje besluiten ze ook te gaan slapen.

Luna wordt wakker, ze voelt dat ze een natte luier heeft, hoe kan dat nou, ze heeft toch helemaal niet geplast?
Ze weet er niks meer van, wat Luna niet weet is dat er in de papfles een slaapmiddel zat, hierdoor verslappen haar spieren ook wat en dus ook haar sluitspier.

Luna probeert los te komen maar het lukt niet, ze komt niet uit het tuigje.
Jammer, anders kon ze proberen om te ontsnappen.
Ze kijkt wat rond in haar kamer en maakt wat geluid. Arie en Ina horen het door de babyfoon.
Arie staat op, pfoe 5.20 pas, best wel vroeg.
Hij loopt naar Luna's kamer en zachtjes maakt hij de deur open.
Goedemorgen meisje , heb je lekker geslapen?
Hij maakt het tuigje los en tilt Luna uit het bedje, met Luna op zijn arm loopt hij naar zijn eigen slaapkamer, hij legt haar tussenin en gaat zelf ook nog even liggen.
Ina geeft Luna een kus op haar voorhoofd en streelt zachtjes door haar haar.
Arie wrijft over Luna's buik, Luna geniet stiekem wel een beetje van de aandacht die ze krijgt.
Na een tijdje begint Luna wat te draaien, als ze op haar zij ligt, met haar rug naar Ina toe doet Ina de rits van de pyjama open, even glijd haar hand naar binnen en ze voelt aan de luier, eerst aan de achterkant en vervolgens aan de voorkant. Zo dat is alleen een grote plas geweest.
Ze doet de rits weer omhoog.
Luna voelt dat ze moet plassen en laat het maar in haar luier lopen, ze mag toch niet naar de wc.

Na nog een half uurtje in bed gelegen te hebben gaan ze naar beneden, lekker ontbijten.
Luna wordt gelijk in de kinderstoel gezet en de 5 punts gordel gaat dicht.
Daar zit ze dan, in haar pyjama met daaronder een natte luier.

Luna krijgt een flesje melk en een boterham met kaas die in kleine stukjes gesneden is.

Als het ontbijt op is mag Luna even op de bank zitten. Arie zet de tv aan op een kinderzender. Luna zit te kijken maar ze vind het saai, als Arie en Ina allebei in de keuken zijn zet ze snel een andere zender op.
Het duurt niet lang of Arie komt de woonkamer weer binnen. Wat ben je aan het kijken meisje? Dit is toch niet voor kindjes?
Arie pakt de afstandsbediening en zet hem terug op de kinderzender.
Luna raakt al snel verveeld en kijkt niet echt naar de tv.
Na een kwartiertje zet papa de tv dan ook uit en legt een speelkleed op de grond, hij maakt een hoge kast open en Luna ziet er veel speelgoed instaan. Hij pakt de krat duplo en zet deze op het kleed.
Hij pakt Luna op en zet haar op het kleed, zo meisje, wel op het kleed blijven hoor. Ga je lekker spelen? Bouw maar een mooie toren.
Luna zit op het kleed en weet niet goed wat ze moet doen, ze gaat toch niet als een klein kind met de duplo spelen?
Luna blijft zitten maar raakt de duplo niet aan, dan komt Arie bij haar zitten en begint met bouwen. Help jij papa niet?
Luna is bang om weer straf te krijgen dus begint ze te bouwen. Na een tijdje gaat ze zelfs een beetje op in haar bouwwerk.
Samen bouwen ze een hoge toren en daarna gooien ze hem om! Dat is toch wel dikke pret. Ina geniet vanaf de bank lekker mee van hun kleine meisje.

Als de duplo opgeruimd is is het tijd om naar boven te gaan, Luna haar pyjama word uitgedaan en de romper gaat uit.
De natte luier gaat af en Ina wast Luna even met een washandje.
Luna krijgt gelijk daarna weer een schone luier om, een abri form, weer gaan er 2 inleggers in de luier, best dik dus voor een dagluier.
Luna krijgt een romper aan en een jurkje, het jurkje is niet heel lang en verbergt de luier niet echt. Ook krijgt ze nog een legging en sokken aan.

In de badkamer poets Ina Luna's tanden en borstelt haar haar goed uit, ze maakt 2 schattige vlechtjes en Luna is er klaar voor.

Ze gaan straks lekker een wandeling maken.
 

bcd94

Toplid
Arie heeft het tuigje opgezocht, hij zit op de bank en roept Luna bij zich.
Hij wil het tuigje omdoen bij Luna maar Luna wilt natuurlijk helemaal geen tuigje om.
Neeee! Ik wil niet vast, roept Luna.
Kom op, je moet vast want papa is bang dat ie jou anders kwijt raakt in het grote bos.
Luna sputtert wat tegen als Arie het tuigje om wilt doen maar een tik op haar kont is voldoende om haar te laten stoppen.
Luna is bang dat ze weer over de knie gelegd word, haar billen doen nog zeer van de vorige keer.
Arie doet het tuigje om en klikt er een lijn aan, het andere uiteinde van de lijn maakt hij vast aan zijn broeksriem, zo Luna dan hoeft papa niet bang te zijn dat je weg loopt.
Wil je zelf lopen of in de buggy?
Zelf lopen antwoord Luna.

Ina heeft ondertussen de tas ingepakt, er zit wat drinken en wat lekkers in.
Ze hangt de tas aan de buggy en ze kunnen vertrekken.
Tijdens de wandeling komen ze wat dieren tegen, ze hebben al een paar konijnen gezien en net zagen ze een groepje hertjes.

Na een uurtje gelopen te hebben komen ze bij een picknicktafel, ze besluiten om hier even pauze te houden.
Arie pakt de tas uit, en Ina controleert Luna haar luier eventjes, zo nog helemaal droog meisje! Wat knap. Luna krijgt een aai over haar bol.
Luna krijgt een fles met limonade , ze heeft best wel dorst gekregen van het wandelen maar eigenlijk wilt ze ook niet in het bos uit een babyfles drinken. Gelukkig zijn ze tot nu toe niemand tegen gekomen denkt Luna, hoewel ze als ze iemand tegen komen misschien om hulp kan roepen. Maarja waarschijnlijk verstaan ze haar toch niet.
Luna begint uit de fles te drinken, de limonade smaakt best wel lekker en het flesje is dan ook al best wel snel leeg. Wat Luna niet weet is dat er laxeermiddel doorheen zit. Ook zit er een pil doorheen, die zal ze vanaf nu dagelijks krijgen en hiervan zal Luna de controle over haar sluitspier kwijtraken edroom meer gaan plassen en de controle verliezen. Der luier zal ze vanaf nu dus echt nodig hebben.
 

bcd94

Toplid
Ina heeft nog een bakje aardbeien voor Luna, Luna is gek op aardbeien en smult ze lekker op. Als ze het op heeft worden haar handjes en mond afgedaan met een doekje.
Ze blijven nog even op het bankje zitten en gaan daarna verder.
Wil je al in de buggy Luna? Of zijn je beentjes nog niet moe? Luna schud nee, ze loopt liever dan dat ze in de buggy zit.
Die luier is wel vervelend met lopen, hij is zo dik dat ze een beetje waggelend moet lopen.
Ze vervolgen hun weg een lopen langs een weiland aan de rand van het bos, er lopen paarden in de wei, Luna is gek op paarden, ze ging altijd vaak naar de manege, ze mist de paarden echt heel erg. Hopelijk word ze snel gevonden!
Gelijk moet ze ook weer aan haar ouders denken, wat zullen ze ongerust zijn.
Luna loopt richting het hek van het weiland, papa loopt natuurlijk mee want die zit aan Luna vast.
Bij het hek aangekomen neemt Arie Luna op zijn arm. Wat zijn dat Luna?
Paarden! Zegt Luna enthousiast.
Ze zijn wel groot he.
Er komt een paard naar het hek gelopen, Luna steekt haar hand uit en voorzichtig streelt ze het paard over zijn neus.
Na een tijdje bij de paarden gekeken hebben wandelen ze weer verder. Ze moeten nog best wel een eind terug lopen.

Na een minuut of 10 voelt Luna ineens een steek in haar buik. Ojee.
Al snel komt er nog een en nog een.
Ze gaat stilstaan en de kramp in haar buik wordt heviger.
Wat is er meisje? Vraagt Arie
Luna wilt antwoord geven maar het is al te laat, ze voelt dat haar luier gevuld raakt. Ze probeert het tegen te houden maar het lukt niet.
Luna barst in huilen uit.
Ze voelt zich vies, haar luier voelt ook echt heel vol.
Ssst zegt Arie rustig maar. Wat is er aan de hand? Arie zakt door zijn knieën, heb je soms een vieze broek? Luna knikt zachtjes van ja.
Arie duwt haar jurkje wat omhoog en trekt haar legging naar beneden, hij voelt even aan de luier.
Het geeft niet lieverd, papa zal je thuis verschonen.
Neeeheee nu uit! Luna kijkt papa zielig aan.
Het is vies!
Ja jou luiertje is zeker vies schat.
Arie trekt de legging weer omhoog en doet het jurkje goed.
Kom zo erg is het niet. Arie pakt Luna s handje vast en ze lopen weer verder, het voelt vies, nee niet vies maar smerig! Bij elke stap die ze zet voelt ze de poep in haar luier bewegen.
Luna loopt dan ook niet echt door.
Arie tilt Luna op, hierdoor wordt de poep juist platgedrukt in haar luier en ze voelt het ook verder naar voren gaan.
Arie loopt met Luna op zijn arm naar de buggy, zo meisje ga jij maar eventjes in de buggy, anders zijn we morgen nog niet thuis. Hij klikt het touw los van zijn riem, Luna wordt in de buggy gezet, de 5 punts gordel gaat vast en daar zit ze dan in een grote buggy met een vieze poepluier om haar billen.
De poep wordt platgedrukt omdat ze erop zit, het voelt echt vies aan.
Ze vervolgen hun weg en Luna staart sip voor zich uit. Als ze 3 kwartier gelopen hebben houden ze nog even een korte pauze, Luna mag uit de buggy en Arie maakt het touw weer vast aan zijn riem. Luna krijgt een lange vinger en terwijl ze die opeet voelt ze haar luier opeens nat en warm worden.
Ze begint weer te huilen.
Gatverdamme roept Luna boos.
Doordat de plas zich met de poep vermengt voelt ze het weer door heel de luier gaan.
Hou jij je grote mond is dicht dame.
Nee! Laat me los! Ik wil geen luier aan!
Ina duwt een speen in Luna s mond en houd hem vast zodat Luna hem niet kan uitspugen, wat ze wel probeert.
Ssst doe is rustig. Je hoeft niet zo te huilen meisje.
Langzaam kalmeert Luna weer wat.
Zo kan je weer rustig doen? Luna knikt ja.
Nou vertel is aan mama wat er aan de hand is dan?
Luna verteld met haar speen nog in haar mond dat ze geplast heeft en haar luier heel vies is. En dat ze helemaal niet ging plassen maar haar luier wel opeens nat was.
Doordat Luna met haar speentje in praat klinkt het heel schattig.
Het geeft niks meisje, daar heb je een luier voor. Kom we gaan lekker naar huis we zijn er bijna, dan krijg je thuis lekker een flesje en dan zullen we is naar die vieze broek kijken.
Na 20 minuten komen ze bij het huis aan, normaal zouden ze er veel korter over doen maar Luna gaat niet zo hard met die poepbroek.

Thuis aangekomen gaan ze naar binnen, Arie doet het tuigje af, zo lieverd kom maar. Arie tilt haar op en legt Luna op de bank neer.
Ze voelt de poep weer bewegen in haar luier. Bah.
Arie zet de tv aan, hij zet de teletubbies op.
Arie maakt in de keuken een flesje en loopt naar de bank, hij zet het flesje neer en gaat op de bank zitten, hij trekt Luna naar zich toe, het speentje haalt hij uit haar mond en hij duwt de speen van de fles in Luna s mond. Luna begint gulzig te drinken ze heeft dorst gekregen van het wandelen.
Rustig drinken he meisje, anders verslik je je.
Als het flesje leeg is blijven ze nog even op de bank zitten, al snel zijn de teletubbies afgelopen en Arie zet de tv uit.
Kom we gaan een schone broek doen.
Arie loopt met Luna op zijn arm naar boven, op de commode word ze uitgekleed. Dan maakt Arie de luier los, bah stinkie.
Hij veegt de ergste poep eraf en besluit dan dat hij Luna maar even onder de douche zet.
 

Ivy

1 van de oprichters en organisators van de CBB
leuk vervolg ! ben benieuwd naar het volgende
 

bcd94

Toplid
Onder de douche zijn Luna haar poepbillen al snel weer helemaal schoon.
Papa heeft haar gewassen met zwitsal dus ze ruikt weer helemaal naar de zwitsal.
Luna is blij dat ze eindelijk van die poepluier verlost is.
Luna heeft wel wat last in haar liezen, de randjes van de luier hebben er wat langs geschuurd tijdens het lopen, en dan zeker met zo n volle luier heeft het er voor gezorgd dat het wat rood is in haar liezen.

Papa zet de kraan uit en pakt een grote handdoek, hij wikkelt Luna in de handdoek en tilt haar op, hij loopt naar haar slaapkamer en legt haar op de commode, daar droogt hij haar helemaal af.
Zo Luna, papa zal je even insmeren. Arie pakt de babyolie en smeert Luna helemaal in, eigenlijk is het best wel lekker.
Zo en papa ziet dat je een beetje rode liezen hebt moppie, hij pakt de sudocreme en smeert Luna helemaal in.
Zo dat moet even intrekken.
Blijf even liggen, papa moet even handen wassen.
Arie loopt naar de badkamer, Luna is nu alleen in de slaapkamer, ze springt op van de commode en loopt de kamer uit. Helaas loopt ze papa op de gang tegen het lijf.
Waar ga jij naartoe dame ?
Papa heeft toch gezegd dat je moet blijven liggen?
J..j...ja papa, klinkt het stotterend.
Nou heel snel terug naar de commode en laat het niet nog is gebeuren dame anders zwaait er wat!
Snel loopt Luna terug naar de commode en Arie tilt haar erop, hij laat haar eerst zitten, hij trekt een romper over haar hoofd, zo kom maar liggen.
Luna gaat liggen en Arie pakt een luier van de stapel, hij vouwt hem open en pakt 2 inleggers van de stapel deze legt hij in de luier, zo even omhoog, hij pakt Luna haar enkels vast en houd ze de lucht in, met zijn andere hand schuift hij de luier onder haar kont. Het gaat best wel moeilijk, het is eigenlijk te zwaar om haar met een hand op te lichten.
Arie haalt de luier tussen Luna haar benen door en maakt de plakstrips vast, vervolgens gaat de romper dicht. Zo jij bent klaar.
Hij neemt Luna in alleen een romper mee naar beneden.
De dikke prop tussen haar benen is duidelijk zichtbaar.

Mama heeft wat speelgoed opgezocht en in de tuin gezet, zo meisje kom maar dan kan je lekker even in de tuin spelen.
Luna wordt op het gras gezet, ze verveelt zich, het speelgoed is kinderachtig. Ze speelt er dan ook niet mee.
Ina is het middag eten vast aan het voorbereiden.
Arie leest de krant en heeft uitzicht op Luna.
Ga is spelen Luna. Luna schudt Nee.
Arie loopt naar haar toe en pakt haar bij haar kin, hij dwingt haar om hem aan te kijken.
Ga jij is heel snel gewoon lief als een klein meisje spelen!
Maar ik ben niet klein!
Onee? Nou volgens mij ben jij best wel klein, papa heeft je net nog uit een poepbroek geholpen weet je nog? Luna wordt rood en kijkt naar de grond.
Nou hup ga lekker spelen, anders ga je gelijk naar bed.
Luna wilt echt nog niet naar bed, ze begint dan dus ook maar te spelen.
Na een half uurtje geeft Arie de krant uit, hij loopt naar Luna toe en geeft haar een compliment, wat ben jij lief aan het spelen!
Kom maar, papa zal je even duwen op de schommel. Hij zet Luna in de schommel en zachtjes duwt hij de schommel heen en weer.
Mama heeft de tafel buiten gedekt en roept dat ze kunnen eten.
Voor Luna staat er een flesje op tafel, er zit weer een pil door, deze zorgt ervoor dat ze dingen uit het verleden langzaam aan vergeet. Luna weet natuurlijk niet dat dat erdoor zit.
Papa remt de schommel af en tilt Luna eruit, hij zet haar op de grond neer, zo ga maar even je handjes wassen bij mama in de keuken.
Luna loopt naar Ina toe.
Hey meisje, heb je zo lekker gespeeld?
Mama handen wassen.
Ja kom maar mama zal je even helpen.
Als Luna haar handen schoon zijn kunnen ze aan tafel, Arie heeft de kinderstoel inmiddels buiten gezet en Luna wordt natuurlijk gelijk weer vast gezet met de 5 punts gordel. Luna eet goed en drinkt ook haar flesje weer netjes leeg.
Na het eten mag Luna nog even spelen, ze speelt in de zandbak en bouwt een groot zandkasteel. Eigenlijk vind ze het best wel leuk, ze houdt er wel van om met zand te spelen en ze gaat dan ook wel een beetje op in haar zandkasteel. Na een half uurtje vind Ina het mooi geweest, het is tijd voor een middagdutje.
Luna, kom je mee, het is bedtijd.
Bedtijd!? Het is toch helemaal nog heen avond!? Reageert Luna verbaasd.
Nee het is nog geen avond lieverd maar kleine meisjes moeten smiddags ook een dutje doen.
Nee! Ina loopt naar Luna toe en pakt haar bij haar arm, kom.
Luna trekt zich los en begint te huilen.
Ik wil niet slaaapuhhh! Nou zeg, doe is niet zo gek, vanmiddag mag je weer verder spelen.
Nee! Nu! Luna laat zich weer in het zand vallen en bouwt verder.
Luna! Heel gauw nu! Zegt Ina boos. Hup naar binnen.
Mokkend staat Luna op en loopt ze naar binnen.
Bij de kraan worden haar handen gewassen. Ina pakt de fles van de aanrecht mee, die had ze net al klaar gemaakt. Er zit een slaappilletje in zodat Luna rustig even een slaapje gaat doen.
Zo ga je papa een kus geven?
Waar is papa? Papa is buiten.
Luna rent naar de woonkamer, naar de gang richting de voordeur. Ina gaat haar achterna, Luna probeert de voordeur open te krijgen maar het lukt niet, hij zit op slot.
Waarom doe je dat Luna? Je kan niet weg hier.
Maar mama
Jij zegt dat papa buiten is!
Ja papa is buiten, in de achtertuin.
Ga papa maar snel een kus geven. Luna loopt naar de achtertuin, ze ziet papa niet. Papa!
Arie stapt het schuurtje uit en zwaait naar Luna.
Zie je wel dat papa in de achtertuin is.
Nou ga papa snel een kus geven, hup rennen! Ina geeft Luna een speelse tik op haar dikke luier kont. Luna gaat op papa af, als Luna er bijna is zakt Arie door zijn knieën en doet zijn armen wijd, wie komt er in mijn huisje? Hij tilt Luna op, zo meis ga je lekker even slapen?
Luna schudt van nee. Nee? Ga jij niet slapen? Nee papa ik ben niet moe!
Nou je moet toch even een slaapje doen lieverd, dan kan je straks weer lekker spelen. Arie geeft Luna een kus.
Luna probeert tijd te rekken, papa kijken en Luna wijst naar de schuur. Arie loopt de schuur in met Luna, de schuur is best wel groot, er staat een konijnenhok in, papa konijn! Zegt Luna enthousiast. Luna is echt helemaal gek op dieren.
Er zit geen konijn meer in Luna, vroeger zaten er 2 konijntjes in maar ze waren al heeel oud. Vind jij konijntjes leuk? Ja!
Arie wilt de schuur weer uitlopen maar Luna wilt nog verder kijken.
Er staat veel gereedschap in de schuur, Arie is erg handig en maakt veel zelf. De commode en het ledikant van Luna heeft hij ook zelf gemaakt.
Er staat ook nog wat speelgoed, een driewieler en Luna ziet een hobbelpaard.
Papa paard! Luna wijst richting het hobbelpaard. Ja paard.
Ondertussen is Ina de schuur in gelopen.
Hey kleine deugniet, je moet naar bed!
Nee mama ik wil met papa in de schuur kijken. Ja die heb je nu wel gezien toch. Mama kijk daar zaten eerst konijnen in! Luna wijst naar het konijnenhok.
Ja dat klopt meisje daar zaten konijntjes in. Ze lopen weer naar buiten, Arie geeft Luna nog een kus en zegt slaap lekker lieverd.
Hij zet haar op de grond neer en Ina neemt Luna mee naar boven.
Boven aangekomen gaat Ina in de grote schommelstoel zitten, ze neemt Luna op schoot en geeft haar een flesje. Luna begint al wat rustiger te worden, het slaappilletje begint al wat te werken. Als het flesje leeg is zet Ina het weg, ze wrijft nog even zachtjes over Luna haar buik en voelt even aan Luna's luier, er zit een plas in, het voelt nog warm dus hij zit er pas net in. Heb jij een plasje gedaan Luna? Luna schud nee, haar ogen vallen bijna dicht. Ina tilt haar op en legt haar in haar bedje, ze stopt nog een speentje in haar mond en Luna is al snel vertrokken naar dromenland.

Als Ina beneden komt zit Arie op de bank, Ina gaat bij hem zitten en ze hebben het over Luna, hun lieve kleine Luna.
Arie stelt voor om Luna binnenkort 2 konijntjes te geven, ze vind dieren zo leuk.
Ina vindt het ook wel een goed idee. Ze hebben het hok toch nog staan, het hok kan nog wel een verfbeurt gebruiken. Arie gaat gelijk aan de gang met het schuren van het hok. Ondertussen doet Ina het huishouden, de tijd vliegt voorbij, het is alweer bijna half 3, Ina gaat Luna zo uit bed halen, anders slaapt ze vanavond niet.
Ze maakt eerst nog even een flesje, ze doet er melk in en zet het in de magnetron, ze stelt de tijd in, dan hoeft ze straks alleen nog maar op start te drukken.
Ze loopt de trap op en gaat Luna s kamer in, Luna slaapt nog, het speentje zit nog in haar mond.
Ina ruikt een beetje een poeplucht, zou Luna een vieze luier hebben?
Ina doet de spijlen van het bed omlaag zodat ze er beter bij kan, hey meisje zegt Ina zachtjes en ze wrijft zachtjes over Luna's buik. Heel langzaam wordt Luna wakker, terwijl Luna langzaam bij komt controleert Ina de luier, jahoor Luna heeft gepoept en geplast trouwens ook. Nou de pilletjes voor het verslappen van de sluitspier werken dus prima denkt Ina in zich zelf.
Ina tilt Luna op en neemt haar op haar arm, het is best zwaar voor Ina maar het gaat gelukkig net. Met nog een beetje een slaperige Luna loopt ze de trap af naar beneden, ze zet Luna even op de bank en gaat zelf de magnetron aanzetten. Even later hoort ze Ping!
Het flesje is klaar, Ina haalt het flesje eruit en controleert of de temperatuur goed is, ze loopt naar Luna toe en trekt haar lekker tegen zich aan. Luna is nog steeds wel wat slaperig. Ina haalt het speentje uit Luna haar mond en stopt de fles erin. Rustig begint Luna te zuigen aan het flesje, de warme melk smaakt lekker. Ina wrijft ondertussen zachtjes over Luna s buik, Luna wordt er rustig van als er iemand over haar buik wrijft.
Als het flesje op is is Luna wat meer wakker geworden maar een klein beetje suf is ze nog wel, de slaappil werkt misschien wel iets te goed. Ina stopt het speentje nog even terug in Luna s mond.
Ina zet de tv even aan voor Luna zodat ze even rustig bij kan komen.
Arie komt naar binnen gelopen, hij heeft het hele hok geschuurd.
Hij wast zijn handen en loopt de woonkamer in, hey kleine prinses, heb je lekker geslapen?
Luna geeft nog geen antwoord. Ze staart was suf voor zich uit.
Arie gaat ook op de bank zitten, zo te ruiken heb jij een vieze broek.
Ja ze moet zo verschoont worden , ze is aardig nat ook zegt Ina.

Nou ik ga nog even verder met het hok hoor zegt Arie, hij staat op en dan roept Luna welk hok!? Zo zie je maar weer kleintjes horen alles ook als je denkt dat ze het niet zullen horen. Arie en Ina moeten lachen.
Met het konijnenhok zegt Arie.
Wat ga je dan doen papa? Nou papa heeft het net al helemaal geschuurd en nu gaat papa het nog even in de grondverf zetten.
Mag ik dan een konijn!! Klinkt het heel blij achter Luna s speen vandaan. Weer moeten Arie en Ina lachen.
Wil jij zo graag een konijntje meisje?
Jaaaa jaa!
Luna is gelijk klaar wakker.
Nou als jij lief bent dan mag dat maar voor we ze kunnen kopen moet papa eerst het hok afmaken. Papa ik wil kijken!
Luna staat op van de bank en heeft dan pas door dat ze een vieze luier heeft.
Mama luier uitdoen zegt Luna zielig.
Luna, je hoeft niet te vragen om een schone luier weetje nog?
Ja maar mama ik heb poep.
Luister Luna, vanaf nu vraag jij niet meer om een schone luier en hoef je ook niet te zeggen als je geplast of gepoept hebt, tenzij papa of mama het aan je vraagt. Begrepen? Als je het wel doet duurt het alleen maar langer voor je verschoond word.
Nou ga nu maar bij papa kijken, ina geeft een tikje op de luierkont van Luna en Luna voelt de poep bewegen. Ze durft eigenlijk niet meer te zeuren om een schone luier, bang dat het juist langer duurt voor ze verschoond word.
Een beetje waggelend loopt Luna naar de schuur, het is nog best wel ver lopen met zo'n volle luier.
Ze ziet het konijnenhok op de werkbank staan.
Papa, wanneer krijg ik er een?
Wat lieverd? Een konijn! Nou papa moet het hok nog afmaken he. Als het hok af is zullen we is kijken of we twee leuke konijntjes kunnen kopen.

Papa ik heb een vieze luier, Luna had niet door dat mama inmiddels ook in de schuur stond.
Heb je gepoept? Luna knikt zachtjes ja.
Papa zal je zo verschonen, even dit afmaken.
Luna! Volgens mij heeft mama net iets met jou afgesproken? Luna schrikt en kijkt om, ze had mama niet verwacht.
Luna kijkt haar zielig aan, maar Ina heeft geen medelijden met Luna.
Nou dame, mama wou je komen halen om een schone broek te gaan doen maar hou jij deze luier nog maar mooi een uurtje aan.
Als je je gedraagt kun je dan een schone krijgen.
Luna kijkt zielig naar papa in de hoop dat die medelijden met haar heeft maar ook hij heeft geen medelijden met Luna.
Luna voelt zich vies, haar luier zit behoorlijk vol, zowel met plas als met poep.

Wil je helpen verven Luna ?
Ja!
Kom dan moet je even je romper uit voor ie eronder zit , Arie maakt de knoopjes van de romper los en trekt de romper over Luna s hoofd, daar staat Luna dan, ze heeft alleen nog een luier om en er is duidelijk te zien dat de luier goed gebruikt is.
Arie tilt Luna op de werkbank, kijk uit he dat je er niet afvalt.
Arie geeft Luna een kwast en Luna mag helpen met verven. Luna mag alleen op de grote oppervlakte verven, daar kan weinig mee mis gaan met grondverf.
In een half uurtje is het hele hok geverfd.
En niet alleen het hok, het is maar goed dat Luna haar romper uit had, ze zit er zelf ook onder.
Zo nu moet ie drogen Luna zegt Arie, en hij tilt haar van de werkbank, kom we gaan handen wassen. In het schuurtje is een wasbak en Arie helpt Luna met het wassen van haar handen, haar buik zit er ook een beetje onder en op haar benen en armen zit ook wat maar dat is al helemaal opgedroogd, dat gaat er in bad straks wel af zegt papa. Arie was zelf ook zijn handen en loopt met Luna aan de hand de schuur uit. Ina zit op het terras te lezen en ziet Arie en Luna aankomen lopen, Luna waggelend door de volle luier die om haar bips heen hangt. De luier bungelt een beetje tussen haar benen, normaal zorgt de romper er natuurlijk voor dat de luier goed strak tegen haar kruis blijft zitten maar nu zonder romper en zo n zware luier zorgt ervoor dat het een beetje afzakt.
Zo willen jullie wat drinken? Dat hebben jullie wel verdiend.
Ina staat op en zet koffie voor Arie. Voor Luna maakt ze een tuitbeker limonade.
Ina trekt de luier van Luna wat omhoog, ze voelt de vieze poep gelijk weer.
Ga maar even op de grond zitten Luna, mama is bang dat je luier lekt.
Na het drinken zullen we je is gaan verschonen, dat is wel nodig.
Luna gaat zitten, bah de poep wordt platgedrukt tegen haar billen.
Luna drinkt uit haar tuitbeker, dan voelt ze haar luier opnieuw warm worden.
Ze probeert het plassen te stoppen maar wat ze ook probeert het lukt niet.
De plas vermengt zich met de poep waardoor er een vieze breiige hoop te voelen is in Luna s luier.
De luier zit echt helemaal vol en staat op knappen, er lopen zelfs een paar druppels langs Luna s benen.
Arie ziet het gebeuren, ojee, het geeft niet meisje, gelukkig zit het niet op de kussens van de stoelen.

Als het drinken op is gaan ze met zn 3e naar boven, Luna word uit de luier gehaald en zoveel mogelijk schoongeveegd. Arie tilt haar in bad en spoelt haar eerst goed schoon, haar kruis en billen worden grondig gewassen, als dat gedaan is doet Arie de stop in bad en mag Luna lekker even in bad spelen. De eendjes gaan weer in bad zwemmen en Luna is wel een tijdje zoet in bad.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Lily Roza (18- ML TL WL NL BP) Q R 130
Similar threads

Bovenaan