Sanders luier fetish

Barbaar

Beginneling
Daar lag hij dan, de kerstvakantie begon bijna en Sander lag op zijn bed, op zijn mobiel, heel normaal, denk je....
Maar wat Sander op zijn mobiel aan het kijken was, was iets wat je niet verwachten zal.
Hij bekeek plaatjes van Jongens, en Meiden in luiers, Sander heeft een luier fetish...

Toen hij bijna naar zijn werk moest was hij erg aan het nadenken.
Sander wilden zo graag luiers kopen, hij had er al een op het oog, de kruidvat pyjamabroekjes unisex grootste maat.
Hij wist al waar hij het ging verstoppen; onder zijn kast deed hij 1 luier en de rest van het pak in een plastic zak in de bosjes.
En als zijn ouders er dan even niet zijn pakte hij de luier van onder zijn kast en doet hem dan aan.
Was het maar zo, dacht hij.
Sander had de moed niet om het te kopen, hij hunkerde naar het veilige gevoel van de luier en het lekkere warme gevoel van zijn urine die daarin loopt, daarna lekker aftrekken en lekker slapen.

De tijd was aangebroken dat Sander naar zijn werk moest, hij ging vakkenvullen bij de Deen.
Op een gegeven moment moest hij de luiers vullen, hij vond het geweldig! Sander maakte een klein gaatje met zijn vinger in het pak met Pamper luiers en voelde de heerlijke structuur van de zachte 3 banen die in de luier liep, oppeens merkte hij dat zijn penis hard begon te worden, hij probeerde het te stoppen maar het was al te laat.
Sander was zo opgewonden nu, hij wilde niets liever dan die luiers aantrekken en erin plassen, tot zijn ploegleider kwam. 'Sander! Niet zo treuzelen, wat zeggen wij altijd?!'
'Niet lullen maar vullen, sorry Vincent' zei Sander. 'Mag ik eerst wel even naar de WC?' 'Nou, ga maar dan' brombde Vincent.
Eenmaal op de WC begon Sander zich razendsnel uit te kleden en bekeek hij zijn penis, als een banaan naar beneden en met een vernauwde voorhuid. Sander begon aan luiers te denken en trok zich af, hij was lekker bezig!, Hij pakte een stuk WC papier en stopte het half in zijn mond, het voelde net zoals een luier, nou dat dacht hij dan.
Sander was bijna op zijn hoogtepunt, 'Ja bijna, bijna!' kreunde hij, vervolgend op een kreunend geluid 'Ahh ja dat was lekker' Sander was midden in de WC op zijn werk klaar gekomen met een stuk WC papier in zijn mond.
 

Bedplasser91

Plasticbroekjesfan!
Barbaar zei:
.... hij hunkerde naar het veilige gevoel van de luier en het lekkere warme gevoel van zijn urine die daarin loopt .....
Ik vraag me af hoe Sander dat weet. Heeft hij misschien lang in bed geplast? En dan 's morgens nog eens lekker in zijn luier plassen, als 'ie toch al nat is? ;)
 
Bovenaan