Hoe dom kun je zijn?

hiawatha

Toplid
Jammer dat je niet gewoon vroeg om het lettertype te veranderen.
Topic starter vroeg "laat eens weten wat je er van vind", en dat deed ik :rolleyes: Overigens is het lettertype toen direct aangepast, en heb ik alsnog kunnen genieten van het verhaal.. Ben benieuwd hoe het verder gaat ;)
 

Joopluier

Nieuw lid
Topic starter vroeg "laat eens weten wat je er van vind", en dat deed ik :rolleyes: Overigens is het lettertype toen direct aangepast, en heb ik alsnog kunnen genieten van het verhaal.. Ben benieuwd hoe het verder gaat ;)
Maar dat neemt niet weg dat jouw bericht niet erg vriendelijk is geformuleerd. Het siert de schrijver dat hij jouw verzoek heeft ingewilligd. Maar echt vriendelijk was je bericht niet!
 

natteluier70

Respect is iets anders dan mee eens zijn
Hoofdstuk 5

Zondag ochtend werd ik wakker met een volle blaas. Zonder er lang over na te denken plaste ik in mijn broek. De urine werd door de dikke luier opgeslurpt alsof het Ranja was. Ik hoorde hoe mijn plas tegen de plastic broek kwam. Ik weet niet waarom, maar opnieuw ervoer ik hoe ik stijf werd tussen mijn benen. Pubertijd is en blijft een raadselachtig ding.

De zondag ging in een waas aan mij voorbij. Gelukkig gingen we niet naar de kerk (we geloven niet in die onzin van een grote tovenaar ergens in de lucht die alles voor ons regelt).

Gedurende de dag werd ik verschillende keren bij mijn ouders geroepen, die, alsof ik een peuter was, mijn luier controleerden. Eerst trokken ze het elastiek bij mijn rug met de luier er onder naar achteren en keken of ik in mijn broek gepoept had (waarom ze dit deden weet ik niet, ik was die ochtend naar het toilet gegaan). Daarna voelde ze via de been elastiek of mijn luier nat was. Na iedere controle kreeg ik een zacht klopje op de achterkant van mijn plastic broek. Ik moest steeds giechelen als ik het geluid hoorde.

Die avond werd ik door mijn vader naar bed gebracht. Ik ging op mijn bed liggen en voelde hoe er onder het laken weer een rubber zeiltje lag. Voor als je plastic broek lekt, verklaarde mijn vader.

Ik ging liggen, mijn vader zag hoe gespannen ik was, Hij kwam naast me zitten en wreef met zijn hand door mijn haar. Toen ik nog in mijn bed plaste deed hij dit iedere keer als hij mij naar bed bracht en ik gespannen was.

Wat is er aan de hand Mark? Zijn stem klonk vriendelijk alsof hij niet naast zijn “misdadige” zoon zat.

Ik ben bang voor morgen op school, zei ik met trillende stem. Moet ik in deze luier en plastic broek, zonder lange broek…

Mijn vader keek me aan en antwoordde dat hij dacht dat de school dat nooit zou toestaan. Hij zou met mama overleggen wat de oplossing zou zijn voor school.

Mijn natte luier werd vervangen door een droge en ik kroop, enigszins gerustgesteld onder de dekens. Het vermaledijde zeiltje voelde glad onder de lakens en maakte een klein beetje geluid iedere keer als ik me bewoog.

De volgende ochtend kwam veel te vroeg. De ochtend routine startte om zeven uur: Opstaan, blaas in de luier legen, luier uit laten doen door mijn moeder, naar de WC, douchen, en toen kwam de donderslag bij heldere hemel. Ik liep met een handdoek als een rok om mijn lijf gelagen mijn slaapkamer in.

Eerlijk ik verwachtte dat mijn moeder mij een onderbroek zou geven om naar school te gaan, maar op mijn bed lag zo’n dikke luier en een plastic broek.

Tranen schoten in mijn ogen: Zo kan ik toch niet naar school gaan? Dat kunnen jullie mij niet aan doen! Ik wordt vermoord.

Hysterisch keek ik mijn ouders aan. Wij zullen je niet zo naar school laten gaan, maar je zal vandaag wel een luier en plastic broek dragen.

Ik keek mijn vader verbaasd aan, gisteren avond had hij nog gezegd dat de school dit niet toe zou staan en nu…

We gaan straks naar Rob Zomers, hij heeft beloofd dat je, tot je eigen dag luiers komen, zijn dag luiers kunt gebruiken. Hij heeft ook nog een paar broeken die je kan lenen die goed over je luiers passen.

Verslagen keek ik mijn vader aan. Zou ik echt een luier van Rob moeten dragen de komende dagen? Zou ik echt op school in mijn broek moeten plassen? En door de zuster bij de kleuters verschoond worden, als een peuter? Ik kon het niet te geloven! Trillend van de zenuwen liet ik mijn vader mijn luier en plastic broek aan doen. Bij het idee dat ik straks een luier en broek van Rob aan zou krijgen kreeg ik weer een vreemd gevoel in mijn luier, die langzaam in een tent veranderde. Ik snap echt nioets van die puberteit!

Ik at bijna niets die ochtend. En op van de zenuwen stapte ik naast mijn vader in de auto en liet me naar het huis van Rob brengen. Toen de deur open ging stond daar de moeder van Rob en keek naar mijn luier en plastic broek. Ik keek ook even naar de broek die als een ballon over mijn luier zat. Ik schaamde omdat ik van angst in mijn broek geplast had.

Ga maar naar boven, Rob is in zijn kamer, samen met zijn vader.

Zonder na te denken wilde ik de trap op gaan, toen ik me herinnerde dat ik nog nooit (officieel in ieder geval) in Rob’s kamer geweest was en ik dus niet kon weten waar die was.

Waar is zijn kamer? Vroeg ik onschuldig.

Derde deur van links, vergeet niet te kloppen, ik denk dat hij net zijn schone luier om krijgt.

Langzaam liep ik de trap op, ik voelde me als de man die naar de galg geleid wordt. Ik klopte op de deur en hoorde hoe Rob riep: Een moment! Ik hoorde hoe hij zijn broek over zijn luier aan trok. Het plastic kraakte een beetje, maar was duidelijk hoorbaar door de dunne deur.

De deur zwaaide open en Rob stond met een brede glimlach voor me. Klaar voor je eerste dag in luiers op school? Vroeg hij.

Ik besloot mij niet te laten intimideren door Rob en zei luid en duidelijk: Ja, Jij ook?

Een vreemde uitdrukking kwam op Rob’s gezicht. En snel verscheen zijn glimlach weer. Hij wees naar zijn bed, waarop een aantal dunnere dag luiers lagen. Ze waren duidelijk van een ander soort stof gemaakt. Niet van de stof waar ze handdoeken van maken, maar het leek wel of er allemaal kleine oogjes op de luier zaten

Naast de luiers lagen een aantal plastic broekjes. Tot mijn verbazing hadden ze allemaal een verschillende kleur. Er lag een geel broekje, een baby blauw broekje en een rood broekje, allemaal keurig opgevouwen. Ook lag er een licht beige broek naast

Met een: Ga nu maar liggen, ik heb niet de hele dag de tijd werd ik op het verschoon kleed gedirigeerd. Snel werd mijn natte luier verwijderd en kreeg ik een, veel dunnere, dag luier om. Daarna kreeg ik de gele plasticbroek aan en mocht ik de lange broek aan doen. In de lange spiegel zag dat de luier bijna niet opviel onder de broek, maar de broek was wel van een ietwat ouderwetse broek, met voldoende ruimte voor de luiers.

Ik hoop dat je op school een schone luier nodig hebt en je de rode broek aan doet, die kraakt vreselijk!

Rob, Mark heeft straf en moet daarom zo naar school, maar daarom hoef je het nog niet nog erger voor hem te maken.

Ik merkte dat mevrouw Zomers net zo streng tegen haar zoon was als mijn ouders tegen mij.

Verschrikt keek mijn vader op zijn horloge. Wouw is het al zo laat? Ik moet vliegen anders staat mijn personeel voor een gesloten deur, en natuurlijk willens ze dan wel doorbetaald worden zonder een minuut werk te doen. Kunt u Mark naar school brengen?

Mevrouw Zomers zei dat dat geen probleem was. Mijn vader gaf mij een gesloten envelop die ik voor schooltijd aan de verpleegster moest geven, samen met de luiers en plastic broekjes.

Mijn vader gaf me een zoen ter afscheid en met een Gedraag je! Verliet hij het huis.
Mevrouw Zomers stapte in hun auto en bracht ons naar school. In de auto werd ik doods bang. Ik zou al mijn vrienden tegen komen. Zij zouden al snel weten wat ik gedaan had en wat mijn straf was. Ik besloot zodra de auto stil stond de deur open te gooien en weg te rennen! Het plan had ik helemaal overdacht, ik zou naar Rotterdam liften en mij op een boot naar Amerika verstoppen. In de Nieuwe Wereld zou ik een leven gaan leiden, van krantenjongen tot miljonair, in dat land was alles mogelijk!
Helaas toen de auto voor de school stil stond en ik de deur open wilde gooien bleek deze op slot te zitten. Rob keek mij geamuseerd aan toen hij zag hoe ik tevergeefs de deur probeerde te openen: Die zit op het kinderslot zei hij met een grote grijs op zijn vreselijke gezicht, voor mijn broertje weet je.

Verslagen stapte ik de auto uit toen mevrouw Zomers de deur van buiten open deed.

Mevrouw, alstublieft, Ik heb echt spijt van wat ik Rob heb aangedaan, ik zal iedere straf accepteren die u voor mij kunt bedenken, maar niet deze! Ik wees naar mijn broek. Help me alstublieft!

Streng keek mevrouw Zomers mij aan en zei toen: Mond houden jongeman, je weet niet wat je Rob hebt aangedaan. Jij hebt niet gezien hoe hij vrijdag thuis kwam, hysterisch. Hij was niet kwaad omdat iedereen hem in zijn plastic broek kon zien, het enige wat hij zei was: “Ik dacht dat hij mijn vriend was!” dat herhaalde hij wel honderd keer! Het was vreselijk. Ik denk dat als je vandaag of in de toekomst gepest wordt met je luiers, dat dat niet zo erg kan zijn als wat jij Rob hebt aangedaan!

Terwijl ze zo tegen mij sprak deed ze mijn blouse in mijn broek en haalde haar hand door mijn haar, net zo als mijn moeder zo vaak doet. Het moet in de moeder genen zitten…

Ik wist niet hoe ik mij moest voelen, ik voelde echt medelijden met Rob, totdat hij luid en duidelijk aan zijn moeder vroeg:

Mam, mag ik naar mijn echte vrienden gaan, ik wil niet gezien worden met die baby!

Hij kreeg permissie om te gaan, tranen rolde over mijn gezicht, har Rob gelijk? Was ik een baby?

Mevrouw Zomers keek mij aan en zei dat mijn moeder inmiddels de school op de hoogte gebracht moest hebben. Ze keek pakte mij bij mijn kin en liet mij haar recht in de ogen kijken.

Ik weet niet waarom ik dit tegen je zeg, maar ik denk dat het goed is dat ik je een stukje advies geef! Als je het respect van je vrienden terug wilt winnen moet je je straf als een man dragen. Probeer niet terug te slaan als ze je aanvallen, en verberg je straf niet, dat lukt niet, dat heb je met Rob gezien. Draag je luiers en plastic broek alsof het een trofee is en ze zullen snel stoppen met je te pesten, pesten is alleen maar leuk als je reageert. Voor je het weert zullen ze vergeten dat je luiers draagt en je weer normaal gedragen. Gedraag je als een man en je zal als een man behandeld worden. Ik heb je vader beloofd je bij de zuster af te leveren, maar vanaf dan sta je er alleen voor jongen!

Terwijl mevrouw Zomers met me naar de school liep zei ik: Bedankt dat u voor mij gezorgd heeft vanmorgen.

Met een vreemd gezicht keek ze mij aan. Ik wist niet of ik iets doms of erg slims gezegd had, ik had genoeg domme dingen gedaan de laatste paar dagen, niet waar?

Met een traan in haar ogen, zei ze: Ik snap jou niet Mark. Eigenlijk wil ik gewoon een hekel aan je hebben voor wat je met Rob gedaan hebt vrijdag middag. Gelijker tijd begrijp is steeds beter waarom hij me je bevriend was. Je kan zo’n aardige en beleefde jongen zijn als je je best doet. Het is echt heel jammer dat je niet weet hoe je je als vriend moet gedragen!

Die laatste opmerking kwam hard aan, ik voelde me echt heel rot en een traan rolde over mijn wangen. Terwijl we het schoolplein opliepen hoorde ik de eerste pesterijen, een voorbode van wat er nog komen zou!

Hee kijk daar heb je Mark!

Wordt hij nou door zijn BABYzitter naar school gebracht?

Kijk naar zijn broek! Oh mijn God, hij draagt een gele plastic broek, wat een sukkel!

Mark, toen je laatst zei dat je verschoond wilde blijven van flauwe opmerkingen, bedoelde je toen niet dat je verschoond wilde worden?

Ongetwijfeld werden er nog meer “snedige” opmerkingen gemaakt, die ik niet gehoord heb. Als dit een voorbode was wat nog komen zou zag de toekomst er voor mij donker uit. Ik voelde hoe de angst mij in haar macht kreeg.

Met mevrouw Zomers liep ik de kamer van de school verpleegster in. Onze school was gekoppeld aan een lagere school en een kleuterschool, die gezamenlijk voorzieningen deelden, zoals de zuster.

Toen we de kamer van de zuster binnen kwamen zweette ik hevig en, ik hoopte dat niemand het gemerkt had, ik plaste in mijn luier.

Op de deur stond dat ze Zuster Poort vliet heette. De laatste keer dat ik in haar kamer was, was toen ik tijdens de les in de vijfde klas plotseling ziek was geworden en daar op mijn ouders moest wachten.

Mevrouw Poortvliet zat achter haar bureau. Het was duidelijk dat mevrouw Zomers de zuster al kende terwijl ze mij vooruit duwde zei ze: Dit is Mark, hij draagt voorlopig voor straf luiers en plastic broekjes.

Ik had net zijn moeder aan de lijn en ze heeft het allemaal uitgelegd. Ik vind het normaal niet juist om kinderen op deze wijze te straffen.

Even kreeg ik hoop, zou ze weigeren mijn luiers te accepteren en zouden mijn ouders een andere straf moeten verzinnen? Helaas ging mevrouw Poortvliet verder:
Maar ik heb zoveel nare dingen over Mark gehoord de laatste maanden, hoe hij mevrouw Haringsma zo vaak heeft gepest, dat ze nu overspannen thuis zit, hoe hij andere leerkrachten tot het uiterste dwingt. En nu het akkefietje van vrijdag. Ik denk dat deze straf misschien een beetje discipline in deze schavuit zal brengen.

Verslagen keek ik de verpleegster aan. Ze stond op en liep naar mij toe. Ze knielde voor mij en tot mijn grote schrik begon zij mijn broek los te maken. Al snel bevond deze zich rond mijn enkels en stond ik daar voor de zuster in alleen mijn plastic broek, ik werd rood van schaamte en hoopte dat ik door de grond zou zakken. Natuurlijk weigerde de aarde mee te werken…

Ik moet even kijken hoe jouw ouders willen dat ik de luier om doe dus ik zal je plastic broekje ook even omlaag trekken. Behendig werd het gele broekje tot mijn enkels getrokken en werd mijn gezicht nog roder. De luier vertoonde duidelijk een natte vlek.

Hmm, ja, dat is een nette manier om een luier om te doen. De zuster maakte een paar aantekeningen en keek mij aan, terwijl ze mijn plastic broek weer over mijn luiers trok. Je bent nog niet zo nat dat je verschoond moet worden. Je meldt je iedere pauze in mijn kantoor zodat ik je kan controleren en zo nodig een schone luier om kan doen. Heb je trouwens nog schone luiers bij je. Ik nam de tas met luiers van Rob en de vreselijke plastic broekjes en gaf die aan de zuster, die ze in een kastje deed waar ze een sticker met mijn naam op plakte.

Daarna werd ik naar de klas gestuurd. Ik voelde me vreselijk, mijn enigszins natte luier tussen mijn benen, ik hoorde het plastic broekje kraken bij iedere stap die ik zette, het leek wel of het broekje tegen iedereen wilde zeggen: Hier komt een baby aan. Met alleen de somberste gedachten in mijn hoofd liep ik naar het lokaal voor mijn eerste les van die dag.

Kun je je het voorstel een 13 jarige HBS student met een luier om?
 

AHDEHEER1965

Nieuw lid
Topic starter vroeg "laat eens weten wat je er van vind", en dat deed ik :rolleyes: Overigens is het lettertype toen direct aangepast, en heb ik alsnog kunnen genieten van het verhaal.. Ben benieuwd hoe het verder gaat ;)
Zo je hebt je zin gekregen door een vervelende opmerking te plaatsen. Als ik dit verhaal geschreven had zou ik het lettertype niet hebben aangepast. Zeikers als jij verdienen niet beter!
Sorry maar ik denk dat het maar eens gezegd moet worden.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
U Hoe ga jij om met stress? Pub 1
LuierN DL hoe het begon Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 21
LuierN Hoe doen jullie het met met je relatie? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 22
Babyukkie Een vraag van lid. Wil graag weten hoe we hier mee om gaan moderator talk 1
Babyukkie Hoe gaan we hier mee om moderator talk 18
Kai_ABDL Hoe Bespreek Ik Dit Met Mijn Partner? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
M Verhaal Klaar Babette - Hoe het is begonnen B 106
Skyfal Hoe moet je de maten van de plastic broekjes zien? Plastic broekjes liefhebbers 4
broekie Wie van jullie heeft een partner die geen problemen heeft met je plastic broekje. En hoe is dat? Plastic broekjes liefhebbers 50
V Hoe ziet een luierdate/afspraakje er uit (+\- 22 jaar) 16+ Board 17
J Doet iemand aan paardrijden, zo ja dragen jullie ook luiers tijdens het paardrijden en hoe verbergen jullie dat Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 4
E Advies gezocht! Enema plugs/Opblaabare plugs. Wat? Hoe? Welke? 16+ Board 12
Limbonees Hoe herken je de maat van een losse luier ? Product & Winkel Testverslagen 10
Bam-Bi Hoe kom jij echt tot rust? Pub 62
D Online ab? Hoe werkt dat? Algemeen 2
B hoe mijn dag gisteren was Broekplassers en Poepers 2
E Tips voor open Buttplug? Hoe? en Wat? 16+ Board 12
D DL en hoe het is gekomen Voorstellen 32
Inco-plastic-24/7 Hoe gebruiken en dragen jullie een plastic broekje? Plastic broekjes liefhebbers 22
peka36 hoe adres ingeven in de shop Vragen & Info Shop 7
Floris24 Hoe kan je het beste je ouders vertellen dat je graag luiers draagt? 16+ Board 27
Tim80 The walk of shame op een openbaar toilet. Hoe pak jij dit aan? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 23
P Hoe je ooit begon met broekpoepen! Broekplassers en Poepers 9
Limbonees Hoe beleef jij het ABDL weekend in Odiliapeel ? Pub 10
Diaperthijs Waar ik wel nieuwsgierig naar ben, hoe jullie je eerste keer hebben ervaren om in het openbaar luiers te dragen, en wat jullie precies deden die dag. Polls 105
H Hoe probeer ik Abdl uit zonder iets extra’s te kopen Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 7
Erik-dl Hoe combineren jullie luiers en het hebben van kinderen? Polls 25
Luierliefhebber Brent weten jullie hoe ze dat doen bij abporno Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 11
qwerty123 hoe kan ik een forumbeheerder bereiken? Forum en Chatregels 6
D40_NL Hoe vaak mastrubeer jij? 16+ Board 80
Roderick_15 Voor het eerst een luier dragen hoe is dat? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
S Hoe Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 12
adidaslover Hoe blij ben je met jezelf? Polls 6
A Hoe Tim luiers is gaan dragen H 0
Mr_insecurious Hoe heb jij je CG gevonden? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 16
Luierliefhebber Brent hoe is jullie ervaring met gebruik van talkpoeder tijdens het luieren Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 20
DL_1988 (Hoe) Kom jij in ‘’de AB/DL stemming” in het bijzijn van andere? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 2
luierdrager16 Hulp gezocht over hoe jullie luiers besteld hebben bij zorg verzekeraar Pub 3
T Ben je incontinent en hoe ben je dat geworden? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 13
Nickie Hoe zeg ik dit op Algemene info 15
Luierliefhebber Brent hoe is het verlangen naar luiers bij jullie ontstaan ? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 19
mickey Hoe je als een kind zo blij kunt zijn met lichtgevende veters Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
vanbartjes Hoe was het voor de bedplassers vroeger als de oppas kwam? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 47
J Hoe dragen jullie je plasticbroek Plastic broekjes liefhebbers 76
L Hoe maak je je eigen foto album Algemene info 0
Daddy Stampertje Hoe kan ik mijn little straffen? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 17
Tiny Uitbeelden / rollenspel Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 7
thomboy Hoe weinig mensen erop letten… Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 24
Roberto1992 hoe lang houden jullie een luier aan? Pub 28
B Hoe lang kunnen jullie het ophouden voordat je in je broek plast en of poept? Broekplassers en Poepers 58
Similar threadsHoeBovenaan