Romy blijft in de luiers

bcd94

Toplid
De volgende morgen word Romy al erg vroeg wakker, ze wrijft de slaap uit haar oogjes en begint te spelen maar haar knuffel aapje. Saar word wakker van het geluid wat ze door de babyfoon hoort, ze kijkt hoelaat het is en ze ziet dat het pas 5.00 is. Ze gaat uit bed en loopt zachtjes Romy s kamer binnen, Mamamaa roept Romy enthousiast.
Sssst zachtjes lieverd, het is nog heel vroeg, papa slaapt ook nog.
Mama uit! Klinkt het vanachter Romy's speentje vandaan, Romy zit inmiddels rechtop in bed en strekt haar armen uit naar mama.
Saar duwt Romy zachtjes achterover zodat ze weer ligt en wrijft zachtjes over haar buik.
Ga nog maar eventjes slapen, het is nog te vroeg om op te staan.
Romy is het daar niet mee eens en wilt eigenlijk niet meer slapen maar doordat mama over haar buikje wrijft word Romy wat rustiger en valt uiteindelijk toch nog eventjes in slaap.
Helaas voor Saar en Wesley was dit maar voor korte duur,rond 5.50 werden Wesley en Saar gewekt door het geluid vanuit de babyfoon, Romy was behoorlijk aan het huilen. Wesley stapt uit bed en gaat naar de kamer van Romy om te kijken wat er aan de hand is.
Als Wesley de deur van Romy haar kamertje opent heeft hij gelijk al door wat er aan de hand is, zijn kleine meisje heeft een poepluier.
Ssst rustig maar, Wesley tilt Romy op en legt haar op de commode neer waar hij haar slaapzak uit doet.
Vervolgens gaan de knoopjes van de romper los, daaronder vandaan komt een hele volle luier, het is maar goed dat Romy een luier van Kirsten aan had en dat er ook nog inleggers inzitten, anders had de luier zeker weten gaan lekken.
We moeten snel zelf dikkere luiers aanschaffen denkt Wesley in zich zelf terwijl hij Romy bevrijd van de vieze luier, hij veegt haar helemaal schoon waar hij aardig wat billendoekjes voor nodig heeft.
Als Romy weer helemaal schoon is smeert papa haar luiergebied goed in, daarna pakt hij een luier van de stapel en vouwt deze open, er gaan 2 inleggers in en Romy krijgt weer een flink dik pakket om haar bips heen.
Romy vind dit helemaal niet leuk maar ze werkt toch maar mee, ze is allang blij dat papa haar gelijk verschoont heeft in plaats van na het ontbijt.
Wesley trekt Romy een jurkje aan welke aan de korte kant is, het is meer een lang shirt geworden dan een jurk eigenlijk, Romy groeit ook zo hard. Ook krijgt ze een legging aan, doordat de luier zo dik is en er geen jurk overheen hangt is de luier goed zichtbaar onder haar legging, de legging past nog maar net over die dikke luier kont heen.

Beneden aangekomen ontbijten ze met zijn drieën, daarna doen Wesley en Saar wat in het huishouden en Romy vermaakt zich zelf op haar speelkleed.
Ook gaat Romy met papa Max uitlaten en tijdens het uitlaten zijn ze lekker nog even naar de speeltuin geweest.
Thuis aangekomen heeft Saar de tafel alweer gedekt, ze eten optijd want Saar gaat straks met Linda op pad en Wesley en Roy gaan met de meisjes naar het zwembad!

Na het eten controleert Saar de luier van Romy, deze is inmiddels alweer best wel nat geworden maar ze krijgt geen schone, dat komt straks wel in het zwembad.
Wesley pakt de zwemtas van Romy in, en daarna pakt hij ook zijn eigen zwemspullen. Beneden aangekomen doet hij er nog wat lekkere dingetjes en drinken in, oook gaan Romy haar pilletjes natuurlijk mee.
Ook Saar pakt de spullen die ze nodig heeft in.

Ze zijn pas net klaar met inpakken als Roy, Linda en Kirsten aankomen rijden.
Kirsten en Romy zijn blij elkaar weer te zien en zijn heel enthousiast omdat ze lekker naar het zwembad gaan, dat word pret!

Wesley pakt de autostoel van Romy uit de auto En installeert deze op de achterbank waar ook het stoeltje van Kirsten staat.
Daarna gaan ze gelijk naar het zwembad.
Saar en Linda drinken eerst nog even wat en na een half uurtje vertrekken ook zei naar de sauna.

Na 10 minuutjes gereden te hebben rijden ze de parkeerplaats van het zwembad op, Roy parkeert de auto En Roy en Wesley stappen uit, ze halen eerst de tassen uit de auto En daarna maken ze de twee kleine drukke meisjes pas los uit hun stoeltje. Ze moeten allebei hun eigen papa een handje geven terwijl ze naar de ingang van het zwembad lopen.
Romy loopt behoorlijk te waggelen met die dikke luier kont, het is duidelijk te zien dat Kirsten normaler kan lopen terwijl ze precies hetzelfde luier pakket om hebben, Kirsten is er duidelijk al een stuk meer aan gewend.

Bij de kassa aangekomen moeten ze heel eventjes wachten tot ze aan de beurt zijn, hier hebben Romy en Kirsten allebei wel wat moeite mee, ze hebben zo n zin om te gaan zwemmen.
Achter hun sluit er een man en een vrouw aan in de rij, de man kijkt naar de twee meisjes welke voor hem staan, vooral bij Romy is de dikke luier kont duidelijk zichtbaar, bij Kirsten word haar luier iets meer verhult door de kleding die ze aan heeft maar alsnog hoef je geen moeite te doen om te kunnen zien dat ze nog een luier draagt.
De man fluistert tegen de vrouw zie je wel hoe dik die luiers zijn, Roy en Wesley horen het allebei maar gaan er niet op in.

Ze zijn inmiddels aan de beurt en Wesley rekent 4 kaartjes af.

Ze lopen door en komen bij de kleedhokjes van het zwembad aan, er zijn twee baby kleedhokken naast elkaar, deze zijn uitgerust met een verschoonkussen maar voor Romy en Kirsten zijn die kussens wel wat aan de kleine kant.
Roy en Kirsten gaan in het ene kleedhok en Romy en Wesley nemen het andere hok.
Beide dames worden uitgekleed en de luiers gaan af, Kirsten krijgt een zwemluiers aan en vervolgens gaat haar badpakje erover, zo Kirsten is al klaar.
Romy staat in haar blootje in het kleedhokje als papa een zwemluier uit de tas haalt, die wil ik niet aan! Klinkt het boos vanuit Romy haar mond.
Doe is niet zo brutaal dame, kom je moet hem aan zegt Wesley streng terwijl hij de luier voor haar houd, ze moet er zelf instappen. Romy blijft stijf aan de grond genageld staan en heeft de tranen in haar ogen staan. Heel snel nu Romy! Anders word er helemaal niet gezwommen, Romy schrikt een beetje en kiest toch maar eieren voor haar geld en stapt in het broekje, weliswaar treuzelent, maar goed ze doet het, Wesley trekt de luier omhoog.
Zo die zit, dat is toch niet zo erg meisje?
Vervolgens helpt hij Romy in haar badpak en daarna kleed hij zichzelf snel om.
Alle spullen gaan in de tas, een aparte tas gaat mee het zwembad in zodat ze tussen het zwemmen door wat kunnen eten en drinken.
Wesley pakt het zwemvestje van Romy uit de tas welke ze eigenlijk ook niet aanwilt maar ze heeft geen keuze. Haar armen gaan erdoorheen en papa maakt de rits vast op haar rug.
Daarna gaan ze het hokje uit en daar staan Roy en Kirsten al te wachten.
Kirsten heeft hetzelfde zwemvestje aan als Romy, Kirsten heeft alleen een veel dikkere zwemluier aan dan dat Romy aan heeft.
Terwijl ze naar een plekje lopen waar ze de tassen kunnen neerzetten vraagt Wesley waar Roy die zwemluier vandaan heeft, hij antwoord dat die ook uit de winkel komen waar hij al eerder over verteld heeft.

Als de spullen een plekje gekregen hebben gaan ze lekker met zn 4e het water in, de meiden hebben dikke pret.
Het is lekker rustig in het zwembad dus daardoor kunnen ze extra vaak van de glijbaan af
 

bcd94

Toplid
Nadat ze een uurtje gezwommen hebben gaan ze de spullen pakken, deze nemen ze mee naar buiten waar een grote ligweide bij het buitenzwembad is, Roy en Wesley kiezen een mooi plekje bij het peuterbad uit.
De handdoeken worden uitgespreid en de zwemvestjes worden even uitgedaan.
Romy en Kirsten zitten allebei op der eigen handdoek en ze krijgen lekker een tuitbeker appelsap en een zakje chips. Roy en Wesley nemen zelf ook wat te drinken en als alles op is willen de meiden weer gaan zwemmen. Hoho dames, even jullie luiers controleren en jullie moeten jullie zwemvestjes aan!
De luier van Kirsten blijkt nog lang niet vol te zijn maar Romy haar luier is al aardig vol van de plas dus ze krijgt een nieuwe om.
De meiden krijgen de zwemvestjes aan en ze mogen samen in het peuterbad spelen terwijl Roy en Wesley de meiden in de gaten houden vanaf de handdoek.

Als Romy en Kirsten een tijdje in het peuterbad gespeeld hebben willen ze graag weer naar het grote bad toe maar van hun papa's moeten ze in het peuterbad blijven.

Nadat de meiden nog 5 minuten in het peuterbad gespeeld hebben raken ze het echt zat en bedenken ze het plan om zelf naar het grote bad te gaan.
Wesley ziet de meiden richting het grote bad gaan en snel gaan Roy en Wesley erachteraan, al snel hebben ze de meiden te pakken.
Potverdrie! Zijn jullie helemaal betoeterd!?
Wesley en Roy nemen allebei een kind bij de arm en lopen terug naar de handdoeken waar de dames nog streng toegesproken worden.
Daarna mogen ze nog even in het peuterbad.
Na een kwartiertje in het peuterbad te hebben gespeeld gaan Roy en Wesley nog een half uurtje met de meiden in het grote bad en daarna gaan ze lekker douchen, na het douchen gaan ze weer naar de ligweide.
Wesley en Roy besluiten dat ze de meisjes daar aankleden omdat dat makkelijker is dan in een klein hokje.
De zwemvestjes gaan uit, de badpakken uit en daarna worden de zwemluiers uitgetrokken.
Beide dames staan nu in hun blootje en worden afgedroogd.
Kirsten ligt rustig op de handdoek en drinkt uit haar flesje terwijl Roy haar luier en romper al aan gedaan heeft.
Romy daarin tegen werkt niet erg mee, ze wilt nog niet naar huis en ze wilt ook geen luier om!

Romy liggen nu! En Wesley geeft haar een tik op haar kont.
Hierdoor zet Romy het op krijsen en zet heel de boel op stelten.
Dan is Wesley het zat en geeft haar nog 2 petsen op haar blote kont.
Daarna tilt hij haar op en legt haar op de handdoek neer, ook nu blijft Romy heel vervelend en blijft echt niet stilliggen. Roy schiet te hulp en helpt mee om Romy in bedwang te houden.
Alsnog kan Wesley de luier niet fatsoenlijk omdoen omdat Romy blijft bewegen, Wesley trekt Romy overeind en trekt haar in dezelfde beweging over zijn knie en geeft haar een goede portie billenkoek, heel haar billen zijn rood.
Hierna legt hij Romy terug op de handdoek, ze huilt maar ze ligt stil dus Wesley kan de handdoek rustig omdoen. De romper gaat aan en daarna het jurkje, Wesley pakt Romy haar legging en weer begint Romy moeilijk te doen. Geen legging? Prima hoor dan ga je zo mee.
Nee nee papa!
En Romy stapt toch maar braaf in de legging, Wesley trekt de legging omhoog over de dikke luier kont heen.

Vervolgens gaan alle spullen in de tas en lopen ze met zn alle richting de kleedhokjes, de meisjes moeten met hun vader mee het hokje in en Roy en Wesley kleden zichzelf ook snel om.

Romy is intussen weer wat gekalmeerd en met zn alle lopen ze naar de uitgang.
Romy vraagt of ze nog een ijsje mogen maar Wesley zegt nee als jij je zo gedraagd krijg je echt geen ijsje dame!

Bij de auto aangekomen worden de meiden allebei in hun stoeltjes gezet en de 5 puntsgordels worden vastgemaakt.

Roy en Wesley zetten alle spullen in de kofferbak en maken daar een flesje voor de meiden, ze doen er ook wat pilletjes in, allebei krijgen ze een sluitspierverslapper en een pil waardoor er meer urine geproduceerd word. Wesley doet er bij Romy een laxeerpil in die over een uurtje of 2 zijn werk zal doen, zal der leren om zo dwars te doen.

Ze geven de flesjes aan de meiden en rijden de parkeerplaats af.
 

bcd94

Toplid
Roy en Wesley besluiten dat ze naar het huis van Roy en Linda gaan, dan kan Roy rustig alle spullen die ze voor Kirsten hebben bekijken.
De meeste spullen die ze hebben komen uit de winkel waar ze zaterdag met zn alle naartoe gaan dus het is wel fijn om vast wat dingen gezien te hebben.

Op de achterbank drinken Romy en Kirsten hun flesjes leeg, ze zijn wel een beetje moe geworden van het zwemmen.
Na een kwartiertje komen ze aan bij het huis van Roy en Linda, Roy en Wesley stappen uit en helpen de meisjes uit hun stoel.
Binnen gekomen laat Kirsten haar speelgoed zien en gelijk beginnen ze lekker te spelen.
Eigenlijk is het allang tijd voor een middag dutje maar de meiden zijn zo lekker aan het spelen dat Roy en Wesley besluiten dat ze de meiden vanavond vroeg op bed leggen en dat ze vandaag geen dutje hoeven te doen.

Meiden jullie gaan even in de box, wij gaan even naar boven.
Zowel Romy als Kirsten protesteren behoorlijk, ze vinden het saai in de box en ze zijn juist zo lekker aan het spelen, de box is geen gewone box, aan de bovenkant kan hij namelijk ook afgesloten worden.
Roy tilt beide meisjes in de box en sluit de box goed af, ze kunnen er met geen mogelijkheid uitkomen.
Wij zijn even boven tot straks.
Romy er Kirsten beginnen allebei te huilen maar de deur van de woonkamer word dicht getrokken en Roy en Wesley gaan naar boven
 

bcd94

Toplid
Boven aangekomen laat Roy eerst de slaapkamer van Kirsten zien, de kamer is kinderlijk aangekleed, het thema winnie the pooh is duidelijk zichtbaar.
Er staat een groot ledikant in de kamer welke ook van boven afgesloten kan worden, ook de zijkant kan omhoog en omlaag geschoven worden wat makkelijk is met in en uit bed halen.
Ook staat er een grote commode.
Een wand van de kamer is gevuld met grote hoge kasten tot aan het dak, Roy laat de inhoud van de kasten zien en neemt Wesley daarna mee naar een andere kamer, Kirsten haar slaapkamer ziet er wel normaal uit als een babykamer maar dan is alles allemaal net wat groter maar de kamer die Roy nu laat zien is toch echt wel even wat anders dan een kinderkamer die een tikkeltje aan de grote kant is.

Er staat een hele grote commode waar allerlei banden aan bevestigd zijn, Roy legt uit hoe Kirsten vast gemaakt word wanneer ze ongehoorzaam is, hij drukt op een knopje en vanaf het plaffond komt er langzaam een spreidstok omlaag gezakt, aan de zijkanten van de stok zitten enkelbanden, die maak je vast en als je dan op deze knop drukt word de stok langzaam weer omhoog getakeld waardoor de benen in de lucht komen en de kont vrij komt van de commode.
Ideaal met het omdoen van de luier wanneer ze niet mee wilt werken.
Wesley kijkt de kamer rond en ziet nog veel meer attributen staan, hij is er gewoon een beetje van onder de indruk, hij kijkt rustig rond en Roy laat hem alles zien.

Ondertussen zitten Romy en Kirsten nog samen in de box, nog steeds zijn de meisjes boos omdat ze het saai vinden om in de box te moeten zitten.
Wel zijn ze inmiddels gestopt met huilen, het heeft toch geen zin..
Ze praten wat en plots voelt Romy haar luier nat worden, ze probeert het plassen te stoppen maar het lukt niet, ze knijpt haar benen dicht voor in hoeverre dat gaat met een dikke luier om maar het werkt niet, haar volledige blaadinhoud leegt zich in de luier.
De tranen springen in haar ogen en Kirsten probeert haar gerust te stellen.
Romy is boos en gefrustreerd en snapt er helemaal niks van.
Romy trekt haar legging naar beneden en trekt de drukknoopjes van haar romper los.
Wat ga je doen? Vraagt Kirsten.
IK ga deze uit doen! Hij is nat en ik wil helemaal geen luier!!
Nee niet doen dan krijg je echt straf!
Romy luistert niet en trekt de plakstrips los, poef daar valt de luier, precies op dat moment komen Roy en Wesley de kamer ingelopen.
Wel Potverdrie! Wat heeft dit te betekenen zegt Wesley boos.
Ikke nat papa zegt Romy zachtjes.
Ja en? Romy staart naar de grond en weet dat papa echt boos is.
Wesley maakt de bovenkant van de box open, hij pakt haar bij haar kin vast en dwingt haar om hem aan te kijken.
Jij hebt straf verdiend dame zegt hij en hij tilt haar op uit de box.
De natte luier pakt hij op en hij loopt met Romy op zijn arm naar de keuken en gooit daar de luier in de vuilnisbak.

Roy heeft ondertussen de box weer dichtgedaan en hij heeft Kirsten wat extra speelgoed gegeven en gezegd dat ze nog eventjes lief moet gaan spelen.

Wesley loopt de trap op met Romy op zijn arm gevolgd door Roy.
Boven aangekomen vraagt Roy wat Wesley wilt doen.
Wesley vraagt of hij de speciale commode kan gebruiken en dat mag natuurlijk.
Wesley stapt het kamertje binnen en Romy ziet allerlei rare spullen staan ze begint te huilen en te spartelen maar Roy en Wesley zijn samen veel te sterk voor de kleine Romy, ze ligt dan ook al snel helemaal vast op de commode.
Ze brult het uit.
Roy pakt iets uit het laatje van de commode, het is een grote speen met een bandje eraan welke achter het hoofd bevestigd kan worden, Roy steekt snel de speen in Romy haar mond en maakt het bandje achter haar hoofd vast. Romy kan nu een stuk minder geluid maken maar nog steeds is het gebrul hoorbaar.
Roy laat zien wat ze nog meer hebben voor in zulke situaties, ze hebben ook een grote bal, daarmee komt er nog maar weinig geluid uit verteld Roy.
Wesley wilt de bal graag uitproberen en zodoende word de speen weer los gemaakt en uit Romy haar mond gehaald en word de bal erin gestopt en bevestigd achter haar hoofd.
Romy kan nu echt bijna geen geluiden meer maken.

Roy en Wesley lopen even de kamer af en overleggen op de gang welke straf ze Romy geven.

Vervolgens laten ze de spreidstok zakken, haar enkels worden los gemaakt van de commode en direct vast gemaakt aan de spreidstok.
Romy probeert los te komen ze trekt en schud zo hard als ze kan. Lig is stil! Romy reageert niet en gaat door met het proberen los te komen. Pets! Ze heeft de eerste tik op haar kont te pakken, lig stil zei papa!
Romy huilt, de pets die ze kreeg deed zeer. Ze blijft maar stilliggen bang voor meer petsen.

Roy drukt op het knopje en langzaam word de spreidstok de lucht ingetrokken, Romy haar benen komen steeds hoger tot haar kont los komt van de commode, Roy doet hem nog een stukje hoger zodat ze haar billen goed kunnen insmeren.
Roy pakt een pot sudocreme en plastic handschoenen, deze trekt hij aan en hij smeert Romy s billen en haar kruis in met een flinke laag sudocreme.

Wesley heeft een dikke nachtluier gepakt en pakt ook nog 4 inleggers, hij vouwt de luier open en legt de inleggers erin, vervolgens schuift hij de luier onder Romy haar billen. Daarna laten ze de spreidstok weer langzaam zakken waardoor Romy met haar kont op het dikke luierpakket terecht komt, Wesley trekt de luier tussen Romy haar benen door en maakt de plakstrips stevig vast. De prop tussen Romy haar benen voelt echt enorm, ze kan haar benen niet bij elkaar krijgen vanwege de spreidstok maar ook zonder die stok zal het niet gaan door de dikke luier.
Wesley controleert de anti lek randjes en wrijft even zachtjes over de dikke luier van zijn kleine meisje.

De spreidstok word weer omhoog getakeld waardoor Romy haar billen weer vrij komen van de commode, Roy laat de luier zien welke zei vaak gebruikt hebben bij het straffen van Kirsten, het is een dikke wasbare luier, Roy verteld dat ze deze luier express te groot gekocht hebben zodat hij over een andere luier heen aan kan, het luier pakket word dan enorm dik, lopen is er dan niet meer bij.
Roy schuift de luier onder Romy's kont en de spreidstok word weer naar beneden gedaan, de luier word tussen haar benen doorgetrokken, wat niet echt makkelijk gaat, vervolgens word de luier vast gemaakt. Het luierpakket wat Romy nu aan heeft is echt enorm dik.

Die past der romper niet meer, Roy trekt een kast open en pakt er een grote romper van Kirsten uit, ook rompers hebben ze in een maatje groter zodat Kirsten gewoon altijd een romper aan kan ook als ze een mega straf luierpakket moet dragen.

De romper word over Romy haar hoofd getrokken, haar armen worden een voor een los gemaakt en door de mouwen gestoken, nu word de spreidstok weer wat omhoog getakeld waardoor ze makkelijk bij de romper kunnen, de achterste flap word tussen haar benen door gehaald en de drukknoopjes worden vastgemaakt. Zo die romper zorgt dat je luiertjes goed op zijn plek blijven zitten meisje.

De spreidstok word weer naar beneden gehaald, Welsey en Roy kijken in de kast en kiezen een onesie pak uit voor Romy welke een rits aan de achterkant heeft zitten.
Een voor een worden haar benen los gemaakt en door de broekspijpen van de onesie gehaald, dan word Romy gewaarschuwd dat ze mee moet werken en dat haar straf anders nog veel erger word. Roy en Wesley maken Romy los en zetten haar op de grond neer, ze kan niet normaal staan en haar benen staan echt heel wijd uit elkaar, dan wilt Wesley de onesie omhoog trekken maar Romy begint weer flink te protesteren, gelukkig lukt het Roy en Wesley samen om de koppige Romy in het pak te steken en Roy trekt de rits op de rug omhoog, zo die krijgt ze niet zelf uit, hij klikt er voor alle zekerheid nog een klein slotje op, dan krijgt Romy het pak zeker niet uit.
 

beddenplasser

volwassen peuter
ik moet eerlijk toegeven dat de toon van het verhaal me minder af gaat. ik dacht dat Romy nog maar drie jaar was, en ondanks dat het fantasie is, lukt het me minder de fantasie er van in te zien..
 

markieman

Gewaardeerd Lid
beddenplasser zei:
ik moet eerlijk toegeven dat de toon van het verhaal me minder af gaat. ik dacht dat Romy nog maar drie jaar was, en ondanks dat het fantasie is, lukt het me minder de fantasie er van in te zien..
Ik kan me voorstellen wat je bedoelt. Zelf verander ik bij het lezen van verhalen altijd het geslacht en de leeftijd naar mijn eigen fantasie. En dan sluit dit verhaal voor mij perfect aan...

Daarnaast moet er een beetje ruimte voor de creativiteit van de schrijver zijn, toch?
 

bcd94

Toplid
beddenplasser zei:
ik moet eerlijk toegeven dat de toon van het verhaal me minder af gaat. ik dacht dat Romy nog maar drie jaar was, en ondanks dat het fantasie is, lukt het me minder de fantasie er van in te zien..
Ik begrijp wat je bedoelt, in het verhaal is Romy nu inderdaad pas 3 jaar maar later in het verhaal zal ze ouder en ouder worden.
Je fantasie zul je er zeker een beetje bij moeten gebruiken, je kunt ook in jezelf denken dat ze ouder is bijvoorbeeld.
Als dat je niet lukt ben je ook niet verplicht om het verhaal te lezen natuurlijk ;)
 

bcd94

Toplid
Romy is boos, heel erg boos, ze wilt helemaal geen luier aan en al zeker niet zo n extreem dikke luier.

Wesley tilt Romy op en legt haar in het bed van Kirsten neer, haar armen worden vast gemaakt waardoor ze niet anders kan dan haar armpjes aan de zijkant van haar hoofd te houden, typisch een houding waarin baby s vaak slapen.
Ook haar benen worden vast gemaakt en vervolgens gaat er nog een band om haar middel heen.
Romy kan geen kant meer op.
Zo dame jij blijft hier even een half uurtje liggen, dan kun je even afkoelen.
Roy en Wesley lopen de kamer uit en gaan de trap af naar beneden.
Beneden zit Kirsten lief in de box te spelen, Roy maakt de box open en geeft Kirsten een compliment dat ze zo lief aan het spelen is, ga maar lekker verder spelen op het speelkleed lieverd.
Kirsten verplaatst zich naar het speelkleed en gaat daar verder met spelen.

Roy maakt in de keuken wat te drinken voor hem zelf en voor Wesley en hij maakt ook een flesje voor Kirsten.

Roy en Wesley hebben het over de straf die Romy gekregen heeft en over hoe ze Kirsten zo gekregen hebben, Kirsten luistert een stuk beter dan dat Romy doet, maar die weet heel goed dat de straf die ze anders krijgt echt niet leuk is.
Roy legt uit dat het in het begin soms moeilijk is om ze zo te straffen, het is toch je kleine meid en eigenlijk wil je ze helemaal niet straffen maargoed als je het niet doet blijven ze niet klein, voor je het weet zijn het een stelletje pubers.
Ik straf liever een paar keer flink zodat ze het niet meer in hun hoofd halen in plaats van dat ze heel de tijd vervelend gaan lopen doen, met Kirsten hebben wij in het begin echt wel veel strijd gehad, maar het is toch steeds minder geworden want ze gaat de strijd niet zo vaak meer aan, ze weet dat ze toch niet wint, hoe meer strijd ze maakt hoe erger de straf word, toch probeert Kirsten nog wel is
wat maar na een straf haalt ze het weer een tijdje niet in haar hoofd, de keren dat ze ongehoorzaam is worden steeds minder, met Romy zullen jullie dat ook echt gaan ervaren, maar het is wel een pittige tante dus ik denk dat jullie wel stevig in jullie schoenen moeten blijven staan.
Op een gegeven moment leek Kirsten de strijd op te geven, dat was echt een omslagpunt en ik ben zo blij dat we doorgezet hebben vertelt Roy.
We hebben echt op een punt gestaan waarop we dachten dat stoppen de beste optie was maar echt in ben dolblij dat ze mijn kleine lieve meisje blijft.

Roy en Wesley praten nog een tijdje over soorten straf en de duur ervan.
Roy waarschuwt Wesley ook voor als Saar en Linda dalijk thuis komen, dan zal ze zielig gaan doen en bij Saar gaan proberen of ze daar wat voor elkaar kan krijgen. Wesley besluit dat hij Saar straks even inlicht over de situatie voordat ze Romy ziet, dan kunnen ze beide consequent zijn.

Dan vind Wesley het tijd om Romy te gaan halen.
Hij loopt de trap op en loopt het kamertje in, zachtjes wrijft hij over Romy haar buik.
Papa zal die bal uit je mond halen als je beloofd dat je lief zult doen. Romy knikt zachtjes ja.
Wesley maakt de gesp achter haar hoofd los en haalt voorzichtig de bal uit haar mond, Romy is blij dat ze van dat ding verlost is, dat zit echt niet lekker.

Wesley gaat op de rand van het bed zitten en wrijft over Romy haar buik, daar word ze altijd rustig van.
Hij legt haar uit dat dit de consequenties zijn wanneer ze zich niet gedraagd.
Papa uit zegt Romy zachtjes en de tranen lopen over haar wangen.
Ssst rustig maar je hoeft niet te huilen Wesley veegt de tranen weg, Wesley heeft het er zelf ook wel moeilijk mee om zijn meisje zo te zien maar hij moet toch doorzetten anders blijft ze geen kleine meid.

Papa gaat je los maken maar gedraag je, anders lig je zo weer vast.
Wesley maakt alle riemen los en helpt Romy overeind, ze zit nu op de rand van het bed en Wesley tilt haar op, hij loopt met Romy op zijn arm de trap af naar beneden en gaat met Romy op schoot op de bank zitten.
Roy heeft een flesje appelsap voor Romy klaar gemaakt, deze geeft hij aan Wesley zodat hij Romy de fles kan geven.
Een beetje onderuitgezakt hangt Romy bij papa op schoot, ze heeft erge dorst dus ze drinkt vlot haar flesje leeg.
Kirsten is nieuwsgierig geworden en stelt allemaal vragen over wat voor straf Romy gehad heeft.
Het pak wat Romy aan heeft heeft Kirsten ook vaak aan en ook de extreem dikke luier heeft ze al een aantal keer moeten ervaren.

Wesley zet Romy op de grond neer , Romy staat met haar benen wijd en kijkt papa zielig aan. Ze durft niet in protest te gaan bang voor meer straf.
Papa zegt dat ze lief op het kleed moet gaan spelen, Kirsten zit ook op het kleed en speelt met wat barbiepoppen. Romy wilt lopen maar het lukt niet goed door de mega luier die ze draagt, ze kijkt zielig om naar papa, toe maar meisje.
Lukt niet goed zegt Romy met een zielig stemmetje.
Dan moet je maar kruipen.
Maar papa...
Sst geen gemaar dame hup op het kleed en lief gaan spelen.
Romy heeft nu echt wel door dat papa het meent en ze maar beter kan luisteren voordat ze straks meer straf krijgt.
Met een zucht laat Romy zich naar beneden zakken en ze kruipt richting het kleed.
Tijdens het kruipen voelt ze haar luier warm worden, ze probeert het tegen te houden maar het lukt niet haar volledige blaasinhoud leegt zich in de luier, het is een behoorlijke plas maar de luier is zo dik dat hij nog lang niet vol is.
Om een schone luier durft Romy nu niet te vragen dus ze gaat maar lief spelen.
Samen met Kirsten speelt ze een tijdje met de barbies, na een half uurtje gespeelt te hebben raken ze het zat en willen ze wat anders doen.
Roy vraagt of ze willen kleuren, dat willen de meiden wel, Roy zet een bak potloden op tafel en te pakt 2 nieuwe kleurboeken uit de kast, kijk is voor jullie allebei een dan kunnen jullie ook geen ruzie krijgen.
Kirsten loopt naar de tafel, en gaat op de stoel zitten, Romy gaat het niet zo makkelijk af met die dikke luier dus Roy helpt haar op de stoel, Romy zit gelijk een stuk hoger door die dikke luier onder haar bips.
Terwijl Roy even op de meisjes past is Wesley even in de keuken aan het bellen met Saar. Saar en Linda zijn onderweg naar huis vanaf de sauna, over 3 kwartier zijn ze bij het huis van Roy en Linda. Wesley ligt Saar in over de situatie en ze spreken gelijk af dat ze met elkaar gaan eten.
In de auto onderweg naar huis verteld Linda over wat ze met Kirsten allemaal meegemaakt hebben zodat Saar een beetje voorbereid is op de situatie die ze straks zullen aantreffen.

Papa nat! Klinkt het uit Romy haar mond wanneer Wesley de woonkamer weer binnen komt lopen.
Oja heeft mijn kleine meisje een natte luier?
Ja, papa schone!?
Nee je krijgt geen schone dame, je luier is nog lang niet vol zegt Wesley lief en hij geeft Romy een kus op haar hoofd.
Wat zijn jullie mooi aan het kleuren trouwens!

Wesley bespreekt met Roy even kort wat hij met Saar aan de telefoon besproken heeft en vertelt dat het plan is om gezamenlijk te eten.
Roy vind dit ook een leuk idee, hij stelt voor om Chinees te halen. Dat vind Wesley een goed plan, alleen met Romy kan ik zo de deur toch niet uit?
Jawel joh! Zet der lekker in de buggy, dan hoeft ze niet te lopen met die dikke luier want dan zijn we er morgen nog niet.
Dat vind Wesley een goed plan, dan kan hij gelijk de extra grote buggy proberen, morgen gaan ze naar de winkel waar Roy en Linda een hoop spullen aangeschaft hebben dus het is wel ideaal om vast wat uit te kunnen proberen.

Kom dames, we gaan lekker Chinees halen!
Daar zijn beide meiden dol op, Kirsten springt op en trekt gelijk haar schoenen aan.
Romy is minder enthousiast, ze vind Chinees wel heel lekker maar zo naar buiten met dit pak aan en die dikke luier dat ziet ze toch niet zo zitten.
Kom maar, Wesley tilt Romy op en neemt haar op zijn arm.
Papa uit! Luier uit!
Wesley negeert Romy en loopt door naar de garage, daar staat de buggy al klaar.
Hij zet Romy erin en de gordel word vastgemaakt, doordat de luier zo dik is moet hij eerst nog wat riempjes verstellen anders krijgt hij ze niet dicht, na dit gedaan te hebben klikt hij de 5 punts gordel dicht, de riem die door Romy haar kruis loopt zit best wel strak, hierdoor word de luier extra stevig in haar kruis getrokken.

Roy neemt Kirsten bij de hand en met zijn vieren lopen ze naar de Chinees, het is niet zo ver, na een minuut of 10 gelopen te hebben zijn ze er al, het is best wel druk in de Chinees waardoor ze even moeten wachten tot ze kunnen bestellen.

Als ze besteld hebben moeten ze natuurlijk nog even wachten tot het klaar is, terwijl ze staan te wachten zakt Roy door zijn knieën en zet Kirsten tussen zijn benen, hij duwt het jurkje van Kirsten iets omhoog, hij gaat met zijn hand onder haar legging en voelt even aan haar luier. Je bent behoorlijk nat meisje, na het eten gaan we lekker in bad en krijg je een schone luier oké? Kirsten is een beetje rood geworden en knikt zachtjes ja.

Terwijl ze aan het wachten zijn doen ze een spelletje, ik zie ik zie wat jij niet ziet en het is.....

Dan voelt Romy opeens een kramp in haar buik, ze begint een beetje te jammeren, de kramp word al heel snel erger en voor ze het doorheeft poept ze in haar broek, het is een behoorlijke lading, Romy vind het vies en begint nu echt te huilen, doordat ze zit gaat de poep ook gelijk de hele luier door en dan word die luier ook nog is strak in haar kruis getrokken door de 5 punts gordel die ze om heeft.

Dan is het eten klaar en na betaald te hebben lopen ze weer terug naar huis, als ze bijna thuis zijn krijgt Romy ineens weer kramp in haar buik, papa wc! Nee meisje er is hier geen wc en al was die er wel had je ook pech je hebt een luier om.
Nog voor Romy er tegenin kan gaan voelt ze nog een lading poep haar luier in gaan, de vieze zachte brei zoekt een weg in haar luier.
Romy voelt zich vies en smeekt om een schone luier.
Na een tijdje is papa het zat en zegt dat als ze nou nog een keer zeurt om een schone luier dat ze vandaag helemaal geen schone luier meer krijgt. Romy schrikt en stopt snel met zeuren, aan papa s stem te horen meent hij het echt!
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
PB'tje Hoe lang blijft jouw plastic broekje zacht ? Plastic broekjes liefhebbers 22
KatyDLove Nog niet klaar Kaboutertjes stelen plastic broek, de broek blijft zoek. De plastic broek is naar de maan.....Of is de thuiszorg ermee aan de haal gegaan? K 34
broekie Hoe zorg jij er voor dat je plastic broekje lang mooi blijft. Plastic broekjes liefhebbers 29
Winfield Hoe blijft het als DL leuk om luiers te dragen? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 19
F Waar blijft jij met je gebruikte luier? Polls 40
P Nieuw! En hoop dat mijn fantasie bewaarheid blijft. Voorstellen 14
DL_Michel Verhaal Klaar Aaron blijft in bedplassen A 2
Diaperloverfrom2001 Ik zoek raad: ik heb een relatie, beide wonen we nog bij onze ouders, maar ik ben DL Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 8
D Luiers over Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 0
DLY85 Wie heeft er nog dc amor luiers? Pub 2
AB88 Ervaring met pocket luiers Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
L zoek Maat S/m luiers & andere dingetjes - Amersfoort Broekplassers en Poepers 2
André Adult Baby Noodoproep Opslag voor 10 pakken luiers Contact advertenties 18
B Aandacht voor luiers in de margriet. Plastic broekjes liefhebbers 1
DaddyDave 24/7 Geluierd oktober door Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
Bram19 Moeite met mn verlangen naar luiers Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 9
D ABDL Luierverhalen podcast 16+ Board 18
emar007 Sm relatie met luiers Contact advertenties 5
K Luiers geven af. Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 17
U Stress en luiers? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 20
D Dromen na "vergeten van luiers" Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 3
B Op eens ging het over luiers Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 11
I Kies maximaal 10 gratis samples luiers, inleggers etc. Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 52
J Doet iemand aan paardrijden, zo ja dragen jullie ook luiers tijdens het paardrijden en hoe verbergen jullie dat Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 3
Lieve.bambi Iemand ervaring met deze luiers ? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 10
Limbonees Wat worden luiers toch duur :p Product & Winkel Testverslagen 6
Diaperman Kennisoverdracht luiersdragen in combi met plastic broekjes en luiers Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
friendly Luiers volplassen of juist niet? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 41
Diaperman Rearz Barnyard Hybrid Klittenband luiers Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 3
luiersinbrabant Ontdekkingstocht Contact advertenties 23
P Luiers te groot of te klein Luiers 4
P Gaat maat 7 baby luiers passen ? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 7
petervanderv. Rearz prefold luiers Vragen & Info Shop 4
luieluieraar Rearz 11000 ml luiers Luiers 10
P Absorin luiers Contact advertenties 7
Babygirl Ivy Luiers ruilen Contact advertenties 8
P Welke baby luiers Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 19
Inco-plastic-24/7 Overstappen naar wasbare luiers!!! Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 27
W Luiers Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 6
Diaperboyenschede Luiers in Utrecht Product & Winkel Testverslagen 6
W Nieuwe luiers in babystijl AB/DL Filmpjes 22
R Geen luiers mogelijk Broekplassers en Poepers 13
Tim80 Luiers kopen in de supermarkt in het buitenland Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 22
Diaperman Ervaring met klittenband luiers Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 0
G Voorstellen / gebruikte luiers tekoop Voorstellen 14
P Luiers XL Contact advertenties 7
plassertje Chili in luiers Pub 5
Diaperthijs Wat is jouw favoriete merk luiers? Polls 53
B Heeft iemand tips voor het buiten dragen van luiers? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 22
M Luiers in airbnb Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 6
Similar threads


Bovenaan