Ontvoering!

babybitch

Nieuw lid
Dit verhaal gaat over een meisje van 15 dat op onverklaarbare wijze werd ontvoerd:
Het was half negen 's avonds en ik fietste terug naar huis. het was koud en donker en ik fietste zo hard mogelijk. Ik fietste over een lange dijk zonder lantarenpalen, maar ik had fietsverlichting dus ik maakte me geen zorgen. Het was erg rustig op de dijk, er was geen auto te bekennen. Logisch natuurlijk, het regende, en het was 8 graden. Dan zit je liever binnen. Uit het niets kwam er een busje de dijk op. Hij stopte dwars over het pad, zodat ik er niet meer door kon. Er stapte een grote man uit het busje, greep me vast en gooide me over zijn schouder, mijn fiets werd in de dijk gegooid en ik werd in de bus gezet. De man hielt me stevig vast zodat ik nergens heen kon. Er kwam nog een man met een spuitje. Hij stak het spuitje in mijn arm en een vloeistof kwam in mijn bloed terecht. Ik voelde hoe ik langzaam wegzakte en hoorde nog net de man zeggen: 'Slaap lekker'. Toen werd alles zwart...
 

babybitch

Nieuw lid
Toen ik weer bijkwam, zat ik vastgebonden aan een stoel in het busje. Ik begon te gillen en schoppen en er kwam een man aanlopen. Hij zei dat ik stil moest zijn, maar ik bleef gillen. De man liep weg en kwam terug met een bandje. Hij deed het bandje om mijn nek en pakte een afstandsbediening. Hij drukte op een knop en een pijnlijke schok schoot door mijn lichaam. De man zei dat als ik niet stil was, ik een schok kreeg. Ik begon te huilen. Ik wilde gewoon naar huis! De man stelde zich voor als Oscar. Hij vroeg hoe ik heette. Lisa, antwoorde ik. Hij zei dat ik vanaf nu het slaafje was van hem en zijn vriend Scott. Ik begon nog harder te huilen en begon weer te gillen. Oscar greep de afstandsbediening en drukte op de knop. het deed zoveel pijn dat ik maar stopte met gillen. Hij legde uit dat we naar de loods reden, waar Oscar en Scott woonden. Ik schrok, een loods? wie woont er nou in een loods?

Na nog een tijdje in de bus te hebben gezeten, begon Oscar me los te maken van de stoel. Scott had ondertussen de bus voor de loods geparkeerd en kwam Oscar helpen. Scott hield me stevig vast, ik kon geen kant op. Toen Oscar me los had gemaakt, tilde Scott me over zijn schouder en droeg me de loods binnen. Ik keek om me heen en schrok toen ik zag een hoekje van de loods was ingericht als babykamer. Er stond een box, een ledikant en een kastje met een comode. Ik werd op de comode gelegd en mijn kleren werden uitgetrokken. Ik lag daar in mijn ondergoed op die comode Oscar begon mijn beha los te halen. Ik gilde en schopte, maar stopte toen Scott de afstandsbediening van de halsband pakte. Ik lag nu helemaal naakt op de comode en Oscar hield me stevig vast zodat ik niet kon ontsnappen. Scott liep naar een kastje wat naast de comode stond en pakte er een luier uit. Nu flipte ik totaal, ik schopte en schreeuwde en toen greep Scott naar de afstandsbediening en drukte op het knopje. Een pijnlijke schok ging door me heen en ik hield mijn mond. Oscar tilde mijn benen op en Scott legde de luier onder mijn benen. De luier werd tussen mijn benen door getrokken en de plakstrips werden vastgemaakt.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
snoekkie Ontvoering kinderen naar Azië/Afrika door ouders Pub 5
Bovenaan