Een kerstverhaal in luiers

Het verhaal Ik wil luiers, heb ik geschreven als waarschuwing voor de mensen die denken dat ze graag incontinent willen worden. Het verhaal was bedoeld om de mogelijke gevolgen van zo'n daad duidelijk te maken. Natuurlijk was het niet mijn bedoeling om iemand tot zelfmoord aan te zetten. Als iemand door het lezen van dit verhaal in psychische probleem is gekomen dan bied ik daar mijn welgemeende excuus voor aan.
Ik kan mij voorstellen dat de forum leiding op geen enkele manier mensen tot zelfmoord wilt aanzetten. De vraag is echter of het verbieden van een zelfmoord scene in een verhaal de mensen die met gedachten over zelfmoord rond lopen daadwerkelijk helpt. Waarschijnlijk had de forum leiding deze mensen beter geholpen met een verzoek om bij het verhaal een verwijzing naar 0900 0113 113 Zelfmoordpreventie te laten opnemen.
Het dreigen met het verwijderen van het verhaal als de scene niet verwijderd wordt is regelrechte censuur, hier is niemand mee geholpen.
Aangezien ik als creatief schrijver absoluut tegen iedere vorm van censuur ben heb ik besloten per direct het hele verhaal te verwijderen. Tevens heb ik ook mijn andere verhaal (een kerst verhaal in luiers) te verwijderen. Ook in dit verhaal komt een zelfmoord scene voor en moet dus natuurlijk ook gecensureerd worden.
Verder zal ik geen bijdragen op welke manier meer aan deze website geven, aangezien ik van mening ben dat censuur een zeer slechte zaak is, die we met zijn alle moeten tegengaan!
 

paddy123

Daddy
Ik denk dat je vergeet wie aansprakelijk is op het moment er wat gebeurt. Stel en ik zeg stel iemand doet het na aanleiding van je verhaal, dan kan het forum en dus de eigenaar hier van aansprakelijk worden gesteld. Is snap dus wel dat men dit wil voorkomen. Op het moment dat zo iets gebeurt heb jij geen probleem en zitten zij met de gebakken peren. Probeer het eens vanuit dat standpunt te zien.
Snap je frustratie, maar door het overal weer aan te halen schiet het denk ik niet op.

Denk dat iedereen wel snapt dat jij dat niet als intentie hebt. Maar als het puur om schuldvraag gaat komt het forum er niet zo makkelijk van af als jij.

Ik denk dat alleen de uitleg en woordkeuze naar jou toe beter had gekund ;)
 
Probleem is dat er geen uitleg is geweest. Dat de forum leiding alleen een dreigement (veranderen of wij verwijderen je verhaal) in het openbaar heeft geplaatst.
Er zijn heel veel verhalen en boeken waarin zelfmoord voorkomt en beschreven wordt. Geen van deze verhalen en boeken zijn aanleiding geweest om de schrijver of uitgever te veroordelen omdat iemand zelfmoord gepleegd heeft na het lezen.
Het enige dat zelfmoord kan helpen voorkomen is er open over te kunnen praten, de forum leiding maakt dat onmogelijk, door verhalen te verbieden.
De mening van de forum gebruikers is voor de forum leiding absoluut niet interessant, gezien de volgende opmerking van een van hen:
maakt me weinig uit wat mensen denken eerlijk gezegd.
 

DL25

Ik ben 100% een abtje
Forumleiding
@nattebroekje Ik weet serieus niet wat jou probleem is, ik heb het net verwoord en je gevraagd het aan te passen omdat dit ivm met depressie en zelfmoord net iets te ver ging, heb je ook aangeboden het op te slaan als ik het zou verwijderen zodat je het alsnog zelf kan aanpassen.
Dus nu zielig en gefrustreerd doen kan ik helemaal niet zo goed tegen, het stond er zeer netjes en duidelijk dus als je je nu zo wil aanstellen prima, maar daar heb ik geen zin in en de leden op het forum ook niet.

DL25
 
Bovenaan