Verhaal Klaar Daan en Jelle naar Florida

Hoe goed is dit verhaal?

  • 1

    Stemmen: 0 0,0%
  • 2

    Stemmen: 0 0,0%
  • 3

    Stemmen: 0 0,0%
  • 4

    Stemmen: 0 0,0%
  • 5

    Stemmen: 0 0,0%
  • 6

    Stemmen: 0 0,0%
  • 7

    Stemmen: 0 0,0%
  • 8

    Stemmen: 1 50,0%
  • 9

    Stemmen: 0 0,0%
  • 10

    Stemmen: 1 50,0%

  • Totaal stemmers
    2
Deel 9
“We zitten deze vakantie al langer in de luiers dan zonder” zegt Daan tegen Jelle als ze ’s avonds hun tanden staan te poetsen.” “Het zal me een worst wezen,” zegt Jelle onverschillig. Moeder heeft ze net een frisse luier gegeven voor de nacht. Gisteravond stribbelde Jelle nog wat tegen, nu liet hij moeder haar gang gaan. “Misschien moeten we morgen gewoon proberen vaker naar de wc te gaan.” “Het kan me echt niet meer schelen. Ze geven ons een luier om, dan zal ik hem gebruiken ook.” Antwoord Jelle verbeten. “Maar dan lopen we de hele vakantie in de luiers.” Nu kijkt Jelle verschrikt en lijkt teleurgesteld.

De volgende ochtend zit moeder aan het bed van Daan en ze strijkt met haar vingers door zijn haar. Daan wordt langzaam wakker en kijkt haar aan. “Je bent vannacht droog gebleven jochie. Goedzo!” Daan kijkt blij naar zijn moeder. “Je doet het beter dan die verrekte broer van ja. Ga nog maar gauw even zwemmen voor het ontbijt. Dan gaat moeder naar Jelle en voelt zijn luier. Ze geeft een pets tegen zijn kont. Jelle schrikt wakker. “Luilak, je bent alweer nat. Ik dacht dat je van het bedplassen af was.” Jelle moet er een beetje om snikken “Sorry ma, ik kan er echt niks aan doen.” En hij valt bijna weer in slaap. Moeder verschoont Jelle. “Mag ik niet zwemmen?” “Nee! Dat heb je niet verdient, jij kleed je aan en gaat meteen naar het ontbijt. Voor jou luiers tot blijkt dat je ze niet meer nodig hebt.”

Als Daan aan komt lopen bij de ontbijttafel ziet hij Jelle al aangekleed zitten. Meteen valt hem op dat onder de korte broek die hij aan heeft zijn luier duidelijk zichtbaar is. Daan besluit niks te zeggen om Jelle niet onnodig ongerust te maken. Na het ontbijt wenkt moeder Daan. “Tijd voor een schone luier voor we gaan.” “Ik dacht dat dat niet meer hoefde omdat ik vanochtend droog was” zegt Daan geschrokken. Moeder schudt haar hoofd. “Nee, nee. Gisteren bleek het overdag nodig, laat vandaag maar zien dat je er te groot voor bent.” Als moeder zijn korte broek over de luier om doet valt het Daan op dat het wat strak zit.

Vandaag gaan ze naar Animal Kingdom. Ook een Disney park maar dan met allemaal dieren en natuur. Als ze in de rij bij de ingang staan zien ze voor hun een familie met een jongen die ongeveer net zo oud is als Daan. De jongen heeft alleen een t-shirt aan met daaronder een pull-up luier. “Dat is ook nog een idee” zegt moeder en ze moeten lachen maar moeder kijkt serieus. Het jongentje kijkt om, kijkt goed naar Daan en Jelle lacht en zwaait dan. Daan en Jelle zwaaien vol schaamte terug.

Evenlater passeren ze een verhuurder van buggy’s. De man gebaard naar een groot exemplaar en vraagt of ze die willen. “No thank you, they can walk” (nee, bedankt, ze kunnen lopen) zegt pa.

De ochtend vliegt voorbij. Met grote ogen kijken ze naar alle dieren die in het park rond lopen. Als ze naar de leeuwen staan te zwaaien plast Daan spontaan in zijn broek, nouja luier. Later als ze een boottocht maken bedenkt Jelle dat hij moet plassen en hij laat het lopen. Kortom ze gebruiken hun luiers volop en lijken er vanmorgen weinig moeite mee te hebben.

Als ze langs de toiletten lopen zegt vader “Er valt me een ding op. We zijn al een paar keer wc’s gepasseerd maar jullie zijn niet een keer geweest.” Ongemakkelijk staan Jelle en Daan te wiebelen op hun benen. “Dat kan maar een ding betekenen.” Zegt moeder en ze pakt twee luiers uit haar tas. “Check jij Jelle bij de heren, dan neem ik Daan.”
 
Laatst bewerkt:
Deel 10
Als ze weer buiten het toiletgebouw staan zegt vader “Dit was de laatste keer dat ik je zo verschoonde. Je trok toch ook wel wat bekijks zeg.” Jelle kleurt rood en zegt vervolgens zachtjes “yes”. “Niet te vroeg juichen” vervolgd vader op boze toon. “Voortaan doe je het gewoon zelf in een hokje of in de family restroom. “Maar altijd als ik het zelf doe gaat het lekken” roept Jelle geïrriteerd. “Reden te meer om er niet meer in te plassen toch.” Jelle loopt wat te mokken als moeder en Daan naar buiten komen. “Deze blijft voorlopig ook nog in de luiers.” Roept moeder, zo hard dat omstanders omkijken. “Dat is goed maar ik verschoon geen enkele luier meer” zegt vader en hij praat moeder bij over het gesprekje met Jelle en de afspraak. “Goed idee. Daan dat geldt ook voor jou. Voortaan doe je zelf je luier om. “En jullie weten, jullie blijven in de luiers totdat jullie bewijzen dat het niet meer nodig is.

De nieuwe afspraak heeft de jongens toch wel wakker geschud. Bij iedere toilet die ze zien roepen ze “even plassen”. Bij langere rijen geen aandrang meer. De ouders merken een omslag. Als moeder na het diner in het restaurant nog even checkt zegt ze trots “goedzo jongen, beide droog”. Bij het restaurant vergeten ze echter te plassen en in de auto vallen beide jongens in een diepe slaap. Ze houden het niet droog tot ze bij het vakantiehuisje zijn.

Moeder blijft toch een beetje medelijden met Daan maar voor Jelle kan ze geen begrip meer opbrengen. “Jullie gaan nu meteen naar bed” en ze duwt de jongens de slaapkamer in. Bij Jelle gooit ze een schone luier op bed “ga je goed wassen en dan doe je zelf je luier om”. Bij Daan gebaard ze dat hij moet gaan liggen en ze wrijft hem door het haar. Ze doet zijn kleren uit en verwijderd de natte luier. Na hem in een zakje gedaan te hebben gooit ze hem in de pedaalemmer. Dan veegt ze haar jongste zoon zachtjes schoon met babydoekjes. Daan moet er een beetje van huilen. “Als je vannacht ook droog blijft, zoals afgelopen nacht, dan kijken we morgen of we het slapen zonder luier kunnen proberen.” Jelle die de kamer in loopt zegt “puh” en moeder kijkt hem boos aan. Terwijl moeder Daan een schone luier om doet, vouwt Jelle de luier op zijn bed uit en hij gaat er op liggen. Dan schuift hij het goed onder zijn kruis, doet zijn benen omhoog “oja, eerst de onderste”, hij doet de onderste plakstrips vast. Gaat dan staan. Hurkt wat, gaat weer staan, trekt nog wat aan zijn luier en doet dan de bovenste plakstrips dicht. Hij lijkt tevreden en gaat op bed liggen. “Weltrusten jongen” zegt ma.

Die nacht droomt Daan dat hij richting een toiletpot loopt. De toiletpot lijkt steeds op te schuiven. Dan staat hij er eindelijk voor en hij plast. In zijn slaap zucht hij wat maar dan schrikt hij wakker realiserend wat er is gebeurd. Al snikkend leegt hij zijn blaas verder en hij valt weer in slaap.

Jelle staat vrolijk op. Hij rukt zijn luier af en werpt die in de prullenbak. Vervolgens rent hij naar de ontbijttafel waar vader en moeder zitten “ik ben vannacht droog gebleven.” “Dat is mooi knul, ga maar zwemmen.” Vader moet een beetje lachen van het aanzicht van een volledig naakte Jelle voor zich. “Hoef ik dan geen luier om vandaag?” “Absoluut wel. Je had de afgelopen dagen te veel ongelukjes.” Mokkend loopt Jelle naar het zwembad en springt erin.

Moeder loopt naar de jongensslaapkamer en gaat op Daans bed zitten. Ze wrijft over zijn schouders en geeft hem een natte kus op zijn wang. Als moeder weet ze al meteen wat er aan de hand is “Kop op knul. Het is helemaal niet vreemd dat je op je achtste nog in bed plast. Het zit in de familie. Jelle was vorig jaar pas ’s nachts droog, nouja daar ga ik aan twijfelen en je vader, je vader heeft tot zijn zestiende met een luier geslapen. Je groeit hier uit!” Daan kijkt met grote ogen “was vader zestien?” “Ja, dat hebben we toch weleens verteld? Maar niet overdag hoor, dat had hij niet zoals jullie. Dat moet echt stoppen hoor.” Daan zegt zachtjes “ik ga het proberen”. “Goed, ga nou nog maar even lekker zwemmen dan” en ze ontdoet Daan van zijn luier. Daan rent juichend richting zwembad en doet een bommetje.

Na het ontbijt pakt ma de dagrugzakjes van de jongens. “Ik heb er nu ook bij ieder twee luiers in gedaan en babydoekjes. Jullie zijn er nu zelf verantwoordelijk voor dat je jezelf verschoond. Als jullie aan het einde van de dag nog twee nieuwe luiers in de tas hebben zitten, hoef je overdag geen luier meer om.”
 
Deel 11
Daar staan ze dan in de badkamer van hun vakantiehuisje. Grote broer die aan zijn vier jaar jongere broertje voor doet hoe je staand een luier om moet doen. “Kijk je vouwt de luier uit en dan leg je het deel met de plakstrips tegen de muur en dan ga je er met je bibs tegenaan staan.” Jelle gaat met zijn rug tegen de luier staan. Dan haalt hij de luier door zijn benen en meet het af tegen de plakstrips. “Opletten dat het goed valt.” Vervolgens doet hij de onderste plakstrips vast, hij hurkt even en voelt dan met zijn hand langs de onderkant. Als hij staat trekt hij de luier nog wat op en maakt hij de bovenste plakstrips vast. De luier lijkt wat scheef te zitten maar Jelle besteedt er geen aandacht aan. Hij trekt een korte broek aan. Daan ziet de luier duidelijk maar zegt niks.

Met een angstig gezicht probeert Daan de bewegingen van zijn broer na te doen. Hij heeft heel veel moeite de luier recht tegen de muur te krijgen en haalt de plakstrips door elkaar. “Nee, nee” zegt Jelle “Ga maar op de grond liggen dan doe ik het wel.” Daan is opgelucht en laat zich een luier door zijn broer aantrekken. “We gaan gewoon zoveel mogelijk naar de family restrooms dan kunnen we elkaar helpen. En liggend gaat het veel makkelijker.” Opgelucht trekt Daan een korte broek aan. Bij hem lijkt het ook op te vallen ziet hij in de spiegel maar hij op een moment aangekomen waar het hem weinig kan schelen.

“Zo het is goed gelukt” zegt moeder als ze de broers aangekleed de badkamer uit ziet komen. “Jelle heeft me geholpen” zegt Daan. “Heel goed ik ben trots op jullie” en ze klapt in haar handen “hup hup naar de kar, dan gaan we naar Animal Kingdom”. De jongens juichen omdat ze blij zijn de dieren weer te zien.

Als ze door de entree zijn zien ze een artiest die portrettekeningen kan maken. Moeder wil dat beide jongens een tekening laten maken. Ze krijgen aanwijzingen zo stil mogelijk te zitten. Daan, die vergeten was thuis te plassen voor hij de luier aan kreeg, kan het niet meer houden en laat zijn plas lopen. De tekenaar kijkt even goed naar zijn ogen, haalt zijn wenkbrauwen op en gaat weer verder met tekenen. Als de tekeningen klaar zijn is moeder zeer tevreden met het resultaat. Verderop laat Daan zich als tijger schminken. Jelle voelt zich er te oud voor en past. Hierna lopen ze enthousiast naar de eerste attractie.

Als ze later langs een family restroom lopen roept Daan “laten we even gaan plassen” en hij pakt Jelles hand. Samen rennen ze naar de toiletten toe. Vader en moeder moeten lachen. Als ze in een hokje zijn trekt Jelle een bovenste plakstrip los, deze breekt af. “Shit nu moet ik een nieuwe luier en ik ben nog droog.” “Dan staan we gelijk, ik ben een luier kwijt omdat ik moest plassen.” “Nee, jij m*therf*cker” reageert Jelle geschokt. “Zo komen we er nooit vanaf.”

Als ze na de verschoning door het gebouwtje lopen valt hun op dat er best veel kinderen van hun leeftijd, of zelfs ouder, zijn. Sommige zijn duidelijk gehandicapt, anderen zien er “normaal” uit. Dit geeft Jelle en Daan een fijn gevoel. Buiten vraagt moeder “En was het een verschoning?” Beiden knikken. “Maar bij Jelle brak de plakstrip af dus moest hij een nieuwe luier” zegt Daan. “Jaja, dat excuus zou ik ook verzinnen.” Zegt moeder cynisch. “Jullie weten wat dat betekend.” Daan een Jelle kijken elkaar veelbetekenend aan.

Nu Jelle al een luier “kwijt” is kan het hem eigenlijk niet meer schelen. Hij heeft besloten het maar gewoon te laten lopen. Als het treintje van Expedition Everest met een vaart naar beneden raast plast hij heel zijn blaas leeg. Als hij uit het treintje stapt loopt hij waggelend richting uitgang, hij hoort het geknisper en de luier hangt in zijn broek. Moeder ziet en hoort het en zegt “En nu naar de wc Jelle!” Gelukkig zijn bij de uitgang toiletten. “Moet jij ook niet Daan” vraagt vader. Daan gaat toch ook maar naar de toiletten en doet een klein plasje in de toiletpot.

Onderweg naar huis inspecteert moeder de rugzakjes. “Een luier over Daan, dat is een punt. Drie punten en je hoeft ze overdag niet meer aan.” Daan kijkt trots. “Maar bij jou weet ik het echt niet hoor Jelle. Gewoon geen schone luier terwijl je alle gelegenheid had naar de wc’s te gaan.” “Ja… maar… tttoooeennn de eerste keer….” Begint Jelle met krakende stem. “Niks jamaar. Geen punten vandaag en zonder eten naar bed.”
 

serial

Toplid
Ik heb mezelf een keer verschoond in Disneyland Paris. Gelukkig zijn er wc's direct na de ingang. We gingen er met school naar toe en ik had in de bus in mijn broek geplast. Daar hadden we op gerekend want ik was toen nog elke nacht nat. Ik was in slaap gevallen, we reden de halve nacht. Van Friesland naar Parijs is best ver. Ik had een luier en een plasticbroekje aan, en reserve voor de terugweg. En dat was nodig ook, want op de terugweg plaste ik weer "in bed". Niemand van mijn klasgenoten had het in de gaten, maar mijn moeder moest wel lachen toen ik thuis twee natte plasticbroekjes inleverde. Dus je begrijpt dat ik dit verhaal van Daan en Jelle heel leuk vind en helemaal met ze mee leef! Ik was toen iets ouder dan Jelle (15).
De toiletten voor gehandicapten in Disney zijn prima, en daar staan ook vuilnisbakken.

Wat ik persoonlijk gewoon vervelend vindt, en dat is niet alleen voor Disney, waarom zetten ze niet in alle toiletten van die hygiene bakken neer, en maken de wanden niet wat lager tussen de hokjes. Nu moet je altijd met een luier in de tas hem elders weggooien.
 
De toiletten voor gehandicapten in Disney zijn prima, en daar staan ook vuilnisbakken.

Wat ik persoonlijk gewoon vervelend vindt, en dat is niet alleen voor Disney, waarom zetten ze niet in alle toiletten van die hygiene bakken neer, en maken de wanden niet wat lager tussen de hokjes. Nu moet je altijd met een luier in de tas hem elders weggooien.
Van Disneyworld Florida herinner ik me juist dat je ook in de toiletten je jezelf, in relatie privacy, prima staand kon verschonen in de hokjes (met een haakje voor rugzak). De luier inderdaad meenemen maar vuilnisbakken genoeg in toiletgebouw en park.
 
Deel 12
“Vandaag trekken we door naar de Everglades” vertelt pa de volgende dag aan de ontbijttafel. “Dat is een groot natuurreservaat en daar zitten we in een soort mini natuurpark.” Jelle en Daan kijken enthousiast. “Ik heb gezien dat er ook een grote speeltuin in het park is dus jullie kunnen lekker spelen met andere kinderen daar.” De jongens juichen en geven elkaar een high five “in een luier” voegt moeder er aan toe en Jelles gezicht betrekt meteen.

“Nu gauw luiers aan doen dan gaan we vertrekken” zegt ma na het ontbijt. “Het is een rit van drie uur dus kort genoeg om droog te blijven. Dan hebben jullie meteen een punt gescoord.” Daan en Jelle gaan gemotiveerd de badkamer in. Als ze hun luiers hebben aangetrokken valt op dat moeder alleen t-shirts heeft klaargelegd. “Dat is ook de bedoeling,” verklaard moeder als ze er naar vragen. “Nu jullie het zelf doen is de kans op lekkage groter en ik wil geen natte broeken deze autorit.” “En bovendien, als we in het park zijn kunnen jullie in alleen een luier lekker vrolijk rondrennen bij de cabin” vult vader aan. Met lood in schoenen slenteren de jongens naar de auto.

Onderweg moet vader even tanken. “Meteen tijd voor een check boys, lopen jullie mee?” Ze lopen achter moeder aan het benzinestation in. Het is er best druk maar niemand lijkt echt naar hun om te kijken. Ook hier is in het verschoon hokje weer een grote commode waar Jelle prima op past. “Je luier zit scheef, dat gaat gegarandeerd lekken. Ik zal je een nieuwe luier om doen maar je krijgt een punt voor het proberen en omdat je nog droog bent.” Na Jelle is Daan aan de beurt. “Als ik het niet dacht. Je zat zo te slapen dit korte stukkie.” Ze voorziet ook Daan van een schone luier.

Als ze de verschoon ruimte uitlopen zien ze een moeder met links van haar een peuter in een buggy en rechts van haar een slungelige tiener zoon die de capuchon van zijn shirt over zijn hoofd getrokken heeft. Ze staat met twee maten luiers in haar hand dus kennelijk krijgen beide kinderen een verschoning. Jelle en de jongen hebben oogcontact en ze knikken naar elkaar. Daan heeft niks gezien, die schaamt zich rot dat hij zo door het benzinestation moet lopen, terwijl het geen vreemde blikken lijkt op te roepen. Van moeder mogen Jelle en Daan ieder een zak snoep uitkiezen. De man achter de kassa groet vriendelijk als ze komen afrekenen en wenst ze een goede reis.

Bij de cabin aangekomen rennen de jongens eerst naar de toilet. Daarna zien ze de spelcomputer in de woonkamer “yeah, we kunnen Fortnite spelen” gilt Daan en hij maakt spontaan een dansje uit het spel. De rest van de middag zitten de heren achter de spelcomputer terwijl hun ouders een flinke wandeling aan het maken zijn. Als ze moeten plassen denken ze eraan om naar de wc te gaan. Ze blijven de rest van de middag en avond droog. Aan het eind van de dag krijgen ze ieder een punt.

De volgende morgen na het ontbijt verschoont moeder zelf de jongens. Kennelijk is ze de eerdere afspraak alweer vergeten of het komt door de handige commode in de slaapkamer van de jongens. Dan stuurt ze haar kinderen naar de speeltuin. Moeder blijft minder streng en ze mogen gewoon kleren aan doen. Jelle doet zijn donkere spijkerbroek aan die goed afkleed, Daan kiest voor een zwart sportbroekje. Bij de speeltuin zijn kinderen van alle leeftijden en ze maken al gauw contact. Daan begrijpt alleen het Engels niet zo goed.

Als Daan hoog in de klimrek is zit onder hem een meisje van een jaar of zes. Ze kijkt omhoog en vraagt dan “Are you wearing a diaper?” (Draag je een luier?) Daan begrijpt het niet en klimt door. Dan trekt het meisje aan zijn broek “He is wearing a diaper!” Roept ze luid en de andere kinderen moeten lachen. Daan trekt zijn broek omhoog en weet niet hoe snel hij naar beneden moet komen. Hij kijkt boos om zich heen, de andere kinderen gaan weer verder waar ze mee bezig zijn. Jelle legt zijn hand op Daans schouder “niks van aantrekken.”

De andere kinderen lijken hun aandacht alweer verlegd te hebben. Er stapt een jongen op Daan af die met een Amerikaans accent zegt “jij bent Nederlands he” “ja inderdaad” “Hoi ik ben Tom en ik ben acht jaar. Ik woon hier maar kom uit Amsterdam.” “Oh, hoi, leuk. Ik ben ook acht. Ik ben Daan.” “Waarom draag je een luier?” Vraagt de jongen nieuwsgierig. “Ik heb soms nog ongelukjes en daarom moet ik nu een luier dragen.” “Oke. Ik heb een neef van tien die nog in bed plast.” “Dat doen wij ook” zegt Daan en hij wijst naar Jelle. “Is dat je broer?” “Ja”. Tom loopt op Jelle af en stelt zich voor. Jelle trekt nog wat aan zijn shirt. Dan zegt Tom tegen de broers “Ik weet een leuke plek waar we een boomhut mogen bouwen. Gaan jullie mee?” Gedrieën lopen ze naar een rustige plek aan het water waar al twee planken op takken liggen.

Die dag zijn de drie jongens druk doende met het bouwen van een boomhut. Daan is zo druk aan het timmeren dat hij niet door heeft dat hij een ongelukje heeft. Tom loopt als hij moet plassen gewoon naar het water toe waar je de straal duidelijk hoort kletteren op het water. Als Jelle dat ziet doet hij hetzelfde, natuurlijk een eind uit de buurt van Tom en zachtjes de bovenste plakstip losmakend. Na uren sjouwen met hout, zagen, timmeren en bouwen begint er al een aardig fort te ontstaan in de boom. De jongens zijn er trots op. “Tot morgen” roept Tom enthousiast. Daan en Jelle zijn blij dat ze er een vriend bij hebben.
 
Laatst bewerkt:
Deel 13
Moeder aait Daan over de bol als zij de volgende ochtend aan zijn bed zit. Ze heeft aan zijn gele luier gezien dat hij weer een veels te natte nacht heeft gehad. Ze fluistert hem in het oor “nog een droge luier en dan hoef je overdag geen luier meer aan.” Daan humt en nadat ze hem een zoen op zijn wang geeft zegt ze “Ga maar gauw douchen we gaan straks de Everglades in.”

Dan gaat ze bij Jelle zitten en wrijft hem in zijn haar. “Ik ben droog gebleven ma.” “Dat is heel goed knul,” en ze geeft ook hem een kus op de wang. “Je hebt al genoeg punten om vandaag geen luiers aan te hoeven maar daar wil ik het toch even met je over hebben.” “Oh oh” zegt Jelle zacht. “Het is namelijk zo… We gaan vandaag diep de natuur in, de Everglades vormen een soort moeras. Dat doen we met boten in en ik weet niet hoe het zit met toiletgelegenheden. Daar maak ik me voor mezelf al zorgen om. Wil je toch niet voor de zekerheid een luier om? Het telt niet mee als je nat bent en je mag vanavond buitenspelen zonder luier.” Jelle hoeft er niet lang over na te denken. De afgelopen dagen is hij er aan gewend geraakt en het geeft hem wel een veilig gevoel. “Is goed ma.” “Ga jij je dan ook maar gauw douchen jongen.”

Voor vertrek doet moeder de jongens, op de commode, vakkundig een luier om. Ze gaat behoorlijk te keer met de babypoeder. Ze gebruikt vanmorgen zoveel dat als Daan zijn broek optrekt er een stofwolk komt en hij een witte vlek op de achterkant van zijn t-shirt heeft. Jelle die achter hem staat ruikt de frisse geur van babypoeder en snuift nog een keer extra.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Ninakoekjes Nog niet klaar Daphne en Daan 16+ Verhalen 15
frankiedl Nog niet klaar Tim en Daan T 9
max79 Daan Leynen moderator talk 2
LotteXS Verhaal Klaar Het Leven van Daan en de Rest. L 2
LotteXS Verhaal Klaar Neefje Daan N 15
Tuutje24 Verhaal Klaar Luna en haar Papa Daan L 296
D Emma en Daan (18+ DL AB VL WL KL NL SL) 16+ Verhalen 7
luierfan_boy Verhaal Klaar Daan en Linda (DL, TL, LW, NL, OL) 16+ Verhalen 43
Spreeuwtje Nog niet klaar Jelle & Merel 16+ Verhalen 127
DL_Michel Verhaal Klaar Jim en Jelle J 4
J poepbroek jelle stelt zich voor Voorstellen 9
E Op zoek naar katoenen en wasbare luiers grote maten Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 9
diaper willie Wie gaat naar Diapersday? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 71
0_little_angel_0 Pampie aan naar sportschool. VVV 1
N opzoek naar.. Luiers 3
P Jongen (20) op zoek naar andere jongeren Contact advertenties 2
2 Opzoek naar mogelijke (online) Daddy/Mommy Contact advertenties 1
LuierN Bedplassen als link naar DL Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 9
D Geluierd naar prive casino Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 8
diaperboy5 OP zoek naar iemand die de leiding neemt en mij klein laat voelen Contact advertenties 0
S Trans jongen op zoek naar gezelligheid Contact advertenties 7
M Mama Kelly op zoek naar nieuwe baby’s ❤️ Voorstellen 27
G Op zoek naar vouwelijke little (18-26) Contact advertenties 0
R Op zoek naar vrouwelijke geborgenheid Contact advertenties 4
D He ik ben nieuw hier en op zoek naar een luier maatje Voorstellen 13
MxMax Opzoek naar een mommy Contact advertenties 2
Brett010 Opzoek naar regressie filmpjes AB/DL Filmpjes 0
MxMax Jongen 20 opzoek naar wat leuk contact Contact advertenties 11
J Opzoek naar contact Contact advertenties 2
Steef/AB Opzoek naar mommy of nanny Contact advertenties 4
L welke mommy of stel daddy is serieus op zoek naar een sissy tgirl voor ageplay abdl opvoeding Voorstellen 2
pyjama Vandaag naar Hezemeer Pub 2
L Op zoek naar date in Utrecht Contact advertenties 0
A Verhaal Klaar Voor het Eerst met een Luier naar de Efteling V 10
Finnie2717 Finn is op zoek naar leuke contacten! Contact advertenties 1
babyalmere16 Opzoek naar lieve vriendjes en vriendinnetjes Contact advertenties 1
J Op zoek naar een caregiver/mommy/ daddy in Beverwijk Contact advertenties 9
D40_NL Terugverhuizen naar ouders Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 17
L In luier naar seks bios Pub 7
G 21M opzoek naar schattige little midden NL Contact advertenties 2
peter020 Opzoek naar iemand die met mij wil luieren Contact advertenties 1
P Ben ik op zoek naar jouw? Contact advertenties 4
R Opzoek naar die leuke connectie! Contact advertenties 11
slaaf.johannes op zoek naar meester of meesteres Contact advertenties 4
L Op zoek naar een caregiver of een keer een goeie babysessie hebben Contact advertenties 0
goed gevoel Geluierd naar een festival. Contact advertenties 9
D Op weg naar Hoek van Holland strand Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 6
R Op zoek naar vrouwelijk dl contact Contact advertenties 1
L Opzoek naar een mommy Contact advertenties 3
S Opzoek naar een leuke Daddy Contact advertenties 4
Similar threads


















































Bovenaan