Roza

bcd94

Toplid
Na een uurtje komt Arie thuis, hij heeft wat klusspullen gekocht en de pakketjes opgehaald bij het postkantoor.
Luna ligt nog lekker te slapen.
Ina pakt gelijk de pakketjes uit, de trappelzak is binnen, dat komt goed uit dan kunnen ze die vandaag proberen. Verder zijn er nog 2 jurkjes binnen gekomen waarin een romper zit, ideaal, vooral bij warm weer dan hoeft Luna niet een een romper en een jurkje aan en op deze manier zakt toch haar luier niet af.
Er zit ook nog een nieuw speentje in en een plastic broekje.
Ina bergt de boel gelijk op en als ze boven is hoort ze dan Luna inmiddels wakker is geworden, ze gaat er maatje. Hey meisje, heb je lekker even geslapen?
Luna is nog wat slaperig en wrijft de slaap uit haar ogen en Ina gaat op de rand van het bed zitten, zachtjes wrijft Ina over Luna s buik en Luna wordt langzaam wakker.
Gaat het al water beter? Luna knikt ja maar is nog wel wat slaperig.
Ina slaat het laken terug en draait Luna op haar zij zodat ze de rits van de pyjama kan open maken daarna draait ze Luna weer op haar rug en trekt de pyjama naar beneden ze maakt de romper los en voelt even aan de luier nou das wel een heel klein plasje wat daarin zit zeg. Ina duwt haar benen de lucht in, wat best wel zwaar is voor ina maar het lukt wel, ze voelt aan de achter kant van de luier. Ojee je hebt weer een vieze broek schat. Luna is gelijk wakker, ze heeft helemaal niet gemerkt dat ze gepoept heeft.
Ina tilt Luna op en neemt haar mee naar haar eigen kamer, daar verschoont Ina de luier, gelukkig zit ze er niet zo onder als vanmorgen maar toch heeft Ina heel wat billendoekjes nodig om haar schoon te krijgen.
Luna s huid is wat geïrriteerd dus Ina smeert haar goed in en doet een katoenen luier bij Luna om, de luier is behoorlijk dik want Ina heeft er ook nog twee inleggers bij gedaan.
Zo even blijven liggen Luna.
Ina loopt naar de kast en pakt het nieuwe plastic broekje eruit. Zo kijk is wat een mooie mama heeft gekocht voor jou, er staan paardjes op.
Nee die wil ik niet aan!
Je moet m aan schat, bij een katoenen luier hoort een plastic broekje.
Nee! Vindt je hem niet mooi dan?
Wel maar ik wil dat niet aan!
Kom hupsakee, Ina duwt Luna s benen de lucht in en legt het broekje onder haar neer, ze trekt het tussen Luna s benen door en maakt de knoopjes vast. Ze controleert nog even of de randjes goed zitten zo die zit als gegoten.
Ina maakt de romper dicht en tilt Luna van de commode.
Luna voelt nu al helemaal hoe dik de luier is.
Mama ik wil deze niet!
Ina negeert het en loopt naar de kast, ze pakt een korte broek en een shirtje en trekt dit bij Luna aan, de broek zit erg strak door de dikke luier dus Ina pakt een ander broekje wat beter past.
Als Luna klaar is geeft Ina haar een tikje op haar geluierde billen.
Zo hup naar de badkamer. In de badkamer poetst Ina Luna s tanden en kamt haar haren.
Daarna gaan ze naar beneden.
Papa is in de tuin en Luna loopt naar hem toe, Arie tilt Luna op en neemt haar op schoot. Hey lieverd, Arie geeft Luna een kus, heb je lekker geslapen in het grote bed? Luna knikt ja. En voel je je al wat beter? Ja.
Papa ik wil deze niet aan en Luna wijst naar de luier. Ja lieverd je moet wel een luier om hoor. Maar deze is heel dik! Oja? Arie voelt aan de luier, ja die is wel een beetje dik maar dat geeft niet.
Wil je een beetje drinken? Luna knikt ja. Een beetje water? Nee! Wat wil je dan? Limonade!
Kom dan gaan we een flesje maken. Arie zet Luna op de grond en ze lopen naar de keuken, Arie maakt het flesje klaar en Luna heeft ondertussen aan appel van de fruitschaal te pakken.
Wil je een appel? Kom maar dan zal papa m even wassen. Arie wast de appel en snijd hem in stukjes, hij doet het in een bakje en hij loopt weer naar buiten met het bakje appel en het flesje limonade, hij zet het op tafel. Ina is inmiddels ook buiten gaan zitten. Luna pakt het bakje appel van tafel en loopt ermee naar de konijnen, Flip en Flap. Ze loopt wel wat waggelend met die dikke luier tussen haar benen.
Wat ga je doen Luna? Dat moet je zelf opeten.
Nee dat is voor flip en flap!
Luna is inmiddels bij het hok aangekomen en begint de konijntjes te voeren,
Ina loopt er heen, Luna ga je zelf ook wat opeten? Luna schudt nee. Volgens mij hadden we afgesproken dat je het zou vragen he als je iets aan de konijntjes wou geven weet je nog?
Ja maar mama ze vinden het heel lekker!
Ja dat is zo maar zelf moet je toch ook wat eten? Ja maar ik wil geen appel.
Wat wil je dan? Een broodje.
Oké dan gaan we zo een broodje eten.
Als flip en flap alles op hebben lopen Luna en Ina terug richtig het terras, ga jij je flesje opdrinken? Dan gaat mama het eten maken.
Luna kruipt bij papa op schoot en daar drinkt ze het hele flesje leeg.
Zo goedzo lieverd. Ina heeft wat broodjes gesmeerd en Luna eet een half broodje. Arie en Ina vinden het wel even prima, normaal moet ze haar bordje wel leegeten maar nu zijn ze al blij dat er wat naar binnen is gegaan.
Na het eten doen ze een spelletje en daarna gaat Arie nog wat klussen.
Ina heeft een kleedje buiten gelegd met wat speelgoed voor Luna zodat ze lekker kan gaan spelen
 

bcd94

Toplid
Na een tijdje op het kleed gespeeld te hebben verveeld Luna zich, ze staat op en loopt richting de schuur waar Arie bezig is, papa ik wil naar de paardjes!
Nou lieverd volgens mij ben jij nog niet helemaal fit. Jawel!
Heb je helemaal geen zere buik meer dan? Luna schudt nee.
Nou papa moet dit eerst nog even afmaken hoor, ga nog maar even spelen. Luna zucht.
Maar papa ik verveel me!
Kom hup ga nog even op het kleed spelen, papa is zo klaar.
Luna waggelt terug naar het kleed, ze heeft geen zin om te spelen, het speelgoed is kinderachtig en ze vind het saai. Luna is op haar rug op het kleed gaan liggen, ze staart naar de helder blauwe lucht met her en der wat wolken, ze denkt aan thuis, zouden ze haar ooit gaan vinden? Zouden ze überhaupt nog wel zoeken? Vele vragen spoken door Luna s hoofd.
Dan klinkt daar de stem van Arie, zo lig je lekker meisje? Luna gaat rechtop zitten.
Papa ben je klaar? Ja papa is klaar, ga je mee?
Luna staat op en loopt achter Arie aan naar binnen, Ina is in de keuken bezig.
Mama mag ik appels? Nee flip en flap hebben al genoeg appel op.
Nee maar mama het is niet voor flip en flap!
Het is voor de paarden!
Ga je naar de paarden dan? Jaa!
Maar je bent toch ziek? Luna schudt nee en heeft inmiddels al een appel van de fruitschaal te pakken.
Ooh ooh heb jij die gekke papa
van jou weer zo ver gekregen om mee te gaan naar de paarden? Ja papa kom!
Luna heeft nog 2 appels van de schaal gepakt en snelt richting de gang.
Arie maakt nog een flesje voor Luna en pakt voor zich zelf ook wat te drinken voor onder weg. Hij staat nog even te praten met Ina, die besloten heeft om niet mee te gaan, het is best een eind lopen en ze heeft een zere knie en ze was van plan nog wat op internet te gaan snuffelen voor wat leuke dingen voor Luna, en niet onbelangrijk, alvast nieuwe luiers bestellen aangezien de voorraad al behoorlijk begint te slinken.
Luna heeft haar schoenen inmiddels al aangedaan maar Arie staat nog steeds met Ina te praten, Luna loopt naar de keuken en pakt papa s hand vast, papa kom!
Ze trekt aan papa s arm maar Arie blijft staan.
Even wachten Luna, papa is aan het praten. Maar papa kom nou!
Luna hou is op! Als grote mensen praten moet je gewoon even wachten.
Luna stopt met zeuren, ze is bang dat ze anders niet gaan en ze vindt het leuk bij de paarden, liever zou ze natuurlijk de paarden echt verzorgen en rijden maarja in de situatie waarin ze nu zit is ze allang blij om een paard te zien en om er even uit te zijn.
Luna pakt stiekem snel nog twee appels van de fruitschaal, ze denkt dat mama het niet ziet en brengt de appels snel naar de gang, daarna loopt ze terug om papa te halen.
Hey appeldief! Mama ziet het wel hoor dat jij alle appels pikt, en wat moeten wij dan eten als we fruit willen eten? Nou dan eet je toch een banaan!
Jaja jij weet het mooi te vertellen dame.
Papa gaan we? Ja papa gaat zn schoenen aandoen.
Kijk is Luna, ik heb nog wat oude boterhammen, wil je die ook mee? Luna knikt ja en pakt de zak brood aan.

Zullen we de buggy meenemen? Nee!
Ga je helemaal lopen dan? Ja!
Weet je het het zeker? Ja! Het is wel ver he. Ja papa kom nou!
Luna staat al aan de klink van de deur te trekken maar die zit op slot. Hoho even wachten.
Papa pakt even een tas, Arie pakt een rugtas en stopt het drinken, de appels en het brood in de tas.
Hij pakt Luna s tuigje, kom is voor papa staan Luna.
Nee papa die wil ik niet!
Jawel kom dan doet papa m om.
Nee ik wil los!
Nou kom op, je mag niet los want dalijk is papa je kwijt.
Arie pakt Luna s arm en trekt haar naar zich toe, hij doet het tuigje om en maakt de riem vast aan zijn broek.
Zo we gaan, Arie draait de deur van slot en ze vertrekken.
Luna heeft nog steeds de katoenen luier om, hij is duidelijk zichtbaar onder haar korte broek en met lopen voelt ze de dikke prop tussen haar benen.
Als ze 20 minuutjes gelopen hebben voelt Luna haar luier nat worden.
Papa, schone! Luna wijst naar de luier.
Heb je een plasje gedaan? Luna knikt ja en loopt een beetje rood aan.
Geeft niks hoor meisje, Arie voelt aan de luier en zegt nou die is voorlopig niet vol hoor en hij geeft Luna een tikje op haar geluierde bips.
En we hadden afgesproken dat je het niet hoefde te zeggen he Luna als je een natte luier hebt. Papa of mama houden jou luier wel in de gaten en verschonen je optijd.
Ze wandelen verder, Arie ziet herten in de verte. Ssst kijk Luna fluistert hij zachtjes en hij wijst naar de herten, Luna ziet ze.
Kom als we zachtjes doen kunnen we misschien iets dichterbij komen. Hand in hand lopen ze richting de herten en ze komen best dichtbij voordat de herten wegrennen.

Na nog een eindje gewandeld te hebben komen ze aan bij de paardenwei.
Arie doet de rugzak even af zodat hij de appels en het brood eruit kan halen.
De paarden hebben al door dat er wat te eten te halen valt en komen al richting het hek, ze voeren de paarden en al snel hebben ze alles opgesmikkeld.
Ze aaien alle paarden nog even en Luna blijft hangen bij een pony, het beestje is niet zo groot, het is een shetlander, het beestje ziet er grappig uit, hij is wit en heeft zwarte stippen over zijn hele lijf. Luna aait hem en hij geniet ervan, hij gaat er helemaal voor staan en laat zich heerlijk kriebelen.
Papa deze is leuk he!
Ja hij is heel lief he. Arie aait het beestje ook. Arie houdt wel van paarden, hij heeft vroeger zelfs een tijdje gereden en hij heeft zelf 2 paarden gehad die had hij voor de kar lopen, stiekem vind Arie het dus ook wel erg leuk dat Luna dol is op paarden.
Ze aaien de gestippelde pony nog een tijdje en dan vind Arie het tijd om weer richting huis te gaan. Nee papa wacht nog heel even! Luna loopt alle paarden waar ze bij kan nog een keer langs een aait ze even, sommige zijn alweer aan het grazen. Dan loopt ze terug naar de gestippelde pony en aait hem weer.
Opeens krijgt ze de kramp in haar buik en voor ze het weet poept ze in haar luier en niet zo n beetje ook, een grote lading dunne poep verspreid zich in haar luier.
Papaah bah zegt Luna met een zielige stem en de tranen in haar ogen..
Ssst het geeft niet lieverd, gelukkig heb je een luier om he, Arie veegt Luna s tranen weg.
Er volgt nog een kramp en nog een en er komt nog wat poep in de luier terecht.
Nou volgens mij ben je toch nog niet helemaal beter he lieverd.
Kom zeg maar dag tegen de paardjes dan gaan we naar huis en dan krijg je een schone broek.
Luna geeft de pony nog een aai en dan neemt Arie Luna bij de hand en lopen ze richting huis.
Luna voelt de vieze poep door de luier bewegen en ze voelt zich heel erg vies.
Luna loopt ook niet zo hard met die vieze dikke prop tussen haar benen.
Na een kwartiertje komen ze bij een bankje, kom Luna ga maar even zitten dan kunnen we even uitrusten en wat drinken.
Luna staat voor het bankje maar ze wilt niet gaan zitten omdat de poep dan in de luier verspreid.
Arie is ondertussen gaan zitten en heeft het drinken al opgezocht.
Kom even zitten Luna. Luna schudt nee.
Ja kom even uitrusten. Arie tilt Luna op en zet haar op het bankje.
De ontlasting verspreid zich nu helemaal door de luier, Luna voelt dat het ook helemaal bij haar kruis zit nu.
Luna drinkt een paar slokjes maar meer hoeft ze niet, ze wilt zo snel mogelijk naar huis voor een schone luier.
 

bcd94

Toplid
Drink je flesje is leeg lieverd.
Luna staart sip voor zich uit, de tranen staan in haar ogen en ze reageert niet op Arie.
Wat is er Luna?
Luna begint zachtjes te huilen en stamelt dat ze het vies vind.
Ach meisje zo erg is het niet en je zult er wel aan wennen.
Kom drink je flesje op dan gaan we naar huis en krijg je een schone luier.
Luna staat op van het bankje, papa kom, ze trekt aan Arie s arm.
Nee kom je gaat eerst drinken. Nee!
Arie staat op en tilt Luna op, Luna begint te huilen en ze spartelt.
LUNA DOE RUSTIG NU!
Arie geeft Luna een pets op haar kont, Luna schrikt en kalmeert wat.
Arie gaat terug op het bankje zitten en neemt Luna op schoot.
Arie wrijft zachtjes over haar buik en Luna kalmeert wat.
De poep is inmiddels echt de hele luier doorgegaan.
Arie pakt het flesje en steekt het in Luna s mond, Luna begint dan toch maar wat te drinken terwijl ze eigenlijk niet wilt, ze heeft buikpijn en wilt zo snel mogelijk naar huis. Na een paar slokjes stopt Luna met drinken, papa ik wil niet meer.
Maar je moet goed drinken lieverd. Maar ik heb buikpijn.
Nou goed kom dan gaan we naar huis.
Arie zet Luna op de grond en bergt het flesje op, hij pakt Luna s handje en ze beginnen verder te wandelen, Luna loopt niet zo hard met die vieze dikke prop tussen haar benen.
Arie tilt haar nog een stukje op maar ze is te zwaar om de hele wandeling te dragen.
Arie baalt dat ie de buggy niet meegenomen heeft maar het is niet anders.
Na een half uur komen ze eindelijk thuis aan, Arie doet de deur open en doet het tuigje van Luna af.
Doe je schoenen maar uit Luna.
Arie doet zelf ook zijn schoenen uit en ze lopen door naar de kamer, daar zit Ina achter de laptop op de bank.
Zo zijn jullie er weer, was het leuk bij de paardjes? Luna knikt ja.
En hebben ze alle appels lekker op? Luna knikt weer ja.
Nou das niet heel enthousiast lieverd.
Luna voelt zich niet zo lekker he zegt Arie terwijl hij door haar haren steelt.
Ach meisje toch en het ging juist wat beter.
En volgens mij ruikt mama ook een vieze luier of niet?
Luna begint te huilen. Ssst stil maar, dat geeft toch niks.
Ina komt van de bank en loopt naar Luna toe, rustig maar.
Kom dan gaan we even een schone luier doen.
Arie tilt Luna naar boven en Ina komt achter hem aan.
In de badkamer word Luna uitgekleed, alleen de luier heeft ze nog om, ga maar in de douche staan Luna.
Ina maakt de luier los en Luna zit echt helemaal onder de dunne poep.
Ina zet de kraan aan en spoelt eerst de luier uit, met zo n vieze broek is een wegwerpluier wel makkelijker zegt ze tegen Arie.
Als de luier zo goed mogelijk schoon gespoelt is pakt ze de luier weg en gaat Luna wassen.
Arie heeft inmiddels een schone luier klaar gelegd en een romper.
Hij heeft een dikke nachtluier gepakt met twee inleggers.
Als Luna helemaal schoon is draait Ina de kraan uit en droogt Luna af.
Zo dat is beter he meisje.
Luna knikt.
Zo kom maar naar je kamer.
Ina en Luna lopen naar Luna s kamer waar papa in de stoel zit.
Luna loopt naar Arie toe en kruipt op schoot. He meis, kom je moet een luier om.
Nee! Arie staat op en legt Luna op de commode daar doet hij de luier om gevolgd door het rompertje.
Ina heeft inmiddels de trappelzak opgezocht, zodra Luna het ziet roept ze gelijk al,
Nee die wil ik niet aan!
Ja kom want je gaat even slapen.
Nee!
Samen doen Arie en Ina de trappelzak aan bij de niet meewerkende Luna.
Als Luna de trappelzak aan heeft gaat Arie met haar op schoot in de stoel zitten. Hij steekt een speentje in haar mond en pakt
dan een boekje en leest Luna voor.
Als het boekje uit is legt hij het weg en wrijft nog even over Luna s buik, Luna zit nu helemaal ontspannen bij Arie op schoot, voorzichtig staat Arie op en legt Luna in bed. Luna sputtert wel wat tegen want ze wilt helemaal niet naar bed!
Luna doe rustig, je gaat gewoon even slapen.
Maar papa ik heb nog dorst!
Nou papa komt zo wel een flesje brengen, Arie streelt nog even door Luna s haar en zegt dan slaap lekker lieverd. Hij geeft Luna nog een kus op haar voorhoofd en gaat dan de kamer uit. Luna sputtert even wat tegen maar al snel valt ze als een blok in slaap.
 

Ivy

1 van de oprichters en organisators van de CBB
weer gelezen ben benieuwd hoe het verder gaat
 

bcd94

Toplid
Het is inmiddels al bijna 17.00 uur, Ina besluit om Luna wakker te gaan maken, anders wilt ze vanavond niet naar bed natuurlijk, Ina loopt naar boven en ziet dat Luna nog lekker aan het slapen is, ze ligt op haar zij en het speentje is op de grond gevallen en Luna heeft haar duim in haar mond.
Ina staat even te genieten in de deuropening en maakt Luna dan zachtjes wakker, ze wrijft over Luna s rug en praat zachtjes tegen haar, hey meisje, heb je lekker geslapen?
Langzaam wordt Luna wakker en draait zich op haar rug, ze wrijft de slaap uit haar ogen en als Luna een beetje wakker geworden is neemt Ina haar mee naar beneden.
Luna heeft de trappelzak nog aan en haar luier is ook niet droog meer.
Beneden aangekomen zet Ina Luna bij Arie op schoot en ze maakt een flesje voor Luna, ze geeft de fles aan Arie zodat hij Luna de fles kan geven, Luna ligt inmiddels lekker tegen Arie aan en kijkt naar de tv, spangas staat op en dat vind ze eigenlijk best wel leuk. Een stuk leuker dan die hele kinderachtige programma s zoals de teletubbies in ieder geval.
Luna drinkt het hele flesje leeg en het lijkt alsof het slapen effect gehad heeft want Luna is een stuk levendiger en ze heeft ook de hele fles op.

Na een half uurtje begint Ina aan het eten, ze maakt spaghetti, lekker makkelijk en redelijk snel klaar.
Na een half uurtje roept ze dan ook al dat het eten klaar is.
Kom Luna, Arie zet de tv uit en zet Luna op de grond, hij doet de rits op haar rug los en trekt de trappelzak bij haar uit.
Hij gaat met zijn hand onder de romper en voelt even aan de luier.
Er zit alleen een plas in, dus die kan nog wel even mee, kom we gaan lekker ete
n en hij geeft Luna een speelse tik voor haar geluierde kont.
Luna loopt snel naar de tafel en gaat snel op papa s plek zitten.
Kom Luna, in je eigen stoel.
Luna schudt nee. Nou kom hupsakee!
Arie loopt naar Luna toe en tilt haar op, Luna sputtert wat tegen maar geeft het al vrij snel op. Nou papa ik wil op die stoel!
Nee jij gaat gewoon in je eigen stoel anders zit alles er straks onder.
Arie zet Luna in de kinderstoel en maakt haar vast hij schuift het blad voorop de stoel en zet het bordje spaghetti wat Ina al heeft opgeschept voor haar neus.
Arie en Ina gaan zelf ook aan tafel, Luna heeft geen bestek gekregen, eet maar lekker met je handjes lieverd.
Nee! Arie en Ina negeren Luna en Luna begint dan toch maar te eten met haar handen, dat wordt natuurlijk een kliederboel en binnen no time zit Luna dan ook helemaal onder de pasta saus.
De spaghetti smaakt wel en Luna eet best wel goed, gelukkig maar want ze heeft nog niet zoveel op vandaag.
Na het eten maakt Ina een foto van Luna in de kinderstoel terwijl ze helemaal onder rode saus zit, haar romper zit er ook onder.
Nou volgende keer moet je maar een slabbetje he.

Ina pakt een natte doek en doet Luna s handen af ook haar gezicht maakt ze schoon.
Zo tijd om onder de douche te gaan Luna.
Arie neemt Luna mee naar boven en Ina ruimt de boel beneden op.
Onderweg naar boven heeft Luna papa Zo ver gekregen dat ze in bad mag in plaats van onder de douche want dat vind ze veel lekkerder.
Na een half uurtje is Ina klaar met het opruimen van de keuken, ze gaat lekker even op de bank zitten maar ze vind het toch wel lang duren boven dus ze besluit maar is even te gaan kijken, terwijl ze de trap oploopt hoort ze al dat Luna in bad zit, ze hoort Luna spelen met de badeendjes.
Zo zit jij lekker in bad! Mama vond het al zolang duren.
Ja! En ik wil er nog niet uit!

Ina blijft even bij Luna in de badkamer zodat Arie Luna s luier vast kan klaarleggen, hij legt ook een romper en pyjama neer, de pyjama is een onesie met voetjes eraan en een rits op de rug, op de onesie staan allemaal sterretjes.

Arie loopt terug de badkamer in, zo kom je eruit? Nee! Arie kijkt op zijn horloge, jawel kom het is al 19.15 dus het is al bijna bedtijd.
Neeee! Ik wil niet slapen!
Nou je gaat zo naar bed hoor, je mag nog heel even naar beneden en dan ga je lekker slapen dame.
Maar ik ben pas net uit bed!

Arie pakt een grote handdoek van de stapel, kom je?
Nee!
Arie haalt de stop uit het bad en het bad begint leeg te lopen, nouhou papa!
Arie tilt Luna uit bad en droogt haar af, met zn 3e lopen ze naar Luna s kamer, Luna ziet dat er al een dikke luier klaar ligt op de commode, snel loopt Luna de commode voorbij, door naar de kast met boekjes, ze doet net alsof ze een boekje aan het uitkiezen is, ze wilt helemaal geen kinderachtig boekje lezen maar ze probeert het omkrijgen van de luier gewoon uit te stellen.
Luna kom hier bij papa, Arie geeft een klopje op de commode, Luna kijkt om maar draait zich gelijk al weer terug om en haalt twee boekjes uit de boekenkast.
Luna kom op nu! Luna blijft nog steeds bij de boekjes, ze is inmiddels zelfs op de grond gaan zitten en heeft nog wat boekjes uit de kast getrokken.

LUNA, HEEL SNEL NU!
Luna draait zich om, maar ik ben een boekje aan het zoeken!
Ja maar je moet eerst je luier om en je pyjama aan en dan mag je een boekje kiezen.
Luna draait zich terug om naar de boekjes en pakt er een uit de kast.
Arie is het zat en loopt naar Luna toe, hij tilt haar op en neemt haar op zijn arm, op zijn ene arm heeft hij Luna en met zijn andere hand pakt hij Luna s kin vast en dwingt Luna om hem aan te kijken.
Waarom luister je niet naar papa?
Luna zegt niks. Nou?
Luna zucht en schreeuwt, ik wil gewoon geen luier!!
Hou jij die grote mond is heel snel dicht zeg.
Kleine meisjes hebben gewoon een luier nodig zegt Arie en hij loopt met Luna naar de commode.
Nee! Ik ben niet klein!
Arie legt Luna op de commode, bovenop de al open gevouwen luier.
Hij stopt een speentje in Luna s mond en pakt de sudocreme en smeert Luna s liezen ermee in. Zo, Arie trekt de luier tussen Luna s benen door en Luna begint flink tegen te sputteren. Ze blijft niet stilliggen en gaat alle kanten op op de commode, Ina helpt Arie om haar in bedwang te houden maar Luna blijft tegen werken. De speen heeft ze inmiddels ook uitgespuugd.
Dan is Arie het zat en trekt Luna van de commode af, hij gaat zitten en trekt Luna over zijn schoot, met zijn ene hand houdt hij haar handen vast, hij legt zijn been over Luna s benen waardoor ze moeilijk kan bewegen, met de hand die hij nog vrij heeft wrijft hij eerst een keer over Luna s billen, wie niet luisteren wilt moet maar voelen, en hij begint Luna op haar billen te slaan, Luna huilt en schreeuwt, binnen no time zijn Luna s billen rood, na een tijdje stopt Arie maar laat Luna nog even over zijn schoot liggen.
Zal je voortaan luisteren?
Luna reageert niet en er volgt een flinke pets op haar kont. JA zegt Luna snel.
Wat zeg je? Jaahaa.
Pets pets. Wat zeg je dan? Ja papa.
Goedzo. Nou kom maar, Arie helpt Luna overeind en tilt haar op.
Luna huilt nog steeds, Arie veegt haar tranen weg en loopt terug naar de commode.
Ina heeft de luier weer goed neergelegd want die was ook alle kanten op gegaan.
Er zitten al twee inleggers in de nacht luier waardoor het een al behoorlijk dikke luier is maar Arie pakt nog twee inleggers en legt die ook in de luier, Luna wordt op de luier neergelegd en Arie steekt een speentje in haar mond, hij tilt haar beentjes omhoog en zalft haar rode billen in, vervolgens laat hij haar op de luier zakken en trekt de luier tussen haar benen door en maakt de plakstrips strak vast, vervolgens gaat de romper aan en ook de onesie krijgt Luna aan.
Zo jij kan er voorlopig wel even tegen.

Luna mag nog eventjes mee naar beneden en krijgt nog een papflesje, na de fles is het al kwart over 8 en dus de hoogste tijd om naar bed te gaan voor Luna
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Lily Roza (18- ML TL WL NL BP) Q R 130
Similar threads

Bovenaan