Jiska in de luiers

Joonoes

Diaper lover with girlfriend
Jiska

Hey Ik ben Jiska ik ben 17 jaar en ik ben een meisje, mijn ouders zijn gescheiden, ik woon bij mijn moeder en ik heb geen broertjes of zusjes. Soms als mijn ouders niet thuis zijn dan denk ik veel aan luiers. Ik heb ze alleen nog nooit durven te kopen.

Maar aankomende week is het zover want dan heb ik vakantie en mijn moeder is dan niet thuis,ze is dan 1 week in België mijn moeder werkt namelijk in de politiek. Ik heb luiers besteld op het internet en een pak van 20 en ze komen maandag binnen,ik hoop een beetje vroeg want mijn moeder gaat maandag ochtend weg om 5:00 weg.

Die zondag avond was ik heel zenuwachtig mijn week was dan bijna aangebroken. Mijn moeder en ik hebben nog 1 keer gegeten en daarna heb ik nog wat tv gekeken en ben ik naar bed gegaan. De volgende ochtend werd ik wakker van de bel ik deed open en daar was mijn pakket al mijn moeder had een briefje op tafel achtergelaten met daarop dat ze elke avond zou bellen.
Ik gooide het briefje weg en liep met mijn pak luiers naar boven en toen ik er 1 in mijn hand had vond ik ze wel heel erg dik. Maar nu had ik de tijd dus ik probeerde er 1 aan te trekken "dat ging moeilijker dan ik dacht" maar uiteindelijk was het dan gelukt....

En daar zat ik dan in mijn mijn luier wat voelt dat toch heerlijk veilig. Ik trok het één en ander aan en ik liep naar beneden voor het ontbijt,ik had een lekker gebakken eitje en 2 flinke glazen melk.

Na het ontbijt ben ik weer naar boven gegaan en ik heb toen bijna tot 12 uur de Sims 4 zitten spelen want dat vind ik toch het leukste spelletje. Toen het 12 uur was heb ik de Sims maar uitgezet en ben ik wat gaan lezen en heb ik nog maar een glas water genomen. En uiteindelijk was daar het gevoel ik moest plassen en dat deed ik natuurlijk in mijn luier.. wat was dat een lekker gevoel zeg.
 

Ricobeer

Beginneling
het zou leuk zijn als ze iets verkeerds zou eten en daar hele erge diarree van zou kijgen verder goed begin
 

Joonoes

Diaper lover with girlfriend
Deel 2,

Ik ben na dat ik heb geplast maar een broodje gaan smeren met Pathé maar ik had niet gezien dat de Pathé een beetje overdatum is. Ik had het broodje helemaal opgegeten want het smaakte gewoon normaal. Bij de lunch had ik ook nog een glas thee want koffie vind ik niet lekker.

Nadat ik had geluncht heb ik mij even anders aangekleed door een kort broekje aan te trekken en een tank topje, want het was warm buiten en dan kan je net zo goed even lekker achter thuis zonnen. Ik had mijn boek mee genomen maar tijdens het lezen viel ik al snel in slaap op de stoel in de zon.

Toen ik wakker werd merkte ik dat ik heel nodig naar de wc moest maar ik had geen tijd meer om op te staan en zo stroomde mijn hele luier vol met diarree en nog meer plas. Mijn luier was ondertussen dus ook al aardig vol.

Toen ik naar binnen liep keek ik even op de tijd, het was 16:00 uur en dat betekende dat ik zo even naar de winkel moest.
Dus ik stapte zelf nog snel even onder de douche en trok even snel wat gewone kleren aan want met een luier om naar de winkel gaan vond ik nog een beetje te spannend.

Bij de winkel aangekomen heb ik wat groenten gekocht: een komkommer een paprika en wat snoep tomaatjes.
Ik liep ook nog langs de baby afdeling en ik nam ook wat talkpoeder en wat babydoekjes mee want ik had gelezen dat talkpoeder helpt tegen luieruitslag.

Nadat ik bij de supermarkt was geweest was het ondertussen 18:00 uur en heb ik bij de snackbar een frietje gehaald en een kaassoufflé en ik heb alles meegenomen naar huis.

Na dit heerlijke maal heb ik alles even opgeruimd en heb ik een luier aangetrokken. Toen ik mijn luier aan had heb ik alle deuren op slot gedaan en heb ik boven nog wat gesimst en ben ik gaan slapen.
 

Ricobeer

Beginneling
ik heb nog een idee wat als ze in een poepluier krijcht in een winkel door haar diarree
en dat het er echt uit de luier komt
 
Bovenaan