Ontvoerd door een meisje uit mijn klas

Knuffelbeer

Gewaardeerd Lid
Zo liefie zullen we is lekker naar beneden gaan en een hapje gaan eten zegt Jasmijn en ze klapt de zijkant van Jimmy's bedje naar beneden. Ze tilt Jimmy uit zijn bedje en ze lopen met zen drieën naar beneden.

Zo heeft ons schatje lekker geslapen, vraagt Iris die met Jeroen en Patricia aan het wachten was. Jimmy zegt niks, want hij heeft die avond met Iris nog steeds in zijn achterhoofd zitten.
Loran en Jasmijn gaan de tafel dekken terwijl Iris naar Jimmy loopt en hem op schoot neemt.
Kijk liefie, ik weet weet heel goed waar je aan denkt, maar je hoeft echt niet bang te zijn. Als jij voortaan gewoon lief bent en luistert is er niks aan de hand zegt Iris lief. Jimmy kijkt naar de grond en toont geen emotie. Hey Jimmy kijk me is aan zegt Iris strenger en met een vinger onder Jimmy's kin. Jimmy kijkt haar Iris aan en knikt. Goedzo liefie, kom dan gaan we nu lekker eten. Iris tilt Jimmy op en zet hem in de kinderdstoel.
Ze eten broccoli, dit vind Jimmy niet heel lekker, maar hij kan het wel eten. Als het eten op is mag Jimmy nog even tv kijken, maar er staat een kinderprogramma op dus hij kijkt er maar half naar.

Om 7 uur is het tijd voor Jimmy om naar bed te gaan. Jas, kan jij Jimmy even in bad doen en naar bed brengen? Vraagt Patricia. Ja hoor, zegt Jasmijn en ze neemt Jimmy aan zijn handje mee naar boven. Op de trap ruikt ze dat Jimmy een poepluiertje heeft, maar ze besluit er nog niks van te zeggen.

In Jimmy's kamer aangekomen tilt Jasmijn Jimmy Op de commode. Zo liefie, zal ik jouw luiertje even uitdoen, want dan kan jij lekker in badje. Jasmijn maakt eerst de knoopjes van het rompertje los en maakt dan een voor een de plakstrips van de luier open. Zo schatje, jij hebt goed je best gedaan hè, ik ga je lekker goed schoon maken hoor liefie. Jasmijn veegt eerst met de luier het ergste weg en maakt Jimmy daarna helemaal schoon met de luierdoekjes. Zo nu lekker in bad en daarna lekker slapen. Jasmijn tilt Jimmy van de commode en neemt hem naakt mee naar de badkamer. Hij schaamt zich hier toch wel voor.
Ze zet de kraan van het bad aan en wacht tot deze gevuld is. Als het bad gevuld is tilt ze Jimmy erin en geeft ze hem wat badeendjes.

Na een halfuurtje vind Jasmijn het genoeg geweest en laat ze het bad leeglopen. Ze tilt Jimmy uit bad en droogt hem af met een grote, zachte handdoek.
Zo liefie, je krijgt van mij nu nog een luiertje om en dan ga je lekker slapen. Ze neemt Jimmy mee en tilt hem op de commode. Jasmijn pakt een dikke luier en een nieuw rompertje.
Zo, even je billetjes omhoog en Jasmijn schuift de luier onder Jimmy's billetjes. Eerst strooit ze nog wat talkpoeder over Jimmy's plassertje en dan maakt ze een voor een de plakstrips van de luier vast. Zo kan je lekker slapen, Jasmijn tilt Jimmy van de commode en neemt hem aan zijn handje mee naar de slaapkamer van Jeroen en Patricia. Ze ligt Jimmy in een speciaal kussen in het midden van het bed, zodat Jimmy niet uit bed kan vallen. Zo, als papa en mama gaan slapen maken ze jou nog even wakker en geven ze je nog een flesje. Jasmijn stopt zijn speentje nog in zijn mondje en geeft hem zijn knuffel leeuwtje.

Welterusten liefie.
 

Knuffelbeer

Gewaardeerd Lid
Wat later gaan Patricia en Jeroen ook naar bed. Als ze in de deuropening staan blijven ze even staan, ze kijken naar Jimmy, hoe schattig hij ligt te slapen. Wat zijn ze toch blij met hun kleine schatje, ze hebben eindelijk weer een klein lief peutertje. Ze besluiten om hem toch maar even wakker te maken voor een flesje.

Hè liefie, wordt even wakker, zeg Patricia lief. Mama is bij je. Jimmy wordt langzaam wakker, maar kijkt mama nog slaperig aan.
Patricia trekt Jimmy even op schoot, kom liefie even een flesje drinken. Patricia haalt het speentje uit Jimmy's mond en stopt de speen van het flesje in zijn mondje. Na 10 minuutjes is het flesje leeg. Goed zo liefie, nu weer lekker slaapie doen.
Mama? Vraagt Jimmy.
Ja schatje, wat is er?
Mama, mag ik een hondje?
Patricia en Jeroen beginnen te lachen. Nou liefie, als jij wat beter gaat luisteren naar papa en mama dan kunnen we erover nadenken, maar nu moet je lekker slapen. Morgen gaan papa en mama even kijken.
Patricia stopt Jimmy lekker in en daarna gaan Jeroen en Patricia zelf ook slapen.


Om 7 uur worden papa en mama wakker, ze zien dat Jimmy nog lekker slaap en ze besluiten hem nog even te laten liggen. Zelf gaan ze zich even aankleden en daarna maken ze Jimmy toch maar wakker.
Hè schatje, wakker worden, we gaan lekker ontbijtje eten. Jimmy wordt wakker en wordt door Jeroen uit bed getild.
Papa douche? Vraagt Jimmy
Nee nog niet, we gaan eerst lekker ontbijten en daarna lekker douchen.
Maar papa ik heb bah.
Nee geen gemaar, weet je nog wat mama gisteravond zei?
Jimmy knikt en stopt met zeuren.
Met zen drieën lopen ze naar beneden waar Jasmijn, Loran en Iris de tafel al hebben gedekt en zitten te wachten.
Jeroen zet Jimmy in de kinderstoel en maakt een boterham met hagelslag voor hem. Zo lekker eten zegt Jeroen.

Na het eten neemt Iris Jimmy aan zijn handje mee naar boven. Zo, volgens mij kan ik al ruiken wat jij in je luiertje hebt gedaan schatje zegt Iris.
Jimmy kijkt een beetje naar beneden om haar blik te ontwijken.
Dat maakt niet hè schatje, daar hadden wij wat afspraakjes over dus niet zo doen hoor.
Iris tilt Jimmy boven op de commode en doet eerst de knoopjes van het rompertje los. Daarna gaan de plakstrips los en wordt de luier tussen Jimmy's beentje weggehaald.
Kijk dit laat wel zien dat jij nog een klein onzindelijk peutertje bent.
Iris pakt een schone luier, maar gebruikt eerst nog wat talkpoeder. Dan maakt ze de luier goed vast en pakt ze een nieuw rompertje.
Zo eens even kijken wat we jouw aan gaan doen, want we gaan zo even ergens heen had ik gehoord van mama. Iris pakt een shirtje van Toy Story en een kort spijkerbroeken en doet deze aan bij Jimmy.
Iris pakt nog even Jimmy's speentje en het speenkoortje en maakt deze aan Jimmy's shirtje vast.
Liefie je houdt je speentje ook als we weg gaan in, want ik wil geen kleine peutertjes die gaan huilen, anders gaan we het leuke van vandaag niet doen oké?
Jwha Iris komt er achter zijn speentje vandaan.
Goedzo schatje.
 

Knuffelbeer

Gewaardeerd Lid
Ja ik heb het in deze periode heel erg lastig thuis, omdat ik nu iedereen heel de dag thuis is niet kan zijn wie ik wil zijn. Ik probeer mijn best te doen, maar ik zit op dit moment gewoon niet lekker in men vel. Ik hoop dat jullie dit kunnen accepteren.
 

Skyris

Trans-meisje. Stuur gerust een privébericht...
Ja ik ook wel een beetje met een broer die zwaare autist is ......
 

Little Endy

Sayori the shy Enderman :3 (he/they)
Ik snap jullie situaties best goed @Kleine man010 @NJ.abdl en @Lumv, ik woon zelf zeker wel 18 maanden begeleid op kamers en had tot een klein aantal weken terug ook erge last van 1 van mijn buren die ook nog eens matig verstandelijk beperkt is en hierdoor weinig zelfbeheersing heeft, en mijn voogd die hier en daar nog wel eens voor de deur langs komt en het dan leuk vindt om mij boos te maken en te ontgroenen terwijl hen dondersgoed weet dat ik erg vatbaar ben voor depressieve aanvallen... :( (heb niet de depressie zelf maar wel aanleg ervoor)

Terug on-topic: leuk vervolg trouwens, ik lees graag meer nu ik toch vrijwel niets anders te doen heb dan lezen :)
 

Knuffelbeer

Gewaardeerd Lid
Oké mensen, ik heb dit lang voor mezelf gehouden, maar nu ik zie dat er meer mensen gaan reageren op mijn lange afwezigheid ga ik toch vertellen wat er gaande is.
Ik heb ongeveer een maand geleden te horen gekregen dat mijn moeder borstkanker heeft. Deze situatie samen met havo 4 gaat al niet echt samen, veel onvoldoendes etc.
Ik sluit dus niet uit dat er ooit nog een vervolg komt, maar waarschijnlijk niet op korter termijn.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
L ontvoerd door mammie 16+ Verhalen 13
K Evelien ontvoerd! E 30
M Ontvoerd 2 O 1
M Ontvoerd O 3
Baby14 Het nieuwe vervolg van ONTVOERD Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 0
Baby14 Wie wil mijn verhaal ONTVOERD afmaken? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 10
Baby14 Ontvoerd O 118
DaddyDave 24/7 Geluierd oktober door Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
DLY85 Oef! Bijna betrapt door de glazenwasser! Pub 3
A Timmy die weer klein wilt zijn gescheven door een AI (binnenkort kan het waarschijnlijk niet meer) T 4
A Een luierverhaal geschreven door de AI E 1
Tim80 Foto's van luiers zichtbaar door broek Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 10
Stoere_DL Wat is de reden dat je door luiers opgewonden raakt? 16+ Board 51
ondeugie akelige eerste ervaring met chastity door terugkomend probleem 16+ Board 19
L Pijnlijke voortanden door fopspeen Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 18
O Erectiestoornis door abdl? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 15
E Incontinentie door luiers dragen Broekplassers en Poepers 16
Diaperlover20003 Luiers gevonden door ouders, echtgenoot, partner etc Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 70
Berth Grotere luiers door grotere kinderen of anders om. Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 12
T Betrapt door haar 16+ Board 7
D Verzending nog niet ontvangen door Postnl Vragen & Info Shop 43
robinmadoura In je broek doen door kinderliedjes Broekplassers en Poepers 7
DLY85 Door luiers meer inzicht in jezelf krijgen, wie heeft dat ook? 16+ Board 15
L Incontinent door hypnose Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 14
Twanmann Hoe komen jullie deze periode door? Pub 32
J was door een SSD defect even off radar.. Pub 13
maxicosie Viral op social media: Man die ervoor gekozen heeft om als baby door het leven te gaan Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 6
T Door omstandigheden kom er een boel spullen te koop. Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 56
B Incontinente gebruikers: op welke manier word je getroffen door bezuinigingen? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 34
R Door ziekte in luiers D 6
Luierslip Door wie word je geluierd? Polls 16
J Diarree door antibiotica Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 12
H Natte broek door de vrieskou Broekplassers en Poepers 4
W rugpijn door luier VVV 56
max79 Foto's gepost door tieners moderator talk 7
cooney Geaccepteerd door partner Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 6
Luierman1983 Tena lekt door!! Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 7
F Chick van 21 jaar oud gaat graag als baby door het leven AB/DL Filmpjes 4
Derper Ontdekt door de verkoopster O 8
B "Dorpje in shock door luierman" Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 10
yellow rose welke handelingen door mama Algemeen 26
Landsmeerder Hoeveel luiers kan je in elkaar door laten lekken? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 11
K Acceptatie door partner Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 1
LotteXS Niet naar de wc durven door stroom uitval.... N 2
smartin luiers dragen op je werk zonder dat iemand het door heeft Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 24
pampervuller Controle door franse douane, volle lade met luiers in mijn caravan Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 6
Ron Gered door mijn luier. Broekplassers en Poepers 8
Kris de Babie huidproblemen door luieren Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 6
P De kogel is door de kerk Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 8
klein het moeten doen in luier door ketting Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 19
Similar threads


Bovenaan