Nog niet klaar Selena's Verhaal, van populair naar kleine meid

Blanco

Heya
Disclaimer(s):
Alle namen, karakters en plaatsen die in dit verhaal voorkomen zijn bedacht zonder referentie naar het echte leven. Alle overeenkomsten tussen het echte leven en in dit verhaal zijn puur toevallig en zonder intentie. Geniet van het verhaal. Alle karakters in het verhaal zijn 18+, tenzij anders aangegeven.

LEES HET VERHAAL AAN EEN STUK DOOR HIER:


Hoofdstuk 1: Populair, beste vriendinnen en bedplassen.

Het is vrijdagavond wanneer in een rustige buurt wanneer plotseling harde muziek begint te draaien in een huis aan het einde van de straat. De stille nacht wordt doorbroken door Rock muziek terwijl een groep pubers in het huis feest vieren. Disco lampen verlichten de woonkamer waarin de pubers dansen en drinken. Één van deze pubers is Selena. Selena is 19 jaar en het populairste meisje op school, maar ook met matig goede cijfers en ze zit ook in het school voetbal team als aanvoerder. Selena danst op de tafel met een wijntje in haar hand terwijl ze met haar andere hand zich vasthoudt aan haar beste vriendin, Jenny. Jenny danst naast Selena op de vloer en zorgt ervoor dat Selena niet omvalt. Jenny is Selena's beste vriendin sinds de basisschool en is sinds die tijd altijd aan haar zij gebleven. Samen danste ze van s'avonds laat tot middernacht. Hoe langer het feest duurde, hoe meer troep en lawaai er in het huis kwam. De jongens op het feest wilden omstebeurt met Selena dansen. Op een gegeven moment kreeg Selena een bericht ophaar telefoon. Ze pakt haar telefoon en kijkt naar wie het is. Selena's moeder appte dat ze binnen een uur thuis zou zijn. Selena schrok niet en zette de muziek uit. Ze bedankte iedereen voor het komen en wenste ze een fijn weekend. Terwijl het huis leegloopt ruimt Selena de woonkamer op. Ze zucht als ze ziet hoeveel rotzooi er ligt, maar snel hoort ze Jenny achter haar.
"Ik help wel even hiermee" zegt ze met een glimlach.
Selena lacht terug en geeft haar vriendin een knuffel. "Dankjewel Jen" zegt ze erbij.
Samen ruimen Selena en Jenny het huis op en maken het netjes voor Selena's moeder. Selena ruimt alle bekers, drank en snacks op terwijl Jenny het meubilair goed zet en het apparatuur opruimt. Samen hebben de dames het huis snel opgeruimd. Als ze klaar zijn ploffen ze neer op de bank en kijken ze elkaar lachend aan.
"Zo, dat is dat" zegt Jenny met een vrolijke zucht.
Selena lacht mee. "Inderdaad. Bedankt voor het helpen".
Jenny knuffelt Selena en geeft haar een klop op de rug. "Is geen probleem, daar zijn beste vriendinnen toch voor?".
Op dat moment gaat de bel. Selena springt van de bank en loopt naar de deur. Als ze de deur openmaakt ziet ze haar moeder verschijnen met haar tas in haar handen.
"Hallo schat" zegt ze op een zachte toon terwijl ze moeizaam het huis binnenkomt. Ze zet haar tas neer naast de kast als ze Jenny ziet.
"Sorry meid, ik zag je daar niet zitten. Ook hallo naar jou" zegt ze tegen Jenny met een glimlach.
Jenny kijkt op en lacht terug. "Hetzelfde mevrouw Leeuwen".
"Je mag me gerust Cindy noemen hoor meid" zegt de moeder van Selena terug. "Je kent me nu toch al zo lang".
Jenny knikt naar Cindy. Selena loopt terug naar de bank en gaat naast Jenny zitten. Cindy pakt een stoel naast hun.
"Zo dames, hebben jullie het een beetje leuk gehad?" vraagt ze.
Selena en Jenny kijken elkaar glimlachend aan. "Ja hoor" zegt Selena tegen haar moeder.
"Was wel leuk" zegt Jenny daar snel achteraan.
Cindy kijkt in het rond. "En jullie hebben ook nog eens netjes opgeruimd. Goed zo meiden"
Cindy knipoogt naar de twee dames en gaat leunt rustig tegen de stoel met een diepe zucht.
Selena kijkt haar moeder angstig aan. "Hoe was het werk, mam?"
Cindy kijkt terug naar Selena en glimlacht. "Het gaat wel. Het is alleen druk. We hebben veel zieken en niemand wilt de extra uren draaien".
Selena kijkt naar beneden "Maar dan hoef jij ze toch niet allemaal te doen? Je werkt de laatste tijd zoveel...".
Selena hangt haar schouders neer, maar als ze dat doet wordt ze omhelst door Jenny.
Terwijl Selena wordt getroost kijkt Cindy op naar de tijd. "Het is always 2 uur s'nachts, wil je een lift naar huis Jenny?" vraagt ze zacht.
Jenny knikt naar Cindy en kijkt daarna terug naar Selena. "Zie ik je Maandag weer, oke?".
Selena lacht en geeft Jenny een knuffel. "Natuurlijk, slaap lekker als je thuis bent".
Ze knuffelen even, maar na een paar minuten lopen Jenny en Cindy de woonkamer uit. Als ze weg zijn loopt Selena naar boven, naar haar kamer. Als ze daar is trekt ze haar kleren uit en doet ze haar pyjama aan. Na het verkleden loopt Selena naar de badkamer en poets ze haar tanden en kamt haar haren. Als ze weer terug is in haar kamer ruimt ze wat kleren op die nog op de grond lagen en vindt ze een halve fles wijn. Selena legt haar kleren weg en drinkt het laatste beetje wijn op voordat ze neerploft op haar bed en langzaam in slaap valt. De rest van de nacht was het rustig in de straat. Iedereen slaapt en het enige geluid was de auto van Cindy die pakeerde aan de rand van de straat.

De volgende ochtend wordt Selena om 11 uur s'ochtends wakker. Ze rekt zich uit en kijkt uit het raam. Het is prachtig weer en ze ziet haar buurjongens spelen in de tuin. Op haar nachtkastje ligt Selena's telefoon. Zodra Selena haar telefoon oppakt ziet ze op facebook veel positieve berichten over haar feest. Met een lach sluit ze haar telefoon af, maar haar glimlach duurde niet lang als ze plotsling een vieze lucht ruikt. Haar kamer stinkt naar plas, maar Selena weet niet waarom. Haar ogen worden groot als ze langzaam een idee krijgt.
"Ohnee, nee nee nee..." zegt ze paniekerig als ze haar deken heel langzaam wegtrekt.
Selena's angst werdt snel bevestigd wanneer ze een grote natte plek ziet op haar matras en om haar broek. Selene kijkt angstig wanneer ze realiseert wat er is gebeurd.
Selena heeft in haar bed geplast. Ze springt uit bed terwijl ze kijkt hoe groot de schade is.
"Hoe kan dit?" bedenkt ze zich. "Ik heb al sinds ik een kleuter was niet meer in bed geplast".
Op dat moment hoort ze haar moeder roepen van beneden "Schat? Ben je wakker? Ik ga nu ontbijt maken".
Selene schrikt op en haalt snel haar lakens van haar bed. Met alle lakens in haar handen brengt ze die snel naar de badkoment en verstopt ze diep onder alle was.
Ook doet Selena snel haar pyjamabroek en pantie uit en vervangt ze die met een nieuw setje. Als ze klaar is loopt ze de trap af naar beneden.
In de keuken staat Cindy pannenkoeken te maken voor haar en haar dochter. Ze humt mee met de radio als ze Selena ziet aankoment.
"Goeie ochtend, schat. Heb je goed geslapen?" vraagt ze wanneer ze de laatste pannenkoek op een bord legt.
Selena kijkt verlegen en gaat rustig zitten aan tafel. "Ja mam, heerlijk".
Cindy legt een bord met pannenkoeken voor Selena's neus neer. "Goed te horen, schat".
Daarna gaat Cindy zelf ook zitten en zet ze haar eigen eten voor haar neer terwijl Selena al aan haar pannenkoeken begint.
"Dit weekend hoeft ik niet te werken, dus we kunnen de hele dag leuke dingen doen" zegt Cindy voordat ze een stuk pannenkoek in haar mond doet.
Selene kijkt haar moeder aan en lacht. "Dat zou leuk zijn" zegt ze.
Selena en haar moeder kijken elkaar blij aan en eten door aan hun ontbijt.
De rest van de dag hebben ze leuke activiteiten gedaan. Ze zijn samen gaan winkelen in de stad. Selena heeft voor haarzelf een paar nieuwe jurken gekocht en wat nieuwe hakken. Haar moeder heeft ook wat oorbellen gekocht en voor haarzelf handschoenen die in de uitverkoop waren. In het winkelcentrum zijn ze ook langs de drogisterij geweest. Daar kocht Cindy wat medicijnen terwijl Selena door de winkel loopt. Op een gegeven moment loopt Selena langs de baby afdeling en ziet ze verschillende soorten luiers staan. Zodra Selena naar de luiers kijkt denkt ze meteen terug aan haar ongeluk in bed. Ze schud haar hoofd en loopt door naar de make-up afdeling en kijkt naar de lippenstiften. Als Cindy voor alles heeft betaald roept ze Selena terug en samen gaan ze verder door het winkelcentrum. Bij een open plein komen ze beiden een milkshake en gaan ze zitten bij de fontijn.
"Heb je het een beetje leuk?" vraagt Cindy aan haar dochter.
Selena kijkt op en knikt vrolijk. "Ja hoor mama".
Op dat moment komen een paar jongens naar de twee toe lopen. Een blonde jongen kijkt Selena aan en lacht.
"Hoi Selena" zegt hij.
Selene kijkt op naar de jongen en ziet dat het een van haar klasgenoten is.
"Hallo Darren, hoe gaat ie?" zegt Selene terug.
"Goed, ik en Joshua gaan dadelijk naar de bioscoop. Heb je zin om mee te gaan?" reageer Darren terug op Selena.
Selena schud nee. "Sorry Darren, maar ik ben vandaag uit met mijn moeder. Misschien een volgende keer?".
Darren knikt ja en vertrekt weer met zijn maat zo snel als dat hij aankwam.
Cindy lacht naar Selena. "Das een leuke jongen, ken je hem goed?" zegt ze.
Selena kijkt haar moeder aan en weet meteen wat ze bedoelt.
"Het is gewoon een klasgenoot van school, mam".
Cindy houdt erover op en drinkt haar milkshake op.
"Zullen we dan maar weer gaan?"
Selena staat op en loopt met haar moeder terug naar hun auto terwijl ze langzaam haar milkshake opdrinkt. Eenmaal thuis zetten ze hun nieuwe spullen weg en zet Cindy een film op. Samen kijken Cindy en Selena de film op de bank. Wanner s'avonds de klok 6 uur slaat begint Cindy aan het avondeten terwijl Selena op haar telefoon zit te appen met Jenny. Ze praten over het feestje, school en wanneer ze weer kunnen afspreken. Selena appt nog lang met Jenny tot haar moeder haar roept voor het eten. Ze zegt Jenny gedag en gaat aan tafel zitten. Samen beginnen ze aan hun aardappelen terwijl ze praten over hun dag. Onder het eten drinkt Selena nog wat sap en zodra ze allebei klaar zijn met avondeten beginnen ze beide nog aan een toetje. Als alles is opgegeten gaat Selena terug naar haar kamer en kleedt ze zich alvast om. Op bed zet ze haar laptop op haar schoot en zet je youtube op. Voor uren kijkt ze filmpjes terwijl je met leeftijdsgenoten appt op haar telefoon. Langzaam begint Selena moe te worden en zet ze haar laptop uit. Ze loopt naar de badkamer en doet haar routine. Daarna kruipt ze weer haar bed in en valt ze langzaam in slaap.

Zondag ochtend wordt Selena wakker door het gefluit van de vogels buiten. Ze kijkt uit het raam en ziet de open lucht met geen wolk te zien. Selena rekt zicht uit en trekt haar lakens af, maar zodra ze dit doet schrikt ze zich als ze naar haar kruis kijkt. Alweer heeft Selena in haar bed geplast en ziet ze een grote natte plek op haar bed.
"Nee! Niet alweer!" zegt ze kwaad.
Op dat moment komt Cindy haar kamer binnenlopen.
"Wat niet alweer?" vraagt ze, maar dan ziet ze de natte plek om haar dochters kruis en op haar bed.
"Selena? Heb je in je bed geplast?" vraagt ze nu iets strenger.
Selena kijkt haar moeder angstig aan en kleine traantjes ontstaan in haar ogen.

wordt vervolgd.
 
Laatst bewerkt:

Blanco

Heya
(Bedankt voor alle positieve feedback. Als jullie zelf een leuke scenario hebben die jullie willen zien in dit verhaal. Kunnen jullie mij die sturen via een dm.)

Hoofdstuk 2: Alweer bedplassen?!

"Selena? Heb je in je bed geplast?" vraagt haar moeder streng.
Selena's ogen worden waterig terwijl ze een antwoord probeerd te geven, maar niets wilt uit haar mond komen.
Cindy ziet de verwarring en angst in haar dochters ogen en loopt naar haar toe om haar een knuffel te geven.
"Het is goed, het is goed. Het kan gebeuren" zegt ze terwijl ze haar dochter troost.
Selena en haar moeder knuffelen nog even door voordat de lucht de neusgaten van Cindy bereiken.
"Phew, ga je maar snel even douchen meid. Dan verschoon ik je bed wel even, oke?" vraagt ze zachtjes.
Selena knikt ja en loopt naar de badkamer om zich te wassen terwijl Cindy alleen in de kamer blijft en het dekbed afhaalt.
Onder de douche denkt Selena aan wat er is gebeurd terwijl het warme water over haar heen stroomt.
"Hoe komt het toch? Ik ben toch geen baby?" denkt ze bij haarzelf.
Selena pakt van zeep en begint zichzelf te wassen. Al snel verdwijnt de plaslucht uit de kamer als Selena haar lichaam goed schoonmaakt.
Ondertussen, in Selena's kamer, is Cindy klaar met het afhalen van haar dochters lakens. Met een zachte zucht brengt Cindy de lakens naar de badkamer terwijl Selena zich nog douched. Ze stop de kleren in de wasmachine samen met de andere witte was. Op dat moment zet Selena het water uit en stapt ze uit de douche. Selena en haar moeder kijken elkaar aan. Selena bloost een beetje van de schaamte en pakt snel een handboek om haar af te drogen. Cindy merkt dit op en lacht een beetje.
"Schat, het kan gebeuren. Je hoeft je er echt niet voor te schamen".
Selena kijkt op, maar lacht niet terug.
"Mam... Ik heb het er liever niet over" zegt Selena moeizaam.
Cindy kijkt haar dochter met begrip aan en knikt.
Zodra Selena is afgedroogt loopt ze naar haar kamer om haar kleren aan te doen. Eenmaal omgekleed gaat Selena de trap af naar beneden, naar de keuken. In de keuken pakt ze een glas en schudt haarzelf wat melk erin. Nog bovenzet Cindy de wasmachine aan en ruimt ze de badkamer op. Daarna kamt ze nog even snel haar haren en doet ze wat eyeliner op. Als Cindy klaar is met haarzelf opmaken stapt ze de trap af naar beneden en gaat samen met haar dochter in de keuken genieten van iets te drinken. Ze schudt voor haarzelf wat koffie in terwijl Selena klaar is met haar glas melk. Selena legt haar glas neer en loopt naar de woonkamer. Daar springt ze op de bank en zet ze de tv aan. Zoekend naar iets om te kijken gaat Selena de kanalen af. Uiteindelijk geeft Selena het op en gaat ze op netflix verder. Daar besluit Selena om een serie aan te zetten. Op dat moment komt Cindy de woonkamer binnen en zet haar telefoon aan, opzoek naar iets om te doen.
"Zou je het leuk vinden om Jenny bij ons uit te nodigen?" vraagt Cindy aan haar dochter.
Selena kijkt naar haar moeder en schudt nee. "Nee, vandaag even niet".
Selene wijkt dan weer af naar haar serie terwijl Cindy verbaasd wegkijkt.
De uren verstrijken langzaam als ze samen in de kamer bezig zijn. Al gauw is het alweer 3 uur in de middag. De serie die Selena aan het kijken was is afgelopen en Selena kijkt op haar telefoon voor nieuwe berichten, maar al haar vrienden waren druk bezig met hun eigen zaken. Selena springt van de bank af en maakt haarzelf wat te eten. Een broodje met nutella erop samen met weer een glas melk. Als Selena met haar eten en drinken weer op de bank gaat zitten, lacht Cindy een beetje.
"Let je wel op dat je niet teveel drinkt?" zegt ze met een glimlach.
Selena kan er niet om lachen en kijkt haar moeder een beetje boos aan. Cindy ziet dit en stopt ook meteen. Selena begint dan aan haar lunch terwijl ze een film opzet. Onder de film staat haar moeder op en pakt haar tas.
"Ik ga even naar de winkel, nog verzoekjes?" vraagt ze aan Selena.
"Misschien wat chips?" roept Selena onder de film door.
Cindy schrijft het op haar telefoon en loopt naar de deur toe.
"Ik ben zo terug schat, hou het huis heel oke?" zegt ze als ze de deur uitloopt.
Zodra haar moeder het huis uit is gaat Selena op haar telefoon en kijkt ze op youtube. Als ze een fimpje aanklikt krijgt ze eerst een korte advertentie.
"He bah, alleen maar reclame tegenwoordig" denkt Selena tegen haarzelf.
Zodra de advertensie begint ziet Selena een baby op het scherm verschijnen. Een klein filmpje speelt af terwijl ze de luiers op het scherm aankondigen. Selena klikt deze zo snel mogelijk weg met een harde zucht. Selena denkt terug aan haar ongelukjes en schudt haar hoofd.
"Het zijn maar ongelukjes" denkt ze. "Er is niets aan de hand".
Dan gaat ze verder met het filmpje kijken. Selena kijkt hierna nog meer filmpjes tot ze opeens een appje krijgt van Jenny.
"Hey, hgh? (Hoe gaat het?)".
Selena glimlacht en reageerd er meteen op.
"Goed, met jou?"
Selena durft Jenny nog niet te vertellen over haar ongelukjes in bed en besluit het ook een geheim te houden. Toch voelt Selena hier zich wel een beetje schuldig over. Samen praten ze over school en wat ze vogende week kunnen gaan doen. Uiteindelijk spreken ze af dat Selena op woensdag bij Jenny gaat slapen. Selena kan nu al niet wachten op het slaapfeestje, maar ergens in haar achterhoofd maakt ze zich toch zorgen dat ze misschien weer een ongelukje krijgt. Heel even denkt ze eraan totdat ze wordt onderbroken door het geluid van de deurbel. Selena staat op en maakt de deur voor haar moeder open. Cindy komt de kamer binnen met tassen vol boodschappen. Cindy legt de boodschappen neer in de keuken en doet haar jas uit.
"Waar heb je vandaag zin in? spaghetti of zullen we lekker gaan uiteten?" vraagt ze aan Selena.
Selena kijkt op naar haar moeder en denk na.
"Ik heb wel trek in spaghetti" zegt ze.
Cindy kninkt en loopt de keuken in. Daar aangekomen zet het fornuis aan en begint met het eten klaar maken. Intussen is Selena weer terug op haat telefoon gegaan om haar gesprek met Jenny foort te zetten. In de keuken is Cindy druk bezig met de spaghetti koken, het vlees klaar te maken en de groente te snijden. Na een klein halfuurtje begint het huis naar spaghetti en vlees te ruiken. Selena begint honger te krijgen zodra de geur haar neus vult. Al snel springt Selena van de bank op en begint ze met de tafel af te ruimen. Hierna pakt ze 2 borden en bestek en legt deze netjes op tafel. Als Selena de tafel heeft klaargemaakt komt haar moeder met de kom spaghetti aan tafel.
"Hier schat, begin jij maar alvast" zegt ze met een kus op het voorhoofd van Selena.
Selena pakt een vork en neemt een flik stuk spaghetti op haar bord terwijl Cindy weer de keuken in gaat. Selena begint hierna snel aan haar portie. De steekt de vork in de spaghetti en draait het in het rond zodat alle slierten eromheen worden gewikkeld. Hierna neemt ze een grote hap eruit en eet gerust door. Even later komt haar moeder weer terug met een kop warme chocolade melk voor Selena en voor haarzelf wat thee. Ze legt de kopjes neer op tafel en begint daarna aan haar eigen eten. Selena is al ver klaar met haar bord wanneer Cindy begint met de hare. Als Selena alle spaghetti op heeft begint ze met haar glas chocolade melk. Cindy eet rustig verder en drinkt af en toe van haar thee.
"Zal ik alvast aan de vaatwas beginnen?" vraagt Selena aan haar moeder.
Cindy kijkt haar dochter aan en schudt haar hoofd nee.
"Ik doe het wel meid, geniet jij maar lekker van je weekend" zegt ze met een lach terwijl ze het laatste beetje spaghetti op.
Selena loopt dan weer terug naar de woonkamer en pakt haar telefoon er weer bij.
Als Cindy klaar is met eten begint ze langzaam met alle vaat bij elkaar te rapen en de vaatwasser aan te zetten. Ondertussen is Selena weer bezig met chatten met haar vriendinnen. Cindy zet alle vaat in de vaatwasser en doet een wasblokje erbij. Hierna zet ze de wasser aan en poets ze de keuken nog even. Zodra Cindy klaar is met schoonmaken neemt ze een plekje op de bank en zet de tv voor haarzelf aan. Ze gaat alle kanalen af en stopt bij een drama serie. Selena kijkt op en rolt haar ogen.
"Alweer zo'n zoetsappige drama" denkt ze bij zichzelf.

De uren verstrijken en al snel is het alweer 10 uur s'avonds. Selena rekt zich uit en gaapt erbij. Het gesprek op haar telefoon is al lang voorbij en online kan ze ook niets vinden om haar te vermaken. Ze zegt haar moeder goedenacht en loopt naar boven toe. Eenmaal boven volgt ze haar gebruikelijke routine en klimt ze haar bed in. Op dat moment komt Cindy de kamer binnenlopen.
"Schat, zou je misschien eerst nog even naar de wc kunnen gaan en proberen te plassen?" zegt ze zacht.
Selena vindt de opmerking niet leuk en laat het meteen merken.
"Mam, het was maar een ongeluk. Het gebeurd niet nog eens" zegt ze een beetje chagrijnig.
Selena draait zich om in haar bed met de rug naar haar moeder. Cindy zucht en loopt de kamer uit. Cindy doet de deur van Selena's kamer dicht en loopt weer terug naar beneden om haar serie af te kijken. Zodra de deur dicht is probeert Selena te gaan slapen, maar de gedachtes van alweer een nat bed hebben houden haar wakker. 5 minuten.. 10 minuten... 30 minuten... Selena draait in haar bed, maar wilt maar niet in slaap vallen. Als ze op haar wekker kijkt ziet ze dat het alweer 11 uur is. Selena staat op uit bed en sluipt naar de badkamer toe. Op de badkamer doet ze haar broek en onderbroek uit en gaat op de wc zitten. Dan probeert Selena in de wc te plassen, maar er komt niets uit. Nog even probeert Selena het wat langer, maar zonder succes. Verslagen trekt Selena haar broek weer omhoog en sluipt ze weer terug naar haar kamer. In haar kamer kruipt ze weer terug in bed en probeert ze weer in slaap te vallen. Na wat leek op een oneindigheid worden haar ogen zwaarder en valt Selena langzaam in slaap.
Een paar minuten later komt Cindy ook naar boven en doet ze langzaam en stilletjes de deur van Selena's kamer open. Ze spiekt naar binnen en ziet Selena slapen. Heel langzaam loopt Cindy naar haar dochter toe en voelt aan de lakens. Als ze voelt dat alles nog droog is gaat ze naar haar eigen kamer en kruipt zelf ook het bed in. De nacht valt in stilte en iedereen in hun ligt te slapen. In haar slaap beweegt Selena in haar bed van links naar rechts. Ze mompelt in haar slaap en merkt niet dat ondertussen haar broekje nat wordt. Ze draait zich opnieuw om terwijl ze haar bed alweer nat plast zonder wakker te worden.

"Selena..." zegt een stem.
Maar Selena is nog niet wakker. Haar ogen zijn nog gesloten en open doen lukt haar niet.
"Selena!" roept de stem alweer.
Selena wordt langzaam wakker en haar ogen worden zachtjes open. Dan ziet ze een figuur naast haar bed staan. Ze sluit haar ogen weer opnieuw en probeert door te slapen, maar dan wordt de stem luider.
"Selena!" roept de stem nu harder.
Op dat moment wordt Selena wakker en doet ze haar ogen open. Ze ziet haar moeder naast haar bed staan. Selena gaapt een beetje en wrijft in haar ogen. Dan kijkt ze op haar wekker. Het is 6 uur s'ochtends. Haar moeder gaat normaal gesproken rond deze tijd naar haar werk.
"Ja, wat is er mam? Moet je niet naar je werk?" vraagt Selena slaperig.
Cindy kijkt haar dochter streng aan.
"Selena. Je hebt alweer in je bed geplast" zegt ze.
Selena's ogen schieten open en ze rukt de lakens van haar af. Tot haar schrik ziet ze inderdaad dat ze alweer een nat bed heeft. Selena kijkt haar moeder angstig aan. Cindy kijkt niet blij en geeft haar dochter een strenge blik.
"Selena, did kan echt niet. Ik zei nog zo dat je even moest proberen om naar de wc te gaan" zegt ze boos.
Selena, nog steeds in schrik, probeert te zeggen dat ze dat heeft geprobeerd, maar er komt opnieuw niets uit.
Cindy trekt de lakens van haar bed en zegt Selena om uit haar bed te stappen. Selena weet dat haar moeder niet blij is en dat ze beter kan gaan luisteren. Dus Selena doet wat haar moeder zegt en kruipt uit haar bed. Cindy haalt het dekbed ook van het matras en brengt alles naar de badkamer. Selena staat dan in haar kamer met een plasbroek te wachten op haar moeder. Cindy komt dan met een nieuw laken binnen.
"Ga jij maar even een nieuwe broek aandoen en snel" zegt ze kortaf.
Selena knikt ja en gaat dat snel doen. Op de badkamer trekt ze haar natte broek en onderbroek uit en pakt een droge pyjamabroek uit de droger. Zodra ze is omgekleed loopt ze terug naar haar kamer waar Cindy net klaar is met de lakens en deken vervangen. Met een zucht loopt Cindy de kamer uit en loopt ze de trap af naar onder. Selena kruipt dan weer terug haar bed in, maar merkt dat het geen zin meer heeft om te gaan slapen. Dus ze springt haar bed uit en loopt weer terug naar de badkamer. Daar kleed ze zich uit en stapt onder de douche. Terwijl haar dochter zich boven wast, pakt Cindy haar spullen bij elkaar en loopt het huis uit. Ze stapt in haar auto en start het op. Ze denkt na over haar dochters bedplassen als ze de auto de weg oprijdt en naar haar werk gaat.
"Vandaag een korte dienst" denkt ze bij zichzelf.
Ondertussen is Selena klaar en douchen en trekt ze haar nette kleren aan. Zodra ze haar haren heeft gekamt loopt ze naar beneden en maakt haarzelf wat te eten. Een poosje verstrijkt en Selena begint haar spullen voor school te verzamelen. Zodra de klok 7 uur slaat pakt Selena haar tas, telefoon en sleutels en loopt ze de deur uit. Dan loopt ze naar de achtertuin en pakt ze haar fiets. Met de fiets aan de handen loopt ze de tuin uit en de straat op. Ze stapt op haar fiets en begin naar haar school toe te fietsen.

Wordt vervolgd.
 

Blanco

Heya
( Vergeet niet dat je nu het hele verhaal kan volgen op mijn wattpad: )
( https://www.wattpad.com/story/297453862-selena's-verhaal )
( omdat deel 2 zo kort was is dit deel langer voor meer leesplezier. )

Deel 3: School uit, Luier in

Het is kwart of 7 wanneer Selena op school is. Ze zet haar fiets vast in het fietsenrek en loopt langzaam over het schoolterrein. Als ze bijna bij de deur is hoort Selena een vriendelijke stem achter haar.
"Haaai!!" roept Jenny van achter.
Selena draait zich om en lacht terwijl Jenny haar met een knuffel begroet.
"Ook goede morgen" zegt Selena lief terug.
De twee omhelzen elkaar even en lopen daarna samen het school gebouw in. Door de gangen komen Selena en Jenny meer van hun vrienden tegen en besluiten ze met zijn alle naar de kantine te gaan voor ontbijt. Selena zegt dat ze al heeft ontbeten maar dat ze wel meeloopt voor de anderen. Onderweg naar de kantine geeft een bekend gezicht Selena een schouderklopje. Selena draait zich om en ziet Darren met een grote glimlach op zijn gezicht.
"Hey Selena, hoe gaat ie?" zegt hij terwijl hij zijn vuist uitsteekt.
Selena maakt een vuist terug en geeft Darren een boks als ze terug lacht.
"Ja goed he, en met jou? Hoe was de film?" vraagt ze nieuwsgierig.
Darren begint daarna uitgebreid te praten over de film terwijl Selena en Jenny aandachtig meeluisteren. Als de groep de kantine bereikt gaan de jongens uit het groepje langs de etenswaren en ieder koopt iets te eten. Selena en Jenny lopen door en kiezen alvast een plekje voor hun om te gaan zitten. Het is nog vroeg, dus gelukkig zijn er weinig leerlingen op school. De meiden kiezen een tafel bij het raam en leggen hun spullen neer. Daar bespreken Selena en Jenny wat ze woensdag willen gaan doen.
"We kunnen gezellig winkelen of we kunnen griezelige films kijken of.."
Jenny begint al snel meer voorbeelden te noemen van wat ze kunnen gaan doen, maar Selena zit met haar hoofd nog steeds bij wat er vanochtend is gebeurd. Het was al vernederend genoeg dat ze nu al drie keer in bed heeft geplast. Wat als ze dadelijk ook nog eens in bed plast als Jenny bij haar gaat slapen? Selena net helemaal niet op wat Jenny zegt en Jenny begint het zelf nu ook te merken.
"Hallo? Selena? Ben je nog daar?" zegt ze terwijl ze haar hand voor Selena's ogen zwaait.
Hierdoor komt Selena uit haar dagdroom.
“Hm? Wat?” zegt Selena verward.
Jenny kijkt Selena bezorgd aan en schijft iets dichterbij.
“Gaat alles wel goed?” vraagt Jenny zachtjes aan Selena.
Selena lacht en geeft Jenny een schouderklopje.
“Ja hoor, ik was gewoon met mijn gedachten ergens anders. Het gaat goed met me”.
Jenny glimlacht een beetje en besluit het daarbij te houden voordat ze weer begint over wat voorn soort activiteiten ze samen kunnen uitvoeren woensdag. Ondertussen luistert Selena goed naar haar beste vriendin, hoewel de gedachtes van het bedplassen nog steeds in haar achterhoofd blijven. Op dat moment kwamen de jongens terug met het eten en drinken. Darren had voor Jenny en Selena ieder een muffin meegenomen. Selena en Jenny nemen de muffin aan en bedanken hem ervoor vriendelijk. Samen met het groepje eten ze gezellig samen en bespreken onderling nog het weekend. Een tijdje blijven ze doorpraten totdat Jasper, een vriend van Darren, naar zijn horloge kijkt en op schrikt.
“Ahh shit we komen te laat!” zegt hij terwijl hij zijn spullen pakt.
De anderen kijken op en pakken hun telefoon. Dan zien ze allemaal dat het alweer bijna half 10 is.
“Tijd vliegt echt voorbij als je het gezellig hebt” zegt Darren lachend.
“Nou, niet snel genoeg als we naar jou moeten luisteren” zegt Jasper.
Selena, Jenny en de rest van de groep beginnen uitbundig te lachen van de opmerking. Darren lacht ook een beetje en wijst zijn vinger naar Jasper.
“Jij kan beter gaan rennen jij” zegt hij terwijl hij een sprint maakt naar Jasper.
Jasper lacht en rent snel de gang op naar zijn klas met Darren vlak achter hem. Selena en de andere van de groep rennen ook snel naar hun eigen klas. Zodra ze een gang verderop zijn zeggen Selena en Jenny elkaar gedag en gaan ze richting hun eigen klas. Selena kijkt gehaast op haar telefoon welke les ze heeft.
“Heh, bah. Biologie” zegt ze geïrriteerd.
Even later doet ze de deur van haar klas open en loopt ze binnen.
“Sorry dat ik laat be-”
maar opeens is ze stil zodra ze de hele klas haar kant op ziet kijken en de leraar stop met praten.
“Ahh, mevrouw Leeuwen. We wilden net beginnen, neem uw plaats alstublieft” zegt hij streng.
“Ja meneer Klein” zegt Selena nederig.
Selena neemt snel een plaats en pakt haar boek erbij. Met een zucht kijkt ze op naar de leraar zodra hij de les begint. Biologie was een vak dat Selena totaal niet leuk vond. En meneer Klein is ook zo’n saaie leraar. Meneer Klein begint uitgebreid te praten over het onderwerp.
“Zoals jullie kunnen zien hebben we het vandaag over de levensfases van de mens. Iedereen verandert qua uiterlijk met de leeftijd. Maar als wat beginnen we allemaal? Wie kan dat mij vertellen?”
Een jongen vooraan steekt zijn hand meteen op. Meneer Klein kijkt rond in de klas.
“Meneer van der Eik?” zegt hij dan.
Achteraan in de klas zitten een paar jongens van het voetbal team met elkaar in gesprek tot dat de meest gespierde van de drie opeens opkijkt.
“Ja meneer?” zegt hij onschuldig.
Meneer Klein zucht zachtjes en herhaalt de vraag langzaam.
“In het leven begin je niet als een kind of als volwassenen. Als wat begint ieder leven wel, meneer van der Eik?”
Johnny doet alsof hij even nadenkt terwijl hij zijn vrienden aankijkt, maar geen beiden weet het.
“Das makkelijk, als een baby natuurlijk” zegt hij zelfverzekerd.
De hele klas begint te lachen, behalve Selena. Ze weet niet waarom, maar zodra Johnny baby door de klas roept begint ze zich opeens oncomfortabel te voelen.
“Stilte, stilte” zegt Meneer Klein kalm.
“Je bent er bijna” zegt hij dan.
“Maar dat is onjuist, wie kan mij wel vertellen wat het is?” vraagt hij dan weer aan de klas.
Opnieuw steekt de jongen vooraan in de klas zijn hand omhoog.
Meneer Klein zucht opnieuw, maar deze keer met een glimlach.
“Het is altijd jij die maar het goede antwoord moet geven, he?” zegt hij dan.
“Goed meneer Frissen. Wilt U ons dan het goede antwoord geven?”.
De jongen vooraan in de klas gaat dan staan terwijl hij spreekt.
“Veel mensen zeggen dat je als Embryo begint, maar een Embryo leeft nog niet. Dus het alle vroegste waarmee je begint met leven is als een foetus”.
Meneer Klein knikt ja.
“Goedzo meneer Frissen. Dank je wel voor het goede antwoord.” Zegt hij blij.
“Natuurlijk denken wij allemaal dat we als baby beginnen. Dat is ook niet erg, want vanaf dat moment aanschouwen de meesten mensen elkaar ook pas als geboren. Wie kan mij een paar eigenschappen noemen” vraagt Meneer Klein dan.
Verschillende handen gaan de lucht in en Meneer Klein geeft iedereen dan een beurt.
“Ze zijn klein”
“Ze zijn schattig”
“Ze moeten nog heel veel dingen leren”
“Ze dragen luiers omdat ze nog geen controle hebben over hun blaas”.
Op dat moment begint Selena zich alweer oncomfortabel te voelen. Ze hoopt dat de les snel voorbij is terwijl ze in haar stoel zakt.

Ondertussen in het ziekenhuis is Cindy druk bezig met ouderen verzorgen. Cindy werkt als verpleger en is vaak druk bezig met anderen helpen of de patiënten verzorgen. Als Cindy net klaar is met een oudere man wordt ze op haar pieper, een apparaat waarmee anderen haar snel kunnen bereiken, gebeld om snel bij een andere patiënt te zijn. Ze rent snel de gangen over en komt bij haar volgende patiënt aan. Zo gaat het de hele dag door tot het 11 uur is en Cindy samen met haar collega, en beste vriendin, pauze hebben en ze samen buiten in het zonnetje gaan zitten. Cindy pakt haar boterhammen en geniet van het weer. Haar collega, Karen, heeft een kom tomaatjes voor haar en begint een voor een van de tomaatjes te snoepen.
“Wat een drukte he?” zegt ze dan lachend.
Cindy knikt alleen mee en eet rustig van haar boterham.
Karen pakt weer een tomaatje en eet eraan.
“Dus, hoe is jouw weekend gegaan?” vraagt Karen dan.
“Lekker eropuit gegaan?”
Cindy knikt opnieuw ja en slikt haar stuk brood door.
“Samen met de dochter winkelen en plezier gemaakt” zegt ze vrolijk.
“Gewoon leuk zo met zijn tweeën”.
Karen kijkt Cindy aan en lacht.
“Gezellig, zal ik de volgende keer ook meekomen?” zegt ze dan.
Cindy en Karen lachen samen.
“Is goed, gaan we regelen” zegt Cindy, maar dan is ze weer stil.
Karen merkt dit meteen op en kijkt Cindy opnieuw aan.
“Als je het niet wilt mag je dat zeggen?”
Cindy kijkt dan Karen aan en schudt snel haar hoofd.
“Nee, dat is het niet. Het is iets anders.” Zegt ze.
“Ow?” reageert Karen.
“Wat is er dan?” vraagt ze nieuwsgierig.
Cindy zwaait haar hand.
“Is niets bijzonders. Niets om je zorgen over te maken” zegt ze beleefd.
Karen pakt nog een tomaatje.
“Kom, voor elkaar hebben we toch geen geheimen?” zegt ze dan.
Cindy kijkt Karen aan en knikt langzaam.
“Nou… Het is Selena.” Begint ze.
“Ja, wat is er met haar?” reageert Karen.
“Ze is opeens weer begonnen met bedplassen” zegt Cindy dan.
“Ik weet niet waarom, het gebeurde zo opeens” gaat ze verder.
“Ik heb haar gezegd om eerst te gaan plassen voor het slapen gaan, maar dat doet ze niet”.
Karen geeft Cindy een klap op de schouder.
“Ai, das inderdaad vervelend. Dus wat ga je nu eraan doen?” vraagt Karen.
“Weet ik niet” zegt Cindy verloren.
“Gewoon opnieuw proberen haar voor het slapen gaan te laten plassen”.
Karen denkt even na en lacht opeens.
“Hebben we hier niet nog wat volwassen luiers liggen?” lacht ze.
“Als je dochter steeds in bed plast, dan doe je haar toch gewoon een luier om?”.
Cindy lacht mee en schudt haar hoofd.
“Ik denk niet dat dat nodig is Karen” lacht ze mee.
Karen doet haar handen omhoog.
“Ik zeg het alleen maar meid, wil je liever elke ochtend haar bed verschonen dan?” zegt Karen dan.
Cindy schudt haar hoofd en eet rustig verder. Karen doet hetzelfde en eet haar laatste tomaatjes op.
“Neem er anders gewoon een paar mee voor morgen” gaat Karen door.
“Als ze morgen nog steeds nat wakker wordt kun je het morgen doen”.
Cindy kijkt Karen aan. Karen kijkt met een doordringend oog terug. Even denkt Cindy na terwijl ze een fles water pakt en begint te drinken. Het is even stil voordat de pauze voorbij is en Cindy en Karen opstaan.
“Ik zal erover nadenken” zegt Cindy.
Cindy en Karen wensen elkaar nog succes en gaan door met werken. Als Cindy haar spullen heeft weggelegd gaat ze naar kantoor om wat papieren te pakken. Maar als ze op kantoor aankomt liggen de papieren er niet meer. Met een zucht vertrekt Cindy weer en gaat ze opzoek naar haar klembord. Als Cindy langs de voorraad komt ziet ze een pak luiers staan en denkt ze na over wat Karen zei.

Het is 12 uur en pauze bij Selena op school. In de kantine loop Selena rond en zoekt rond naar Jenny en haar vrienden. Een poosje later zit Selena ze zitten achteraan. Ze loopt ernaar toe en neemt een plaats naast Jenny. De jongens waren aan het praten over de volgende voetbal wedstijd die op zaterdag zou plaatsvinden.
“Jonge, ik zeg het je. Als we van Noordhof winnen dan komen we in de halve finale” zegt Darren gemotiveerd.
De andere jongens knikken hun hoofd en houden de vuisten omhoog.
“Dat wordt makkelijk. Hun keeper is in het weekend geblesseerd geraakt” zegt een van de jongens. Johnny drinkt wat water en springt op.
“Geen zorgen kerels. We hebben mij en Selena in de aanval, ja toch?!” zegt hij luidruchtig terwijl hij naar zichzelf en Selena wijst.
Selena kijkt moedig op en juicht mee terwijl Jenny klapt. Selena keek nu al uit naar de wedstrijd. Haar team is dit jaar dichtbij om het kampioenschap te winnen en hun team is dit jaar sterker dan ooit. Samen met haar vrienden bespreken ze nog even verder en eten ze gerust door. Selena en Johnny worden door hun vrienden gezien als de sterkste aanvallers en hun maken het er geen geheim van. Het groepje blijft doorpraten over de wedstrijd tot de pauze voorbij is. Iedereen pakt zijn en haar tas weer op en gaan naar hun klassen. Selena en Jenny lopen samen naar hun volgende les.
“Nog 3 lessen te gaan” zegt Jenny moe.
Ze kijkt op haar telefoon naar haar rooster. Selena kijkt mee op Jenny’s telefoon.
“Zo te zien hebben we nu Aardrijkskunde” zegt Selena.
“En daarna Rekenen en dan Gym”.
Jenny kreunt erbij.
“Ik heb een hekel aan Gym” zegt ze treurig.
Selena wist dan Jenny niet de sterkste was tijdens Gym. Selena was altijd fysiek sterker geweest terwijl Jenny altijd de slimmerik tussen de twee was. Selena geeft Jenny een medelevend schouder klopje.
“Ik weet het, maar tenminste is het vooral oefenen. Ik maak het wel leuk voor je, oké?” zegt Selena dan met een glimlach naar Jenny.
Jenny lacht terug en geeft Selena een knuffel. Daarna lopen de dames snel naar hun volgende klas. Eenmaal aangekomen nemen ze een plek naast elkaar en luisteren ze aandachtig naar hun Juf. De juf begint de les over continenten terwijl de klas aandachtig meeluistert. Jenny neemt constant notities op in haar schrijfboek terwijl Selena met een hand langs haar hoofd probeert op te letten. De minuten verstrijken en Selena voelt haar hoofd langzaam leeg lopen, maar plots is dat niet het enige. Opeens voelt Selena hoge nood. Ze steekt haar hand op terwijl de juf nog steeds bezig is met uitleggen. Na een poosje ziet de juf haar opgestoken hand.
“Ja, Mevrouw Leeuwen?” vraagt ze.
Selena reageert snel en haakt de juf bijna af.
“Mevrouw mag ik even naar de Wc?”.
De juf knikt toe en schuift haar attentie weer terug naar de klas en vertelt verder.
Met spoed gaat Selena de klas uit en rent ze naar de dichtstbijzijnde Wc. Ze doet de deur gehaast open maar voelt al een beetje plas haar onderbroek ingaan.
“Shit, shit, shit” denkt Selena.
Snel gaat ze een wc-hokje in en trekt ze haar broek en onderbroek uit. Op de wc laat ze zichzelf gaan. Met een zucht kijkt Selena naar haar onderbroek. Een kleine natte plek is zichtbaar in de buurt van de kruis. Selena kijkt naar haar broek en is opgelucht als ze ziet dat haar broek gelukkig droog is gebleven.
“Nog net op tijd” zegt ze zacht.
Zodra Selena klaar is met plassen trekt ze de wc door en droogt ze haar panty af met een doekje. Als ze uit het wc-hokje komt poetst ze haar handen en loopt ze terug naar de klas. Af en toe kijkt Selena een beetje gespannen naar haar broek om te zien of er toch niet een kleine vlek komt, maar gelukkig blijft haar broek droog zodra ze de klas binnen komt. Jenny kijkt op en lacht naar Selena als ze bij haar komt zitten. Samen luisteren ze door naar de les. Na een kwartiertje pakken alle leerlingen de werkboeken en beginnen ze de opdrachten te maken. Als Selena bezig is vraagt ze stiekem Jenny voor hulp en samen maken ze vragen. De jongens achterin twijfelen bij elke vraag en weten geen raad me de opdrachten. Het halfuurtje gaat om en de juf vertelt de leerlingen om door te gaan naar hun volgende les. Selena en Jenny hebben net op tijd alle opdrachten af gekregen. Samen lopen de vriendinnen door naar de volgende les. Op de gang komen ze nog een vriendin tegen, Samantha. Jenny tikt Samantha op de schouders aan. Als Jenny en Selena langs Samantha lopen draait ze zich om, maar ziet niemand. Zodra Samantha zich weer omdraait ziet ze de twee voor haar lopen en naar haar zwaaien en lachen. Samantha lacht en zwaait terug.
“Ik zie jullie bij het gymmen!” roept ze naar de twee.
Selena en Jenny lopen door naar het computer lokaal. De meester stond daar al te wachten op de hun en de rest van de klas. Meester John, zoals hij door iedereen genoemd werd, is Jenny’s favoriete leerkracht. Als Meester John zich omdraait ziet hij Jenny en Selena de klas binnenkomen.
“Hallo dames, gaan er we weer een leuke les van maken vandaag?” vraagt hij vrolijk.
Selena kon meteen zien dat hij er zin in had. Meester John droeg altijd losse kleren en had zijn haren nooit goed.
“Ja natuurlijk” zegt Jenny terug met een lach.
Meester John lacht terug en neemt zijn plaats terwijl Selena en Jenny ook terug naar hun plaatsen gaan. Langzaam komen de andere leerlingen ook in de klas en begint Meester John de les. Jenny zit vol enthousiasme mee te doen aan de les terwijl Selena gewoon mee doet met de les. Tenminste was Meester John een leuke meester. De minuten vlogen voorbij als Meester John hun meten en maten uitlegt. Als snel beginnen ze met de opdrachten en Meester John besluit om de opdrachten als groep uit te voeren. Al snel maken ze de opdrachten en iedereen kreeg een beurt om te stralen. Na een poosje kwamen ze bij de moeilijkste vraag en niemand wist het antwoord, behalve Jenny. Jenny steekt meteen haar hand op. Meester John lacht als hij Jenny ziet en geeft haar de beurt. Vol vertrouwen geeft Jenny het juiste antwoord. Meester John juicht en geeft Jenny een boks.
Even later hebben Selena, Jenny en de rest van de klas alle opdrachten af en Meester John laat de studenten voor de laatste 10 minuten iedereen doen wat ze zelf willen. Selena en Jenny besluiten om verder te praten over Woensdag. Opnieuw begint Jenny met ideeën te komen terwijl Selena mee luistert. 10 minuten gaan snel voorbij en Meester John wenst de leerlingen nog een leuke dag en stuurt ze allemaal weg. Selena kijkt opgewekt, omdat Gym te begint. Haar favoriete les samen met haar favoriete juf. Selena loopt snel gaan de gymzaal terwijl Jenny achter haar aan loopt op een slomer tempo. Als Selena en Jenny bij de gymzaal aankomen lopen ze meteen door naar de kleedkamer en maken zich klaar voor de les. Als Selena zich heeft omgekleed wacht ze even op Jenny. Zodra Selena en Jenny klaar zijn lopen ze de gymzaal in en gaan ze alvast zitten. Al snel komt Juf Susan ook de gymzaal binnenlopen en ziet de dames al klaar.
“Zozo, jullie hebben er zin in zie ik” zegt ze vrolijk.
Selena knikt ja terwijl Jenny twijfelend mee knikt.
Op dat moment komen Samantha en de andere leerlingen uit de kleedkamers en verzamelen zich in een grote groep. Juf Susan klapt in de handen en pakt een bal uit de kast.
“Oké dames en heren, vandaag gaan we weer verder met voetballen. Selena en Johnny, maak teams” roept Juf Susan terwijl ze de bal naar Selena gooit.
Selena vangt de bal op en kijkt Johnny moedig aan.
“Je kan beter nu al opgeven, dat weet je toch, hé?” zegt ze.
Johnny lacht terug.
“Dat had je gewild, Leeuwen” zegt hij terug.
De twee maken gelijke teams en de oefen wedstrijd begint. Selena krijgt de bal en begint meteen naar voren te dribbelen. Makkelijk komt ze langs iedereen tot ze bij de verdediging komt. Selena past de bal naar haar teamgenoot naast haar die dan langs de verdediging komt. Met een snelle één-twee speelt ze de bal terug naar Selena die dan met een harde schop de bal in het doel schiet. Haar team juicht terwijl Selena Johnny aankijkt met een zelfingenomen blik in haar ogen. Juf Susan fluit en de bal is bij het team van Johnny. Johnny en Darren spelen samen de meeste spelers van Selena’s team voorbij totdat ze bij Samantha komen. Samantha rent op ze af en knipoogt naar Johnny, waardoor hij afgeleid raakt. Samantha steelt daarna met een snelle beweging de bal af en speelt hem weg.
“Sorry Johnny, ik maak het later wel goed met je” zegt Samantha lief.
Johnny glimlacht en rent snel achter de bal aan. Opnieuw heeft Selena bal bezit en rent ze langs iedereen heen. De keeper kijkt Selena vies aan als ze bij hem in de buurt komt.
“Deze keer scoor je niet bij mij!” schreeuwt hij.
Selena trekt zich er niets van aan en rent de keepers kant op. Met een harde dreun trapt ze tegen de bal. De bal gaat te ver naar rechts en ziet er naar uit het doel te missen. De keeper lacht even totdat hij ziet dat de bal met een bocht zijn kant op komt. Met te weinig tijd om te reageren gaat de bal de goal in. Selena’s team juicht alweer met hun 2de doelpunt. De wedstrijd gaat door en Selena’s team houdt het voordeel vast. Met een geluk schot scoort Johnny tegen hun, maar Selena pakt hem terug en scoort 2 doelpunten terug. Al snel is de gymles voorbij met een eindstand van 5 tegen 1. Selena en Johnny geven elkaar een hand en lachen erbij.
“Volgende keer versla je me niet” zegt Johnny.
“Bewaar je energie voor de wedstrijd” reageert Selena terug.
De klas gaat naar de kleedkamers om te douchen en om te kleden. Selena is, zoals gebruikelijk, de eerste die klaar is en wacht op de gang op Jenny. Zodra Jenny klaar is lopen de dames samen naar de fietsenstalling. Als ze hun fietsen hebben gepakt fietsen ze de straat op en zeggen elkaar gedag.

Even later komt Selena thuis en zet ze haar fiets in de tuin. Met een zware zucht maakt ze de deur open en stapt haar huis binnen. Tot haar verrassing hoort ze haar moeder boven.
“Selena? Ben jij dat?”.
Selena reageert erop terwijl ze haar jas afdoet en haar spullen weglegt.
“Kom even naar boven” zegt haar moeder streng.
Selena krijgt een naar gevoel in haar buik en gaat langzaam de trap op naar boven. Eenmaal boven ziet ze haar moeder in haar kamer met een strenge blik in haar ogen. Als Selena haar kamer binnenkomt ziet ze meteen een grote tas op haar bed.
“Ja mam?” zegt ze nerveus.
Haar moeder kijkt haar niet blij aan en wijst naar een dekbed die ze naast het bed heeft gelegd.
“Ik heb dit in de wasmand gevonden. Hij is niet van vanochtend of van gisteren. Moet je me iets vertellen?” zegt Cindy.
Selena slikt door en begint op haar plaats nerveus te spelen met haar haren terwijl ze de ogen van haar moeder door haar hoofd voelt kijken.
Cindy blijkt weinig geduld te hebben en komt meteen ter zake.
“Je bent dus al langer in je bed aan het plassen. Waarom?” vraagt ze.
Selena heeft geen antwoord en is te nerveus om antwoord te geven. Het enige wat ze doet is maar wat staan en bang naar de grond aan het staren.
“Je bent 19 jaar en je plast als klein kind nog een bed. Ik ben hier niet blij mee, denk je dat ik het leuk vindt om constant jouw natte lakens te moeten wassen?” zegt Cindy boos.
Selena durft niets terug te zeggen, alleen een heel zachte ‘nee’ weet uit haar mond te komen.
Cindy gaat dan door met praten.
“Als je als een klein kind nog in bed plast dan heb ik meteen de oplossing”.
Cindy opent de tas en haalt een pak luiers eruit. Selena’s ogen worden groot van schrik.
“M-mam, ik hoef geen luier te dragen. Het was een ongeluk, vanaf nu doe ik het meer!” smeekt Selena.
Maar haar moeder wilt het niet horen en zegt dat Selena stil moet zijn.
“Als je als een groot kind je bed droog kunt houden mag je ze weer uit doen, maar nu zie ik alleen maar een kindje die luiers nodig blijkt te hebben”.
Cindy maakt het pak open en haalt een stapel luiers eruit. Ze legt de luiers neer in Selena’s kast en neemt de rest van het pak mee.
“Vanavond krijg je meteen eentje om” zegt Cindy terwijl ze Selena’s kamer uitloopt.
Selena, verstijft van schrik, valt neer op haar bed en tranen beginnen over haar wangen te lopen. Selena blijft de rest van de middag in haar kamer terwijl ze op haar telefoon afleiding probeert te vinden, mar niets lukt. Selena kijkt constant naar haar kast waar ze de stapel luiers ziet liggen en ze hoopt stiekem dat het nooit nacht wordt.
Even later roept haar moeder haar naar beneden voor het eten, maar Selena heeft geen honger. Pas als Cindy nog eens boos naar Selena roept komt Selena naar beneden. Als ze de keuken binnenkomt ziet ze een bord met frietjes al voor haar klaar staan. Haar moeder staat nog in de keuken wat snacks klaar te maken. Selena neemt een stoel en pakt de pot mayonaise. Langzaam lepelt ze een beetje mayonaise eruit en legt ze die neer op haar bord. Daarna eet ze langzaam haar frietjes op. Cindy draait zich om en legt wat frikandellen op haar bord en geeft Selena een zoen op haar voorhoofd.
“Selena. Ik heb niet heus boos op je, maar ik wil niet dat ik elke ochtend je wakker moet maken voor een nat bed. En ik ga niet altijd tijd hebben om je bed te verschonen. Misschien waait het vanzelf wel weer over, oké?” zegt haar moeder lief.
Selena knikt zachtjes mee en eet verder.
Samen eten Selena en haar moeder rustig door. Zodra het eten op is doet haar moeder de vaatwas terwijl Selena weer terugloopt naar haar kamer. Ze zet de TV op haar kamer aan en zegt een film op. De rest van de avond kijkt Selena naar de film en kijkt ze af en toe op haar telefoon. De uren kruipen dichterbij en Selena begint zich niet goed te voelen zodra het 10 uur is. Ze zet haar telefoon op haar nachtkastje en begint met haar nachtroutine. Als Selena klaar is met haar haren en tandenpoetsen loopt ze terug haar kamer in en ziet ze haar moeder al klaar staan.
“Kom maar even liggen, dan doe ik het je even voor en kun je het daarna zelf” zegt Cindy kalm.
Selena aarzelt even en schuifelt langzaam naar haar bed. Zachtjes gaat ze op haar bed liggen terwijl de zenuwen inslaan. Cindy trekt langzaam Selena’s broek en onderbroek uit. Selena schaamt zich nu helemaal rot. Een 19-jarige die halfnaakt op haar bed ligt terwijl ze door haar moeder een luier om krijgt. Haar wangen worden stralend rood en ze wilt het liefste wegkijken. Als haar moeder klaar is met haar dochter uitkleden pakt ze een luier uit de kast en vouwt ze het open.
“Kont omhoog” zegt ze dan.
Selena doet haar onderste omhoog zodat haar moeder de luier makkelijk onder haar billen kan schuiven. Als Selena haar achterste weer laat zakken voelt ze de zachte luier. Cindy vouwt de voorkant dicht en doet efficiënt de plak strips dicht zodat de luier strak om Selena’s midden zit. Dan gaat Cindy met haar vinger langs de randen van de luier en zet ze het anti-lek randje goed. Als de luier goed zit staat Cindy op en helpt ze haar dochter ook omhoog.
“Zo, die zit goed” zegt Cindy dan.
Ze verlaat daarna de kamer en laat Selena even alleen. Selena loopt naar haar spiegel en kijkt erin. Ze ziet haarzelf in een grote luier en schaamt zich kapot. Snel trekt ze haar broek en onderbroek weer aan en gaat ze in bed liggen. Het gevoel van de dikke luier om haar midden valt Selena meteen op. Ze kan haar benen niet goed dichtmaken en zorgt ervoor dat Selena niet lekker kan liggen. Lang ligt Selena in haar bed te draaien tot ze uiteindelijk een goede positie vindt en in slaap valt. Alle slechte gedachtes vallen weg als ze in dromenland komt.

Wordt vervolg.
 
Laatst bewerkt:
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
T Verhaal Klaar Joost mag het niet weten J 11
friendly Vraag over nieuw verhaal: Yuki's Strawberry Heaven 16+ Verhalen 10
S verhaal 16+ Verhalen 16
tirinty89 Verhaal over een adult baby Ethan V 3
E Kan iemand mij helpen een oud(18+) verhaal te vinden? 16+ Board 1
D Dare to Love (AI verhaal) 16+ Verhalen 2
Taeh Wat voor belangrijk ding is er recent gebeurd in je leven? Pub 19
N Kim haar verhaal K 33
TBDL4life ABDL Verhaal Schrijven VVV 12
A Niet waargebeurd verhaal over een jonge die weer klein wilt zijn L 2
A Het verhaal van maria H 13
D Voorstellen met mijn verhaal Voorstellen 11
Easy-Ryder verhaal van Luiermeisje69 16+ Verhalen 1
diaper willie Ben opzoek naar een verhaal. VVV 4
B Vervolg van mijn verhaal. I 0
Pup Samen een ABDL verhaal schrijven Spelletjes 6
MaxxToddlerLife Mijn ABDL verhaal (waargebeurd) M 7
J Mijn verhaal (waargebeurd) M 5
Y De liefde ontdekken (verhaal deel 1) 16+ Verhalen 5
Little Simba Het schoolreisje H 32
Y Inspiratie voor een verhaal Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 2
B Grappig verhaal 16+ Board 5
Babydre Luierstraf voor Peter L 3
C Verhaal toen ik 12 was V 11
Wannabee babyboy wat voor verhaal? VVV 5
A Waargebeurd luier verhaal bij tante W 19
Luierikl Logeren bij Oma L 132
friendly Kruidenthee (verhaal klaar) K 28
DLY85 De openbaring 18+ - mijn eerste 'vluggertje' verhaal hier 16+ Verhalen 8
db93 Amber en Roy 16+ Verhalen 58
Dutch_TeenBaby Luier verhaal!! L 28
toet Verhaal Klaar Tobias (vervolg) T 60
L Verzoek verhaal Aanbevolen 8
Luierkind989 Het andere verhaal van Nils Holgersson H 0
Cyril Archambault Cyril Archambault - Het 'waargebeurde' verhaal C 13
Marmotje Kleine jongens worden groot 16+ Verhalen 16
L verhaal kwijt Pub 3
K verhaal, hier op het forum, maar ik weet niet meer hoe het noemde...? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 4
K Tweede mening voor Harry Potter ABDL verhaal die ik aan het schrijven ben Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 4
E Willekeurig verhaal & verandering 'topic geupdate' in verhalenforum Ideeën Bus 6
Little Endy tips of zo voor het bedenken van een passende titel voor een verhaal? Pub 3
P Marije's verhaal M 222
L De wasstraat (maak je eigen keuze verhaal) 16+ Verhalen 13
A Emma's Verhaal E 104
Miffy 1ste keer winkelen - Geen luier verhaal Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 11
slaaf.johannes het verhaal van radiotijger V 10
sissy_Mady verhaal Anja's Probleem VVV 0
A Nova's verhaal N 12
friendly Poll nieuw verhaal 16+ Verhalen 7
beddenplasser Verhaal Klaar winkelierster... W 486
Similar threads


Bovenaan