Romy blijft in de luiers

winnie

Beginneling
Dit is mijn eerste verhaal, opbouwende kritiek mag altijd!

Dit verhaal gaat over Romy, een meisje van nu 3 jaar oud. In het begin van het verhaal is het dus gewoon echt een klein meisje, naar mate het verhaal verder komt word Romy ouder en ouder maar haar ouders kunnen geen afscheid nemen van haar kindertijd. Hoe dat verder gaat lees je verderop in het verhaal.

Veel leesplezier!



Vandaag is het heerlijk weer, een graad of 27 met een klein zuchtje wind.
Romy is lekker aan het spelen in de tuin, in het zandbakje wat in de hoek van de tuin in een stukje schaduw staat. Ze is bezig met het bouwen van een heus zandkasteel! Vanwege het warme weer mag ze in alleen haar luier en romper in de tuin omdat het anders wel erg warm is, van zo n klamme luier krijg je sowieso al snel warme billetjes.
Romy loopt naar papa toe
PAPAAA! mag ik water voor het zandkasteel? Papa Wesley antwoord, kun je dat ook even lief vragen?
Romy kijkt naar beneden en zegt zachtjes papa mag ik alsjeblieft water? Goedzo schatje, haal jij je emmer dan zal papa hem voor je vullen oke?
Romy rent terug naar de zandbak om het emmertje te pakken en vervolgens vult papa het emmertje met een laagje water, kijk is, papa zal hem even bij de zandbak zetten want hij is wel een beetje zwaar.
Romy gaat lekker verder met het bouwen van het zandkasteel terwijl Papa lekker in het zonnetje in de tuin aan het genieten is van zijn kleine meisje.
Mag ik een ijsje papa? Nee we gaan zo lekker een boterham eten als mama thuis komt. Romy kijkt boos naar papa want ze heeft erg veel trek in een ijsje en zegt nouuu maar ik wil zo graag een ijsje! Papa negeert het gezeur om een ijsje dus Romy gaat maar weer verder met spelen. Ze weet namelijk dondersgoed dat zeuren bij papa echt geen zin heeft want er is een duidelijke regel en die is nee is nee.
Na een half uurtje komt mama Saar thuis en ziet dat Romy heerlijk in de zandbak aan het spelen is, ze merkt niet eens dat mama thuis gekomen is, mama zegt hey klein boefje krijgt mama geen kus meer? Romy kijkt op en ziet mama naast zich staan en geeft mama een kus en verteld over haar mooie zandkasteel, ondertussen is papa de tafel aan het dekken.
Komen jullie eten prinsessen van me? Mama tilt Romy op en loopt met haar naar de keuken om handjes te wassen vervolgens loopt ze door naar de eettafel en zet Romy in de kinderstoel en maakt haar vast. Zo mevrouw wat wil je op je boterham? Romy denkt even na en zegt vervolgens hageltjes! Mama maakt een boterham klaar met hagelslag en snijd hem in stukjes en zet hem op het blad van de kinderstoel waarop Romy lekker begint te eten.
Onder het eten kletsen Wesley en Saar lekker even bij, Saar werkt in de zorg en heeft gisteren een late dienst gehad en vanochtend ook weer gewerkt omdat er een zieke collega was dus ze hadden nog wel wat gespreksstof. Ook Romy verteld dat ze gisteren middag met papa naar opa en oma geweest is en dat ze daar zijn blijven eten, Mama Saar grapt nog dat papa het wel lekker makkelijk vind om bij opa en oma mee te eten zodat hij niet zelf hoeft te koken.
Na het eten maakt papa een flesje appelsap klaar voor zijn kleine meisje en loopt met een vochtige doek naar Romy om haar handjes mee af te doen, zo jij bent weer schoon! Papa zegt kom we gaan lekker een flesje drinken en terwijl hij dit zegt tilt hij Romy uit de kinderstoel en loopt met haar op zijn arm en het flesje appelsap naar de bank. Romy hangt lekker bij papa op schoot en papa vraagt of ze nog eventjes televisie wilt kijken, dit wilt ze wel dus papa zet Dora op. Romy drinkt rustig haar flesje leeg terwijl papa haar luier controleert welke al best wel gevuld is en zegt we gaan zo even een schone broek doen en dan ga je lekker even een dutje doen. Romy doet net of ze papa niet hoort en blijft naar de tv staren. Na 5 minuutjes vind papa het mooi geweest en zet de tv uit, Romy is het er niet mee eens en begint te huilen maar als papa halverwege de trap is stopt ze alweer met huilen omdat ze weet dat papa het meent.
Kleine aansteller zegt papa en Romy begint te lachen.
Zo huppakee papa zet Romy op de commode neer en trekt eerst haar romper uit, zo even een schone aandoen want deze is wel een beetje vies geworden in de zandbak. papa trekt een schoon rompertje over haar hoofd en legt haar vervolgens neer. ''Papa aap'' klinkt het zachtjes uit Romy's mond, aapje ligt al in bed op jou te wachten die gaat ook lekker een dutje doen. Papa trekt een voor een de plakstrips van de luier los en haalt de natte luier onder haar vandaan, vervolgens maakt hij haar schoon met wat Zwitsal doekjes en pakt een nieuwe luier van de stapel. Ook pakt hij nog een inlegger van de stapel en Romy jammert dat ze geen inlegger wilt want dat is zo dik. Papa negeert het gezeur van Romy en stopt de inlegger in haar luier vervolgens pakt hij nog wat zalf en smeert haar lekker goed in om luieruitslag zoveel mogelijk te voorkomen, terwijl papa hiermee bezig is blijft Romy maar door jammeren dat ze geen luier wilt en al helemaal geen inlegger dan is papa het zat en geeft haar een tik tegen haar kont met de woorden stel je is niet zo aan zolang jij nog niet op de wc plast gaat die luier gewoon aan mevrouw. Omdat Romy zo blijft zeuren pakt hij ook nog een extra inlegger van de stapel voor straf en legt deze ook in de luier daarna plakt hij de plakstrips strak dicht en controleert de anti lek randjes, zo die zit goed en hij maakt de knoopjes van haar rompertje vast. Hij kietelt haar wat waarop ze alweer begint te lachen en die extra inlegger alweer vergeten is.
Zullen we nog een verhaaltje lezen papa? Nou vooruit dan maar welk verhaaltje wil je lezen?
Romy kiest een boekje uit het kastje wat op haar kamer staat gevuld met allemaal Disney boekjes, deze keer heeft ze gekozen voor sneeuwwitje. Papa legt Romy in haar ledikantje en gaat op de stoel naast haar bed zitten en begint met voorlezen, Romy ligt lekker te luisteren terwijl ze haar knuffel aap vast houd, halverwege het verhaaltje begint Romy al lekker rustig te worden en papa stopt een speentje in haar mond waar ze lekker op begint te sabbelen, nog voor het boekje uit is is ze al vertrokken naar dromenland.

Ondertussen heeft Saar beneden wat te drinken ingeschonken en vraagt of de kleine al slaapt, Wesley antwoord dat ze al voordat het verhaaltje uit was vertrokken was.
Saar en Wesley drinken even gezellig wat en daarna begint Saar aan wat huishoudelijke taken en Wesley gaat een blokje om met de hond, als hij terug komt ligt zijn kleine prinsesje nog lekker in dromenland.
Saar vraagt of hij zin heeft om vanmiddag met z n drietjes wat leuks te gaan doen en na enig overleg besluiten ze om naar de kinderboerderij te gaan.

Na anderhalf uur geslapen te hebben horen Papa en Mama wat gejammer door de babyfoon waarop papa de trap op loopt en mama de tas gaat inpakken om mee te nemen naar de kinderboerderij, ze stopt er wat te drinken in voor haarzelf en voor Wesley en maakt voor Romy een flesje limonade ook pakt ze nog een pak koekjes uit de kast. Een reserve luier en een pakje doekjes kunnen natuurlijk ook niet ontbreken en ook een schone romper en een kort broekje gaan er in de tas aangezien er bij de kinderboerderij ook een grote natuurspeeltuin zit waar met water gespeeld kan worden stopt Saar ook een handdoek in de tas zodat er niks aan de hand is als Romy nat of vies word. Ook stopt ze nog een verschoonmatje in de tas erbij, vooral als Romy een poepbroek heeft kan dit goed van pas komen.
Wesley komt de trap afgelopen met een nog een klein beetje slaperige Romy op zijn arm en vraagt of Saar een flesje wilt maken zelf gaat hij met Romy op schoot op de bank zitten waar ze rustig helemaal wakker word. Kijk is mama heeft een lekker flesje voor jou gemaakt zegt ze tegen Romy terwijl ze de fles aan Papa geeft, papa haalt het speentje uit haar mond en stopt de speen van de fles erin waarop Romy rustig haar flesje opdrinkt. Daarna laat ze nog een boertje en voelt papa even aan haar luier, zo die kan nog wel een tijdje mee die is nog lang niet vol.
Inmiddels is Romy goed wakker geworden en vraagt Mama of Romy zin heeft om naar de kinderboerderij te gaan, nou dit heeft ze wel want dit vind ze altijd super leuk! Mama pakt een korte broek en doet deze bij Romy aan zo nog even je schoenen aan terwijl mama Romy s schoenen aandoet vraagt Romy of ze de dieren brood mag geven dus mama zegt dat ze nog wel wat oude boterhammen heeft welke ze mee kunnen nemen dus deze gaan ook nog in de tas. Als ook Papa en Mama de schoenen aanhebben vertrekken ze, mama tilt Romy in haar autostoeltje en maakt de gordel vast. Romy is erg vrolijk want ze heeft erg veel zin om op de kinderboerderij naar de dieren te kijken en natuurlijk in die leuke speeltuin te spelen! Romy kletst heel wat af in de auto over wat ze allemaal wilt doen bij de kinderboerderij. Na 10 minuutjes rijden zijn ze aangekomen bij de kinderboerderij, papa maakt Romy's gordel los en zegt kijk papa is aan, zul je goed luisteren? Romy schud hard ja
Oke dan maar je weet het he, niet luisteren betekend naar huis. Ja papa zegt Romy en papa tilt haar uit de auto en pakt haar handje vast. Mama neemt de tas mee en ze lopen met z n 3e naar de ingang.

Romy kijk haar ogen uit op de kinderboerderij en mag ook op een pony zitten, dit vind ze erg leuk en is totaal niet bang, dit komt waarschijnlijk ook omdat Saar zelf een paard heeft waar Romy soms ook mee naar toe gaat.
Ze kijken ook nog bij alle andere dieren en vooral de geiten en de varkens vind Romy erg interessant de oude boterhammen voeren ze ook op.
Daarna gaan ze naar de speeltuin waar Romy heerlijk kan spelen er zijn ook wat andere jonge kinderen waar ze gezellig samen mee kan spelen. Ze gaat een paar keer van de glijbaan en speelt in de zandbak ook is er een enge wiebelbrug waar papa mee op gaat omdat Romy nog niet alleen mag van Wesley en Saar. Daarna gaan ze bij het water kijken waar Romy natuurlijk nat word maar omdat het zulk lekker weer is is dat niet erg en ze hebben natuurlijk ook wat droge kleertjes voor haar bij zich dus Saar zegt speel maar lekker hoor lieverd we gaan straks wel even omkleden.
Dan ziet Romy een kabelbaan en wilt er naartoe maar dit vinden Papa en Mama geen goed idee dus Papa zegt nee Romy daar mag jij nog niet op daar ben je nog te klein voor.
Romy gaat nog een keer van de glijbaan en dan gaan ze even bij een picknick tafel zitten waar mama Romy haar flesje geeft en zelf nemen Wesley en Saar ook wat te drinken. Romy vraagt als ze een paar slokjes op heeft of ze weer mag gaan spelen maar mama zegt dat ze de helft van het flesje moet leegdrinken voordat ze weer mag spelen want het is best warm dus goed drinken is belangrijk. Romy drinkt snel nog wat uit het flesje en laat ook een plasje in haar luier lopen. Als het flesje half leeg is mag Romy gaan spelen maar ze moet in de zandbak blijven omdat Wesley en Saar vanaf de picknicktafel zicht hebben op de zandbak en ze willen niet dat Romy helemaal alleen heel de speeltuin doorgaat.
Ondertussen kletsen Saar en Wesley heel wat af over hun kleine meisje wat al erg groot begint te worden. Nadat Romy een tijdje in de zandbak gespeeld heeft is ze de zandbak wel een beetje zat en wilt nog een keer over de wiebelbrug dus ze loopt de zandbak uit en zonder te vragen loopt ze in de richting van de wiebelbrug, Papa ziet het en roept ROMY! "Romy schrikt en kijkt om "HEEL SNEL HIERKOMEN JIJ!" Romy loopt met een sip gezicht langzaam naar de picknicktafel toe waar papa haar bij de kin pakt en op die manier dwingt op hem aan te kijken. Wat hadden wij afgesproken? Zandbak zegt Romy zachtjes. Waarom blijf je dan niet in de zandbak? Ik ik stottert Romy ikke wou nog daarheen.
Je mag alleen in de zandbak Romy laat papa niet nog een keer hoeven waarschuwen want dan gaan we direct naar huis heb je dat begrepen?
Ja antwoord Romy. Papa blijft Romy vasthouden en aankijken en zegt Ja wie? Ja papa.
Romy is weer in de zandbak aan het spelen en na 10 minuutjes roept mama Romy en Romy loopt naar de picknicktafel toe, mama geeft haar flesje aan maar na 2 slokjes wilt ze al niet meer want ze wilt liever spelen. Wil je ook geen koekje? Nee mama strakjes! Zullen we nog een keer met de wiebelbrug vraagt papa aan Romy, JAAAA!
Dan gaan we nu naar de wiebelbrug en daarna nog even naar het water en dan gaan we naar huis oke? Ja papa
Papa voelt nog even aan Romy s luier en voelt dat ze er nog een keer in geplast heeft.
Kom op dan gaan we! Papa en Romy rennen samen naar de wiebelbrug en mama blijft lekker even aan de picknicktafel zitten.
na 20 minuutjes komen Wesley en Romy terug naar de picknicktafel gelopen en Romy is helemaal nat, ojee zegt Saar maargoed dat ik wat droogs bij me heb!
Saar trekt de korte broek en de romper uit en voelt even aan de luier en zegt ja die is ook nat en goed vol ook trouwens en trekt de plakstrips los daar staat Romy dan in haar blote kont. Saar maakt haar droog met de handdoek en haalt een billendoekje langs haar luiergebied. Ondertussen heeft papa het verschoonmatje op de picknicktafel gelegd en tilt Romy hierop. Papa tilt haar beentjes in de lucht en mama schuift snel de luier onder Romy. Geen inlegger? vraagt Romy. Nee geen inlegger deze luier hoeft niet zo lang om dus zonder inlegger kan hij genoeg van jou plasjes opvangen zegt papa, thuis mag je eventjes spelen en dan gaan we lekker eten en na het eten is het tijd om in bad te gaan. Zo de luier zit om en papa trekt Romy overeind zodat ze op de tafel zit de romper gaat over het hoofd en papa tilt Romy omhoog zodat ze op de tafel staat, zo kan hij makkelijk de knoopjes van de romper dicht doen. Romy s schoentjes zijn ook nat geworden en omdat het nog steeds erg warm is vind papa de korte broek niet nodig want ze gaan toch al naar huis. Papa neemt Romy op zijn arm en mama neemt de tas mee, zo lopen ze naar de auto Romy word in de autostoel gezet en haar 5 punts gordel word vast gemaakt.
Als ze net wegrijden horen papa en mama vanaf de achterbank: IK MOET PLASSEN!
Hier is geen wc lieverd, kan je het nog ophouden tot we thuis zijn? Maar het is al te laat en Romy's blaasinhoud leegt zich in de luier, Romy begint zachtjes te snikken. Ze doet zo haar best om op de wc te gaan plassen want ze wilt graag een grote meid zijn.
Als ze slaapt word ze helemaal niet wakker als ze moet plassen maar overdag begint ze het steeds vaker op tijd aan te geven als ze moet plassen, behalve dan als ze druk aan het spelen is dan heeft ze er vaak niet zo n erg in.

Het geeft niks schat, je hebt toch een luier om en we gaan straks lekker in bad en daarna krijg je lekker een schone luier om dus er is niks aan de hand. Romy word wat rustiger en vraag papa, gelijk verschonen? "nee lieverd, na het eten"
nouuuuu hoezo niet gelijk :mad: papa antwoord dat ie wel wat meer te doen heeft en niet heel de dag door alleen maar luiers wilt verschonen en zegt dat de luier het makkelijk aankan om nog een plasje op te vangen.
De rest van de autorit staart Romy een beetje sip voor zich uit, thuis aangekomen tilt Wesley Romy uit haar autostoeltje en neemt haar mee naar binnen, zo ga jij even lief spelen zegt hij terwijl hij Romy in de box zet. Papa gaat even de hond uitlaten en mama gaat lekker eten koken.
Romy begint met spelen maar na 5 minuutjes is ze het al zat in de box en begint te huilen en roept hard om MAMAAAA
Sara loopt de kamer in en vraagt wat er aan de hand is, Romy word gelijk wat rustiger en stopt met huilen en zegt dat ze niet in de box wilt spelen. Dan heb je toch even pech meisje, ga maar lekker even spelen over 10 minuutjes gaan we eten en ze loopt de kamer weer uit.
Vanuit de box ziet Romy mama de kamer weer in lopen en ze dekt de tafel. Mama uit! mama uit! klikt het vanuit de box maar Sara negeert het gedrag van Romy.
Dan ziet Romy dat papa aankomt lopen met de hond, tegelijkertijd zet mama het eten op tafel en zegt dat hij precies op tijd is.
Sara tilt Romy uit de box en zet haar in de kinderstoel terwijl papa vast wat eten opschept. Bahh wortels klinkt er uit Romy's mond en ze schuift haar bordje aan de kant. Papa schuift het bordje terug met de woorden ga is eten!
Romy eet wat stukjes vlees en begint dan onrustig heen en weer te wippen in de kinderstoel, WC! klinkt er uit haar mond. Nee Romy je weet dat we tijdens het eten niet van tafel gaan dus eet eerst je bordje leeg en daarna mag jij naar de wc, Romy begin te brullen en probeert het op te houden wat tevergeefs is en het duurt dan ook niet lang voordat ze in haar luier poept, de lading poep verspreid zich al snel door haar hele luier heen.
Papa schone huilt Romy hard maar Wesley en Sara geven niet toe aan het gedrag van hun peuter. Na 5 minuutjes huilen heeft Romy door dat ze tijdens het eten echt geen schone luier gaat krijgen dus stopt ze met huilen. Ben je klaar met huilen? Vraagt mama en Romy knikt zachtjes ja. Ga je lekker je bordje even leegeten dan kan je straks lekker in bad en heb je geen vieze billen meer. Romy begint te eten maar ze houd niet van worteltjes waardoor het erg langzaam gaat. Ze heeft al 5x gezegd dat ze niet meer hoeft maar papa zegt dat ze haar bordje gewoon leeg moet eten. Zoveel worteltjes heeft papa niet opgeschept hoor.
Romy eet met lange tanden haar worteltjes op, inmiddels zitten ze al 3 kwartier aan tafel voordat Romy dan eindelijk haar bordje leeg heeft. Sara loopt naar de keuken en komt terug met 3 toetjes, zo jij lust vast geen toetje zegt ze tegen Romy. JAWEL! klinkt het vanuit de kinderstoel en ze beginnen alle 3 te lachen. Het toetje gaat wel vlug naar binnen bij Romy, ze heeft haar toetje zelfs als eerste op. Klaar! klinkt het vanuit de kinderstoel, ikke uit. Even wachten tot papa en mama ook klaar zijn meisje. Als Wesley en sara zelf ook uitgegeten zijn tilt Wesley Romy op uit de kinderstoel en gaat met haar op schoot op de bank zitten waardoor de poep zich nog verder in haar luier verspreid. Papa bad? vraagt Romy.
Eerst nog een flesje en dan gaan we naar boven lekker in bad en naar bed! Neeee papa ik wil alleen in bad en niet in bed maar papa zegt dat het bedtijd is.
Na het flesje neemt papa Romy mee naar boven en zet als eerst de kraan van het bad aan daarna doet hij haar romper en luier uit, bahh stinkie zegt papa terwijl hij met wat luierdoekjes de ergste poep van romy's billen afveegt, nou je zit er wel helemaal onder schat dus we gaan eerst maar even de poep onder de douche eraf spoelen anders heb je een poepbad. Als de poepresten verwijderd zijn tilt papa Wesley Romy in het bad waar ze lekker met de bad eendjes begint te spelen.
Na een half uurtje vind papa het wel welletjes geweest en trekt de stop uit het bad, hij pakt een lekkere zachte handdoek en tilt Romy uit bad en droogt haar af, zo meisje jij bent weer lekker schoon! terwijl hij dit zegt lopen ze naar Romy's slaapkamertje waar papa een schone romper en slaapzak uit de kast pakt en dit bij de commode neerlegt, vervolgens tilt hij Romy op en legt haar op de commode waar ze hard begint te spartelen want ze wilt absoluut geen luier om. ROMY! is het nu klaar zegt papa boos. Maar Romy gaat door, dan tilt papa haar op van de commode en gaat op de stoel zitten, hij legt Romy over zijn knie en geeft met zijn vlakke hand 5 klappen op haar kont, hierdoor begint Romy hard te huilen en te jammeren.
Dan moet je maar luisteren zegt papa terwijl hij Romy weer op de commode neerlegt, nu blijft Romy wel stilliggen want ze weet dat papa haar zo nog een keer over de knie legt als ze niet luistert en 2x achterelkaar niet luisteren betekend dubbel straf.
Papa legt een luier onder Romy's kont en pakt 2 inleggers welke hij in de luier legt, vervolgens strooit hij nog wat talkpoeder op haar luiergebied en hij plakt de luier strak dicht. De romper gaat aan gevolgd door de slaapzak met een rits op de rug, zo jij bent klaar om te slapen! Hij legt Romy in haar bedje waar haar knuffel aapje al op haar ligt te wachten.
Zo ga je lekker slapen lieffie? Ja papa zegt Romy. Papa stopt nog een speentje in Romy's mond maar deze spuugt ze gelijk weer uit. Nou nou ga je zonder speen slapen? Ja ikke groot! antwoord Romy. Papa zucht en denkt kleine meisjes worden groot..



wordt vervolgd
 

Paddy

Searching Daddy
Oke, ik heb alleen veel moeite met het lezen zonder een leeftijd te weten.

Op de arm tillen lijkt me een klein kind.
Maar een Abena Abri Form is dan weer voor een ouder iemand.

De hele dag beschrijving is dan verder het zelfde als die van mijn broer met zijn dochter van 2.

Dus naar mijn idee is het een verhaal over gewoon een kindje van 2,5 met blijkbaar een veel te grote luiers. Want als ze veel ouder is zou je bijvoorbeeld in de kinderboerderij rare blikken krijgen, en gaat samen spelen met leeftijdsgenoten niet echt.

Dus voor mij erg verwarrend ;-)
 

winnie

Beginneling
paddy123 zei:
Oke, ik heb alleen veel moeite met het lezen zonder een leeftijd te weten.

Op de arm tillen lijkt me een klein kind.
Maar een Abena Abri Form is dan weer voor een ouder iemand.

De hele dag beschrijving is dan verder het zelfde als die van mijn broer met zijn dochter van 2.

Dus naar mijn idee is het een verhaal over gewoon een kindje van 2,5 met blijkbaar een veel te grote luiers. Want als ze veel ouder is zou je bijvoorbeeld in de kinderboerderij rare blikken krijgen, en gaat samen spelen met leeftijdsgenoten niet echt.

Dus voor mij erg verwarrend ;-)

ik heb het verhaal wat aangepast en ook wat langer gemaakt, t blijft natuurlijk wel een verhaal waarbij je wat fantasie moet gebruiken
 

winnie

Beginneling
Wesley komt de trap aflopen en zucht hard, Sara hoort het in de woonkamer en vraagt wat er aan de hand is, nou antwoord Wesley ik vind Romy zo snel groot worden, het gaat echt allemaal zo snel voor je het weet is ze het huis uit.
Sara vind dat Romy de laatste tijd ook wel echt heel snel groot aan het worden is. *zucht* Ze wou net zelfs geen speentje meer had je je dat een half jaar geleden voor kunnen stellen? Romy en zonder speen slapen ging toen echt niet samen.
Sara begint over dat ze denkt dat Romy binnenkort ook zonder luiers kan en dan word het Wesley teveel hij wilt zijn kleine meisje niet kwijt. Ik wil gewoon dat ze altijd mijn lieve kleine meisje blijft zegt hij zachtjes, in die puberjaren heb ik eigenlijk helemaal geen zin in, hoewel ze ook wel wat last heeft van peuterpubertijd grapt Wesley.
Saar moet lachen en loopt naar de keuken en schenkt even snel wat te drinken in, op de terug weg pakt ze een fotoboek uit de kast en neemt het mee naar de woonkamer. Samen bekijken ze alle foto's van kleine Romy, Ja kon ze altijd maar klein blijven he zegt Sara. Even zijn ze allebei stil en dan zegt Wesley, Kunnen we niet iets doen om haar wat langer ons kleine meisje te laten zijn? Saar kijk hem aan en vraagt hoe ie dat wilt gaan doen, er moet toch wel iets zijn wat we kunnen doen zegt hij en hij pakt de laptop. Hij gaat naar google en typt allerlei dingen in als 'hoe zorg ik er voor dat mijn dochter klein blijft' na een half uur zoeken en uitkomen op allerlei onzinnige sites waar hij niks aan heeft wilt hij het opgeven, mag ik even op de laptop vraagt Sara. Tuurlijk schat en Wesley schuift de laptop door naar Sara en ze begint gelijk met zoeken. Wil je nog wat drinken Sara? Ja lekker doe mij maar een wijntje, even later komt Wesley terug met twee wijntjes en Sara kijkt hem blij aan, ik heb denk ik wat gevonden! Wesley zet snel de wijn op tafel neer en samen kijken ze naar de laptop. Het is een site waar gigantisch veel informatie opstaat, ze beginnen met lezen en ze lezen alles wat op de site staat. Als ze 2 uur later alles hebben doorgelopen zet Sara de laptop even op tafel en Wesley vraagt wat vind jij ervan Saar? Saar antwoord dat het haar echt super fijn lijkt om Romy langer klein te kunnen houden maar dat het haar soms ook wel erg moeilijk lijkt. Ik denk dat we dit samen aankunnen zegt Wesley tegen Sara en hij geeft haar een kus. Hij glimlacht en zegt ik wil niet dat Romy veranderd, ik zou zo graag willen dat ze blijft zoals ze is! Saar zegt ja dat zou ik ook wel willen maar op de site stond wel dat ze een medicijn hebben waarmee de groei vertraagd maar groeien gaat ze wel.. Tuurlijk zal ze een stuk kleiner blijven maar uiteindelijk zal ze niet meer de lengte hebben van een peuter van 3. Hoe zie je dat dan voor je? Wesley is even stil en denkt na, hij zegt dat ze het in ieder geval kunnen proberen als het niet bevalt kunnen we altijd het tegenmiddel geven waardoor ze gewoon weer gaat groeien en zich zelf gaat ontwikkelen. Hier is Sara het wel mee eens, er is altijd een weg terug zegt ze.
Ze kijken elkaar aan en zijn erg blij, nou zullen we gelijk maar een bestelling doen dan vraagt Sara. Wesley kijkt zijn vrouw aan en vraagt weet je zeker dat je dit wilt? Sara antwoord volmondig JA. Dan vraagt Sara aan wesley of hij het zeker weet en ervoor wilt gaan en ook hij antwoord volmondig JA.
Dan pakt Wesley de laptop er weer bij en samen kijken ze waar ze pillen voor willen geven, als eerst gaat er een potje pillen om de groei te remmen in de winkelwagen, daarna kijken ze verder. Ze komen wat dingen tegen als middelen waarbij je gaat kwijlen,je haar gaat groeien, je haar juist stopt met groeien en nog veel meer van dit soort dingen, nou dit vind ik allemaal niet nodig hoor zegt Wesley als ze maar gewoon klein blijft vind ik het goed!
Mare wil je haar dan ook in de luiers houden vraagt Saar. Ja dat vind ik er zeker weten bij horen, jij niet dan? Ja zeker wel antwoord Saar, ik denk dat dat zelfs een van de belangrijkste dingen is waardoor ze zichzelf ook klein voelt.
Ze kijken nog even verder op de site en dan zien ze een middel waarbij de sluitspier verslapt waardoor de plas niet meer opgehouden kan worden. Wauw zegt Wesley dat is ideaal zeg, ik wist niet dat dat bestond! De eerste keer dat m n kleine prinses op de wc plaste vergeet ik nooit meer vanaf dat moment heb ik het gevoel gehad dat ik haar kwijt ging raken als mijn lieve kleine meisje. Heb je ook zo n middel waarmee dit met ontlasting hetzelfde werkt? Wesley zoekt verder en ziet dat dat ook te bestellen is. Gaat dat niet te ver vraagt Wesley aan Saar. Ze houd echt niet van een poepluier he..
Saar zegt dat ze wel vind dat als ze het doen ze er volledig voor moeten gaan en dat dat er dan ook bij hoort, kleine meisjes doen dat nou eenmaal dus ook Romy zal dat doen.
Voordat ze afrekenen lezen ze nog wat tips door op de site, er staan vooral tips als
- Krijgt je kind drinken uit iets anders als een fles of tuimelbeker? stop hier direct mee en bied alleen nog drinken aan in een flesje of in een tuimelbeker.
-Mag je kind naar de wc toe? stop hier direct mee, zorg dat ze een luier om hebben en dit is hun wc, maak vooral geen uitzonderingen!
-Slaapt je kind onder een gewone deken? Begin weer met het slapen in een slaapzak liefst met rits op de rug zodat ze afhankelijk van je zijn, de rits op de rug zorgt ervoor dat ze niet zelf uit de slaapzak kunnen komen en dus ook niet zelf hun luier los kunnen maken.
-ga je wandelen met je kind? pak regelmatig het handje van je kind vast. Eventueel kun je je kind ook in een wandelwagen meenemen.

zo stonden er nog veel meer tips, eigenlijk is het dus de bedoeling alles zo veel mogelijk als bij een klein kind te doen. Begin hier gelijk mee en wijk hier niet vanaf! Dit is zeer belangrijk voor het gewenningsproces, na een tijdje zijn ze er volledig aan gewend en zullen ze niet beter weten! Voor opstandige kinderen hebben wij in onze shop hulpmiddelen te koop welke gebruikt kunnen worden bij deze manier van opvoeden.

Wesley gaat naar de betaalsite en betaald de medicijnen die ze besteld zijn, hij krijgt gelijk een bevestigingsmail in zijn mailbox waarin staat dat de spullen de eerst volgende werkdag bezorgd zullen worden, dat is morgen al!

Wesley en Sara nemen nog een wijntje en gaan dan naar boven ze kijken nog even om het hoekje bij kleine Romy.
Wesley legt haar goed in haar bedje want ze is weer is alle kanten opgedraaid, de wilde slaper zegt hij zachtjes tegen Sara. Daarna gaan ze naar hun eigen slaapkamer, ik ben zo blij Saar! echt ik ben zo blij dat jij dit ook wilt!
Romy zal wel even moeten wennen ze is juist het laatste half jaar zoveel vooruit gegaan en nu zal ze weer achteruit gaan. Dat komt vast goed zegt Sara.
Wesley en Sara gaan slapen morgen word een dag vol veranderingen!
 

Paddy

Searching Daddy
Klopt, eigen fantasie gebruiken, maar met je aanpassingen snap ik welke kan je op gaat en leest het voor mij makkelijker. Top gedaan dance !1
 

winnie

Beginneling
De volgende morgen worden Wesley en Saar al vroeg wakker van het geluid van de babyfoon. Ik ga wel zucht Wesley. Dat heb je met kleine meisjes he grapt Saar en ze draait zich lekker nog eventjes om. Wesley loopt Romy´s kamertje binnen en zegt goedemorgen lieverd! Papa uit! papa uit! klinkt er vanuit het ledikantje. SSSSt rustig maar, het is nog super vroeg hoor. Papa is nog wel een beetje moe hoor. Ikke niet! zegt Romy vrolijk. Hoe kun je op dit tijdstip toch al zo blij wakker worden denkt Wesley bij zichzelf. Wesley tilt Romy uit het ledikantje en zegt kom dan gaan we nog eventjes in het grote bed van papa en mama liggen! en hij loopt met Romy op zijn arm naar zijn eigen slaapkamer en legt Romy tussenin. Hey goedemorgen prinses heb je lekker geslapen zegt mama en Romy knikt ja.
Papa zullen we naar de speeltuin zegt Romy vrolijk. Nou nou rustig aan schat het is pas half 6 hoor.
Na nog een kwartiertje in bed gelegen te hebben maakt Wesley de rits van Romy´s slaapzak open en doet de slaapzak open hij voelt even aan haar luier en zegt daar kan nog wel een plasje bij. NEEEE papa uitdoen! Ja strakjes, we gaan eerst ontbijten en daarna gaat papa jou in bad doen en krijg je een schone luier.
Als ze beneden zijn gaat papa snel even de hond laten plassen en mama maakt het ontbijt klaar, Romy is aan het spelen op het speelkleed in de woonkamer maar na heel eventjes gespeeld te hebben gaat ze achter de bank staan en trekt de knoopjes van haar romper los gevolgd door een plakstrip van haar luier, dan komt mama de kamer binnen lopen, WAAR BEN JIJ MEE BEZIG JONGEDAME! Ik ik ikkuh uh ik wil geen natte luier zegt Romy zachtjes. Je weet toch dat je niet zelf aan je luier mag komen vraagt mama en Romy knikt zachtjes ja. Dan staat papa ook in de kamer en zegt boos jij weet dondersgoed dat je niet zelf aan je luier mag komen dame! Hij loopt naar Romy toe en wilt de plakstrip weer vastplakken maar deze kleeft niet meer, hij pakt een stukje tape uit de la en plakt daarmee de luier dicht. Dan pakt hij een dikke plastic broek en stopt nog 2 inleggers in deze plasticbroek en doet deze over de al natte luier van Romy aan. Zo en waag het niet om het zelf uit te doen dame! Hij loopt naar de keuken, daar pakt hij een flesje en vult deze met limonade hij pakt een laxeerpil uit de la en laat deze oplossen in het flesje limonade dan loopt hij met het flesje naar Romy en zegt kijk eens wat papa heeft! Romy pakt het flesje aan en begint niets vermoedend lekker uit het flesje te drinken..
 

winnie

Beginneling
Terwijl Romy rustig haar flesje opdrinkt is Sara klaar met het dekken van de tafel en het maken van het ontbijt, ze hebben vandaag een luxe ontbijt met heerlijk afgebakken broodjes. Wesley tilt Romy van de bank af en zet haar vast in de kinderstoel en gaat zelf ook aan tafel zitten. Wil je een croissantje of een hard broodje Romy? Croissant met chocopasta antwoord Romy. Wesley pakt een croissantje en smeert er wat chocopasta op vervolgens zet hij het bordje bij Romy neer. Papa meer chocopasta erop! Nee nee dit is meer dan genoeg voor jou hoor ga maar lekker eten. Romy begint met het eten van haar croissantje maar na 3 hapjes stopt ze met eten. Ga is lekker eten Romy zegt Sara maar Romy eet niet verder.
Wat is er Romy? Romy wijst naar haar buik en zegt dat ze buikpijn heeft. Ojee hoe komt dat nou? Romy haalt haar schouders op. Ik moet naar de wc! klinkt er uit Romy's mondje. Nee Romy we gaan nu niet naar de wc we zijn aan het eten. Maar papa ik moet nodig! Tijdens het eten gaan we niet naar de wc dat weet je Romy, Romy begint nu te huilen en heen en weer te wiebelen in de kinderstoel ze probeert het op te houden. Eet je croissantje maar lekker op schat. NEE! ik wil niet meer zegt Romy boos. Hou jij is even heel snel je grote mond dicht jongedame, als je broodje op is mag je pas van tafel. Romy kijkt papa boos aan en kan het dan niet meer inhouden, ze poept in haar luier en het is een flinke hoeveelheid ook, Romy begint te huilen maar ze word genegeerd door Wesley en Saar, die zijn inmiddels klaar met ontbijten en ruimen samen de tafel af terwijl Romy huilend in de kinderstoel zit. Romy voelt dat haar luier erg vol zit en doordat ze zit word de poep door heel de luier verspreid. Romy is nog steeds aan het huilen als Wesley naar haar toe loopt en op de stoel naast de kinderstoel gaat zitten. Sssst hou is even op met huilen. Romy word wat rustiger en zegt papa uit! Wesley schud nee en zegt dan luister is even naar papa waarom ben je zo aan het huilen? Ikke bah zegt Romy snikkend. Maar dan hoef je toch niet zo erg te huilen? JAWEL! papa uit! uit! en Romy steekt haar armen uit richting Wesley. Nee jij hebt je broodje nog niet op meisje. Maar ik wil niet meer. Als je broodje op is mag je van tafel. Maar papa eerst luier uit doen! Nee eerst je bord leeg. Romy kijkt boos naar papa maar ze weet dat hij het meent dus zit er niks anders op dan het broodje op te eten en ze begint te eten. Goedzo zie je wel dat je het kan! Na 10 minuutjes is het croissantje op, heb je genoeg of wil je nog wat eten vraagt Wesley, genoeg zegt Romy snel en ze hoopt dat ze snel die vieze luier af mag.
Wesley tilt Romy op vanuit de kinderstoel en loopt met haar op zijn arm naar de keuken, doordat hij haar op zijn arm heeft word de poep in haar luier nog verder verspreid, zo even handjes wassen! Ondertussen heeft Sara koffie gezet en voor Romy een flesje met Taksi gemaakt, daar is Romy dol op! Wil jij deze even mee nemen vraagt Saar aan Wesley en ze geeft de fles aan Wesley. Kijk is kleine bofkont! Heb jij even geluk mama heeft er lekker Taksi in gedaan en hij loopt met Romy terug naar de woonkamer gevolgd door Saar met 2 kopjes koffie. Wesley gaat op de bank zitten met Romy op zijn schoot, papa bad! zegt Romy. Ja strakjes gaan we lekker in bad maar eerst nog even koffie drinken hoor. Romy staart zielig voor zich uit en zegt maar ik vind het vies! Ja je bent een klein stinkdier jij! en Wesley kietelt Romy in haar zij, hier kan ze niet tegen en daardoor laat ze een plas lopen, nu verspreid de poep zich nog verder in de luier en het is maar goed dat ze een plastic broek aan heeft aangezien de luier inmiddels echt bom vol zit. Romy begint weer te huilen, Wesley stopt de speen van de fles in haar mond en Romy begint te drinken en word al snel weer wat rustiger. Als het flesje op is zegt hij ga jij nog eventjes spelen dan kan papa even koffie drinken en dan gaan we daarna in bad oke? Nee gelijk nu in bad zegt Romy. En papa dan? papa heeft ook dorst en hij zet Romy op het speelkleed neer hij pakt nog een kleurboek en wat potloden en zegt ga je een mooie kleurplaat maken? en Romy begint dan maar met kleuren omdat ze toch moet wachten, liefst wilt ze zo snel mogelijk uit die smerige luier maarja als ze hem zelf af doet dan zijn de rapen gaar. Wesley doet rustig aan met zijn koffie en zit lekker te kletsen met Saar. Na een kwartiertje klinkt er vanaf het speelkleed Papa jij klaar?
Papa is bijna klaar lieverd nog heel even. Na nog een kwartiertje wachten neemt Wesley dan eindelijk de laatste slok van zijn koffie en Romy staat gelijk op van het speelkleed en wilt richting de trap lopen. Hoho wacht nog maar even meisje, papa gaat het bad vast aan zetten zodat ie vast kan vollopen en dan kom ik zo terug om jou te halen. Ikke mee! Nee ik kom zo terug en Wesley loopt rustig de trap op naar boven. Romy wilt er het liefst achteraan gaan maar door het traphekje kan dit niet. Saar komt aanlopen en pakt Romy bij haar handje vast en zegt kom papa komt zo terug hoor maar het bad moet even vol lopen dat duurt eventjes, zullen we samen even kleuren tot papa terug komt? Romy loopt met mama mee naar het speelkleed waar ze samen beginnen te kleuren. Wesley pakt boven een luier, inlegger en romper en legt dit vast klaar op de commode ook pakt hij nog een kort broekje en een shirtje daarna loopt hij door naar de badkamer en zet de kraan aan zodat het bad rustig vol kan lopen. Als Wesley de trap afkomt lopen ziet hij dat Romy en Saar lekker samen aan het kleuren zijn hij glimlacht en denkt wat ben ik blij dat ze nog lang mn kleine meisje blijft. Dan ziet Romy papa in de deuropening staan papa bad! Ja we gaan in bad kom maar en Wesley tilt Romy op en Romy trekt een vies gezicht omdat ze de poep door haar luier voelt bewegen. Papa ga jij ook in bad vraagt Romy terwijl ze de trap oplopen. Nou we zullen eerst die vieze billen van jou maar is gaan poetsen in de badkamer aangekomen zet hij Romy op de grond neer en zegt zo ga maar in de douche staan dan gaan we eerst even afspoelen anders is heel het bad vies. Als Romy in de douche staat trekt Wesley de plastic broek naar beneden en zegt nou gelukkig dat je een broekje aanhad anders had alles eronder gezeten vervolgens trekt ie de plakstrips en de tape los en de luier valt op de grond. Wesley pakt een plastic zakje waar hij alles indoet ook de plastic broek stopt hij er bij zo die gaat papa niet wassen hoor, hij is zo vies, klein stinkdiertje. Romy zit nog van voor tot achter onder de poep Wesley zet de kraan van de douche open en spoelt alle poepresten van Romy af hij pakt een washandje en gaat met de washand nog even goed door haar luiergebied zo jij bent weer schoon! Papa geeft de sproeier even aan Romy en zegt niet over de deur heen spuiten hoor. Romy speelt met de slang terwijl Wesley de kraan van het bad uitzet die inmiddels al aardig volgelopen is hij doet er wat zwitsal in en loopt dan terug naar de douche Wesley opent de deur van de douche en Romy draait zich precies om met de sproeier in haar hand waardoor Wesley natgespoten word oeepsie nou dan gaat papa ook maar gelijk in bad nu ben ik toch al nat en hij zet de douche uit en tilt Romy in het bad daarna doet hij zijn eigen kleren uit en stapt erbij. Samen hebben ze de grootste lol ze spetteren elkaar nat en spelen met de badeendjes na een kwartiertje komt Saar naar boven en komt de badkamer ingelopen nou jullie hebben pret zo te zien ik hoor jullie helemaal beneden lachen! Saar neemt de vuile was mee en zet de wasmachine aan daarna gaat ze weer naar beneden. Na nog een kwartier in bad gezeten te hebben vind papa het wel weer lang genoeg geweest, blijf jij nog even lekke in bad Romy? Dan gaat papa vast afdrogen. Ja papa antwoord Romy en ze speelt verder met de bad eentjes. Als Wesley zich heeft afgedroogd en aangekleed pakt hij een lekkere zachte handdoek van de stapel en loopt naar het bad toe zo wat denk je ervan kom je eruit? Nee ik wil nog niet eruit! Je zit er al super lang in joh dalijk krijg je hele rimpelhanden. Papa nog heeeeel even? Nou vooruit nog 5 minuten en dan gaan we eruit afgesproken? jaahaa zucht Romy. Wat zeg je? Ja! ja wie? pff Ja papa.
Na 5 minuten trekt Wesley de stop in het bad en tilt Romy uit het bad en droogt haar af. Zo kom je kleren liggen op je kamer en Wesley loopt naar Romy's kamer toe, Romy loopt eerst achter hem aan maar gaat dan snel de kamer van papa en mama in, Wesley doet net of hij het niet ziet en zegt waar ben je nou? Romy waar ben je? Nou hoe kan dat nou weer net was je er nog. Dan loopt hij de slaapkamer binnen en ziet dat Romy zich verstopt heeft onder de dekens. Hij trekt de dekens opzij en begint Romy te kietelen neeee papa stop lacht Romy. Papa stopt met kietelen en zegt kom nu gaan we echt aankleden hoor. Papa hier aankleden? Nee meisje je kleren liggen op je eigen slaapkamer. Halen! Nee kom op en als je het zo vraagt gaan we het zeker niet doen zegt hij terwijl hij Romy optilt en met haar naar haar eigen slaapkamer loopt, hij zet haar op de commode neer en trekt een romper over haar hoofd heen, zo kom maar even liggen. Papa ik wil niet luier! Kom liggen. Maar papa! Kom op liggen nu. Nee ik wil dat niet! Nou kom op dame niet zo zeuren jij doet het nog in je broek dus je krijgt gewoon een luier om, hij duwt Romy zachtjes achterover en legt haar neer hij pakt een boekje van het plankje boven de commode en geeft het aan Romy kijk is wat een mooi boekje. Romy bladert door het boekje en zo kan Wesley de luier rustig omdoen, hij vouwt de luier open en stopt er een inlegger in vervolgens pakt hij met een hand de enkels van Romy vast en tilt ze omhoog met zijn andere hand schuift hij de luier onder haar kont en laat haar weer zakken. Wesley pakt wat talkpoeder en poedert het luier gebied daarna vouwt hij de luier dicht en plakt de plakstrips dicht daarna controleert hij de anti lek randjes en hij drukt de knoopjes van de romper dicht. Zo kom je even zitten? Romy komt overeind en Wesley pakt een shirtje zo dan moet even het boekje weg lieverd anders kan papa je shirt niet aandoen. Romy legt het boekje naast zich neer en steekt haar armen de lucht in, Wesley trekt het shirt over haar hoofd heen zo alleen je broek nog kom maar even staan hij trekt het broekje aan maar hij krijgt hem niet over Romy's kont heen door de luier die ze aanheeft. Ojee die past niet meer je word ook al zo groot! Hij loopt naar de kast en pakt een andere korte broek en doet deze bij Romy aan. Zo klaar! Hij geeft Romy een speels tikje tegen haar bips waardoor duidelijk het geluid van de luier te horen is. Zo gaan we naar beneden? Ja! Samen lopen ze de trap af en Romy ziet mama op de bank zitten. Mama! Hee meisje ben je lekker in bad geweest Romy schud ja. Romy kruipt tegen mama aan en vraagt of ze tv mag kijken. Saar zet de tv aan waar de teletubbies bezig zijn. Romy kijkt er even naar en zegt dan dat ze moet plassen. Saar neemt Romy op schoot en voelt in haar kruis en wrijft zachtjes over haar luier en zegt zachtjes in Romy's oor doe maar in je luier schat. Romy schud van nee maar Saar trekt haar lekker tegen zich aan en wrijft zachtjes door haar haar. Wil jij lekker een flesje van mama? Romy schud ja en Saar vraagt of Wesley even een fles wilt maken, Wesley staat op en vraagt of Saar ook iets wilt hebben Saar lust nog wel een bakje koffie. Als Wesley terug komt lopen vanuit de keuken zegt Romy nog een keer dat ze moet plassen en weer zegt Saar doe maar in je luier, daar is een luier voor schat en ze geeft Romy een kusje op haar voorhoofd. Papa ik moet plassen! en Romy wiebelt heen en weer omdat ze het moeilijk op kan houden. Doe maar ik je luier hoor dat geeft helemaal niks. Saar stopt zachtjes de speen van de fles in Romy's mond waarop Romy rustig begint te zuigen Saar houd haar vast met een hand in haar kruis zodat ze niet onderuit zakt na een tijdje voelt ze dat het warm word in Romy's kruis en zegt goedzo schat grote meid! Romy stopt met drinken en zegt mama uit doen. Nee ga maar lekker je flesje opdrinken meisje maar mama ikke nat! Geeft niks schat daar is een luier voor en en passen wel wat meer plasjes in een luier. Maar hij is al helemaal vol hoor! Saar voelt aan de luier en zegt nou die is nog lang niet vol hoor, die kan nog wel even mee als we jou bij elk plasje moeten verschonen zijn papa en mama heel de dag alleen maar bezig met luiers verschonen en luiers kosten ook best wel veel centjes en dat geeft niet maar dan gaan we er niet meer van gebruiken dan nodig is anders is het zonde. Wil je nog meer drinken of heb je genoeg? Genoeg antwoord Romy. Ga je zo mee max uitlaten in het bos of wil je thuis bij papa blijven? Ik wil mee! Saar maakt nog snel even een flesje drinken om mee te nemen voor op de terug weg. Ga je schoenen maar aandoen dan. Romy loopt naar de gang en pakt haar schoenen en trekt ze aan Saar doet zelf ook haar schoenen aan en doet max aan de lijn. Krijgt papa geen kus meer? Nee papa mag geen kus van mij. Onee? Krijgt papa geen kusje van jou? Dan word papa wel heel verdrietig hoor. Saar doet Max in de kofferbak van de auto en Wesley is meegelopen naar de auto en tilt Romy op om in haar autostoeltje te zetten, snel geeft hij haar een kus en zegt zo heeft papa lekker toch een kus van jou gehad! En Romy moet lachen. Zal je wel lief zijn voor mama en Romy knikt ja. Wesley geeft Saar ook een kus en dan vertrekken ze richting het bos. Na 10 minuutjes rijden zijn ze al aangekomen bij het bos, gelukkig wonen ze niet ver van het bos vandaan want Max vind het heerlijk om daar te wandelen, vaak laten ze hem ook in het gewone park in de wijk uit maar in het bos kan hij echt lekker ravotten. Saar parkeert de auto en haalt Romy uit de auto kom geef mama maar even een handje samen lopen ze naar de kofferbak en halen Max uit de auto, mama mag ik Max vasthouden? Oké maar wel goed vasthouden he! Saar pakt nog een balletje uit de kofferbak en dan kunnen ze vertrekken. Als ze van de parkeerplaats af zijn klikt Saar de lijn van Max los zodat hij lekker kan rennen. Wel bij mama in de buurt blijven he schat. Ja mama antwoord Romy en Saar laat Romy's handje los. Na een kwartiertje gelopen te hebben komen ze bij een grote zandvlakte waar ze even met de bal gaan spelen, Romy gooit de bal zo ver als ze kan en Max rent er lekker achteraan en brengt de bal netjes bij Romy terug. Als ze 10 minuutjes met de bal hebben gegooid is Max er wel weer klaar mee, hij begint buiten adem te raken. Zullen we dezelfde weg terug lopen of gaan we een groot rondje lopen? Verder lopen!Antwoord Romy enthousiast en gaan we dan ook langs het water? Nou het water is wel erg ver lopen hoor das nog zeker een half uur en je moet helemaal zelf lopen he want de buggy is niet mee en mama gaat je niet zover dragen hoor daar word je veelste zwaar voor. Vanaf de zandvlakte kun je drie paden kiezen, een van die paden is het pad waar ze net uitgekomen zijn dan zijn ze in een kwartier weer bij de auto, als je het tweede pad kiest loop je met een omweg richting de parkeerplaats, dit is ruim een half uur lopen. En het derde pad zorgt ervoor dat je bij een meertje komt, dit is vanaf de zandvlakte nog zeker een half uur lopen en dan moeten ze nog terug naar de parkeerplaats, normaal doen ze dit eigenlijk alleen als Wesley er ook bij is. Romy heeft haar besluit al gemaakt en rent richting het pad wat ze naar het water brengt, Max rent vrolijk achter haar aan Saar haalt haar schouders op en denkt ach waarom ook niet, Saar begint ook te rennen en roept naar Romy ik ga je inhalen hoor! Romy probeert harder te rennen maar dit lukt niet goed vanwege het zware zand op de stuifvlakte Saar loopt dan ook al snel weer bij Romy in de buurt. Onderweg verzamelen ze eikeltjes die uit de bomen gevallen zijn en ook komen ze paddestoelen tegen. Romy vind het altijd erg leuk om naar het bos te gaan, vooral als ze met lekker weer gaan picknicken in het bos. Inmiddels zijn ze al bijna bij het meer, heb je nog geen moeie benen? Wel een beetje antwoord Romy die steeds zachter gaat lopen. Als ze bij het meer aankomen gaat Max gelijk zwemmen en Romy gooit de bal een paar keer voor hem in het water. Kom je eventjes zitten Romy? Dan rusten we eventjes uit voordat we weer terug lopen, Romy gaat naast mama op het bankje zitten en zegt dat ze toch wel een beetje moeie benen heeft. Max is lekker met een andere hond aan het spelen, die zal wel lekker slapen straks. Mama ik moet plassen.. ojee nou doe maar in je luier schat. Nee dat wil ik niet! Doe toch maar in je luier want er is hier geen wc. Maar mama in de bosjes? Nee schat dat mag niet dat heet wildplassen en daar kan je een bekeuring voor krijgen als de politie het ziet. Maar Max doet dat ook! Saar moet lachen en zegt ja maar jij bent toch geen hondje ga jij je pootje optillen bij een paaltje. Dan kan Romy het niet meer ophouden en laat de plas in haar luier lopen, Saar ziet aan Romy's gezicht dat ze geplast heeft en zegt goedzo schat het geeft niks daar is een luier voor gemaakt. Maar ikke groot! Ja jij word heel groot maar er zijn ook grote mensen die een luier om hebben hoor. Romy staat op van het bankje en gaat weer met de bal gooien. Na 5 minuutjes zegt Saar zullen we terug gaan lopen? Romy loopt naar Saar toe en ze lopen terug richting de parkeerplaats, dit is ongeveer 3 kwartier lopen. Nou straks gaan we lekker uitrusten thuis hoor mama is wel moe van die lange wandeling. Saar merkt dat Romy vermoeider begint te worden maar dapper loopt ze door, Romy is echt een doorzetter. Zullen we straks lekker een ijsje kopen? JAAA! Romy is dol op ijs dus dit vind ze wel een goed idee. Na 10 minuutjes gelopen te hebben blijft Romy opeens stilstaan. Wat is er? Buikpijn antwoord Romy. Ojee dat is niet goed waar in je buik doet het zeer? Romy wijst haar onderbuik aan en dan laat ze een scheet gevolgd door een lading poep. Romy begint te huilen, Saar tilt haar op waardoor de poep zich juist verspreid in haar luier en zegt dat het niks uit maakt en dat ze zo thuis lekker een schone luier gaan doen. Maar mama nu luier uit doen! Bah. Ja schat mama weet dat je bah hebt maar nu kan ik toch je luier niet verschonen zo midden in het bos, mama heeft ook geen schone luier meegenomen. Nou kom op dan gaan we snel terug lopen, Saar pakt Romy's handje vast en samen lopen ze verder, dit gaat niet zo snel omdat Romy en moe begint te worden en haar luier behoorlijk vol zit en vies aanvoelt waardoor ze wat waggelend loopt. Aan de manier waarop ze loopt kun je duidelijk merken dat ze een volle broek heeft. Bij elke stap die Romy zet voelt ze de vieze poep in haar luier bewegen, Romy vind het niet leuk meer en vraagt nog een paar keer om een schone luier waarop Saar steeds antwoord dat ze geen schone luier bij zich heeft.
Ondertussen gaat thuis de bel, Wesley doet open en ziet dat het een pakketje is wat bezorgd worden. De bestelde pillen zitten erin hij pakt gelijk alles uit en zet het in een hoog kastje buiten het bereik van Romy.
Inmiddels zijn Saar en Romy een stuk verder met lopen ze moeten nog zo n 10 minuutjes lopen en dan zijn ze bij de parkeerplaats. Mama waarom heb je ook niet een schone meegenomen? Mama wist toch niet dat we zover zouden gaan lopen en dat jij in je luier zou gaan poepen,je krijgt straks gewoon een schone luier en dan ben je weer lekker schoon niks aan de hand het maakt niks uit zegt Saar. Maar ik wil op de wc poepen. Ja schat maar daar ben je nog een beetje te klein voor, als je wat ouder bent kun je het misschien wat beter ophouden maar een luier is helemaal niet erg hoor. Ze komen aan bij de parkeerplaats Saar doet Max aan de lijn en ze lopen naar de auto toe daar doet Saar eerst de kofferbak open waar Max gelijk inspringt. Daarna opent ze de achterdeur waar ze Romy optilt en in haar stoel zet, Romy trekt een vies gezicht, wat is er moppie? Bahh. Doordat Romy zit verspreid de poep zoch nog verder door de luier en het zit nu helemaal tot aan haar vagina. Dan doet Saar de 5 puntsgordel vast wat er voor zorgt dat de luier ook nog is strak in haar kruis word geduwd. Saar geeft het flesje wat ze meegenomen heeft aan Romy en stapt dan achter het stuur en rijd naar de ijssalon, welke smaak wil jij Romy? Maar mama ikke bah. Ja schat mama weet dat je een vieze broek hebt maar we zouden toch een ijsje halen? Thuis gaan we gelijk verschonen!
Saar zet de raampjes van de auto open zodat Max even in de auto kan wachten dan stapt ze uit en haalt Romy uit de auto samen lopen ze de ijssalon binnen. Nou kies maar uit welke smaak wil je? Aardbeien! Oké een ijsje met aardbeien smaak en eentje met citroen alstublieft. De ijsjes worden gemaakt, Saar betaald en pakt de ijsjes aan, kom Romy ga buiten maar even op het bankje zitten, Romy gaat op het bankje zitten en voelt de poep weer door haar luier gaan. Vies denkt ze maar als Saar het ijsje aan Romy geeft vergeet ze de vieze luier even want ze is dol op ijsjes. Na een minuut of 10 zijn de ijsjes op en gaan ze richting huis na 10 minuutjes komen ze thuis aan, Wesley hoort dat de auto de oprit oprijd en doet de voordeur open, Saar tilt Romy uit haar stoeltje en Romy loopt naar papa toe terwijl Saar Max uit de auto haalt.
Hee prinses wat ben je lang weggeweest! Wesley tilt Romy op en Romy zegt gelijk papa verschonen. Heb je een vieze luier dan? Romy knikt ja. Ojee Ja papa ruikt het al nou dan zullen we daar maar is wat aan gaan doen he. Maar vertel is aan papa waar je geweest bent want jullie waren zoo lang weg! Bij het water en ik ging helemaal zelf lopen! Echt waar heb jij zover gelopen? Nou dan heb je zeker wel hele moeie voeten? Romy knikt ja. Nou dan moet je zo maar is lekker even gaan uitrusten. Wesley loopt de trap op met Romy op zijn arm je word wel een beetje zwaar jij hoor om omhoog te tillen! Ja en papa ik heb ook een ijsje gegeten! Echt waar? Jaaa! Zo jij bent wel een bofkont zeg en hij legt Romy op de commode neer en wat voor ijsje heb jij dan gegeten vraagt hij terwijl hij haar broekje naar beneden doet en de knoopjes van de romper los trekt. Met aardbeien en hij was heeeeel lekker! Wesley opent de plakstrips van de luier bah bah klein stinkdier jij hebt goed je best gedaan! Hij veegt Romy's luiergebied helemaal schoon met billen doekjes waar hij er best wel veel voor nodig heeft voordat ze schoon is, daarna pakt hij een schone luier en inlegger. Papa ik wil zonder luier! Nee schat jij hebt nog een luier nodig pas als je altijd optijd naar de wc kunt gaan mag je zonder luier en terwijl hij dit zegt tilt hij Romy's beentjes de lucht in en legt de luier onder haar neer hij pakt wat zalf en smeert Romy goed in, zo voordat je luier uitslag krijgt. Daarna vouwt hij de luier dicht en plakt de plakstrips strak vast daarna gaan de knoopjes van de romper dicht en de broek gaat weer omhoog. Zo klaar!
Wesley tilt Romy van de commode af en zet haar op de grond neer, kom we gaan naar beneden. Samen lopen ze de trap af en gaan lekker even op de bank zitten. Papa ik heb dorst. En wat wil je dan drinken? Taksi! Papa zal is gaan kijken of we dat nog hebben. Wesley loopt naar de keuken en maakt een flesje met Taksi, hij pakt ook de gekochte pillen en stopt deze in de fles waardoor ze vanzelf oplossen de pillen zijn smaakloos waardoor Romy er niks van zal merken. Wesley schud even met het flesje en loopt dan naar de woonkamer, hij gaat op de bank zitten en trekt Romy lekker tegen zich aan kijk is een lekker flesje voor jou. Romy pakt het flesje aan en begint te drinken. Is het lekker meisje? Romy knikt ja. Wesley wrijft zachtjes door Romy's mooie haren waar ze lekker rustig van word. We gaan zo lekker een broodje eten en daarna lekker even slapen. Neee! Wat nee? Niet slapen! Niet slapen? Nou ik denk dat jij straks wel even een dutje gaat doen hoor ben je niet moe geworden van die lange wandeling? Nee! Ikke niet moe hoor. Saar dekt de tafel, komen jullie eten? Wesley gaat aan tafel zitten maar Romy blijft op de bank zitten. Kom je aan tafel Romy? Romy reageerd niet. Papa herhaald de vraag nog een keer, kom je aan tafel Romy? Romy staat op en loopt langzaam richting de tafel. Ze kruipt snel op de grote stoel naast papa. Wesley staat op en tilt Romy op, kom in je eigen stoel schat en hij zet haar in de kinderstoel.
Saar maakt een broodje kaas voor Romy, snijd het in kleine stukjes en zet het voor Romy neer. Ik wil hagelslag! Je mag straks een broodje met hagelslag hoor maar eerst een broodje met gezond beleg. Romy begint te eten en ze heeft eigenlijk toch best wel trek gekregen van de wandeling dus het broodje is al snel op. Zo jij eet goed zeg! Grote meid. Wil je nog een broodje? Ja maar wel met hagelslag! Saar maakt een broodje klaar en geeft het weer aan Romy ook dit broodje eet ze helemaal op. Zo jij kan echt goed eten zeg! Romy drinkt het flesje leeg en daarna tilt Wesley haar uit de kinderstoel, kom we gaan even handen wassen en dan mag je nog even spelen en dan gaan we lekker even slapen. Neee ik wil niet slapen! Wesley pakt de krat met duplo uit de kast en zet het op het speelkleed neer kijk is ga je lekker met de duplo spelen? Ja! Papa ga jij meehelpen bouwen. Oké wat wil je bouwen? Een hele hoge toren! Oké. Samen beginnen ze te bouwen, na 20 minuutjes vind Wesley het mooi geweest en zegt kom we gaan naar bed. NEEEEE!! Jawel kom op Wesley staat op ga je zelf lopen? NEEE ik ga niet mee! Nounou je hoeft niet zo boos te doen hoor. Wesley tilt Romy op en Romy begint te huilen en te spartelen. ROMY! Stoppen nu! Romy schrikt een beetje en stopt met huilen en spartelen maar papa ik wil niet slapen! Wesley loopt de trap op, boven aangekomen trekt hij Romy s shirtje en broekje uit, hij controleert gelijk Romy's luier welke nog helemaal droog is. Hij pakt Romy's slaapzak en trekt deze bij haar aan en legt haar in bed. Papa ik wil niet slapen.
Jawel schat je gaat even een middagdutje doen. Wesley geeft Romy een kus en stopt een speentje in haar mond. Zo lekker even slapen schatje. Papa lezen. Nee schat, vanavond mag je een boekje kiezen die we gaan lezen voor je gaat slapen. Welterusten. Hij loopt de kamer uit en gaat naar beneden. Romy ligt nog een tijdje wakker maar na een kwartiertje valt ze toch in slaap. Na een uurtje gaat de telefoon het is de eigenaar van de site waar ze de pillen besteld hebben, hij vraagt hoe het gaat en verteld ook dat ze een nieuw middel binnen hebben waardoor er meer geplast word, deze pil zorgt ervoor dat ze ongeveer een keer zoveel gaat plassen als dat ze normaal doet. Wesley zegt dat hij dit eerst even wilt overleggen met Saar voordat hij dit gaat aanschaffen. Als u er interesse in heeft kunt u het gewoon via de site bestellen en word het de volgende werkdag geleverd. Ook geeft hij aan dat er een gezin in de buurt woont wat ook een klein meisje heeft waar ze dezelfde behandeling op toepassen welke het leuk lijkt om in contact te komen, hij geeft het telefoonnummer en zegt als jullie er zin in hebben kun je contact met ze opnemen.
Romy ligt nog heerlijk te slapen, Wesley overlegd gelijk even met Saar wat die ervan denkt, het lijkt Saar erg leuk om in contact met die mensen te komen ook voor Romy zodat ze samen kunnen spelen. Wat vind jij van die pillen vraagt Saar aan Wesley. Ja ik weet het niet aan de ene kant denk ik dat is niet nodig aan de andere kant zal ze wel vaker een volle luier hebben wat er bij haar misschien juist wel voor zal zorgen dat ze zich klein voelt. Hier is Saar het wel mee eens, zo n natte prop tussen je benen voel je wel zitten en dan word je er wel aan herinnerd dat je die luier echt nog nodig hebt. Laten we het maar proberen dan, Wesley besteld gelijk de pillen, zal ik die mensen opbellen? Ja is goed! Ik ben benieuwd. Wesley draait het nummer en er wordt opgenomen met Roy hoi Hallo je spreekt met Wesley ik heb begrepen dat het jullie leuk lijkt om in contact te komen en omdat het ons ook erg leuk lijkt dacht ik ik bel gelijk even. Nou wat leuk zeg! Ik had niet zo snel verwacht dat jullie contact op zouden nemen. Roy en Wesley hangen nog een half uur aan de telefoon en het lijkt te klikken tussen hun ze hebben ook gelijk een afspraak gemaakt voor morgen dan komt Roy met zijn vrouw linda en hun dochter kirsten op bezoek bij Wesley een Saar thuis.

Zal ik de kleine maar is wakker gaan maken? Ze ligt al ruim 2 uur te slapen en anders wilt ze vanavond weer niet slapen. Ja is goed schat. Saar loopt de trap op naar Romy s slaapkamer en maakt Romy wakker, ze is nog een beetje slaperig en Saar neemt Romy in haar slaapzak mee naar beneden en gaat met haar op de bank zitten. Na een kwartiertje is Romy weer helemaal wakker en wilt ze verder bouwen aan de toren. Saar doet de slaapzak uit en voelt aan Romy's luier. Ikke droog! Neehoor schat hij is niet droog meer maar dat geeft niet er pas ook nog wel wat bij, ga maar lekker spelen. Romy gaat verder spelen met de duplo maar na een half uur heeft ze niet zo n zin meer in de duplo. Papa ik wil kleuren. Oké dat is goed maar dan gaan we eerst de duplo opruimen. Nee maar papa ik wil mn toren houden. Nou oké dan ga maar aan tafel zitten dan pak ik de kleurtjes. Wesley geeft de potloden en een kleurboek aan Romy en Romy begint lekker te kleuren. Na een half uurtje gaat Saar het eten maken, sla met krieltjes en een schnitzel.
Romy ga je je kleurtjes opruimen dan kan mama de tafel dekken. Romy ruimt de potloden op en loopt naar de keuken, mama mag ik een toetje? Als je je bord leeg hebt ja. Saar zet alles op tafel, kom eten! Mama toetje pakken? Ja schat mama zal strakjes een toetje pakken maar eerst je bord leeg eten.
 

pamperjong

ik vindt het fijn om lekker aan het luieren te zij
Zo wat een goed verhaal heb jij geschreven.
en wat zou ik graag, de kleine romy willen zijn.
wonen bij mama en papa.die er voor zorgen gaan, dat hun kleine meisje.
voor altijd in de luiers blijft.tenminste dat hoop ik dan maar.
Maar dat zal ik wel lezen, in het vervolg van jou verhaal.
Aub maak er een lang verhaal van, zodat iedereen die het gaat lezen.
er ook van genieten zal gaan.
groetjes pamperjong.
 

beddenplasser

volwassen peuter
winnie zei:
Bij het vorige hoofdstuk is er nog wat bijgekomen :)
Goed bezig !

Ik stel wel voor om als het kan nieuwe delen ook in een nieuwe post te steken. Ook graag iets sneller de enter-toets gebruiken. Dit leest vlotter.
 

winnie

Beginneling
beddenplasser zei:
winnie zei:
Bij het vorige hoofdstuk is er nog wat bijgekomen :)
Goed bezig !

Ik stel wel voor om als het kan nieuwe delen ook in een nieuwe post te steken. Ook graag iets sneller de enter-toets gebruiken. Dit leest vlotter.
Ik snap dat dat makkelijker is voor de lezer maar soms schrijf ik er maar even een klein stukje bij en om dat dan in een heel nieuw stuk te zetten..
 

Dips N' Bricks

No freedom till we're equal ****right I support it
Vind per nieuwe post ook makkelijker lezen. Maar als het in een post blijft is het misschien makkelijker om er een regel of twee tussen te zetten anders moet je steeds zoeken waar je bent gebleven. Of langer wachten met posten zodat je een groter deel kan posten. Zo doe ik het wel... Probeer meestal een hoofdstuk van tweeënhalf A4tje te typen en het dan te plaatsen.
 

winnie

Beginneling
ultimaslip zei:
Vind per nieuwe post ook makkelijker lezen. Maar als het in een post blijft is het misschien makkelijker om er een regel of twee tussen te zetten anders moet je steeds zoeken waar je bent gebleven. Of langer wachten met posten zodat je een groter deel kan posten. Zo doe ik het wel... Probeer meestal een hoofdstuk van tweeënhalf A4tje te typen en het dan te plaatsen.
Ik zal er op gaan letten, op de laptop maak ik soms eerst een deel in word voordat ik het hier post maar soms typ ik er even een stukje bij via mn telefoon dus dan vind ik dat lastiger..

Verder nog tips? Hoe vinden jullie het verhaal
 

luierdikkie

ik ben eigenlijk nog heel klein
Ik vind het verhaal leuk maar veel tekst achter elkaar lastig lezen.
en je moet nu zoeken waar een nieuw stukje staat.
Verder vooral doorgaan ben benieuwd naar hoe ze een jaartje of 14 is.
Gr luierdikkie
 

markieman

Gewaardeerd Lid
Ga vooral zo door Winnie! Ik ben fan :D . Al in geen jaren de moeite genomen om te posten of te reageren, maar dit verhaal is de aanmoediging waard. Hopelijk blijf je de tijd vinden om het verhaal uit te breiden.
 

winnie

Beginneling
markieman zei:
Ga vooral zo door Winnie! Ik ben fan :D . Al in geen jaren de moeite genomen om te posten of te reageren, maar dit verhaal is de aanmoediging waard. Hopelijk blijf je de tijd vinden om het verhaal uit te breiden.
Leuk dat je het verhaal leuk vind, het is zeker de bedoeling om ermee verder te gaan !
 

winnie

Beginneling
De volgende morgen ligt Romy heerlijk te slapen, om half 8 besluit Wesley om zijn kleine prinses maar is wakker te gaan maken, hij maakt eerst even een lekker flesje warme melk klaar en loopt dan de trap op en gaat Romy's slaapkamer binnen. Goedemorgen schatje zegt hij zachtjes en wrijft zachtjes over Romy's buik. Romy opent haar ogen en word langzaam wakker. Wesley schuift het gordijn een stukje open en tilt Romy dan op en gaat met haar op schoot in de stoel zitten hij haalt de speen uit haar mond en stopt de speen van de fles in haar mond waarop Romy gulzig begint te drinken. Heb je zo n dorst schatje? Romy knikt ja en drinkt gulzig verder. Als het flesje bijna leeg is laat Romy een plas lopen, Wesley voelt zijn broek nat worden en zegt Ojee volgens mij lekt je luier.
Hij zet Romy op de grond neer en maakt de rits van de slaapzak open, kom stap er maar uit.
Romy begint zachtjes te huilen, wat is er schat? Ikkuh nat en ik deed helemaal niet plassen snikt Romy zachtjes. Ach schatje toch het geeft niks hoor ongelukjes gebeuren nou eenmaal en je luier was gewoon al helemaal vol.
Wesley trekt de romper over Romy's hoofd heen, je luier is ook wel erg vol zo te zien schat ik vind het niet gek dat hij is gaan lekken hij trekt de plakstrips van haar luier los en haalt de dikke natte prop tussen Romy's benen vandaan. Zo we gaan lekker even douchen schat want papa is ook nat geworden. Hij loopt met Romy naar de douche en zet de kraan aan als deze op de juiste temperatuur is mag Romy eronder stappen. Denk er om he niet over de deur heen spuiten! Nee papa
Wesley trekt eerst die vieze natte broek bij zichzelf uit en loopt dan naar de trap, SAAAR wil je even komen?
Saar komt de trap opgelopen, wat is er? Romy haar luier heeft gelekt terwijl ze op schoot zat dus alles zit eronder dus wij gaan even snel onder de douche, wil jij even wat kleren pakken voor mij en Romy en de natte dingen is de was doen?
Ja is goed antwoord Saar. Dankje schat en Wesley geeft Saar snel een kus en zegt zachtjes die pilletjes werken wel goed he, hij geeft Saar een knipoog en loopt de badkamer in, daar doet hij de rest van zijn kleren uit en stapt bij Romy onder de douche. Romy spuit papa gelijk nat met de douchekop. Kleine boef die je bent!
Wesley pakt de Zwitsal wasgel en sopt Romy hier lekker mee in, papa mag ik ook? Wesley pakt de fles Zwitsal weer en geef Romy ook wat op haar hand, hiermee begint ze papa in te soppen. Ga je papa wassen? Papa jij moet ook schoon worden! Wesley moet lachen en zegt ja dat is waar!
Mag papa de sproeier even Romy? Romy geeft de sproeier aan papa en Wesley maakt het haar van Romy nat. Nee ik wil niet haren wassen! Kom op schat, je moet echt even je haartjes wassen het is zo gebeurd. Nee ik wil niet! Je vieze romper is langs je haren gekomen dus het moet. Wesley pakt de fles Zwitsal shampoo en sopt Romy's haar in zo kom even je hoofd naar achteren en je oogjes dicht dan kan papa het uitspoelen, als alle shampoo uit Romy's haar is geeft Wesley de sproeier terug aan Romy. Na 5 minuutjes komt Saar de badkamer in lopen, zo staan jullie er nog onder, en dan zeggen jullie dat ik er lang onder sta! Nou ik weet wel waar die hoge waterrekening vandaan komt hoor!
Maar anders worden we niet schoon zegt Romy, ja Saar anders worden wij niet schoon en wij staan er samen onder dus deel de tijd door twee en dan is het nog steeds een stuk korter dan dat jij er onder staat. Saar moet lachen en zegt Ja ja jullie weten het mooi te vertellen.
Saar pakt twee handdoeken en Wesley draait de kraan uit, nou papa ik wil nog niet eruit. Ja kom we gaan eronder uit want anders gaat mama zeuren over de waterrekening grapt hij. Saar geeft een handdoek aan Wesley en met de andere handdoek droogt ze Romy af. Wesley is al droog en trekt de boxer welke Saar voor hem klaargelegd had aan. De rest van je kleren heb ik op je bed gelegd, Wesley loopt naar de slaapkamer en trekt de kleren die Saar gepakt heeft aan. Ondertussen is ook Romy afgedroogd en Saar zegt zo kom je kleren liggen al klaar in je kamer. Saar loopt de badkamer uit gevolgd door Romy maar Romy rent snel de slaapkamer van papa en mama in. Papa ssssst ikke verstoppen.
Saar doet net alsof ze niet door heeft dat Romy naar Wesley gegaan is, ze draait zich om en zegt huh waar is Romy nou? Romy waar ben je? Ben je nog in de badkamer soms? Daarna loopt ze de grote slaapkamer in en ziet daar Romy op het bed staan. Hey bloterik ik was je al kwijt, kom je aankleden? Ik wil hier aankleden! Nee kom je kleren liggen in je eigen kamer. Maar papa kleed ook hier aan! Ja maar dit is papa's slaapkamer. Wesley is ondertussen klaar met aankleden en tilt Romy op, kom kleine boef we gaan snel aankleden want papa heeft honger gekregen.
Wesley legt Romy op de commode neer en pakt een luier van de stapel, hij vouwt hem open en pakt Romy's enkels vast, Romy wilt geen luier om en begint hard te spartelen. Blijf is stilliggen zegt Wesley streng maar Romy gaat gewoon door.
IK WIL GEEN LUIER roept Romy boos.
Saar houd de armen van de hysterische Romy vast en Wesley heeft nog steeds haar enkels vast.
Stoppen nu Romy, je kan nu gewoon stil liggen en meewerken want anders legt papa je over de knie begrepen?
Romy word heel even wat rustiger maar als Wesley de luier onder haar kont heeft geschoven en haar weer enkels weer laat zakken begint ze weer te huilen en te bewegen.
Wesley is het zat en tilt haar van de commode af, hij loopt naar de stoel waar hij op gaat zitten en legt Romy over de knie Pets,Pets,Pets,pets Romy huilt heel hard en haar billen zijn rood.
Kan je nu normaal doen? *Romy geeft geen antwoord* Romy, papa vraagt wat aan je geef is antwoord zegt Wesley heel rustig. JA antwoord Romy. Wesley geeft nog een pets op haar kont. AAAAUW
Wat zei je? Ja papa zegt Romy zachtjes.
Goed dan gaan we het nog een keer proberen, Wesley tilt Romy weer op en legt haar op de commode neer Romy huilt nog steeds zachtjes. Wesley negeert het gehuil en schuift de luier onder haar kont hij pakt nog een extra inlegger en legt deze in de luier, dan pakt hij een pot met zalf en smeert Romy's rode billetjes ermee in en als laatste vouwt hij de luier dicht en plakt de plakstrips dicht. Hij controleert de anti lek randjes nog even en zegt dan zo moest je daar nou zo moeilijk omdoen schat?
Saar geeft Romy’s kleren aan Wesley aan en Wesley doet als eerste het rompertje bij Romy aan gevolgd door een leuk jurkje. Romy is nog steeds zachtjes aan het huilen maar werkt wel mee, ze weet inmiddels dat ze zo weer over de knie ligt als ze niet mee werkt.
Zo kom maar, Wesley tilt haar op SSSt stil maar schatje en hij wrijft zachtjes over haar rug. We gaan lekker naar beneden dan gaan we lekker ontbijten en met deze woorden loopt hij de trap af naar beneden. Saar had de tafel al gedekt dus ze kunnen gelijk beginnen.
Wesley zet Romy in de kinderstoel en maakt de riempjes vast daarna schuift hij het blad van de kinderstoel erop.
Wat wil je op je broodje Romy? Romy staart sip voor zich uit en geeft geen antwoord. Wil je worst of kaas? Ikke Auuw en ze kijkt papa boos aan. En hoe komt het dat je nu Au hebt? vraagt Saar.
Papa gedaan zegt Romy zachtjes. Ja dat heeft papa gedaan maar hoezo heeft papa dat gedaan? Romy geeft geen antwoord op die vraagt en zegt dat ze chocopasta wilt. Eerst een broodje met worst of kaas en dan mag je een broodje met chocopasta. Nee eerst chocopasta en dan worst. Nee nee kleine boef, anders eet jij na de chocopasta niks meer, we moeten wel een beetje gezond eten he, alleen maar chocopasta is niet goed voor jou.
Saar maakt een broodje met worst voor Romy klaar en snijd het in kleine stukjes, kijk is Romy en ze zet het plastic bordje bij Romy neer. Romy begint lekker te eten en na een paar hapjes begint ze ook alweer lekker te kletsen, nadat ze billenkoek gehad heeft is ze altijd eventjes heel rustig maar dit is vaak maar van korte duur.
Onder het ontbijt kletsen ze heel wat af, Wesley zegt tegen Saar dat hij vanavond ook even nieuwe luiers moet bestellen want er is nog maar een pak.
Mama ik heb dorst. Saar staat op en maakt in de keuken een flesje met limonade klaar , ze loopt terug naar de eettafel en geeft het flesje aan Romy, die begint gelijk te drinken. Wil je nog een broodje? Romy schud ja. Saar maakt een broodje met chocopasta klaar en zet het bij Romy neer. Wesley begint ondertussen aan Romy te vertellen dat er straks mensen op bezoek komen. Wie dan vraagt de nieuwsgierige Romy. Die mensen ken jij nog niet schat maar ze heten Roy en Linda en ze hebben ook een kindje en die heet Kirsten dus daar kun je dan lekker mee spelen. Gaan we dan naar de grote speeltuin vraagt Romy enthousiast. Wesley en Saar beginnen te lachen. Nou ik denk dat we gewoon thuis blijven schat maar we zullen wel zien, hier kun je toch ook lekker spelen? Ze geven lekker weer op dus jullie kunnen lekker buiten in de tuin. Romy knikt ja. Papa uit zegt Romy. Wil je je broodje niet meer? Romy schud nee. Je buik zal wel vol zitten met drinken, dalijk heb je een klotsbuik grapt Wesley. En hij tilt Romy uit de kinderstoel en loopt met haar naar de keuken om haar handjes te wassen. Je hebt goed gegeten hoor lieverd, anderhalf broodje!
Wil je met de duplo spelen? Nee buiten spelen antwoord Romy. En waar wil je buiten dan mee spelen? Naar de speeltuin! Nou we gaan nu niet naar de grote speeltuin schat het is al kwart over 9 en om 11 uur komen Roy, Linda en Kirsten op bezoek dus dat is nu niet zo handig. Maar je mag wel met papa mee Max uitlaten, dan kunnen we de eendjes voeren in het park want we hebben nog wat oud brood. Dat wilt Romy wel, Wesley helpt Romy om haar sandaaltjes aan te doen en doet zijn eigen schoenen ook aan, Saar blijft thuis, die gaat wat lekkere hapjes maken voor als de visite er is. Wesley doet Max aan de riem en pakt de zak met brood , hij pakt Romy’s handje vast en ze lopen naar buiten. Als ze in het park aangekomen zijn klikt Wesley Max zijn riem los zodat hij lekker even kan rennen.
Na een paar minuutjes gelopen te hebben komen ze bij een sloot aan waar wat eenden zitten.
Wesley loopt met Romy naar de waterkant en gaat op zijn hurken zitten, hij geeft de zak brood aan Romy en zet Romy tussen zijn benen en houd zijn arm voor haar buik langs.
Papa loslaten! Nee schat, straks val je in de sloot en dat water is echt heel vies en je hebt ook nog geen zwemdiploma dus papa houd je gewoon vast. Romy gooit stukjes brood in het water en de eenden eten het zo snel als ze kunnen op.
Ze hebben honger! zegt Romy. Nou ze eten wel veel he, de eendjes zijn wel heel blij met jou denk ik.
Dan komt Max aanrennen, hij rent op de sloot af Wesley roept hem nog maar het is al te laat PLONS.
Romy komt niet meer bij die vind het altijd heel leuk als Max een bommetje maakt, Wesley vind het wat minder want de sloot is heel erg vies, Max komt er dan ook zwart uit.
Zie je wel hoe vies die sloot is, daar wil je echt niet invallen hoor.
Max is inmiddels weer uit de sloot gekomen en gaat weer rennen op het veld, hij heeft een speelmaatje gevonden en ze racen heel het veld over.
Romy gaat verder met het voeren van de eendjes en ongemerkt laat ze een plas lopen in haar luier, ze voelt wel dat haar luier nat word maar ze kan er niks tegen doen.
Pappa? Ja wat is er? Ik heb bah. Ojee heb je gepoept? Romy schud nee. Alleen plas? Romy knikt ja.
Wesley gaat met zijn hand onder Romy's jurkje en voelt even aan de luier, geeft niks schat er past nog wel wat bij. Wesley voelde wel duidelijk dat het best een grote plas was, de pilletjes hebben dus nu al effect denkt hij in zich zelf.
Het brood is op en ze wandelen verder, papa zullen we die kant? Romy wijst in de richting van een klein speeltuintje.
Wesley kijkt op zijn horloge en zegt oke dat kan nog wel eventjes, maar we gaan niet zo lang hoor want we moeten wel op tijd terug zijn voor de visite.
In de speeltuin aangekomen begint Romy lekker te spelen, na 10 minuutjes zegt Wesley kom we gaan naar huis!
Romy komt aangerend, papa nog een keer van de glijbaan? En ze kijkt Wesley lief aan met een blik die papa niet kan weigeren. Nou vooruit dan een keer nog en daarna gaan we hoor want het is al half 11.
Romy gaat nog een keer van de glijbaan en daarna lopen ze richting huis, na 10 minuutjes gelopen te hebben komen ze thuis aan.
Ze gaan expres achterom zodat vieze Max niet door het huis hoeft.
Ga maar lekker even spelen schat, Papa moet Max even onder de tuinslang doen.
Romy verteld aan mama waar ze geweest zijn en daarna gaat ze met de duplo spelen.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
PB'tje Hoe lang blijft jouw plastic broekje zacht ? Plastic broekjes liefhebbers 22
KatyDLove Nog niet klaar Kaboutertjes stelen plastic broek, de broek blijft zoek. De plastic broek is naar de maan.....Of is de thuiszorg ermee aan de haal gegaan? K 34
broekie Hoe zorg jij er voor dat je plastic broekje lang mooi blijft. Plastic broekjes liefhebbers 29
Winfield Hoe blijft het als DL leuk om luiers te dragen? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 19
F Waar blijft jij met je gebruikte luier? Polls 40
P Nieuw! En hoop dat mijn fantasie bewaarheid blijft. Voorstellen 14
DL_Michel Verhaal Klaar Aaron blijft in bedplassen A 2
Diaperloverfrom2001 Ik zoek raad: ik heb een relatie, beide wonen we nog bij onze ouders, maar ik ben DL Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 8
D Luiers over Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 0
DLY85 Wie heeft er nog dc amor luiers? Pub 2
AB88 Ervaring met pocket luiers Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
L zoek Maat S/m luiers & andere dingetjes - Amersfoort Broekplassers en Poepers 2
André Adult Baby Noodoproep Opslag voor 10 pakken luiers Contact advertenties 18
B Aandacht voor luiers in de margriet. Plastic broekjes liefhebbers 1
DaddyDave 24/7 Geluierd oktober door Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
Bram19 Moeite met mn verlangen naar luiers Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 9
D ABDL Luierverhalen podcast 16+ Board 18
emar007 Sm relatie met luiers Contact advertenties 5
K Luiers geven af. Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 17
U Stress en luiers? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 20
D Dromen na "vergeten van luiers" Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 3
B Op eens ging het over luiers Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 11
I Kies maximaal 10 gratis samples luiers, inleggers etc. Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 52
J Doet iemand aan paardrijden, zo ja dragen jullie ook luiers tijdens het paardrijden en hoe verbergen jullie dat Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 3
Lieve.bambi Iemand ervaring met deze luiers ? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 10
Limbonees Wat worden luiers toch duur :p Product & Winkel Testverslagen 6
Diaperman Kennisoverdracht luiersdragen in combi met plastic broekjes en luiers Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
friendly Luiers volplassen of juist niet? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 41
Diaperman Rearz Barnyard Hybrid Klittenband luiers Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 3
luiersinbrabant Ontdekkingstocht Contact advertenties 23
P Luiers te groot of te klein Luiers 4
P Gaat maat 7 baby luiers passen ? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 7
petervanderv. Rearz prefold luiers Vragen & Info Shop 4
luieluieraar Rearz 11000 ml luiers Luiers 10
P Absorin luiers Contact advertenties 7
Babygirl Ivy Luiers ruilen Contact advertenties 8
P Welke baby luiers Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 19
Inco-plastic-24/7 Overstappen naar wasbare luiers!!! Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 27
W Luiers Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 6
Diaperboyenschede Luiers in Utrecht Product & Winkel Testverslagen 6
W Nieuwe luiers in babystijl AB/DL Filmpjes 22
R Geen luiers mogelijk Broekplassers en Poepers 13
Tim80 Luiers kopen in de supermarkt in het buitenland Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 22
Diaperman Ervaring met klittenband luiers Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 0
G Voorstellen / gebruikte luiers tekoop Voorstellen 14
P Luiers XL Contact advertenties 7
plassertje Chili in luiers Pub 5
Diaperthijs Wat is jouw favoriete merk luiers? Polls 53
B Heeft iemand tips voor het buiten dragen van luiers? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 22
M Luiers in airbnb Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 6
Similar threads


















































Bovenaan