Nog niet klaar Selena's Verhaal, van populair naar kleine meid

Blanco

Heya
Deel 4: Clover

De wekker gaat en de klok slaat half 7. De zon straalt door het zonnescherm op het gezicht van een nog slapende Selena. Dankzij het licht en de wekker gaan langzaam haar ogen open en kreunt ze van moeheid. Ze draait zich om naar de wekker en zet het alarm uit. Na weinig slaap te hebben gekregen van de nacht ervoor is Selena nog steeds moe en wilt ze eigenlijk niet het bed uit. Nog een paar minuten blijft ze liggen terwijl de zon buiten langzaam naar boven kruipt. Rustig slaapt Selena uit. De deur van haar kamer gaat open en haar moeder loopt langzaam de kamer in. Ze loopt rustig naar Selena’s bed en schudt haar dochter wakker.
“Schat, wakker worden. Je komt te laat voor school”
Selena wordt langzaam opnieuw wakker en kijkt haar moeder aan.
“Maar ik wil niet… nog 5 minutes…” zeurt ze zachtjes.
Cindy schudt Selena opnieuw wat aan.
“Nee schat, kom nu uit bed” zegt ze wat harder.
Met een zware kreun kruipt Selena uit haar bed. Ze haalt haar lakens van haar af en kijkt naar haar bed. Het bed is helemaal droog. Selena is tenminste blij dat ze niet alweer in haar bed geplast heeft.
Cindy kijkt Selena aan en leunt naar voren. Ze pakt haar pyjama broek en trekt het omlaag. Selena wordt opnieuw herinnert wat ze aan had. De luier was goed zichtbaar voor zowel haarzelf en haar moeder. Al snel was te zien dat de luier verkleurd en opgezwollen was. De natheidindicator is van geel naar blauw gekleurd. Selena kan het niet geloven terwijl de waarheid al snel duidelijk werd; Selena had vannacht in haar luier geplast. Al snel gingen er verschillende gedachtes door haar hoofd.
“Waarom ik?”
“Ben ik aan het dromen?”
“Waarom heb ik in mijn luier geplast?”
“Ik ben toch geen baby?”

Terwijl Selena de situatie nog probeert te begrijpen, is Cindy een beetje aan het lachen.
“Ach meid, heb je in je luiertje geplast?”
Ze lacht wat harder, maar Selena kan de humor er niet van inzien. Een paar tranen verschijnen in haar ogen en Cindy stopt met lachen.
“Sorry, schat. Toch maar goed dat je die luier om had, of niet? Anders had je nu weer een nat bed”
Selena denkt na over wat haar moeder zegt en helaas geeft ze haar gelijk. Ze knikt ja terwijl je naar beneden kijkt. Cindy geeft haar dochter een knuffel en zegt zachtjes.
“Wil je de luier zelf uitdoen of moet ik je even helpen?”
Selena laat haar moeder snel gaan en bloost een diep rode kleur.
“I-ik doe de luier zelf wel uit. Ik ben geen baby!”
Cindy knikt naar Selena en loopt langzaam de kamer uit. Ze doet de deur dicht en praat door de deur heen.
“Oké schat, maar schiet wel op. Douchen en omkleden. Laat de luier maar op de vloer liggen, die ruim ik wel voor je op”.
Selene bedankt haar moeder en staat langzaam op. Ze loopt naar de spiegel en kijkt naar haarzelf. Een 19-jarige meid in een natte luier, maar het enige wat Selena zag was de volle luier. De witte kleur waar het mee begon was al een grijs/gele kleur. Nu pas begint ze ook te ruiken dat haar kamer naar plas stinkt. Selena schudt her hoofd en doet de plak strips los. Met een natte klap raakt de luier de grond. Selena kijkt ernaar en ziet dat de binnenkant al helemaal geel is. Selena kan het nog steeds niet geloven dat ze aan het kijken is naar een luier met haar plas erin. Nog blozend doet Selena haar broek weer aan en loopt ze de kamer uit. Zodra ze buiten de deur is loopt ze direct naar de badkamer om zich te douchen.

Terwijl Selena onder de douche is, loopt haar moeder de kamer weer in. Ze kijkt rond en ziet de volle luier op de grond liggen. Dan pas ruikt ze de plas in de lucht en knijpt haar neus dicht. Ze vouwt de luier dicht en doet het in een plastic zakje.
Toch maar goed dat ze een luier omhad” dacht ze tegen haarzelf.
Zodra Selena klaar is loopt ze weer terug naar haar kamer. De kamer stinkt nog steeds naar plas en Selena schaamt zich er diep voor. Ze loopt naar haar kast en trekt wat kleren aan. Daarna loopt ze naar onder voor ontbijt. Haar moeder had ondertussen al wat pannenkoeken klaar gemaakt. Selena gaat zitten aan tafel en begint met eten. Cindy gaat erbij zitten en begint ook aan haar ontbijt terwijl ze op haar telefoon kijkt naar recente berichten. Alweer wat zieke collega’s en een privé bericht van Karen. Zoals verwacht was Karen nieuwsgierig naar Selena’s situatie en of haar idee toch behulpzaam bleek. Wanneer de klok 20 voor 7 slaat, staat Selena op om naar school te gaan. Normaal geeft ze haar moeder nog een knuffel, maar nu voelt het vreemd en kinderachtig. Cindy wenst haar dochter een fijne dag op school terwijl ze zich klaar maakt voor werk.

Zodra Selena op school is ziet ze Jenny voor de poort staan. Ze zwaait naar Selena en lacht naar haar.
Selena zwaait terug en geeft haar een knuffel zodra ze bij elkaar staan.
“Hoe gaat het met jou?” vraagt Jenny vrolijk.
Selena’s lacht verdwijnt dan gauw. De gedachten van de volle luier is nog steeds vers in haar gedachten. Selena’s maakt en neplachje en zegt dat alles goed met haar gaat. De twee gaan dan samen de kantine in. Onderweg bespreken ze wat ze allemaal in het weekend gaan doen. Selena begint zich langzaam te bedenken wat ze gaat doen wanneer de tijd zover is. Als ze tegen die tijd nog steeds luiers moet dragen s ’nachts dan zou Jenny er makkelijk achter komen. Selena wordt al zenuwachtig om te denken over Jenny’s reactie erop. Haar gedachtes worden snel onderbroken wanneer een andere student tegen haar aanloopt. Met een knal wordt ze tegen de muur geduwd. Kwaad kijkt Selena naar wie zo onbeschoft tegen haar aanstoot. Meteen herkent ze de rode haren, piercings en leren jacket. Haar woede wordt snel vervangen door angst zodra het meisje terug kijkt. Aan haar gezicht was te zien dat ze kwaad in de zin had.
“Ah, als dat onze favoriete kleutertje is” zegt ze in een degenererende toon naar Selena.
Selena trilt een beetje en kan niets terug zeggen. De meid die tegen haar aan het praten was, was Clover. Clover is de aanvoerder van het school voetbal team, Ook is ze bekent als de school pestkop en waarschijnlijk de sterkste leerling van de school. Er zijn geruchten dat haar familie van de maffia komt, of dat Clover genetisch gemanipuleerd is om zo sterk te zijn. Dit zijn allemaal maar onzin verhalen, maar het feit blijft dat Clover sterk is en gemakkelijk iedereen aan kon hier. Daarvoor durft niemand haar direct aan te spreken of iets met haar te flikken. Clover kijkt Selena kwaad aan.
“Nou, ga je me nog uitleggen vanwaar die blik naar mij? Dacht je dat de hele gang voor jou was?”
Selene knikt snel nee en verlaagt haar hoofd om Clover niet in de ogen te hoeven kijken. Leerlingen om hun heen kijken naar de twee. Jenny, verstijft van angst, wilt haar beste vriendin wel beschermen, maar de gedachten van een pak slaag van Clover maakt haar bang. Selene begint een beetje te stotteren en krijgt maar weinig uit haar mond. Gelukkig wordt ze gered zodra de drie meiden de stem horen van Juf Susan.
“Clover, wat hadden we afgesproken?”
Clover kijkt Juf Susan aan en haar kwade uitdrukking verdwijnt. Ze kijkt Selena aan en zegt zacht.
“Gelukkig voor jou je favoriete juffrouw je huigje komt redden”
Clover loopt daarna weg naar haar eigen klas terwijl Selena en Jenny nog rillend op de gang staan. Selena in het bijzonder was erg nerveus, omdat buiten haar luiers ze nog een geheim had. Zij en Clover waren vroeger vriendinnen en konden het goed met elkaar vinden, maar sinds de middelbare school zijn ze uit elkaar gegroeid en nu is Clover een pestkop geworden. Selena weet niet waarom en vraagt zich af wat haar probleem was. Nu dat de boel een beetje gekalmeerd is, lopen Selena en Jenny haar hun klassen. Alweer een saaie Dinsdag voor de boeg. De ochtend uren waren besteed aan Nederlands les. Selena had een beetje moeite met de les, maar begreep genoeg om waarschijnlijk te slagen in het laatste jaar. Haar Nederlands juf was ook erg aardig en probeert iedere leerling te helpen. De les van vandaag was over jezelf voorstellen naar vreemden. Als opdracht werden de leerlingen in groepjes van twee verdeeld en Selena kwam samen met een ander meisje van haar klas. Samen beginnen ze met zichzelf goed voor te stellen met af en toe een grapje ertussen door. Na een tijdje worden de groepjes opnieuw verdeelt en deze keer was Selena in een groepje met Johnny. De twee kunnen het goed vinden met elkaar en beginnen al snel de opdracht veel leuker te maken dan had gemoeten. Na een kleine waarschuwing van de juf gaan Selena en Johnny weer verder met de les. Een paar wisselingen laten gaan ze door met werken in het boek. In een lange stilte begint Selena weer te denken aan de luiers en komt er van werken niets aan. De juf merkt dat het Selena niet goed gaat en vraagt of er iets is.
“N-nee juf, gewoon moe” antwoord Selena.
De juf vraagt zich af of de energie misschien beter meer in het werken gestoken kan worden in plaats van grappen maken onder de les. Selena verontschuldigd zich en gaat verder met werken. Een half uur later en de volgende les begint. Selena loopt naar het volgende lokaal en komt Jenny onderweg weer tegen. Jenny had Nederlands les met een andere mentor, maar nu lopen ze samen naar de Engels les. De Engels les was een stuk leuker met een docent die zelf ook niet al te serieus was. Onder de les maakte de docent veel grappen en betrok de leerlingen erbij. De klas lachte vaak bij hem en veel leerlingen zijn het eens dat Meester Jop, een bijnaam voor hem, waarschijnlijk de prijs voor leukste leraar gaat winnen aan het einde van het schooljaar. Dit wordt elk jaar op hun school gedaan. Aan het einde van het jaar kunnen leerlingen stemmen op welke leraar het beste was, het slimste, het leukste en meer. Meester Jop gaat door met de les terwijl Selena al langzaam haar blaas voelt opspelen, maar nog niet genoeg om naar de wc te gaan. Eigenlijk wilt Selena het wel al proberen om een ongeluk te voorkomen, maar de les was net te leuk om te missen.

Een tijdje later begint de pauze en iedereen loopt naar de kantine. Selena en Jenny gaan zitten en beginnen aan hun eten. Het is druk en rumoerig in de kantine. Selena en Jenny krijgen al snel een nieuwe tafelgenoot erbij zodra Samantha erbij komt zitten. Samantha is de fashion queen van de school. Iedereen is het ermee eens dat ze zich het beste kleed en meestal de trendsetter is. Het bleef een raadsel voor Selena waarom Samantha, iemand die veel aandacht geeft aan haar uiterlijk, mee doet aan voetballen. Haar gebruikelijke antwoord was dat ze de beweging nodig had om strak en dun te blijven. Jenny dacht zelf altijd dat ze het deed omdat het voetbal team veel aandacht krijgt en dus zij zelf ook vaak in de spotlight stond. Samantha begint aan het vetarm eten en de dames beginnen gezellig met elkaar te kletsen. Samantha is druk bezig met beslissen wat ze aan wilt doen voor de zomer periode.
“In Amerika is de kleur blauw nu heel populair, dus waarom zouden wij dat niet doen?”
“Ik denk dat een leuk topje met een korte rok heel leuk gaat staan en dat ALLE jongens, onze kant op kijken” giechelt ze naar Selena en Jenny.
Van hun die was Samantha de enige die het veel uitmaakte wat ze aanhad, maar buiten dat was Samantha erg vriendelijk naar hun en leuk om mee om te gaan. De pauze gaat door tot op het einde een groep jongens met elkaar begonnen te stoeien. Dit liep uit tot een gevecht en de meisjes lachen ernaar.
“Typisch mannen gedrag” zegt Samantha.
“Geen wonder dat wij langer leven dan hun” zegt ze er kort achter.
Selena en Jenny lachten en besluiten terug te gaan naar hun klas voordat ze erbij betrokken worden. Als Selena de kantine uitloopt kijkt ze achter zich en ziet dat Clover het gevecht gestopt heeft en de aanstichter ervan een flinke klap had gegeven. De middag was nog saaier als de ochtend en de lessen vlogen maar niet voorbij. Selena kon zich nauwelijks concentreren en viel bijna in slaap van de verveling. Gelukkig waren de lessen na een lange tijd voorbij en brak de tweede pauze aan. Opnieuw kwamen Selena, Jenny en Samantha samen en kwam Johnny er deze keer ook bij. Zijn blauwe oog werd het gesprek van de pauze en zo vloog de pauze om. Aan het einde van de dag hadden de leerlingen studietijd. Veel leerlingen besloten om in plaats van de studeren dit moment te gebruiken om op hun telefoon te zitten, spelletjes te spelen, te praten of om gewoon stiekem naar huis te gaan. Selena, Jenny en Samantha gingen bij elkaar zitten om aan Aardrijkskunde te werken terwijl er af en toe een periode van lange gesprekken bij kwam. Minuten vlogen voorbij en het werk kwam langzaam af. Jenny, zoals gewoonlijk, was meer bezig met de andere twee meisjes te helpen met hun werk. Selena bofte toch met zo’n slimme vriendin. Alweer voelt ze haar blaas steken. Het gevoel om te moeten plassen kwam nu naar boven.
“Ik moet even naar de wc” zegt ze.
De meisjes knikken ja en besluiten om samen te gaan. Op weg naar de wc komen de meisjes weer wat vrienden tegen en maken kleine gesprekken terwijl Selena probeert op te schieten. Zodra de wc in zicht is loopt Selena op tegen een leerling.
Niet alweer” denkt ze.
Selena kijkt op en ziet Clover voor haar. Opnieuw komen de zenuwen terug en begint ze te rillen. Clover kijkt Selena aan en geeft haar een stoot.
“Daar zijn we weer. En wat gaan we doen?” zegt ze boos.
Selena trilt nog steeds en probeert te zeggen dat ze naar de wc moet, maar de woorden komen er maar niet uit. Clover verliest al snel haar geduld en duwt Selena opnieuw tegen de muur.
“Nou zeg op dan, of ben je vergeten hoe je moet praten?!” zegt Clover kwaad.
Jenny en Samantha komen wat later aan en zien wat er gaande is. Samantha geeft een kreun van walging.
“Kom op Clover… pesten is zo niet cool meer.”
Clover kijkt op naar Samantha en gromt naar haar. Samantha, die eerst wat zelfvertrouwen had, kruipt langzaam terug. Zachtjes vloekt ze naar Clover terwijl ze naast Jenny gaat staan.
Clover brengt dan haar aandacht terug naar Selena, die nog steeds trilt van angst en niets durft te zeggen. Clover geeft de muur een stoot waardoor Selena op de grond valt. Eenmaal op de grond doet Selena haar ogen dicht. In de duisternis hoort ze alleen maar Jenny die een geshockt geluid maakt. Even weet Selena niet wat er aan de hand is, tot ze het zelf ook voelt. Een stroom van plas dat langzaam uit haar kruis in haar broek gaat. Selena doet langzaam haar ogen open en ziet de stroom van plas een natte plek maken in her broek en op de vloer. Tranen schieten in haar ogen terwijl Clover haar aanstaart. Voor een moment ziet Clover eruit alsof ze zelf niet weet wat ze moet zeggen. Tot ze uiteindelijk de stilte breek door te lachen.
“O mijn god! Ben jij serieus in je broek aan het plassen!?” zegt ze luidruchtig.
Gelukkig zijn er maar weinig leerlingen om hun heen. Samantha en Jenny kijken Selena geschokt aan, terwijl Selena zelf zit in shock terwijl ze blijft plassen tot haar blaas leeg is. Na een lange stilte, naast het lachen van Clover, probeert Selena rechtop te staan. Tranen glijden langs haar gezicht terwijl Jenny en Samantha haar proberen te troosten. Al snel kwam er een leraar aan. Nadat Jenny en Samantha alles hebben uitgelegd, gingen de meisjes samen naar de gevonden voorwerpen om Selena een nieuwe broek te geven. Daarna gingen de meisjes samen naar huis. Zodra ze aankomen bij het huis van Selena wordt de deur voor haar opengemaakt. Cindy staat bij de deuropening met een niet zo vrolijk gezicht. Cindy zegt Jenny en Samantha gedag en helpt Selena naar binnen. Eenmaal binnen blijft Selena even staan. Haar gezicht nog steeds een beetje rood van het huilen. Cindy doet de deur dicht en loopt naar Selena toe. Ze geeft haar dochter een stevige knuffel en strookt door haar haren.
“schatje toch…” zegt ze zacht.
Zodra Selena een beetje is gekalmeerd brengt Cindy haar dochter naar haar kamer. Eenmaal daar gaat Selena op haar bed zitten en haar moeder ernaast. Heel even is het stil totdat Cindy Selena aankijkt en zegt.
“Selena, ik weet dat je dit niet wilt, maar ga even liggen”
Selena kijkt haar moeder aan en weet precies waar ze naartoe wilt.
“M-mam.. ik hoef echt geen luier om..”
Cindy kijkt Selena nu een beetje strenger aan.
“Selena, je hebt zojuist op school in je broek geplast en je plast nu al een paar dagen lang in bed. Ik wil geen natte plekken in huis, dus nu ga je even liggen”
Selena, wetend dat het geen zin heeft om nog langer in discussie te gaan, gaat uiteindelijk op bed liggen. Haar moeder doet haar broek uit en kijkt naar de natte panty. Die wordt ook snel uit getrokken en weggegooid. Cindy pakt een nieuwe luier uit de kast en vouwt het open. Ze legt de luier onder Selena’s kont en vouwt de luier dicht. Selena schaamt zich opnieuw zodra ze de luier om haar billen voelt. Cindy doet even de randjes goed en helpt Selena rechtop. Selena heeft opnieuw tranen in haar ogen als ze naar haar luier kijkt. Cindy geeft haar dochter opnieuw een knuffel en zegt dat het misschien een goed idee is als Selena even gaat liggen. Selena, wie geen zin meer heeft in ook maar iets, knikt ja en gaat op bed liggen. Cindy doet het licht van haar kamer uit en doet de deur dicht.
 

Blanco

Heya
Deel 5: Dag thuis


Het is Donderdag en de zon is al lang op terwijl Selena nog in bed ligt. Alle stress van gisteren zorgde ervoor dat Selena lang bleef doorslapen. Rustig en stilletjes ligt ze op haar buik in bed met haar gezicht weg van het raam zodat het zonlicht haar niet raakt. Haar deken ligt naast het bed wat daar is gekomen door het vele bewegen van Selena tijdens de nacht. Cindy had al gemerkt dat Selena het zwaar vond en heeft haar ziek gemeld van school vandaag. Gelukkig had Cindy een vrije dag vandaag zodat ze de hele dag op haar dochter kon letten. Cindy zit onder, in de keuken, en begint met haar ontbijt te maken.
Ze zal nog wel lang blijven liggen” denkt Cindy.
Ze kraakt een ei open en laat het dooi in de pan vallen. Al snel begint het te bakken en Cindy flipt het ei een paar keer over voordat ze zout en peper erbij doet. Ondertussen zit in een andere pan al wat spek klaar. Cindy pakt uit de kast een mok en zet hem onder de koffiemachine. Met één klik op de knop begint er langzaam koffie in de mok te komen. Een paar minuten later is het ei klaar, de spek goed gebakken en de koffiemok gevuld. Cindy zet haar bestek klaar en left alles erop. Ze pakt haar favoriete boek en begint te lezen. Tijdens het lezen geniet Cindy van haar eigen ontbijt. Het roman wat ze leest is zeer interessant en Cindy droomt over een nieuwe man zoals in het boek. Goed figuur, nette haren en goed gevulde spierballen. Helaas voor Cindy worden haar dagdromen onderbroken door het gefluit van haar telefoon.
“Nou ja, zeg…” zegt Cindy een beetje geïrriteerd.
Ze doet haar boek dicht en loopt naar de bank waar haar telefoon in de lader zit. Cindy trekt de oplader eruit en kijkt op het scherm. Daar ziet ze een bericht van haar collega, Karen. Cindy opent haar whatsapp en begint te lezen.

Karen 10:02: Goedemorgen vrijganger, hoe gaat het? Lekker aan het genieten?

Cindy glimlacht een beetje en gaat op de bank zitten. Ze opent haar toetsenbord en begint met typen.

Cindy 10:02: Ook goedemorgen. Alles gaat goed hier, totdat je me stoorde met mijn ontbijt.

Even is het stil tot Karen weer terug appt.

Karen 10:03: Ohh lekker, wat dan?

Cindy 10:04: Gewoon ei met spek en een heerlijke koffie.

Karen 10:04: Klinkt lekker. Ik had maar een broodje voor ontbijt. Moet eerder beginnen vandaag.

Cindy 10:04: Vervelend, lukt alles wel daar?

Karen 10:04 jazeker, alles lukt wel hier. Gewoon weer een lange dag. Maar vertel eens. Hoe gaat het met Selena? Heb je de luiers geprobeerd zoals ik je zei?

Cindy is even stil en denkt na over wat ze terug moet typen. Uiteindelijk begint ze met typen.

Cindy 10:05: Ja, ik heb Selena de luier aangedaan. Ze heeft al een paar nachten een natte broek en kwam gisteren ook terug van school in een natte broek. Ze ligt nu in bed met een luier om.
Cindy en Karen blijven nog een tijdje appen met elkaar. Ondertussen gaat Cindy weer terug naar haar ontbijt en lees ze tussen de berichten door aan haar boek. Na een tijdje is het gesprek met Karen klaar en is Cindy ook klaar met haar ontbijt. Cindy ruimt alles op en gaat op de bank zitten. Ze pakt de afstandsbediening en zet een programma op. Ondertussen wordt boven, in haar kamer, Selena langzaam wakker. Met een diepe gaap ontwaakt Selena en doet ze haar ogen open. Selena kijkt rond en herinnert zich wat er gisteren is gebeurt. Opnieuw schaamt Selena zich heel erg en komen er tranen in haar ogen. Heel even huilt Selena in haar bed totdat de drang om naar de wc te gaan naar boven komt. Selena wilt rechtop gaan zitten om naar de wc te gaan, maar ze heeft geen zin om uit bed te komen. Heel even denkt Selena na.
Ik heb nu toch al een luier om… kan ik hem net zo goed gebruiken” denkt ze tegen zichzelf.
Maar het expres in de luier plassen lukt niet zo goed als ze dacht. Selena drukt en drukt maar het komt er niet uit. Heel even blijft Selena het proberen, maar het wilt maar niet lukken. Gefrustreerd laat Selena het zitten en draait ze zich in haar bed. Een paar minuten later begint te druk teveel te worden. Selena stond op het punt om toch maar naar de wc te lopen totdat plotseling;
Ssssssshhhhhhhh~
Opeens voelt Selena een warme sensatie bij haar benen en voelt ze de luier langzaam opzwellen. Selena kan haarzelf bijna niet geloven. Ze is nu, als een baby, zomaar in haar luier aan het plassen. Toch vind ze ergens het plezier dat de druk er niet meer is terwijl ze haar luier nog meer verzadigd. Na een tijdje stopt de plasstraal en Selena voelt de dikke, natte luier tussen haar benen. Even probeert ze haar benen te sluiten, maar de luier is zo dik nu dat dat niet lukt. Uit nieuwsgierigheid gaat Selena met haar had naar beneden naar haar kruis. Ze voelt aan de buitenkant van de luier en voelt de opgezwollen, warme katoen van de luier. Toch schaamt Selena zich toch dat ze de luier met opzet heeft vol geplast. Nog even blijft Selena voelen aan de voorkant van haar luier en de drang om even te spelen met haar vagina begint groter te worden. Toch besluit Selena om het niet te doen en gaat ze terug naar het liggen. Ze draait zich om en valt langzaam weer terug in een lichte slaap met de luier vol tussen haar benen. Selena merkt niet dat de plaslucht opnieuw haar kamer overweldigt.

Na een tijdje en meerdere aflevering later is Cindy klaar met haar programma kijken en besluit ze om toch naar haar dochter te kijken. Ze gaat de trap op boven naar Selena’s kamer en maakt de deur open. Al meteen ruikt Cindy de lucht van plas in de kamer. Langzaam en stil loopt Cindy naar het bed van Selena en kijkt ze hoe haar dochter slaapt. Even komen de herinneringen van Selena toen ze een baby was terug naar boven. Cindy denkt even na en moet even glimlachen als ze zich bedenkt dat Selena nu een beetje op een baby’tje lijkt met de luier om. Voorzichtig doet Cindy de deken van Selena af om de schade van de luier te bekijken. Zodra het doek af is ziet ze dat de onderkant van de luier al goed opgezwollen is en de luier een beetje een gele kleur heeft gekregen. Cindy’s eerste instinct was om de luier te verschonen, maar al snel loopt ze eerst naar de kast om de overgebleven luiers te tellen. Precies zoals ze al vreesde hadden ze nog maar een paar liggen thuis.
“Ik moet nieuwe gaan bestellen” bedenkt Cindy zich.
Misschien vindt Selena het leuk als ze zelf mag kiezen welke luiers ze wilt. Die gedachte zet Cindy voor nu even uit haar hoofd terwijl ze terug loopt naar haar dochter. Met haar hand schudt ze zachtjes tegen Selena aan.
“Selena schat, even wakker worden nu” zegt ze zacht.
Selena wordt niet wakker en Cindy duwt ietsjes harder tegen Selena aan.
“Kom Selena, wakker worden en uit bed”.
Langzaam wordt Selena weer wakker en wrijft ze in haar ogen. Ze kijkt haar moeder aan met wazige en slaperige ogen. Nog niet helemaal wakker mompelt Selena iets, maar Cindy is al snel om het te onderbreken.
“Schatje, luister even. Dit is heel belangrijk.”
Selena schudt ja met haar hoofd en luistert aandachtig naar haar moeder.
Cindy zucht even en bedenkt zich welke woorden ze moet gebruiken.
“schat. We hebben hier nog maar een paar luiers liggen. En ik weet dat je ze niet fijn vindt, maar het lijkt me toch handig als je ze nog even blijft dragen. Maar omdat we er nog maar een paar hebben kan ik je nu niet elke keer verschonen.”
De woorden komen langzaam bij Selena aan. Ze begrijpt niet waar haar moeder precies naartoe wilt. Nou en of er nog maar weinig luiers zijn? Dan kan ze toch gewoon stoppen. Maar helaas voor Selena begint ze langzaam het idee te krijgen terwijl haar moeder de situatie verder uitlegt.
“Dus je moet nog even in deze luier blijven zitten totdat het helemaal gebruikt is, oké?”
Het idee van nog langer in een plasluier rondlopen beviel Selena helemaal niet en Selena was al snel om antwoord te geven om haar klachten bekend te maken.
“Mam! Dat ga ik dus echt niet do-”
Maar Selena wordt al snel onderbroken door haar moeder.
“Wil je liever in je broek plassen zodra de luiers op zijn?”
Geschrokken moet Selena even nadenken over wat haar moeder zegt. Selena wilt echt niet langer in een volle luier zitten, maar het idee van opnieuw in haar broek plassen waar iedereen bij is lijkt haar een nog slechter idee. Ondertussen wacht Cindy nog steeds op een antwoord.
“Nou?” zegt ze iets strenger.
Selena kijkt haar moeder aan en knikt nee met haar hoofd. Met een trilling in haar stem geeft Selena antwoord.
“N-nee mam…”
Cindy ziet dat haar dochter het er zwaar mee heeft en ze geeft Selena een stevige knuffel. Met een paar zachte klappen op haar rug praat ze zachtjes tegen Selena.
“Ik vindt het ook niet leuk voor je. Ik beloof dat als je je luiertje nog een keertje nat maakt, ik je meteen verschoon oké? Maar probeer het nog even droog te houden”
Selena knikt opnieuw met haar hoofd terwijl ze haar moeder terug knuffelt.
“Ja mam..”
Cindy breekt de knuffel los en wrijft met haar hand door Selena’s haren terwijl ze haar met een glimlach aankijkt.
“Honger?” vraagt ze liefelijk.
Selena knikt een derde keer oprij en Cindy helpt haar dochter op. Zodra Selena met de benen rechtop staat voelt ze het gewicht van de volle luier. Selena is hier nog niet aan gewend en lopen gaat moeilijk. Langzaam waggelt Selena met haar moeder naar onder. Cindy kan het niet helpen om te lachen erom.
“Misschien even kruipen als dat makkelijker gaat, kleine meid?” zegt ze met een glimlach.
Selena kijkt haar moeder een beetje boos aan terwijl ze met moeite de trap afgaat. Cindy kon zien dat Selena de humor niet kon appreciëren op het moment. Toch vond Cindy het niet erg om even haar kleine meid weer terug te hebben. Cindy helpt haar dochter naar de kamer en gaat daarna naar de keuken om Selena’s eten klaar te maken. Ondertussen probeert Selena met de luier om te gaan zitten. Langzaam verlaagt ze zich tot het punt dat ze met een plof op de bank terecht komt. De natte binnenkant van de luier komt tegen haar huid aan en ze voelt de nattigheid van de luier tegen haar aankomen. Het gevoel was iets wat Selena niet kon verklaren. Ergens vond ze het wel lekker om zo te zitten. De luier voelde als een warm kussen tussen haar benen, ook al was ze het niet eens met de stank. Even komt het gevoel terug om aan haar luier te voelen. Selena kijkt naar achter en ziet dat haar moeder druk bezig is met koken. Langzaam gaat Selena’s hand terug naar haar luier en drukt ze zachtjes tegen de voorkant. De volle, natte binnenkant drukt tegen haar vagina en Selena voelt de plezier ervan. Selena blijft zachtjes drukken totdat ze haar moeders stem hoort.
“Selena! Eten is klaar.”
Selena stopt met waar ze mee bezig was en loopt naar de eetkamer. Opnieuw is het niet makkelijk om met de luier om te lopen. Waggelend komt Selena aan in de eetkamer en komt ze met een plof neer op haar stoel. Cindy legt haar eten op tafel en gaat terug naar de woonkamer. Ook Cindy moet weer even wennen aan de lucht van een volle luier en besluit meteen om te kijken voor nieuwe. Ondertussen begint Selena met haar ontbijt terwijl ze naar buiten kijkt. Het is mooi zonnig weer buiten en warm genoeg om te gaan zwemmen. Selena maakt haar ontbijt af en waggelt naar de woonkamer.

In de woonkamer ziet Selena haar moeder achter haar laptop zitten. Uit nieuwsgierigheid kijkt Selena mee en ziet ze dat haar moeder op een apothekers website aan het kijken is naar incontinentie producten. Selena zucht en loopt weg. Cindy kon nog net de zucht horen en merkt dat Selena net achter haar stond.
“Selena, komt eens hier” zegt ze.
Geërgerd komt Selena terug en kijkt ze naar haar moeder.
“Ja mam?”
Cindy draait de laptop naar Selena. Op het scherm staan verschillende merken van luiers.
“Welke zou je het minst erg vinden?” vraagt Cindy.
Selena rolt met haar ogen in ergernis en geeft snel en kort antwoord.
“Geen”
Cindy kijkt haar dochter aan met de typische ouderlijke blik in haar ogen en Selena weet al dat haar moeder dit niet laat gaan. Selena kijkt opnieuw naar het scherm en zoekt naar iets wat het minste opvalt. Selena ziet alleen maar de witte medische luiers die ze nu ook aanheeft en haar moeder op het werk gebruikt. Eigenlijk wilt Selena helemaal geen luier uitzoeken en gewoon weer terug gaan naar haar normale leven. Even scrollen en opeens ziet Selena iets wat haar opmerkt. Op het advertentie blokje was een grote luier te zien met een baby printje erop. Het look op een grote pamper luier. Selena staarde er net iets te lang naar, want maar moeder merkte het en begon een beetje te glimlachen.
“Wilt mijn baby’tje echte baby luiertjes om?” vraagt ze snoezig.
Selena kreunt hard en loopt waggelt weer weg van de laptop.
“Mam stop ermee!” roept ze boos.
Cindy reageert snel en grijpt Selena bij haar arm.
“Nee, Selena. Blijf hier en kies iets uit” zegt ze streng en ze klikt op de pamper luier advertentie.
Selena kijkt opnieuw naar het scherm en ziet nu allemaal kleurrijke luiers met printjes erop. Selena wist niet eens dat ze babyluiers maken voor grote mensen. Even kijkt ze en ziet ze opnieuw de luiers die op pampers lijken. Iets lokte Selena wel eraan en ze bleef even staren totdat ze het onderbrak.
“Mam… Dit wil ik niet” zegt ze met schaamte en ze waggelt weg.
Cindy besluit om het deze keer te laten gaan en keek naar de luier waar Selena naar staarde. Ze besteld een pakket van 10 en gaat terug naar haar programma terwijl Selena op de bank zit en op haar telefoon bezig is. Een paar uur en wat drankjes later is Selena nog steeds op haar telefoon bezig tot dat ze plotseling de drang om naar de wc te gaan voelt. Selena staat op om naar de wc te gaan, tot haar moeder haar stopt.
“Waar gaan we naar toe?” vraagt ze.
“Naar de wc?” zegt Selena.
Cindy zucht een beetje.
“Schat, je hebt nu toch al een luier om. Plas er even in en dan doe ik je een schone om zoals ik had beloofd.” Zegt Cindy.
Selena kijkt haar moeder boos aan. Het liefste wilt Selena gewoon naar de wc nu dat ze het eindelijk gewoon voelt. Maar de gedachte van niet meer in haar volle luier rondlopen klinkt net wat aantrekkelijker voor Selena. Ze ademt diep in en buigt een beetje met haar knieën. Selena begint met te drukken en opnieuw te proberen om expres in haar luier te plassen. Even lukt het niet, maar uiteindelijk voelt Selena langzaam haar plas uit haar stromen en in de luier gaan. Het gewicht van de luier neemt toe terwijl het meer opzwelt en de gele kleur sterker wordt. Een goede paar seconde gaat het door tot Selena helemaal leeg is. Selena voelt dat de luier nu echt vol is. Ze kijkt ernaar en ziet dat de luier helemaal verkleurt is en nog zwaarder aanvoelt. Beschamend draait Selena zich om naar haar moeder die al lopend naar haat toe kwam. Met een zachte hand voelt Cindy aan de luier van haar dochter.
“Ja, die is goed vol zou ik zeggen” lacht Cindy.
Selena kan er niet veel van lachen en draait zich weg van haar moeder.
“Mag ik het nu uit doen dan?” zegt ze kortaf.
Cindy knikt ja en pakt Selena’s hand vast.
“Ja, kom maar mee naar je kamer. Dan ga ik even je luier verschonen” zegt ze zachtjes.
Selena wordt mee gesleurd naar haar kamer. Het waggelen ernaar toe was nog moeilijker dan voorheen. Haar benen wilde maar niet sluiten vanwege de dikke luier die ze aan had. Eenmaal aangekomen op haar kamer helpt Cindy haar dochter op bed. Als Selena ligt, pakt Cindy een schone luier en wat doekjes uit de kast. Cindy legt alle spullen naast Selena neer op bed en kijkt Selena aan.
“Wie is er klaar voor een schone luier om?” zegt Cindy alsof ze het tegen een baby heeft.
Selena gromt alleen een beetje.
Cindy doet Selena’s shirt even omhoog om de luier goed in beeld te kregen. Dan doet ze de plak strips één voor één af tot ze allemaal los zijn. Dan vouwt ze de luier uit en is Selena’s ondergedeelte goed te zien. De luier is van binnen helemaal geel gekleurd en de plaslucht komt met volle vlaag op Cindy af.
“pee-uw, iemand hier heeft haar luier goed vol gemaakt” giechelt ze een beetje.
Cindy pakt een nat doekje en begint Selena’s vagina en kont goed schoon te maken. Het doekje voelt koud aan en Selena begint er een beetje van te rillen. Selena bloost veel terwijl ze denkt aan haar situatie.
“Ongelooflijk, ik zit gewoon op bed terwijl ik door mijn moeder verschoon wordt..” denk ze.
Nog even bloost Selena in stilte verder terwijl Cindy de laatste beetjes schoonmaakt.
“Billen omhoog” zegt ze lief tegen haar dochter.
Selena doet wat haar moeder vraagt en verhoogt haar kont een beetje. Cindy haalt de luier van Selena vandaan en rolt het op. Cindy legt de volle luier naast Selena neer en pakt de schone luier. Ze vouwt hem open en legt hem onder Selena neer. Cindy vouwt de luier over Selena’s midden en plakt de strips netjes en strak aan de voorkant.
“Ziezo, en klaar” zegt ze dan.
Cindy kijkt even naar Selena en lacht een beetje.
“Och, meisje toch. Je ziet er zo schattig uit nu. Net alsof ik mijn kleine lieve babymeisje weer bij me heb”.
Selena kan er alleen maar van blozen en kijkt weg.
“Mam… ik ben geen baby meer” zegt ze zachtjes.
Cindy helpt Selena overeind en geeft haar dochter een knuffel.
“Nou, zou het zo erg zijn als je weer heel even mijn kleine meid wordt?” zegt Cindy plagerig.
Selena is even stil en denkt erover na. Misschien is het wel even fijn om zo liefelijk behandelt te worden.
Cindy onderbreekt de knuffel en samen gaan moeder en dochter weer terug naar beneden. Cindy gaat verder met haar serie bekijken en Selena gaat terug op haar telefoon. Toch blijft in Selena’s gedachten zitten of ze inderdaad weer even een baby wilt zijn, maar elke keer bedenkt ze zich weer dat ze ook gewoon een normale tiener wilt zijn. Dan dringt er opeens iets tot haar door. Over twee dagen komt Jenny slapen bij haar. Selena begint bang te worden voor wat er gaat gebeuren als Jenny ziet dat Selena nog in luiers zit.
 

friendly

Superlid
Wat ik ervan gelezen heb is leuk, maar ik heb moeite met die grote blokken tekst.
Als ik naar het begin van de regel terugga zit ik vaak een regel te ver of juist terug.
misschien een idee om nieuwe zinnen vaker op een nieuwe regel te laten beginnen?
Ik weet het, ik ben een formicafiel (mierenneuker) ;)
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
friendly Vraag over nieuw verhaal: Yuki's Strawberry Heaven 16+ Verhalen 10
S verhaal 16+ Verhalen 16
tirinty89 Verhaal over een adult baby Ethan V 3
E Kan iemand mij helpen een oud(18+) verhaal te vinden? 16+ Board 1
D Dare to Love (AI verhaal) 16+ Verhalen 2
Taeh Wat voor belangrijk ding is er recent gebeurd in je leven? Pub 19
N Kim haar verhaal K 28
TBDL4life ABDL Verhaal Schrijven VVV 12
A Niet waargebeurd verhaal over een jonge die weer klein wilt zijn L 2
A Het verhaal van maria H 13
D Voorstellen met mijn verhaal Voorstellen 11
Easy-Ryder verhaal van Luiermeisje69 16+ Verhalen 1
diaper willie Ben opzoek naar een verhaal. VVV 4
B Vervolg van mijn verhaal. I 0
Pup Samen een ABDL verhaal schrijven Spelletjes 6
MaxxToddlerLife Mijn ABDL verhaal (waargebeurd) M 7
J Mijn verhaal (waargebeurd) M 5
Y De liefde ontdekken (verhaal deel 1) 16+ Verhalen 5
Little Simba Het schoolreisje H 32
Y Inspiratie voor een verhaal Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 2
B Grappig verhaal 16+ Board 5
Babydre Luierstraf voor Peter L 3
C Verhaal toen ik 12 was V 11
Wannabee babyboy wat voor verhaal? VVV 5
A Waargebeurd luier verhaal bij tante W 19
Luierikl Logeren bij Oma L 132
W Verhaal excolo site ABDL Luierverhalen 1
friendly Kruidenthee (verhaal klaar) K 28
DLY85 De openbaring 18+ - mijn eerste 'vluggertje' verhaal hier 16+ Verhalen 8
db93 Amber en Roy 16+ Verhalen 58
Dutch_TeenBaby Luier verhaal!! 1 t/m 9 28
toet Verhaal Klaar Tobias (vervolg) T 60
L Verzoek verhaal Aanbevolen 8
Luierslaaf989 Het andere verhaal van Nils Holgersson H 0
Cyril Archambault Cyril Archambault - Het 'waargebeurde' verhaal C 13
Marmotje Kleine jongens worden groot 16+ Verhalen 16
L verhaal kwijt Pub 3
K verhaal, hier op het forum, maar ik weet niet meer hoe het noemde...? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 4
K Tweede mening voor Harry Potter ABDL verhaal die ik aan het schrijven ben Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 4
E Willekeurig verhaal & verandering 'topic geupdate' in verhalenforum Ideeën Bus 6
Little Endy tips of zo voor het bedenken van een passende titel voor een verhaal? Pub 3
P Marije's verhaal M 222
L De wasstraat (maak je eigen keuze verhaal) 16+ Verhalen 13
A Emma's Verhaal E 104
Miffy 1ste keer winkelen - Geen luier verhaal 1 t/m 9 11
slaaf.johannes het verhaal van radiotijger V 10
sissy_Mady verhaal Anja's Probleem VVV 0
A Nova's verhaal N 12
friendly Poll nieuw verhaal 16+ Verhalen 7
beddenplasser Verhaal Klaar winkelierster... W 486
Similar threads


Bovenaan