Verhaal Klaar Ik mag bij de buurvrouw een pamper dragen

dikkepamper

Superlid
Deel 47

Klaas en Sofie waren klaar met eten, zo zei Karin nu gaan jullie eerst allemaal naar het toilet. Want jullie hebben geen pamper aan vandaag dus vergeet dat niet hè. Dan kunnen wij zo vertrekken naar de markt.

Het is Donderdag, dan is het altijd markt bij ons , er staan altijd heel veel kramen, en je kan er veel goedkope dingen kopen. We reden eerst een parking op nabij het station , van daaruit moesten we dan door de winkelstraat, zo richting de markt.

We kwamen aan op de markt, daar waren heel veel mensen , Karin zei Woutje en Sofie jullie lopen tegen elkaar en jullie blijven bij elkaar, en Klaas jij loopt tegen mij , en jullie volgen mij hè , als je iets ziet wat je naar wil kijken dan roep je maar hè , als we elkaar verliezen , dan spreken we af aan de trap van het stadhuis.

We kwamen aan een kraam met allerlei kleren , zo Klaas dit is een mooie trui voor de eerste school dag , en kijk Wout voor jou deze , ohh die is leuk zei Sofie, Karin kocht de truien, en we liepen verder , we kwamen aan een kraam waar ze heel veel snoep en koekjes verkopen, zo zei Karin kies jullie er maar wat uit , Karin stopte alles in de trolley die ze meehad, jullie krijgen dat thuis pas hè goed ? We knikte alle drie van ja.

We liepen verder en kwamen aan de groenten en fruit kramen, Wat van fruit willen jullie vroeg Karin? Appels zei Klaas , van die rode , en wat wil jij eens hebben Wout? Zijn er kiwi’s? Vroeg ik . Ohhh wil jij kiwi vroeg Karin, ik knikte van ja. En wat wil jij graag hebben Sofie, ohhh zei Sofie, ik zou graag een stuk watermeloen hebben, ja hoor zei Karin lust jij dat graag? Sofie knikte van ja. Karin kocht ook nog een paar bananen en appelsienen. Ze stopte alles weg , en we liepen weer verder.

Opeens stopte Klaas en stak zijn neus in de lucht mmmmmmm hamburgers zei hij, we liepen naar het kraam en Karin vroeg aan Sofie wil jij ook een hamburger, want aan Wout moet ik dat niet vragen die eet dat niet , Sofie wees naar het kraam dat er tegen stond , mag ik een wafel? Ja hoor jij ook Wout , jaaaaa zei ik .

We zullen eerst de wafels gaan kopen voor jullie, en dan kan Klaas en ik een hamburger, Wat moet er op de wafel vroeg die mevrouw van het kraam slagroom of suiker, ik koos voor suiker, en Sofie wou slagroom.

nu gingen we om de hamburger voor Klaas en Karin, we aten alles met veel smaak op. Kom zei Karin mooi samen blijven nu , want we gaan richten de auto , dan kunnen jullie thuis gaan spelen,
 

dikkepamper

Superlid
Deel 48

We kwamen thuis , en Karin zei we gaan eerst wat fruit eten daarna kunnen jullie gaan spelen, we aten ons fruit op en we mochten van tafel We liepen naar de speelkamer, Klaas deed zijn tv aan , en zijn Nintendo , en ging ninja trurtles : Turtles in Time spelen. Sofie en ik speelde met de Lego . Plots voelde ik dat ik naar het toilet moest.

Ik ga even naar het grote toilet zei ik , ik liep naar de badkamer maakte mijn salopette los en ging naar het toilet, toen ik klaar was waste ik mijn handen en stond even naar de kast te kijken waar de pampers in lagen , op dat moment kwam Karin binnen, met badlakens die ze had gewassen,

Euuuuh ik was even naar het toilet geweest zei ik . Karin lachte en zei , en nu wil je graag terug een pamper om ? Ja maar volgende week is het terug school zei ik . Als jij heel graag nu nog een pamper wil dragen, wil ik jou wel eentje aan doen hoor, zei Karin, ik dacht even na , Klaas en Sofie hadden er ook geen aan , dus ik zei, neen meschien deze nacht wel . Oké zei Karin, ga maar verder spelen.

Nu moest Sofie naar het toilet, en liep de badkamer binnen, Karin was er nog altijd bezig met van alles op te ruimen, ik moet even naar het toilet zei ze , ohh zei Karin ga maar hoor ik moet toch nog wat beneden gaan halen voor hier op de badkamer,

Sofie ging naar het toilet, toen ze klaar was ging ze haar handen wassen, op dat moment kwam Karin terug binnen met een tas waar de pampers van Evelien nog in zaten, ze legde die in de kast, Sofie keek even Karin aan , en Karin vroeg moet ik jou al een pamper om doen? Sofie knikte van ja heeel graag zei ze , oké volgende week is het terug school, maar wil nu nog even genieten van overdag een pamper om te krijgen.

Karin nam het verzorgingskussen en legde het op de grond, zo ik zal eerst even jou salopette uit doen hè , en jou onderbroekje , zo leg je u maar neer op het kussen, Sofie ging met haar blote billen op het verzorgingskussen liggen en kreeg haar pamper om, Karin trok Sofie recht , zo even jou salopette terug aan doen, moet dat vroeg Sofie, mag ik niet zo rondlopen? Ja hoor zei Karin voor mij is dat geen probleem hoor, Ze gaf Sofie nog een tikje op haar pamperkont Plof! Zo ga maar lekker verder spelen.

Sofie liep terug naar de speelkamer in enkel haar pamper en haar trui.
ohhhh zei ik heb je toch een pamper gevraagd hehe , ja zei Sofie het is volgende week maar terug school hè , dat is eigenlijk wel waar, ik stond op , en liep naar Karin, die was nog altijd boven de kamers aan het opruimen, Karin was op mijn kamer bezig.

Karin mag ik toch een pamper om? Maar natuurlijk leg je maar op je bed ik zal eerst jou salopette uit doen en jou onderbroek, ze nam een pamper uit het pak dat op mijn kamer stond , en deed mij die om, ze trok mij recht, en zei jij gaat zeker ook jou salopette niet meer aan willen, ik knikte van neen , ze gaf mij een tik op mijn pamperkont Plof! Ga maar verder spelen pamper jonge

Ik liep terug naar de speelkamer, en Sofie stak haar duim omhoog, veel beter hè , ja knikte ik , maar ga dit volgende week echt wel missen. We speelde verder met de Lego, we hadden huisjes gemaakt en een station en de trein sporen liepen langs allemaal bomen, Karin liep de speelkamer binnen, en zei tegen Klaas, moet jij niet eens naar het toilet?

Klaas sprong uit zijn zetel en zei ja , ik moet eigenlijk wel eens , toen zag hij ons in onze pamper staan , hè sinds wanneer hebben jullie een pamper om, ga jij eerst maar naar het toilet dan zal ik jou straks ook een pamper om doen zei Karin
 

dikkepamper

Superlid
Deel 49

Het was Donderdag 1 september 1994 , en we moesten naar school, Karin kwam in de slaapkamer, Woutje opstaan zei ze . Ik lag bovenop mijn dekentje want ik had het te warm in enkel mijn pamper en shirt , met mijn knuffelbeer in mijn armen, en mijn tutje in mijn mond , goeiemorgen zei ze , tijd voor school .

Ik liep met haar naar de badkamer, kom dan gaan we jou aankleden, ze deed mijn pamper los , en deed mijn shirt uit, en ik nam snel een douche, ze droogde mij af , ze nam een pamper vanuit de kast en zei , gaan we een pamper dragen op school al lachend. Ik zei snel neen hoor dat durf ik niet.

Het is maar voor het lachen hoor zei Karin, als je deze avond uit school komt en wil dan een pamper dragen, dan vraag je het maar hè . Ik knikte en stak mijn duim op .

Ik kreeg eerst een boxershort aan , en dan mijn blauwe lange jeans broek , ze deed mij een lichtblauwe t shirt aan , sportkousen , en mijn donker blauwe palladiums schoenen. Ze kamde mijn haren , ik poetste mijn tanden , kom zei Karin Klaas zit al beneden aan de ontbijttafel.

Ik liep samen met Karin naar beneden , waar mijn bord al klaar stond met een boterham met choco, en een glas fristi . Ik at en dronk het smakelijk op . Kom zei Karin tijd om te vertrekken want , ik moet de kleutertjes verwelkomen in mijn klasje.

We namen onze schooltassen, die we gisteravond al hadden klaargemaakt, en liepen naar de auto, we vertrokken naar school, op de speelplaats kwam Sofie al naar ons gelopen, hoi hoi riep ze , hoi zeiden Klaas en ik , Klaas zag zijn vriendjes uit zijn Klaas , en zei tot vanavond, en hij liep naar zijn vriendjes.

Zou Evelien nu bij ons in de klas komen vroeg Sofie, Volgens Karin wel zei ik , maar ze ging gebracht worden door de directeur naar de klas, omdat Mieke eerst nog wat papieren moest invullen.

De schoolbel ging en we gingen allemaal in de rij staan en vertrokken naar de klas, we kregen elk een plaats, maar er zat niemand tegen mij, op de lege plaats die er nog was , de juffrouw zei, hoi kinderen leuke vakantie gehad? Straks mogen jullie erover vertellen hoor , maar we krijgen zometeen een nieuw meisje in de klas .

Er werd geklopt op de deur , daar stond de directeur met Evelien,
Welkom zei de juf , ik ben juf Linda . Hoi ik ben Evelien. Ga maar snel zitten daar aan die lege plaats , Evelien liep naar de schoolbank waar ik zat en kwam tegen mij zitten, hoi hoi zei ze met een grote glimlach. Hey zei ik .

Zo zei de juf, nu mogen jullie eerst een naam bordje maken uit een blad papier en jullie naam er eerst opschrijven, want ik ken niet iedereen bij naam , en dat is gemakkelijker voor mij zei de juf , en nu mogen jullie vertellen over jullie vakantie, we beginnen met , eu’h , met Wout . En Wout hoe was jou vakantie?

Wel mijn vakantie begon heel slecht zei ik , iedereen van de klas keek in mijn richting, oei zei de juf vertel , wel ik ben in het begin van de vakantie mijn ouders verloren, ze zijn vermist geraakt op zee ,en ze hebben lang gezocht maar niets gevonden, oh neen zeiden de kinderen in de klas , ohhh zei de juf . De rest van de vakantie heb ik dan doorgebracht, bij de buurvrouw Karin die hier in de kleuterklas staat, we zijn dan bijna alle dagen samen met Sofie en haar mama, en Evelien hier die tegen mij zit en haar mama vanalles gaan doen , zoals naar de Limburg in een huisje geweest, en naar een zwembad, waar ik dan Evelien heb ontmoet.

Iedereen deed zijn verhaal, de eerste bel ging , het was speeltijd, we liepen allemaal naar buiten, juf Linda hield mij tegen, en vroeg hoe is het met jou ? Ik zei redelijk goed , ik woon nu bij Karin. En Evelien en haar mama wonen in het huis van mijn ouders , als er iets is of je hebt iets nodig, dan kom je het gerust vragen hè zei juf Linda , of je wil eens praten, ik ben er voor jou hè , ik knikte van ja en zei dankjewel juf . Ga maar vlug naar Evelien, en Sofie, dan kan je de andere kinderen aan haar voorstellen,

Tot straks juf zei ik en liep naar buiten.
 
Laatst bewerkt:

suprima

Superlid
Je bent weer heeeeeel goed bezig dikkepamper wat een kei goed vervolg met een mooi open einde kan weer alle kanten op met het verhaal:tmb
 

24/7

incontinent en DL
Ik weet niet wanneer dit verhaal geschreven is ,maar ik lees het nu pas.
Heel goed geschreven, lekker leesbaar en ondanks dat het ( Gelukkig) een lang verhaal is geen moment saai.
Lekker genieten.
Bedankt hiervoor dikkepamper!
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Dl Stel Hoeveel MB mag een filmpje zijn? AB/DL Filmpjes 0
L Mag ik jouw/jullie luiersletje zijn? Contact advertenties 12
AB / DL25 AUB allen even lezen '' WAT MAG IN EEN VERHAAL EN WAT NIET'' en wat te melden. ABDL Luierverhalen 52
R leuke vrouw gezocht die ik mag verschonen. Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 23
K Mag dit nu niet of mag dit nu wel? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 3
R Je mag één wens doen...maar welke? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 82
D Mag ik me even voorstellen? Voorstellen 10
plasbroek.nl Mag ik mij even voorstellen? Voorstellen 12
J mag ik jullie echt gebeurde natte en vieze verhalen horen Tiener Baby's / Luierliefhebbers 6
Gwenny Je mag gelukkig zijn Pub 17
FlevoDL99 Vrienden gezocht, dicht bij flevoland Contact advertenties 4
Plassertje63 Gezellig overdag bij mij thuis luieren Contact advertenties 5
DLY85 Opletten bij gebruik van de website op een openbare wifi. Algemene info 9
L Kom jij bij daddy over de knie meisje? 16+ Board 4
Pup Ik was vandaag bij de huisarts.. Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 9
L Luiers bij operatie Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 14
stiekemedler Meeten vandaag in almere, beverwijk of Purmerend bij mcdonald's Contact advertenties 0
Den-boy123 Vraagje over werken bij de overheid… Contact advertenties 19
Lema Bestellen bij Abuniverse Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 2
B op bezoek bij Mamamarja ABDL Luierverhalen 2
K Bestelling bij de shop Vragen & Info Shop 4
luieluieraar Bij de shop een error Vragen & Info Shop 9
Daddy-and-hislittlegirl Kom je bij ons kijken? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
DLY85 Welke innerlijke persoonlijkheid, laat zich het vaakst horen bij jezelf? Polls 10
AB / DL25 Mama bij jou thuis of jij bij een mama thuis Polls 40
K In je broek plassen waar je partner bij is. Broekplassers en Poepers 29
Luiermaarschalk964 Tips en ervaringen voor mensen die nog bij hun ouder wonen. Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 7
F Verhaal Klaar op bezoek bij mama ABDL Luierverhalen 6
KatyDLove Geluk bij een ongelukje ABDL Luierverhalen 5
D Over abdl bij 3fm Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 48
larsje03 Luiers dragen bij ongesteld zijn. Polls 27
Little Endy Serverfout bij likes geven? Algemene info 16
Lolnoobdegekke Waar op letten bij aankoop kuisheidskooi? Polls 16
A Waargebeurd luier verhaal bij tante ABDL Luierverhalen 19
W Nog niet klaar Ervaringen bij mamamarja M 14
slaaf.johannes tijger122 op bezoek bij mamamarja Contact advertenties 5
Baby Charlotte iemand nog bij nappies r us besteld laatste tijd? hoe lang duurde het voor je je bestelling binnen had? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 12
broekie Poll bij subkopje relaxen in info. Ideeën Bus 3
H Logeren bij oom en tante L 8
P Waarom kan ik bij 16+/18+ terwijl ik 13 ben? Algemene info 30
Luierikl Logeren bij Oma L 124
B Op bezoek bij opas mama 16+ Verhalen 3
Y Logeren bij Sven L 2
carg85 Goedkoop: Aanpasbare kleding bij M&S Winkels 16
Jappie1996 Verhaal Klaar Op vakantie bij tante Celine O 218
J pvc extra's bij Suprima Plastic broekjes liefhebbers 19
geefmeluiers Fout bij terugkeren webshop vanaf ideal Vragen & Info Shop 5
luiernl Betrapt en lekker luieren bij tante Monique ABDL Luierverhalen 9
broekie Blijf a.u.b. bij de topic (het onderwerp) Ideeën Bus 25
RPDL Verkeerd afleveradres bij ophalen ophaalpunt Vragen & Info Shop 7
Similar threads


Bovenaan