Een herinnering.

Bedplasser91

Plasticbroekjesfan!
Dit is geen verhaal, maar een herinnering die getriggerd werd door iets wat ik zojuist in een andere posting heb gelezen. Het is niet zozeer abdl gerelateerd maar gaat wel over mijn bedplassen en hoe ik me een weekje helemaal vrij voelde en me nergens voor hoefde te schamen.

We gingen kamperen. Mijn beste vriend, Piet, net als ik 14, en omdat er toch op ons "opgepast" moest worden, gingen zowel zijn als mijn broer mee, een twee jaar ouder dan wij. Het was een stralende zomer, net zoiets als nu. Op de fietsen hadden we de twee kleine puptentjes verdeeld en achterop mijn bagagedrager zat ook een vrij grote tas. Tenslotte zaten daar naast een slaapzak en wat kleren, ook mijn pak luiers en plasticbroekjes in. Ik was nog altijd bedplasser. Piet wist dat natuurlijk en had mij, toen we elkaar leerden kennen in de brugklas, verteld dat hij het af en toe ook nog wel eens deed. Niet elke nacht zoals ik, maar toch!

We waren onderweg naar een camping in het midden van het land, een goede honderd kilometer fietsen. Geen probleem voor ons jongens, want alleen al om naar school te komen, moest ik elke morgen 16 km. fietsen, en 's middags weer 16 km. terug. Da's gewoon in Friesland.
Toen we een grote rivier ontwaarden, besloten we om daar pauze te houden. Van het landweggetje waar we fietsten ging het steil naar beneden en zo ontdekten we een klein kampje land direct aan de rivier, omgeven door bosschages en vanaf dat weggetje onzichtbaar. Al picknickend vonden we dit zo'n gouden plekje dat we zonder veel overleg besloten om voorlopig hier te blijven. Waarom geld uitgeven voor een camping? We zouden het even aankijken, maar toen er na uren nog niemand voorbij was gekomen, laat staan naar beneden had gekeken, hebben we de tentjes opgezet. Piet en ik aan de ene kant van het veldje, mijn broer en Henk aan de andere kant. Een gasbrandertje hadden we bij ons, er was een dorpje in de buurt waar ze vast wel een winkel hadden, we zouden ons wel redden. En met de fietsen konden we overal heen, maar vandaag in ieder geval bleven we hier.
Er voeren grote schepen langs, zo'n rivier verveelt nooit. En we konden er zwemmen ook.

Maar nu reden dat ik dit hier als herinnering deel. Het was zo warm dat ik 's nachts alleen maar mijn luier en mijn plasticbroekje aan had. Uiteraard had ik 's morgens in bed geplast en was doornat. Ik kroop uit de tent en rekte me lekker uit. Piet lag nog in de tent, keek omhoog en grijnsde om mijn natte luier onder het plasticbroekje. Daar had ik wel een antwoord op en plaste nog eens lekker in het broekje. Volgens mij kon je dat zelfs horen! In mijn natte luier en met verder alleen dat plasticbroekje aan liep ik naar de tent van onze broers. Gewoon zo over het veld. Op blote voeten over het nog vochtige gras. Niemand die het zag. Niemand die zich er aan stoorde. Geen vreemde voor wie ik moest verbergen dat zo'n grote jongen als ik nog in bed plaste. Een luier om moest. En een plasticbroekje aan had.
Even kletsen met de grote broers, maar die wilden nog niet opstaan.

Ik liep naar de rivier. Schoof aan de oever het natte plasticbroekje naar beneden en legde dat zorgvuldig neer op een graspolletje. In alleen mijn luier ging ik het water in, deed 'm uit en - niet erg milieubewust, maar welke jongen was dat toen - liet 'm wegdrijven op de stroom. Zat nog best gang in, dat water!
Ik heb wat rondjes gezwommen, het was nog erg vroeg. Er kwam af en toe wel een schip voorbij, maar de rivier was breed en ik denk niet dat ze op zwemmende jongens letten. Het plasticbroekje heb ik opgeraapt en afgespoeld en tegen de tijd dat ik weer uit het water kwam, waren de grote jongens ook al op, Piet kwam meedenkend met een onderbroek en mijn korte broek aanzetten en er was zelfs iets van ontbijt.
We zijn hier een paar nachten gebleven. Niemand heeft in die tijd ons gouden plekje gezien of betreden. Op de fiets reden we naar dat dorp en we letten goed op als we vanuit de bosjes het weggetje opdraaiden. Maar er kwam eigenlijk nooit iemand langs. Ik plaste elke nacht in bed (ben pas op m'n 16e 'droog' geworden) en liep zowel 's morgens als 's avonds rond in mijn plasticbroekje. Een paar keer zat ik ook in een natte luier en mijn plasticbroekje voor de tent te ontbijten. Dat ik in mijn plasticbroekje liep vonden de andere jongens heel gewoon. Het gevoel van absolute vrijheid dat dat gaf en de herinnering die ik daar aan heb, is de reden dat ik dit hier even deelde!
 

luierbink

Toplid
Niets mooier dan herinneringen uit de tijd dat we nog luiers met plastic broekjes droegen.
Mooi verhaal!
 

Bedplasser91

Plasticbroekjesfan!
Leuke herinnering, levendig beschreven. Hoop dat je nog meer herinneringen als deze hebt.
Herinneringen genoeg! Sommige leuke herinneringen zijn al in één of andere vorm voorbij gekomen in mijn verhalen. Bijv. in 'Het leren broekje'. Maar ook dat ik op voetbalkamp mocht en er toen pas achter kwam dat ik niet de enige bedplasser in het team was. En dat we een keer in een melige bui met het hele team vlak voor het douchen in onze voetbalbroekjes hebben geplast. is ook echt gebeurd (maar dat was niet in dat voetbalkamp).
 
Laatst bewerkt:

rog

Toplid
Is het goed dat ik ook een herinnering zal schrijven.
Toen het met mij nog niet zo heel goed ging, ik had veel problemen enzo op school was een soort magneet als er iets was dan was ik er bij. Nam mijn moeder mij wel eens mee met de auto of even met de hond uitlaten. Dan ging ze vaak even praten van hoe en wat. Soms best irritant maar ook best wel dat het helpte enzo.
Zo gingen we toen even samen onze hond uitlaten het was al best wat frisser maar ik had nog mijn korte broek aan. Heb ik nu nog vaak, zo lang mogelijk in korte broek.
We hadden een heel eind gelopen en doordat het koud was en het ging ook nog eens regenen. Voelde ik dat mij broek warm werd. Ik moets in eens heel erg nodig plassen. Nu kan ik al heel slecht ophouden en nu dus ook en had heel mijn broek nat geplast.
Mijn moeder zei Rog ook dat nog, maar goed ze was wel wat gewend. Maar moets nog een heel eind. Gelukkig gaat het net mij helemaal goed, plassen doe ik nog wel maar met me leven gaat het heel goed.
 

Bedplasser91

Plasticbroekjesfan!
Tuurlijk mag dat! Juist leuk om te lezen. Ik heb zelf ook wel een paar keer in m'n broek geplast, maar was toch vooral bedplasser. Eigenlijk elke nacht nat tot m'n 16e en helemaal droog ben ik ook nu nog niet. Ik had wel een vriendje die vaker in zijn broek plaste. Dat vond ik wel leuk om te zien en hij wist dat ik nog in bed plaste.
 
  • Like
Waarderingen: rog

venbergen

Nieuw lid
Vooral met zo'n fietstocht zijn korte leren broeken echt geweldig om grote afstanden te fietsen.
Ik fiets wel tot 100 km in mijn korte leren broek en zonder ondersteuning natuurlijk.
Jammer dat jij de enige bent die van korte leren broekjes houdt bedplasser91.
Het wordt steeds warmer en dus kun je veel langer een korte leren broek dragen.
Als het weer lente wordt ga ik ze zeker heel veel dragen.
De Haelson Lederhose die ik op de foto draag is echt geweldig mooi en praktisch.
Groeten van Marc
 

Bijlagen

Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Twanmann Een herinnering van vroeger Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 1
Den-boy123 Daarstraks een custom nr plaat gezien Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
Sandrabos Hoezo een luier aan? Algemeen 20
L Op zoek naar een leuke vrouw om een keer mee af te spreken, rond midden Nederland Contact advertenties 2
muizelien Hoi zoek een mama ben jongeman 38 jaar Contact advertenties 8
AdultDisneyBabies Een Hanze Luier Clubje Contact advertenties 8
MaxxToddlerLife Ikke zoek een mama cg Contact advertenties 2
Daan1205 Deze week een keer luieren in Hengelo(Overijssel) Contact advertenties 13
MaxxToddlerLife Ikke zoek een mama Contact advertenties 1
TransBabyMeisje Ik zoek een Mama of Papa. Contact advertenties 2
MaxxToddlerLife Zoekend naar een mama Contact advertenties 3
D Gewoon een volle luier om AB/DL Fotos 3
Chantalle_sissy Ik zoek een verzorger........................ Contact advertenties 1
M Avondje gamen of filmpje kijken in een luier (omgeving Tilburg) Contact advertenties 3
DL25 SuperrrrrMan Mama bij jou thuis of jij bij een mama thuis Polls 21
B Een leuke artikkel Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 1
Jur Ik zoek een mrs of mr of mommy of daddy Contact advertenties 2
Jay-DL Afgelopen vrijdag een onverwacht little space momentje AB/DL Fotos 2
D Relaxte jongen(30 jaar) is opzoek naar een leuke date Contact advertenties 6
S Tips om een echte baby te worden Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 9
B Ik probeer het nog een keer. Roep is vaak te groot om te negeren. Algemeen 8
Colinkra Opzoek naar een abdl winkel fysiek Winkels 4
forumautist70erjaren zoek een DL of broekpoe/broekplas vriendin Broekplassers en Poepers 0
H Savonds rondje lopen. En in een vieze luier thuiskomen Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 14
Bramt Wat is een goede discrete luier voor buitenshuis? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 12
Basje2 Nog niet klaar Logboek van een AB Daycare (18+) 16+ Verhalen 15
D Toch maar een keer voorstellen. Voorstellen 18
P zoek een vrouw Contact advertenties 5
Romperboy24 Hey ik ben nog een beginner maar zeg even hoi Voorstellen 23
MaxxToddlerLife Ikke zoek een Mama of Papa Contact advertenties 2
Niels Achterhoek Hoi allemaal, nog een lid die luiers zeer kan waarderen Voorstellen 23
P Mijn eerste ervaring met een escortmeisje 16+ Verhalen 17
B Pampers dragen in een bos 16+ Board 44
diaper-lover2 Kleine tip voor een betere #2 ervaring Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 11
Twanmann Een leuk verhaaltje over twee nieuwe luiers vandaag Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
A Op zoek naar een vrouwelijk maatje om mee af te spreken Contact advertenties 2
D ik zoek luier meisjes die een keer samen met mij willen luieren in de buurt van noord-holland muiden Contact advertenties 8
Plasbibs Tijdens een wandeling. Broekplassers en Poepers 10
M Had een ongelukje AB/DL Fotos 6
Jay-DL Alleen een plastic broekje, even geen luier Plastic broekjes liefhebbers 6
Y Inspiratie voor een verhaal Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 2
Wrigglesss Even voorstellen: een DL met AB wens(?) Voorstellen 19
KatyDLove Geluk bij een ongelukje ABDL Luierverhalen 5
B Hou je van de geur van van Zwitsal een tip !! Aanbevolen 16
KatyDLove Een Luierlekker, dat is iemand met een lekkende luier. Is dat prettig? Het woord zegt genoeg.....! ABDL Luierverhalen 1
Plasbibs Tijdens een bespreking in mein broek geplast. Broekplassers en Poepers 5
Abdlrick01 Student van 20 op zoek naar een lieve babygirl of mommy om eens gezellig te praten Contact advertenties 1
M een avond om niet te vergeten A 8
Bob1979 Ik heb een vraagje 16+ Board 22
S Op zoek naar een groot aankleedkussen Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 18
Similar threads


Bovenaan